Advertentie

De toekomst… Welke toekomst..?


x

De toekomst…. Welke toekomst..?

2020 © Harriet Algra | bron | deze versie WantToKnow.nl/be

x

In de afgelopen vijftig jaar hebben de wereldleiders, met behulp van de’ zwarte magiers’ en ‘reptiliaanse interdimensionalen’, technologieen ontwikkeld, die zo geavanceerd zijn, dat er geen wapen tegen bestand is. Denk hierbij aan: anti-zwaartekrachtschepen; teleportatie; plasmabundelwapens; grote intergalactische ruimteschepen; evenals kolonies op de maan en andere plaatsen. (HIER) Het belangrijkste wapen, dat continu tegen ons wordt ingezet is: ‘Quantum Access’ of ‘Tijdreizen’. Sinds eind jaren zestig wordt informatie verzameld, over alle tijdslijnen en toekomstige gebeurtenissen. Deze worden vervolgens terug gebracht naar het verleden, waar ze plannen, hoe deze informatie ingezet kan worden, om de mensheid verder tot slaaf te maken.

Zelfs Hollywood, weet dat dit aan de hand is…… Hierdoor waren ze bijvoorbeeld in staat, zoveel toekomstige informatie over de aanslag op de ‘Twin Towers’, op 11 september, te plaatsen in de film ‘Back tot he Future’. Deze film is namelijk al gemaakt in 1985..! Hier de bewuste stukjes uit deze 3-delige film:

Iedereen, die werkt voor deze ‘zwarte budget’ programma’s, helpt mee, deze planeet uit te leveren aan de ‘reptiliaanse interdimensionalen’. Alle toekomstige gegevens, die worden verzameld, komen rechtstreeks terecht bij diegenen, die het tegen ons willen inzetten. Phil corso Jr. vertelde ons al jaren geleden, dat hèt grootste geheim, geen  ’aliens’ of ‘ufo’s’ zijn….. maar dat de TIJD zélf in gevaar is gebracht. Dit vormt de èchte disclosure, die ze koste-wat-kost verborgen proberen te houden.

Er is namelijk in een eerdere  tijdslijn namelijk ontdekt, dat talloze mensen uit de oorspronkelijke wereld, naar de aarde zijn gestuurd om deze te bevrijden. Om deze bevrijding een stap voor te zijn, probeert men deze zielen vanaf hun geboorte, te identificeren en uit te schakelen met behulp van geheime technologische wapens. En ja, alleen totale, verknipte, psychopathische satanisten, zijn in staat de oorlog te verklaren, aan.. kinderen. De’ware agenda’, achter deze geheime programma’s, wordt helaas nooit meegedeeld aan de mensen die er werken. Er wordt hun wijsgemaakt, dat deze kinderen zullen opgroeien:

 • Als toekomstige terroristen
 • Communisten
 • Seriemoordenaars etc.

Hiermee,  lijkt de film ‘Minority Report’, met Tom Cruise, uit 2002, realiteit te zijn geworden. In de film kunnen mensen gearresteerd én zelfs berecht worden, voordat ze überhaupt iets fout hadden gedaan, maar iets van plan zouden zijn. De leugen, die wordt verteld aan een ieder die hier werkzaam is, wordt op elk niveau anders. Over het algemeen, wordt er net genoeg aan waarheid en leugens verteld, om de mensen te laten doen wat hun wordt opgedragen om de’ duivelse agenda’ van de satanisten uit te rollen.

De meeste militaire en overheidsfunctionarissen, die aan de ‘goede’ kant staan, geloven helaas ten onrechte, dat er een bepaalde grens of limiet bestaat, die deze duistere projecten en geheime experimenten, niet zullen passeren. We hebben hier echter niet met mensen te maken , maar met psychopaten, die geen emoties, en dus ook geen grenzen kennen. Zij zullen doorgaan tot het bittere einde. Kijk maar naar de Democratische top in de VS, die van geen ophouden weten.

Compartimentalisatie,  neemt je vermogen weg om zeker te weten, wie exact wat doet. Hiermee zijn de duistere magiërs nog steeds in staat, om vreselijke en kwaadaardige dingen te doen, waarvan bepaalde rangen binnen het leger niet weten dat ze plaatsvinden. Het gebeurt namelijk recht onder hun neus, onder het mom van ‘geheimhouding’ en ‘Nationale veiligheid’. Geheimhouding is het krachtigste wapen dat deze ‘zwarte magiërs’ en leden van ‘geheime genootschappen’, tegen ons, als planeet en volk, gebruiken.

