Advertentie

Marcel en Martijn in ‘Samenspraak’..


x

x

Marcel en Martijn in ‘Samenspraak’.

2017 WantToKnow.nl/be

x

Voor wie de beide mannen nog niet (goed) kennen, doen we even een kleine voorstelling:

Marcel Messing (Den Haag,1945) studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap, was o.a. stafdocent en decaan in het Hoger Beroepsonderwijs, wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam en adviseur van de IKON-televisieserie Via Mystica. Hij was regelmatig te gast bij diverse radioprogramma’s en medewerker van de tijdschriften InZicht en Prana.  Als spreker in binnen- en buitenland staat hij bekend om zijn synthese van oosterse en westerse wijsheid. Hierbij verbindt hij de diepere inzichten van de esoterie met wetenschap, religie, kunst en poëzie.

Van 1991 tot 2001 woonde hij in de Franse Pyreneeën (Ariège), waar hij onderzoek deed naar de geschiedenis van de katharen, excursies begeleidde en verdiepingsweken gaf.  Na zich een aantal jaren grondig verdiept te hebben in de verborgen krachten achter het wereldtoneel, begon hij in te zien dat de (spirituele) evolutie van de mens ernstig wordt bedreigd. Als gevolg daarvan schreef hij in 2006 het boek Worden Wij Wakker? Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel. De daarop volgende DVD ‘Wij Worden Wakker’ is inmiddels in acht talen vertaald.

In 2009 kreeg Marcel Messing de ‘Frontier Award’, die hij als een erkenning ziet voor de werkzaamheden van de werkgroep ‘WijWordenWakker’, die o.a. aan de basis heeft gestaan van www.wijwordenwakker.org (HIER). Als voorzitter van Stichting Lindenhof is hij zo’n 20 jaar betrokken bij ontwikkelingsprojecten, speciaal voor kinderen (voeding, kleding, onderwijs en scholenbouw). Begonnen in India en voortgezet in Polen, Nepal en Afrika (Kenia en Oeganda).  Momenteel werkt hij aan een alles-omvattend boek, dat hij in de diepste rust van de Franse bergen aan het samenstellen/schrijven is..

Martijjn van Staveren

Martijn van Staveren (Amsterdam 1973) heeft van kinds af contact met buitenaardse beschavingen, die afkomstig zijn van andere planeten en dimensionale bewustzijnswerelden. Daarbij werd bevestigd wat hij al wist, namelijk dat er een onzichtbaar gehouden strijd gaande is tussen verschillende alien rassen over de zeggenschap van planeet Aarde en haar bewoners én dat er een zeer grote intergalactische groepering actief is om de mensheid op Aarde te ondersteunen in haar transitieproces. Deze laatste groep deelt niet mee in de strijd om de zeggenschap.

Door zijn eigen ervaringen, onderzoek en kennis hierover te delen en de achtergehouden grotere realiteit te belichten, roept Martijn iedereen op met een andere blik naar onze zogenaamde ‘realiteit’ te gaan kijken. Het is uitermate noodzakelijk en belangrijk dat de Mensheid weer gebruik gaat maken van haar eigen menselijke potentieel, waarmee zij terug kan keren in haar oorspronkelijke vermogens om zaken te wijzigen, aan te passen of om te buigen ten dienste van het grotere geheel.

Martijn hierover: “Ik inspireer en motiveer mijn medemens door middel van het delen van informatie over deze veelal complexe materie, via onder andere interactieve lezingen en workshops. Ook reis ik op verzoek naar locaties om mensen te begeleiden in processen of om lokale activiteiten te onderzoeken. Door publiekelijk te spreken over deze indringende en buitengewoon belangrijke informatie, zet ik me samen met jou in om een wijziging in het realiteitsbesef te laten plaats vinden.

Martijn: “Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!”

Als kind leefde ik in zowel de maatschappelijke realiteit waarin familie, school en kind-zijn centraal stond, als in een wereld waarin de maatschappelijke realiteit compleet ondergeschikt was aan een zeer complexe buitenaardse, interdimensionale realiteit. Ik werd betrokken bij verschillende programma’s, nadat bleek dat ik een gave had contact te kunnen leggen met andere levensvormen en dit te kunnen waarnemen via remote-viewing. Tijdens deze programma’s heb ik zeer ontwikkelde rassen mogen ontmoeten en mocht ik begeleiding ontvangen in het ontwikkelen van deze vermogens. Een vermogen overigens, wat ieder mens van oorsprong bezit.

