Advertentie

De readings van Robbert van den Broeke..


1999. Robbert en Nancy Talbot hebben elkaar ontmoet en besluiten zijn werk op wetenschappelijke wijze te analyseren.
1999. Robbert en Nancy Talbot hebben elkaar ontmoet en besluiten zijn werk op wetenschappelijke wijze te analyseren. Nancy is niet de enige..!

x

x

De readings van Robbert van den Broeke..

2014 © WantToKnow.nl/.be
x

Spreken over Robbert van den Broeke en laten zien wat deze jonge vent ons doorgeeft, levert evenzo veel bewondering op, als hoon.. En dat mag natuurlijk. Alleen is het altijd de vraag bij oordelen en zelfs ver-oordelen, hoezeer je als degene die beoordeelt, jezelf niet klem zet in je eigen voor-oordeel.. Gedachten als ‘dit kan niet, wat een bedrieger’ zijn natuurlijk uit den boze, als je neutraal en met een open vizier, zoals dat zo mooi heet, naar de zaken kijkt, die Robbert aanreikt.

We besloten om de onderstaande video te plaatsen, om zijn werk (en Robbert zélf) wat professioneler aan je voor te stellen. Een interview met Robbert is van april 2012, dus alweer zo’n 2 jaar geleden, kun je HIER zien, maar de onderstaande video, heeft meer professioneel-wetenschappelijk fundament. We raden deze video dan ook van harte aan, aan al dié mensen die vanuit de wetenschap menen dat het ‘allemaal niet kan’…!

Robbert van den Broeke bij de man die hem op 13-jarige leeftijd 'herkende en erkende'.. De psycholoog Rens Hendriks.
Robbert van den Broeke met zijn vader, de man die hem van jongs af heeft ondersteund en bijgestaan in de zoektocht naar rust en erkenning. Robbert hier als 13-jarige..

Even vooraan beginnnen: Robbert is de enige zoon uit een Brabants gezin, waar hij een oudere en een jongere zus heeft. Al heel jong blijkt dat Robbert méér ziet dan zijn ouders zich kunnen voorstellen..! Dat onbegrip over wat hij ziet en voelt, maakt dat zijn jeugd in alle opzichten zeer ‘stroperig’verloopt. Trauma’s, fobieën en onzekerheden in combinatie met grote angstsyndromen zijn het gevolg van dit onbegrip, wanneer hij pas 13 jaar is. Maar dan worden zijn gaven en begaafdheid erkend  en onder uitstekende professionele begeleiding van psycholoog drs. Rens Hendriks kan hij zich op paranormaal en spiritueel gebied bewust ontwikkelen.

In februari 1996 doen zich de eerste graan- en gewascirkels voor die Robbert niet alleen heeft voorvoeld, maar waarbij hij ook de exacte locatie weet aan te geven. Ook zag hij een gewascirkel met het blote oog ontstaan (later nog vele malen, zie HIER een recente). De meest bijzondere ingevingen en ervaringen doet hij hierbij op en deze zijn vaak zó extreem, dat Robbert -en ook zijn ouders- deze ervaringen voor zich houden, ter voorkoming van nóg meer onbegrip en vertwijfeling..!

In de periode erna gaat Robbert steeds scherper waarnemen en invoelen en doet hij uitspraken tegenover anderen, waar hij beslist geen weet van kan hebben. Ook begint Robbert in en boven graancirkels energetische verschijnselen te zien, zoals lichtbollen en lichtstrepen. Er komt belangstelling vanuit Amerika van het BLT-team van Nancy Talbott. Zij doet samen met de Amerikaanse biofysicus W.C. Levengood veel research naar met name de authenticiteit van graancirkels in het algemeen, en de door Robbert gevonden/voorspelde graancirkels in het bijzonder. Vanaf die periode brengt Nancy Talbott jaarlijks een aantal weken met Robbert door, waarbij zij samen spirituele ervaringen hebben en vastleggen. Nancy heeft o.a. samen met Robbert, 2x een gewascirkel zien ontstaan.
Wat is nou een ‘reading’..??
Een ‘reading’ is een energetische ‘lezing’ van een persoon, waarbij de lezer zich afstemt op degene die de reading ontvangt.
In deze energetische karakteristiek van een persoon zijn ook alledaagse en heel Aardse zaken terug te vinden.
x
In die begintijd komt de tiener Robbert zo nu en dan in het nieuws en is hij onder andere tweemaal te gast in het televisieprogramma ‘Catharine’ van RTL4, waarin Catharine Keyl zich over Robbert bekommerd en hem liefdevol de ruimte geeft. Inmiddels heeft Robbert zich zover ontwikkeld dat hij in staat blijkt ondenkbeeldige en  wonderbaarlijke projecties en beelden vanuit de energetische wereld te registreren. Beelden van overleden personen, bekend of onbekend,  die Robbert op basis van zijn ‘voelen’ vastlegt. Hij doet dit nagenoeg altijd met camera’s van toevallig in zijn omgeving aanwezige personen. Niet alleen mensen maar ook beelden van energetisch aanwezige dieren, lichtwezens en buitenaardse objecten legt hij vast.
x
Op 4 mei 2005 fotografeert Robbert zijn eerste waarneming van een buitenruimtelijk wezen en hij besluit met deze opname naar buiten te komen na een behoorlijk teruggetrokken leven. Daarna komt zijn leven ineens in ‘n stroomversnelling en ook de media weten hem te vinden en zo krijgt Robbert landelijke bekendheid. Om je een inkijkje te geven wat er op mediagebied  plaatsvond en vindt op het gebied van publiciteit rondom Robbert, verwijzen wij je naar de pagina ‘In de Media’ op de website van Robbert.
“Mijn streven is om mensen tot het inzicht te brengen dat paranormale vermogens niet uitzonderlijk zijn, maar een integraal onderdeel uitmaken van ons mens-zijn.”
drs. Richard Krebber: “Mijn streven is om mensen tot het inzicht te brengen dat paranormale vermogens niet uitzonderlijk zijn, maar een integraal onderdeel uitmaken van ons mens-zijn.”

