Advertentie

‘Het verzwegen verhaal over kanker’


De oorzaak van kanker is al 80 jaar bekend maar wordt bedekt gehouden en wordt ook niet goed begrepen. Dr. Brian Peskin is wetenschapper en hij heeft de stand van zaken in de kankerwetenschap geanalyseerd en komt tot de conclusie dat kanker steeds vaker om zich heen grijpt. Het gros van de medische wetenschappers wil doen geloven dat kanker steeds beter te genezen is maar de werkelijkheid is dat er in het begin van de 21e eeuw miljoenen meer kankerdoden te betreuren zijn dan in het begin van de 20e eeuw. Leden van de mensheid krijgen vaker kanker; het is doodsoorzaak nummer 1 geworden.

Een foto die eigenlijk geen bijschrift nodig heeft..!!
Zijn het vooral de enorme hoeveelheid suikerbevattende frisdranken, zoals Coca Cola, die ons de das omdoen..? Een foto die eigenlijk geen bijschrift nodig heeft..!!

Voor het gros van de wetenschappers is de oorzaak van kanker nog steeds onbekend; deze oorzaak zou op toeval berusten, een beeld dat dus niet klopt! De oorzaak, zo blijkt keihard uit het boek, is al 80 jaar bekend. Het blijkt dat kanker alleen kan ontstaan als het zuurstofmetabolisme in een lichaamscel dermate slecht functioneert dat de lichaamscel een zuurstoftekort van 35% of meer heeft. Het was nobelprijswinnaar Prof. Dr. Otto Warburg die dit ontdekte.

Warburg ontdekte ook als eerste dat een kankercel een andere manier van overleven heeft dan gewone lichaamscellen. Een kankercel leeft namelijk door middel van fermentatie van suiker en een gezonde lichaamscel door het zuurstofmetabolisme. Een opzienbarende ontdekking, waarmee tot op heden weinig wordt gedaan in de medische wetenschap..!

Daarom opnieuw aandacht voor deze mijlpaal in de informatie over kanker ´Het verzwegen verhaal van kanker´. Heel begrijpelijk geschreven delen 1 en 2 van het boek. Terwijl deel 3 eveneens zeer leesbaar is, maar dit beslaat technisch wetenschappelijke achtergondinformatie. Daarnaast zijn er 150 pagina´s aan bijlagen in het boek opgenomen, die nóg dieper ingaan op onderdelen van deze materie. Een gedeelte dat ook waardevol is voor artsen, oncologen en wetenschappers om te lezen. Daarnaast vind je in dit boek een handige verklarende woordenlijst, zodat gebruikte medische begrippen helder worden. (Hier meer informatie over dit boek en een lead naar de uitgever, om het evt. te bestellen.)

x

* * *

x

‘Het verzwegen verhaal over kanker’

2012 WantToKnow.nl/.be

x

‘Het verzwegen verhaal over kanker’ ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat. Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

(klik voor link naar uitgever Succesboeken)
De cover van het boek van Brian Peskin (klik op illustratie voor link naar uitgever Succesboeken)

Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld; hoe kunnen we de primaire oorzaak van kanker stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende 5-stappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen ook steeds meer op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

‘Het verzwegen verhaal over kanker’ is een lijvig boek van maar liefst 544 pagina’s, dat duidelijk maakt, dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Een boek geschreven voor zowel de leek als de professional; maar zeer controversieel en shockerend.
Want je gaat dingen lezen en horen die je waarschijnlijk niet van je reguliere arts zult horen. Je kunt je bij het lezen van het boek voorstellen dat professor Peskin geen vrienden heeft gemaakt met dit boek bij de reguliere ‘kankerindustrie’, zoals hij deze industrie noemt.

Vetten, zijn die wel zo slecht.?
Dr. Peskin komt ook tot de conclusie dat de theorieën over hart- en vaatziekten niet kloppen. De mainstream wetenschap gaat ervan uit dat vetten niet goed zijn, maar ook dat beeld klopt niet erg. Want essentiële vetten kunnen positief werken bij hart- en vaatziekten en transvetten zijn uitermate slecht.