Een heel belangrijk onderwerp om te beseffen is dat de Mensheid onder een voortdurende surveillance staat van buitenaardse, interdimensionale beschavingen. Enkele daarvan hebben volledig grip op de Aardse ontwikkelingen en houden de Mensheid in een psychische gijzeling. Andere goedgezinde beschavingen begeleiden de Aardse ontwikkelingen om de Mensheid te ondersteunen naar haar volgende bewustzijnsverruiming.

Ik ben ervaringskundige op het gebied van onder andere buitenaards contact, buitenaardse ontmoetingen en ontvoeringen, mind control programma’s, planetaire bezoeken en remote viewing. In de reguliere lagen van werkzaamheden op deze planeet, in mijn volwassen leven, heb ik als zelfstandig ondernemer ervaringen opgedaan als marketeer in de computer (ICT) sector. Ook ben ik als mediator voor het bedrijfsleven actief geweest. Daarnaast neem ik plaats in verschillende nationale denktanks, waarin informatievoorziening naar het publieke domein centraal staat.”

‘Het is nú de tijd hierover openlijk te spreken,
zodat ieder mens een eerlijke kans krijgt
het pad van de werkelijke eigen ontwikkeling te volgen’

(een aanvullend interview met Martijn vind je HIER op de site) Deze samenspraak eindigt nogal ‘abrupt’, mogelijk volgt een tweede deel. We zullen dat hieronder plaatsen, wanneer beschikbaar. Genoegen in ieder geval toegewenst met deze 7 kwartier..!

31 gedachten over “Marcel en Martijn in ‘Samenspraak’..

 1. m.a.w. wij kunnen gewoon een levensvorm vermoorden met onze ogen of omvormen tot energie, we doen het natuurlijk ook met het eten van planten en dieren en we worden in de gaten gehouden, net zoals Walter Ernstings boek: “DE dag waarop de goden stierven”. Maar ze grijpen wel in als het gaat om atoombommen waardoor de koude oorlog ten einde kwam aldus bv David Wilcock. Het boek “De Meesters uit het verre Oosten” laat zijn waartoe de mens in staat is. Hartelijke dank Martijn voor Het beamen/ontkennen van dit. https://www.youtube.com/watch?v=QCN893hzueQ

 2. (@2: zijn moet zien zijn) Welke Archontische superbeschavingen zijn dan in machtsposities hier op aarde? en kan u ze even noemen bij naam; bv Bibi van Israël is overgenomen door de Annunaki. Ik wou ook nog vragen over engelen, heeft iedereen een beschermengel? Hebben mensen ook een guide oftewel een gids; de mijne heet bv Wingbird of is dat allemaal lariekoek? Verder vind ik het lastig te begrijpen dat je moet streven om in de neutrale kracht te zijn én in de liefde. Waar zijn de meeste pockets van licht in de wereld? Heeft u wel eens disinfo als waarheid naar buiten gebracht?, ’t maakt niet uit want we zijn allemaal op de weg naar waarheid, al doende leert men! Bij voorbaat hartelijke dank voor het beantwoorden en ook Marcel natuurlijk voor de ont-moeting en alles wat hij gedaan heeft en nog gaat doen. https://www.youtube.com/watch?v=sTeY7OQdupw&index=45&list=PL5F82E94EFA6258C9

  1. Beste Sw Anand, ik wilde je laten weten dat je 4 delen over het reptielenbrein en de drakenmeester zeer waardevol zijn. Bedankt.

  1. @ Frits Mag ik jouw reactie vertalen als: alleen mensen die bewust zijn gaan inzien dat ze onsterfelijke wezens zijn? In dat geval kan ik het met je eens zijn. Zo niet dan leef je nog volledig onder de invloed van de mind control die al eeuwen op ons losgelaten wordt en kan ik je adviseren om goed om je heen te gaan kijken wat er allemaal gebeurt.
   Leven als een zombie is misschien vergelijkbaar met de dood, dat weet ik niet.

  2. Lente,

   ik weet niet of dit Mind control, wel het juiste woord is, het denken aan een God is al heel oud, hoe oud, zo oud als de eerste afbeeldingen door mensen gemaakt, en waarschijnlijk nog ouder, het je afvragen, vanwaar en waarheen, is toch heel menselijk, die man in die grot gezeten, kijkend bij een houtvuur, naar zijn gewrochte tekening in zwart en gebrande oker wat dan rood werd, en het door zijn haar strijkend langs zijn slapen ontdekte dat dit de luizen verdreef waar door er meer mensen bleven leven, want luizen, ratten, de pest, ja zo complex was en is de menselijke evolutie, na de lange donkere nacht vol gevaar, kwam de zon op, die bracht warmte en leven, vraag je eens af wat zij gedacht hebben, deze mensen kinderen want dat waren het, onontwikkelde kinderen levend met en op hun intuïtie, van daar mijn levens lange twijfel, geloof ik of geloof ik niet, ja ik geloof maar ben er nog niet achter aan wat of wie, of beide misschien blijf denken en zoeken in mij zelf.
   Jenne

  3. mc, ja vind je dat je dit zo moet benoemen, voor mijn gevoel is het denken en geloven aan ?, al heel heel oud, dat er uit dit denken dan honderden en misschien nog meer geloven in, in een hogere créatie is gecristaliseerd, ontstaan, waar onder het Jezus gebeuren, duidelijk in past.

