Advertentie

Zijn wij Engelen-mensen…?


x

x

Zijn wij Engelen-mensen…?

x
2017 ©  Tineke Nijsten | deze versie: WantToKnow.nl/be
x
Hallo lieve lezer, ik ben Tineke. Ik herinner mij mijn ontstaan in de Kosmos en mijn komen naar deze Aarde: MIJN SPRONG NAAR HET DONKERE LAND….een nogal traumatische ervaring!! Dit wist ik uit te drukken in o.a. een 12-tal schilderijen waarvan de getoonde afbeelding de 2e is: ‘Verzonken in  Oorspronkelijke Eenheid droom ik van een Nieuw Bestaan’..
x
In 1940 werd ik geboren en kreeg een ‘normale’ Rooms-Katholieke-opvoeding, compleet met Engelen en al. Bij de ‘Hernieuwing van de Doopbelofte’, ik was toen 12 jaar , liet mijn Stem zich duidelijk horen en zei: “Aan deze belofte zul je je niet houden, je leven zal heel anders gaan”.. En in de loop van tijd ‘vergat’ ik dan ook alles wat met de Rooms Katholieken te maken had!
 x
Al vroeg ging ik op zoek naar  ‘stilte’….En deze vond ik uiteindelijk steeds weer terug in een Natuurlijke Manier van mediteren, een contact maken met mijn ZELF, mijn oorspronkelijke Wezen. Hierop volgend kreeg ik in 1978 een 3-Daagse Inwijding van binnenuit,  gewoon op mijn kamer, thuis….Van af dat moment was ik helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, kortom PARA-normaaĺ, een vreselijk woord, omdat in mijn beleven ik eindelijk NORMAAL geworden was..!!
x
Sindsdien ben ik een healer.. Sindsdien zie ik bij mensen vaak ook hun vleugels (of niet), in het bijzonder wanneer ik hen tot mediteren breng, een teken dat ze de aansluiting op hun Innerlijke BRON hebben gevonden. Ik stond daar verder nooit zo bij stil, totdat.. Ja, totdat mijn jongste zusje overleed in 2011….Vlak na haar overgaan merkte ik dat zij ‘de weg’ niet kon vinden.
x
Mijn jongste zus overlijdt en ik help haar naar het Licht..
Zij bleef hangen in de tussen-wereld,  waar ik haar maar niet kon bereiken! Plotseling vroeg ik mij af of een remedie haar nog zou kunnen helpen, dus toen belde ik een vriendin: “Ja hoor, er zijn remedies die ook na het overlijden hun werk nog kunnen doen!” Wat een opluchting en, wat prachtig!! Toch wilde ik nog even wachten met het uitzoeken ervan.
x
Maar wat bleek was dat, toen ik de telefoon neerlegde, ik wel contact met mijn zusje had gekregen! Het gesprek met mijn vriendin en onze INTENTIE bleken voldoende om dit contact weer te maken! Toen ik mij dan ook weer verder op haar afstemde, vond zij haar Engel en versmolt met haar!! Zij werden ÉÉN.. Onbeschrijfelijk de gelukzaligheid die ik hierbij mocht ervaren..
Een dag later zag ik haar: een Engel aan de Hemelpoort. Ik maakte daar een gedichtje over en ik heb dit, tijdens de afscheidsdienst van mijn zus, aan alle aanwezigen voorgelezen. Een beetje zenuwachtig was ik wel daarvoor, want zo’n gangbaar concept is dat immers nog niet! Maar de bevestiging kwam al snel. Een van mijn zus’ vriendinnen kwam even later op mij af en zei: “Ik heb je zus zien staan als Engel achter de kist, maar zei toen tegen mijzelf dat zoiets toch niet kon!!” Ze vertrouwde haar eigen Engelenogen (nog) niet!  Hierna was het FEEST.. De zeer krachtig stralende Aanwezigheid van mijn Engelenzus maakte alles high!
Dit boekje van Tineke lezen als e-bookje? Klik op de cover en je kunt op deze site het boekje lezen/voorlezen.

Oppasdag.
Geduldig wacht ik Eline, mijn jongste kleindochter van 11, aan de keukentafel op. Doorgaans komt ze vrolijk binnen, maar deze keer met hele hangende pootjes, letterlijk zelfs! “Is er iets aan de hand Eline, je kijkt zo ongelukkig?” “Ja”, zucht ze min of meer gelaten, “Ik heb al een hele week pijn aan mijn armen!!” “O-jee”, was mijn medelevende respons en ik stel voor dat zij eerst haar hond uitlaat en dat ik dan wel even naar haar zal ‘kijken’. Ze weet dat ik ’tovervingers’ heb.