De mensen , die geheimhouding ondersteunen, omdat ze denken dat het ons beschermt, steunen onbewust deze èrgste vorm van kwaad, dat hier op aarde bekend is. Steeds meer klokkenluiders spreken over het gebruik van ‘teleportatie’ en ‘tijdreizen’, binnen in het leger, maar niemand durft openlijk toe te geven, welke gruwelijke praktijken worden toegepast op de slachtoffers. Weinig mensen, realiseren zich dat het geheime leger van de ‘Deepstate’, toegang heeft tot zogenaamde ‘astrale implantaten’.

Dit zijn geen fysieke of tastbare dingen en kunnen letterlijk in het astrale lichaam van een persoon worden geïmplanteerd, zonder dat ze zichtbaar zijn. Deze implantaten, kunnen zowel een zeer merkbare invloed hebben op de frequentie en het energieveld van de mens, als wel op hun algehele gezondheid. Net als ‘Neo’, in de film ‘the Matrix’, geimplanteerd werd met een apparaat, zo worden onschuldige wezens, in het echt geimplaneerd met soortgelijke apparaten. Deze zijn onzichtbaar en werken op een voor ons onbegrijpelijke wijze.

Volgens ‘Phil schneider’, zijn er diep onder de grond, meer dan honderd geheime militaire bases, de zgn DUMBS (Deep Underground Military Bases). Hij werkte zelf mee aan de bouw van verschillende van deze bases. Een man die dus wéét wat er speelt op dit terrein..!

De technologie , die daar gebruikt wordt , is vele malen verder, dan wat er boven de grond beschikbaar is. Het is een strict geheim en staat onder volledige controle van het leger. Phil Schneider, is vermoord voor wat hij aan kennis naar buiten heeft gebracht. Kijk daarvoor eens naar deze YouTube:

We kunnen nog steeds het tij keren, al wordt de tijd die we hier voor beschikbaar hebben, steeds korter.  Wat kun jezelf doen, zul jij je misschien afvragen? Misschien gek, maar ga zitten en schrijf je eigen, persoonlijke verklaring van onafhankelijkheid. Wis iedere spreuk of contract, waar je ooit toestemming voor hebt gegeven, omdat je voorgelogen was en niet op de hoogte was van de ware, verborgen toedracht. De zwarte magiërs, hebben onze toestemming nodig voor alles wat ze doen. Zeggen wij echter dus NIET expliciet ‘NEE’, dan maken zij er een automatisch ‘JA’ van. Dit gaat regelrecht in tegen de universele wetten. Daarom moeten ze ons zover krijgen, dat we dit uit vrije wil toestaan.

 • Geheimhouding, is de enige manier waarom ze hebben kunnen doen, wat ze hebben gedaan.
 • STOP met toestaan, van elk geheim.
 • STOP met geloven , dat we die geheimhouding nodig hebben.
 • STOP met denken, dat het goed is om geheime bases en geheime wapens te hebben.
 • Deze zaken komen ons niet ten goede, omdat ze te snel tegen ons, die hier zogenaamd mee beschermd moesten worden, ingezet zullen worden. (HIER)

Seksuele misdaden steeds vaker onder de aandacht!!
Het seksuele en satanische misbruik van kinderen, begint gelukkig steeds meer aandacht te krijgen. Met de arrestatie en dood van Jeffrey Epstein, werd duidelijk, dat er veel meer aan de hand was dan de Main Stream Media ons wil doen geloven. Steeds meer sporen leiden naar de hoogste kringen binnen de politiek, het militaire leger, Koninklijke families, het Vaticaan en Hollywood om er maar een paar te noemen.

De meeste daders zijn er bij betrokken geraakt door middel van chantage. Anderen hebben letterlijk hun ziel verkocht, in ruil voor macht en rijkdom. Kijk hier maar eens, naar deze 2 leads, waar je je kunt informeren.. Doe wel je stoelriemen vast..!

