Advertentie

Rutte wereldberoemd door cover-up MH17..?!


Het lijkt Mark Rutte te zijn gelukt.. Ondanks zijn uiterst krampachtige pogingen om de ‘deal’ geheim te houden, die is gesloten met de landen die het onderzoek doen naar de oorzaken van de crash van de MH17, gaat het hem niet lukken.. Beroemd te worden, bekend te worden, of hoe hij het zelf ziet.. Of is het de zoveelste keiharde leugen, die weer verkocht moet worden, geheim gehouden moet worden. Want wat blijkt?

Het ene ná het andere land blijkt te ‘lekken’.. Tenminste, in de termen van Mark Rutte.. Waar het voor iedereen de normaalste zaak van de wereld is, openheid van zaken te geven, wanneer het gaat om een respectvolle afwikkeling van een diep en diep treurige zaak als deze, is het dat voor Mark Rutte en zijn ploeg zeker niet… Is het respect voor de VS, wat openheid en eerlijkheid in de weg staat..?

Want dit kun je toch niet maken, zéker niet vanuit het oogpunt van de nabestaanden van de bijna 300 slachtoffers van deze ramp met Boeing 777 van Malaysia Airways. Waar we het over hebben..? Over een regelrechte cover-up, een camouflage van een gesloten deal met de deelnemende landen in het JIT-team. Het Joint Investigation Team, dat officieel een verdrag/contract heeft getekend, waarin ze afspraken maken over hoe, wat, wanneer enz. rondom het onderzoek naar de oorzaak van de ramp.

De vier landen die samen het strafrechtelijk onderzoek uitvoeren naar de ramp met vlucht MH17, waaronder Oekraïne, hebben zo blijkt nu, wel degelijk een ‘geheimhoudingsovereenkomst’ getekend. Dat meldt RTL Nieuws op basis van een document van het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze ‘non-disclosure agreement’ betekent dat niet alleen Nederland, Australië en België, maar ook Oekraïne een vetorecht heeft over wat er wel en niet openbaar wordt. De Nederlandse overheid suggereerde eerder dat er geen sprake was van zo’n vetorecht.

De deal ligt nationaal en internationaal zeer gevoelig, omdat de vrees is dat Oekraïne daarmee de mogelijkheid heeft om feiten of informatie geheim te houden die het land niet goed zouden uitkomen. De optie dat Oekraïne zelf betrokken was bij de ramp is officieel ook onderwerp van onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en Justitie. Oekraïne zegt dat pro-Russische rebellen het vliegtuig van Malaysia Airlines op 17 juli hebben neergeschoten.

Het blijkt dat al bij de bekendmaking van het rapport van eerste bevindingen van het onderzoek naar de crash van vlucht MH17 de deelnemende landen ook de mogelijkheid hebben gehad om aanpassingen te doen! Voor publicatie werd het rapport door de ‘Onderzoeksraad voor Veiligheid’ voor commentaar voorgelegd aan de vertegenwoordigers van de landen.

x

rutte tweede kamer

x
* * *

x

Rutte wereldberoemd door cover-up MH17..?!

2014 © WantToKnow.nl

x

Daar waar de nieuwsredactie van RTL zich in eerste instantie als nét zo’n gewillig schoothondje vertoonde in deze zaak, als de NOS-nieuwsredactie, daar geven wij nu hulde aan hun oprechte zoektocht naar de achtergronden van het gedrag van Mark Rutte en de Nederlandse regering in deze zaak. Nadat de redactie van Elsevier via een WOB-procedure van de week geen gehoor kreeg om haar verzoek aan de rechter tot openbaring, daar lijkt het de RTL-redactie wél gelukt te zijn, een vinger achter de deal te krijgen.. De Australische regering, BEVESTIGT in deze brief, dat er een vetorecht is voor de leden van het Joint Investigation Team.. (JIT).

Het ministerie van Veiligheid en Justitie houdt tegenover RTL Nieuws vol dat er geen sprake is van een vetorecht: "Het Australische document zegt niets anders dan dat de JIT-landen hebben afgesproken om terughoudend te zijn met het naar buiten brengen van informatie. Zij noemen dat een 'non-disclosure agreement', maar het is een paragraaf in de JIT-overeenkomst.
Het ministerie van Veiligheid en Justitie houdt tegenover RTL Nieuws vol dat er geen sprake is van een vetorecht: “Het Australische document zegt niets anders dan dat de JIT-landen hebben afgesproken om terughoudend te zijn met het naar buiten brengen van informatie. Zij noemen dat een ‘non-disclosure agreement’, maar het is een paragraaf in de JIT-overeenkomst.”

Dat betekent dus, dat Oekraïne, die gewoon keihard de schuldige, de moordenaar kan blijken te zijn van deze 300 onschuldige mensen, niet alleen deelneemt in dit team, maar daarnaast in staat is Maleisië uit dit team te weren, waar we zo op komen, maar dat Oekraïne/Kiev ook in staat is een veto uit te spreken over de zaken die naar buiten komen, als resultaat van het onderzoek.. Een keihard pokerspelletje dat kennelijk verloren is door Timmerfrans en ‘onze’ minister-president..  Hoe heeft het in hemelsnaam zóver kunnen komen dat Nederland officieel dit contract getekend heeft..?

Leugens en bedrog..
Tot nu toe heeft ‘onze regering’ laten doorschemeren dat er geen sprake zou zijn van een dergelijk vetorecht van de JIT-leden en een zo’n non-disclosure clausule. De deal ligt nationaal en internationaal zeer gevoelig, omdat de vrees is dat Oekraïne daarmee de mogelijkheid heeft om feiten of informatie geheim te houden die het land niet goed zouden uitkomen. De optie dat Oekraïne zelf betrokken was bij de ramp is officieel ook onderwerp van onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en Justitie.

Laten we je eerst de brief zien, die de mensen van de RTL-redactie in staat zijn geweest te ‘onderscheppen’ en waaruit duidelijk blijkt DAT:

-Alle partijen deze non-disclosure deal hebben getekend. Dit betekent dus niets anders dan dat er GEEN INFO naar buiten mag, zonder medeweten en goedkeuring van de andere leden.

– Oekraïne, net als alle andere JIT-leden, VETO heeft over het wel of niet naar buiten brengen van onderzoeksresultaten.

Wat er te lezen is, is eigenlijk geen geheim meer, nadat eerder Oekraïne al heel stoer uit de school had geklapt dat ze in het JIT zitting hadden EN dat ze veto hadden.. Dit bericht uit Oekraïne kwam in september al in de pers.. En dit is die brief van de Australische regering, het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken:

brief australië aan RTL MH17 screenshot

x

Maleisië buiten de boot laten..!

Enkele rechters uit het oorlogstribunaal dat in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, George Bush en vooraanstaande leden van zijn regering, VEROORDEELDE voor oorlogsmisdaden in Irak en Guantanamo Bay.
Mei 2012: rechters uit het oorlogstribunaal in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, VEROORDELEN oud-president George Bush en vooraanstaande leden van zijn regering voor begane oorlogsmisdaden in Irak en Guantanamo Bay.

Tja, het is inmiddels langzaam maar zeker heel duidelijk aan het worden. Ondanks alle luchtballonnetaal van o.a. Ivo Opstelten, is er dus wel degelijk sprake van een handjeklap-overeenkomst, waarbij de mogelijke moordenaar, Oekraïne/Kiev deel uitmaakt van het onderzoeksteam..!!En wat doet Oekraïne vervolgens..? Het beschiet de Nederlandse bergingsteams, zodat berging van slachtoffers, hun eigendommen en het MH17-wrak, zwaar bemoeilijkt, zo niet onmogelijk wordt gemaakt.

Het bewind in Kiev zorgt er ook voor dat er een zwart-makerij-fake-aanslag-verijdeling is op onze Bert Koenders, minister van BuZa en last but not least, Oekraïne zorgt ervoor dat Maleisië GEEN onderdeel wordt van het JIT. En over Maleisië is het laatste woord nog niet gesproken. Zij zijn uit de JIT-boot geduwd, door misschien wel de misdadiger zélf.. Oekraïne..!

Maleisië is namelijk lastig.. Want zo heet dat, als een land eerlijk is en rechtvaardigheid nastreeft. Het land heeft bovendien de heren Bush en Rumsfeld veroordeelt tot oorlogsmisdadigers en is bereid hen te berechten, wanneer deze oorlogsmisdadigers in handen komen van de Maleisische overheid..! En dat is natuurlijk tegen het zere been van de VS, de werkelijke machthebber in Kiev..! En waren daar in Kiev, direct ná de gewelddadige ‘revolutie’ in februari, CIA-agenten ingevlogen, onder het kopje ‘buitenlandse adviseurs’..?