Terug van weggeweest laat ze zich zakken op haar eigen plekje aan de keukentafel. En, terwijl ik haar nek een beetje masseer, begin ik Eline te vertellen over haar Huis-Tuin-en-Keukenzelfje en over haar andere Zelfje: haar Droom-of Engelen zelfje. Ja, dat ze naast gewoon Eline eigenlijk ook een Engeltje is! Hm, dit is wel een heel erg leuk idee! Haar bovenarmen stromen niet en voelen heel stroef aan. Emotioneel kan ik niets vinden totdat ik plotseling ‘zie’. “Hee Eline, je Engel kan niet door je armen heen, voel jij dat ook??”
x
En of ze dat voelt!! Na een tijdje haar armen te hebben vastgehouden kan haar Engel er wel doorheen….Vervolgens neem ik tegenover haar plaats en pak haar handen kruislings vast: de ‘Engelengreep’, die het Mannelijke en het Vrouwelijke in haar, met elkaar verbindt. Hierdoor trek ik haar Engel verder nog haar lichaam in….Eventjes later wrijf ik in rechtsdraaiende cirkelbewegingen nog wat over haar ‘Engelenplekje’, tussen de schouderbladen en dan…. word ze helemaal high. gelukzalig..  mmmmm…Ze is nu ÉÉN met met haar Engel !!!!
x
Liefs, Tineke.
x
x
Ga voor meer naar mijn gloednieuwe Weblog-in-Wording: tinekenijsten.wordpress.com

76 gedachten over “Zijn wij Engelen-mensen…?

 1. Mooi Tineke. In mijn beleving zijn wij mensen op weg om door onze moreel/ethische ontwikkeling op weg om engel te worden. In mijn laatste artikel ‘Vrijmakende relaties’ heb ik als volgt omschreven:

  “Alle bewustzijnsvormen van mineraal, plant en dier tot mens, streven naar een hoger geïntegreerde ontwikkelingsvorm. Dat is wat men evolutie noemt. Zo streven mineralen er naar om plant te worden, planten om dier te worden en dieren om mens te worden. Waar streeft de mens dan naar? In mijn beleving streeft de mens er naar om engel te worden. De engelenwereld is de eerste direct aan de mensenwereld grenzende bewustzijnskwaliteit in een ongevormde geestelijke realiteit.”

  1. Je hebt nog steeds niets van de evolutie begrepen, alles is één, ashes to ashes, mijn beste Arend
   Geen mens kan een Engel worden, niet zo lang hij of zij leeft, daarna is het niet meer aan ons, de sterfelijkenden.
   Je kunt in je illusies volharden, maar of je daar gelukkiger van wordt, ik denk dat je je zelf voor de gek houdt, en dan je zelf uiteindelijk gaat tegen komen.
   Bijna alle illusionair denken is gebaseerd op een onweten, niet de feiten en achter gelegen gebeurtenissen kennende, bij een echt diep intellectueel weten, kunnen er blijvende gedachten ontstaan, dit heet filosofie, het moet wetmatig te toetsen zijn.
   Jenne

  2. ‘Ook wij mensen bewegen ons naar hogere frequenties toe. In waarheid bestaan onze ‘zielen’ compleet buiten het niveauconcept. Wij zijn echter nu eerst eens hier en passen onze lichamen aan onze ‘spirituele’ ontwikkeling aan. Je zou ook kunnen zeggen: Wij passen onze lichamen aan de frequentiebanden aan, op die we zijn afgestemd. Ons lichaam kan alleen op een planeet bestaan die hem een gunstige omgeving biedt en juist daarom zijn we hier: wij zijn allemaal op dit niveau afgestemd en daarom zijn we hier op aarde geboren.’
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/frequenties-en-niveaus/

  3. Jenne, ik kan me vergissen maar volgens mij levert evolutie zonder involutie alleen maar grote rupsen op en dan sterft de vlinder uit.

  4. Dit is altijd een van mijn lievelingssprookjes gebleven: http://www.grimmstories.com/nl/grimm_sprookjes/van_de_visser_en_zijn_vrouw
   Ik haal eruit dat het gras elders altijd groener is. Geniet van wat er NU is. Bijvoorbeeld mijn kat. Het beestje vertoont zo langzamerhand menselijke trekjes, maar dat kan mijn projectie zijn. Gelukkig is er nog voldoende katterigheid over.

   Wij zijn in onze diversiteit allen een. Ik heb het idee dat die diversiteit onder druk staat. Alles in eenzelfde vorm willen persen geeft voor iedereen alleen maar verlies.

  5. Evolutie is net een gedicht wat we schrijven. De letter A komt niet met de letter B in conflict, of de sterkere wint, en A zou zeggen jij bent maar een medeklinker en ik ben een klinker etc. en aan het eind overleeft alleen maar een letter. Nee, de voortzetting van de evolutie betekent, 2 letters A en B met verschillende uitdrukkingsvormen, en men neemt dan nog een letter L erbij, dan verbinden zich de letters en maken samen een blabla, het eerste woord, niet heel intelligent maar toch een stap hoger in de ontwikkeling, er wordt een woord gevormd, en daaruit meerdere woorden, zinnen, strofes, een aan het eind heb je een gedicht. Zo wordt evolutie gemaakt, de differentiëring wordt stand gehouden, ook op een hoger niveau, zodat het gedifferentieerde niet tegen elkaar werkt maar met elkaar verbonden tot een het hoger geheel (eenheid) komt. Dat is evolutie volgens Prof. Hans-Peter Dürr. En ik kan me daarin prima vinden.
   https://www.youtube.com/watch?v=qrri4Li8mZM