Satanism-is-an-addiction-and-a-dark-possession-that-you-just-can-not-love-away/

Corey-Feldman-needs-24-7-security-as-his-truth-documentary-prepares-for-release/

De Illuminati, zijn superslim en door en door slecht. Zij zouden hun doel nooit bereikt hebben, zonder de hulp van de militaire macht. Een macht die zij voor een deel ook zélf in het zadel hebben geholpen. Dit was de belangrijkste reden dat het Satanisme, als een erkende religie, werd toegelaten tot de Amerikaanse strijdmacht. Zo kwamen er griezels in dienst, zoals kolonel Michael Aquino (één van de oprichters van de kerk van Satan)

Maar ook L.Ron Hubbard (oprichter van de Scientology kerk), werden binnen de militaire kringen, toegestaan ‘zwarte magie’en ‘satanische rituelen’ te introduceren, waarbij kleine kinderen werden verkracht en geofferd. Het doel hierachter was, om een geloofssysteem te introduceren, dat de miljoenen leden van de militaire wereldmachten moest laten geloven, dat je je geen zorgen hoefde te maken, wanneer je betrokken raakte, bij deze intens slechte en sadistische activiteiten.

De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders! Met het oog op ‘staatsveiligheid’ in het vaandel, een proces uitrollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het monddood maken van burger en pers..! Een super-intelligente valse-vlag-operatie..!

Hierbij werd je wijsgemaakt, dat je hiermee naar de ‘negatieve’ hemel zou gaan , dat een snellere weg terug naar God betekende. Ze probeerden de massa ervan te overtuigen, dat de ‘echte ‘waarheid inhield, dat goed en kwaad louter polarisaties van dezelfde energie waren en dat het kwaad, absoluut noodzakelijk was. Dit, klinkt de New Agers waarschijnlijk bekend in de oren.  Een zogenaamde Illuminati priester, de ‘Hidden Hand’, pretendeerde zelfs, de ware ziel van Lucifer op aarde te zijn. (HIER op de site)

De Deepstate, bestaat uit tienduizenden, mannen en vrouwen, die werken voor de krachten áchter de schermen, binnen diverse (onderdelen van) overheden. Ze hebben een ‘geheime eed’ afgelegd en zijn daarmee lid van ‘geheime genootschappen’ geworden. Ze zijn bezig, de hele planeet te onderwerpen aan de NWO, de Nieuwe Wereld Orde. Het zijn de wolven in schaapskleren. Zij zijn de krankzinnige gelovigen in een gecentraliseerde controle van absoluut alles en iedereen.

Het verhaal is heel duidelijk. Voor hen die kijken en ZIEN! De hele clan rondom het wereldwijde pedofilie-netwerk, steunt op een diversiteit aan mensen, die op allerlei ‘strategische’ plekken in de maatschappij werkzaam zijn. toen Dr. Phil met zijn onthullingen kwam, ging de stekker uit zijn programma.. Inhoudelijk werd er geen commentaar gegeven op deze beslissing..!

Het liefst zouden ze terug gaan naar de gloriedagen van het grote Romeinse rijk, met zijn totale controle over de bevolking. Samen met hun talloze heidense ‘goden’en ‘godinnen’, gecombineerd met hun extreme seksuele losbandigheid, werd Rome een toevluchtsoord, voor legio, seksuele geaard, degeneraties van over de hele wereld.

De seksuele daad werd aanbeden, als een volkomen natuurlijke zaak. (HIER op de site) Vrije seks met alles en iedereen was de normaalste zaak: mannen hadden seks met mannen, hadden seks met vrouwen. Volwassenen hadden seks met kinderen en mensen hadden seks met dieren. Deze seksfeesten, vinden nog steeds wereldwijd plaats en zijn in staat interdimensionale poorten te openen. Ze beoefenen een hele ‘echte magie’, dat al werd beoefend in de Oudheid. De favoriete slachtoffers van deze Illuminati magiërs, zijn onschuldige kinderen van slechts vijf en zes jaar oud…!

De werkelijke waarheid is buiten ons zichtveld gehouden..!
De waarheid is, dat we al eeuwen lang worden belogen en zijn bedrogen. Er is je doelbewust verteld, dat magie niet bestaat, om te voorkomen, dat jij jezelf niet, of niet wilt verdedigen, tegen dit soort ‘duistere’ activiteiten. Deze ‘echte’ magie, die grotendeels bestaat uit een zwarte duistere magie, komt voort uit een ‘Oude Wetenschap’. De geheime genootschappen, die van achter de schermen over de wereld regeren, hebben geprobeerd deze kennis, volledig uit ons geheugen te wissen.

