Advertentie

Moeten we zwijgen over 9/11 en Christopher Bollyn..?


x

– Een volk dat voor tirannen zwicht,

zal meer dan lijf en goed verliezen;

dan dooft het licht –

x

Hendrik M. van Randwijk,

1906-1966,
dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist

* * *

x
Moeten wij allemaal zwijgen over Christopher Bollyn..?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Bollyn steven jonesWanneer jij regelmatig op deze site komt, is het voor bijna 100% duidelijk, dat jij absoluut geen enkel geloof hecht aan de ‘offiicële versie’ van de aanslagen op de Vrijheid van Burgers op 11 september 2001. De leugens, de halve waarheden, de manipulaties en regelrechte moorden, zijn daarvoor té hoog opgestapeld.

En toch.. Tóch dienen we deze leugen als waarheid te omarmen, omdat anders onze hele wereld in elkaar stort.. Toch? Want als we de verborgen kristallen waarheid en de keiharde leugens mogen onthullen, dan, pas dan, is er ruimte voor oprecht samen-leven. Komen de manipulaties en onderdrukking door enkelen-op-velen aan het Licht.

Zolang we in de leugen van 9/11 blijven geloven en er mensen zijn, die over de oprechte waarheidszoekers rondom 9/11, op uiterst domme en kortzichtige wijze blijven spreken als ‘alu-hoedjes-mensen’ en ‘complotdenkers’, zolang ligt hier voor ons nog een taak om zaken te bespreken, die kennelijk door sommigen niet besproken mogen worden.

Zo komen we langzaam bij de persoon waar we in dit artikel over willen spreken: Christopher Bollyn, oud-journalist en vooral 9/11-waarheidszoeker. Een man die -zoals gezegd- GEEN ENKEL ONDERWERP NIET BESPREEKBAAR maakt rondom deze georchestreerde staatsgreep in de VS. Laten we hier eerste een ander bijzonder fenomeen vermelden. Want afgelopen zomer zou Christopher Bollyn in Amsterdam spreken, de wereldhoofdstad van het Vrije Woord.. Toch?

Open Mind-conferentie: Bollyn in de ban..!
Het is zomer 2015, 6 juni om precies te zijn. Een aantal internationale sprekers, onder wie Christopher Bollyn is uitgenodigd om in Amsterdam gastsprekes te zijn bij de zogeheten ‘Open mind Conferentie’. Maar vanwege het feit dat 9/11 daar besproken zou worden in relatie tot de mogelijke Zionistische achtergronden van deze aanslagen, en in het bijzonder vanwege het statement in dezen van Christopher Bollyn, mocht het daar in centrum ‘Oldschool’ niet doorgaan.

Maar deze ‘Open Mind conference‘ werd ondanks allerlei tegenwerking tóch een groot succes, eenmaal uitgeweken naar ‘Centrum Zonnewijzer’ in Aalsmeer. Ondanks rabbies op de barricade, lokale politici die over elkaar heen vielen, smaad en laster verspreidende mainstream media en een legertje politie dat vredige medemensen lastigviel, was deze conferentie simpelweg een succes.

hajo meyer zionists are nazis
Beter dan Hajo Meyer het doet, kunnen wij het verachtelijke Zionisme niet kwalificeren.. “Als wij werkelijk menselijke wezens willen blijven, dienen we op te staan en de Zionisten te benoemen voor wat ze werkelijk zijn: ‘NAZI-criminelen’..!

De VVD-in-Zuid..
Het was vooral de VVD in Zuid, die van zich liet horen. De mensen die voor het vrije woord zijn, waren kennelijk goed op de hoogte van wat 2 sprekers van de conferentie wilden gaan vertellen, want de VVD-in-Zuid vroeg aan het stadsdeelbestuur ‘opheldering over het bericht dat twee Amerikaanse ontkenners van de Holocaust zouden gaan spreken op een congres in het stadsdeel’.. Zij doelden natuurlijk op oud-marinier Ken O’Keefe en journalist Christopher Bollyn, die op de Open Mind Conference in de evenementenlocatie ‘Oldschool’ zouden spreken.

Het  Parool meldde dapper ‘dat de twee de Holocaust ontkennen en daarnaast denken dat de aanslag op 11 september 2001 een ‘zionistisch complot’ is.‘ De VVD-in-Zuid vroeg het stadsdeelbestuur of zij de komst van de twee wenselijk vindt en of er eventueel kan worden opgetreden. Ook willen de liberalen weten of politie en justitie bij de toespraak kunnen luisteren of de twee strafbare uitspraken doen. Langzaam maar zeker lijkt ook Nederland in de greep te komen van mondje-toe-over-pijnlijke-zaken..