  6. mc, doet mij denken aan Kreta vooral Knossos, eerst het beeldschrift, daarna linéaire A daarna B, moet je eens bezoeken, wij zijn uitgenodigd door vrienden bij een opgraving aanwezig te zijn, terug in de tijd, echt prachtige civilisatie, ben er al 2X geweest, mooi maar stik heet, het eiland van de 100 steden, groet Jenne

  7. Ja Jenne, Knossos is geweldig. Minoïsche beschaving. Ik was er in 1999. Ook in het museum van Heraklion, en in de grot waar Zeus zich verstopte. Wat een kunstschatten al 2500 jaar vóór Christus, was heel erg onder de indruk. Ik werd toen geïnspireerd om een liedje te schrijven. Het refreint: “saw the place where gods were hiding, saw the richmen donkey riding, saw the silver moon shines on me, saw all the light just to see…” groetjes.

  8. mc, wat moet dit eiland bijzonder zijn geweest om te zien en rond te wandelen in zijn Glory tijd, het is wel jammer dat de grote Europesche archeologische landen, veel hebben meegenomen, wil niet zeggen ontvreemd, Engeland vooral, had en heeft er een handje van, het zich toe eigenen van cultuur schatten van andere civilisatisch, hun musea puilen uit.
   Maar goed de resten van het gebouw in Knosses, met de pilaren is prachtig, ook de kleur stelling.
   Je stukje poézie is mooi en passend om dat moment van vervoering te beschrijven, groet Jenne

  9. Koekje,

   jammer dat het maar sprookjes zijn, mijn moeder verhaalde ze altijd toen ik nog een kleine Jongen was, en niet in slaap kon vallen, echte verhalen uit het noorden, ja en wis je dat een bot in zout en ook brak water kan leven, vandaar dat je ze kunt vangen in de zuider zee.
   Jenne

  10. Ja en dan Engelen, ze moeten er gewoon zijn, onze hele menselijke historie is er mee door trokken, als een geladeerde lever met spek.
   Wat zouden we zijn zonder onze bescherm Engel, en dan natuurlijk onze Aard Engelen, die oppermachtig zijn op deze planeet, ze komen meer over als Alians dan als iets van onze planeet Aarde, toen de mensen nog Vliegen konden lang lang geleden, was het niet als nu, dat kwam na dat alles overstroomd was, een hete planeet, waar bijna alles in de bomen leefden, zijn veel verhalen over, bomen die tot in de hemel groeiden, en the deep hollow waar mensen in konden binnen treden, we zijn meer als 200 millioen jaren op deze planeet aanwezig, stel je eens voor wat er in zo’n tijds bestek – aspect mogelijk is, en vergeet niet alles wat ons brein kan bedenken, in princiepe uitvoerbaar is,
   dus uiteindelijk zijn dromen geen bedrog, maar futuristiche gedachten.
   Groet Jenne

  11. Arend 1.10

   Knossos is de koningsstad, waar het labyrint te vinden was, waar de Minautaurier gevangen werd gehouden door Koning Minos, het eiland Kreta was de plaque tournante van de toenmalige middenlandse zee wereld, Herodothus schreef er over ook in de verhalen van Homerus komt het eiland voor, met zijn honderd steden, waarschijnlijk grote en hele kleintjes, hen een foto van mijn vrouw hoe ze bij een opgraving een bijzonder tablet uit de voor ziene eeuwigheid red, voorzichtig penselend, mooi als je je leven wilt verrijken, buiten het seizoen, touristen is tot een plaag verworden, de gebouwen zijn niet gigantisch maar de gevoelens wel, als je er voor open staat natuurlijk, eerst lezen en dan met je handen in de inmens oude aarde, groet Jenne

 2. Ik kan dit verhaal goed begrijpen, en aanvaarden, maar als een sprookje, een leuk mythies verhaal, wat zich zal blijven herhalen tot in de menselijke eeuwigheid, om dat Engelen ons intrigeren, eens konden wij mensen Vliegen, als grote vlinders, maar dat was eens ver terug.
  Het verhaal komt een beetje lichtzinnig in zijn mannipulatie op mij over, en zelf verklaarde super Oma’s ben ik altijd een beetje bang voor met hun moederspuug schoonmaak woede.
  Ach was het maar zo gemakkelijk om Engelen te créeeren, denk dat Icares zich omdraait in zijn graf.
  Jenne

 3. Zo streven mineralen er naar om plant te worden, planten om dier te worden en dieren om mens te worden. Waar streeft de mens dan naar? We moeten nog mens worden, op dit moment zijn wij het dierlijke aan het onstijgen. De mens kan pas een mens zijn als wij als kind ook daawerkelijk onsZelf kunnen zijn en laat dat nu precies niet het geval zijn, dus de evoltutie van de mens gaat ervover om te transformeren van ego naar individu,…van denken naar niet denken,…hier kom ik nog op terug,…

  1. Daar heb je helemaal gelijk in wow. Het gaat om het transformeren van het gepolariseerde dualistische (on)bewustzijn in een overstijgend eenheidsbewustzijn.

