Advertentie

Nieuwsbrief Extra


 

xx

L.S.,

Wij sturen je deze mail toe in de vorm van een extra WantToKnow-nieuwsbrief. We willen je aandacht vragen voor 3 aanbiedingen die op dit moment op de site staan en die een beperkte geldigheid hebben. Het zou jammer zijn als je er gebruik van wilt maken en de mogelijkheid is er dan niet meer. De aanbiedingen staan sinds ’n paar dagen al op de site.

  1. De ‘Greenman’-aanbieding is wellicht aan je aandacht ontsnapt. Deze aanbieding is tot a.s. dinsdag 11 april geldig. Klik op deze link HIER en dan zie je alle ins-and-outs van deze aanbieding. Informatie over dit intrigerende fenomeen en de verschillende uitvoeringen van de David Lawrence ontwerpen en hoe te bestellen.

De 2 andere aanbiedingen zijn lezingen.
Hiervan we verwachten dat ze snel vol zullen lopen.
(Beide lezingen worden gehouden in ‘Quinta Essentia’ in Zwaanshoek,
waar een maximale capaciteit is van 80 deelnemers.)

  1. Martijn van Staveren komt met een nieuwe serie lezingen over: ‘Buitenaards Contact is werkelijkheid’ In feite een herhaling van zijn serie 1 t/m 4. Voor hen die deze serie hebben gemist of zij die de krachtige informatie van Martijn nógmaals willen beluisteren. De 4 lezingen zijn in mei/juni, dus reageer snel, wanneer je erbij wilt zijn. Alle info vind je op deze link HIER
  2. Lezing van Cara StLouis over de indringende manipulaties van onze geschiedenis. Deze lezing organiseren we op 22 april in samenwerking met onze collega’s van EarthMatters. Alle informatie over deze lezing vind je HIER.

 We hopen je van dienst te zijn met deze extra WantToKnow-nieuwsbrief.
Een zonnig weekend!

redactie WantToKnow.nl/be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.