Advertentie

9/11 en patriot-journalist Christopher Bollyn


xBollyn steven jones

x

x

9/11 en patriot-journalist Christopher Bollyn

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Afgelopen week, tijdens de presentatie en persconferentie van architect Richard Gage, van AE911, maakten wij kennis met Christopher Bollyn. Hij is een Amerikaanse onderzoeksjournalist met het ongelooflijke kaliber van een William Cooper, die zijn voorspelling en visie rondom de aanslagen van 9/11 met de dood moest bekopen; want.. hij zou zich hebben verzet tegen arrestatie… Ook Christopher Bollyn was bijna door de ‘krachten achter de schermen’ vermorzeld, en met dezelfde ’truuk’.. Maar was in staat met zijn familie zijn vaderland achter zich te laten, ná een fake-proces waar Kafka nog koude rillingen van zou krijgen..!

Christopher Bollyn deed als journalist, was feitelijk IEDERE vaderlandslievende journalist in de VS had moeten doen: hij onderzocht de aanslagen van 9/11 onbevooroordeeld, met open mind en intenser dan welke journalist dan ook. Het feit dat wij, in de ruim 7 jaar dat we deze site in de lucht hebben, zijn naam eigenlijk nooit goed voor ogen kregen, zegt vooral wat over de betrekkelijke onbekendheid van Bollyn. Zijn commentaren afgelopen dagen, rondom de genoemde presentatie van de oprichter van ‘Architects & Engineers for 9/11-Truth’ verbaasden ons niet alleen, maar wij zagen ook dat expert Richard Gage zélf, ook onder de indruk was van de uitspraken van Christopher Bollyn..!

De door Bollyn aangedragen achtergronden voor deze aanslagen, zorgden voor veel commotie, de afgelopen jaren. Christopher Bollyn is echter als Amerikaans journalist, een buitenbeentje gebleven op dit gebied, hoe bizar ook. Maar hij was wel de man die professor Steven E. Jones hielp, in het voorjaar en de zomer van 2006, toen Jones keihard bewijs van de aanwezigheid van thermite had gevonden, in het stof van de ingestorte twin-towers en WTC7.

BollynGangsterpraktijken tegen Steven Jones en Christopher Bollyn..!!
Deze ontdekking van het genoemde thermite, in het puinstof van de ingestorte World Trade Center-gebouwen (1,2, en 7) leidde echter tot grote moeilijkheden voor zowel professor Jones, alswel Christopher Bollyn.. Het was een maand ná de ontdekking van Jones en Bollyn, in augustus 2006, dat Bollyn werd aangevallen in zijn huis in Hoffman Estates, Illinois. Het was door een zwaar-bewapende unit van stille-politie, die al 3 dagen rond zijn huis had rondgehangen. Het resultaat van deze inval, was de valse beschuldiging, dat hij zich tegen zijn arrestatie had verzet (!) en dat hij had geprobeerd een agent aan te vallen.  Het waren deze ‘misdrijven’ die hem ten laste werden gelegd..! Waarom de inval was, is niet bekend gemaakt, ook niet in de daaropvolgende rechtszaak..!

Complete_Solving_9-11_SetTijdens deze 4-dagen-durende rechtszaak, pleitte Chrystopher Bollyn ‘onschuldig’, maar werd hij geconfronteerd met openlijke leugens van de politie en werd vals bewijs overlegd van zijn vermeende schuld. Het bewijs dat Christopher Bollyn wilde overleggen, werd echter niet geaccepteerd door de rechtbank en bovendien werd zijn expert-getuige-deskundig ook niet toegestaan op te treden in deze rechtszaak.. Na deze ernstig-leugenachtige rechtszaak werd Bollyn schuldig bevonden aan de tenlastelegging en had alleen nog maar uitzicht op een veroordeling door dezelfde rechter, die het hele proces had geleid.

In plaats van zich te moeten onderwerpen aan deze onrechtvaardigheid, verlieten Christopher Bollyn en zijn familie in juni van 2007 hun woning in de buurt van Chicago en verhuisden naar Europa. Dáár schreef Bollyn vol vuur aan een reeks boeken, die gebaseerd zijn op zijn intensieve onderzoek naar de achtergronden van (de oorzaken van) de aanslagen van 11 september 2001.  Deze serie kreeg de titel: ‘De oplossing van 9/11: het bedrog dat de wereld veranderde’.

