Advertentie

Oekraïne en een mail uit het buitenland..


irmaschiffers
Irma Schiffers

Irma Schiffers vertelt op haar site over haar gevoel bij het lezen van de Engelstalige versie van de toespraak van Vladimir Poetin:

“Begin november ben ik intens bezig geweest met het vertalen van veertig pagina’s naar het Nederlands. Het betreft de toespraak van Vladimir Poetin waarvan ik vind dat iedereen recht heeft om te weten wat hij heeft te zeggen. Dus het was de tijd en de moeite waard wat mij betreft.

Mij bekroop tijdens lezen en vertalen, een steeds groter wordend gevoel van onrecht. Het zoveelste onrecht waar we mee te maken hebben wanneer het gaat om de discrepantie tussen informatie en desinformatie. Persoonlijk vielen mij een aantal zaken op in deze toespraak. Ten eerste de ‘rede’ waarmee de toespraak van Poetin doorspekt is. Ik heb deze woorden lang niet meer gehoord vanuit de politiek.

En dat blijkt eens te meer wanneer je de vragen en antwoorden leest en ziet hoe hij daarop reageert; geheel conform zijn in het begin uitgesproken tekst dat hij direct, soms hard, maar eerlijk wil kunnen zijn zonder zich te bedienen van de gebruikelijke diplomatie die hij beter bij de borrel vindt passen. Helemaal met hem eens. Eerlijkheid past in deze tijd en diplomatie gaat altijd over gewin, behoud van verworvenheden en geld! Weinig vernieuwends dus.

Dan blijf ik -even stil geworden- hangen bij het feit dat hij een revolutie niet wenselijk vindt, maar dat het moet gaan om evolutie. Zijn wij daar ook niet met ons allen mee bezig, veelal in stilte? Van revolutie naar evolutie, slechts één letter die een wereld van verschil maakt en die het bloedvergieten zou reduceren tot nul. Hij herhaalt dat later nog eens in de vragenronde.

Deze man weet echt waar het over gaat, wat je ook verder van hem vindt. Hij heeft de elite met hun agenda 21 en de New World Order helemaal door, ik schreef daar al eerder over. Poetin wordt niet gehoord. Mág ook niet gehoord worden, vinden de westerse leiders. Oh nee? Lees op mijn site deze toespraak en kijk of je er hetzelfde gevoel bij krijgt..!”  (HIER de link naar de toespraak, maar wellicht is het ‘slim’ om eerst onderstaand verhaal mee te nemen..!)

x

* * *

x

 x

Het is donderdag 20 februari 2014 en deze 2 'liberale' Europarlementariërs, Hans van Baalen (VVD) en oud-premier van België Guy Verhofstadt, doen preciés datgene, waar Rusland al wekenlang Europa van beschuldigt: het ophitsen van de bevolking van Kiev..!
Het is donderdag 20 februari 2014 en deze 2 ‘liberale’ Europarlementariërs, Hans van Baalen (VVD) en oud-premier van België Guy Verhofstadt, doen preciés datgene, waar Rusland al wekenlang Europa van beschuldigde: het ophitsen van de bevolking van Kiev..! Lieten deze 2 zich voor het VS-karretje spannen? Hetzelfde karretje van de onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, Victoria Nuland, bekend om haar ‘Fuck the EU’-opmerking.. Het bewijs voor de volledig ontspoorde Westerse machtsovername, volgens de boeken van Gene Sharp, is geleverd.. Met dank aan Hans van Baalen en zijn niet-afwijzende VVD-achterban..  (klik voor artikel over de invloed van neo-liberale, ultra-rechtse krachten in Oekraïne.)

x

x

Oekraïne en een mail uit het buitenland

2014  © Irma Schiffers/deze uitvoering WantToKnow.nl

x

Irma Schiffers: ‘Sinds de publicatie van de vertaling van de gehele toespraak van Vladimir Poetin kreeg ik een stormvloed aan reacties, onder meer van dankbare mensen uit de Krim en uit Rusland.  Telkens opnieuw blijkt het dus heel erg nodig te zijn dat dit soort belangrijke zaken iedereen bereiken en bij voorkeur in onze eigen taal. Goede informatie is letterlijk van levensbelang.

Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door 'adviseurs uit de VS'..!
Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door ‘adviseurs uit de VS’..!