Door alle vetten over één kam te scheren gooit de wetenschap op die manier waardevolle, oeroude kennis over gezonde vetten overboord.. Vetten zoals zwarte komijnolie, zonnebloemolie, walnotenolie, sesamolie, hennepzaadolie, druivenpitolie, saffloerolie, pompoenolie, teunisbloemolie, bernagie-olie en kokosolie.. In al deze oliën blijken waardevolle basis omega-6 en omega-3 vetzuren te zitten.

Informatie gebaseerd op 100 jaar oude kennis..!
Het bijzondere van al deze informatie: het is 100 jaar geleden al opgetekend door een Duitse arts, dr. Otto Warburg, en professor Peskin is ‘bij toeval’ die documentatie tegengekomen. Hij heeft het jaren bestudeerd en wetenschappelijk gecheckt met de reeds bekende en meest recente onderzoeken. Het resultaat is dit controversiële en shockerende boek.

Professor Brian Peskin is niet de zoveelste kwakzalver, die zegt dat hij een middeltje heeft gevonden tegen kanker, alhoewel sommigen dat graag over hem zeggen. Peskin is een wetenschapper, die op de schouders staat van Nobelprijswinnaar, dr. Otto Warburg, arts en fysioloog, die decennia geleden al ontdekte wat de primaire oorzaak van kanker is en hoe je het kan voorkomen.

Deze ontdekking heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het zogenaamde gezonde eten dat we moeten gaan doen, noch het hebben van meer lichaamsbeweging..! De lezer zal zich vele malen afvragen waarom de informatie van dr. Warburg en prof. Peskin niet bij de huidige specialisten bekend is.

Het antwoord is echter te uitgebreid om hier te beschrijven.. Lees het boek voor alle antwoorden maar bovenal, maak van de gelegenheid gebruik om professor Peskin te ontmoeten: hij zal op 18 en 19 juni in Nederland zijn voor een presentatie en om uitgebreid alle vragen te beantwoorden die rondom deze materie hangen.

Ontdek o.a. in dit boek:

* Waarom kanker niet genetisch is.

* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.

* Hoe je een tumor goedaardig houdt.

* Dat borstkanker is te voorkomen.

* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.

Wil je meer weten over dit vuistdikke boek, klik dan HIER voor een link naar uitgever Succesboeken en dit specifieke boek. (Je kunt het daar ook bestellen.)

61 gedachten over “‘Het verzwegen verhaal over kanker’

 1. Wat is dit voor een artikel!
  Reclame maken voor een boek.
  En ook nog reclame voor een meting waar je waarschijnelijk ook moet betalen.
  Jammer hoor !!!!!!

  1. @ reqin

   Jammer héh! dus…. degene die lekker eten & drankjes serveert moet dus maar uit eigen zak alles moet op hoesten?! Zodat daar iedereen van lekker mee kan profiteren, m.a.w. dat is dus de aller gewoonste zaak van de wereld??! Of doe je niet mee aan vrijwillige bijdrages?!

  2. Reqin, een beetje nuance zou je wellicht sieren.. Mooi hè, een zwart/witte wereld zonder nuance, dan is alles óf goed óf fout. Simpel, je kiest en klaar-is-Reqin.. Toch? Of zou er iets grijs tussen het zwart/witte zitten, sterker nog.. Zou het kunnen dat er een HELE wereld tussen zit en dat zwart/wit slechts de kopse einden zijn.. 🙄 Dus denk eens wat vaker in én/én i.p.v. óf/óf..! Zoiets: HIER
   En nu ga je dat boek kopen of ik breek je arm!

 2. @Guido: Gewoon wel dit artikel plaatsen. Goed zo, niets achterhouden, zeker niet op het gebied van kanker. We beslissen zelf wat we lezen en waar we naar handelen.

  PS: Ik lees al je artikelen over kanker en reageer juist daarop vaak niet merk ik. Het gaat niet. Nog niet.

  Vandaag en morgen rijden ze allemaal weer de Alp D’Huez op. Ik steun individuen. Maar ik heb grote vraagtekens bij KWF, waar al het geld terecht komt.