  2. P.S. wow.

   De engelenwereld ondersteunt ons in onze menswording en individualiteitsontwikkeling, door innerlijke boodschappen van je geleidegeest(en).

  3. Wow, wat een waanzin verkondig je hier, de mens werd mens toen hij de rede kreeg toebedeeld, ieder kind is daad werkelijk zich zelf, zijn karakter staat vast, niet zijn gedragingen, die worden aangeleerd.
   De mensheid is al heel lang op deze planeet aanwezig, met zekerheid 200 millioen jaar, in naar alle waarschijnlijkheid zijn min of meer huidige vorm.
   Je zou eens de moeite kunnen nemen om wat in de oudheid te grasduinen, en enkele verlichte Schrijvers op dit gebied te lezen.
   Jenne in de mensen een welbehagen.

  4. Jenne, jij schijnt nog steeds niet te beseffen dat al jouw geuite, vaak veroordelende, woorden meer over jezelf zeggen dan over degene op wie jij reageert!

  5. Arend, ja zonder uitingen wordt het moeilijk om iets te zeggen of schrijven, wat betreft die verouderde leuze van jou, van wat je zegt ben je zelf, dat is uit onze kindertijd mijn beste, en dan dat vaak veroordelende, klinkt niet echt lekker, als ik een standpunt in neem, veroordeel ik dan iemand anders, ja natuurlijk als wat er verkondicht wordt klinklare onzin is, doet die persoon er goed aan de nodige kritiek te verwachten.
   En kom nu eens met inhoudelijke antwoorden, of kritiek over wat ik schrijf, dat op de man spelen, is zo zinloos.
   Jenne

  6. Arend, je vergat bij je reacties te vermelden, dat JIJ dat vindt, en niet dat het per se zo IS. Wellicht kunnen we eens stoppen met dat riedeltje van ‘wat a over b zegt, zegt meer over a dan over b’…je snapt toch wel dat hetzelfde voor jou geldt?? En in die zin zouden we ons dan maar beter niet meer kunnen uitwisselen? Of we stoppen ermee die ‘stop zin’ te gebruiken. Of wat vind jij?
   En je reactie over Jenne naar Yfke toe, vind je blijkbaar een ‘dienend meesterschap’ competentie? Ik had een andere idee erover…

  7. Jenne 4.5

   Het gaat in mijn beleving om de manier waarop je dat doet. Je poneert jouw visie op anderen niet als jouw visie, maar als een vaststaand feit en waarheid. Het is de verpakking, die door haar agressiviteit je boodschap volledig aan het zicht onttrekt. Volgens mij is dat niet jouw werkelijke bedoeling. In mijn beleving wil jij een oprechte bijdrage leveren aan de gesprekken. Dat kan ik door die verpakking heen kijkend dan ook wel weer zien.

  8. Dank voor je wijze les mc, ik zal navoelen of ik die ter harte kan nemen.

  9. Arend, 4.7, ja daar gaat het om. Het is de vorm idd, die ons ‘allen’ soms weer laat verbazen. Maar ik heb ‘geleerd’ het maar zo te nemen, behalve als het zeer direct wordt. Het is soms wel een uitdaging, en ik geloof Jenne weet dat ook wel…

  10. Mijn beste Arend, waar is het probleem gebleven, transparant geworden en pppfft weg, natuurlijk zit ik mijn beste beentje voor in ons samen zijn, als ik iets opper is het voor mij op dat moment de waarheid, maar dat kan natuurlijk snel wisselen, door de gegeven feiten van anderen aangebracht, groet Jenne

  11. Voor mij is er geen probleem Jenne, ook al heb ik misschien een andere indruk gewekt. Het is dus goed zo.

  12. Heb je wel eens de film op YT, There are no forests on Earth gezien?
   https://www.youtube.com/watch?v=ObJL6aA2czo

   Eens waren alle stenen, mineralen dus, BOMEN…
   gigantische bomen……die reikten tot ver in de hemel…
   De “tafelberg” bijvoorbeeld, a stump, eens een gigantische boom van wel kilometers hoog…
   Nu bouwen mensen er flats van…
   de Aarde is rond, of ietwat eivormig… zo je wilt…
   flat Earth…haha, ja dat wordt ze vanzelf als je al haar bomen kapt…

   namaste

  13. Marie Anne,

   Uit je schrijven blijkt, dat je van onze oude planeet houdt, en dat is goed, hij kan kleine aaitjes over zijn bol goed gebruiken, volgens mijn gegevens staat de oudste boom in Mexico, meer als 1000 jaar oud.
   Overal waar ik gewoond heb heb ik wel enkele bomen gepland, dat is een goede inprint achter laten, Groet Jenne

 4. Dat wat er geschreven wordt is menselijk in de vleselijke vorm, de intentie is een metafoor naar het astrale, waar wij zielen uit voort komen en aan verbonden zijn, wetende of onwetende,en natuurlijk e,e,a verbonden met deze cosmos.

 5. “ Als God alles weet, wat er te weten valt,
  hoe kan God dan leren of groeien?
  Als jij alles weet, wat was en wat zal zijn,
  hoe zou je dan vrij kunnen beslissen?
  Als je alles zou zijn en alles zou jij zijn,
  dan zou er niets meer zijn, dat je zou kunnen doen.