Deze oude wetenschap, is een echte wetenschap uit het universum, en staat bekend onder de naam ‘Magnetics’( Een duidelijk woord hiervoor in het Nederlands ontbreekt). Eigenlijk is het een mix van ‘magnetics’, ‘harmonics’ en ‘geometrie’. Deze verborgen kennis, is krachtig en onbeperkt qua omvang en is veel gevaarlijker dan de ‘atoombom’.

Alle onverklaarbare fenomenen, zoals zwevende objecten in de lucht, het verkrijgen van elektriciteit van de aarde, teleportatie en vele andere dingen, die lijken op ‘magie’, komen voort uit deze oude wetenschap. Nicola Tesla is vermoedelijk de enige persoon in onze huidige tijd geweest, die deze echte en vitale wetenschap in het begin van de twintigste eeuw, in ons collectieve bewustzijn heeft geprobeerd te brengen.

De macht achter de schermen heeft er alles aan gedaan, om Tesla’s ideeën en zijn uitvindingen uit te schakelen. Het was de bankier Warburg, die het een idiote gedachte vond, om elektriciteit gratis aan het volk te geven en hij verklaarde Tesla voor gek.. Hij werd opzettelijk tegengehouden, zijn uitvindingen bij de mensheid te introduceren, waarmee hij in staat zou zijn geweest, hier geld aan te kunnen verdienen. Toen Tesla stierf, was hij bijna blut en zonder geld.

Thomas Edison van zijn voetstuk aub..
Ook de uitvinder Thomas Edison, heeft er alles aan gedaan om Tesla te vernietigen. Deze Edison, is niet de ‘grote uitvinder’ en genie achter de huidige elektriciteit, zoals ons keer op keer wordt geleerd. Edison pleegde een zeer reële vorm van verraad tegen de wereldbevolking, door rechtstreeks tegen de volksbelangen in te werken. Hij heeft doelbewust, de waarheid en kennis over de ‘vrije energie’ uit handen van het publiek gehouden.

Deze kennis, wordt zelfs niet onderwezen op de ‘beste ‘universiteiten op deze planeet. Dit gebeurt bewust, om een machtsverschil te creëren. Dit machtsverschil is tussen zij, die de waarheid van de ‘echte’ wetenschap van het universum kennen en degenen, die dat niet weten. Alle oude kennis, wordt verborgen gehouden voor de mensheid en ligt verborgen onder het Vaticaan. Het wordt dag en nacht bewaakt door een echt leger, de ‘Zwitserse Garde’, de soldaten van de paus.

Zij zijn tot hun tanden bewapend en zijn daar om de vitale informatie, die de katholieke kerk heeft verzameld, geplunderd en gestolen, uit alle delen van de wereld, te kunnen beschermen. Deze rooftocht, gebeurde onder het mom van het verspreiden van het christendom. Hierbij hebben ze alle oude boeken, kennis en artefacten wereldwijd verzameld, om deze vervolgens voor de mensheid verborgen te houden. Zolang déze waarheid, niet tot je doordringt, zul je hun slaaf zijn en niets meer.

Iedere persoon, die wel of niet verplicht lid wordt van een geheim genootschap, dient een ‘eed’ af te leggen, waarin deze belooft, nooit te vertellen, wat men ziet gebeuren. Zelfs, als wat deze persoon ziet, intens slecht is. Hiermee stemmen al deze mensen in, om een hel op aarde te creëren. Hetzelfde geldt voor iedereen, die een betaling of smeergeld eist voor iets, dat iedereen toebehoort, zoals grondstoffen, water e.d., óf voor iets, waar niet iedereen baat bij heeft, of is bedoeld om ànderen schade te berokkenen.

Alle mannen, vrouwen en kinderen, zijn dagelijks betrokken bij het creëren van realiteit. Het zijn onze ‘keuzes’, onze ‘acties’, onze ‘gedachten’, onze ‘goedheid’ of onzes ‘kwaadheid’, die de realiteit scheppen, die we voor ons, gemanifesteerd zien worden. Als onze overtuigingen en onze opvattingen, ‘nep’ of ‘vals’ zijn, dan zullen we collectief een ‘valse’ realiteit creëren. Een realiteit, die is gebaseerd op leugens, bedrog en misleidingen. Dit, is momenteel aan de hand, in de wereld waarin we leven. Dus wordt snel wakker!