Dat je je als land niet populair maakt bij de VS, het land, dat feitelijk de scepter zwaait in Oekraïne, is duidelijk.. Een bericht uit mai 2014, kort nadat de MH370 was verdwenen.. Niet bepaald 'diplomatieke taal'.. Wel taal die aan duidelijkheid weinig te wensen over laat..!
Dat je je als land niet populair maakt bij de VS, het land, dat feitelijk de scepter zwaait in Oekraïne, is duidelijk.. Een bericht uit mai 2014, kort nadat de MH370 was verdwenen.. Niet bepaald ‘diplomatieke taal’.. Wel taal die aan duidelijkheid weinig te wensen over laat..!

Maleisië zou in de onderzoeksraad moeten, was het commentaar van Mark Rutte, 2 weken geleden, bij zijn bezoek aan Maleisië.. Wat een huichelarij.. Sorry hoor, maar sta dan je mannetje en wees een kerel.. Zorg er dan ook voor dát Maleisië, dat ruim 40 burgerslachtoffers telde bij de ramp en ‘haar’ vliegtuig zou moeten kunnen bergen, in deze JIT terecht komt..

Nee hoor, de zoveelste loze belofte van onze Mark Rutte..! Dit keer aan een Islamitische mogendheid, die als bevriende natie geldt.. Maar feitelijk verraden wordt, door zoveel huichelarij.. Nogmaals: andere woorden hebben we er niet voor. Maar Rutte en zijn club zullen het ongetwijfeld ‘internationale politiek’ noemen.. Of ‘diplomatieke onderhandelingen’..

Het wachten is nu op een reactie van de Maleise autoriteiten, die natuurlijk ook zaken/feiten zullen doen lekken, die essentieel zijn in het onderzoek naar de WERKELIJKE zaken achter deze ramp. Daar kun je op wachten. En het is te hopen dat de professionele journalisten, zoals de RTL-redactie hun onderzoekslijn gaan voortzetten en met nieuwe onthullingen komen..!

De vraag is echter nog steeds, waar onze volksvertegenwoordigers blijven.. Voorlopig is het alléén het CDA, bij monde van kamerlid Pieter Omtzigt, dat de van de bewindsman wil horen, dat hij het parlement alsnog volledig informeert over deze geheimhoudingsovereenkomst en wat de gevolgen kunnen zijn.

Zoals gezegd, heersen er over de exacte afspraken al vele onduidelijkheden, sinds begin augustus, sinds de oprichting van het Joint Investigation Team.

 

 

79 gedachten over “Rutte wereldberoemd door cover-up MH17..?!

 1. Rutte en zijn kliek moeten weeeeeeeeeeeeeg, zijn volks en landverraders, ze beliegen ons dagelijks, ze lachen ons uit achter onze rug, aan het eind van het liedje houden we nog niet eens onze dignité over als mens, onze kleine oude natie wordt met opzet vernietigd, als je je roots, je taal, en waarden kwijt bent, ben je niets meer, a sitting duck, nee er moet iets gebeuren !!!

  1. In het NOS nieuws van 18.00 uur 27-11-2014 liet ook Rusland van zich horen,door te zeggen dat Nederland met het stoppen van de berging van MH 17 bewijsstukken laat liggen welke belangrijk kunnen zijn voor de schuldvraag.
   Het is zo ondertussen wel duidelijk dat de onderste steen nooit gevonden zal worden,laat staan dat de daders gestraft zullen worden
   Door Oekraine toe te laten in het onderzoeksteam heeft Rutte eigenlijk de rechtsgang belemmerd,omdat Oekraine op deze manier altijd vrijuit zal gaan.

  2. Deze journalist zou ontslagen moeten worden. Wat een walgelijke riooljournalistiek is dit. Als deze man zijn vak niet serieus neemt is het dringend tijd om ander werk te zoeken.
   Alles waarvan hij Rusland beticht heeft alleen maar betrekking op hemzelf.
   De Russen geloven inderdaad een theorie. Dat klopt, maar dan wel aan de hand van heel wat meer en degelijker bewijs dan dat wij daartegenover kunnen stellen. Ook wij geloven in een theorie, niets meer of minder dan dat, toch is het voor deze journalist duidelijk dat hij gelijk heeft, zoals gezegd zonder nog maar een spoortje bewijs.
   Dit is zuivere propaganda, niets objectiefs aan en al zeker niet onafhankelijk.
   En Rusland heeft absoluut gelijk dat waardevolle bewijslast achter blijft op de rampplek. Experts kunnen niet zo snel beoordelen wat relevant is en wat niet. Onmogelijk.
   Elk andere vliegtuigcrash wordt degelijk en tot in het kleinste detail onderzocht, waarbij ook die details regelmatig het doorslaggevend bewijs zijn. Zeggen dat kleine wrakstukken niet belangrijk zijn is gewoon absolute onzin. Dan ben je geen fatsoenlijke expert en ook geen fatsoenlijke journalist als je dit soort overduidelijke onzin aan ons volk probeert te verkopen, te brainwashen, te intimideren, misbruik makend van hun posities als journalist (zij hebben het immers zogenaamd degelijk onderzocht) en experts die zogenaamd zouden weten waarover zij praten. Nogmaals dergelijke fouten laat zo overduidelijk zien dat we hier niet met degelijke, fatsoenlijke, eerlijke en gewetensvolle journalisten en experts te maken hebben, maar met een stelletje gewetenloze lui die het niet zo nauw nemen met de waarheid.
   Maar bij deze journalist komt de aap ook uit de mouw.
   Hij weet niet waarover hij praat, maar probeert ons toch fabeltjes en sprookjes door de strot te duwen.
   Wat een amateur zeg.

 2. Dat hele zootje van de VVD heeft een bepaalde manier van narcistische arrogantie welk in de eigenbelang-structuur van deze partij héél duidelijk naar voren wordt gebracht.
  Men weet ten alle tijde alles beter en met een smerig mondhoek-lachje wordt dit zonder emotie gepropagandeerd.
  Men laat zonder scrupules zien dat men schijt heeft aan alles en iedereen.
  De dag komt dat men hierop wordt afgerekend, want wat men zaait……
  So the Law of Attraction says.

  Het enige wat men kennelijk niet door heeft bij dit partijtje is dat de bevolking dit steeds meer in de gaten krijgt en er hierdoor steeds meer weerstand blijkt te ontstaan…

  Ik weet maar weer eens al te goed waarom ik nooit heb gestemd en dit ook nooit zal doen…

  1. John.
   Vergeet niet dat het hele zootje door steun van D66,CU en de SGP in stand wordt gehouden.
   Rutte ziet hierdoor zijn kans en voert nu door wat hij kan om de rijken rijker te maken en de rest armer,verder helpt hij alles om zeep,want wat stelt onze justitie en onze rechterlijke macht nog voor?
   Kijk wat voor uitspraak ze van de week deden,120 uur dienstverlening voor het doodrijden van drie mensen?
   En hoe wringt men zich niet in allerlei bochten om Demmink te beschermen.
   Dan hebben we nog de zorg,dat is een puinhoop waar wij burgers het slachtoffer van zijn en vooral de ouderen laten ze in de kou staan.
   Maar de zorgpremies gaan wel elk jaar omhoog,dat dan weer wel.

 3. Waar zijn de gesprekken tussen de verkeerstoren in Kiew en de MH17?

  Zit Koenders daar dagelijks achteraan?

  Wordt ie gek van Rutte die de onderste steen boven wil en twee keer per dag Koenders aan z’n kop zeurt dat die gesprekken onmiddellijk boven tafel moeten?

  Waarom niet?

 4. In het fimpje waar Vfor Vendetta mij opwijst,zeggen de onderzoekers dat ze alleen stukken mee genomen hebben die van belang zijn.
  Mijn vraag is dan hoe weten de onderzoekers dat de kleinere stukken niet van belang zijn,want daar is geen onderzoek naar gedaan omdat de stukken juist naar Nederland zouden worden gebracht voor onderzoek.

  1. Dit is me ook opgevallen in het filmpje,namelijk dat de nederlandse verslaggever zegt dat de Russen hun conclusie al hebben getrokken.
   Als ik alles goed heb gevolgd is het juist Nederland die de conclusie heeft getrokken dat Oekraine onschuldig is,omdat ze Oekraine mee laten doen in het onderzoek,en de Oekraine gaat echt zichzelf niet beschuldigen.
   Als men alles op een rijtje zet,kan elk blind paard zien dat hier duidelijk iets niet klopt.
   Is er dan niemand meer in Nederland die onze premier om uitleg durft te vragen?

  2. Wat heb je aan een lach van “onze” premier?
   Die lach zal echt geen antwoord geven op die vragen.
   Uiteraard is je vraag terecht, maar antwoord krijg je toch niet.

  3. Het gerechtshof in Leeuwarden wil Wiebes(de man die ons geld steelt) en Dijsselbloem(de man die ons afhandig gemaakte geld naar Brussel door sluist)voor het gerecht dagen ivm het beinvloeden van een tipgever die informatie aan de belastingdienst VERKOCHT en waar dingen verzwegen moesten worden,dit stond vandaag op nos teletekst.
   Dit is het zoveelste bewijs welke heren en dames ons land ruineren,sorry besturen.

