Advertentie

Zika-virus? Gewoon de bevolking besproeien..!


Het sprayen over bewoond gebied is inmiddels een feit. Het neurotoxine zou niet schadelijk zijn voor de mens, maar roeit alleen de ZIKA-virusdragende mug uit..
Het sprayen over bewoond gebied is inmiddels een feit. Het neurotoxine ‘Naled’ zou niet schadelijk zijn voor de mens, maar roeit alleen de ZIKA-virusdragende mug uit.. Nu nog een klein vliegtuig, maar het wachten is natuurlijk op grotere vliegtuigen én massale inzet, omdat ‘deze aanpak onvoldoende effect sorteert’…!

x

x

Zika-virus? Gewoon de bevolking besproeien..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Deze schreeuwlelijk, mw. Chan, voorzitter van de WHO, was óók de dame die de wereldwijde pandemie rondom de Mexicaanse griep uitriep. Door het criterium voor een 'pandemie' te veranderen.
Deze schreeuwlelijk, mw. dr. Margaret Chan, voorzitter van de WHO, kennelijk sinds haar geboorte, was óók de ‘dame’ die de wereldwijde pandemie rondom de Mexicaanse griep uitriep. Door vooral het criterium voor een ‘pandemie’ te veranderen..! Het resultaat kennen we. Inclusief de officiële conclusie-van-onderzoek: BEDROG! Nu is ze opnieuw zó aan het schreeuwen over het ZIKA-virus dat je wel argwaan moét krijgen… Is deze mevrouw een schreeuw- eh, spreekbuis voor de Big Pharma-cowboys..??

Eerst komt het ZIKA-virus in beeld; een virus waarvan al lang en breed is bewezen dat het is gefabriceerd door enkele van ’s werelds grootste multi-nationals, die onze wereld al jaren in hun dwangbuis houden. Een virus dat ‘mogelijkheden’ biedt om de wereld nóg verder in onbalans te doen geraken en burgers angst aanjagen. En de mogelijkheid om een nieuwe manier van ‘onderdrukking’ te testen: het sprayen van de bevolking, onder het mom van muggenbestrijding..

Inmiddels worden hele gebieden van Miami in Florida besproeid met een insecticide, officieel in een poging om de ‘Aedes aegypti’-mug te bestrijden, de drager van het Zika-virus.

Het is dus allemaal in het belang van de bevolking, die moet dus niet zeuren.. Een precedent is geschapen, vanaf nu is ‘sproeien door de lucht’ een officiële en door de overheid goedgekeurde bestrijdingsmethode. Volgende stap is wellicht door de lucht vaccineren..? Het middel dat in Miami is gebruikt heet ‘Naled’, een krachtig neuro-toxine (zenuwgif) dat muggen doodt, wanneer ze ermee in contact komen. En mensen..?

Miami Times Naled

Ondanks de weigering van de autoriteiten van Puerto Rico (HIER) deze methode en het middel te weigeren, vanuit onbewezen veiligheid, staat het Amerikaanse ‘Environmental Protection Agency’ erop, dat het middel onschadelijk is voor mensen. (HIER). Wist je dat dit middel in Europa verboden is..? Kijk HIER voor een link naar de Europese wetgeving hieromtrent. De omschrijving van de Europese motivatie luidt dat het middel:

EEN ONACCEPTABEL RISICO VORMT VOOR DE MENSELIJKE GEZONDHEID..

Kijk naar deze video van the Health Ranger, Mike Adams, over deze scam, die we het ZIKA-schandaal dienen te noemen:

En ja, even dit tussendoor.
Dan heb je dit soort krankzinnige mensen, die zich ‘journalist’ noemen.. Kijk hier naar een artikel uit de Volkskrant van februari jl. Ene ‘Maarten Keulemans’ heeft het weer over ‘complotten’.. Domheid en arrogantie tentoonspreiden, daar waar hij er beter aan gedaan had, zich te informeren en FEITEN te verzamelen, i.p.v. etiketjes plakken vanuit naïviteit.. (klik voor artikel op afbeelding)

xvolkskrant dom ZIKA

Maar als de kuur nou eens erger is dan de aandoening..?
Wil je weten wat er in de ‘bijwerkingen’ van het middel ‘Naled’ beschreven staat? Volgens een studie uit 2014, kan het tot storingen leiden van zenuwontwikkeling bij ongeborene (hé het was toch precies wat er NIET moest gebeuren..?) [CHARGE-study/Environmental Health Perspectives, 2014 Oct;122(10):1103-9.] Enkele sleutelcitaten uit de conclusies van deze studie?

