Advertentie

De moordende Clinton-club..


clinton laws little people

x

x

x

De moordende Clinton-club..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Een nieuwsartikel dat we toch met je willen delen. Het is namelijk een dusdanig voortschrijdend onderwerp, dat er telkens nieuwe feiten opdoemen die het verhaal weer langer maken. Het moordverhaal.. Want daar gaat het hier over.. Het blijkt namelijk dat rondom Hillary Clinton en recent, via de democratische (DNP) partij een aantal personen zijn omgekomen, waarvan Hillary uiterst voordeel bij heeft behaald. Vaak zijn het mensen, die een gevaar dreigden te vormen voor haar presidentsnominatie, maar -zeker vanuit haar ronduit misdadig criminele- verleden, blijken mensen regelrecht vermoord te zijn, die niets anders deden, dan haar ambities in de weg staan.

Kijk eens naar de illustratie boven dit artikel; dan begrijp je dat deze juriste ervoor zorgt dat de juridische kaders niet de grenzen aangeven van haar ‘werkgebied’, maar juist de uitdaging vormen, om ze als uitgangspunt voor haar misdaden te beschouwen. Het is JUIST deze brutaliteit van haar vooringenomenheid, die haar, in onze ogen, uiteindelijk de kop zal kosten. Het nieuws staat letterlijk vol met ‘geruchten’ over voorbereidingen die de FBI zou treffen, Hillary Rodham-Clinton aan een stevig verhoor te onderwerpen.

Zeker nu Julian Assange met zijn Wikileaks opnieuw heeft aangetoond, dat Clinton als minister van Buitenlandse Zaken van de VS, willens en wetens de Amerikaanse ambassadeur in Libië (Benghazi) heeft opgeofferd, om Libië te kunnen binnenvallen..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.