Waarschuwing aan professor dr. Steven Jones..
Christopher Bollyn over zijn bericht aan Steven Jones en de aanval op de hoogleraar, kort daarna: “Toen ik terug naar huis ging, ná onze gezamelijke studie van het thermite dat was gevonden in New York, waren mijn laatste woorden aan prof. dr. Jones van Bingham Young University, dat wij nu wat zorgvuldiger zouden moeten oppassen, doordat we nu klaarblijkelijk machtige vijanden tegenover ons hadden..”

3 Weken nádat mijn familie en ik waren aangevallen, was het kennelijk de beurt aan Dr. Steven Jones om aangevallen te worden. Het is september 2006 en deze aanval vond plaats in de buurt van een lokaal radiostation, waar hij juist had opgetreden, NPR radio. Zijn aanvallers waren 3 Joodse mannen die claimden dat Jones anti-semitisch zou zijn, omdat hij had gesproken over/verwezen naar een ‘internationaal bankkartel’ Volgens hen was dit een soort ‘code’ waarin Steven Jones duidelijk had willen maken, dat hij de schuld voor de 9/11-aanslagen bij de Joden had willen neerleggen..

Deze valse en volledige unfaire beschuldigingen waren echter voldoende om prof. dr. Steven Jones te schorsen voor zijn onderwijstaken bij Bingham Young University. Een paar weken later was ik ook een slachtoffer van een ‘valse vlag-operatie’ en werd ik ontslagen als journalist bij de American Free Press in Washington, D.C.  Dr. Steven Jones en ikzelf werden aangevallen omdat wij onderzoek deden (en nog steeds doen!) naar het gebruik van thermite bij de vernietiging van het WTC in New York.

Chrystopher BollynVanzelfsprekend had deze ontdekking nooit mogen plaatsvinden en was de wereld van de belanghebbenden in rep en roer. Maar toen dit tóch gebeurde, ging de 9/11-camouflagebende aan de slag en werden wij aangevallen met het doel onze bevindingen te marginaliseren en de discussie te bevriezen rondom wat er gebeurd zou zijn met het thermite op 11 september 2001. Het bewijs is hiermee indirect geleverd, dat de werkelijk aanvallers van mijn huis niet van de lokale politie waren, maar dezelfde leden van de Zionistische cabal en de Joodse bende die professor Steven Jones had aangevallen bij het radiostation ‘NPR’.

Wie is Christopher Bollyn..?
Geboreni in Chicago, groeide hij op in de ’60-er jaren in de buitenwijk van Schaumburg, Illinois en groeide op als kind van een belezen middenklasse-gezin. Als kleine jongen kwam hij al gauw in het krantenvak verzeild; hij bracht zélf de krant rond als krantenbezorger, terwijl zijn vader Albert een universitaire graad haalde in journalistiek aan de University of Illinois, nadát deze had gediend in het US-Army in Duitsland. Beide ouders van Christopher dienden voor hun land in de Tweede Wereldoorlog. Na zijn middelbare schoolopleiding, reisde Chris Bollyn intensief door Europa en het Midden Oosten en studeerde enige tijd in Oslo. 

jetfueldeesNa zijn Europese studie keerde hij terug naar de VS, eind jaren 1970 om te gaan studeren aan UCLA, the University of California en ontving later een graad in geschiedenis van de U.C. Santa Cruz, met een specialisatie op het terrein van Palestinië/Israel. Vervolgens reisde hij weer naar Europa, en bracht een tijd door in Noorwegen, Griekenland en de Baltische Staten, die zich hadden los gemaakt van het Sovjet-juk en onderzocht de psychologische effecten van de Sovjet-bezetting op de oorspronkelijke bevolking. 

Als onafhankelijk journalist is hij volledig afhankelijk van de giften van lezers die zijn werk ondersteunen. Hij is ook werkzaam als redacteur en vertaler, tijdens zijn onderzoeksjournalistiek en auteurschap. Zijn veelzijdigheid in taalvaardigheden, helpt hem in grote mate bij het doorgronden van internationale politieke gebeurtenissen. Tussen 2000 en 2006 werkte hij volledig op deze wijze, maar kreeg, ná de aanval door geheime politie, zoals hierboven beschreven, volledig de focus op de aanslagen van 11 september 2001 en schreef beide boeken. Voor velen is Christopher Bollyn dé onderzoeker-journalist, die de meest intensieve studie heeft gemaakt van de -voor velen volstrekt onbekende- achtergronden van deze aanslagen.