‘Blootstelling van zwangeren aan dit middel en enkele andere landbouwpesticiden, kan tot gevolg hebben dat verschijnselen van zenuwvergiftiging worden opgewekt bij mensen. Het middel is ook in verband gebracht met ontwikkelingsstoornissen en autisme’

En preciés dit is de conclusie van het Zika-gerotzooi.. (klik voor artikel)
En preciés dit is de conclusie van het Zika-gerotzooi.. (klik voor artikel)

‘Wij hebben een evaluatie gedaan, waarbij we keken of het leven in de nabijheid van landbouwgebieden en daarmee een hoger-dan-normale blootstelling van zwangeren aan pesticides zoals Naled geassocieerd kan worden, met autistische aandoeningen en/of ontwikkelingsstoornissen bij ongeborenen.

Ongeveer 1/3 van de onderzochte moeders, woonden tijdens hun laatste zwangerschap, in een straal van 1,5 km van een landbouwgebied dat met deze pesticiden was/werd bewerkt.

We vonden uit dat er een 60% hogere kans was op ASD [Autism Spectrum Disorders], als gevolg van de genoemde bijwerkingen (neurologische aandoeningen en ontwikkelingsstoornissen) bij deze groepen, in vergelijking met de rest (2/3) van de onderzochte groep, die buiten deze genoemde straal van 1,5 km van een landbouwgebied leeft/leefde. 

Deze studie bevestigt het bewijs dat al voorhanden was, rondom de ontwikkelingsstoornissen die gelinkt zijn aan ASD, in relatie met name tot blootstelling aan de zg. organofosfaten, waarvan Naled een van de merknamen is.’

Kortom het sprayen van dit middel in Florida doet PRECIES wat men zegt te bestrijden.

Het beschadigen van ongeboren baby’s, die door het middel ‘Naled’ een grotere kans lopen op neurologische afwijkingen en/of groeistoornissen.

zika virus baby

HET ZIKA-VIRUS IS NOOIT BEWEZEN ALS OORZAAK VAN DEZE GEBOORTE-AFWIJKINGEN..!!

Er zijn veel publicaties op het internet te vinden, die KEIHARD bewijzen dat er geen bewijzen zijn.. Geen bewijzen dat er een link zou zijn, tussen het voorkomen van het Zika-virus bij kinderen, als gevolg van het besmet zijn door de mug, die de ziekte zou overbrengen. GEEN BEWIJS..! Het blijkt dat het overgrote deel, een overweldigend deel van de door Zika-getroffen babies, geen enkele relatie laat zien tussen geboorte-afwijking en aanwezigheid van Zika.

Oprechte wetenschappelijke onderzoekers proberen te achterhalen wat dan wel de oorzaken zijn van de geboorte-afwijkingen, in de vorm vaak van té kleine schedels van pasgeborenen. Het is dientengevolge VOLSTREKTE ONZIN om dan muggen te gaan bestrijden, die een Zika-virus dragen, dat ONBEWEZEN de oorzaak van geboorte-afwijkingen zou zijn. En alsof het dan nog niet genoeg is, ZORG JE DAT HET MIDDEL DE SYMPTOMEN TOT GEVOLG HEEFT, DIE JE ZEGT TE BESTRIJDEN..! En dan zeg je gewoon, als het tot een uitbraak komt, dat je NOG HEFTIGER moet gaan sprayen..!

Het wordt tijd dat er een actiegroep opstaat in Florida, die samen met een ervaren en ‘gemeen’ advocatenkantoor en een PR-bedrijf, een miljoenenclaim indient tegen het ‘Florida Health Department’ en (NATUURLIJK) de CDC’s, alswel als de Food & Drug Administration (FDA = VS Keuringsdienst van Waren) Er zijn méér dan genoeg eisers te vinden in Miami op dit moment..!

En kijk eens hoe tevreden de CDC is met het sprayen van ‘Naled’..  Maarrrrr… Hij twijfelt al of het álle muggen doodt.. Vooral IN HUIS moet je bang zijn, heel bang.

* * *

 

19 gedachten over “Zika-virus? Gewoon de bevolking besproeien..!