  4. Ja…geheimhouding is het toverwoord van dit soort lieden.

   Interessante links hieromtrent:

   http://www.nu.nl/weekend/3940233/groot-wordt-sleepnet-van-nederlandse-inlichtingendiensten.html

   The Internet’s Own Boy: Aaron Swartz

   Portret van internetpionier Aaron Swartz die van kinds af aan al computerprogramma’s programmeerde. Swartz is een van de oprichters van de sociale nieuwssite Reddit, medeauteur van de RSS 1.0 specificatie en oprichter van de actiegroep Demand Progress. Swartz bedacht alles vanuit het ideaal dat informatie voor iedereen beschikbaar moet zijn en gedeeld moet kunnen worden. Hij kwam daarom geregeld in aanraking met justitie. Uiteindelijk leidde een twee jaar durende juridische strijd, waarbij hem 35 jaar gevangenisstraf boven het hoofd hing, in januari 2013 tot zijn zelfmoord op 26-jarige leeftijd.

   Zie hier de documentaire die nog tot 11 december te zien is (zeer aan te bevelen, maar dit soort docu´s komen in Nederland op tv rond middernacht terwijl er geen kip kijkt en het toch oh zo belangrijk is).

   http://www.npo.nl/2doc/28-11-2014/VPWON_1219193

   En nog een zeer goed artikel over Assange:

   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/11/25/britse-belegering-assange-is-politieke-farce

 5. Ik blijf het zeggen; “Ik zou niet in de schoenen willen staan van MP M.Rutte en consorten”, zij zullen dit (MH-17) zolang ze leven, het leed en onrecht moeten dragen!

 6. Door het afwijzen van Maleisië in het JIT-team, staat een politieke uitkomst van de onderzoeksresultaten naar de ramp van MH17 eigenlijk al bijvoorbaat vast.
  Maleisië heeft geëist om deel uit te maken van het onderzoeksteam, maar heeft nooit een officiële uitnodiging gehad.
  Maleisië had als onafhankelijk/niet NATO land het verschil kunnen maken om een cover up te voorkomen.
  Het neerhalen van MH17 is al misbruikt om hardere sancties tegen Rusland te ondersteunen.
  Het JIT team bestaat alleen uit landen die de harde lijn tegen Rusland met overtuiging hanteren.
  Nederland heeft als leidende natie in het onderzoek een cruciale fout begaan, door Oekraïne toe te laten en dan ook nog met vetorecht.
  Dit is zo’n monumentaale misgreep dat het riekt naar een doofpot.
  Onze politici zijn dan bezig om de uitkomsten van het onderzoek te manipuleren om zo het beoogde politieke doel te bereiken.
  Ondanks de bijna 200 Nederlandse slachtoffers.
  De tranen die we hebben gezien waren dan krokodillen tranen.
  Volgens mij hoog tijd voor een diepgravend onderzoek door de tweede kamer, met uitnodiging van de Min. v Buitnlandse Zaken van Maleisië.

  http://landdestroyer.blogspot.co.uk/2014/11/mh17-malaysias-barring-from.html

  http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/why-is-malaysia-not-part-of-mh17-investigation-asks-group

 7. http://www.nu.nl/buitenland/3941226/oekraine-aangeklaagd-duitse-mh17-nabestaande.html

  Eén zin uit het artikel eruit gelicht:
  Waarschijnlijk zitten pro-Russische separatisten achter de aanval.

  Onze media blijft het doen, propageren en ons brainwashen zonder ook maar een spoortje van bewijs.

  Tegenwoordig staat er gelukkig al een hele tijd bij waarschijnlijk, want dat ontbrak in het begin er ook nog aan.

  Maar journalisten die dit schrijven en publiceren zijn gewoon een stelletje amateurs die geen hart hebben voor hun vak. Noch bezitten ze enige dossierkennis, anders kan je zulke opmerkingen gewoon niet maken.
  En over onafhankelijkheid zullen we het dan nog maar niet hebben.

  1. Beste Ger, als jij beschikt over zoveel dossier kennis, kun je dan bewijzen naar buiten brengen over de echtheid van de ondertekende documenten? Daar het gepubliceerde er al vals uit ziet namelijk. Èn, werd het ècht ondertekend door onze NEDERLANDERS, gezien het FEIT dat zowel BELGIE als AUSTRALIË aan de TOP van de Identitie fraudes staan en werken met IMMITATIE ACTEURS. Volgens mij hoeft er niet zover gezocht te worden namelijk, je verhalen doen mij dan ook overkomen als een afleiding om te gaan zoeken bij de boven liggende organisaties waar vooraf van gekend is dat dáár niet gezocht KAN worden. Het ligt allemaal véél dichterbij en ik wéét dat er een organisatie is die de economie wil ruïneren, ons bewind onderuit wil halen en Nederland wil overnemen, de leiders zitten wel bij de buren:BELGIË….waar zijn ze…???…terug achter hun maskers?!…en hun Nederlandse aanhangers doen het stand by spionage werk? Ga jij zelf ook naar Australië als hier de Oorlog uitbarst?…de vluchtplaats, aldus de anonieme Rechter van het Hof v. Beroep van Den Bosch tijdens haar telefonische zogenaamde Rechtspleging, die vermoedelijk Belgische was en namen van ONZE RECHTERS aan het misbruiken is vanuit de vrijheden die deze organisatie in alle brutaliteit neemt.

 8. Als aanvulling op mijn verhaal:”

  Ik kan nooit geloven dat iemand als Eerste Minister zoals Rutte het is voor ons Nederland zijn positie op de tocht gaat zetten middels georganiseerde misdaad waarbij opzettelijk lekkende personen aan het werk zijn om hem finaal te kunnen torpederen.
  Het is vanuit deze Maffia organisatie naar mijn mening niet enkel een aanval op Poetin, Maleisië, maar óók op Rutte als persoon en zijn Positie.

  Om zó iets te organiseren moet er gekeken worden naar de Europeese Commissie: leiders Delruppo en Van Rompuy, bij gestaan door een van de ergste Turtelboom, haar ombudsman Weekers, Limburgse Gouverneur en haar “bende” corrupte Rechters en Advocaten, magistraten, deurwaarders en Politie ambtenaren.

  Ik heb zelf een e-mail ontvangen van Van Rompuy dat de Belgische leiders enkel in actie komen indien èèn van hun leiders in het gedrang komt en enkel op treden voor Belgen.

  De NEDERLAND HAAT was tastbaar!

  1. Berlinda van Zon krijgt een 8+ voor het ontrafelen.
   Mark Rutte krijgt mijn stem niet, maar, dat hij Nederland verkwanselt dat gaat er bij mij niet in.

 9. Rutte is het speelballetje voor de voormalige Europeese/Belgische Corrupte maffia leiders.

  Waarbij de eigen populatie misbruikt werd en ernstig slachtoffer. De Belgische maffia bestuurd indirect ons hele land.

  Rutte staat er nu wel alleen voor! WIJ MOETEN VERDER KIJKEN, WAT EN WIE HIERACHTER ZIT, LEES MIJN VERHAAL.

 10. Zó is Nederland nu wereldwijd onderuit gehaald. Opgezet tegen Maleisië, tegen de eigen Populatie, tegen Rusland-Poetin. Maar slachtoffer van Maffia met de Belgen aan de leiding waarschijnlijk en een klein gedeelte aanhangers in ons eigen land. De gigantische verliezen (euro’s) zijn op ons land GEPROJECTEERD GEWORDEN!
  Het Brain wat erachter zit waarschijnlijk treft wederom géén blaam en komt wederom overal onderuit.Als ik Rutte was, zou ik het nog dieper onderzoeken bij de voormalige Beglische leiders als hun vriendschappelijke banden in Australië.

  1. Volgens mij ging het niet zover. Oekraïne was een bruikbaar veld en is zo hard als wij zelf slachtoffer.

   Er zaten er een paar aan de EU TOP die Wereldleider wilde worden en waar WIJ-NEDERLAND, USA en Rusland met aanhangend Oekraïne in de weg stonden.

   De Australiërs zijn samen gegaan met de Belgen om de financiële highway over Luxemburg af te dekken, bedekt te houden.

   De Belgische Maffia is plots nergens meer te vinden, plots hebben ze hun stoel verlaten, wat niet zo is, met contactname met Belgische Ministerie is gebleken dat ze pionnetjes gevonden hebben en zelf nog altijd functioneren vanuit de achterban.

   ONDERSCHAT ZE NIET! Rusland – Oekraïne heeft er ook totaal géén baad bij om dít te doen met dit MH17 Drama.

   Dat wij Nederlanders zo open zijn over onze politieke problematiek, onze calvanistische realistische instelling, onze eerlijkheid van erkenning dat we een beleids probleem hebben betekend daarom niet dat wij ons VALS MOETEN LATEN BESCHULDIGEN ALS IS HET DAN OVER DE RUG VAN EN NAAM VAN RUTTE ONZE EERSTE MINISTER.

   Hoe dan ook, of Rutte goed of slecht is doet er niet meer toe. WE WORDEN VALS BESCHULDIGT EN DAT IS EEN FEIT.