  En precies in deze positie bevindt zich God,
  gevangen door de macht van zijn eigen aard.
  Maar er is een uitweg uit dit net;
  alles, wat God hoeft te doen, is te vergeten.
  Te vergeten, wat Hij was, om door onwetendheid en verwarring,
  keuzemogelijkheid en vrije wil te verkrijgen.

  Dus creëerde God een niveau van beperktheid,
  deze verwarrende plaats, die wij de schepping noemen.
  Een plaats van onwetendheid, waar wij vrij kunnen kiezen,
  waar wij vrij zijn, fouten te maken en te mislukken.
  Want alleen een wezen, dat niets weet, wat waar is,
  bezit de vrije wil, over zijn doen te beslissen.
  Door ons kan God leven, denken, voelen en zien.
  Ervaringen kende Hij reeds, maar nu kan Hij zijn.

  Ook als wij zijn vergeten, wat onze oorsprong is,
  zullen we toch gelukkiger worden, hoe dichter wij bij onze oorsprong komen.
  Terugkeren kan je, doordat je je bewustheid controleert,
  Maar hoe meer je leert, hoe minder keuzemogelijkheden je hebt.
  Ieder sterfelijke verlangt ernaar, door de oneindigheid geraakt te worden, daarentegen verlangt de oneindigheid ernaar, om minder te weten.”

  1. MC,

   Mijn gevoelens en gedachtes zijn als de eeuwige dijning van de zee, het doet denken aan de hartslag van onze planeet, ik heb vaak genoeg geprobeerd het te beredeneren, tevergeefs, het is er als je het zoekt, zo niet blijft het je toch omgeven, mooiste moment, nou één van de mooiste momente, met een bus naar het Orthodoxe klooster in de Sinaai gereden, daar hangt het mooiste portet van de Créateur van dit alles, met tranen in mijn ogen stond ik daar, ik voelde de tijd mantels van me afvallen, ik had hier lang na uit gekeken, hij keek mij in mijn ogen tot het diepste van mijn ziel, en ja dat was alles op dat moment, later begreep ik dat hij in mij was over gegaan, van af die dag was ik nooit meer ergens bang voor, speciaal mijn Eigen gedachtes niet, mijn twijfels bleven van wie ik nu wel was, en wat mij te doen stond, maar ik ben nooit meer ongelukkig geweest, alles was veranderd, en ik was niet de enigste heb ik in mijn broederschap onder vonden.
   Mooi gedicht, maag nog wel wat aan gewerkt worden, weet je een gedicht is nooit af, groet Jenne

  1. Hoi Tineke
   Zou je voortaan jouw reacties onder de reactie waarop je reageert willen plaatsen , dit voor de duidelijkheid. Je kunt dat doen door op het icoontje in de desbetreffende reactie te klikken,dat scheelt een hoop gezoek en maakt dat je ietwat minder digibetisch overkomt.

 6. Lieve Jenne,..
  Stop hiermee,..je bent oud en verbitterd,…en jou verlichte vriendjes zijn allen verantwoordelijk voor de staat waar de mensheid nu in verkeerd,..het is allemaal zo simple gewoon het kind laten zijn in wie hij of zij is dan krijgt de mensheid eindelijk de kans op te groeien zoals jullie god dat heeft bedoeld dus Jenne wees stil,..in je hoofd zodat je ook niet meer bang bent voor MIJ,..wow beyond enlightenment,..ik sta klaar om ten tonele te verschijnen om het onschuldige kind te beschermen,…

  1. !!voordat je zo snel oordeelt MC,..neem de ruimte om het te laten indalen

  2. oh ja MC en Jenne hier nog even een ruggensteuntje,..het onschuldige kind is niets anders dan het alwetende Bewustzijn het niet denken waar men zo naarstig naar op ~zoek~ is,..het goddelijke en dit is alleen zichtbaar voorbij verlichting,..wij zijn de overgangsmensen en kunnen den toekomstige kinderen in vrede laten opgroeien en laten Zijn,..onze kern is namelijk vrede en vrijheid daar waar je al zo lang naar snakt,..dus laat dit dalen,..met liefde wow,..ps. niks staat vast en het enige dat vast staat is het niet denken,..zo worden wij geboren,..

  3. Je aanzet bevalt me niet, oftewel je intentie is niet zuiver… doei.

  4. Nieuwe psyops strategie om de mensen die hier een bericht plaatsen 1 voor 1 weg te werken? Doe het niet! Dan maak je mij boos. The one man army!

  5. WOW 9.
   Met verbijstering lees ik uw commentaar.
   Ten eerste vraag ik me af wie of wat u denkt te zijn en waar u het lef vandaan haalt om een persoonlijke aanval op Jenne te doen.
   Wie bent u om Jenne het zwijgen op te leggen?
   Waar haalt u het lef vandaan om Jenne en zijn “verlichte vriendjes” de schuld in de schoenen te schuiven voor de staat waar de mensheid nu in verkeerd?
   Misschien is het voor u beter niet te reageren want u komt bij mij nogal dictatoriaal over ook al vind u van uzelf dat u het onschuldige kind moet beschermen.
   Misschien kunt u zich beter op dat onschuldige kind concentreren dat hele dagen op een schermpje kijkt waardoor ze gevaar uit een bepaalde hoek niet zien en daardoor zelf verantwoordelijk geacht mogen worden voor de staat waar de mensheid nu in verkeerd.Door onoplettendheid gebeuren de grootste ongelukken.
   In 9.3 heeft u het over bewustzijn en geeft anderen advies terwijl u kennelijk niet het besef heeft dat u nog verre van bewustzijn afstaat.