 1. Tekencefalitis.
  Volgens dit artikel is er nog maar één persoon geweest in Nederland die dit heeft opgelopen en dan ook nog in Scandinavie in september 2014.(Floortje Dessing).
  Ik wordt wantrouwend als ik Aids,Sars en meer van deze termen voorbij zie komen vooral als dan ook nog blijkt dat deze ziekten/virussen door dieren zouden worden verspreidt net zoals nu ook het geval zou zijn met het Zika virus.
  Ben benieuwd hoe snel dit virus zich hier in Nederland gaat verspreiden en vooral wat ze daar dan tegen gaan ondernemen en met wat.
  http://www.dekennisvannu.nl/site/artikel/Tekenziekte-duikt-voor-het-eerst-op-in-Nederland/8314
  Vreemd vind ik ook dat nog geen mens hier in Nederland besmet is geraakt maar dat men wel al veel aandacht hier voor heeft en ook al weet dat de verspreider een teek is.

  1. Mag ik je vragen wat de teken-lyme-encefalitis met dit artikel te maken heeft..? Ben je even bijster Arnold.

  2. Guidoj.
   Ik denk dat de manier waarop ik schreef voor onduidelijkheid zorgt omdat ik begon met volgens dit artikel.
   Ik bedoelde hiermee de verwijzing die ik in 1 gaf en niet bovenstaand artikel.
   Waarom ik de teken-lyme-encefalitis erbij haal is omdat deze nieuwe ontdekking hier in Nederland misschien wel eens net zulke ernstige gevolgen zou kunnen hebben/krijgen als het Zika virus in bv Miami wat dan aanleiding zou kunnen zijn om ook hier de teek vanuit de lucht te gaan bestrijden.
   Alles lijkt mij mogelijk vooral als zoals beschreven in ernstige gevallen mensen komen te overlijden.
   Zika is ook klein begonnen en al snel is deze paniek reactie van besproeien uit de lucht het gevolg en wie zegt dat hier niet hetzelfde kan gebeuren?

  3. Het is precies zoals je schrijft arnold. Toen het Zika-virus uitbrak vorig jaar in Brazilië met de zogenaamde gevolgen was het hek van de dam. Maar al heel snel werd door artsen en doctoren verwezen naar de pesticiden als de oorzaak van microcefalie. Daarna werd het stil, heel stil. Waarschijnlijk onder druk van chemo reuzen.
   Hier zou zoiets inderdaad ook kunnen gebeuren met de tekenplaag op advies van het gekke wijf van de WHO. Het zou zomaar kunnen.

   “Mijn opa zei altijd er lopen meer gekken los rond dan dat er opgesloten zitten.”
   Daar heeft die oude heer volkomen gelijk in, want ze zijn niet alleen gek, maar ook massamoordenaars.

  4. Ziekteverwekkers en overbrengers ervan rukken op. De bedwants is ook al terug. Erg onprettig. Ik kan me voorstellen, Arnold, dat je je afvraagt of de geesten alvast een beetje rijp worden gemaakt.
   Het verhaal over het mengen van lucht met een insecticide, vond ik zo’n dom verhaal, dat enkel dommigheid er niet de oorzaak van kan zijn. Sommige mensen en krachten, zijn volgens mij niet dom bezig, wel erg stevig met hún soort kracht.
   Laten wij maar in de onze gaan staan en ons in elk geval niet in een opgedrongen richting laten duwen.
   Liefs, Janneke

 2. @Guido

  De depopulatie agenda gaat momenteel volle kracht vooruit. Artsen verdienen lettelijk 4000 tot 12000 dollar aan het vermoorden van hun kankerpatienten. Giftig nano van toevoegingen in loodvrije benzine en kerosine veroorzaakt momenteel een kanker explosie wereldwijd. In de buurt hier in Thailand waar ik woon gaan kankerpatienten bij bossies dood door de benzine autofiles met de nieuwe motoren die tot 1000x meer ultrafijnstof uitstoten.

  Onlangs ben ik het volgende schokkende feit uit de eerste hand te weten gekomen. Toen ik in 2003 in het AMC werd opgenomen met ernstige nanostof klachten van benzine auto uitstoot werd ik bestookt met psychiaters die mij het zwijgen wilden opleggen door mij vol te stoppen met psychiatrische medicatie. Maar nu komt het!!!! In dezelfde periode werden in alle dokterskamers nucleaire absoluut filters geïnstalleerd om nanostof tegen te kunnen houden!!!!!! De persoon die de klus uitvoerde woont nu bij mij in de stad in Thailand.

