Advertentie

BBC-reporter: ‘Geloof niets wat je leest en ziet!’


BBC News believe

x

BBC-reporter klapt uit de school:
x

‘Geloof niets wat je leest en ziet!’
x

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

BBC-journalist John Darvall
BBC-journalist John Darvall

De talentvolle John Darvall, BBC-journalist, heeft zijn eigen carrière bij de BBC vergooid. Het blijkt dat de tragische dood van zijn dochter Polly, door een auto-ongeluk, en de daaropvolgende stroom nieuwsinfo hierover, hem zó geraakt hebben, dat hij dieper is gaan nadenken over de Britse media in het algemeen en zijn werkgever, de BBC in het bijzonder. In een blog, vlak naar de dood van zijn dochter, meld John Darvall, dat hij zich schaamt journalist te zijn.. (HIER)

De BBC blijkt volstrekt verkeerde informatie over deze gebeurtenis als nieuws te hebben gebracht, waardoor het verdriet van Darvall en zijn familie heftig is versterkt. Darvall hierover in zijn blog: “Dit stuk armzalig journalistiek, maakte van afgelopen dinsdag tot de slechtste dag van deze hele periode. Deze week hebben de Tv en de kranten mij duidelijk gemaakt, waarom zij niet passen in de toekomst van het nieuws..”

Darvall is lovend in dit kader over het internet al het ‘bastion’ van de échte media: “Het internet stelt ons in staat onze éigen conclusies te trekken, door onze eigen feiten te checken. We kunnen écht niet meer vertrouwen op de traditionele (nieuws)outlets voor juiste en verzorgde feiten. Als ze niet eens in staat zijn om de feiten juist weer te geven, via op heldere informatie gebaseerde rapportages, is het dan gek dat we allemaal ons heil elders zoeken? Zoals het delen van nieuws en informatie uit eigen bronnen via Facebook, Twitter en andere internetbronnen.” Over zijn eigen carrière schreef hij, dat hij zich schaamde om journalist te zijn. “Geloof gewoon niets wat je leest of ziet in de media, radio of op Tv.”

Een screenshot van de blog van John Darvall.
Een screenshot van de blog van John Darvall.

Is de BBC te vertrouwen..?
De BBC is een baken in de mega-zee van wereldwijde journalistiek; een bastion dat gefinancierd is door de Engelse staat en dus het volk zou moeten dienen, voor het ‘hogere doel’.. Wanneer je kijkt naar de dagelijkse riooljournalistiek van o.a. Fox News in de VS, is het niet zo moeilijk voor de Engelsen dankbaar te zijn voor ‘hun’ BBC.

Een juist geïnformeerd volk staat aan de basis van een evenwichtige democratie en een publieke media-oulet kan om de positie van de machtigen in de wereld heen, om als ‘poortwachter’ van informatie te dienen. En precies dát is de rol van de BBC, of beter: ZOU de rol moeten zijn. Want de realiteit ligt ver van dit oorspronkelijke (?) doel vandaan.

Een onderzoek dat werd uitgevoerd door de Universiteit van Cardiff, onthulde dat de BBC feitelijk geen burgeromroep is, maar positie kiest voor het bedrijfsleven en feitelijk geleid wordt door conservatief-gekleurde figuren. Dit in tegenstelling tot de beweringen van kopstukken in de BBC, die roepen dat deze media-moloch een ‘anti-business’-houding zou hebben.

De genoemde studie wees uit dat in het BBC-programma ‘News at Six’, in 2007 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven 5x meer/langer in beeld waren, dan mensen van vakbonden. En wat te denken van het cijfer voor 2012.. Toen bleek dat er 19x meer aandacht was voor het bedrijfsleven, dan voor de arbeider. En wanneer je kijkt naar het verslag door de BBC van de bankencrisis in 2008, komt weer eenzelfde beeld van pro-business-sentiment naar voren.. De opiniemakers waren vooral de bankiers die zich als investeerders presenteerden, de aandelenhandelaars en andere kopstukken uit de Londonse City, het financiële hart van Engeland.

Conservatieven krijgen veel meer tijd dan socialistische partij..
De BBC geeft niet alleen bedrijven en ‘big business’ een disproportionele voorsprong op arbeidersstemmen, maar ook politiek is het een volledig scheef beeld wat getoond wordt.. De conservatieve partij krijgt méér zendtijd dan de Labourparty. Toen oud-premier Gordon Brown in 2007 aan de macht was, had de BBC-aandacht voor deze socialistische premier, de verhouding tot de conservatieven van 2 : 1 . En dat lijkt ook logisch, wanneer je premier bent, maakt partijpolitiek niet uit, zou je zeggen. Maar in 2012 bleek dat conservatief-premier David Cameron een dubbel zo grote aandacht kreeg van de BBC in verhouding tot Labourleider Ed Miliband, namelijk 4 : 1. De conservatieven krijgen dus 2x de hoeveelheid aandacht, dan de socialisten van de Labourpartij. Niet écht een omroep van het volk zou je zeggen, nietwaar..?