 7. Leven en laten leven,

  Soms slaan mensen in de omgang met elkaar de plank mis,
  je kunt dan verzanden in boosheid, maar dat vormt een hindernis,
  laat net dan het eigen licht stralen, maar ook door warmte te geven.
  ontwikkelt het engelengeduld zich in het dagelijks leven.

  De tijd gaat snel en voordat je het weet is het leven voorbij,
  als dit op aarde geleefd is, begint elders een nieuw karwei,
  verlies daarom, ondanks alles, nooit die lichte en zonnige kant,
  want die helpt je heel snel verder na de aankomst in zomerland.

  Veel aardse zaken zijn daar onbenullig, want ze gelden er niet,
  los komen van de aarde gaat desondanks ook gepaard met verdriet,
  zodra de draad van het leven elders is gevonden en wordt opgepakt,
  zijn dingen snel helder ten opzichte van toen men was afgezakt,

  naar de aarde die, ondanks alles, veel mensen blijft interesseren,
  omdat deze planeet mogelijkheden biedt om levenslessen te leren,
  voor mensenkinderen die kansen aangrijpen om verder te groeien,
  wordt het leven snel lichter, omdat zij in liefde opbloeien.

 8. en van psychologie…Freud, Jung, Pierakos etc..naar Wilhelm Reich…
  Van Antroposofie, Christconsciousness naar alles onderzoeken… Boeddhisme, Hindoeisme en de wijsheidsleer binnen de Islam..Soefisme…
  naar het lezen van uitspraken van Ramana Maharshi, Nisargadatta…dit alles is verifiëren op waarheid in het HART….
  dat is je ware…
  wat wordt hier veel aangevallen en gediscussieerd en zogenaamd “geweten”
  zo binnen zo buiten…
  en einde eeuwig een begin…dat is de wet, sprak Trismogin….

  In deze tijd… Eckart Tolle, Mooji levende Meesters….

  namaste

  1. Marie Anne,

   en waarom is ons weten dan niet goed genoeg, waren die names die jij benoemd dan niet zo als wij, denkende mensen, lees eens onze mooie filosoferende Schrijvers, Italo Calvino, Pliny de oude met zijn 35 tomen geschreven +/- 70 na Christus, of is alles uit het verre oosterse denken, zo veel beter als het onze, door zijn mysterieuse voor ons niet echt begrijpelijke denken omfloerst.
   voor mij love and peace, Jenne

  2. Het ligt er maar aan in welke werkelijkheidsbubbel men zich opsluit Jenne.

  3. Arend, ja natuurlijk, je hebt volkomen gelijk, maar van een bubbel gaan velen naar een dogmatisch denk Abyss, maar goed het zij zo, Jenne