"Mijn hele leven strijd ik tegen alle vormen van discriminatie en racisme inclusief antisemitisme. Ik ben in Joodse wijk opgegroeid, vierde de sabbat op zaterdag met mijn joodse vrienden en mag nog steeds rekenen op hun vriendschap. Ik heb nooit de intentie gehad om joden te beledigen of te kwetsen en heb mijn excuses aangeboden aan diegenen die zich aangesproken hebben gevoeld door mijn tweet. Zionisme is een politieke ideologie."
Yasmina Haifa: “Mijn hele leven strijd ik tegen alle vormen van discriminatie en racisme inclusief anti-semitisme. Ik ben in Joodse wijk opgegroeid, vierde de sabbat op zaterdag met mijn joodse vrienden en mag nog steeds rekenen op hun vriendschap. Ik heb nooit de intentie gehad om joden te beledigen of te kwetsen en heb mijn excuses aangeboden aan diegenen die zich aangesproken hebben gevoeld door mijn tweet. Zionisme is een politieke ideologie.”

Daar waar Amsterdam wereldwijd bekend staat als ‘The capitol of free speech’,  bleek het plotseling totaal anders te liggen. De Nederlandse Yasmina Haifi zou ook op de conferentie spreken, maar deze medewerker van de afdeling terrorismepreventie van het Ministerie van Justitie, werd onder dreiging van ontslag het woord ontnomen; ze mocht er niet spreken..! Sterker nog: ze mocht niet eens met de pers hierover spreken.. De website die haar ondersteunt, haar petitie-site en haar Facebook-account zijn gehacked geweest.En alleen omdat ze ISIS of IS of ISIL als een Zionistisch plot beschreef..

Bollyn
Christopher Bollyn, enkele dagen ná zijn arrestatie in zijn woning.

Moeten wij allemaal zwijgen nu…?
Is het nu de bedoeling dat we langzaam maar zeker allemaal maar gaan zwijgen. Dat we ook de woorden van de Nederlands-Joodse dr. Hajo Meyer (foto boven) laten uitdoven, Auschwitz-overlevende en oud-directeur van het Philips Natuurkundig Lab..? Zijn woorden zijn PRECIES DEZELFDE als de woorden van Christopher Bollyn, Yasmina Haifi en vele, vele anderen. Zoals bijvoorbeeld David Icke, die ons al meer dan 15 jaar duidelijk maakt dat we in één grote samenzwering (jawel!) leven van de Zionistische gruwelen. Mensen die menen dat je met het wijzen naar Zionisme, ook naar de Joden zou wijzen, begrijpen feitelijk helemaal niets van deze uiterst sluwe Zionistische camouflage, waarachter zich een meesterplan ontspint..

Laat één ding duidelijk zijn: wij zwijgen hier op de site in ieder geval NIET voor deze manipulerende, onderdrukkende en vooral moorddadige krachten. Het is uit pure compassie met de slachtoffers van deze krachten-achter-de-schermen, dat wij deze informatie jou aanbieden. En nogmaals: het heeft NIETS, maar dan ook TOTAAL NIETS met het Joodse erfgoed te maken, waarvoor wij DIEP RESPECT hebben. Des te vreemder vind je het wellicht ook dat Joden niet opstaan tégen dit Zionisme..? Nou, dan hebben we een verrassing voor je: dit gebeurt wel degelijk. Alleen wordt het zéér fijntjes uit het nieuws geweerd. Bijvoorbeeld als meer dan 25.000 mensen demonstreren tegen de daden van het Netanyahu-Likud-Zionistische bewind, dat nu de macht heeft in Israël.

En daarom plaatsen wij deze video van het interview met Christopher Bollyn..
kafka der processWij plaatsten HIER op de site al eerder informatie over Christopher Bollyn. Maar voor wie hier even wil blijven lezen, het volgende over deze journalist: Christopher Bollyn is Amerikaan en was journalist toen hij de gebeurtenissen rondom 11 september 2001 ging verslaan. Hij hielp later de fysicus en metalurgisch deskundige, professor Steven E. Jones in lente en zomer van 2006, toen Jones KEIHARD BEWIJS vond van thermite dat werd aangetroffen in het puin/stof van de Twin Towers. (zie foto bovenaan artikel).

Als je denkt dat deze ontdekking zonder gevolgen was voor Bollyn en Jones, dan heb je het mis. Beide mannen werd duidelijk gemaakt, dat ze op ‘de verkeerde weg’ aan het lopen waren.. Het is augustus 2006 als Christopher Bollyn in zijn huis in Hoffman Estates, Illinois word overvallen, door een zwaar bewapende 3-mans eenheid van geheime politie, die zijn huis al een paar dagen achter elkaar onder controle hielden. Ze arresteren hem op dusdanig grove wijze, dat Bollyn’s arm zwaar gekneusd wordt.