Diane Coyle BBCDe oorzaak: de BBC-Raad van Toezicht..
Eén van de belangrijkste oorzaken van deze volkomen uit de hand gelopen situatie, ligt in de manier waarop leden van de Raad van Toezicht van de BBC worden geselecteerd. Deze Raad is het organisatorische lichaam dat dit omroepbedrijf bestuurt en de reglementen uitvaardigt. Tot op heden is het de Kroon, jawel, Her Majesty Queen Elisabeth II, die de leden van deze Raad van Toezicht benoemd.. (HIER) Ze doet dit op advies van de leden van het zittende kabinet.. Officieel dan. Dit heeft in ieder geval geleid tot een publieke omroep, die geleid wordt door mensen met sterke zakelijke en politieke banden.

BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17 als een pasbeginnende journaliste...
BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17 als een pasbeginnende journaliste… Reden genoeg voor de BBC om de reportage van het internet te halen. (klik voor artikel)

En zoals het zo vaak gaat, is ook hier sprake van een ‘old-boys-network’, in dubbel opzicht.. De huidige ‘baas’ van de BBC, Rona Fairhead werd voorzitter van de Raad, op aanbeveling van de voormalige conservatieve Minister van Cultuur, Sajid Javid. Deze vrouw is tevens werkzaam als lid van de Raad van Bestuur van verschillende grote bedrijven, waaronder PepsiCo en de HSBC-bank.. Daarnaast is ze ambassadeur voor het ‘UK Trade and Investment governing body’…

En zo heeft ook de vrouwelijke vice-voorzittter van deze Raad van Toezicht, Diane Coyle, haar dubbelrollen. O.a. als managing director (algemeen directeur) van een economische consultancy-organisatie genaamd ‘Enlightenment Economics’, dat grote bedrijven van advies bedient, waaronder het mega-telecomconcern ‘Vodaphone’. (klik op de illustratie hierboven voor een link naar deze adviesclub)

Zo zijn er veel meer voorbeelden, die door de organisatie heen te vinden zijn. Andrew Neil bijvoorbeeld, de presentator van het politieke BBC’s vlaggeschip-programma ‘Daily Politics’, blijkt voorzitter te zijn van de conservatieve nieuwzender ‘The Spectator’ en tevens uitgever van het Londonse globale zakelijke tijdschrift ‘The Business’… En zo is economisch redacteur Kamal Ahmed van de rechtse ‘Sunday Telegraph’, de man die door collega-journalist van de   Guardian, Nick Davies werd ontmaskerd als de man die de propagandamachine leidde om de oorlog in Irak te promoten.. (HIER)

bbc-british-brainwashing-channelDe BBC-burger-bouwwerk is feitelijk dus door en door rot, aangetast door conservatieve houtworm en dienst doende als spreekbuis voor de grote tycoons in de zakenwereld. En terwijl deze lieden natuurlijk in alle toonaarden ontkennen dat deze rotte plekken bestaan, laat hun ‘ideologie’ achter de zakelijke verbindingen iets volledig anders zien. De BBC is het waard dat er grote hervormingen plaatsvinden. De Engelse overheid en de Kroon zouden niet simpelweg mogen bepalen wie er in de BBC-Board zit. Deze zou een representatieve spiegel moeten zijn van de belangen van het Engelse volk, die het zegt te dienen..

Als journalist John Darvall in zijn diepe emotie, van de sterfte van één van zijn dochters, waarschuwt voor de giftige vruchten die de BBC voortbrengt, dan is dit in ons gevoel maar een topje van de ijsberg, waarbij de BBC, die vaak wordt gezien als de wereldstandaard voor eerlijke journalistiek. fundamenteel de informatie in het lichtste geval sterk kleurt, en in het ergste geval regelrecht manipuleert. Misschien mogen wij Darvall steunen in zijn verhaal, door nog 1x het filmpje van BBC-reporter Jane Standley te laten zien, op de middag van de 11e september 2001, in New York, waar zij verslag deed van de instorting van WTC7, een klein kwartier voordat dit daadwerkelijk gebeurde..!!
X

x

De cover van het boek van journalist Udo Ulfkotte
De cover van het boek van journalist Udo Ulfkotte

Dr.Udo Ulfkotte
Hier past het nog even het uit de kast komen van topjournalist Dr. Udo Ulfkotte te vermelden. We schreven HIER een uitgebreid verhaal over deze Duitse topjournalist die volledig ‘out of the blue’ met zijn onthullende verhaal naar buiten kwam. In principe kwam zijn verhaal erop neer dat hij datgene bevestigde, wat lezers van de alternatieve media al decennia weten: de volledige club van MSM, de main-stream-media is fake, één grote belazerij! Tja, de woorden van een topjournalist van de beroemde Frankfurter Algemeine, waar onze kwaliteitskrant, ‘de NRC’ nog een puntje aan kan, eh kon zuigen..!