Ook nu ben ik weer bezig met een artikel dat een aantal vertalingen betreft, uit de VS en vanuit Zweden. Informatie die ons ook niet onthouden mag worden. Helaas houdt de mainstream media zich nog steeds bezig met een kruistocht  ‘tegen’ de waarheid, omdat ze aangestuurd en betaald worden door de illuminati, ofwel de elite; de beruchte 1 % die de hele wereld in de greep houdt en ons in de één na de andere ramp of oorlog stort. Een oorlog die wij niet willen, dat is onderhand wel duidelijk!

Terwijl ik met dat artikel bezig ben, ontvang ik een mail uit het buitenland. Voor mij een heel belangrijke mail. Het gaat over Rusland, Oekraïne, Kiev. Desgevraagd mag ik de hele mail hier plaatsen, waarvoor mijn hartelijke dank aan onderstaande afzender van Nederlandse afkomst en zijn Russische vrouw!

Mede namens hen hoop ik oprecht dat je deze zoveel mogelijk deelt. Het is gewoon ronduit droevig en ook frustrerend dat we iedere dag opnieuw leugens en misleidende informatie voorgeschoteld krijgen die haat zaait en indoctrinerend en manipulerend is! Lees hieronder de andere kant van het verhaal.’

Dag Irma,

Ik weet zeker dat je op de hoogte bent van de gebeurtenissen op 2 mei in Odessa, maar toch is het de moeite om de volgende clip te bekijken (Let op: gevoelig materiaal dus leeftijd-gerelateerd! red.)  Het is een compilatie van de vele korte clips op You Tube te vinden. Mijn Russische vrouw ontdekte de clip vanmiddag.

Op deze afschuwelijke dag werd er een protestmars gehouden door mensen uit de Odessa regio tegen de regering in Kiev en tegen de toenadering tot de EU. Deze in het begin vreedzame protestmars werd ruw verstoord door voetbal hooligans en een grote groep van ongeveer 5 duizend met bussen en treinen aangevoerde nazi´s die duidelijk goed georganiseerd waren in aanvalstechnieken. (de video begint op 2 maart 2014)
X

X

De politie deed niet veel, wellicht konden ze niet veel doen tegen dit grove geweld. Er vielen doden op straat. Er werd geschoten. Er was chaos. De anti Kiev protesters en omstanders, ook vrouwen en kinderen, vluchtten uiteindelijk het lokale vakbondsgebouw in, sommigen beweren dat ze er in werden gedreven. Op het eind van deze video wordt duidelijk wat er met deze mensen is gebeurd. Er wordt “dood aan de separatisten” geroepen. De politie doet wederom niets en de brandweer kwam slechts opdagen nadat het al bijna donker was.

De ultra-rechtse 'legereenheden' nemen hun taak zeer serieus. 'War is HELL' staat er op de helm.. Moordpartijen door het Oekraïense leger zijn gefilmd en er is verslag van gedaan. Kennelijk past het niet in het beeld van de vriendelijke Westerse wereld en de bandiet Poetin, die achter de separatisten dient te zitten.
Deze ultra-rechtse ‘legereenheden’ in Oekraïne nemen hun taak zeer serieus in het Oosten, in hun ‘gevechten’ tegen de opstandige burgers… ‘War is HELL’ staat er op de helm.. Moordpartijen door het Oekraïense leger zijn gefilmd en er is verslag van gedaan. Nota bene door waarnemers van de OVSE..! Kennelijk past dat niet in het ‘plaatje’..! Het beeld van de vriendelijke Westerse wereld en de bandiet Poetin, die achter de opstandige separatisten dient te zitten. (klik voor nieuwsartikel)

Er werden 48 mensen op beestachtige wijze gedood, sommigen levend verbrand anderen gewurgd. Dit is het officiële cijfer uit Kiev. Er worden veel meer mensen vermist. Nog steeds. Er zijn daar meer mensen, ook vrouwen en heel wat meer kinderen vermoord dan Kiev wil toegeven omdat, zodra het aantal burger slachtoffers boven de 50 uitstijgt er sprake is van genocide. Er werd een vaag onderzoek ingesteld door Kiev, hetgeen werd afgesloten met de veroordeling van de mensen die het gebouw waren ingevlucht (!) Er werd geen autopsie gedaan op de geborgen lichamen.