Vervolgens maakt de KRO een aflevering van ‘Wonderen Bestaan’ rondom Robbert en ook Omroep Brabant maakt een prachtige documentaire over zijn bijzondere leven. Vervolgens was hij regelmatig te gast bij het programma ‘Life and Cooking’, waar met name Irene Moors hem figuurlijk aan het hart drukte. Het resultaat van elke uitzending is een lawine  aan reacties, van mensen die onder de indruk zijn van de spirituele prestaties van Robbert. Dit alles leidde tot het ontwikkelen van een eigen televisie programma voor RTL  met als titel ‘Er is zoveel meer’.

Daarnaast willen veel mensen inzicht krijgen in de andere wereld waar Robbert inmiddels zo vertrouwd mee is. Inmiddels is Robbert, ondanks zijn nog jonge leeftijd, voor velen een rots in de branding, en een man die smaad en laster trotseert en zich steeds kwetsbaar durft op te stellen om datgene op bescheiden wijze te delen, wat hij zelf ervaart.En dát is exact de essentie van zijn boodschap: het is niets dwingends, het is aan degene die de reading’ krijgt, om te bepalen of hij er een plek voor heeft, of het voor hem/haar ‘waarheid’ is.
Kijk in dit filmpje naar de wetenschappelijke benadering van parapsycholoog drs. Richard Krebber over het fenomeen, maar vooral de persoon Robbert van den Broeke. Een alledaagse man, die met zijn helderziende gaven, mensen wil helpen en daadwerkelijk helpt, zonder condities en volstrekt erudiet.

44 gedachten over “De readings van Robbert van den Broeke..

 1. wat ik nou niet snap aan hem, dat robbert de enigste is in de hele wereld die het ooit voor elkaar gekregen heeft beelden van geesten te projecteren op foto of camera.

  Hoe kan dat? Al het echt is wat hij doet, dan moeten er toch meer zijn die dit kunnen op de wereld?

  1. hoe kun je weten dat verder niemand het kan? Het lijkt onmogelijk om de wereld te overzien. Wellicht zijn er veel meer mensen die dit kunnen maar om daar achter te komen moet het al te vinden zijn op internet en niet iedereen deelt zijn/haar gave met iedereen

  2. hoi Xadner.. er is hier heel veel over bekend.. wat hij doet is een vorm van Fysiek Mediumschap.. waarbij zijn mediamieke gave gebruikt wordt om een objectief waarneembaar fenomeen te creeeren. Maar er zijn heel veel mediums die hiermee experimenteren/werken. Bijvoorbeeld ook via EVP (Electronic Voice Phenomena)..

   Zo waren er bijv ook de Bang Sisters die door hun gave in staat waren de geestenwereld schilderijen te laten schilderen zonder dat er ook maar iemand zichtbaar aan het canvas kwam.

  3. Ik ben super hoog gevoelig, en voel constant spontaan van alles om me heen (geesten wereld.) Het voelt als steun. Maar die taal lezen, en begrijpen wat er allemaal om me heen gebeurd is me nog nooit gelukt. Laatst was ik aan het oefenen met een paard in de wei, en dat leverde wat beginners resultaat op. Wel interessant hoe het paard kennelijk mij begreep, via contact met het derde oog. Omgekeerd lukte het niet.

 2. Ondanks dat RvdB vaak de schijn tegen had en na het beruchte televisieprogramma volledig afgebrand werd, heb ik altijd een speciaal plekje in mijn hart voor deze jongen gehad. Heb hem meerdere malen ontmoet en mogen spreken, zelfs graancirkels mee onderzocht. Toffe gozer die door velen niet begrepen wordt. Robbert, ga zo door en trek je niks aan van al het commentaar.

  Warme groet,
  Robert van de familie Boerman

  PS: lees hier http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8785 mijn artikel over ‘Instrumentele Trans-Communicatie’ dat tevens over de gave van RvdB gaat…..

 3. Als ik Robbert zie dan ervaar ik hem als een aardige, vriendelijke, behulpzame en oprechte man. Voor mij hoeft hij niets te bewijzen. Wie goed kijkt ziet dat Robbert eerlijk is. Hoewel ik hem nog nooit heb ontmoet hoop ik dat hijzelf voldoende steun krijgt. Het lijkt mij niet gemakkelijk om de weg in het leven te gaan die hij gaan mag/moet…

  1. zeeeeer gevoelig en bijna onaards oprecht, absoluut niet meer van deze wereld, een splinter minderheidsgroepering op deze aardkaahloot, zo langzamerhand. Een ieder die dat meent te moeten wantrouwen op voorhand heeft of niet goed gekeken of is al te ver onder gedompeld in het moeras van de vuile kantoor krukken meerderheid die inmiddels ruim tot norm verheven is, en geloof me, achterdocht en dubbele agenda’s zien er compleet anders uit dan de wel zeer open oogopslag van Robbert.

 4. Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die de gaven hebben om verschijningen van beelden door geesten op film of foto vast te leggen. Naar mijn weten kan alleen robbert vd broeken dat. Heb het verder nog nooit gehoord.