Hoe het staat met ónze topjournalisten? Wat denk je zelf, als deze ’topper’, voormalige topper, Dr. Udo Ulfkotte al is omgekocht om te vertellen wat de ‘krachten-achter-de-schermen’ willen dat je in het nieuws leest en ziet..! Bravo voor deze kerel natuurlijk ook, dat hij tóch de moed bijeen heeft gepakt om tevoorschijn te komen, evenals zijn BBC-collega hierboven genoemd. Lees in dit kader ook eens het artikel van de hand van oud-Witte-Huis-medewerker Paul Graig Roberts, die al spreekt over hoernalisten‘.. (‘presstitutes’) Tja, als het al zover komt, dat journalisten dit etiket opgeplakt krijgen, wordt het dan geen tijd voor deze mensen om hun éigen menselijke kern te bekrachtigen en hun vak weer oprecht uit te gaan oefenen, onafhankelijk en oprecht..?

Deze doctor Udo Ulfkotte, ook dus nog gepromoveerd wetenschapper, vertelt tot in de kleinste details hoe hij over bijna alles gelogen en bedrogen heeft. Hij vertelt over hoe de CIA controle heeft gekregen over bijna alle grote journalisten in de wereld. Door ze simpelweg om te kopen, op allerlei denkbare manieren..! Kijk naar dit interview met hem, waarin je heel wat duidelijk zal worden..

x

Marcel Glauf is hoofdredacteur van het NOS-journaal en reageerde direct op de publicatie van GeenStijl, waarin ze de vloer aanveegden met de journaal-redactie.
Hoe Marcel Gelauff, hoofdredacteur van het NOS-journaal, door de mand gevallen, reageerde op de publicatie van ‘GeenStijl’, waarin ze de vloer aanveegden met de journaal-redactie. Ze hadden gelijk, zo constateerde ook Gelauiff in zijn wijsheid..

Tja en dan ‘onze’ NOS..
Laten we hier volstaan met één voorbeeld en verwijzen naar de leugens die hoofdredacteur Marcel Gelauff van het NOS-journaal liet verspreiden, door OPZETTELIJK Vladimir Putin als dictator af te laten schilderen.. Knippen en plakken in een Engelse reportage, die dus met opzet zó in elkaar is gedraaid, dat Putin de gebeten hond zou zijn. Toen het verhaal via ‘GeenStijl’ en later door grotere media, zoals o.a. Metro, naar buiten kwam, wist meneer de hoofdredacteur niet hoe hij er als de kippen bij moest zijn, om over zijn anti-Putin-propaganda, een ‘niet-handig’-dekmanteltje te leggen. Gewoon, via een Tweet dus.. Zo blijkt: propaganda voor jezelf maak je op Twitter, en Putin maak je af op Tv!

En dit verhaal gaat natuurlijk pas eindigen, WANNEER WIJ ALS MENSEN DIT ALLEMAAL MAAR NIET ALS ZOETE KOEK BLIJVEN SLIKKEN..!

x

METRO NOS journaal liegt

x

[bol_product_links block_id=”bol_5645ed04c4372_selected-products” products=”1001004007800697,9200000039719364,1001004001376838,1001004006858585,9200000001295700,9200000036216907,666875202,666789474,9200000002003941,1001004011747145,1001004002133567,9200000002271903,1001004006866229,9200000050864614″ name=”BBC Ulfkotte” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”C2FF73″ border_color=”0A7323″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

26 gedachten over “BBC-reporter: ‘Geloof niets wat je leest en ziet!’

 1. Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer.
  Het lijkt er op dat er niet alleen gelogen wordt maar dat er ook mensen ontslagen worden als zij wel eerlijk nieuws willen brengen of geen blad voor de mond nemen (hierbij moet ik aan Top Gear denken).
  Ik weet niet wat er met Olga Ishina is gebeurd maar het zou me niet verwonderen dat ook zij de laan uitgestuurd is.
  Wat betreft MARCEL GELAUFF hij schrijft op twitter dat de berichtgeving niet erg handig was mbt Poetin en dat Poetin wel de tijd heeft genomen om vragen te beantwoorden.
  Als hij mans genoeg is dan had hij dat gewoon via het NOS nieuws moeten uitzenden en ook uitleggen waarom dit nieuws niet correct was en dan vind ik dat excuus minimaal op zijn plek geweest zou zijn.
  Hetzelfde geldt voor de vroegtijdige mededeling dat gebouw 7 was ingestort terwijl het er nog gewoon stond zelfs daar hebben ze het lef niet om uit te leggen hoe dat zit terwijl heel de wereld dat heeft kunnen zien laat staan dat ze excuus aan bieden de schoften.
  Maar hoe zou een krant er tegenwoordig uitzien als de waarheid wel geschreven zou worden? Zomaar een paar voorbeelden van koppen.
  MSM journalisten liegen u al decennia lang voor. of Media tycoon Soros bepaald wat nieuws is. wat ook kan MSM journalisten hebben geen geweten en verspreiden leugens voor geld.
  EU parlement in Brussel zijn lobbyisten voor de banken en multinationals.
  Nederlandse premier begrijpt niet de inhoud van zijn functie waardoor hij de verkeerde belangen behartigd.
  Tweede kamer ontwijkt moeilijke problematiek en gaan door met afbraak beleid.
  Vriendjes politiek in tweede kamer: Teeven mag blijven tijdens onderzoek naar witwas praktijken.
  Ja het zou de burger schokken maar ook doen inzien dat niets is wat het lijkt.