   Mooi boek, titel : Mijn God de mijne : door 4 grote Schrijvers Achterberg – Marsman – ….
   Groet Jenne

  4. Jenne, weet niet, ik reageerde op Frits en weet dat men ook zonder een kerk en religie te weten kunt komen (intuïtief) dat er een bepaalde vorm van bewustzijn is, om na te streven, lijkt mij.

  5. Ja M.C. de kerken zijn te bang om te wankelen als zij deze kennis tot zich zouden nemen maar zij vergeten dat juist door deze kennis zij zich kunnen verrijken.
   En het doet niets af van het geloof?weten.

   grt, Wim.

  6. Maar waarom niet geloven in de goedheid in de mensen, dat is wat bijna ieder geloof aandraagt, maar daar voor moet je over een geweten beschikken, ja en dat is dus duidelijk niet zo, kijk om je heen hoe zinloos en vooral gewetenloos de samenleving is.
   Jenne

  7. M.C. en Jenne, ik bedoelde met kennis, (6.6) de esoterische waarheid die de kerken verfoeien.
   En als zij die tot zich zouden nemen zij een bron van “kennis”zouden aanboren.
   Maar waar menigeen van en in die kerken bang voor zijn, namelijk het wankelen van de kerk, dus blijven zij in de dogmatische leerstellingen hangen.
   Waarschijnlijk geloven zij dat men in het hiernamaals gevraagd zullen worden
   of zij wel de kerkleer gevolgd hebben.

  8. Wim Warbout,
   nu het is heel verschillend binnen mijn ervaringen dan, heb wel eens tijdelijk in een klooster verbleven, mooi contact met de gene die over de moes en kruiden tuin ging, mooie gesprekken over het hoe en waarom, weet niet of je dat esoterisch kunt noemen, soms contact met moeder overste, aardig mens, ja blijft een beetje oppervlakkig, heel verklaarbaar, mijn dorps pastoor, ja één van de oude stempel, doet soms tot mijn en anderen de dienst in Latijn veel mooier en mystieker, ja geloven heeft alles te maken met gevoel, dan mijn oude vriend de weggelopen Jezuït, is wel heel gelovig, maar houdt zich verre van al het andere, leest veel en van alles, moeilijk te bepalen, wat hij denkt, hij heeft mij veel verteld in vertrouwen, U begrijpt, ja mijn overgrootvader was Dominé en mijn grootvader ook, ben zelf opgegroeid in een volkomen Athéistische wereld, waar geloof zelfs niet getolloreerd werd, maar ja mijn moeder liet mij toch dopen uit zekerheid, ja het is ingewikkeld, vroeger veel met Steiner bezig geweest was de mode in de 60 en 70 iger jaren, nou ja die hele wereld die daar bij hoort, ik ben een twijfelaar op geloofs gebied, ben benieuwd wat het antwoord van mc is op Uw vraag, Jenne

 3. Diepe en grote dank aan Guido, Martijn en Marcel voor de mogelijkheid om deze bijzondere materie op deze wijze naar buiten te brengen, waardoor elke toeschouwer van het levensspel zijn/haar bewustwording kan voeden met inzichten/visies, die er naar mijn bescheiden mening werkelijk toe doen.

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

 4. Ik dacht dat dit Alien verhaal, niet meer speelde, maar het blijkt dus van niet.
  Het is natuurlijk bewezen, dat wat een menselijke geest kan bedenken, uiteindelijk dit ook uitvoerbaar blijkt te zijn.
  In onze menselijke evolutie van zeker 200 millioen jaren oud, dit bewezen door vinden van menselijke skelet voet in een kolenlaag van 200 millioen jaren oud, is er natuurlijk wel het één en ander gebeurd.
  En dat er misschien ooit buitenaardse wezens op deze planeet zijn geweest, waarom niet, maar de rest gaat mij te ver de SF hoek in,
  Groet Jenne

