Advertentie

‘Bondgenoten van de mensheid’…


 

 

 “De Bondgenoten van de Mensheid”.

 (Allies of Humanity)

Recent kwam ik in aanraking met een boek dat de ronkende titel droeg: “Bondgenoten van de mensheid” geschreven door ene Marshall Vian Summers die er na wat google zoekwerk uitkomt als een “moderne” spirituele leraar en ja het handelt over… buitenaardse intelligenties en hun (vermoedelijke) aanwezigheid op onze wereld en ook vooral over hun intenties ten opzichte van het mensenras.

 

Meer dan twintig jaar geleden, is een groep individuen uit verschillende werelden samengekomen op een onopvallende plek binnen ons zonnestelsel, dichtbij de Aarde, teneinde het buitenaardse bezoek dat plaatsvindt op onze wereld te observeren. Vanuit hun verborgen waarnemingspost, waren zij in staat om de identiteit; de organisatie en de intenties van diegenen die onze wereld bezoeken vast te stellen en de activiteiten van de bezoekers in de gaten te houden. Deze groep waarnemers noemen zich “De Bondgenoten van de Mensheid”.

 

Zo luidt de opening van het boek en die is best pittig voor een doorsnee brave burger. Je zou voor minder je koffie laten staan en geïntrigeerd begon ik dan ook te lezen, waarvan akte:

Wie is auteur  Marshall Vian Summers?

Toegegeven, Je zal waarschijnlijk de wenkbrauwen fronsen als deze man zichzelf aanvankelijk aankondigt als de Boodschapper van, jawel God en neen, er is geen relatie met de beruchte Maitreya (mocht U dat denken) Aanvankelijk was onze man een therapeut die met blinde kinderen werkte en op een bepaald moment in zijn leven (zo’n veertig jaar geleden) een doordringende “ervaring” kreeg, zoals hij het zelf  noemt. Het betrof een “stem in zijn hoofd” die hem vroeg om te luisteren. Hij ging daar (naar eigen zeggen) met tegenzin op in. Ook is hij van de mening dat het boek, het potentieel in zich heeft om levens te veranderen (waar hebben we dat nog gehoord?) omdat het, niet meer of minder, iets in de mens activeert , iets wat hem(de mens) herinnert aan de reden waarom hij  hier nu leeft op aarde en waarom hij deel uitmaakt van dit mega-gigantisch avontuur. Tegelijkertijd geeft Summers ook mee dat onze reactie op “de boodschap” een belangrijke keuze is in het overleven van de mensheid, er ook aan toevoegend dat angst, in deze, ons niet zal vooruit helpen. Integendeel.

Invasie.

De stem presenteerde zich als een vertegenwoordiger van ‘De Bondgenoten van de Mensheid’ en had een interessante doch pertinente boodschap. De Bondgenoten wilden de Mensheid waarschuwen voor een op handen zijnde invasie door ‘wezens uit andere werelden’. Deze invasie zou echter een volstrekt vredig karakter hebben waarbij zelfs de toestemming van de mensheid zou worden vereist. (Ik hoor U zuchten) Het wordt nog beter want Volgens Summers is deze invasie een noodzakelijke stap in de evolutie van de mens en het gevolg van het bereiken van een technologische ontwikkeling in de menselijke samenleving.

Meervoudige, hoge intelligentie.

Summers windt er geen doekjes om en stelt dat deze invasie reeds bezig is. Dat buitenaardsen met andere woorden reeds aanwezig zijn in menselijke vorm en dat het een bepaalde vorm van ‘psychische vaardigheid’ vereist om ze te zien. Hij stelt dat ze uitermate intelligent zijn en geestelijk en spiritueel een zeer hoog niveau hebben bereikt .Dat we onze toestemming dienen te geven lijkt geruststellend te zijn, ware het niet dat ‘de mens’ zo eenvoudig om te kopen is. Denk hierbij maar aan die beroemde, Bijbelse vrouw, in het eveneens, Bijbelse, Aardse paradijs ofte ‘De tuin van Eden’, die naar het schijnt, ergens in het huidige Iran, zou hebben bestaan.