 5. Vanwaar die ongebreidelde aandacht voor het medium Robbert vd Broeke? Orbs komen op beeld. Geesten van overledenen worden gezien en kunnen idd op beeld gezet worden. het is velen “een klein beetje” gegeven en enkelen meer duidelijk.Het is ons van kindsbeen afgeleerd, maar mijn jonge vriendinnetje zag haar Meester op de tram verschijnen. Haar grootmoeder trok haar bij zich want zij zag de Meester niet natuurlijk en het kind volgde hem… zomaar op de tram wenkte hij haar en ze werd gewoon meegezogen…Ik heb enkele foto’s die troebel werden weergegeven omdat mijn lens niet kon focussen. Dat gebeurd soms, maar het resultaat was erg leuk: overal bewegende orbs zichtbaar. De lens kon natuurlijk niet focussen want een geest of geesten stonden daar te…zijn. Een gewone beenhouwerin vertelde me op de bus dat ze regelmatig “iemand” in haar slaapkamer ziet staan en dan is ze erg bang “en dan kruip ik onder de oksel van mijn man”. Ik stelde haar voor een fotoapparaatje op het nachtkastje te zetten en hem te betrappen:o) Robbert vd Broeke is in elk geval niet de enige die ze ziet of kan fotograferen…Hij komt wèl meer in de media. Daar is niks tegen natuurlijk.Groetjes :o)

 6. Is Robbert toevallig ook hooggevoelig? En een beelddenker? Ik heb pas een ervaring meegemaakt waar ik nog de bibbers van heb en niet kan verklaren. Waarom ik het bovenste vraag is dat ik denk dat er meer is tussen hemel en aarde en dat sommige mensen dit kunnen ‘oppikken’. Zijn het dan ook deze mensen die niet tegen alle kunstmatige frequentiegolven kunnen? Moet een HSP’er oppassen om geen EHS’er te worden. Mijn ervaring was een lange zwarte man op de foto met een cape op, zonder dat mijn oog dit kon waar nemen (bij een foto maken van de volle maan tegen 24.00 uur stond deze in scherm van de camera, twee minuten lang). Robbert ziet dit meermaals en ik heb bewondering wat hij ermee doet. Hij steekt zijn hoofd beven het maaiveld uit. Je zal het maar ‘zien’. Ik ben nu nog bang want kan het niet verklaren. Fijn dat Rens Robbert heeft kunnen helpen.

  1. Je zag die donkere verschijning Ri-Anna. Mag ik je vragen of ergens, eender waar “ergens” dus, een deel van de mantel een licht toeliet? Een klein beetje een deel van de mantel weg geplooid waardoor je dan kan zien dat je eigenlijk Lucifer gezien hebt… Die hou je te vriend. Hij kan je begeleider zijn. Het heeft zeker met jouw persoonlijke bewustzijn te maken. Dus geen angst… hiervoor…

 7. @ri-anna,je schreef; Moet een HSP’er oppassen om geen EHS’er te worden.
  Er ging geen belletje rinkelen maar de grote klok van de Notre Dame. Dank je wel, hier had ik nog nooit stil bij gestaan. Puzzelen is inzicht op het groter geheel krijgen en hier werd bijna de puzzel afgemaakt,
  Hartegroet Odette

 8. Heel jammer dat Robert zo slecht te vertaan is in het begin vanwege een echo.
  Later ging het wat beter.
  Geweldige gave die Robert heeft alhoewel het zijn leven niet makkelijk heeft gemaakt. Heel erg bedankt voor het artikel.

