Advertentie

Superfoods.. Medicijn van de toekomst..!


x

Superfoods.. Medicijn van de toekomst..!

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Eerst nog even voorstellen? David Wolfe, aangenaam!
Na zijn studie voedingsleer werd David Wolfe, binnen een paar jaar, een toonaangevende autoriteit op het gebied van voedingsleer, met een duidelijke visie en missie. Hij heeft inmiddels met zijn bedrijf zo’n 15 jaar ervaring en kennis van de werking en chemie van het menselijk lichaam. Een duidelijke mening ontwikkeld over bijvoorbeeld de invloed van stressoren, o.a. de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, op ons menselijke lichaam.

Typerend resultaat van een Kirlianfoto.

Deze stress, het zal je waarschijnlijk niet verbazen, blijkt een ‘killer’ te zijn voor onze schoonheid, gezondheid en vooral van invloed op onze levensduur..! En die stress is aantoonbaar. Want op de huid van mens en dier vindt een aantoonbaar proces plaats van ‘binnen naar buiten’ en dat kan met ‘Kirlian’-fotografie zichtbaar gemaakt worden als ‘uitstralingen’. Eenvoudig is vast te stellen dat deze sterk plaatsvindt bij de zogenaamde ‘acupunctuurpunten’, naast de verdamping bij bijvoorbeeld zweetklieren.

De cover van het bijzondere boek van David Wolfe over de energie in voedsel. (klik voor lead)

Acupunctuurmeridianen zijn te beschouwen als energie/vloeistofkanalen voor lichaamsvochten. In die lichaamsvochten zijn verschillende componenten (ionen) opgelost, waarbij de aard van die ionen de kleur van de uitstraling bepaalt, terwijl de doorlaatbaarheid van het weefsel voor de lichaamsvloeistoffen (de meridianen) geven de intensiteit van de uitstraling.

Deze uitstraling is niet alleen zichtbaar bij mens en dier, maar bij alle levende objecten’ en daar hoort ons voedsel ook bij, zij het dierlijk, zij het plantaardig van aard. Vooral Kirlian-fotografie van levend voedsel is uitermate interessant om te bestuderen. En dat is precies wat voedseldeskundige David Wolfe heeft gedaan. Hij is ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods.

Eerder plaatsten we al een artikel over zijn eerste boek, dat gebruik maakt van deze Kirlian-fotografie. Kijk daarvoor HIER op de site.

* * *

x

Superfoods, voedsel en medicijn van de toekomst!

x
Het nieuwe boek van David Wolfe, ‘Superfoods’ is een onmiskenbare, nieuwe mijlpaal. ‘Superfoods’ zijn voor David Wolfe, de krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen, die een ontzagwekkend vermogen hebben, om ons lichaam te voeden en te herstellen.

In dit full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen (rauwe chocola), hennepzaad, maca, spirulina, producten van bijen en nog talloze andere producten.

Als krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen vormen superfoods een uniek en veelbelovend stuk van de voedingspuzzel.

Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw.

Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander de wereld.

Heb je interesse in het boek, klik dan even op de cover hiernaast, voor een link naar de uitgever, ‘Succesboeken’.

* * *

“Als voedingsdeskundige doet David Wolfe andere experts op dit gebied verbleken. Zijn kennis van rawfoods, superfoods, kruiden en chocola is onovertroffen.”

— Professor JOHN GRAY, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

* * *

“David heeft de ultieme handleiding geschreven voor de kennismaking met superfoods. Door superfoods zullen we de bovennatuurlijke wezens worden die we eigenlijk allemaal zijn.”

— ROXANNE KLEIN, beroemde chefkok en oprichter van Roxanne’s Fine Cuisine

* * *

“Voedingsauteur en -deskundige en spreker David ‘Avocado’ Wolfe blijft een lichtend voorbeeld voor succes. Zijn kennis over superfoods zal je verbazen en je precies dat kleine beetje gezondheidsadvies verschaffen waar je naar op zoek was.”

— MARK VICTOR HANSEN, mede-auteur van de serie Chicken Soup for the Soul

* * *