   DAT IS ER TEVEEL AAN.

   Wij populatie zullen ons achter onze Staat moeten stellen, of we dat leuk vinden of niet, het ermee eens zijn of niet, WIJ -POPULATIE- WORDEN SLACHTOFFER SAMEN MET RUTTE.

   We moeten hier twee zaken gescheiden gaan houden. Het politieke bewind vraagt naar grote beleidsmatige strategische hervorming, maar betekend niet dat onze eerlijkheid misbruikt mag worden door EU Commissie TOP leden die NEDERLAND HATEN en niet eens naar hun eigen falen WILLEN KIJKEN maar wel het politiek beleidsmatige falen van een ander uit nutten voor EIGEN PROFIJTELIJKE VOORDELEN.

   Ze ZIJN WEG! verscholen! en zitten toe te zien hoe WIJ -NEDERLANDSE POPULATIE- onze eigen bewindvoerders, onze eigen STAAT naar de vaantjes aan het helpen zijn, gedreven door het onrechtvaardigheids gevoel.

   Deze actie maakt ons blind. We zijn op dit moment niet meer instaat om over de grens te kijken en naar de VOORMALIGE TOP (MAFFIA) VAN DE EU COMMISSIE, die HIERVOOR HOE DAN OOK, HOE HET OOK GEDRAAID OF GEKEERD WORDT ABSOLUUT SCHULDIG AAN ZIJN. ZIJ WAREN VERANTWOORDELIJK VOOR ELK DOCUMENT WAT ER ONDERTEKEND WORDT DOOR EEN EUROPEESE LIDSTAAT.

   Op dit moment zijn wij het speelballetje voor de Belgen en de Australiërs.

   WIJ MOETEN SLIM ZIJN EN RUTTE MET TIMMERMANS EN OVERIGE BEWINDVOERDERS MOETEN MET POETIN, OBAMA en OEKRAÏNE GAAN PRATEN.

   Dit probleem is meer simpel op te lossen dan wat er nu gebeurd. Deze SOEP hebben wij niet nodig als HELDERE INTELLIGENTE NEDERLANDERS – POPULATIE VAN ONS KLEINE FRISSE LANDJE.

   We gaan ons niet laten ondersneeuwen door Belgische/Australische Maffia die nog nooit iets zelf gepresteerd hebben! Kom aan mensen.!

   Ga achter onze huidige regering staan, om dit opgelost te krijgen en nadien de rest.

 11. Als je heel goed kijkt naar het wazige adres dan ben ik genijgd een P.O. Box #? te zien en dan Washington DC en dan de zip code van 5 nummers.. No idea what the top might be.

  Ik ben het volkomen met de voormalige Malaysian premier eens dat de CIA achter de verdwijning van MH30 zit en OOK achter het neer schieten van MH17 willicht via Ukrainian fighter jets. Het zal te maken hebben met het Internationale Rechtbank in Kula Lumpur dat vorig jaar Bush en Co schuldig vond van oorlogsmisdaden.

  1. Ik verwijs naar mijn verhaal. Let op de Belgische Maffia en hun connecties met dezelfde in Australië.

   Eind vorig jaar gebeurde het zelfde in Australië, óók met Maleisian Airlines, een boeiing die zomaar verdwenen was na vertrek uit Australië…??? De Australiërs weten weer van niks. Alles zit in de Doofpot.

   Australië draagt haat tegen Maleisië, wat enerzijds begrijpbaar is vanwege de Chemische Wapen productie. Maar….

   Net wat meer dan een half jaar nadien gebeurd hetzelfde in NEDERLAND.! Notabene wederom met Maleisian Airlines.

   De Belgische Maffia HAAT NEDERLAND, we stonden in de weg. Zie wat er ondertussen gebeurd: De Belgen verlaten de TOP van de EU Commissie zodat ze plots niet meer verantwoordelijk zijn en dus niet meer aansprakelijk gesteld kunnen worden.

   Ons land wint terrein en heeft er totaal GEEN BAAD BIJ om dergelijke praktijken te lanceren.

   De Belgen onderhouden het lijntje intensief met de Australiërs. De zogenaamde heilige Staten.

   Kijk even wat er onlangs uit gekomen is -wat wederom door de Belgische Maffia bewerkstelligd is met de gelden komende uit de door de Belgen financieel gepenetreerde landen van Europa- over Luxemburg naar Australië.

   De Maffia Organisatie wil naar Australië nadat hier de oorlog is uitgebroken.

   Ze onttrekken zich van hun falen, hun Europeese bewind, natuurlijk deze actie is bruikbaar voor ze, vervolgens onttrekken ze zich van hun verantwoordelijkheid door het verlaten van hun positie, met de gedachten niet meer aansprakelijk gesteld kunnen te worden en zogenaamd volledig vrij van blaam te blijven.

   Ze hoeven maar te gaan zitten toezien. MAAR ZO ZAL HET TOCH NIET GAAN.

   Het is ook niet Rusland die oorlog wil, VERGEET DAT! Het is de Maffia organisatie aangestuurd door de Belgische TOP, zie mijn eerdere berichten die dat wil en niets ontziend te werk gaan.

   Kijk wat ze in Syrië aan het klaar maken zijn. Iedereen die het er niet mee eens is, krijgt door deze Maffia Organisatie een vrij vliegticket om een zogenaamd “ontwikkelings hulp” te kunnen gaan doen bijvoorbeeld eten en overlevings pakketten gaan brengen. Dat is niet zo, dan hebben ze je in the picture om te laten executeren via onthoofding.

   Het genot van de Belgische Maffia die hierachter zit wordt in België openlijk met foto en toebehoren gepubliceerd waarbij deze Sarcastische satanisten gniffelen hoe ze de populatie nog meer kunnen penetreren door deze gruwel foto’s via publiciteit te verkopen.

   In Australië gebeurd hetzelfde! De bushfire’s zijn ook niet voor niets. Wat er daar in dat “binnenland” allemaal gebeurd willen wij ook niet weten. Enkel al hoe ze openlijk met vrouwen omgaan. Elke buitenlandse vrouw is een import woman en dus: bruikbaar.

   Nogmaals: Rusland is hier net zo hard slachtoffer als wij-Nederland, Oekraïne en USA.

   Niemand maakt mij wijs dat onze bewindvoerders DOM zijn om ZULKE RISICO’S TE GAAN NEMEN OP EEN MOMENT DAT WIJ TERREIN WINNEN.

   Dit is een regelrechte wraak actie van de twee minst verdachte, maar meest schuldige landen.

 12. Het verbaast mij , dat nog nooit iemand schijnt te hebben opgemerkt dat staatsgeheimen niet dienen te bestaan. Immers staatsgeheimen zijn zaken die geheim worden gehouden door onze “volksvertegenwoordigers”, geheim gehouden ook voor ons! Dat is raar , zodra een volkksvertegenwoordiger iets geheim houd voor het volk , vertegenwoordigt hij dan dat volk nog wel? En als daarop het antwoord nee is , wie vertegenwoordigt hij dan wel ? En met welke wettelijke ondersteuning?Kortom, ieder die nog stemt op deze ziekelijke machtsmisbruikers ,steunt hen en dient zich verder te onthouden van commentaar op hen. Je hebt dan de macht over jouw leven , doen en laten , overgedragen aan hen en dat heb je willens en wetens gedaan dus niet piepen.