Een van de redenen waarom de bewoners van de Krim erg blij zijn met de “Russische annexatie” waarvoor ze overigens zelf gekozen hebben via een referendum. Odessa’s lot had hun lot kunnen zijn…Enfin, wat ook iemands standpunt is t.a.v het probleem in de Oekraïne, het zou goed zijn dat het westerse publiek wat meer geïnformeerd werd over de gang van zaken daar.
Hele steden in de Donbas zijn verwoest en de westerse media geven de schuld aan Rusland en de rebellen.

Hoe kun je nu geloven dat die “terroristen”, zoals “president” Poroschenko ze noemt, hun eigen bevolking, inclusief eigen families, ombrengen en hun eigen huizen, steden en dorpen vernietigen? Het officiele dodental in de Donbas bedraagt volgens de UN 4000 slachtoffers. Volgens lokale autoriteiten is dit getal vele malen hoger. Op deze link  is een verschrikkelijke foto van een vrouw, bibliothecaris van beroep, die in dit vakbondsgebouw gemarteld werd. Omdat ze daarbij teveel schreeuwde werd haar rug maar gebroken en overleed ze. Vandaar de vreemde positie van haar lichaam.

Waarom stuur ik je deze email? Ik volg regelmatig zowel Nederlands- als internationaal nieuws en verbaas me elke dag weer hoe het mogelijk is dat de westerse media het nieuws beïnvloeden door halve of verdraaide waarheden te verkondigen of geheel te negeren. Ik denk dat de media hun verantwoording ontlopen en voor een heel groot deel schuldig zijn aan vele misstanden en oorlogsleed in deze wereld.
Jammer dat deze eerste kennismaking email zo’n akelig onderwerp betreft. Ik had ook over de Sinterklaas intocht kunnen schrijven ,maar ik zag vanmiddag deze video en ik kon niet anders dan het aan iemand in Holland doorgeven.
Mijn excuses indien je dit niet mocht waarderen.

Met vriendelijke groet en dank voor je interessante site,
Evert Zegelaar

x

Evert, nogmaals hartelijk dank!
Ik ben blij dat je deze mail hebt gestuurd en ik hoop dat veel mensen dit lezen en delen.
Het is in en in verdrietig!
Ik wens jullie vanuit heel mijn hart veel sterkte en voor iedereen een hele snelle omwenteling!

* * *

Dit plaatje uit 1998 kwamen we onlangs tegen en lijkt naadloos in dit hele plaatje te passen..

Hans van Baalen ultra-rechts

 

Naschrift, 20 november 2014:

We hebben het artikel hierboven nog niet geplaatst, of deze video van meneer de president, Petro Poroshenko komt binnen..
Hoe hij in spierballentaal de mensen in Oost-Oekraïne gaat behandelen,
wanneer dat deel van het land weer in handen is..

Hoeveel duidelijkheid hebben wij nodig..?

x

22 gedachten over “Oekraïne en een mail uit het buitenland..

 1. Irm ik kan het niet langer aanzien, het is te goed, te veel werk, te degelijk, te lang, daardoor te onzichtbaar voor het gros van de neander nederige talers ben ik bang, kampioentje vertaal gewichtheffen, net iets te veel noeste arbeid in dat alledaagse abn verNederlands, gaat stunning stunt Base spelen met de taal nu het nog kan, red hot chili gepeperd voor mijn part, excerpts, fragmenten, spring uit de ban van het keurslijf van voorkomende betrouwbare perfectie, als voorstel, verhaspel het naar gelang het jou uit komt, haal de harde noten eruit, laat de stopverf en cement aan anderen over die het toch ook nooit niet zullen doen, behalve als verplichte betaalde opdracht op kantoor. Probeer meer slordig, ongepast ongemanierd, wilde beren taal, beetje van de Most Duits hier en een beetje dutch Iengliesh daaarrrrr, mengen met pindakaas en hagelslag en een beetje sambal bij, het gros ligt toch in coma zo je weet, knallen en durf je intelligentie als een stevige handicap te zien, de hullie gullie begrijpen dat wat ze kunnen grijpen, voor de rest zal het ze aapjes met worst wezen, behandel het publieke tuig als zodanig, behalve de gevoeligsten, maar die zie je wel op je radar schermpje oplichten, die mogen niet verpletterd onder de stoomwals van platitudes en stereotype dood doeners van meurend overgemak en gemeenzaam grijs genoegen. ooh of ik mijn aanmatigendheden zelf in praktijk breng, sporadisch, ik geef het toe, maar dat zal jij op een kilometer afstand al wel vermoed hebben, maar het gaat niet om het recht van spreken, soms doe je wat je doet, juist ook als je het nauwelijks doet, regels? geen regels, begrepen (Paul van Vliet verhaspelt zoals het mij nu even uit komt. ‘hide niet behind je eigen false flag, het is een lie, het is een lie, if you see me getting high, if you see me getting high, knock me down…. ‘ hoor ik de peppertjes nu op de achtergrond schreeuw zing voordragen op de voorverwarmde gloeibas pluk bas instigaties. de Hoger Begaafden Die Zich Notwendig Ongepast Misdragen partij, schiet me zo te binnen, de H.B.Di(c)e.(kleur sterf mien dobbelsteen).M.P de H.B.Die.M.P. for President ; for the good cause en de gezapigen en de gelei massa´s en de gladde palingen, mijn eerste voornaam begint met Eel ; palingsnot, hopelijk niet te groen, gatver. je zal er maar mee behept zijn, gerookt zijn ze zalig weet ik wel, levend misschien wel onmisbaar niet te versmaden en moeilijk te vangen, als mijn kop er maar aan blijft vind ik alles best.