  Wanneer breiden ze nu eens de alternatieve onderzoeken uit. Laat ze meneer Peskin eens kritisch volgen. Of verder onderzoek naar Curcumine, wat tegen veel meer helpt dan alleen kanker. MMS, Selenium, B17, Vit C. Licht,… Het gaat veel te langzaam momenteel.

  lichtpuntje: curcuma bijvoorbeeld wordt steeds vaker ‘officieel’ onderzocht.
  Het feit dat het niet patenteerbaar is, is kennelijk niet meer afdoende om het af te wijzen.
  http://www.medicalfacts.nl/2009/10/28/kurkuma-breekt-kankercellen-slokdarm-af/

  Als je momenteel de officiele Pubmed database curcumin en cancer intikt op de zoekmachine, krijg je 1770 resultaten. Dat was 2 jaar geleden nog 1200
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=curcumin%20cancer

  1. Ik had mijn zus die een tijd geleden nog dacht een levensverwachting van tussen de 3 weken en 2 maanden te hebben wat info toegesluisd die ze tot mijn verbazing oppikte . Inmiddels is ze haar moestuin weer aan het inrichten en verwacht haar pompoenen dit jaar ook nog te oogsten .
   Dus Guido , bring it on !!
   Geloven in de dodelijkheid van kanker is dodelijk , schijnbaar .

  2. Met het verhogen van de frequenties op Aarde, komt ook onze scheppingskracht sterker terug. Het focussen van intenties en het zorgvuldig omgaan met gedachten, is wezenlijk!! Letterlijk in dit geval..
   Goed te horen Coz’..!!

  3. Heerlijk Coz, dat is de andere werkelijkheid, mee gaan in de ziekte sloopt je omdat je gevangen er in komt te zitten, kan je het loslaten dan zal de angst ervoor ook verdwijnen waardoor het leven weer terug keert! Het was de Bewustzijnshift voor je zus, dat kan niet anders…

 3. Guido: Prima dat je deze informatie ook hebt geplaatst, want het gevecht tegen kanker wettigt elk middel dat aantoonbaar succesvol is. Het is het zoveelste (lovende) initiatief van Succesboeken waarvan ik de stuwende kracht hierachter persoonlijk ken. Fred als je dit leest… HULDE.

  Joris (sterkte): Jouw reactie onderschrijf ik volledig. Ook ik/wij ondersteunen individuen in de strijd tegen kanker. Inzamelingen en/of acties zoals thans weer het rijden op de Alp D’Huez zien wij met lede ogen aan. Het is geld storten in een bodemloze (KWF) put dat (in mijn optiek) hoofdzakelijk wordt aangewent ter eigen eer en glorie en het instant houden van de nagenoeg zinloze heilige 3-eenheid (vergiftigen-verbranden-verminken of een combinatie hiervan)! Mijn mening derhalve: Geef niet aan het KWF (tenzij het beleid veranderd), want zij woekeren voort als een kankergezwel!

  Er zijn vele hoopgevende/mensvriendelijker alternatieven zoals ook aangegeven in het/ons boek ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’ (subtitel; er zijn andere mogelijkheden) van (wijlen) mijn grote vriend Drs. H.J (Henk) Trentelman. Hieraan wordt nauwelijks geld besteed. Hebben daarover ook (zinloos) kontakt gehad met KWF. Heb een opsomming (zeker niet compleet) gemaakt van deze (wetenschappelijk bewezen) hoopgevende alternatieven in mijn dossier ‘Met een enkele prik kankervrij’: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/2010/12/kankervrij-met-een-prik-en-nog-andere.html

  Joris: Je verwijst zeer terecht naar ‘Kurkuma Longa’, een zeer breed inzetbaar middel en met name bij kanker, waarover in Pubmed (en Google) vele duizenden positieve publicaties staan waar nauwelijks iets mee wordt gedaan (doorontwikkeling). Zie mijn Kurkuma-dossier op onderstaande website. Schandalig! Heb er zelf patiënten mee kunnen helpen, waaronder kankerpatiënten (genezen)! Het tij (corruptie) zal moeten keren want…

  In de afgelopen 100 jaar zijn vele tientallen artsen, wetenschappers en onderzoekers met de meest uiteenlopende, ogenschijnlijk effectieve oplossingen tegen kanker gekomen. Maar geen van deze werd ooit serieus in overweging genomen door de officiële geneeskunde. De meeste geneeswijzen werden in feite meteen afgewezen, ook al beweerden duizenden mensen dat ze genezen waren.

