Advertentie

Nieuwe mail naar nieuwsbrieflezers.


logodefdef

 

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u waarschijnlijk weet is WantToKnow.nl een publicitaire uitgave van de uitgeverij Dolphins & Whales publishing. In dat kader plaatsen we ook regelmatig de boeken die door onze uitgeverij worden uitgegeven op de site. Het kleine fonds dat wij hebben, kun je het label ‘informatie voor bewustzijnsgroei’ geven. En in dat kader valt ook onze nieuwst uitgave, die we u hier via deze mail graag even onder de aandacht brengen. En de speciale aanbieding, die wel al op de site staat, maar wellicht aan uw aandacht is ontsnapt.

We hebben het over het nieuwe boek: ‘Buitengewoon zintuigelijke ervaringen’, dat is geschreven door de Nederlandse Sandra Hilleard. Oorspronkelijk een Engelstalig boek, omdat Sandra woonachtig is in Australië, maar inmiddels is het boek voortreffelijk in het Nederlands vertaald door Jan Smith, die regelmatig ook artikelen van zijn hand op  WantToKnow plaatst.

We hebben op de site inmiddels een artikel aan het 156 pagina’s tellende boek gewijd. Dit artikel en de aanbieding zijn wellicht aan uw aandacht ontsnapt. (HIER) Deze aanbieding is, dat we (tot 20 november!) het boek voor € 13,-, zónder verzendkosten aanbieden. Deze handling- en verzendkosten (á € 3,-) zijn tot die tijd dus voor onze rekening..!
x

cover sandra def schaduw

Het boek en de inhoud.

Sandra Hilleard is een Nederlandse vrouw, die vanaf haar jongste jeugd een imponerend talent van helderziendheid heeft meegekregen. Maar het brengt háár in opperste verwarring, bij elke manifestatie van deze gave. Ze ziet, hoort en beleeft zaken, waar anderen volledig van lijken afgesloten.

De Nederlandse Sandra Hilleard vertelt haar levensverhaal in een unieke biografie.

Ze ziet als kind en later als jonge vrouw absoluut de zegeningen niet in van deze ‘gave’ en puzzelt zich een weg door het leven, waarbij ze met ‘logische’ verklaringen probeert, stukje voor stukje, de mysterieuze levenspuzzel compleet te maken. Ze is helemaal niet blij met haar talent om dingen te zien, die anderen niet kunnen zien of waarnemen. Het liefst wil ze er eigenlijk van af, doordat verschillende ervaringen haar intens hebben geraakt. Maar de ervaringen gaan heftiger door dan voorheen.

Totdat Sandra van een regressietherapeut hoort, dat ze deze gave zou moeten gaan gebruiken.. Want, zo vertelt hij haar: “Je gave is als een gezonde arm, die snij je er toch ook niet zomaar af?!” Het is het begin van de acceptatie van haar bijzondere talent en een volledige andere kijk op haar leven. Langzaam maar zeker komt er perspectief in haar wereld van helderziendheid en visioenen. Een prachtig boek, een biografie van een vrouw die je meeneemt in dit leven van verder reikende horizonten, dan menigeen kan beleven. Sandra vindt uiteindelijk de praktische toepassingen van haar talent, o.a. in het gebruiken van de technieken van ‘Remote Viewing’ én in het helpen oplossen van misdaden..!
X

Cadeautip..?

xHet boek is een mooi cadeautje voor mensen in je omgeving, die geïnteresseerd zijn in buiten-zintuigelijke fenomeen. Maar vanzelfsprekend kun je jezelf er ook mee verrassen.. Aan de inhoud zal het niet liggen..!

* * *

Hoe simpel te bestellen?

Maak €13,- over op rekening

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede

– NL35INGB0004313174 –

(BIC INGBNL2A)

Vermeld bij je overboeking duidelijk: ‘SH’ + je volledige adres

Binnen 2 dagen heb je het boek in huis..!

* * *

Voor bestellingen uit Europa:

Maak svp € 5,- verzendkosten over, als bijdrage voor Europese post
zodat het totaalbedrag op € 18,- komt

x
* * *

VERGEET DUS NIET je volledige adres te vermelden bij de overschrijving..!!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.