 5. SpReKen is Zilver, Zwijgen is Goud
  Kustmatige intelligentie zo oud als de weg naar Rome. Als (ex) System Operator éénvoudig weg Logistiek medewerker kunstmatige intelligentie (IBM/ORACLE) voor Vrijmetselaar Globalist en rijkste man van Nederland Frits Goldschmeding eigenaar Randstad, twee na grootste uitzendorganisatie / human resource ter wereld. In deze samenspraak slaan Marcel en Martijn precies de spijker op zijn kunstmatig uit gebalanceerde kop, grote klasse !!!
  Het razendsnelle tempo waarmee mens en machine worden samengevoegd dwingt zonder uit zonde ring iederéén de eigen ogen te openen voor deze heilloze weg naar Cyborg, Een ware must om het huidige Hologram tot op zijn fundamenten te kunnen doorgronden!!! Retorica Only Changes the Flags Onderliggende instructies AI zijn door de eeuwen heen precies dezelfde gebleven: Politics or any other form of mental diarrhea doesn’t change one bit. Iedere vorm van kunstmatige intelligentie is lineair van aard, in tegen stelling tot het organische real time cyclische oorspronkelijke veld van ruimte wat dwars door alle Universa heen loopt.

  EERste aardse vorm van kunstmatige intelligentie software is het Alfabet waarbij het organische oorspronkelijke veld wordt geconverteerd naar letterlijk en cijfermatig voorspelbaar lineair kunstmatig dualistisch bewust zijn. Iedere gedachte iedere rekensom wordt ten slotte tot uitdrukking gebracht binnen het raamwerk van beschikbare codes door alsmaar veranderende combinaties van getallen en Alfabetische codeerringen.
  Voor iedereen die het alsmaar herhalende holografische gekkenhuis werkelijk wil doorgronden, “Kijk, Zie en Luister” https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2017/02/26/zencka-street-connection-hits-multicultural-street-homebase-around-the-world/

  1. Delo

   Intelligentia = wat, vervangen door Inuïtie, het geevolueerde menselijke denken, voorbeeld ! de Auguren waren lange tijd de wijze mannen van het Romeinse rijk, voor een belangrijke beslissing werd er een Vogel omhoog gegooied, vloog hij naar rechts was het sinistrer, defavorable, vloog hij of zij naar links was het dexter, favorable, kijk zo’n wereld rijk werd dus bestuurd door de vlucht van een Vogel, of was het de kunst van de Vogel opgooien, in navolging van het oracle de Delphi, ik bedoel maar, ga je weg, leef je leven, Jenne

 6. Het is zo boeiend om deze twee mensen Marcel en Martijn in dit gesprek te horen en het raakt!
  En ook wel bijzonder om te vermelden dat Marcel Messing al zo’n kleine 40 jaar geleden in ons bewuste leven kwam en dat we daar wel heel blij mee waren. Het is echter van belang om niet alles zomaar als vanzelfsprekend aan te nemen en dat is waardevol in ieders ontwikkeling! En zo “kennen” we Martijn iets korter en hij geeft je ook de ruimte om het in jezelf bewust te maken, heel fijn is dat!
  Hartelijke groet
  Jet van zijl

 7. ik begrijp niet dat dit soort informatie niet leidt tot TV programma`s en nog altijd wordt gemeden door de omroepen. Het zou zoveel mensen tot nadenken kunnen stemmen, afgezien van de shit die ongetwijfeld ook uitgedeeld zou worden uit angst de regie te verliezen en voor gek te worden versleten. In deze verwarrende tijd zouden m.i. waardevolle spirituele programma`s( daarmee bedoel ik niet alles wat met sensatie te maken heeft)tot inzicht kunnen leiden.
  Wie durft?

  1. Ja Sophie, je hebt gelijk; je legt de vinger eigenlijk op een veel diepere wond.. De wond waaruit we allen bloeden..
   De verdekte-waarheidswond.. De waarheid is 180 graden gedraaid, waardoor het een leugen-is-die-op-de-waarheid-lijkt.. De spiegel die in onze hersenen zit, draait als vanzelf deze leugen naar ‘waarheid’ terug, als die maar bevestigd wordt telkens door medemensen.. Schaap/kuddegedrag dus.
   De waarheid is keihard en confronteert ons met de leugen die we al jaren leefden. Al decennia, eeuwen en aeons..!! De overheersers op deze planeet spelen het leugen-waarheid-180-graden-spelletje perfect..! In hun ogen dan. Alleen..
   Liefde, compassie en medemenselijkheid ontbeert hen volledig. Vanuit die Bron komt ONZE creatiekracht die zij willen kopiëren/hebben.. Niet vanuit Liefde, maar vanuit ‘overheersingswapen’. De conclusie is duidelijk: dat gaat ze niet lukken en het gaat ons WEL lukken de liefde en compassie te manifesteren naar onze overheersers. En ja, daarvoor dienen ook in de publieke omroep mensen op te staan binnen redacties bijv., die ervoor zorgen dat mensen als Martijn een podium krijgen, bekend worden..!