Het resulteert in een valse tenlastelegging aan zijn adres, waarbij hij valselijk ook nog wordt beschuldigt van verzet-tegen-arrestatie en agressief gedrag. Hij pleit onschuld en krijgt vervolgens in een 4-daags proces een bak leugens en vals bewijs voor de kiezen, waarvan hij omschrijft dat hij regelmatig aan het boek van Frans Kafka moest denken, die deze methodes beschrijft in o.a. zijn boek ‘Het Proces’..

De politie legt openlijk valse verklaringen af in de rechtbank en presenteert daarbij zoals gezegd haar valse bewijzen. Daarentegen werd het bewijs van Christopher Bollyn door de rechtbank NIET geaccepteerd, evenals het feit dat zijn getuigen niet mochten worden opgeroepen om in zijn voordeel te pleiten.. (Enfin, voor meer informatie kijk je op het eerder gelinkte artikel)

profs on 911 en GageDr. Steven Jones is ineens ook een paria..!
Het is donderdag 7 september 2006, ironisch genoeg bijna 5 jaar precies ná de aanslagen van 11 september, als fysicus professor dr. Steven Young zijn positie als hoogleraar moet verlaten aan Bringham Young University (BYU). Zijn ‘verlof’ is dan wel met behoud van salaris, maar in deze kringen is deze ‘eervolle schorsing’ eerder een pijnlijke daad dan een compliment. Hij was te vér gegaan in zijn gewroet naar de waarheid achter de aanslagen van 11 september 2001, want de universiteit is van plan nu eens goed te gaan kijken wat zijn betrokkenheid is in de zogenaamd ‘9/11 Truth movement’, die ongenoemde overheidsdepartementen ervan beschuldigt betrokken te zijn van het orchestreren van in ieder geval de aanval op de WTC-gebouwen in New York.

BYU zal een uitgebreid en officieel onderzoek doen naar de daden van professor Jones, voordat een definitief standpunt wordt ingenomen. Maar ondertussen was hij wel geschorst. Een dergelijk onderzoek was uitzonderlijk en zeer ongebruikelijk voor een hoogleraar die volop aan het werk is. Jones was al werkzaam op BYU sinds 1985. Steven Jones werd bekend in relatie tot deze ‘9/11 Truth movement’, door zijn publicatie met de titel ‘Why Indeed Did the World Trade Center Buildings Collapse?’ Dit rapport werd 2 weken daarvoor gepubliceerd.

A time comes, when silence becomes betrayalx

‘Er komt een tijd, dat zwijgzaamheid
gelijk zal staan aan verraad.’

xDr. Martin Luther King

Jones had zich kort daarvoor ook al uitgelaten over het onderzoek dat hij deed bij BYU met materiaal dat was verzameld op Ground Zero, vlak ná de aanslagen. Jones verklaarde dat hij thermiet had gevonden in het stof, een explosief materiaal, dat door militairen gebruikt wordt als stof voor springladingen. En volgens een woordvoerder van BYU was Steven Jones van plan nóg verder te gaan. “Hij zou vice-voorzitter worden van een groep ‘Scholars for 9/11 Truth’. Daarnaast verklaarde deze woordvoerder:“BYU heeft herhaaldelijk gezegd, dat het niet achter de opvattingen staat van deze faculteit, waarvan dr. Steven Jones hoofd is. We zijn echter wel bijzonder bezorgd over de toenemende speculatieve en beschuldigende karakter van de statements van dr. Jones.”

En het was vooral het wetenschappelijke bewijs dat dr. Steven Jones de waarheidsvinding rondom 9/11 aanreikte, dat hem tot een persona-non-grata maakte. Een aantal van zijn publicaties rondom het instorten van de WTC-torens, waarbij het keihard de ‘officiële’ bewijzen van het NIST (National Institute for Standards and Technology) onderuit haalde, haalden grote nieuwsmedia. (Interviews op Tv-zender ‘C-SPAN’ en interviews in The New York Times, de Washington Post, de Guardian in Londen). (Kijk naar deze onderzoeken HIER en HIER)

Kijk hier naar een prachtig portret over dr. Steven Jones en zijn werk rondom de WERKELIJKE OORZAAK van het instorten van de WTC-torens.

x

Dr. Steven Jones (geb. 25 maart 1949) werd in de val gelokt via een interview-verzoek voor NPR-radio, waarbij hij door zijn gastheer tijdens de radioshow, werd beschuldigd van anti-semitisme. Vreemd genoeg is er geen enkele opname van deze radioshow bewaard gebleven. Even later, vlak na de show, werd Steven Jones opgewacht door een bende van Zionistische lieden, die hem bedreigden. Ze zeiden dat ze ervoor zouden zorgen dat het zijn baan zou kosten, dit ‘anti-semitisch gedrag’. Het was dus allemaal geen toeval dat deze twee 9-11-onderzoekers van gebruik van thermiet bij de WTC-aanslagen, werden aangevallen.