 9. Een stukje uitleg uit het boek Geestelijke Gaven, doorgekomen en geschreven door iemand vanuit Gene Zijde… WERKELIJK schone bewijzen van voortleven na de dood zijn door Gene Zijde aan de mensheid door de geestesfotografie geschonken. Uw charlatans hebben evenwel ook deze
  gave door modder en slijk gesleurd. Niets is aan hun jakhalsinstinct ontsnapt, totdat het christenkind hen heeft kunnen ontmaskeren.
  Ook dit goddelijke geschenk is maar aan weinig mediums geschonken. Het spreekt vanzelf dat wij ook deze gave in handen hebben
  gehouden, omdat de meester aan deze zijde de verschijnselen tot stand moet brengen. Voor dit fenomeen staat het medium zijn krachten af,
  de levensaura, die een verdichting ondergaat, waardoor het mogelijk is een geestesverschijning op uw gevoelige plaat vast te leggen. Nu dient
  hoofdzakelijk het menselijke organisme, de stoffelijke levensfluïde.
  Hoewel ook het zieleleven de eigen aura moet afstaan, is toch de aura van het lichaam overheersend voor het verschijnsel, omdat er thans
  verdichtingen plaatsvinden. De fysische vitaliteit dient nu als ectoplasma, dat het mogelijk maakt de astrale verschijning te verdichten en op
  de gevoelige plaat vast te leggen. Het genezende medium is geschikt voor deze gave, omdat het levensmagnetisme te verdichten is en die werking bezit. Voor de geestesfotografie is kennis nodig van het menselijke organisme en van het zieleleven en het geheel is niet zo eenvoudig. Indien het medium moet fotograferen, kunnen er geen andere gaven ontwikkeld worden, ook al is dit medium voor vele andere gaven ontwikkeld. Een opname kost een ontzettende krachtsinspanning, die in staat zou zijn het organisme volkomen uit te putten, waarvoor Gene Zijde moet waken.
  Afschuwelijk is het bedrog, door deze gave gepleegd, altijd weer zijn het de spiritistische charlatans, die zich aan de geschenken Gods vergrijpen. Deze geestelijke dieven schrikken voor niets terug. Er is dan ook geen gave meer die door hen niet bezoedeld is. Er is niets heiligs
  meer op aarde voor deze mensen. Hoe ze tekeer zijn gegaan, zal u aanstonds duidelijk worden.
  Door de geestesfotografie kunnen wij ons aan u manifesteren. Dit grote wonder is aan de mensheid geschonken om al de achtergeblevenen te steunen in hun leed en smart, in het verlies van de geliefden. Alléén hiervoor is deze schone gave door de meesters aan deze zijde ontwikkeld. Maar ook deze gave heeft afstemming op uw gevoelsleven.
  Het medium móet in de vierde graad leven, of het is niet mogelijk een opname te maken. Alleen zó’n medium kan voor dit fenomeen krachten afstaan, de lagere graden hebben niets te schenken, hoe gaarne ze het ook zouden willen. Niettemin kan de derde graad ontwikkeld worden, omdat de genezende gave in hun handen is. Wanneer u een opname laat maken, dan zet u zich naast het medium neer en houdt ge beiden even de plaat in uw handen. Uw uitstraling gaat nu op de plaat over, de uwe en die van het medium mengen zich vanzelf en dit is nodig voor het eerste contact. U hebt van tevoren bericht gekregen van het medium, want niet iedereen is in staat een opname te ontvangen, hieraan liggen astrale wetten vast. U en het
  medium zijn dus aan wetten gebonden, die door de meester aan deze zijde worden waargenomen. De meester beslist of het mogelijk is, want
  deze wetten roepen u het halt toe. Aanstonds wordt u duidelijk welke wetten u dit wonder onthouden.
  Is deze bestraling ten einde, slechts enkele minuten duurt het, dan gaat de plaat in het toestel en is het afwachten voor u. Het medium handelt nu verder. Hoe u moet plaatsnemen is meestal alweer een andere wet, die met uw eigen leven te maken heeft en door Gene Zijde wordt gezien. Het
  is nu mogelijk dat ge alleen achter het toestel moet plaatsnemen, maar het kan tevens zijn dat het medium zich naast u neerzet en dit is dan, omdat de levensaura’s spoediger verbonden kunnen worden. De ene mens straalt meer krachten uit dan de ander en daarmee heeft de meester
  rekening te houden. Hij geeft deze wijsheid aan het medium door.
  Neemt het medium achter het toestel plaats, dan regelt de meester de uitstralende aura op een wijze die de harmonische verbinding mogelijk maakt tussen medium en aanzittende. Nu neemt het medium een opname van u, daarna wordt het toestel ingesteld op de zwakke bestraling, het rode licht. Dat duurt ongeveer een kwartier, soms ook iets langer, alweer afhankelijk van uw eigen gevoeligheid, waarna het medium het teken krijgt om op te houden. Is het medium in trance, wat meermalen geschiedt, dan is bij het ontwaken de plaat beïnvloed en de zitting ten einde en kan de plaat ontwikkeld worden. Het is ook mogelijk dat het medium helderziend of helderhorend het einde ontvangt, want dit medium bezit deze gaven. De trance trekt de helderziendheid en helderhorendheid tot zich. Het medium moet zijn meester kunnen zien en horen, of van deze opname komt niets terecht en is er een kloof tussen beide werelden. Lukraak fotograferen heeft geen betekenis, hiertoe is geestelijke orde nodig. En daarvoor zorgt de astrale meester.
  Een dokter in de fysica verzorgt dan ook achter de sluier het geestelijke werk, op zijn eigen houtje kan het medium niets beginnen. Niet iedereen is geschikt om een extra*) te kunnen ontvangen. Het medium is in staat om een opname te maken, maar het gaat erom uw geliefden op de plaat vast te leggen. En de astrale wezens moeten contact met u hebben; uw aura en die van hen moeten tot eenheid komen, of er zijn stoornissen. Het is dan niet mogelijk dat ze zich kunnen verdichten. Heel veel mensen vragen zich dan ook af hoe het medium te weten komt of het mogelijk is of niet, want de één wordt ontvangen en de ander is niet geschikt en moet aanvaarden dat er geen geestelijke harmonie is. Nu is de meester reeds gewaarschuwd en weet dus dat het niet mogelijk is om een extra te maken. En dat geschiedt aan deze zijde, want de geliefden hebben uw verlangens opgevangen en stellen zich met de meester van het medium in verbinding. Uw geliefden weten van tevoren dat het niet mogelijk is en u ontvangt weer van het medium bericht dat de opname niet gemaakt kan worden. Dit klinkt voor velen onwaarschijnlijk, maar het heeft toch met de wetten van uw eigen leven te maken. Is er heel goed contact dan kan Gene Zijde op de seconde een opname maken, waarbij er heel veel wetten tot één toestand
  komen, die plotseling tot werking worden gebracht en welke de meester in handen heeft. Als de opname volmaakt is, ziet ge tevens op de plaat uw gestorven vriend, vader of moeder, zuster en broeder, die nu in het halfstoffelijke en geestelijke is binnengetreden. Hun geestelijke afstemming wordt halfstoffelijk verdicht, waartoe uw aura en die van het medium dienen. Vanuit hun onzichtbare leven komen ze tot u en worden zichtbaar door de gevoelige plaat, in niets is er verschil met de gelijkenis op aarde, die u kent en nimmer zult vergeten. Voor dit fotograferen treedt ge in de astrale wetten, zowel voor de stof als voor de ziel. Deze wetten spreken tot uw leven en dat van het medium, ge wordt ermee verbonden. Het fotograferen is hierdoor kosmisch diep, want dit doodgewone doen verbindt u met de ruimte. In het beginstadium ontwikkelt de meester de trance, want tijdens de trance moet de aura weggenomen worden. Ik heb u hierover verteld.
  Het medium dat bewust is, heeft niets te schenken. Voor het kruis-enbord beleeft ge dezelfde wetten, ook al is deze verdichting weer heel iets anders. De manifestatie is thans een portret. Tijdens zittingen met kruis-en-bord is het kruishout het verschijnsel én het middel om door
  te komen, thans is het uw gevoelige plaat. Het instellen van het medium heeft echter eenzelfde betekenis. Door de trance, verklaarde ik u,
  kunnen wij de aura wegnemen; de bewuste mens houdt zijn eigen uitstraling vast, die heeft ons niets te schenken. Daarom is een fotografisch medium in trance, maar later, wanneer de meester zover is, zal hij de bewuste trance beleven. U ziet het, het instellen van het medium is
  een grote vereiste voor alle gaven, ook voor de fysische gaven is dat ’n geestelijke wet. Het fotograferen komt door de fysische en de psychische
  trance tot stand, omdat de psychische trance de fysische verschijnselen moet leveren. De psychische trance is voor het zieleleven, de fysische om de levensaura te kunnen wegnemen, die door het medium geleverd wordt en waar de geestelijke verschijning zich door verdicht. De meester neemt uw aura en die van het medium weg en verbindt deze met de gevoelige plaat. De plaat zuigt deze aura’s in zich op en als dat zover is, kan begonnen worden achter de sluier. U op aarde bent dan verbonden, maar aan deze zijde gaat het proces eerst beginnen. U bent nu gefotografeerd, de verschijning in ons leven wordt opgenomen, waarvoor de meester zorgt. Thans trekt de meester een kracht uit de ruimte aan, waardoor deze krachten weer met de ruimte in contact komen, want de menselijke aura alleen is niet voldoende. Dan spreken de elementaire wetten en ook die krachten liggen in uw aura, want de mens is erdoor ontstaan. Door de verdichting van de aura’s komen wij tot de aarde in een halfstoffelijke toestand; door uw aura is dus deze verdichting mogelijk. De geestelijke verschijning omhult zich thans, want het medium geeft steeds meer aura af en krijgt hierdoor met de stoffelijke wetten en uw leven contact.