 8. Vhttp://sitsshow.blogspot.nl/2017/03/david-wilcock-antarctic-atlantis.html
  Heeel veel onthullingen van David & Corey. Voor mij hoeft al die high tech die we krijgen en al hebben niet zo nodig, wel spannend.

 9. Beste Martijn,
  dit is mijn tweede reactie op je samenspraak met Marcel.Ik ben er niet zeker van of mijn eerste reactie (nogal onhandig allemaal) wel is aangekomen,in de stof bedoel ik dan. Geestelijk in leder geval wel, want ik heb je respons mogen ontvangen….al dan niet bewust!(Multidimensionaal bewustzijn).
  Moeilijk te bevatten zijn de vele universa,waar je ons mee konfronteert.Plotseling kreeg ik een helder idee daaromtrent:Ieder mens mens is in feite een universum op zich….waar hij zelf ook nog eens het middelpunt van uitmaakt!!! Het is dus verder niet moeilijk voor te stellen dat er net zoveel universa zijn als mensen….Sindsdien breek ik er mijn hoofd niet meer over….Dank je wel.Tineke.

 10. Hallo Akoeta,
  ik wil reageren op je vraag over het al dan niet hebben van een Bescherm-engel.Hier kan ik met een volmondig “JA”op antwoorden. Sterker nog, deze Engel zijn we ZELF!
  Aan de hand van een waar gebeurd verhaal (ParaVisie november’16) kan ik je dit illustreren….Laat me weten wanneer je daarin bent geïnteresseerd, dan zet ik het je per ommegaande met veel plezier op deze site….Geen verbeelding dus!!! Groetje,Tineke.

 11. Plotseling bedenk ik mij dat er wel een wat meer mensen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het item Beschermengel ja dan nee.En hoe dat dan zit.Bij deze mijn waar gebeurde verhaal:

  JON

  Het was een bijzondere ontmoeting. Ik had een midwinter-concert voor hem georganiseerd: akoestisch gitaar,klassiek, en enkel eigen composities….Zijn eerste aanblik ontwapende mij volledig!!! En naar wat later bleek had ik in hem mijn zeer jong overleden tweeling- broertje herkend.Voor hem (20 jaar jonger dan ik),lag dat te gecompliceerd. Vandaar dat we na verloop van tijd,ondanks mijn betrokkenheid naar hem en onze vruchtbare muzikale uitwisseling,besloten om onze relatie toch maar te beëindigen. Iemand echter was het daar duidelijk niet mee eens….

  ….Tijdens mijn ochtend-meditatie krijg ik Jon op visite.Niet fysiek natuurlijk.Ik zie hem in zijn lichtende contoeren: helemaal Jon,maar dan transparant. Hij zet zich tegenover mij neer en vouwt dan met kleine schokjes zijn vleugels uit.Jon’s Engel dus.Ik ben blij met zijn bezoek en vraag hem hoe het met zijn beschermeling gaat.Tot mijn grote verrassing is het antwoord:”Hij luistert niet”.Het klinkt zo komisch,dat ik hardop lachen moet.Wel kan ik me heel goed voorstellen hoe Jon zich stug aan zijn oude vertrouwde 3-D wereldje vast wil houden….
  ….Vervolgens verlaat Jon’s Engel zijn zitplaats,maar laat nog een verrassing achter: Het is een schitterend stralende vijf-puntige STER van Levend Licht.Zo eentje die niet te tekenen valt wegens zijn multi-dimensionale aard….

  En zo werd ik plotseling tot bemiddelaar gebombardeerd en vergat ik prompt de overeenkomst die ik met Jon had gesloten.Een Engel immers is hoog bezoek,die kun je toch niet zomaar negeren???
  Vervolgens kwam er een heel praktische vraag bij me op:”Hoe krijg ik dit kado op Jon’s bordje gelegd??” Na even zoeken kreeg ik de geest en stuurde hem een gedicht.
  Van Jon kreeg ik niet meer zoveel te horen,op een zeldzaam telefoontje na:Hij geloofde niet in Engelen! Jon’s Engel daarentegen is me nog een hele tijd blijven bezoeken: speels en inspirerend.Ik schreef er een boek over vol….(ParaVisie november’16).Tineke.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.