 13. Het kan nooit wat jullie hier geschreven hebben. België Del Ruppo-Herman v. Rompuy zaten aan de EU Macht! Hoe is het mogelijk dat Nederland overeenkomsten ondertekend zou hebben waar België, notabene de bazen van EU op dat moment daar niet bij betrokken zouden zijn? Of er zelfs niet bij geweest zouden zijn of niet op de hoogte zouden zijn? D.w.z. dat er hier nog maar eens een bewijs bij geleverd wordt van de hypocrity -het falen- van de Belgen, wat NIET juist is, daar de Belgen de MACHT willen en samenwerkt met de Australiërs. Jullie bevestigen met NIETS dat het DOCUMENT ECHT IS. Wel dat de Australische overheid dat bevestigt, waarbij ik uit ervaring durf te verkaren dat Australiërs zeggen wat zij willen. Ik kan u een fraude dossier overhandigen opgesteld door de Australische overheid. Voor dergelijke praktijken draait Australië EN België de hand niet om. Rutte – NEDERLAND- is een deze een gemakkelijke prooi om ALLES op te PROJECTEREN! De Belgische corruptie tacktiek is ook: omkopen, tegen elkaar uitspelen. Jullie zijn DOM om zóiets te publiceren! Zonder naar de EU Commissie te kijken waar ALLES OM DRAAIT. Het is absoluut ONMOGELIJK dat Nederland overeenkomsten ondertekend – internationaal- op wereldvlak voor dergelijke ZWARE DRAMA’S. Never nooit gaat Nederland de eigen populatie uit roeien op deze manier. ALS èn INDIEN dergelijke praktijken zouden moeten gebeuren zouden er andere opportuniteiten zijn. Nederland als klein land gaat NOOIT een dergelijke strijd aan voor eigen rekening. Het is DOM om zó te beredeneren. KIJK wat er achter zit, naar de enige belanghebbenden, de moordenaars, die zichzelf NU -MOMENTEEL- verscholen houden. Het heeft in Nederland Slachtoffers gemaakt, waar véél tegenover gesteld wordt om het goed te maken. Maar, WIJ WORDEN MET ZIJN ALLEN SLACHTOFFER ALS MALEISIE, RUSLAND èn AUSTRALIË samen met misschien OEKRAÏNE ons helemaal FINANCIEEL GAAT SCAMMEN, waarbij ik NOOIT WIL en ZAL geloven dat Poetin en Obama dat zullen toelaten. De EUROPEESCHE ROTTE APPEL BELGIË weet zogenaamd met hun Staathoofden aan de TOP van de EU Commissie -op dat moment- van niets! En dat gaan JULLIE ALLEMAAL GELOVEN??? Timmermans was in Australië in de periode van het Aids Congres en zogenaamd zou de Australische Minister van Buitenlandse zaken van NIETS Afweten??? Het CRIMINELE DUMP CONTINANTAL Australië zit vol met AIDS/HIV patiënten. 1 op 3 Australiërs zit aan de drugs, naald opvangbakjes hangen naast de zeepbakjes in de openbare ruimtes, vrouwen zijn voor de Prostitutie. Nog steeds betalen ze hoertjes 1.000,00 AUD per baby. Australiërs willen Vrouwen, beter: ze willen slaven. Belgen zijn Achterbaks, Hypocriet corrupt, met een lach wordt je overal ingeluist, lukt het ze niet, dan huren ze wel even een immitatie acteur in. Gelijk gebeurd in Australië -in SAMENWERKING- met de BELGEN (!) Het verschil is dat de Australiërs het openlijk doen. Zij staan in de volksmond dan ook bekend als de HITLERS. Wat ook ECHT EFFECTIEF gebeurd. De Belgen vliegen er gewoon even voor over.
  IK ZOU AL DIE ZOGENAAMDE BEVESTIGINGEN VAN DE AUSTRALIËRS OP ECHTHEID EN OP WAARHEID CONTROLEREN ALSOF ZE GÉÉN STAATS LEDEN ZIJN. ZÓ EXTREEM BANAAL ZIJN AUSTRALIERS, IK KAN U HUN TACKTIEK HAARFIJN UITLEGGEN. FRAUDEREN DOEN ZE WAAR JE BIJ STAAT, ZO OOK IN BELGIË.

  Never nooit kan Nederland dit doen. WIJ MET ZIJN ALLEN -HOLLANDSE POPULATIE- WORDEN FINANCIEEL ONDERUIT GEHAALD -TOT OP DE BODEM GESCAMMT- DOOR DE TWEE LANDEN BELGIË EN AUSTRALIË.

  WIJ -NEDERLAND- WORDEN UITGESPEELD TEGEN RUSLAND – MALEISIË – OEKRAÏNE – AMERIKA!

  Never nooit kan een ÉÉN PERSOON als een Rutte zóveel toppers omzeilen om zóiets te bewerkstelligen. Hier zit een organisatie achter en medewerkers die de uitvoer doen, dat kan NEVER NOOIT DOOR ÉÉN PERSOON GEBEUREN.

  Zet zowel de Australiërs èn de Belgen aan de leugen detectors of DOE IETS want ze zijn hun spelletje wat vroeger in het klein -België en Australië- nationaal gebeurde internationaal aan het profileren. De Belg neemt maar wraak op één land en dat is NEDERLAND.

  Een toekomstige samenwerking tussen Nederland en België kan ook enkel maar door de gedupeerde Vlamingen/Belgen die net zo hard de dupe zijn als wij nu en ZEER GRAAG VAN HUN CORRUPTE COMPLOT AAN DE TOP AFWILLEN ALS VAN HUN CORRUPTE JURIDISCHE SYSTEEM.

  De toppers zijn ZOGENAAMD van hun stoel af. Het is niet zo. Ze hebben een bruikbaar pionnetje op de stoel gezet en dezelfde staan er nog steeds achter om de instructies voor corruptie te geven. NIET ÉÉN PROBLEEM WORDT ER OPGELOST, NEEN, HET WORDT UITGENUT.

  IK VERWIJS NAAR ALLE ONOPGELOSTE MOORDZAKEN IN BEIDE LANDEN ALS HET IS-SYSTEEM waar de BELG PRAT OP GAAT. Wie zitten er onder die hoofddoeken daar in Syrië? De gefrustreerde Belg? Ze waren er al jaren voor aan het trainen…..wat ik u nader kan toelichten.

  Let op ELSEVIER. Met de hedendaagse beschuldigingen MAKEN JULLIE GROTE FOUTEN, JE KIJKT NIET VERDER DAN JE NEUS LANG IS, JE WORDT DE DUPE VAN JE EIGEN WOORDEN EN MEENT NOG STEEDS DAT NEDERLAND EEN EEN-STAAT IS, NEDERLAND VALT ONDER EUROPA, waar de BELGEN het op DAT MOMENT voor het zeggen hadden.

  Je doet er DOM MEE. We zijn al Slachtoffer, en door beschuldigingen komen de Financiën, waardoor WIJ ALLEMAAL -DE NEDERLANDSE POPULATIE- NOG EENS HET SLACHTOFFER WORDEN, de zuiderburen België èn Australië – de zwart geld landen, lachen in hun vuistje en wij krijgen oorlog, zij zijn weg naar het dump continantal met AL HUN FRAUDE GELDEN DIE VIA LUXEMBURG OVER DE HIGHWAY IN DIE RICHTIG GINGEN en er AL ZIJN.

  Ga NIET af op verklaringen of bevestigingen van de Australiërs, laat ze de OFFICIËLE documenten boven halen en controleer DIE documenten op echtheid. IK MOET HET NOG ZIEN DAT ER DOOR MAAR LIEFST ÉÉN NEDERLANDER EEN HANDTEKENING ONDER ZO EEN OVEREENKOMST GEPLAATST ZOU ZIJN.

  INDIEN dat zo zou zijn, zou ik gaan kijken bij de corrupte NL-Consuls die hiervoor in staat zijn en blijken en member van de Anti STAAT organisatie MET DE BRON IN BELGIË, HET BEWIND IN BELGIË, DE INSTRUCTIES VANUIT BELGIË en waarvan een kleine groepering Nederlanders aanhangers zijn die geloven op het paradijs op aarde en gesettled zijn in Cranendonck/Limburg!

  Waarbij ik kan moeilijk aannemen dat dergelijke figuren betrokken zouden worden bij zó een extreem drama met zulke extreme risico’s voor eigen land. Dan zouden die beter geliquideerd worden dan mensen die niet schadelijk zijn en indien dat zo ZOU zijn op een hele andere wijze geholpen zouden kunnen worden.

  DE ENIGE BELANGHEBBENDEN ZIJN HIER BELGIË en AUSTRALIË.

  Stop met beschuldigingen in Nederland, KIJK VERDER DAN JE NEUS LANG IS.
  Rutte wordt onder druk gezet en is de enige die beroep doet op de onderzoeken, vanuit Australië en België (TOP EU) hoor je niets. Indien de Belgen hun taken serieus zouden nemen als TOP EU zouden zij de touwtjes over de onderzoeken in handen nemen en genomen hebben.

  Dat doen ze niet, vanuit risico dat de èchte waarheid uit komt.

  Of wij -NEDERLANDERS- het nu wel of niet eens zijn met het beleid van Rutte, maakt niks uit, WIJ -POPULATIE- worden voor de tweede maal slachtoffer indien wij onze Eerste Minister zó gaan afvallen.

  MENSEN NOGMAALS: KIJK VERDER DAN JE NEUS LANG IS, ER ZIT HIER IETS ANDERS ACHTER – WIJ NEDERLAND – MET ONS KLEINE LANDJE WORDEN OPGERUIMD, OP DEZE MANIER DOOR TWEE ZIEKE EXTREEM CORRUPTE LANDEN.

 14. Kijk even wat Del Ruppo en Herman van Rompuy met hun aanhangers hebben “geflikt” binnen Europa. Het werd crisis in Europa, BEHALVE in BELGIË -specifiek DIE GROEPERING.
  Wat hebben ze gedaan met de landen? De financiële scamming! Herman van Rompuy verklaarde de aanval op Spanje, die aan de beurt zouden zijn voor een totaal scamming, behalve alle Belgen die er wonen en momenteel intensief aan het investeren zijn. Erg getuige te moeten zijn in ALLE landen waar BELGEN settelen hoe zij OMGEVINGEN toe eigen door hun verborgen tacktieken. Alle NIET Belgen die niet bruikbaar zijn worden door een wijze tenderend op sociopatie letterlijk om het leven geholpen, misbruikt om voor de kar te spannen voor georganiseerde misdaad praktijken. De regionale leiders hierin zijn Belgen, meestal met pensioen met enkele jonge aanhangertjes. Chemicaliën in wijn, hun favoriet CAVA. Pilletjes in eten, fraude in documenten waardoor je alles afgepakt wordt, omkopen van regionale ambtenaren, Identitie fraude en controle nemen over NIET BELGEN via Nationaliteit fraude. Mensen worden letterlijk uit hun woning gezet door Belgen. Maar, als je ze ziet…..zijn ze toch zo lief……..