 10. Prachtig waren de readings. Ik ben dankbaar dat Robbert dit werk mag doen en dat hij het doet. Hij is een zegen voor vele mensen. Mooi ook dat Robbert vaak dieren door krijgt. De dieren horen er gelukkig helemaal bij. Mijn hond is in 1999 overgegaan. Ik droom nog regelmatig van die lieve schat. De hond verschijnt gewoon in mijn droom. Het is zo levensecht.

  1. Mensen of dieren, het maakt boze geesten niet uit in welke vorm ze jouw aandacht kunnen trekken. Hoe emotioneler geladen de droombeelden zijn hoe meer houvast het hen geeft, alsook ‘jouw’ overgave daaraan…
   Herinneringen, nare gedachten, bepaalde deuntjes die steeds bovenkomen, allemaal een veeg teken.
   Er is maar één ding wat daartegen helpt: de juiste naam uitspreken.
   Doe hier niet verachtelijk over.

 11. Verdiep je nu eerst eens grondig in ‘bezetenheid’, in hypnotische illusies dwalende sufferds !
  Van die (altijd) boze geesten die je toestemming hebt gegeven door meer of minder lijfelijk of geestelijk contact kom je nooit meer af !
  Deze Robbert is niet oprecht maar 100% naïef ! Zijn persoonlijke vrijheid is hij kwijt, zijn ziel voor roem en eer verkocht ! Je kiest hierdoor voor Gods Tegenstander, waardoor Hij niets meer voor je kan doen; de Enige die je redden kon.

  1. @Jonah, Hoe kan een onvolkomen toestand in jouw ogen geperfectioneerd worden als het constant verrijkt wordt met jouw onvolmaakte gedachten en emoties?

  2. Wat ik me afvraag: hoe kan een Almachtige God een tegenstander hebben?
   Godallemachtig, zit ik weer met zo’n verduivelde vraag in mijn knarsepit.

  3. Het is niet de manier waarop ik het zou uitdrukken, maar Jonah heeft wel gelijk. Ik ken de types waarmee hij contact heeft en die zijn op z’n minst gezegd niet betrouwbaar. En inderdaad kom je heel moeilijk weer van ze af, wanneer je ze toegelaten hebt. De duistere machten gaan toch in tegen God? Dan zijn ze toch zijn vijanden? God zelf staat erboven, maar ze zijn zéker vijanden van het leven en daarmee toch ook van God.
   Channelen is niet iets waarmee je mensen kunt helpen. Hier geloof je toch ook niet zomaar iemand die je helemaal niet kent en die je zomaar iets vertelt? Zelf de bovenwereld onderzoeken en dan zelf nadenken wel, maar dat doet deze Robbert van den Broeke niet. En trouwens: niemand die channelt.

  4. @Sophia, Aannames en veronderstellingen zonder grondig onderzoek lijkt op een heksenjacht. Of je nu mee eens bent of niet maar iemand veroordelen tot een ‘bezetene’ gaat echt te ver.
   Neem eens kennis en tijd over bezetenheid te weten komen, hier een voorproefje http://www.ascensie.nl/bezetenheid1.htm
   Wees daarom altijd voorzichtig met dit soort uitspraken omdat iedereen wel eens ‘slachtoffer’ zou kunnen zijn.

  5. Wij arme duivels krijgen steeds meer de schuld van ellende uit de BIBLE-BELT.
   Besmeur de gaven van de SCHEPPER niet zo!

 12. Beste Robert,
  Ik ben onder de indruk van je uitspraken
  En ik zou heel graag een reading willen hebben.
  Want mijn leven in momenteel een beetje onzeker en moeilijk
  Ik volg u al vanaf het ” begin” …..
  Met vriendelijke groet van Ans van Veen

 13. Wil je werkelijkheid en waarlijk weten… http://rulof.org/

  Alles wat bovenstaand medium en al de rest nog niet weten en niet kunnen weten omdat ze het veelal zelf zijn zonder het in de gaten te hebben. Zelfs een kat en een hond kunnen ons aanvoelen want die pikken ook zaken uit onze aura en er zijn genoeg mensen die zo gevoelig zijn dat ze er ook iets uit de aura zo nu en dan kunnen halen en dan ook met regelmaat zaken over je kunnen weten want je straalt het immer zelf uit maar dat is nog geen geestelijk contact! Voor zo’n contact is iets heel anders voor nodig en dat zie je zo maar niet want is zeer zeldzaam. Dus of dit zo’n zegen is wat hij allemaal brengt? Tja als je zomaar alle mooie leuke zegjes van anderen zomaar zonder eigen onderzoek voor waar wil aannemen, ga je gang maar het zal je meer van de wal in de sloot brengen dan andersom. Ik heb hem al betrapt op één onwaarheid en dan valt de rest in mijn ogen ook zo in duigen want het vertrouwen is weg en een waarlijk medium maakt zo’n fout niet meer. Maar ja, men heeft iets van gevoeligheid en daar nog een vleugje bij om iets te willen zijn en tis gebakken. Maar of men nu lucht bakt of werkelijkheid vertegenwoordigt das nog iets heel anders in mijn ogen!