  Red Hot Chili Peppers – Knock Me Down
  http://www.youtube.com/watch?v=xNtO91LJ_f0

 2. Irma.
  De msm is mede verantwoordelijk voor de misdaden welke nu tegen de mensen in Oost Oekraine gepleegd worden.
  Dit komt omdat al het nieuws via een klein aantal persbureaus gaat die in handen zijn van jawel de mensen met het geld en zij bepalen wat wel en niet verteld mag worden.
  Vervolgens steunt onze regering deze moord bende ook nog,zowel fnancieel als materieel.
  En wat vooral niet verteld mag worden is dat onze premier samen met mensen van Shell en de Oekrainse regering een overeenkomst zouden hebben ondertekend om schaliegas in oost Oekraine te gaan winnen,alleen is het probleem dat daar de zogenaamde seperatisten leven,dus steun je de oekrainers zodat zij daar de boel kunnen regelen.
  Oja dit komt er ook nog bij,Nederland zou onderzoeksleider zijn in de kwestie MH 17,alleen heeft onze premier Oekraine(mogelijke dader)alle touwtjes in handen gegeven,door Oekraine als een van de landen toe te laten die onderzoek naar de oorzaak doen,waarmee de Oekraine nooit als schuldige aangewezen zal kunnen worden.

 3. Hier is nogmaals het ARD interview met Poetin van afgelopen zondag.
  Nu is het ondertiteld in het Duits en makkelijker te volgen.
  Voor wie het nog niet heeft gezien, must see!
  Irma bedankt.

  1. Hallo Joris, and so be it… Sommige collega’s van mij (met alternatieve nieuwssites) treden regelmatig in (email-)contact met journalisten. Ook worden mijn artikelen regelmatig gestuurd naar mensen uit het kabinet. Er komt GEEN reactie. En als er een reactie komt (vanuit de journalistiek) zijn ze niet relevant, ontkennend, weerbarstig en nietszeggend. Het is echt vreselijk omdat je erachter komt dat ze alles weten wat wij proberen duidelijk te maken, maar dat niemand hardop durft te roepen dat het waar is. Een enkele opstaande klokkenluider daargelaten. Die mogen we met recht stevig omarmen..!

  2. Joris, het indo-europese ras, Aryans was heel lang superieur aan de andere volkeren, hun taal/talen was ook het meest verspreid, het behelst bijna alle west Indo-Europese volkeren, daar moet en hoef je verder geen verkeerde superieuriteits gevoelens aan te plakken, dit is een histories archeologies vast gelegd feit.
   Waarschijnlijk is het graf van Alexander de grote gevonden, tour de aphipolis bij Serres, you tube com/watch.Ov=TtaPJPuL18#t=33

  3. Irma, wat mij stoord is dat het door velen niet wil wordt gezien, de weg kijkers de gene die het constant over naaste liefde hebben, van die loze kreten waar iemand die wordt verkracht en vermoord geen reet mee opschiet, vermoorde en dode mensen krijg je met alle liefde van de wereld niet meer levend.
   De grote schaamteloze weg kijkende massa, die laten het gebeuren, daar behoor ik zelf natuurlijk ook bij, ik lees ik schrijf ik donat, maar we moeten tot daden komen, om dit deze waan zin te stoppen, ze leven tussen en onder ons, die relieuse psychopaten, en oliogarchen van het kwaad, de zieken uit onze samenleving en hun handlangers, de bloedhonden!