  In het geval van de vliegramp, NEDERLANDERS, laat je niet opstoken! De Belgische en Australische Maffia is brut, grenzeloos en extreem achterbaks doorgewinterd en door gecalculeerd.

  Laat ons -NEDERLANDERS- niet manipuleren en tegen ons zelf vechten! Wij zijn hierin NIET FOUT.

  HOE JE HET OOK DRAAIT OF KEERT DE BELGEN WAREN DE VERANTWOORDELIJKEN OVER EUROPA, NEDERLAND WAS ONDERDEEL EN STOND ONDER HUN BEWIND. HOE DAN OOK DE BELGEN MOETEN HIER AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN OP HUN VERANTWOORDELIJKHEDEN.

  STOP MET VECHTEN TEGEN ONZE EIGEN STAAT, WIJ WORDEN WEDEROM DE DUPE VAN GEORGANISEERDE MISDAAD UIT GEDACHT – AAN GEZET EN UIT GEVOERD DOOR DE LEIDERS VAN EUROPA DE BELGEN.

  …..toevallig dat de Crash nu gebeurd nu dat de Belgen het terrein moeten verlaten en Timmermans -Nederlander- toe treedt……willen ze hier twee vliegen in één klap onderuit halen plus een heel land overnemen zoals door Advocaat/Rechter illusionist maffia leider Carl Hubrechts werd aangekondigd in mei 2011?!-als aanhanger van Turtelboom, Herman van Rompuy en Del Ruppo? met aan de andere kant zijn connectie lijnte omlaag naar zijn aanhangende magistraten-deurwaarders-notarissen-politie agenten…..en overige ambtenaren.

 15. Nederland was te sterk voor de Belgen, wij waren niet te scammen zoals ze het deden in de rest van Europa.

  Nu gebeurd dit!….en weg zijn ze!….verdoken zitten ze toe te kijken en af te wachten tot wij onze Eerste Minister kwijt zijn en Timmermans moet vertrekken, Spanje zijn ze aan het scammen, de rest volgt en de BELG neemt het weer over, en daar gaan we dan, met zijn allen in de SHIT!

  Ben je het er niet mee eens? De Belg regelt wel een transportje naar Syrië alwaar ze hun IS-ers klaar hebben zitten.

 16. Nederland Rutte met zijn ministers zou beter met Rusland Poetin en zijn Ministers en Amerika Obama en zijn ministerie eens gaan samenzitten. Ik geloof NOOIT dat het Rusland is die OORLOG wil. Tijdens mijn verblijf in België èn Australië heb ik mij verbaasd hoe intensief er dáár gesproken werd over het willen oorlog voeren.
  Hoe in Australië ex-SSérs neer gedaald zijn die NOG STEEDS de tweede wereld oorlog willen door voeren vanuit frustratie van hun verlies. Duitsland heeft hier helemaal niets meer mee te maken! Het tegendeel, het is een organisatie op zichzelf.

  De rotte Appel Brussel met de toppers met het lijntje Luxemburg-Australië moet bekeken worden.

  Mensen GA NAAR DE BRON en PRAAT MET ONZE MEDE GEDUPEERDEN: Rusland-Oekraïne-USA en sla dáár de handen mee in elkaar!

  Ze die Belgische/Australische maffia aan de kant, neem zelf de initiatieven om CONSTRUCTIEVE GESPREKKEN TE GAAN VOEREN MET DE WERELDLEIDERS, in plaats van Nationaal geharrewar wat ons land ruïneerd en waar een ander mee lacht in het vuistje.

  1. Als jij denkt dat de USA een gedupeerde is…..ja, dan houdt elke discussie op. Dan is er echt nog heel erg veel werk aan de winkel om je bij te praten.
   En waarom ben je zo tegen België? Je hebt misschien op een aantal punten gelijk, maar België en Nederland doen exact hetzelfde, het gaat om het geheel, en dat geheel is Europa. Dat is de grote boosdoener, niet België op zich. Dus je hebt gelijk dat je tegen Belgische politici bent, niet tegen de Belgen, want dat is een groot verschil, maar zo zijn er veel Europese politici waar je tegen kunt zijn, ook in Nederland dus. Zij spelen allemaal de kaart van Europa in samenwerking met de VS.
   Maar dat spelletje wordt zeer vies gespeeld met alle gevolgen van dien. En de waarheid van dat vies spelletje mag dus niet aan het licht komen en daaraan werkt Rutte opzettelijk mee en verhindert daarmee dus ook dat de waarheid betreffende MH17 aan het licht komt.

 17. LIEVE MENSEN, als NEDERLAND SCHULDIG zou zijn in dit DRAMA zou er op géén enkele wijze zo’n groot medeleven ten opzicht van de nabestaanden zijn.

  RUTTE wordt ook niet WERELDBEROEMD middels zo een actie! Daarmee bereikt hij NIETS. Rutte is wel mede het gezicht van Nederland.

  ALS RUTTE HIERMEE wereldberoemd ZOU worden is dat NOOIT in POSITIEVE ZIN en hoeven wij Nederlanders nooit nog ergens te komen in het buitenland. Daarmee zou hij de hele Economie onderuit halen. Dat is NOOIT aan de orde, waar zit zijn profijt indien hij DAT zou doen???

  Ook zouden onze Koning en Koningin niet persoonlijk ter plaatse komen om hun medeleven te tonen in dien hier opzet in het spel zou zijn.

  Maar waar zijn de Australiërs en waar zijn de Belgen??? Was er iemand aanwezig?

  1. Beste Belinda, onder welke [media] steen heb jij de laatste jaren gezeten????

  2. Rutte word niet wereld beroemd hierdoor. Eerder wereld berucht.
   In zijn verdegiging moet ik toegeven dat de man tussen een rots en een harde plaats zit en geen kant op kan.
   Europa is seder 1945 bezet door Amerika. Amerika was ook heel enthusiatisch over de formatie van de EU. Beter een paar mensen beinvloeden dan 26 verchillende landen. Brussel wordt geleid door de V.S. Vergeet de Mafia maar. De VS heeft tich aantal NGOs (Non Governmental Agencies)d dit zijn “Think Tanks” die allemaal betaald worden door de VS om the EU met deelname van NATO (Amerika) onder de duim te houden. Als het niet lukt verdwijnen er mensen. Gladio is nog steeds bezig met hun liquidaties waarvoor ze “patsies” zoals de Mafia gebruiken. Brussel zit vol met NGOs zowel als Lobbyists (special interests groups who represent Corporate America in Europa. Deze officiele leden van de EU Comissie en andere departmenten van de EU accepteren steekpenningen anders was Brussel niet zo populair bij de lobbyists. Ze scoren goed daar. Europa wordt misbruikt en het wordt hoog tijd dat NATO er uit gegooid wordt, en alle Amerikaanse troepen die nu nog in elk Europees land zijn.

  3. Berlinda, lees je eerst eens een beetje in. Je antwoord laat duidelijk zien dat je hier op de site nog niet veel gelezen hebt. Mocht dat wel zo zijn, dan heb je het duidelijk niet begrepen.
   Nederland is er mede verantwoordelijk voor dat de waarheid nu niet achterhaald wordt. Ze doen opzettelijk niets of veel te weinig.
   Bovendien weet Rutte waarschijnlijk al lang meer over hoe het wel zit.
   En waarom zou er op géén enkele wijze zo’n groot medeleven zijn ten opzichte van de nabestaanden? Ik zie niet in waarom niet. Nederland is niet verantwoordelijk voor het drama, maar wel voor het lakse vervolg. De ware dader mag niet bekend worden, MET medeweten en medewerking van Nederland. Daaraan maken zij zich schuldig, niet aan het drama op zich.
   Bovendien extra medeleven lijdt ook de aandacht van de zaak af. Bij jou is dat kennelijk goed gelukt.
   En de economie onderuit halen…daar gaat het nu net om. Het gaat juist om economische belangen. De belangen van het Westen. De leugen stimuleert die economie alleen maar. De waarheid moet daarom verborgen blijven over de ruggen van de slachtoffers en de nabestaanden en inderdaad zeer zeker ook over de rug van Rusland.
   En opzet is er hoe dan ook in het spel. Ofwel door Rusland en/of de separatisten ofwel door Oekraïne zelf. Hoewel…per ongeluk is dan eventueel ook nog een optie.
   Maar geen enkele Nederlandse politicus, laat staan Willem of Maxima was hiervan op voorhand op de hoogte en bijgevolg is dus het medeleven met de slachtoffers geheel oprecht. Alleen om politieke en economische redenen (veelal, zo niet altijd gaan ze hand in hand) mag zoals gezegd de waarheid niet aan het licht komen.
   En betreffende de waarheid verdoezelen is wel sprake van opzet.