  1. Ach Anjer of duizendschoon, wat maakt het uit.
   Energie lezen, oftewel readen, is niet zo moeilijk, zeker niet als je de aanleg hebt. Een bepaald filtertje uitzetten, goed intunen en hoppaaaaa, jetzt gehts loss. Heel vaak gedaan en doe het zo weer als het moet. Het is inderdaad een heel andere energie dan wanneer je met het grote akasha of een andere densiteit communiceert.
   Er zijn wat mensen die Robert koste wat kost te hulp willen schieten, zal wel iets met Bert Jansen te maken hebben, beste vent met poor judgement en veel fantasie, zeer entertainend, dat wel. Een soort reddingsactie, imagedamagerepairment of zo. Beetje vent houdt zijn eigen Broeke op.

  2. Ik zal wel weer veel te kort door de bocht komen, toch waag ik het er op. Wie niet waagt blijft maagd.
   Verschil tussen een toegewijde healer en een freakshow. Daar komt het eigenlijk op neer.
   Een toegewijde healer haalt bepaalde relevante informatie omhoog in een sessie, informatie die er ahw. uitknalt, en gaat met deze info aan het werk om een healing in gang te zetten en te begeleiden.
   De freakshow lepelt van alles op en maakt er een mooie show van. Werkt in op het sentiment en gebruikt de opgewekte energie. Freakshowers zijn nooit tot het healerschap doorgegroeid, ligt ook niet in hun aard, daar zijn ze te dom voor, hun domheid wordt vaak verward met eerlijkheid. Ze zijn zelfs zo dom dat ze denken dat alle anderen dom zijn, dan gaan ze allerlei trukjes uithalen waardoor de meesten uiteindelijk zwaar door de mand vallen. Vooral niet door het gras rollen en vooral niks over Rutte, Obama, vaccinaties en koninklijk huis zeggen, dat zou een Wanttoknow spindoctor zeggen. Helaas het leed is geleden, Robbert blijf bij je leest.
   Me gras!! http://www.youtube.com/watch?v=zoh8i0jfpTo

 14. De persoon links op de eerste foto (naast Robbert) is niet psycholoog Rens Hendriks, maar de vader van Robbert, Peter van den Broeke.
  Persoonlijk zie ik Robbert als een ‘belangrijke wegwijzer op weg naar de Nieuwe Tijd’. Een ‘Nieuwe Tijd’ die ingeluid wordt door het inzicht dat de relatie tussen hersenen en bewustzijn geheel anders is dan dat de wetenschap ons wil doen geloven (zie het boek ‘Wij zijn ons brein’ , van prof. dr. Dick Swaab). Robbert van den Broeke is naar mijn mening dé aangewezen persoon waarmee via EEG-experimenten aangetoond kan worden dat die relatie hersenen-bewustzijn ook daadwerkelijk anders ís.Dat zou wel eens tot een ‘revolutie’ in de (hersen-)wetenschappen kunnen leiden (zie het boek: ‘The structure of scientific revolutions’ van Thomas Kuhn). En die ‘revolutie’ heeft de mens nodig om de volgende stap te maken in zijn evolutie. Zeg nou zelf, daar is toch niets ‘zweverigs’ aan? Ik wens een ieder (die niet gelooft dat ‘dromen’ een afvalproduct van de hersenen zijn) hele mooie dromen toe!

  1. Hersenen zijn niet meer dan een doorgeefluikje van ons bewustzijn en daar hebben we Robbert niet voor nodig want die bewijzen zijn er al lang… http://www.zielenknijper.nl/mensen-zonder-hersenen-bewijzen-het-ongelijk-van-psychiaters.html

   En niet alleen uit deze hoek zijn de bewijzen al langer dan vandaag dat wij onze hersenen niet zijn en de wereld is er geen spatje door veranderd hoor. Nee, in deze richting hebben wij de nieuwe tijd verre van te zoeken volgens mij want zegt nog niets voor de massa, voor de maatschappij.

  2. Als het wat waard is Dianthus, I agree
   Slap en zweverig gelul zonder kop of staart heeft daarentegen een exponentieel groter publiek.
   Ik ben dus bang dat ik niet bang hoef te zijn voor enige vorm van angst, dat terzijde.

 15. Bewustzijn is verplaatsbaar in verleden, heden en toekomst

  Iedereen mag zijn eigen waarheid hebben, die van mij is ontstaan vanuit eigen ervaringen. Lang geleden geloofde ik niet in het paranormale, het zien van: overleden mensen,kleuren om mensen heen, zien van ongelukken, inbraken, en zelfs niet het 1 week voor het moment zien van het neergehaald worden van het vliegtuig . Toen ik dan ook hoorde dat het was neergestort zei ik dan ook: het is gebeurd, hij is niet neergestort maar neergehaald. Alleen zij weten het nog niet.
  Ik heb ook niet het idee dat ik dat zou kunnen voorkomen. (ze verklaren je voor gek) Schietpartij in een winkelcentrum, 2 weken van tevoren.
  Alles is verbonden met energie, loop ik die energie in of denk ik eraan dat krijg ik informatie binnen. Praten telepatisch met een coma patient? dat kan door af te stemmen op een ander level.Of bewustzijns niveau.