  1. Nog een paar.
   De meermaals in opspraak geraakte kamervoorzitster (mevr.Miltenburg)leid onderzoek naar in opspraak geraakte fractievoorzitters in verband met lek.
   Wetgeving beschermt criminelen en doen burgers achter tralies belanden.
   Uitleg.
   Een voormalig officier van justitie die verdacht wordt van belonen crimineel,witwassen en belastingontduiking mag in kamer meebeslissen welke wetgeving ingevoerd gaat worden.
   Bijstandsmoeder die verkeersboete WEL WIL betalen maar NIET KAN
   betalen beland 7 WEKEN IN CEL WAARNA ZIJ HET NOG STEEDS NIET KAN BETALEN en al die tijd had haar gezin geen moeder.
   Onthou dit als u weer gaat stemmen want het maakt niet uit op wie of wat u stemt,als u stemt houd u dit in stand.

  2. Hoi Arnold,

   Je schreef: “Ja het zou de burger schokken maar ook doen inzien dat niets is wat het lijkt.”

   En dat is precies wat er binnenkort gaat gebeuren.
   Mensen beginnen het spuugzat te worden, en gaan elkander daar in vinden, meer en meer mensen uit alle lagen van de bevolking zijn het meer dan zat.

   Met dank aan iedereen die op zoek is naar de waarheid.

   Ik denk dat het een goed moment is een krant uit te gaan geven waarin uitgelegd staat hoe de hazen lopen.

   Kunnen we ze vangen en opsluiten.

   You can fool all the people sometimes
   and you can fool some people all the time
   But you can’t fool all the people all the time.(Bob Marley)

   http://www.vrijewereld.org/2013/02/01/laat-u-niet-bang-maken-door-alternatieve-media/

   Groet,

  3. Hoi Jos.
   Wat betreft je verwijzing.
   Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun nieuws te zoeken bij de zogenaamde alternatieve media of nieuwe media (Wordt in de verwijzing geschreven).
   Alleen hieruit blijkt ook weer dat de MSM niet weet wat ze schrijven en als ze het wel weten schrijven ze leugens want ja ze moeten toch hun dure auto en huis afbetalen.
   Omdat steeds meer mensen door hebben dat de MSM constant liegt zijn zij niet opzoek NAAR HUN NIEUWS maar naar DE WAARHEID en dat is heel iets anders.
   Oke Zojuist las ik op NOS teletekst pagina 105 het volgende:
   Bij het lekken bij de commissie stiekem zijn geen staatsgeheimen naar buiten gekomen.
   Daarom ziet Rutte geen reden dat het kabinet moet stoppen met het delen van info over de geheime diensten AIVD en MIVD met de commissie stiekem in de tweede kamer.
   Waarom gaat de NOS daar niet verder op in?
   Moeten zij geen vragen stellen waarom Rutte geen reden tot stoppen ziet?
   Of is dit opzet om in de toekomst helemaal geen bericht over de praktijken van de AIVD en MIVD meer te hoeven delen met de kamer?
   Het grote verschil is ook dat bv op deze site onderbouwingen en verwijzingen worden gegeven die mensen kunnen checken en dan daaruit hun conclusie kunnen trekken en ook worden bronnen aan gegeven.
   Zet daar dan het voorval van bv MH 17 tegenover welke bewijzen zijn daar gegeven?
   Waarom werd veel afgedaan met leuzen als ivm het onderzoek kan ik daar niets over mededelen?
   Nu is het rapport uitgebracht wat inhoud dat het onderzoek klaar is dus nu kunnen wel vragen beantwoord worden en wat ziet men er wordt bv door de NOS geen vraag meer gesteld.
   Waarom verdwijnt er materiaal van internet als de MSM tegengesproken wordt of als de beelden anders laten zien dan geschreven/gezegd wordt?
   En alleen al het feit dat een reactie gegeven wordt over alternatieve sites zegt veel want waar zijn zij bang voor?
   Een alternatief zou kunnen zijn dat ze eens naar zichzelf kijken en gewoon goede journalistiek gaan uitvoeren ipv leugens te verkondigen en het slechte te verdedigen om hun baan te kunnen behouden.