  4. Joris, goed gedaan! Ik kreeg van de week een mail die je wellicht interesseert. Wil je mij even mailen via mijn site?

  5. Ik heb dezelfde ervaringen met kranten en journalisten, inderdaad GEEN ENKELE REACTIE, dus ze weten het allemaal, ze weten het precies en dan nog kunnen ze gewoon het volk blijven vol proppen met leugens. Maar iedereen die hier vanaf weet en niet zijn mond open trekt is in mijn ogen medeplichtig.

 4. Nederland heeft 122,5 ton goud terug ontvangen van de VS
  Complete artikel: deepresource.wordpress.com (5x geklikt)

  Een onverwachte gebeurtenis. De VS heeft alsnog goud terug gegeven aan Nederland. Niet zoals verwacht aan Duitsland, maar aan Nederland. 122,5 ton goud, da’s niet niks (USD 5,9 billion) Bron: De Nederlandse Centrale Bank.

  De Nederlandsche Bank has adjusted its allocation policy for its gold reserves. To achieve a more balanced distribution of gold over the various locations, DNB has shipped gold from the US to the Netherlands.
  In the old situation 11% of the gold reserves were located in the Netherlands, 51% in the US, with the remainder in Canada (20%) and the UK (18%). The location distribution according to the revised policy is as follows: 31% in Amsterdam, 31% in New York, while the percentages for Ottawa and London with 20 and 18 % remain unchanged.

  Waarom geeft de VS goud terug aan Nederland waarom niet aan Duitsland? De buitenlandse vrije media suggereert met cynische achterdocht: Heeft dit misschien iets te maken met de cover-up van de gebeurtenissen met de MH-17? Is dit de prijs die de VS betaalt voor het zwijgen van de Nederlandse regering over de ware toedracht van deze tragedie in Donbas? Dus dat Kiev, recent afgesneden van de invloeden door Rusland, verantwoordelijk is?

  1. Dat is, als het al waar is dat het goud hierheen is gehaald ,wel een mogelijke reden. Want waarom krijg Duitsland zijn goud maar niet teruggehaald en Nederland zo makkelijk wel? Of moeten we net als de chinesen even gaatjes boren in de baren ter controle van echtheid.

  2. Uiteraard vertrouw ik op de Nederlandse staat als op een betrouwbare grootvader. 😉

   Maar idd wordt er op vele sites internationaal de wenkbrouwen gefronst. 120 ton goud voor een favour is in het huidige tijdsgewricht een landsbelang van waarde, al zullen de Russen daar weer anders over denken.

 5. De laatste oorlogs verklaring van NATO general secretaire Jens Stollenberg, aan Rusland, dat de deur van de NATO wagenweid openstaat voor de Oekraïne, dit tegen alle gemaakte afspraken in tussen Reagan en de uitééngevallen USSR, ze willen oorlog, ongelovelijk maar waar, de vraag is nu wanneer!

  1. Goed dat je hier reageerd blikopnosjournaal.
   Mensen moeten weten.
   Tot zover ze het kunnen natuurlijk, dat is al een hele kluif…
   Maar jij doet je best, dus heel veel dank daarvoor!

 6. Beste Irma,
  Wat heb ik toch enorm respect voor jouw inzet in deze kwestie en wat ben ik toch blij dat ik vandaag deze website heb gevonden!!! Geen nieuwe informatie voor mij, dit verscheurt mijn hart al een jaar, waarbij ik me als een roepende in de woestijn voel. Je kan janken van het onrecht dat er heerst en je eigen onmacht. Het is fantastisch dat op de site heel veel MENSEN en geen zombies zijn die ik in veelvoud dagelijks om me heen zie.
  Lieve mensen, ga alsjeblieft zo door. Ja, misschien is ieder van ons afzonderlijk maar een mier die tegen een leeuw probeert te vechten, maar heel veel mieren bij elkaar, kunnen de leeuw makkelijk aan.
  NO PASARAN!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.