  Ooit zei iemand dat het een hersenafwijking is, dan moet het dus toch ook te zien zijn. Zelf geloof ik dat niet. Het is soms mooi maar ook frustrerend. Afschermen is heel belangrijk (ik pik ook informatie op van de tv ( gevangenen etc) Het lukt niet altijd, dus ben ik vaak heel moe. Robert heb ik gevolgd vanaf tv,zijn boek etc. Ik vind hem goed.

  Ook het zien van vermiste personen is mogelijk door zien op afstand, later kwam ik erachter dat dat remote viewing heet. Ook dit heeft weer met bewustzijn te maken omdat vanuit intentie kan kijken naar een gebeurtenis in het verleden of in het heden. Hoe het kan dat ik fimpjes krijg van de toekomst snap ik zelf nog niet. Meestal ongelukken of aanslagen. Minder leuk dus.

  1. Agnes, je begint met ‘bewustzijn is verplaatsbaar, etc’
   BewustZIJN IS, en staat los van het ruimte/tijd besef/ illusie.
   Het kunnen lezen van energiën maakt je nog niet verlicht, ik ken vele “helderziende varkens”. De tijd/ruimte beleving/ matrix is niet perfect, heden verleden en mogelijke toekomst spelen zich vaak af in subscenario’s , wie zich heeft afgesteld op deze frequentie kan beelden ontvangen die levensecht lijken.
   Ik ga niet verder uit de school klappen, ik kan je alleen vertellen dat een deel van Robbert’s verhaal echt is, en de rest een hoax. Doe er mee wat je wilt, dit is het laatste wat ik er over los laat. Jammer dat getalenteerde mensen vaak de weg kwijt raken. Hun pad, hun keuze.

  2. Wat jouw bijzondere ervaringen betreft vind je vast ook herkenning in het boek ‘Als Christus verschijnt’, van Berthilde van der Zwaag, met name in de Bijlage daarvan met de ‘Brieven’ (nu rechtstreeks bij de schrijver verkrijgbaar tegen kostprijs, zie website).

 16. Waarom laten we deze begaafde jongen niet met rust ! Hij doet niemand kwaad ! Wie in hem willen geloven OK ! Ik persoonlijk denk dat het een heel goed mens is ! Stop met alle kritiek ! Laat hem gaan Al die enorme EGO”s die het altijd beter weten maakt me misselijk ! Laat hem met rust !

  1. Mensen die zomaar zaken aannemen van anderen als zoete pap en niet zelf op eigen degelijk onderzoek gaan maken mij misselijk. Zijn er genoeg die zaken heel mooi kunnen brengen en het lijkt logisch op het eerste gezicht totdat men eens verder gaat kijken en dan vallen de meeste als een brok leeg gesteente terug op aarde. Ik zeg altijd onderzoek alles en behoudt het goede daarin maar maak (durf) ook eigen vergelijken te maken aan de hand van eigen onpartijdig onderzoek. Ik heb het gedaan en bij mij is ie al vliegen en dat namelijk ivm. Jozef Rulof. Ik heb mij verdiept in JR werken en Jozef Rulof kan NOOIT gezegd hebben wat Robje van hem zou doorgekregen hebben. Jozef Rulof zei zelf op het laatst van zijn leven dat hij nergens meer door zal komen maar Robje komt wel met woorden van hem af wat onmogelijk kan en daar moet ik van kotsen! Als hij zo door blijft doen zal de waarheid zijn leugens inhalen en kom dan niet af hoe gelijk sommigen hadden die verder hebben gekeken dan zomaar naïef zaken van anderen liggen aan te nemen en te doen alsof zij wel het gelijk en de waarheid al aan hun kant hebben. Begaafdheid… nog niet misschien. Is gewoon nog maar ene lagere graad van gevoeligheid en dat heeft ene kat en een hond ook alleen kunnen die laatste kunnen NIET liegen!

 17. Als je op google zijn naam intoetst, kun je lezen dat Robbert zijn zgn. waarnemingen van internet afhaalde: o.a. de “genverbrander” (moest zijn geneverbrander) en ook zijn waarnemingen over theater Carre stonden op de website van Carre.
  Misschien toch even zelfstandig alles onderzoeken voordat je het e.e.a. voor zoete koek aanneemt.

  1. Lees de andere kant vh verhaal en overweeg je oordeel dan nog eens.

   In de nacht van 3 op 4 december, voelde Robbert de aanwezigheid van Rob Nanninga.

   Rob Nanninga is een persoon die tijdens zijn leven lid was van stichting Skepsis, en Robbert (zogenaamd) ontmaskerde met het beroemde woordje “genverbrander”.]

   Robbert zou volgens deze Rob zijn betrapt op bedrog, door een spelfout in het woord genverbrander, (wat geneverbrander moest zijn). Deze spelfout was terug te vinden in een online archief van een vorig leven. Robbert benoemde de informatie van een vorig leven, inclusief het fout gespeld woord (beroep) geverbrander in een reading van zijn programma op RTL4 (in 2005). Doordat hij deze spelfout letterlijk van het online archief overnam, zou dit volgens Rob het bewijs zijn geweest dat Robbert zijn informatie (van te voren) van het internet had gehaald. Rob Nanninga is eind mei 2014 overleden.