  4. @arnold…als het eens zo gemakkelijk was. Mensen leven volgens mij echt in verschillende werelden en ieder heeft zijn en/of haar eigen realiteit.
   Het hangt er maar net vanaf in welk milieu je je bevindt en nog vele andere factoren. Mijn waarheid is niet noodzakelijkerwijs jouw waarheid.

   Het probleem is ook nog eens, dat alles aan elkaar hangt en in de huidige wereld kun je volgens velen alleen overleven als je met de stroom meegaat.
   En dat betekent geld verdienen en aanzien en macht verwerven.

   Vanuit mijn optiek zeg ik, dat die mensen nog niet weten wat écht belangrijk is in het leven. Maar wie ben ik om daarover te oordelen?
   Ik doe het wel, maar besef tegelijkertijd, dat mijn weg niet hún weg is.

   In de loop der jaren heb ik vaak genoeg gemerkt, dat ik mijn waarheid maar met een beperkt aantal mensen kan delen in mijn directe omgeving.
   Maakt dat de andere mensen slecht? Nee, maar ze weten niet beter, omdat ze het niet kunnen of willen bevatten.

   De écht slechten daar gelaten natuurlijk…En die gaan we aanpakken!

  1. Je begrijpt het niet helemaal. De dingen die je leest zeggen nl. iets anders. We rollen bewust naar een WO3/chaos/NWO toe. Ik zou willen dat het niet waar is, maar de geschiedenis is zich letterlijk aan het herhalen. Economiecrisis(bubbels), shutdown Europa, armoede, pispaaltje(moslims), aanslagen/chaos, koersen die te hard stijgen, terwijl er geen meer productie plaatsvindt, maar door ontslagen/uitbestedingen/overnames enz.
   Ik ga het toch zeggen. AUB bereid je een beetje voor. Geestelijk. Water/voedsel enz. Als de beurs crasht, dan is het zover.
   Voor meer geschiedenis inzicht: Lees tempeliers(vrijmetselarij)/wiki. De data komen overeen met de pijlen op het voorblad van “the economist” jan. 2015.
   Wens iedereen veel wijsheid/kracht en vooral: blijf liefde houden voor je naasten.
   Veel liefs,
   Elise

 2. De wereld wordt geregeerd door de economist groep. Kantoor London op de dertiende verdieping, bijnaam de ijzeren/ivoren toren. Hoofdkantoor Capital Washington. De wereld draait op grootaandeelhouders. Het is/zijn vrijmetselarij groep/en. Of te wel de 1 % elite van de wereld. Waar staan zij voor? Ultra-liberalisme.
  – legalisering softdrugs
  – homohuwelijk
  – toetreding Turkije bij de EU
  – ruimhartig immigratiebeleid.(dat maken we nu mee)
  – afschaffing monarchie
  De aandeelhouders zijn: Rothschild/Cadbury familie(waaronder het huis van Bourbon/Parma, ja dus ook ons koningshuis en andere koningshuizen)
  Wel raar, dat je als koningshuis zelf de monarchie wil afschaffen?
  Maar goed, de NWO heeft zijn tentakels al overal in en dat is ook de bedoeling. Een geplande niburu dus.
  Kijk eens naar het voorblad van het blad The economist januari 2015, dan zie je de aanslagen al benoemd worden. bv. het spookje dat een vakantie blad leest. Het russisch vliegtuigdrama vanuit Sharm el sheik(vakantieoord). Was op 31 okt. Halloween verwijst naar spookje.
  En nog meer dingen kun je terughalen. Zoals de aanslag in Parijs. Het schilderij met vrouw op zand is La belle Ferroniere(de mooie koude ijzeren vrouw) Staat in het Louvre. Alice in wonderland(Disneyland Parijs) De rattenvanger van Hamelen verwijst naar de huidige vluchtelingenstroom enz. enz.
  De bedoeling achter die “aanslagen” is dat bedrijven overgenomen worden door deze groep. Men wil van de wereld 1 corporatie maken. Zie/lees hoe charlie hebdo na aanslag is overgenomen. De telegraaf is niet voor niks verandert van directeur dit jaar!
  Zijn de aanslagen nep? Nee en ja. Zoals die generaal vertelt in vorig bericht. De vijand wist dat ze eraan kwamen. Men heeft beide kanten in de greep. Dus een ISIS aanval is gedeeltelijk echt. Het wordt door domme jongens uitgevoerd, want wat zij niet weten is dat zij dingen doen die de economist groep graag wil zien om de agenda verder uit te kunnen voeren.
  Zonder de huidige technologie had dit nooit plaats kunnen vinden. De pc(data/programma/satellieten/social media) heeft de handel/beurzen compleet overgenomen. Wat er eigenlijk gebeurt: De elite heeft vrij spel(ultra liberaal), maar de gewone mens wordt in een ultra links social jasje gepropt. Ik ben links/socialist, maar extreem links is juist verstikkend! Je kunt het dan beter dictatoriaal links noemen. Voorbeeldje: Wilde dieren moeten uit het circus.(sta ik ook voor, maar niet op huidige manier) Gevolg er gaan dieren dood, omdat ze uit hun ritme zijn gehaald en er is geen andere oplossing om die dieren op te vangen. Das in mijn ogen niet links. Voor mij is al het leven waard en daar moet een juiste oplossing voor worden gezocht. En dat duurt even. Circussen mochten sowieso geen wilde dieren meer kopen en fokken en dat was voor mij al voldoende. Wat hier dus gebeurt is, dat kan dus ook met mensen gaan gebeuren. Ze verzinnen een wet/regels en hierdoor gaan er mensen dood. Is al gaande, kijk maar naar hoe bejaarden nu behandeld worden. De zorg is bijna failliet in Nederland. Gewoonweg, omdat men er niet meer voor wil betalen. Er zijn voor anderen. Ieder moet zichzelf redden. Dat is ultra liberaal. Dat is keihard mens/dier/plant(al het levende) laten vallen en ondertussen zijn gewone mensen ook nog elkaar aan het afslachten/vingertje wijzen. Omdat ze nog in het oude kapitalistisch systeem geloven. Geïndoctrineerd zijn.
  Wat mij opvalt: Op de gewone man wordt vrijwel elke dag een soort van beproeving/test gedaan. Het gaat steeds sneller. Je moet dus leren accepteren en verder gaan. En dat steeds sneller. De een zegt dat je dan je innerlijke ziel bereikt(een verrijking), maar aan de andere kant word je gebroken. Ik weet nu niet of ik dit wel zo leuk vindt? Wel raar, dat je dieren wil bevrijden, maar ondertussen de gewone mens als circusdier behandeld. Een soort van Hungrygames. Weet je, het voelt niet goed.