  4. Belinda, jou naiviteit is stuitend…Ik begrijp niet hoe je kan denken dat Rutte ook maar enigzins onschuldig is hierin. Zie je dan niet dat het een slapjanus is die hele andere interesses heeft dan de onderste steen boven krijgen. De belangen zijn voor politici veel te groot om ook maar een grijntje medelijden te hebben met de gewone burger. Ze hebben inmiddels de truukjes goed geleerd van de USA. Duik misschien eens in die Pedo praktijken van onz politici en het koningshuis, misschien dat je dan gaat inzien hoe nietig dit onderzoek voor hun is…

 18. Lijkt me geen toeval dat het voor de 2 e keer om een Malaysian vliegtuig gaat , inderdaad vliegtuigen verdwijnen niet zomaar en Bush en Rumsfeld zijn niets minder oorlogsmisdadigers die berecht moeten worden .

  Hoe kun je Malaysia airlines de schuld geven terwijl (niemand ) een verklaring heeft voor het zogenaamde verdwijnen van het vliegtuig ?

  Hoe kun je Malaysia airlines de schuld geven als ze hun vliegtuig uit de lucht wordt geschoten ?

  Zou het misschien te maken kunnen hebben dat ze niets meer of minder dan de waarheid spreken in hun beschuldigingen die ze doen ?

 19. Hallo Gerry, je veralgemeend het verhaal maar de realiteit is dat wat er dan ook achter zit het over NEDERLAND uitgewerkt wordt. Dat willen wij NEDERLANDERS NIET.

  Belgische Maffia zat aan de TOP van EU Commissie op dát moment en zijn dus voor de gebeurtenissen in EU verantwoordelijk, toch zeker internationale gebeurtenissen, wat het dan ook zijn mag.

  Of EU nu onder USA of wie dan ook staat, doet er hier niet toe, ZE ONTTREKKEN ZICH EN WIJ -NEDERLANDERS- WORDEN DE DUPE EN GESCAMMED.

  Geen één land valt zijn eigen volk af, waar wij hier mee bezig zijn is belachelijk, wel laten ons gewillig onderuit halen terwijl hier geheel iemand anders MINIMAAL de EINDVERANTWOORDELIJKE IS.

  Gerry, als iedereen een interpretatie als jij zou hebben, zouden we gewillig vechtende slachtoffers zijn……van medelijden wekken is hier ook
  géén sprake, we zijn keihard slachtoffer en worden dat allemaal. JIJ OOK.

  1. Mensen…wordt wakker eindelijk!! Zijn jullie zo makkelijk te manipuleren door Russische staatspropaganda en fake bewijzen? En weet je nog steeds niet wie achter verdenkingen richting Westen en Oekraine staat? Zoek boeven in een juiste richting…Putin zou zich doodlachen over jullie naive gedoe….

 20. MH17 is door pro-Russische separatisten uit de lucht geschoten en achter dit soort bovengenoemde verdenkingen zit Russische geheime dienst FSB en Putin zelf….belachelijk!!

  1. Hoi Just Sayin, jammer voor je, maar helaas wordt er niemand betaald voor opmerkingen op dit forum tenzij jijzelf ’n twintig cent vangt om ieders mening af te kraken, overigens is dit ook geen “trollen” forum, maar gaat dit serieus onze samenleving aan.
   Kennelijk is het voor het Nederlandse cultuur gedrag héél moeilijk om saamhorigheid en loyaliteit te creëren, zonder dat zal er géén verandering kunnen plaatsvinden, al zet je nog tien Premiers aan de top. En het is zó gemakkelijk om mensen te breken, zie maar wat je hier tracht te doen. Maar, ik zie in je opmerking helemaal géén éne suggestie over wat een oplossing zou kunnen zijn.
   Volgens mij zit die in het steunen van ons eigen parlement, vooral onze Premier zodat die zich gesteund voelt tussen de debatterende ministers om uiteindelijk tot een fatsoenlijke analyse te kunnen komen en van daaruit een nieuw strategisch beleid plan te kunnen maken. Wat voor het grootste deel van de NEDERLANDSE bevolking zal gaan werken.

   Maar wat gebeurd er nu, de kwetterende eenden dollen door het wilde heen en weer en volgen alle grote monden.

   Degene die de kop uit steekt wordt aangevallen, gemakkelijker is het niet, maar is het juist? Neen, dat geloof IK ook NIET.

   Bied het een oplossing: dat nog minder.

   Wat gebeurd er nu, de Zuider Buren met hun Corrupte ploeg en hun Australisch lijntje met hetzelfde caliber slaan er een slaatje uit.

   En wat gebeurd er door ons cultuur gedrag wat zich door een “onder-grondse nieuwe Staat gevormd door Anti Staat seperatisten” laat domineren op het moment, dat wij de dupe worden daarvan omdat er simpel weg géén beleid mogelijk is.

   En wat doet Europa daaraan, niks, dus loyaliteit, support ontbreekt waar het moet plaatsvinden, kan ook niet anders want de fouten zaten aan de top.

   Dus wat doen de wereld leiders vervolgens als een continentaal niet meer wil mee draaien in de wereld economie en alles wat er aan vast hangt: ingrijpen na observatie, conversatie, discussie en suggestie….met open end resultaten.

   USA, Rusland, NAVO/NATO en alles wat erover heen gaat en erboven staat hebben er kennelijk genoeg van dat het in Europa maar niet tot een SAMENVORMING en SAMENWERKENDE BELEID STRATEGIËN komt waardoor er een gezond nieuw continentaal ontstaat wat mee draait in het wereld gebeuren.

   Eigenlijk maar goed ook dat er toezicht is. Zou het bij een van de anderen zo zijn, zou de EU commissie hetzelfde doen, beter zouden ze dat moeten doen.

   Het is jammer dat dit in NEDERLAND allemaal zomaar gebeurd en dat wij niet in staat zijn om verder te kijken dan onze neus lang is.

   Als het zou kunnen zou ik best eens gesprekken willen voeren met Obama, Poetin of NAVO toplieden….het lijkt mij niet meer dan heel erg interessant.

   Wat ik zoal in de landen gezien heb tijdens mijn langdurige verblijven is de moeite om het er eens over te hebben.

   En dat zonder ervoor betaald te worden Just Saying, overigens wat is je naam?….je kunt toch gaan staan achter je woorden?….daar begint het mee.

   Verbeter de wereld en begin bij jezelf voordat je een vinger wijzing doet. Je kunt wel gaan zitten mee huilen met de slachtoffers, maar zij willen duidelijkheid, en duidelijkheid daar wordt kennelijk keihard aan gewerkt, enkel niet op de manier waarop het zou moeten naar mijn menig.

  1. Hoi Konstantin Ruchadze, weet je dat zeker? Indien zo, als je dat kunt bewijzen denk ik dat je een hele grote hulp zou zijn in de onderzoeken. Mijn advies is, stuur het op naar onze Premier Rutte. Wie weet is het het begin van de oplossing en duidelijkheid voor iedereen.

  2. Wat is dergelijk taal gebruik voor wijze van communiceren in dergelijke serieuze wereld drama’s….met zoveel mensen die in het verdriet zitten en op zoek zijn naar, en werken aan oplossingen en duidelijkheid…???

  1. Hoi Jenne, weet je dat zeker? Indien zo, als je dat kunt bewijzen denk ik dat je een hele grote hulp zou zijn in de onderzoeken. Vooral omdat je schrijft dat onze Premier Rutte de “super knecht” zou zijn…..maar euh…..waar zou zijn winst zitten om dergelijke praktijken uit te halen vanuit eigen land, met alle risico’s van dien?

   Mijn advies is, stuur het op naar ons Koningshuis, als jij daar zo zeker van bent, want die zitten op dergelijke praktijken natuurlijk ook niet echt te wachten. Denk wel, wat brengt die actie voor voordelen voor NEDERLAND, voor EUROPA?

   Wie weet is je opmerking het het begin van de oplossing en duidelijkheid voor iedereen. Zou hij na zoveel jaren functioneren als Minister en Premier van Nederland dergelijke praktijken gaan uithalen, om de Nederlandse populatie dergelijk verdriet aan te richten en financieel op te zadelen met dergelijke risico’s……daar geloof ik niets van want of hij nu wel of niet in die functie blijft is hij toch nog altijd NEDERLANDER die van NEDERLAND moet blijven leven. Dus waar zit de baad voor zo een actie?

   Ik blijf met de verwijzing richting Brussel met al hun praktijken erop en eraan die voor dergelijke zaken wel degelijk GOED in staat zijn. Hierover kunnen meerdere boekjes worden open getrokken hoor, duik de geschiedenis maar eens in…..en doorzie het geschrevenen, en kijk gewoon even in de pers over de Belgen met hun aanhangers als de “Anti Staat” organisatie met HUN leden die zichzelf al aankondigen als “NIEUWE HITLER” en “NIEUWE KEIZER VAN HET NIEUWE KEIZERRIJK” wat niet meer dan een juridische Staat moet worden in een Staat kennelijk.