  4. kijk met dit soort clips waren we in die tijd over en weer bezig, ontboezemingen vanuit het Hart zou Marie Ann zeggen, een sleutelclipnaam schoot me zelfs weer net te binnen uit die tijd, uit die dynastie tijdsperiode met Tessa er bij, toen werd er nog soms tijd genomen om postings in te laten werken en terug te seinen, ook nu gebeurt dat nog trouwens, vaak niet te traceren als je in je ratio linker helft blijft hangen, Passio ritme en timing associatieve sleutelbegrippen waar lang niet iedereen mee uit de voeten kan in een internet multi media HYPerlink omgeving… Harmonics bereiken, en vooral weer overslaan, niet slim niet handig stug volhouden, hier hebben we de Aether mee gepenetreerd met de X factor geen lusteloos transgender X lozen zoals nu de norm is geworden. hier 2009 Yo La Tengo – “Here To Fall” https://www.youtube.com/watch?v=CGQmN76FAGc fijne tijdreis toegewenst long time no see, jah AUDIO oN EN gehoorapparaatje op volle sterkte plus beeld en bord voor den kop weg aub, billenkoek voor straf, morgen ben ik jarig, vergeet ze ook ieder jaar…. autsch.. vast patroon, en ruzie maken op donderdag en in het weekend is kortjakje ziek afwezig en goh weer geen patatje, zou d’r een slappe patat van krijgen, doe nog wat met wat er nog steeds over is, ook dat is zwaar zonde en onvergeeflijk en G weet dat vast, en gelijk heeft ie, schandalig, en nog een keer kijken luisteren inwerken, beeld sjamanen met pixel rook, wakey wakey met je suffe surfboard zonder zeil en jah heb onthouden dat G wat met luchtvaart heeft dat effe dieper gaat dan het heden jah zonder gemeel goh hoe kan dat, oogjes open gehad genoeg, daar werd een fighterpilot ruziepunt van gemaakt late night yesterdaytoday gatver, ik praat ineens onzin, ben niet zo van de onzin eigenlijk, wie dat nu nog niet weet gaat maar naar Skepsis ophakken over dubbele blinde labratten en kommastampers, ben nu mega onder de indruk van dit aansluitend Bubble is time zonder Massa interview, RICHARD LIGHTHOUSE – ENERGY SCIENTIST RE TIME TRAVEL https://www.youtube.com/watch?v=7hpB8E8QuGM&t=1969s red je er maar uit, ga dit spontane stukje niet verder incensureren, je vraagt er om kan je het krijgen, niet op z’n klassiek onderMaans, dat is te gortig, maar er zo tussen in omdat het niet meer anders kan, laat me niet verder compromitteren in creativiteit kent geen tijd, en lul je over me achter de schermen dan maar zo voor de schermen. bij Trump zijn ze nu aansluitend de dementie kaart aan het spelen, ik weet dat dat niet waar is, how low can we go.. , zonder digitale straf gaan we het niet redden, de traagheid van sommigen is stuitend, en judge en jury spelen kan geklaard worden door meerderen, verdomme laat me niet gekmakend zand in de ogen indutten koeieneren door bulsjit voor of achter de schermen kom op zeg, 8 jaar wtk voor mij, voor jou misschien 4 jaar, zonder Audio op On waarschijnlijk en tsjaah dan mis je wel eens wat cruciaals, te trots om toe te geven jouw probleem. Russian SUKHOI SU 35 performing COBRA MANOEUVRE Awesome pilot skills https://www.youtube.com/watch?v=b-VNSJMiNt0 The incredible Cobra Manouvre (Pugachev’s Cobra) https://www.youtube.com/watch?v=kcLavSl58yQ voor jou is het niks, met je ongelinkte ogen en oren dicht, voor mij de toegang tot een andere wereld, jouw probleem niet het mijne, en sjaah soms mis je dan wat en meer en meer en meer, wrede nostalgie kent geen tijd, hyperbubble hoppen en luchtspringen, en er waren meer luchtwaardigen, dat gaan wuh niet deleten jammer dan. Delerium – Monarch (feat. Nadina) [Official Music Video] https://www.youtube.com/watch?v=TlNVJ4tzUSY er valt mij de laatste tijd meer en meer een breuk scheiding op tussen de muziekers en muzaklozen, radio uit, cd bestaat niet meer, hoogstens murmelen we 1 keer maand nog een ahguss auwguust peeuwus drakenpitje voor de rest bejaardenstilte vanaf 20.. en het verschil en presence, heb laatst in volle glorie een waardig muziekvolle mevrouw mogen meemaken, wat een mega universum onopgedroogd jottem vergezichten inzichten en stromend vloeibaar met vele ragfijne aftakkingen op afroep instant onmiddellijk zonodig.

  5. Mooi Odette, klokslag 00:00 😉
   Hyperdepiep hoera!!!
   Gefeliciteerd Hyper <3

  1. Jenne, je silhouet ia slechts een schaduw van jezelf. Dus wie ben jij?

  2. De gene van dat silhouette, en het is niet slechts het is enig en unique beste Arend, het is ook geen afspiegeling van de werkelijkheid,
   maar wel iets wat bij je hoort, net als de schaduw raapt gehaast haar stappen op, of je er nooit geweest ben.
   Waar het mij omging, is dat waarheids getrouw, het is nog maar de vraag of wij dit wel aan ons zelf zijn, doen we niet soms te veel water bij onze gevoelens, en waarheids betrachting.
   Jenne

 9. wat een mooi verhaal van Tineke Nijsten.
  met deze vrouw zou ik wel eens in contact willen komen.
  ook het boekje is prachtig en bijzonder.

  zou ik haar adres mogen?

 10. Hallo Jenne.

  Misschien komt een en ander nogal manipuleerderig over, maar dat is een kwestie van inzicht hebben in de Fysiologie, in dit geval op een wat meer Etherisch Niveau. Het is ook op dat niveau dat ik bij je waarneem,hoe jij nog steeds met je Kosmische Antenne worstelt!
  Ik zou je willen zeggen: verhef je luie spirituele kont en doe er wat mee !! Indien gewenst geef ik je daar wat meer informatie over.Groetje.

  1. Als ik je een goede raad mag geven, zit niet met je vingertjes in andermans leven te peutere, en volgens mij heb jij meer als genoeg aan je Eigen dikke kont, om je bezig te houden.
   Fysiologie, etherisch niveau, cosmische antenne, deze termen moet je weten te gebruiken, anders slaat het op niets, groet Jenne
   Kom net uit de groente tuin, wateren en plukken voor het avondmaal !

 11. Hallo Lieve Boze Jenne.

  Ik zie een grote verwaarloosde verwonding op je HART, met een akelige harde zwarte korst….Jij denkt dat dat mij niet aangaat, maar dat is niet zo ! In wezen gaat iedereen dat aan: De woorden die je uitstrooit bevatten PIJN, en dat is wat je de wereld instuurt….Wordt het niet eens tijd om daar aandacht aan te geven, opdat je HART weer helen kan ??….Want helaas, dat kan IK niet voor je doen !!
  Kijk er naar, genees, en word weer helemaal BLIJ,zoals een Kind dat kan zijn !,zodat ook de woorden die je uitstrooit BLIJDSCHAP gaan bevatten….goed voor ons allemaal. In LIEFDE, Tineke.

