Advertentie

9/11 campagne op Time Square, New York..!


x

x

9/11 campagne op Time Square, New York..!

2014 © WantToKnow.nl

x

De Amerikaanse campagne rondom 9/11, die genaamd is ‘The ReThink911-campaign’, heeft de 13e verjaardag van de 11 september-aanvallen op de vrjiheid van de VS, aangepakt voor een hoek-billboard, op één van drukste pleinen van de wereld, namelijk ‘Times Square’ in New York. Het digitale billboard meet 14 x 14 mtr en staat op de hoogte van 42nd St. en 8th Ave.

Op het billboard wordt het ‘indrukwekkende verhaal’ vertelt van de vernietiging van WTC-7 op 11 september 2001. Een gebouw dat precies en uiterst symetrisch in haar eigen fundament instortte. Het gebouw was een 47-verdiepingen hoge wolkenkrabber, die in menig andere stad, het hoogste gebouw zou zijn. Net als bij de 2 andere WTC-torens, viel ook gebouw no. 7 met de snelheid van vrije-val in elkaar. Het betekent dus dat het gebouw geen enkele weerstand ondervond van de onderliggende verdiepingen..! Normaal gebeurt dit ALLEEN bij gecontrolleerde explosies om een gebouw neer te halen.

De advertentie,  want dat is het feitelijk, duurt zo’n 15 seconden, zoals je boven kunt zien en wordt elke 2 minuten getoond, 20 uur per dag, van 8 september tot 5 oktober, waardoor uiteindelijk ELKE DAG zo’n 100.000 mensen het bord fysiek in New York onder ogen zullen zien. Dat betekent dat er een totaal bereik tot stand komt, in de genoemde periode van een maand, van zo’n 3 miljoen mensen. En doordat de advertentie nogal opvalt, doordat het natuurlijk niet de eerste de beste Coca Cola-advertentie is, zal de impact groot zijn op de Amerikanen, zo is de verwachting.

Voor de site van de organisatie, klik je hier: http://ReThink911.org

x

electronic billboard 911 AE

 

8 gedachten over “9/11 campagne op Time Square, New York..!

  1. Simpel:

   http://rethink911.org/

   Die zijn al jaren bezig om dit alles onder de aandacht te krijgen van het grote publiek.
   Van hun donaties huren ze reclameruimte op TimesSquare etc.
   Misschien wel de beste/grootste beweging die hier mee bezig is.

   Hulde 🙂

 1. Sinds 2006 ben ik via waarheid911 van Frank Ho bij AE911Truth uitgekomen en via hun site de bouw/technische constructies van buildings 1,2 en 7 uitgebreid onderzocht. Als bouwkundige deel ik hun conclusies geheel. Ik bewonder de moed en doorzettingsvermogen van mensen als Frank Ho van waarheid 911 en Richard Gage, architect en oprichter van AE911Truth. Ik doneer beiden en heb ook gedoneerd voor het billboard. Ook heb ik mail gestuurd naar Collegetour en Zembla waar in ik vraag om Richard Gage uit te nodigen voor een interview vanwege de overweldigende hoeveelheid bewijzen die zij als deskundigen en wetenschappers aandragen tegen de officiële rapporten van de overheid.
  Van Collegetour heb ik geen antwoord gekregen, van Zembla dat ze het vooralsnog niet van plan zijn. Ik weet wel waarom. De persvrijheid is dood en het is gevaarlijk om je openlijk te uiten. Danny Jowenko heeft het ook met de dood moeten bekopen. MI zijn er genoeg journalisten zijn die er wel in willen duiken maar van de hoofdredactie geen toestemming krijgen omdat die dan weer een telefoontje uit Den Haag kunnen verwachten. Ook de New York Times bericht dat ze geen redenen ziet om aan de officiële rapporten te twijfelen. Omdat de gevolgen van deze false flag wereldwijd zijn met vele slachtoffers probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de waarheidsvinding.

 2. Ik werkte voor jaren in downtown Manhatten, haate de gebouwen toen ze gebouwd werden vanwege de afgesloten straten, de troep dat bouwen met zich meebrengt. Toen waren ze klaar en alles was weer netjes. En je begint te wennen aan die gebouwen…Uiteindelijk behoorde het tot the New York skyline….Maar de gebouwen hadden altijd problemen. Zo waren de gebouwen niet wired om afzonderlijk de lichten uit te doen. Er was een main switch. Dus de lichten branden dag en nacht. Wel mooi natuurlijk ‘snachts.Tenminste een derde van de gebouwen werd nooit geleased dus was het voor the PA (Port Authority of NY en NJ) een groot verlies…Uiteindelijk ontdekte men dat de gebouwen vol asbestos zaten. Het weghalen van de asbetos alleen koste meer dan het bouwen van een nieuw gebouw. De PA vroeg de City for een permit to demolish the gebouwen. Dat werd gewijgerd vanwege de asbestos hetgeen gevaarlijk was voor de omgeving….Binnen 2 maanden nadat de PA de gebouwen had geleased for 99 jaar aan Larry Silverstein kwamen de gebouwen naar beneden. In de tussen liggende jaren verhuisde ik naar NJ alwaar mijn buren de eigenaars waren van het staal bedrijf die al het staal voor de gebouwen leverden zowel als dat van de Geo.Washington bridge en alle ander bruggen in de New York Metropolitan area.
  The neocon Think Tank “Project for a New American Century” schreef het volgende manifesto waarin zij beschrijven hoe America via militaire macht de weereld kan beheersen maar daar dan wel een nieuwe Pearl Harbor voor nodig heeft. 9/11 was de nieuwe Pearl Harbor. Alle gebouwen zijn neer gehaald via controled demolition.
  Iemand die het officele verhaal gelooft is delusional.
  Terrific ad on Time’s Square.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.