Advertentie

Onbelichte 9/11-aspecten: de vliegtuigen en.. Christopher Bollyn..!


Wat: In het kader van het 10-jarige bestaan van WantToKnow.nl/be hebben we oud-luchtverkeersvlieger Willem Felderhof én journalist/auteur en 9/11-onderzoeker Christopher Bollyn uitgenodigd hun verhaal te vertellen over hun bevindingen rondom deze 11 september-aanslagen.. De twee perspectieven van deze mannen, sluiten weer naadloos op elkaar aan. Zoals te verwachten, wanneer je de werkelijke feiten van deze aanslagen bestudeerd..!


Denk je alles al te weten over de aanslagen van 11 september 2001..? Nou vergis je niet, want wat te denken van het werk van Christopher Bollyn, die één van de eersten was, die het stof van de ingestorte WTC-torens onderzocht en ‘explosief’ materiaal vond. Ken je het werk van deze onverschrokken journalist, die regelmatig bijvoorbeeld ook de MOSSAD, de Israëlische geheime dienst, in zijn 9/11-bespiegelingen -volkomen terecht!- meeneemt. Over ‘explosief materiaal’ gesproken…! Christopher Bollyn is als persoon alleen al, de moeite méér dan waard, om deze middag naar te komen luisteren. Hij vertelt over zijn 911-onderzoek in het algemeen en zijn persoonlijke ervaringen daarin in het bijzonder.

Dan is er deze middag ook oud-KLM-piloot en 9/11-deskundige Willem Felderhof. Hij vertelt over een ánder aspect van deze dag, van deze verwoestende aanslagen.. Namelijk het aspect van de vliegtuigen en de mogelijkheden en vooral ONMOGELIJKHEDEN van de officiële versie. Wat te denken van de idiotie, dat 2 piloten, die niet eens hun vliegopleiding op een éénmotorige Cessna afmaakten, in staat zouden zijn geweest, om een 2-motorig straalvliegtuig met grote precisie in een vooraf bepaald doel te sturen..?!? Of, om alleen dit verhaal al, in één plaatje samen te vatten..


Begrijp je nu, dat de officiële versie van de aanslagen, niets anders is dan een bedriegelijk ‘sprookjes’boek..? De aanslagen van 9/11 zijn voor veel mensen weliswaar al láng vergeten; maar kennelijk hebben ze niet door, dat onze dagelijkse vrijheidsbeperkingen, nog steeds fundamenteel worden beïnvloed door deze aanslagen van 11 september 2001. En dat de feiten die inmiddels boven water zijn gekomen, overduidelijk een patroon van bedrog en misleiding blootleggen. Misleiding in daarbij de gekozen vorm van één van de oudste militaire strategieën: de Valse-Vlagoperatie. Een heel simpele, maar uiterst effectieve strategie, die letterlijk de hele wereld op verkeerde benen kan zetten en hééft gezet. Op die 11e september 2001..

Kortom, een middag die je nog lang zal heugen en waarin we opnieuw de energie zullen bekrachtigen, zoals die hierboven in de illustratie is vormgegeven. Want écht, de Waarheid rondom deze misdadige valse-vlag-aanslagen, is het meest eervolle monument voor de nabestaanden. EN.. een reminder voor iedere weldenkende wereldburger, om de daders, de laffe daders áchter deze aanslagen, te ontmaskeren en hun daden in het licht te zetten.. Wij van WantToKnow zetten vanuit dit perspectief, ons 10-jarige jubileum, kracht bij!

Wie: Oud-KLM-vlieger Willem Felderhof en journalist/auteur Christopher Bollyn.

Wanneer: 20 april 2019, van 14:00 – 17:30 uur.

Waar: Quinta Essentia  –  Spieringweg 913  –  2136 LK Zwaanshoek (NH) Kijk HIER op de website voor alle informatie en de mogelijkheid om te boeken.

Advertentie