  1. Lieve Elise…Je hebt helemaal gelijk, maar je brein zal wel over uren draaien… 🙂

  2. Lieve Danny,
   Mijn brein heeft altijd zo gewerkt. Zo ben ik. Vaak wordt er in een artikel iets aangeven en men vergeet de basis te benoemen/controleren. Bv. bij niburu.nl over het voorblad the economist. Dan zoek je bij wiki op wie de eigenaren zijn. Dus heel veel werk was het niet. Gewoon logisch nadenken en googelen en vooral de onderstreepte woorden ook even lezen.(door googelen) Ik puzzel graag. Dus eigenlijk ben ik dan in mijn element. Heb eigenlijk een hekel aan wifi/internet(de verslaving), maar heb sinds internet veel geleerd/gelezen. Ik had ook boeken kunnen lezen, maar dat duurt veel langer.
   Naast internet gelukkig ook nog een leven. Kids/hondje/familie. Ben erg bij de tijd en kan zo nog meegaan(praten/band) met de kids.
   Heb dus zingeving. En ik denk dat dit het belangrijkste is. Ondanks de ellende/chaos op de wereld enz.
   Dus Danny, je hoeft je nog geen zorgen te maken over mij. Is wel lief.
   Groetjes,
   Elise

  3. Lieve Elise…
   Fijn om te lezen.
   Ik herken veel van wat je schrijft. Werkt bij mij nl ook zo 🙂
   Zonder te relativeren zou het leven nu een stuk lastiger zijn he…
   Het ga je goed. Je lijkt me een mooi mens met het hart op de juiste plaats…

  4. Nederland heeft net weer een Triple A status gekregen, dat is de hoogste status, nou waarom, om de financiele verborgen heden in Nederland, het is een belasting ontduiken land, erger als Lichtenstein of ooit Ierland, honderden grote corporations hebben hun pseudo hoofdkwartier in the Netherlands, een postbus adress is genoeg, 10% discutable belasting over de opgegeven winst, opgegeven ? ja juist, pas l’autre pays ges fromage, mai l’autres belasting paradijs, dus ze kloten maar wat aan, laten de kiezers altijd in de kou staan, en de hele politieke kliek speeld het spel mee, wat je met Pluche allemaal niet kunt doen.
   Die dolle afslager van D66, vraagt zich af hoe de IS wordt gefinancieerd, Putin heeft het net duidelijk uit gelegt dat deze terrorristen worden gefinancieerd door 40 grote bedrijven/landen, waar van er diverse zitting hebben in de groep van 20 meest invloedrijke landen.