  De uitvoerenden werden vaak bestempeld als charlatans, verbannen door de medische gemeenschap en sommigen uiteindelijk gedwongen het land te verlaten. Tegelijkertijd sterven meer dan 20.000 mensen elke dag aan kanker. Waarom? Precies, die reden! Hoe triest en misdadig, want geld- economische belangen blijken voor uw en mijn gezondheid te gaan!

  Ton Claessen (66), lid/mede initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

 4. Jammer dat hier geen samenvatting van het boek zelf gegeven wordt.

  Pancreasenzymen doden kankercellen.
  Daarom zijn deze erg belangrijk voor kankerpatienten.
  http://www.drkelley.com/CANLIVER55.html
  http://www.drkelley.com
  Dr. Kelley was zelf arts en heeft zichzelf van de ergste kanker: pancreaskanker, weten te redden.
  Alle alternatieve artsen die ik eens op een radioconferentie hoorde spreken grepen allemaal terug op de pancreasenzymen in het gevecht tegen kanker.

  Maar er zijn nog zoveel meer dingen om te doen: zoals het lichaam licht basisch houden door te ontzuren met 100 gram natriumbicarbonaat (zuiveringszout) dagelijks: een half uur in een bad op 37 graden.
  Heb je geen bad: voetenbad voldoet ook.
  Deze methode komt uit een exkankerpatient: ¨ik en kanker: genezen op eigen kracht¨ en het is van Lara Masanowa Tatje

  http://www.westonprice.nl/topic/aagjeadvocado-stelt-zich-voor/page/2

  Hier nog een hart onder de riem van een VS-arts “Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell”: http://www.youtube.com/watch?v=DgbdNNfotwM

  Hij zegt: zorg dat je lichaam de goede PH waarde krijgt: 7.5 – beetje meer basisch dan normaal – als het lichaam in die staat is: dan stopt de kanker gelijk;
  Hij zegt: zwart bloed vervangen door nieuw bloed met zuurstof: ozontherapie
  Vitamine c injecties 100 cc per dag 3x per week: dan is de tumor in een paar dagen weg
  En: water met keltisch zout (we hebben electriciteit nodig in het lichaam).

 5. HET INSTITUUT
  Dr. drs. Wim Huppes (ik ken hem persoonlijk), MBA, Internist, Filosoof, Columnist voor het Financieele Dagblad en ZNetwerk, maar ook… auteur van het boek ‘We zijn de Klos’ (zorgkosten). Wim Huppes schreef samen met zijn partner Mirjam Kemp (Huppes-Kemp) het sterk autobiografische boek ‘Het Instituut’ dat is opgedragen aan (wijlen) mijn vriend en mede oprichter WWK, Drs. H. J. (Henk) Trentelman.., de langst overlevende opgegeven kankerpatient.

  We horen van turbulente ontwikkelingen in de strijd tegen kanker waarvan patiënten zouden kunnen profiteren. Echter, steeds weer horen/lezen wij dat het lang zou moeten duren voordat deze vernieuwingen (revolutionaire andere mogelijkheden) beschikbaar zijn. Waarom eigenlijk en in wiens belang is dat?

  Wim Huppes is een ex-kankerpatient. Hij was afgeschreven (agressieve/dodelijke prostaatkanker), maar weigerde op te geven. Hij heeft zichzelf genezen (2008) met een experimenteel middel (DCA = dichlooracetaat) dat de reguliere artsen hem niet wilde voorschrijven. In zijn gevecht om te overleven maakte hij kafkaëske (angstaanjagend/bedreigend) toestanden mee in de nationale zorgsector. Deze ervaringen met de instituties heeft hij, samen met zijn partner, beschreven in genoemd boek. Het is gegoten in de vorm van een politieke thriller waarin hijzelf de hoofdrol speelt.

