Advertentie

De Toekomst is NU!


WAT: De toekomst is nú! Een prachtige middag met 3 inspirerende lezingen. Over ons gezamenlijke verlangen naar een betere wereld. Maar hoe kunnen en gaan we deze manifesteren? We worden gebombardeerd met doemscenario’s over een ellendige toekomst. Maar is dat wel zo? Hoe krachtig zijn wij eigenlijk? Deze middag zal je wereldbeeld voorgoed veranderen. Laten we ons herinneren dat de toekomst nú is en dat ons alle macht is gegeven. Voel je welkom. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om de sprekers te ontmoeten.

Wanneer: zondagmiddag 21 april

Waar: Heerlen, ‘Auberge de Rousch’, Kloosterkensweg 17 (Gratis parkeren).

Wie: 

1. Francesco Farinelli ‘EEN DAG IN DE TOEKOMST’
Francesco is een van de sterrenzaden waar we op hebben gewacht. Hij had een visioen over de toekomst en beleefde een dag in een wonderlijke wereld. Een liefdevolle wereld van eenheid, iets waarvan we in ons binnenste allemaal weten dat het bestaat. Als voormalig militair, politieagent en beveiliger van het koninklijk huis, vertelt hij over zijn weg van duisternis naar licht. Van ego naar het hart. Laat je inspireren door zijn eerlijk verhaal en wat mogelijk is. We hoeven er alleen maar naar te leven om het mogelijk te maken.

2. Mattias Desmet‘DE KUNST VAN HET VRIJMOEDIGE SPREKEN’
Mattias Desmet is hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Gent (B)5. Hij is een van de eerste die zich begon uit te spreken tegen het beleid van de overheden. Hij doorzag het mechanisme van massavorming, het totalitarisme. Het is iets anders dan dictatuur. Wat is ons antwoord hierop? Heel eenvoudig: het spreken van onze waarheid. Hoe doen we dat? Door niet bang te zijn.  Hebben we de moed om vrijmoedig te spreken? Om ons, ondanks de verschillen, te verbinden met de ander? Wie nú zijn waarheid spreekt, verandert de toekomst. Als iemand weet wat het woord ‘vrijheid’ betekent, is hij het wel. Mattias is wereldwijd bekend en is onder andere te gast geweest bij Tucker Carlson.

Lilian Ferru

3. Lilian Ferru EÉN MET DE BRON EN NIETS ANDERS!
Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij heeft, na zijn bijna dood ervaring, velen geïnspireerd met zijn boodschap: ‘Eén met en de Bron een niets anders!’ Wat betekent dit? Als we onze ogen sluiten, als we contact maken met wie we zijn, dan is er de herinnering aan het licht in ons. Dan ben je niet bang om te zeggen, wat je te zeggen hebt. Dan ben je vrij om de toekomst, vanuit de liefde die je bent, vorm te geven. Dan leef jij je leven in vrijheid en voor jezelf.

Tijdschema:
12:30 uur: zaal open
13:00 uur: aanvang, kort welkomstwoord Lilian
13:00 uur: lezing Francesco Farinelli: ‘Een dag in de toekomst’.
13:45 uur: 1e deel lezing Mattias Desmet: ‘Vrijmoedig je waarheid spreken’.
14:30 uur: pauze
15:15: 2e deel lezing Mattias Desmet, met gelegenheid om vragen te stellen.
16:15: lezing Lilian Ferru: ‘Eén met de Bron’.
17:00 uur: afsluiting, samenzijn
18:00 uur, einde middag

Organisatie-vergoeding: € 30 euro, graag gepast; pinnen is helaas niet mogelijk.
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
WEBSITE: jijbenteenwonder.nl en degoednieuwskrant.nl

Met gelegenheid om naderhand na te praten.

Er is een boekentafel.