Advertentie

(Mail voor Maurits) WantToKnow-chemtrailsymposium € 5,- korting!


WantToKnow-site heeft de afgelopen 6 jaar regelmatig aandacht besteed aan het fenomeen ‘chemtrails’. Het blijkt een indringend gegeven, dat onze overheden, buiten alle parlementen om in de wereld, besloten hebben, of in ieder  geval oogluikend goedkeuren, dat er op grote schaal wordt gesprayd over onze hoofden. En als je gelooft dat chemtrails een of andere samenzweringstheorie is, heb je het mis. Helaas, wás het maar theorie..! Het tegendeel is waar: het is dagelijkse praktijk geworden om massaal deze chemtrail-procedures uit te voeren.

centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

Voor het geval je voor het eerst over chemtrails hoort: Zoals je weet heeft een straalvliegtuig uitlaatgassen van de straalmotoren. Deze gassen kunnen op grote hoogte door de kou condenseren, zoals ketelstoom ook zichtbaar is in de lucht boven de oude stoomtreinen. Nu blijkt sinds een paar decennia, eerst alleen opgemerkt door alerte lieden, dat er ook sprake is van het sproeien van bepaalde vaak chemische stoffen, door bepaalde vliegtuigen. Dit wordt op grote schaal ontkend maar is absolute waarheid. (Wil je méér lezen over chemtrails, in een recent artikel, klik dan HIER)

Een waarheid zó groot, dat wij besloten hebben dit fenomeen centraal te zetten in het 2e symposium, dat we samen met Centrum Zonnewijzer organiseren.

‘Er hangt iets in de lucht: de waarheid over Chemtrails’

zondag 7 december 2014 – 10:00 – 17:30 uur

Centrum Zonnewijzer in De Kwakel

toegangsbijdrage € 37,50

(Als nieuwsbriefontvanger krijg je € 5,- korting; zie hieronder!)

chemtrail plane bemanning

We nodigen je als WantToKnow-nieuwsbrief ontvanger van harte uit voor dit symposium. We hebben 6 deskundige sprekers uitgenodigd, die je uitleg zullen geven over dit heftige fenomeen en die ons zullen bekrachtigen in onze mogelijke houding hierin. 

  • 2 Buitenlandse ervaringsdeskundigen, namelijk de Amerikaan Wayne Hall en de Belgische piloot Marc Juncker, praten vanuit hun gebied en visie.
  • 1 onderzoeksjournaliste, Désirée Röver spreekt over haar bevindingen.
  • 1 Buitenlandse chemtrailactivist, oud-burgemeester Peter Vereecke uit België zal zitting nemen in de paneldiscussie na afloop. Zijn artikelen verschenen de afgelopen jaren ook op WantToKnow
  • 1 neuro-psycholoog, mede-organisator drs. John Consemulder, vertelt over de indringende werking van chemtrails op onze fysieke en mentale gesteldheid.
  • 1 deskundige, Martijn van Staveren, spreekt over de manipulatie van het menselijke ras in het algemeen en de rol van chemtrails hierin, in het bijzonder.

* *

Kortom een dag die je eigenlijk niet mag missen, als je de Aarde, je medemens en jezelf hoog hebt zitten..!
Simpele uitgangspunten waarmee we dit fenomeen ’te lijf’ zullen gaan..!

De verschijnselen zijn té verdacht om er géén aandacht aan te besteden. (klik op de foto voor een zéér uitgebreide lead)

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN
en om gelijkgestemden te ontmoeten,
volgende week zondag 7 december.

We heten je graag van harte welkom!

John & Renske Consemulder (Centrum Zonnewijzer)
Guido Jonkers (uitgever WantToKnow.nl-.be)

JIJ ALS NIEUWSBRIEFONTVANGER HEBT € 5,- KORTING OP DE TOEGANGSPRIJS…!
Je betaalt dus € 32,50 i.p.v. €37,50.

Meld simpel de code ‘CTS’ bij je boeking!

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN

Ps. Heb jij je al opgegeven en betaald, dan krijg je vanzelfsprekend €5,- p.p. retour!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.