  Maar de kamer waar ik lag had die filters niet!!!!! Ze hadden mij dus in notime beter kunnen maken!!!!! Ik woon n.l. nu wel in een zelfgebouwde cleanroom!! Kanker patienten die chemotherapie krijgen wordt daarmee hun immuunsysteem vernietigd, waardoor de kanker nog sneller terugkomt. Artsen verdienen per chemo kuur 4000 dollar. Artsen zijn dus nu letterlijk moordenaars geworden maar die wel zichzelf beschermen tegen de oorzaak van kanker.

 3. Met veel ongeloof heb ik kunnen concluderen dat psychopaten ons voedsel
  degeneren tot kanker. Hoe ben ik tot dat gekke idee gekomen. Er was een moment dat mijn eigen duisternis werd verlicht door mijn eigen verlichting !
  Ziekte wordt veroorzaakt door zuurstof tekort ! Voedsel wat geen water
  en mineralen bevat is nep. Ons dagelijks brood is nep. Mineralen zijn nodig om energie te bestendigen !
  Met andere woorden mineralen zijn nodig om het energetisch proces in ons lichaam voort te zetten.
  Heel veel voedingsmiddelen worden volgestopt met natriumnitraat (E250)
  Deze stoffen beïnvloeden de aanmaak van rode bloedlicaampjes en oxyderen de mogelijkheid van bloedtransport.
  Zo worden we langzaam kapot gemaakt.
  Wij leven als mens in de duisternis en willen naar het licht.
  Mijn hoop is iedereen te kunnen bereiken die licht nog niet heeft gezien.
  Ik dank Guido voor de openstelling van zijn website !

 4. Men neme dagelijks een aperitief van chemtrails, een pittig voorgerecht van schaliegas- en landbouwchemicaliën, gevolgd door een hoofdgerecht van GMO geserveerd op een bed van nanotechnologie en als dessert een surprise van wat er verder rijkelijk aan vervuiling voorhanden is. Een karaf koel, helder, halfdood water mag op tafel niet ontbreken. Voor sfeervolle achtergrondstraling, hoeft u weinig te doen; hier wordt dag en nacht voor gezorgd.
  De onbegrepen liefde voor Moeder aarde en voor mensen die vrij willen zijn mens te zijn, doet pijn.

  ‘k Moest ineens even denken aan iets wat Rabindranath Tagore heeft geschreven. Hoe het precies ging, weet ik niet meer, maar het kwam erop neer dat zaken die veel vóórkomen, daarmee nog niet normaal zijn.

  Liefs,
  Janneke

  1. Wat betreft Rabindranath Tagore en wat hij schreef daar kan hij zeker gelijk in hebben.
   Mijn opa zei altijd er lopen meer gekken los rond dan dat er opgesloten zitten.
   Gezien het hier over chemicaliën gaat wat door vliegtuigen over iedereen en alles wordt uit gesproeid waarna er door velen niet eens vragen over gesteld worden (en al helemaal niet door de MSN) dan vraag ik me af wat de mensen nog onder normaal zijn verstaan.
   Maar misschien hebben velen het nog niet eens in de gaten omdat ze afgeleid zijn door pokomon of zo.

 5. Je moet je afvragen wat erger is: het middel of de kwaal. Nadat een verbod van het gebruik van DDT zorgde voor heel veel sterfgevallen door malaria onder kinderen werd DDT geherintroduceerd in de tropen.

  In het geval van het Zika virus zou het middel wel eens erger kunnen zijn dan de kwaal.

 6. Vanavond bij RTL nieuws: Tijgermug duikt op in Veenendaal maar zou niet schadelijk zijn.
  In Brazilie werd de tijgermug uitgezet om de Zika verspreidende mug onschadelijk te maken maar dat heeft verkeerd uitgepakt.
  https:www.nrc.nl/nieuws/2016/08/18/aziatische-tijgermug-gevonden-in-veenendaal-a1516876
  En de tijgermug is ook in Montfoort en Weert opgedoken.
  http://www.nu.nl/binnenland/3540091/tijgermug-duikt-in-montfoort-en-weert.html
  Vreemd de tijgermug was een genetisch gemanipuleerde mug en nu zou hij ineens uit Azie naar hier zijn gekomen?