De geheime genootschappen, hebben eerst ons geld gestolen, ontfutseld.
Dit bedrag, loopt ondertussen in de triljoenen dollars…., wereldwijd. Vervolgens, hebben ze hier geavanceerde technologieën van laten creëren. Deze hebben ze volledig voor de mensheid verborgen gehouden. Hun excuus hiervoor is, dat zij het alleenrecht op deze technologieën hebben, omdat zij, deze hebben laten creëren. Zeer weinig mensen, zijn voorbereid op de ‘toekomst’, die vóór ons ligt. De toekomst staat niet in steen gegrift, het hangt volledig af van de keuzes die er worden gemaakt. En net als vormbare klei, kan de realiteit worden ‘gevormd’, om te voldoen aan de behoeften van de mensen, die momenteel op aarde wonen.

Baal aka Moloch, Lucifer, Satan. Het maakt niet uit welke naam je gebruikt. Dezelfde kwaadaardige entiteit die alle mensen wil ombrengen. In ruil voor het verrichten van zijn ‘vuile werk’, beloont hij degenen die hun Ziel aan hem versjacheren,  dat zij een enorme rijkdom zullen krijgen, evenals faam en macht. Dit kennen we als ‘je ziel aan de duivel verkopen’..

Omdat de massa bewust functioneel, analfabeet is gehouden, …… is de toekomst, die ze door middel van gedachten, woorden en daden, hebben gecreëerd, niet de toekomst die ze echt graag willen. Ze zijn zich niet bewust van hun eigen scheppingskracht. Hierdoor ontstaat een ‘ontworpen toekomst’, gecreëerd door de satanisten, waarmee ze de tweede tijdlijn instromen, waar ik in eerdere artikelen over heb geschreven. (HIER) We kunnen dit veranderen, door weer volledig aanwezig te komen en te zijn…. in ons lichaam.

Dit is al 2000 jaar bekend, bij de monsters, die de katholieke kerk runnen. Vóór die tijd, waren het de keizers, daarvoor de farao’s uit Egypte…. En dáárvoor de koningen van Babylon. De Oude Mysterie scholen uit Egypte, onderwezen: ‘Magnetics’ (magie) aan geselecteerde mannen en vrouwen, die het vermogen hadden om de dynamiek van macht, energie en elektriciteit te begrijpen. Ze leerden, hoe ze bestuurd konden worden door de menselijke geest. Dit, was toen al bekend…., dus hoe is het mogelijk dat we hier niet van op de hoogte zijn.

Wie verbergt dit? ’t Instituut genaamd ‘Katholieke Kerk’!
Of kunnen we beter zeggen, de ondergrondse bibliotheek van het Vaticaan? Daar, liggen miljoenen, misschien zelfs miljarden, boeken verborgen. Het zijn, de mannen in priesterlijke gewaden, die vreemde hoeden dragen. Ze wonen achter zeer lange beschermende muren en worden bewaakt door een leger (de Zwitserse Garde), dat tot de tanden bewapend is met automatische machinegeweren, die alles verborgen houden.

Ze proberen kost wat kost te voorkomen, dat men zich zal gaan bevrijden. Zij, waren degenen, die de bibliotheek van Alexandrië verbrandden. Daarbij namen ze elk boek over Magie e.a. in beslag en verborgen alles. De belangrijkste taak van de zogenaamde universele kerk in Rome was, om ervoor te zorgen, dat iedereen die ‘magie’ wilde leren…., al voor de duistere kant had gekozen en een eed had afgelegd aan de Luciferische kant.

Vele christenen, geloven dat hun kerk/geloof niets te maken heeft met het Vaticaan. Dit is helaas onjuist. Het bewijs valt niet te negeren. Elk jaar wordt Paaszondag op een andere dag gevierd. Deze kan vallen tussen eind februari en half april. Waarom ligt er zo veel ruimte tussen de mogelijke dagen van het jaar? Het Vaticaan heeft enorme astronomie telescopen, waarmee ze een bepaalde afstemming van planeten en planetaire lichamen zoeken, die voor dat jaar de meest voordelige duistere spreuken mogelijk maken.

En wanneer besloten wordt, welke dag dat is, neemt iedere christelijke religie, deze dag over en wordt het gevierd als Paaszondag. Het Vaticaan controleert hen door middel van een specifiek contract, dat tussen hun en het Vaticaan bestaat. Zelfs de mormoonse kerk en de joden vieren Pasen of Pesach op de dag die het Vaticaan aangeeft.