   Robbert gaf nog zijn uitleg over deze beschuldigingen van Skepsis tijdens een interview met Sandra Reemer, zie: youtube

   Robbert voelde dat Rob nu in een stille vredige sfeer verblijft, en na zijn overlijden een verlossing heeft gevonden in het feit dat er toch echt meer is dan hij met zijn verstand op aarde kon bevatten. Hij wist op aarde wel onbewust dat er “iets” is (ergens wel meer moest zijn), maar werkte nog erg verstandelijk.
   Robbert voelde dat Rob het mooi vind dat Robbert zonder oordeel naar hem kijkt en echt zijn binnenste voelt, dat het er bij Robbert niet gaat om wat Rob heeft gedaan (Robbert zwart gemaakt), maar om wie Rob in zijn binnenste is. Vergeving en elkaar echt aanvoelen is belangrijk, en die liefdesverbinding was te voelen. Robbert snapt ook dat Rob er niks aan kon doen dat hij er oprecht in geloofde dat Robbert een bedrieger is, hij had de vrijheid om zijn eigen mening te vormen.
   Robbert voelde dat Rob wel nog iets te melden heeft, en Robbert dit eventueel mag publiceren:

   Dat Rob nu beseft dat hij op aarde een sceptische (vooringenomen) positie had ingenomen, en daardoor iets te snel conclusies trok, zonder mogelijkheden en verklaringen die tegen zijn ongeloof ingingen open te laten. Zo snapt hij nu ook hoe “het veld” werkt, “het veld” (ook wel akasha kroniek genoemd) is een informatiebron waar alle informatie van o.a. onze aarde in opgeslagen ligt. Zo ook informatie van het archief die Robbert doorkreeg. Hij ziet nu hoe groot gods mogelijkheden zijn, en dat hij zelf de mogelijkheid van “het veld”, als verklaring voor de genverbrander zich nooit op aarde bedacht had. Zijn opmerking over de genverbrander was wel terecht, want dit archief stond op internet, hij had alleen te snel de conclusie getrokken dat Robbert deze alleen fysiek (voor een computer zittende) zou kunnen benaderen, deze website bestaat namelijk ook in “het veld”. Hij snapt nu dat zijn denkmodel die alleen uit logica was opgebouwd zijn eigen constructie was waarin hij zelf de grenzen bepaalde, de grenzen van wat realiteit is. Wel wil hij mensen nog meegeven dat ook te naïef zijn het andere uiterste is. Kritisch denken is zeker goed, zo ook het kritisch denken die hij via zijn werk introduceerde en mensen mee wilde inspireren. Er zijn namelijk ook veel mensen die zonder enige vorm van kritisch denken alles zomaar van andere aannemen, het is dus belangrijk ook kritisch te zijn, maar wel met een open geest zonder zelf te vooringenomen te zijn. Hij snapt ook dat het publiceren van dit artikel voor bepaalde mensen die niet geloven in Robbert niet begrepen kan worden en het kan lijken alsof Robbert zijn dood en naam misbruikt. Hij snapt dat het voor Robbert juist een kwetsbare taak op aarde is omdat er altijd mensen zullen zijn die hem proberen af te branden en het daarom voor Robbert belangrijk is bij zichzelf te blijven en zich sterk te houden.

   Rob snapt nu door de grootheid van gods mogelijkheden hoe “het veld” werkt, zo ook met de foto’s die Robbert wel eens maakt. Dat het hogere (bewust) bestaande foto’s kopieert uit “het veld”, dit omdat de fotografie uitgevonden is door de mens, en de geest of energie van de persoon niet de indruk wil wekken dat ze “opnieuw” zijn gefotografeerd. Het is meer een link naar een bestaande herinnering (in dit geval een foto), de ware energie is alleen licht en liefde en zijn vorm ontstegen. Omdat de energie aan iedereen duidelijk wil maken dat het bij de bijzondere foto’s om geleende beelden gaat, kiest het hogere ook de afbeeldingen die voor bijna iedereen te vinden zijn, dus openbaar zijn.

   Verder vind Rob het mooi dat Robbert zich nu steeds meer laat onderzoeken, zoals hij o.a. liet doen door Dan Drasin, hij had als hij dit bewijsmateriaal op aarde persoonlijk had ervaren eerder in Robbert gelooft maar snapt ook dat Robbert niet in de stemming was zich door stichting Skepsis te laten onderzoeken (omdat ze hem al hadden zwart gemaakt). Hij geeft Robbert als advies meer echte wetenschappers erin te betrekken, dat het voor een gemiddeld kritisch denker pas meer gelooft word als echte wetenschappers met bewijs komen van de fenomenen rondom Robbert. Wel snapt hij nu, dat iemand die (vooringenomen) sceptisch is vaak in zijn eigen denkmodel gevangen blijft zitten, het is verder geen misdaad, maar het is een advies voor de mens om alles open te laten en met een kritische houding een open geest te hebben.

   Rob geeft nog door: Blijf altijd kritisch, kritisch zijn is ook een sleutel tot intuïtief zijn, omdat alles overnemen van andere binnen paranormale culturen (maar ook van andere invloeden in de wereld) zonder deze waarheden in jezelf te zoeken, tot een staat van “geleefd worden” leid. Geloof niet alles bij voorbaat, maar sluit alles bij voorbaat ook niet uit, ben kritisch maar leg ook geen grenzen want de mogelijkheden van god kent zijn grenzen niet.

   Later maakte Robbert foto’s waar Rob op verscheen, ook deze afbeeldingen zijn uiteraard geleend uit “het veld”. De foto’s zijn hieronder bijgevoegd. Er is hier waarschijnlijk gebruik gemaakt van 2 verschillende afbeeldingen, ook de tijd van de foto’s was weer veranderd en er leken fotonummers te ontbreken (zoals vaker gebeurd, klik hier).

   Robbert voelde dat Rob zich klaar maakt opnieuw te incarneren op aarde.

   Bron: zie website: robbertvandenbroeke

  2. Zo…Robbert voelde de dood van Rob Nanninga al aankomen ? Wat een onzinverhaal, Robbert moet het vooraf voorspellen en schrijven, niet achteraf komen met een verhaal van “ik voelde het aankomen”…..dat kan ik ook, trouwens die mooie graancirkels maken ook !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.