 3. en altijd maar weer die kakelverse onbeschadigde paspoorten overal: 9/11 Charlie Hebdo, Boston, MH17, het is een ware traditie onder terroristen aan het worden…

  Alsook veiligheidsoefeningen: 9/11 7/7/ 13/11

 4. Dinsdag 17-11-2015 keek ik naar het NOS journaal(tegenwoordig meer dan ooit om te zien hoe zij de boel manipuleren en leugens proberen te verspreiden).
  De nieuws lezeres vroeg openlijk hoe het kwam dat Rusland nu na de aanslagen van afgelopen vrijdag ineens met het nieuws kwam dat het Russische toestel door een bom is neergehaald.(misschien is het mogelijk dat zij wel goed onderzoek hebben verricht?).
  De VS heel frappant kwam al heel snel met hun verhaal dat IS hierachter zat en dat dit een terroristische aanslag was (uiteraard alleen zonder bewijs).
  David Jan Godfroid kon daar wel antwoord opgeven maar dat was nogal hard en speculeren.(Was ook hij het niet die steeds de bal naar Poetin schoot wat betreft MH 17?).
  Poetin heeft echter gezegd dat de criminelen die hier achter zitten hard aangepakt zullen worden en ook dat de bombardementen op Syrie verhoogd moeten worden.
  Ook heeft hij een beloning uitgeloofd van 50 miljoen dollar voor de tip die leid naar de dader.
  Dit betekend dan ook dat Rusland weet dat een bom de oorzaak was maar dat ze niet gelijk met een wijzende vinger Terroristen aanwijzen maar van criminelen spreken.

  1. Er is niet een dader. Het is duidelijk de cabal en hun allies die alles zullen doen om de mensheid in angst en op een dwaalspoor te houden.Ze hadden zelf verwacht in een Star Trek-achtige setting terecht te komen in dit Aquarius Tijdperk. Helaas hebben ze weer eens iets verkeerd begrepen en fout geinterpreteert. Ze zijn de kern van het verhaal volstrekt voorbij geschoten. Want die Star-Trek achtige setting is uitsluitend te bereiken voor degenen die de boodschap begrijpen. De boodschap behandel een ander hetzelfde zoals jezelf graag behandeld zou willen worden, en als dat je te moeilijk is zijn serieuze pogingen daartoe al een stap voorwaarts, dan ben je al op de goede weg. Een kleuter ziet nog wel hoe verkeerd ze bezig zijn en ze hebben dan nog een lange weg te gaan eer ze in Star Trek zijn opgegaan.

 5. Nederland blijkt eigenlijk maar twee journalisten te hebben die telkens weer bij dergelijke gebeurtenissen aanwezig zijn.
  Zoals het bij mij overkomt zijn het telkens J.Akkermans en David Jan Godfroid die de toon zetten en telkens zonder bewijs of aannemelijke informatie.
  Gisteren toen de wedstrijd Nederland-Duitsland niet doorging kwam wederom J.Akkermans met verslaggeving wat de bevolking een angst gevoel moet bezorgen terwijl er eigenlijk helemaal niets bijzonders is gebeurd want andere journalisten hadden al gezegd dat de mensen rustig bleven en kalm het stadion hadden verlaten dit kon je ook opmaken uit de reactie van de supporters want die waren alleen maar teleur gesteld en meer niet.
  Telkens weer zie ik woorden terug keren die als ze lang genoeg herhaald worden als waarheid moeten gaan gelden en de mensen een angst gevoel moeten geven.
  Spanning,angst,onzekerheid etc en wat erg triest is is dat ze nu ook vaak kinderen misbruiken om het nog zieliger te laten overkomen want als je een kind in beeld brengt dat zich zorgen maakt en in beeld(op de Belgische tv was dat gisteren)vragen stelt komt dat harder binnen bij de mensen die wel met elkaar zijn begaan.
  Mensen laat u niet angstig maken want dat is precies wat zij willen en nodig hebben om een reden te hebben om verdere beperkende maatregelen te nemen en zogenaamd te rechtvaardigen.

 6. Marcel Gelauff…”.niet handig”…. Een term waarvan te pas en te onpas “handig” misbruik wordt gemaakt de laatste jaren door de narcisten. Let maar eens op in je omgeving, vooral op het werk en door ambtenaren. En ze komen er nog mee weg ook telkens.
  Er heerst al een aantal jaar een NPS epidemie.
  Is daar niet een vaccin voor(of tegen) misschien?

 7. De NOS,RTL en al die andere onder controle staande media hoeven naar het zich laat aanzien niet langer in een ongeloofwaardig daglicht gezet te worden door mensen die wel de waarheid naar voren brengen omdat ze het nu zelf steeds opvallender doen.
  Op NOS teletekst stond dat zij berichten hadden ontvangen dat de voetbal wedstrijd tussen Nederland-Duitsland was afgelast omdat er terreurdreiging geweest zou zijn maar dat zij ook bericht hadden dat een Duitse TV zender had gezegd dat er helemaal niets aan de hand bleek te zijn.
  RTL 4 bleef op teletekst schrijven dat er wel iets aan de hand was en ook tot in detail wat er kon gebeuren (wat verwacht werd).
  Daarom is mijn vraag wat mogen wij nog geloven van zulke onstabiele berichtgeving op TV?
  Wat betreft Belgie tot op heden is daar nog niets gebeurd (na Parijs) terwijl er wel paniek en sensatie onder de bevolking wordt verspreid want nu hebben ze vanmiddag het VTM gebouw ontruimd wat naderhand ook weer onnodig bleek te zijn en is het dat niet dan zijn het wel weer verdachte pakketjes of andere hersenspinsels waarmee ze de boel ontwrichten omdat niet de mensen in paniek zijn maar kennelijk zij die hier juist bestand tegen zouden moeten zijn en de juiste maatregelen zouden moeten nemen en dat geldt ook voor Nederland.