  1. Haah Coz in de hoofdrol; ’therefore I introduce to you “Buddy Christ” ‘ , wink wink nudge nudge , George Carlin for pope king ruler van de holy see met rood petje santa claus 3 point oo

   auto’s en kleding uut 1987 kieken en bepaalde sferen en manieren van doen waar ik vroeger niet tegen kon en nu misschien in kan gaan komen voor het eerst, misschien.. http://www.watchfree.to/watch-3eb-Wings-of-Desire-movie-online-free-putlocker.html

   ik kreeg voor het eerst sinds tijden de aandrang om misschien een heus artikeltje te gaan schrijven over het levensverhaal en hoe het zo gekomen is van James Corbett report, Stephen Greer en De Bie tegelijk, naar aanleiding van 3 docu’s, maar ik weet niet hoe ik opbouw structuur moet maken maar zie nog wel, aan de andere kant ruw materiaal aanleveren is op zich voldoende als wtk kopij dus niet echt een excuus, eigenlijk moet ik de beans niet voortijdig verspillen spillen maar is een vorm van ongeduldige onzekerheid en ach zo boven artikel, zo beneden reaguurselpostings, net zo waardevol inclusief gewauwelzeurzeefzeikoeren waar je nauwelijks omheen komt omdat sommigen duidelijk nou 1 keer geen waterdichte afdichtkeerkringpakkingsringen meer hebben rond een aantal verouderde doordruppelende zenuwbanen ‘Dr Steven Greer, May, 2017 (LOTS OF NEW STUFF)’ https://www.youtube.com/watch?v=NlWFnBGvMPo , ‘A Decade of Dominance’ https://www.youtube.com/watch?v=8Ji3nXvRHG0 , http://www.nporadio1.nl/cultuur-media/4368-wim-de-bie-wat-kan-ie-nie ‘Black Rebel Motorcycle Club – American X’ https://www.youtube.com/watch?v=Mw2gU7SKdwg 2 kanten van Want-ToKnow Odette, de goede kant en de andere kant tegelijk geduid door de numerologie van het getal 3 kennelijk, herken zelf de dynamiek van die 2 kanten, opgezogen door de wtk matrix en andere bloggosferische yt docu’s, zooooh fijn dat we elkaar eindelijk een keer in het eggie hebben gezien, dat maakt 1000% verschil voor de komende rondes, loop al 3 dagen op vleugels mede daardoor. Jah Tineke onze Jenne heeft sinds kort een proppenschieter uit parijs en nu durven we zeker niks meer op het gevaar af voor de verkeerde isten te worden aangezien, op een paar onverschrokken lefgozers na zoals Arnold en Sub.

  2. Haha, lachen om jullie hier; ik wil inderdaad liever mens zijn dan engel, een engel zijn kan altijd nog, daar heb ik namelijk nog de eeuwigheid aan tijd voor 😉

  3. Mwah, Hypert… zo’n proppenschieter valt in het niets naast een flinke puddingbuks hoor. Als het spiri antennetje maar niet inklapt.
   Schrijf gewoon je verhaal op en laat het een beetje redigeren door The big G.
   Wel afentoe bronvermelding erbij want anders komt Arie Gerrits weer mekkeren 😉

 12. Hoi Arend,

  Ik zie het verschil niet zo: een Mens die Engel wil worden, zoals je elders voor jezelf aangaf, of een Engel die Mens wil worden….Het zijn als twee zijden van dezelfde medaille: zij hebben elkaar nodig om eerder geschetst EEN-zijn te verwerkelijken….Het bereik van Engelen is beperkt, heb ik per verrassing mogen ontdekken, zelfs in de geestelijke wereld. Vandaar dat zij bij tijd en wijle van menselijke hulp afhankelijk zijn !! En, hetzelfde geldt voor andersom….Dit lijkt mij trouwens een nooit eindigend proces met steeds weer nieuwe lagen en vergezichten….dus een heel groot AVONTUUR !!! Laten we het daar maar eventjes op houden.

 13. Over boeken gesproken:ik ken een spannend jeugdboek “ANGEL” van L.A. Weatherly, waarin een meisje ontdekt (ontroerend beschreven) dat ze half Engel, half Mens is….Ze sluit zich aan bij een groepje Engelen – jagers om te voorkomen dat onze Aarde door een regiment Valse Engelen wordt overgenomen….In het 2de VOYAGERS-BOEK kom ik vervolgens tegen dat een dergelijke overname wel degelijk (ergens rond 2000) in de planning heeft gezeten (kippevel), maar verijdeld is kunnen worden….
  De schrijfster dacht zich met onzin bezig te houden, maar haar omgeving zei:”Ga a.j.b.door” (Er zijn meerdere delen van) Mijn kleindochter van 14 bestelde het laatste deel zelfs in het engels!!….Mooi geschreven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.