We plaatsen hieronder een YT van één van zijn vele indrukwekkende, OP FEITEN GEBASEERDE presentaties. Opnieuw een erudiet mens, die niet alleen op feitelijke en wetenschappelijk basis laat zien dat we worden besodemieterd met de officiële kletskoek van de 11 september-gebeurtenissen, maar ook aan den lijve dus heeft ondervonden wat er gebeurt, als je té dicht bij de waarheid komt..

Niet dat Chrystopher Bollyn zich hierdoor bang laat maken, integendeel. Maar hij noemt de ‘aanval’ op hem en familie uit 2006 wel altijd als ‘circumstancial evidence’ als bekrachtiging dat hij en prof. dr. Steven Jones goed zaten met hun conclusie(s), dat de WTC-gebouwen met ‘controlled demolition’ zijn neergehaald..

 * * *

In deze presentatie die Chrystopher Bollyn gaf in Dallas, Texas op 12 februari 2015, onthult hij zelden gehoorde en voor velen onbekende FEITEN over de wérkelijke daders achter één van de grootste misdaden in de moderne geschiedenis. Hij was -zoals gezegd- één van de eerste onderzoeksjournalisten die deze tragedie in een ander daglicht zetten. Hij geeft hier één van de meest indrukwekkende en met FEITEN gevulde presentatie die je ooit zult zien.

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!
De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor de vieze spelletjes die worden gespeeld. En dat spelletje bestaat uit de ‘valse vlag operaties’, die -zo toont de geschiedenis aan, geen kletsverhaal zijn, maar een  UITERST GERAFFINEERDE MANIER OM TE MANIPULEREN ..!

Chrystopher Bollyn heeft het ongelooflijk aantal van 135 artikelen over de aanslagen van 11 september en de nasleep op zijn naam staan. Hij schrijft bijvoorbeeld over de simpele ontdekking van thermite, dat is gevonden in het stof van de WTC-gebouwen die waren ingestort. Maar wat Chrystopher Bollyn aan deze bekende FEITEN toé voegt, is dat er méér thermite-soorten zijn, dan waarover in het algemeen gesproken wordt in verband met de 9/11-aanslagen. Hij heeft het bijvoorbeeld over de simpele soort thermite, die gebruikt wordt door spoorbaanwerkers, die met een simpele handeling in staat zijn, de KEIHARDE stalen spoorbalken aan elkaar te lassen, door een ANDER, minder bekend soort thermite te gebruiken..!

De ‘anti-semiet’...?
Chrystopher Bollyn wordt vaak de anti-semiet genoemd, omdat hij tijdens zijn presentaties niet vermijdt om te verwijzen naar de links die de betrokkenheid aantonen van de MOSSAD aantonen bij deze aanslagen. Bollyn zegt dat hij geen ‘anti-semiet’ is, maar ‘anti-criminelen’. Hij toont aan wie de werkelijke criminelen waren, daar waar het 9/11 betreft. Hij onthult bekende gezichten en namen in relatie tot de 9/11-aanslagen, personen die ook bekend zijn van andere ‘machtsgrepen’ uit de historie..!

Opnieuw raden we je aan met een ‘OPEN MIND” te kijken naar deze presentatie en jezelf in dat ‘neutrale midden’ te plaatsen, waar je onbevooroordeeld de ONMISKENBARE FEITEN kunt laten bezinken en opnieuw HET PATROON zullen herkennen, waarmee de wereld -zeker het laatste decennium- is besodemieterd, namelijk de VALSE VLAG-operaties, die de schuldigen vrij zouden pleiten en onschuldigen tot schuldigen maken. Onschuldigen die vervolgens kunnen worden onderdrukt, gemanipuleerd, vermoord en uit de weg geruimd.. En ja, daaronder valt ook steeds meer de ‘normale bevolking’..

x

x

[bol_product_links block_id=”bol_5534ac1581fa3_selected-products” products=”1001004008783598,1002004000081143,1002004004497871,9200000000613779,1002004000124449,1001004008691368,1001004011595318,1001004002467423,1001004002467435,9200000010686446,9200000011037701,1001004001668719″ name=”Chrystopher Bollyn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFE57D” border_color=”D26435″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Advertentie

7 gedachten over “9/11 en patriot-journalist Christopher Bollyn

  1. Willy.
   Waar de MSM ook geen aandacht voor heeft en al helemaal niet openbaar maakt is dat onder andere Bush voor oorlogsmisdaden is veroordeelt door ik meen drie of vijf rechters in Malysie .
   Van Aartsen (burgemeester)daar liep ook een zaak tegen ook daar wordt niets over geschreven.
   Bij Charly Hebdo was er een politie commissaris die het onderzoek moest leiden naar de daders en deze man heeft zelfmoord gepleegt ook daar wordt geen gerucht aan gegeven.
   Het is dus niet dat de MSM dingen verzwijgen maar criminele activiteiten zelfs voor de buitenwereld afschermen en daarmee deze figuren beschermen tegen rechtsvervolging.