 8. Van middag vertelde één van onze gasten, een vervente groen aanbidder, kent alle grote tuinen en wat daar mee te maken heeft uit zijn hoofd, en heeft ze ook bezocht deze engels man kent van wegen zijn tuinen kennis, ook de familie Rothschild, hij vertelde dat verschillende leden van deze familie amateur tuinliefhebbers waren, en prachtige tuinen aan hebben laten leggen.
  Ook dat ze een hele réalistische kijk op de wereld hadden, dat vele elite te dom waren om voor de dufel te dansen, en dat het hen zodoende wel heel gemakkelijk werd gemaakt, en niet alleen hen.
  Nu volgens mijn bescheiden mening zijn mensen die van de natuur houden en deze respecteren geen slecht soort mens.
  Dus ik heb hier mijn twijfels, en als ik hier soms op WTK sommige réacties lees, heb ik ook mijn twijfels, maar goed ik ben een geboren twijfelaar, een dwaallicht zegt Carla altijd!
  Dit wilde ik even laten weten, groet Jenne

  1. een tijdje terug naar aanleiding van zuidafrikaner met zwitsers farao bloed Chatzefrats z’n Alpine achterhoofd frenologische analyse was ik direct bevangen mega nieuwsgierig naar mensen met dat soort achterhoofden en dito typisch herkenbare voorhoofden in het aangezicht, ergens had ik al wel iemand meegemaakt met zo’n constitutie, toen ik er naar ging zoeken lukte het mij niet om direct levende pratende voorbeelden via het net tevoorschijn te toveren; als je er niet naar zoekt kan het zijn dat Het terzijnertijd jou vindt; vanmiddag op mijn nieuw ontdekte duits oostenrijks zwitserse astra satelliet thema kanaal Auto / Motorsport zag ik ze ineens, de kortplathoofden, een groepje fervente auto klassieke aston martin auto liefhebbers ergens aan de rand van de Alpen, en jah de manier waarop ze kijken, daar zit het hum in, waar Chatzefrats het over had, soort aardmannetjes met radar ogen, ze kijken in stilte dwars door je heen, wat er niet getoond en gezegd wordt is hun wereld zo voelt het, de rest is front, frontaal kwabben niet aangevuld met compenserende achterkwabben, ze hebben geen achterhoofd, Jenne wat mij het meest intrigeert is of ik ze kan ‘hebben’ in de omgang, of in het voorbijgaan, verdragen, of dat nog niet eens maar hoe ‘ervaar’ ik ze; maar dat is al jaren gebeurd, in een dancing club kwam ik zo’n typisch Alpine hoofd klein kort gebouwd regelmatig tegen, hij was mijn ‘Counter’ complementair in vele opzichten, ik lange benen en lange armen ander hoofd en ander brein gevoel; dat wist ik direct, al jaren, en jah het is een andere soort, maar heeft weinig met haat of liefde te maken, meer met een Weten, tenzij je op onaangename manier verwikkeld raakt met zo iemand, ik bedoel het was voor mij duidelijk dat mijn competitie er geheel anders uit zag dan zijn competitie, een andere wereld, dat heeft me steeds gered, geen foute prooi beslag legging vergissingen maken in het bijzijn van, onder het wakend ogen goed opletten wat je doet, dan is er weinig aan de hand, tenzij er over en weer om belangen gestreden gaat worden en dan kan mijn soort het onderspit delven op een vervelende manier. Maar goed directe ervaring gaat boven alles. Jenne voor hetzelfde geld zijn wij hybride half om halfjes met een beetje van hunnie maggie en een beetje van onszelf, waarschijnlijke verklaring dat we ons daar druk om blijven maken, het blijft jeuken die knowledge over dingen die niet geweten mogen worden, en stel dat je verliefd wordt op zo ééntje wat dan, typisch me and probably you, groetjes aan Carla …..

   The Pharaoh Show; Alien Predators in Human Appearance – Swiss Secret Symbols in Switzerland
   https://www.youtube.com/watch?v=WXaXnAvEpB8

   Swiss have Khazarian Brachycephalic Craniometry Cephalometry from Central Asia Mongolia
   https://www.youtube.com/watch?v=Cp_o5O-trUI

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.