Advertentie

mail naar nieuwsbrieflezers titel ‘€ 7,50 Korting als WantToKnow-bezoeker op deze lezing’..


mariuhana kills cancer

In 1974 ontdekten onderzoekers aan het Medisch College van Virginia dat de essentiële stof THC uit cannabis/weed/hennep, in staat is om 3 verschillende kankersoorten te vernietigen bij muizen. Het bizarre was dat het onderzoek was opgezet, JUIST om aan te tonen dat marijuana/weed, het immuunsysteem aantast.. (Vreemd sowieso al natuurlijk dat je een onderzoek uit laat uitvoeren om tot een vooraf opgestelde conclusie te komen, toch?!)

Het onderzoek was gefinancierd door het National Institute of Health (Gezondheidsinstituut) en natuurlijk is het in onderzoek ook zo, dat wie betaalt bepaalt.. De DEA is in de VS die de touwtjes in handen heeft betreffende uitvoering van drugswetgeving. (DEA = Drugs Enforcement Act) Deze instantie was er als de kippen bij, om deze nog niet geheel afgeronde studie te staken. Daarnaast werd ook al het andere onderzoek in de VS, naar de werkzaamheid van THC en Hennep op de lichamelijke gezondheid, gestaakt..! 

In 1976 was het president Gerald Ford die alle cannabisstudie door onafhankelijke instanties verbood! Hij liet dit onderzoek over aan de grote farmaceutische bedrijven en die lieten het natuurlijk afweten op dit vlak.. Wat is er te verdienen met een plant die bij iedereen -bij wijze van spreken-  in de tuin groeit..!? En of dat niet genoeg was, bleek in 1983 de regering Reagan/Bush sr de opdracht gegeven te hebben om alle het onderzoekswerk naar de effecten van Cannabis uit de periode 1966 – 1976 te vernietigen..!

* * *

Dit is een van de vele, vele verhalen die aantonen hoe overheden en commerciële bedrijven proberen om Cannabis, weed, marihuana of simpel:

Hennep, zoals het simpel heet, te verdonkeremanen.

Hennep verdient het om weer in de belangstelling te komen en

uit het vaag-grijze circuit van weet-rokers te worden gehaald…

HENNEP IS EEN VOLWAARDIG PRODUCT EN MEDICIJN…!!

**********

Kom naar de speciale lezing over Hennep, a.s. zondag 5 oktober,
georganiseerd door WantToKnow en Centrum Zonnewijzer.

*

Hennep, waarom in de doofpot…?

*

We mogen jou als nieuwsbrieflezer € 7,50 korting aanbieden op de toegangsprijs van € 25,-

KLIK HIER voor alle details en geef je op!
We zien je graag a.s. zondag voor een interessant en gezellig middag.

Van harte welkom!

 

hennep gebruik uses

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.