Kosmische Wet.

Alleen is  het zo dat onze buitenaardse vrienden precies weten wat ze moeten aanbieden om die toestemming te krijgen van het specimen ‘mens’ en dat is, buiten macht en competitieve voorsprong tussen Galactische Naties, geavanceerde technologie(ze kennen blijkbaar het mensenras). Ook is er, ogenschijnlijk, een ‘kosmische wet’ die stelt dat, indien er geen weerstand is binnen de verschillende galactische werelden, die voorwerp zijn van een invasie(in casus, planeet Aarde) , de indringers alle recht hebben op een invasie. Summers stelt onomwonden, namens de Bondgenoten, dat de mensheid collectief wordt uitgenodigd om haar plaats in te nemen binnen de Galactische  Samenleving en dat deze ‘invasie’ een eerste stap is binnen dat lidmaatschap(een vriendelijke, doch pertinente uitnodiging, als het ware. Summers stelt ook ‘geruststellend’ namens de Bondgenoten dat binnen ons zonnestelsel het begrip ‘oorlog’ niet meer bestaat. Toch waarschuwt hij voor dubbele agenda’s van de bezoekers. Zo  is hij te weten gekomen dat onze huidige leiders reeds onder invloed staan van buitenaardse adviseurs en zij op die manier onrechtstreeks de wereldpolitiek beïnvloeden. Summers stelt ook in een interview (en dus niet in het boek) dat de buitenaardsen, een nieuw soort mens aan het ontwikkelen zijn(U leest het goed), als gevolg van genetische experimenten waarbij hij even het woord ‘ontvoeringen’ gebruikt( Een cliché als het op Buitenaardsen aankomt).

Uitdaging.

Uiteindelijk daagt de boodschap van “Bondgenoten van de Mensheid” ons (collectief) uit om bijna al onze fundamentele aannames op  wat we Realiteit noemen in vraag te stellen, waarbij we tegelijkertijd, een gelegenheid krijgen om te evolueren als ras en ook onze grootste uitdaging om te overleven krijgen voorgeschoteld.

Belangrijk: Het boek is inmiddels vertaald en kan worden geconsulteerd  via alliesofhumanity.org

CONCLUSIE.

Het boek is een verfrissende visie ten opzichte van het klassieke, bekende, “reptilian- annunaki” verhaal of andere Pleïadische- Sirius sprookjes. Anderzijds is de inhoud van het boek, waarschijnlijk, voor de meeste mensen al een brug te ver. Voor de ‘wakkeren’ onder ons is het een welkome bevestiging van wat meerdere onderzoekers(klokkenluiders) en auteurs reeds naar voor hebben gebracht. Want, dat we vroeg of laat zullen worden geconfronteerd met ‘wat daarbuiten leeft’, in eerder welke vorm, kan zelfs het kleinste kind deduceren. Het is ons erfrecht (!) om onze plaats in te nemen in Dè grote Galactische Samenleving en dit is nu juist wat de  “Weggebroken Samenleving”(engels:’Break away civilization’)  Zwarte budget-technologieclubjes al lang weten. De grote massa echter zal daar waarschijnlijk niet enthousiast van worden want daarvoor  is een  ander soort bewustzijn nodig  dan diegene die verder gaat dan het nabijgelegen voetbalstadion of koopcentrum- shopping mall . De vraag is of de onwetende geconditioneerde massa hier een keuze in hebben, maar net daarom wordt een NWO samenlevingsstructuur(“Het Oog in de lucht”) gepland . En Marshall Vian Summers speelt hierin dan ook een bewust of onbewust een spraakmakende rol met zijn boek en/of boodschap.(RVD)

 

 

 

  1. Bekijk hier een interview met Summers door Kerry Cassidy van Project Camelot (interview start na 7 minuten): https://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE
  2. Beluister hier het boek in Engelse taal: https://www.youtube.com/watch?v=1_VV2Ia31UY

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.