Het Vaticaan, probeert de wereld te besturen, en ongeacht welke religie, aan de top nemen ze de orders van het Vaticaan op. Elk wezen, dat op aarde leeft, wordt vanaf het moment dat ze geboren worden, voor de gek gehouden, om in te stemmen met contracten die hen binden. Is het niet door een religie, dan is het door de overheid of andere manier.

Zelfs de Boedhisten en de hindoes, zijn niet immuun voor contracten binnen hun religies. Een guru, neemt alleen studenten aan die mondeling of schriftelijk akkoord gingen. De katholieke kerk heeft altijd beweerd, dat de doop een magisch ritueel was, een overeenkomst met hun god.

Alles draait hierbij om ‘zwarte magie’. Ze vertellen je dus, dat je een zielsovereenkomst met de kerk aangaat. Echter zònder dat contract, ben je vele malen beter beschermd tegen deze duistere magische invloed. Dus nu je op de hoogte bent gebracht, welke toekomst kies jij…..? Blijf je een slaaf, of kies je voor een leven in de ‘vrije wereld’. De ‘keuze’, zoals het altijd is geweest….., ligt geheel bij jou. Wees geïnformeerd, wees je eigen ‘kerk’..

Harriet Algra

februari 2020

totalhealthfoundation.nl

 

klik voor alle info over dit prachtige nieuwe boek van Harriet Algra

6 gedachten over “De toekomst… Welke toekomst..?

 1. Sinds de bevrijdingstheologie zijn intrede deed binnen de kerk zijn de rapen gaar. Niet meer vasten maar feesten net als de aanhangers van Sjabtai Zwi. Tijdens de Dutroux affaire kwam er al wat pus naar buiten.

  Een hel op Aarde is het gevolg verlicht door lucifer en haar wetenschap. De ratio…De vrije wil?

  Die appel van Eva toch.

  1. Don, dan heb ik een goeie link voor je waarin Jeanet Ossebaard in een 10 delige serie behoorlijk precies verteld hoe de vork in den steel zit. En mét goeie afloop.
   Terzijde; zat zoëven een dingetje van David Wilcock te bekijken en daar zei hij wat waars.
   De Hollywood programmering loopt iets vooruit op de valse vlag aanslagen. In de films krijgen mensen al een voorproefje van iets wat eraan zit te komen en wanneer het dan in de aanslag plaatsvindt dan is dat een bevestiging van wat mensen onbewust al hebben opgeslagen van wat er zou kunnen gebeuren.
   Het is volgens hem en wat natuurlijk niets nieuws is, belangrijk om te denken aan een goede afloop der dingen zodat een collectief gedachtenveld ontstaat wat direct invloed heeft op de echte uitkomst.
   https://phibetaiota.net/2020/02/full-cabal-part-10-jfk-jr-alive-free-energy-world-peace/

 2. Wat ik nog mis in de presentatie is de Alien agenda. Da’s dan tevens de laatste troef die ‘ze’ achter de hand hebben maar als je goed oplet zie je dat de stukken op het schaakbord worden gezet en het decor van het toneel.
  Is het jou ook opgevallen dat het thema, zombie, wel heel vaak voorkomt in de filmproducties de laatste jaren? Dat in combinatie met de ziekelijke fixatie op de smartfoon. Zag laatst iemand op de fiets de kaderand afrijden met koptelefoon op. Dus roepen en schreeuwen van mijn kant hielp niets. Ook bedwelmd door het beeldscherm. Nu de coronagekte wat opgeblazen gaat worden tot ongekende hoogte in combinatie met 5G. De hologramtechniek is al heel veel verder dan dat wij mogen weten en met 5G kun je de menigte emotioneel sturen. Virusje met bijkomende inentingen en de mindcontrol met smart en hup, laat maar komen die ‘kwaadaardige buitenaardsen’. Zo nep als de sodeju maar als iedereen erin trapt en gaat roepen tegen de 1%, “doe iets, maakt niet uit wat maar doe iets”, dan weten die smeerlappen wel wat.
  Hè, man doe niet zo negatief! Het zal toch wel goed komen of denk je dat echt zo slecht zijn?

 3. wat er verteld word over Pasen, dat staat al jaren vast, maar verschuift elk jaar maar is wel altijd op een zondag en maandag. het volgt altijd op carnaval, en dat is ook elk jaar een andere dag en datum.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.