  In een beoordeling bij Bol.com lezen we ondermeer het volgende: “ALS DIT WAAR IS DAN….. GROOT PROBLEEM VOOR DE MEDISCHE WERELD”! Het boek toont een beeld van de medische wereld vol met opportunisten, zwendelaars, schurken en mafiosi. Persoonlijk voordeel gaat boven het belang van patiënten! Voor woekerwinsten van directeuren farmaceutische bedrijven en medische instellingen! De kosten van de zorg worden onnodig opgestuwd. Moord, afpersing, witwassen, beroepsverboden, niets wordt geschuwd in de medische wereld. De belangen zijn te groot. Het meest schokkende aan het boek is wel dat Wim Huppes, de mannelijke helft van het schrijversduo, beweert dat alles wat in het boek aanbod komt zich ook daadwerkelijk afspeelt in Nederland.

  Op 22 juni 2012 (16.00 uur) gaat filosoof-uitgever Roeland Dobbelaer, bij boekhandel Selexyz Broese te Utrecht in debat met het schrijversduo. Een reden voor het debat is er zeker. Wim Huppes beweert dat alles wat in het boek aan bod komt, zich ook daadwerkelijk afspeelt in Nederland.

  Mocht u nog ongenuanceerde kenissen en/of vrienden hebben nodig ze dan vooral uit. Kom dus in grote getale, en/of verspreid deze informatie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd laat de boekhandel weten. Het belooft/zal een rel te worden. Vragen door pers en publiek zijn mogelijk. Meer info op mijn website (hieronder) of bij Huppes-Kemp: http://www.huppeskemp.nl/index.php

  Ton Claessen (66), lid/mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

 6. Het klinkt heel mooi wat er allemaal geschreven wordt over Professor Brian, maar er had toch nog wel wat meer info kunnen staan, nu is het net een promotie van het Boek, eerst kopen en dan weet je pas de info.Niet echt iets van deze tijd nu we zoveel bewustmakende info via diverse sites op Internet krijgen. Dit is info waar niet aan verdient mag worden, te veel leed en verdriet en bedrog is er over deze ziekte en dan nog niet te praten over het geld wat eraan verdient is. Na het Aavaaz schandaal worden we nog kritischer. Dus om kort te zijn zou er toch wel meer info bekend gemaakt kunnen worden…gratis……love & light

  1. lieve Agnes, niet eerst kopen..!! Dat maak je toch zelf uit..? Informeer je goed over het boek. Klik HIER voor een lead naar de uitgever. Je kunt op die plek ook een paar downloads doen uit het boek. Het boek is meer dan 450 pag. dik, maar je kunt HIER een pdf downloaden uit het boek.. ‘Gratis’ zo je wilt.. 🙄

 7. De medische wereld is een industrie waar veel geld verdiend wordt aan behandelingen en medicatie. Als het probleem, een complexe ziekte als kanker te genezen is. Hoe zullen de de op geld beluste doktoren en pharmaceuten hun geld gaan verdienen. Doktoren gaan pas voor je aan de slag als je geld op tafel neerlegd. Ze gaan dan voor je aan het werk, uren maken en diagnoses stellen. De geldteller begint dan voor hun te werken… Ik vertrouw doktoren, medici en apothekers niet meer uit eigen persoonlijke ervaringen. Ik bespaar je mijn details. Maar denk er maar eens over na, hoe al die mensen die een dure medijcen studie hebben gestudeerd nog hun dure villa moeten financieren als ze opeens geen werk meer hebben?

 8. OORZAAK KANKER ALLANG BEKEND EN GENEZEN AL BIJNA 100 JAAR MOGELIJK!

  Bij lezing van prof. Brian Peskin (maandag 18 juni 2012) liet de Nederlandse pers masaal verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht hierover (lezing) op nujij.nl -jouw nieuws telt- was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn, maar… dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld.

  Zeer goede punten die prof. Peskin maandagavond 18 juni 2012 heeft aangehaald :

  Er is helemaal niet meer onderzoek nodig naar de oorzaak en oplossing van kanker. We weten het allang maar kijken voortdurend de andere kant op. De primaire oorzaak is ZUURSTOFTEKORT (op celniveau). Dit is door de Duitse biochemicus Otto Warburg al voor 1930 ontdekt. We hadden de toen opkomende kankerepidemie in de kiem kunnen smoren, maar oncologen leren op hun opleiding niets over Warburg en als ze er al over gehoord hebben dan worden zijn bevindingen naar het rijk der fabelen verwezen.