 1. Willy bedankt voor de info. Waarom noemt iemand zich Israël?
  God heeft Jacob die naam gegeven dat betekent: ‘Hij die worstelt met God’ (Genesis: 32: 22-32).

 2. De video is een hele zit, ik heb een paar kleine stukjes overgeslagen. Maar inderdaad wel nieuwe informatie over achtergronden en verbanden. Sluit goed aan bij het hoofdartikel deze week over de door Israel bezette vazalstaat VS.
  Ik merk dat de strekking van de inhoud zo ver gaand donker en omvattend is dat het voorbij m’n voorstellingsvermogen gaat. M’n midden is niet zo neutraal, meer knock out. En dat heb ik al deze jaren nog nooit gehad.
  Goed gedaan Guido.

  1. Dag Clara, dank voor je dappere en oprechte commentaar; de jaren dat ik nu deze site maak, brengen me steeds dichter bij die essentie van het hoofdartikel. Maar ook naar de combinatie van het werk van Martijn van Staveren over buitenaardse overheersing/controle met deze info..! En tóch zullen we de waarheid onder ogen ‘moeten’ gaan zien, om weer volledig vrij te worden..!
   Maar let op het VASTE PATROON achter al deze manipulerende machten.. VALSE VLAG OPERATIES om in de eerste plaats de schuld bij een ander te leggen en tweedens om vervolgens HUN PLAN uit te rollen.. Kijk naar de Patriot Act, die kant-en-klaar uit de kast werd gehaald, vlak ná de 9/11-aanslagen..!!

 3. De verenigd Staten van Noord Amerika, is volkomen gemillitairiseerd.
  Dat houd in dat alles een super latief kan zijn worden van de oude geschiedenissen, van zowel Dreyffus in Frankrijk als de Hauptmann von Coppernic in Duitsland, in de afscheids rede van Generaal D. Eisenhouwer, zelf van Zweeds Joodse afkomst, waarschuwde hij voor wat er heeft plaats gevonden in de USA, totale overname van de samenleving door 1%, meest Khazaren, en crypto Joden.
  Het provoseren van en door is al zo oud als de wereld, het is niet zinvol om bij één aspect stil te blijven staan, het is tot een dagelijks gebeuren geworden, kleine en grote spelde prikken, het is verheven tot een spel, wel een heel sinister spel.
  Mooi stuk Guido, groet Jenne

 4. Ja de geruchten zijn juist…. Centrum Zonnewijzer (Aalsmeer, 25 minuten rijden van Amsterdam) verwelkomt Open Mind Conference NL (en dus ook de controversiele lezing van Christopher Bollyn!)aankomende zaterdag (1 dag)! De oorspronkelijke locatie heeft zich na een lastercampagne in de media, en intimidatie praktijken van de gemeente Amsterdam, terug getrokken.

  Wij waren al in gesprek met de organisatie om in de nabije toekomst samen te gaan organiseren, omdat ook wij van mening zijn dat maatschappelijk relevante onderwerpen op transparante en open wijze besproken dienen te kunnen worden. Deze ‘Verboden Conferentie’ (die het bijna dreigde te worden…) dragen wij dus een warm hart toe en daarmee is niet alleen deze conferentie gered, maar ook de eerste stap gezet voor nadere samenwerking.

  We zijn al druk bezig alles klaar te zetten, er zijn ook voldoende parkeerplekken op eigen terrein. Hou er wel rekening mee dat ondanks de mooie grote zaal, er al wel 100 aanmeldingen zijn nu, dus als je er nog bij wilt zijn, meld je dan snel bij de Open Mind organisatie of mail ons via info@centrumzonnewijzer.nl

  De Open Mind conferentie gaat dus door!!! Of zoals de organisatie zelf zegt: “No force will stop the Truth from getting out”. Heel passend, aangezien de subtitel van al onze HealingSoundMovement TV-uitzendingen (uiteraard wordt de hele dag met camera’s vastgelegd) luidt: “The (r)Evolution WILL Be Televised!”

  Meer informatie: http://www.centrumzonnewijzer.nl/agenda/ Adres en routebeschrijving hier: http://www.centrumzonnewijzer.nl/contact/

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.