Tot slot, last but not least, het interview met Christopher Bollyn
Deze uitzending van maart jl. met Chistopher Bollyn, is voor ons een must. Een aanrader voor iedereen die de waarheid boven tafel wil. Die het zat is om te zwijgen over het Zionistische bolwerk, dat onze wereld tot een hel maakt. Het interview gaat geen onderwerp uit de weg. Van 9/11 tot de links met Israël, de Mossad (geheime dienst) en de misdaad binnen de misdaad. Het wordt allemaal besproken in dit interview.

Christopher Bollyn in een ongecensureerde discussie met interviewer Sean Stone. Het laten verdwijnen van keihard bewijsmateriaal (het WTC-staal), de promotie van de kletskoek die het officiële verhaal zou moeten zijn en hoe de haviken in de Israëlische machtscentrum, Ehud Barak en Benjamin Netanyahu betrokken zijn. En natuurlijk gaat het over de beschuldigingen aan het adres van Christopher Bollyn inzake anti-semitisme, afgezet tegen de verklaringen van hén die de verbindingen met de Israëlische overheid en geheime diensten ook al hebben onderzocht. Wie had baat bij de uitkomsten van deze valse-vlag-operatie..? Wat is de rol van de Saudische overheid en die van de Britten. Het komt allemaal aan de orde in dit Buzzsaw-interview.

x

Gaan wij zwijgen of gaan we onze mening geven, onze gevoelens delen, in respect tot het Joodse erfgoed, of laten we ons monddood maken door een stelletje misdadige Zionisten, die willens-en-wetens bezig zijn met het verkrachten van waarheid, het manipuleren ervan en het onderdrukken en uitbuiten van grote delen van de wereldbevolking, of spreken we Vrij en in Respect tot onze medemens..? Wij vragen jou je mond te openen en je gevoel te laten stromen.

x

x

* * *

x

zionist trators

8 gedachten over “Moeten we zwijgen over 9/11 en Christopher Bollyn..?

 1. Alleen al het feit dat mensen die op zoek zijn naar de waarheid worden lastig gevallen,gearresteerd en meer van die onzin is voor mij al een bewijs dat zij die dit doen iets te verbergen hebben want waarom zou je iemand arresteren als je zo iemand door feiten aan te dragen van zijn/haar ongelijk zou kunnen overtuigen?
  In plaats van te zwijgen zouden we erop moeten staan dat de “machthebbers” nu eindelijk eens openheid van zaken gaan geven zodat nog meer onnodig leed voorkomen kan worden en de echte criminelen opgesloten gaan worden wat zal leiden naar een betere wereld voor iedereen.

  1. @ Arnold

   Klopt..!!

   Helaas geloven nog steeds te veel mensen alleen datgene wat ze op de tv zien…..

 2. waar of niet waar??? het probleem zionisme is inmiddels zo groooooot
  dat god maar een oplossing // voor eens en altijd moet bedenken///
  dat is hij wel , schuldig aan de mensheid
  jezus pleurde immers ook de tafeltjes van de tollenaars om
  kroetjes gerrit gerrits

 3. Hoe vreemd is het dat ‘ bedenkelijke” landen – waar je moet zwijgen -miljoenen mensen doet besluiten om juist daarheen te gaan ?
  Dieren doen hun uiterste best om bijvoorbeeld bosbranden te ontvluchten en veilig gebied te bereiken…..

 4. Dr. Judy Wood is van mening en bewijst ook aan de hand van officieel beelmateriaal dat er meer gaande is dan alleen maar thermiet en explosieven. Het gebouw is niet zomaar ingestort, maar erdeer totaal verpulverd. Het puin van de torens had 30 meter hoog moeten zijn (in plaats van enkele meters). Op de beelden is te zien hoe grotere brokstukken en stalen structuren in vrije val to stof zijn vergaan (gedematerialiseerd). Er zijn ook energetische effecten vastgesteld zoals totaal uitgebrande auto’s, zowel in de buurt als op grote afstand van de torens. Het eigenaardige is dat dergelijke uitgebrande voertuigen onverbrand papier bevatten en dat er papier uit de torens vloog hoewel dit papier vanwege de temperatuur had moeten opbranden.

  Dr. Judy Wood is het dus niet eens met de analyse van AE911 en vermoedt dat een energiewapen moet zijn ingezet. Het thermiet is mogelijk een afleidingsmaneuver om de ware aard van de aanval te verbergen. Ik raad sterk aan om de beelden van Dr. Judy Wood te bekijken waarin ze vertraagde sequenties toont waarin grote brokstukken en ook rechtstaande structuren als het ware vervagen en verdwijnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.