  De celwand is het allerbelangrijkst. Deze wordt opgebouwd uit vetten en eiwitten, maar alleen de vetten en eiwitten die JIJ eet. De vetten waaruit de celwand wordt opgebouwd zijn verzadigd vet en essentiele vetzuren (omega-3 en omega-6). Deze celwand moet zuurstoftoevoer naar de cel toelaten en afvoer van afvalstoffen uit de cel.

  De PRIMAIRE OORZAAK van kanker is dus zuurstoftekort in de cel. ALLE andere genoemde symptomen die gezien worden als oorzaak van kanker zijn SECUNDAIR en leiden naar de primaire oorzaak, namelijk zuurstoftekort.

  Je voeding baseren op minimaal 60% koolhydraten, zoals de westerse overheden de bevolking adviseren, is contraproductief en werkt kanker in de hand. Kanker voedt zich namelijk. d.m.v. melkzuurfermentatie (vergisting) van glucose en koolhydraten worden in het bloed omgezet in glucose.

  Bewerkte plantaardige olien/vetten (maisolie, zonnebloemolie, margarine, halvarine) dekken de celwand af, waardoor deze luchtdicht wordt en er zuurstoftekort in de cel ontstaat. Daarnaast zorgen ze voor ontstekingen en gevaarlijke bloedproppen.

  Heel veel zuurstofcapaciteit van het lichaam gaat op aan verwoede pogingen om ongewenste (bewerkte) vetten/olien en overdadige glucose uit het bloed te verwijderen. Het lichaam probeert deze weg te branden (oxideren) d.m.v. ontstekingen. Dit is een op zuurstof gebaseerd proces en gaat ten koste van de celademhaling, waar de zuurstof eigenlijk voor bedoeld is! Lees verder Uitdaging.net.

  Als we (niet) weten dat 60% zuurstofgebrek op celniveau leidt tot kankercellen, hoe noemen we dan 50%, 40%, 30% zuurstofgebrek? Juist ja, al die andere chronische ziektes: diabetes, hart- en vaatziekte, artritis, etc. De natuur maakt geen fouten, wij maken fouten door te denken het beter te weten.

  Ton Claessen (66) landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://welzijnkanker.nl/index.htm

 9. Aan de andere kant snap ik reqin ook wel,

  Je mag er van uit gaan dat ons informatie wordt onthouden over het onderwerp kanker, dit alles om het grote geld.

  En dan is er informatie die ons allen aangaat die hoop kan geven… maar dan moet je er wel voor betalen.

  Terwijl de omschrijving van het boek weinig tot niks onthult.

  Dat is de andere kant van het verhaal.

 10. Ik heb het boek vandaag binnen gekregen en ben er direct in begonnen. Veel van wat ik tot nu toe gelezen heb wist ik al maar ik ben me toch een potje pissig om de info die ik nog niet wist. Ik vermoed dat ik na dat ik het uit heb stoom uit mijn oren heb komen!

 11. BOEK ARD PISA
  Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard Pisa (1971) vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid, eigen onderzoeken op, om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen (voormalig bedrijfskundig ingenieur), leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.
  Na het uitkomen en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard nog maar één missie: dit moet iedereen weten!
  Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie … daar gaat zijn boek over!

  In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.
  Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview ‘Kanker de Baas’. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken:
  “75% van alle kankermedicijnen werkt niet … drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”
  Lees (klik) hier verder.. voor meer info over het boek (Wat Angelina (Joly) niet wist over kanker maar wel had moeten weten), dat vandaag (25 september 2013) is verschenen.
  Ton Claessen (68), lid/mede-initiatiefnemer (net als Mike destijds) landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) : http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/
  PS
  Tijdens de totstandkoming van het boek heb ik kontakten onderhouden met Ard Pisa. In het boek zijn ook een aantal bijzondere verhalen van mensen (waaronder ex-kankerpatienten) opgenomen. Dr. Wim Huppes (bij Mike bekend), internist en ex-kankerpatient (zie eventueel verder op mijn weblog hierboven) heeft het voorwoord geschreven.