  2. Wat ook erg is, is dat ze zowel in Australië als in België het woord Hitler nog gebruiken, de leden van die organisatie dwepen ermee!!! ONDANKS alle mensen die vermoord werden in de GASKAMERS!!!…en Duitsland dat woord en die schande ook niet meer wil! NIEMAND wil dat nog, dus waarom de oprichters bij de Zuiderburen met hun lijntje binnen Nederland ondersteunen, WILLEN DE DADERS ZICH DAN GEWOON GAAN AANMELDEN?

   In elk land van Europa rommelt het op dit moment, dat er een leider moet komen voor Europa met een duidelijk strak strategisch beleidsplan is bij meer dan iedereen duidelijk.

   Vooral bij de WERELD LEIDERS die in actie komen uit behoud, ontwikkeling en evolutie van de wereld economie.

  3. Hey Moon. Ik word vooral heel blij van het idee dat dit de geheime wapens moeten zijn om het ontwaken tegen te houden. Hilarisch gewoon.

 21. Overigens is de Australische brief die hier gepubliceerd is al op echtheid gecontroleerd en zijn de handtekeningen al gecontroleerd op echtheid en geplaatst door degene van wie de naam eronder gezet is…???…het lijkt namelijk zo’n anders Engels geschreven dan het typerende Australische Engels…

 22. Overigens, is er weinig respons op jullie forum site vanuit een land met 16.877.351 inwoners en 298 slachtoffers….???….ontbreekt het aan publiciteit?….of valt het nog wel mee met de geïnteresseerden en wil de organisatie weten in hoeverre de zaken aan het uitkomen zijn.

  1. Mij is eerlijk gezegd niet duidelijk wat je precies wilt, kan het inhoudelijk niet zo goed volgen…misschien houdt dat die 16+ miljoen Nederlanders tegen om te reageren… 😀

  2. Het spijt me zeer belinda, maar jij blaat mar door over de zuiderburen en OZ maar je mist wat mij betreft een heel groot deel in je onderzoek wat betreft Nederland , het koningshuis en Amerika. Naast de opmerking dat mensen in Australie en Belgie nog aanhangers zijn van Hitler, zou ik zeggen, doe eens onderzoek naar die zgn Holohoax…En zie maar wie die oorlog beter had kunnen winnen, dan hadden we vandaag niet zo gezeten als we nu zitten. Ik vraag me uberhaupt af hoe wijs het is om dit soort advies te geven gezien de focus hier duidelijk alleen bij belgie en australie ligt voor jou, ipv het complete plaatje….

 23. (opvoering met bang piepstemmetje:) Rutte en het Koningshuis hebben het zo goed met ons voor. AUB daar niet aan twijfelen hoor. Wat moet ik zonder Rutte, het kabinet en het koningshuis? help. Zij redden ons wel. Het volk is veel belangrijker dan geld hoor. Echt waar! Kijk maar naar Groningen, daar gaat het volk ook echt wel voor het gas hoor. Alle slechte wat je daarover hoort is echt niet waar hoor. geloof me nou! Kijk maar naar de miljoenen die het koningshuis besteedt aan hun mooi optrekje, mooi tuintje etc. Dat doen ze eigenlijk helemaal niet graag. Veel liever geven ze al hun geld aan de mensen die het hard nodig hebben en met kerst en alle andere dagen niet hun eigen voedsel kunnen kopen maar op de voedselbank zijn aangewezen. Nee hoor, niet als het aan ons koningshuis ligt en het kabinet. Zij zorgen goed voor iedereeeen! (Maar) heus niet alleen voor zichzelf hoor, geloof me nou! Gelooft iemand me nog? AUB blijf allen geloven in Rutte en het koningshuis, want ze hebben al jullie geloof en energetische voeding hard nodig om hun ‘mooie’ plannen uit te kunnen blijven voeren. Zonder jullie geloof zullen ze verdwijnen en ik ben zo BANG dat dat gebeurd. Niet doen hoor, blijf geloven in de goedheid van het koningshuis en Rutte. Zij laten ons noooooooit in de steek. Echt niet voor een paar centen in de Oekraïne. Nee hoor, geld is eeeeeecht niet belangrijk.
  😉
  K*ts.
  🙂

  1. onvermoede stand up kwaliteiten inderdaad Sunnie ! geen woord Spaans aan voor mij, zelfs ik snap het direct… ongeveer zoals ik Berrie begrijp, al is het onbegrijpelijk niet te bevatten, maar goed dat is zeker het resultaat van lame stream blijven apegapen en papa en de dj en de meester hebben gelijk syndroom.

   Henry van Loon – Laat me gewoon met rust (uit Electropis)
   http://www.youtube.com/watch?v=Uz50r2datAA

 24. Een heel verhaal Berlinda.. de berg van een andere kant belicht.
  Het is weer van uit eigen ervaringen belicht en dat werpt zo een tegenlicht op de gang van zaken. Er speelt al lang vel meer en dat geef je hierbij aan .

  We hebben recht op de waarheid en een ontknoping ook zeker uit respect ten aanzien van de slachtoffers en hun nabestaanden.

  1. Berlinda van Zon en Frank. Okeee …. Okee, die trekpoppen komen naar boven
   Berlinda van Zon is geen persoon, is niemand, ook Frank is een fake naam.

  2. cozmic.
   Wat zal de klap voor Berlinda en Frank hard aankomen als ze er ooit achter komen wat er echt gaande is/was.

  3. Berlinda u bent behoorlijk de kluts voorbeeld hiervan is in 26.2 schrijft u dat u het erg vind dat Australie en Belgie nog het woord Hitler gebruiken,vervolgens geeft u aan dat er een leider moet komen deze twee kan ik net rijmen want Hitler was toch de leider?
   Ok stel dat we een leider zouden krijgen en u weet dat men Europa vanuit Brussel wil aansturen waar denkt u dan dat deze leider komt te zitten?juist bij uw belgische vrienden.

 25. Woow Berlinda jij weet veel, heel veel, en of wij arro wtk stommies het nu wel of niet kunnen willen begrijpen, fabuleus taalgebruik, zeker vergeleken met, onze dutchie scholen zijn al 50 jaar lang van veel mindere kwaliteit, dat wreekt zich o.a. vooral in veel armoediger taalgebruik, dusz een kans voor ons Nederlanders om ons Nederlands op vooroorlogs peil te krijgen, wat voor de meesten al lang te laat is waarschijnlijk. Al is Sunnie behoorlijk in vorm de laatste tijd, om nog maar niet te spreken van de recente inmiddels legendarische reprimande van Odette aan het adres van Jenne, sjonguh; top trouwens dat Jenne het kon hebben, klasse. Sjaah die Henry van Loon met z’n asperger aspiraties op de bühne, daar heb ik wel wat mee, een andere taal, erg vind ik het als verkeerde inschattingen worden gemaakt op grond van taal en niveau verschil, de dommies vinden zichzelf al snel slim bezig, wat gepast schaamrood op onze wtk kaakjes bij deze… NOg een keer gelezen, begrijp ietsje meer…. tuurlijk is intelligentie zonder intuïtie wel weinig waard. soms zijn dommies slim door onnozele daadkracht vanuit een zuivere opwelling. Anyway, even een complimentje, niet de moed verliezen tegenover een muur van (soms schijnbaar) publieke inertie.

  Henry van Loon – Navy Seals
  http://www.youtube.com/watch?v=JFnnttHql-A

 26. Terwijl zij hevig aan het debatteren zijn (geweest), heb ik eigenlijk het debat van het volk gemist. Waar is onze zeg hierin? Zitten we te wachten op dat de regering bepaalt naar welke arts en/of zorginstelling we mogen? Of heb ik iets gemist in dit onderwerp?
  Zitten we te wachten op nog meer inperking van onze vrijheid?
  Nou ja, velen hier hebben geen arts nodig. De Belgen hebben het in iedere geval wel begrepen.

 27. In 2015 zal duidelijk worden dat de separatisten al dan niet met behulp van een (deels) Russische bemanning(BUK) de MH17 hebben neergeschoten.
  Ik laat in het midden of dat al dan niet de bedoeling was.
  De eerdere berekeningen van mij en hier geplaatst met o.a de roterende stelling van Pythagoras in het separatisten gebied vanuit het centrum waar de zwaartse onderdelen van het toestel zijn neergekomen en rekeninghoudend met vliegsnelheid/richting en alle mogelijke hoeken van de raket.
  De Russen (lees FSB/voorheen KGB) verspreiden leugens en maken het volk klaar om de uiteindelijke uitkomst op voorhand belachelijk te maken.

 28. Inmiddels is het bekend vanuit australie dat er een tweede vliegtuigin het spel was
  namelijk een jachtiegtuig van de oekraiense luchtmacht. De air to air raket zou van Israelische makelij zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.