  1. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/rtl-nieuws-1930-uur-0
   In deze uitzending van RTL nieuws wordt ongeveer 20 seconden aandacht gegeven aan de tijgermug (minuut 8.54-9.15).
   Als men dan weet dat door de inzet van de tijgermug mogelijk de uitbraak van Zika explosief is toegenomen vind ik het vreemd dat hier maar zo weinig aandacht aan besteed wordt.
   Als ik dan vervolgens deze morgen naar NOS teletekst en RTL teletekst kijk (om ongeveer 09.00 uur) en daar niets terug kan vinden over de tijgermug dan vind ik ook dat vreemd vooral omdat ze vaak andere (in mijn ogen) minder belangrijke dingen wel tonen.
   Wat ik wel las is dat de VN mogelijk betrokken is bij de uitbraak van cholera.
   http://nos.nl/artikel/2126803-vn-onderzoekt-eigen-betrokkenheid=bij-cholera-uitbraak-haiti.html
   Op zich is dit ook weer vreemd want hier keurt een slager z,n eigen vlees.
   Nu ga ik niet beweren dat hier meer achter zit maar ik vind het wel opvallend.

 7. Onvoorstelbaar! Je kán niet eens één muggensoort op zo’n manier te lijf gaan (het gaat om een breed spectrum insecticide). Je doet andere muggen en werkelijk talloze andere insecten en kleine organismen ook de das om. En dat in een heel groot gebied? De bij als ‘collateral damage’ zo van de natuur in het museum? Een insectentekort, heeft weer gevolgen voor dieren die voor hun voedsel afhankelijk zijn van (bepaalde) insecten, etc. etc. In de natuur hangt alles met elkaar samen. Hoe kunnen ze dit doen?
  De kans is levensgroot dat de tijgermuggen die de dans ontspringen, na een aantal jaren resistent zijn. Kunnen we ook nog een explosie van resistente tijgermuggen krijgen.

  Als van een chemische stof bekend is wat de effecten zijn op onze gezondheid (en dat is niet van alle chemicaliën bekend), worden de effecten van die ene, specifieke stof beschreven. In het echt wordt je aan een cocktail van stoffen blootgesteld; niet aan één afzonderlijke stof. Stoffen kunnen elkaars werking verzwakken of versterken, maar van verreweg de meeste chemicaliën is niet bekend wat ze in allerlei combinaties doen.

  Er zijn betere oplossingen, zoals het plaatsen van geurvallen met mensenlucht bij deuren (en goede horren voor de ramen). De muggen die in de val vliegen, kunnen er niet meer uit en dat zijn waarschijnlijk vooral de stekende vrouwtjes, die bloed nodig hebben om eitjes te leggen. Die kunnen zich dan niet meer voortplanten en dan neemt de populatie ook af, maar wel op een manier die gezonder, goedkoper (zo’n val hoeft maar ongeveer een tientje te kosten) en efficiënter is.
  Het is alleen te hopen, dat als er een patent op de geurval is, dit niet wordt opgekocht door een partij die de val juist niet op de markt wil brengen. Nog veel belangrijker is een vitale natuur, met gezonde ecosystemen.

  Aanvulling:
  Volgens het U.S. Centers for Disease Control and Prevention, is bestrijding van muggen door sprayen meestal de minst effectieve manier.
  Dit sluit aan bij de uitkomsten van een studie van 11 jaar naar het gebruik van Naled om muggen te bestrijden in verband met een virus dat hersenvliesontsteking kan veroorzaken (New York State Department of Health). Door de muggen terug te dringen, zou ook het besmettingsgevaar door een muggenbeet afnemen. De muggen namen inderdaad af toen Naled werd toegepast, maar na 11 jaar was juist het aantal met het gevaarlijke virus besmette muggen enorm toegenomen. De kans dat je na een muggenbeet besmet raakte met het virus was na 11 jaar Naled vijftien maal zo groot: “Naled applications were successful in achieving short-term reductions in mosquito abundance. However, despite repetitive applications, populations of the primary vector of EEE virus, Cs. melanura, have increased 15-fold at Cicero Swamp.”

  Bij inademing is Naled het meest toxisch.
  Uit onderzoek aan de Universiteit van Californië bleek dat Naled voor ratten 20x giftiger was bij inademen, dan bij opeten of –drinken. De dieren zijn er zomaar voor gebruikt, maar ratjes lijken fysiologisch erg op mensen.
  De EPA stelt ook dat het spul het gevaarlijkst is als je het inademt.

  Meer informatie is o.a. in dit fact sheet te vinden: https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/ncap/pages/26/attachments/original/1428423409/naled.pdf?1428423409

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.