 12. Hoi Ton, weet jij welk boek je beter kunt kopen? Verzwegen verhaal over kanker of wat angelina niet wist over kanker?
  De laatst kost maar de helft namelijk.Maar is ook een stuk dunner….

 13. grrr, ik sprak laatst iemand van een kankerfonds die geld aan het inzamelen was. Ik greep mijn kans en vroeg in wat voor een auto de directeur reed en hoeveel geld er naar de onderzoeken ging. Ze had geen antwoord. Achteraf dacht ik, ik had haar beter kunnen vertellen dat ze kon stoppen want er zijn allang methodes gevonden om kanker te genezen! jammer, ik wacht op de volgende en zal mijn lijstje klaar hebben dan!
  👿
  😆

  “The helium plasma lamp
  Rife was winning battles against several popular diseases of the period, not just cancer. In tests using B. coli (bacillus coli) Rife watched the bacteria die right before his eyes. One major problem was that the lamps and the microscopes were very expensive and difficult to build, so about half a dozen weren’t exactly going to take over the cancer curing business overnight. Still, Rife patented the high intensity lamp in 1929 and hired an engineer to start a company which could mass produce them. Major insurance companies began contacting Rife.”

  http://www.naturalnews.com/042688_natural_medicine_cancer_cures_government_agencies.html#ixzz2iwvqxIww

  1. “Dr. Burzynski’s work threatens the viability of the cancer industry”
   “1970: This treatment, which he named antineoplastons, effectively balances the levels of oncogenes and tumor suppressor genes — the two type of genes involved in cancer growth — which in turn prevents cancer cells from surviving. To make a long story short, this simple protocol effectively targets all these genes, as well as all forms of cancer, without causing any negative side effects or lost quality of life.

   http://www.naturalnews.com/032998_Burzynski_cancer_cures.html#ixzz2iYLSTa76

  2. “The Gerson Therapy is named after Dr. Max Gerson who developed the protocol in the 1920s as a way to naturally activate the body’s own healing capacity and help it to overcome serious and allegedly incurable diseases like diabetes, heart disease, arthritis and cancer. The therapy involves the use of natural foods and fresh juices to treat and cure such diseases, as well as restore health to people who suffer from them.”

   http://www.naturalnews.com/031791_Gerson_Therapy_cancer_cures.html#ixzz2iYLgjej1

  3. ” Vitamine C: kanker toch de baas”
   “Vitamine C helpt tegen kanker, maar dan anders”

   http://www.cbcd.net/Book%20by%20Hanan%20Polansky%20%28Purple%20Book%29.pdf

   “Gebruiks aanwijzing onverdunde wietolie en kanker”
   “The Cancer Industry EXPOSED! Ways to Prevent and CURE Cancer”

   pfff zo kan ik nog wel eindeloos doorgaan met deze onderbouwde en bewezen experimenten dat kanker geneesbaar is!

   zucht hoe lang gaat de poppenkast nog door, en waarom trek ik het me zo aan?

   vitamine D, groene thee, kokosolie, vit B17, Essiac tea, magneettherapie, doormaken van koorts, aardbeien, natriumbicarbonaat, een vrolijk hart, hennep, citroen, zon, etc……………….

  4. Het is niet zo moeilijk Sun, waarom je het je zo aantrekt.. Het heeft regelrecht met je rechtvaardigheidsgevoel te maken. De reden waarom ik ook deze site in de lucht houd.. Ik herken je gevoel. Aandragen, aandragen, aaaaandraáááagen van zaken.. “Jongens, KIJK NOU TOCH!”.. Zo simpel onder onze neuzen en het toch niet zien.. Of…
   Willen zien.. Zitten we onszelf in de weg..?? Ons ongeloof..
   Bij 9/11, vaccinaties, kankeremedies, voedselvergiftiging, watervervuiling (fluor), medicijnen en niet te vergeten EMS, elektro-magnetische straling..!

   Het was Mark Twain die deze prachtig quote op zijn naam heeft staan:
   “It is easier to fool people, than to convince them they have been fooled”...

   En dat doet ALLEMAAL NIETS AF aan je rechtvaardigheidsgevoel. Marcel Messing riep onlangs: “Dat gevoel mag er ook zijn. Maar probeer het dan in de vorm te gieten van ‘selectieve verontwaardiging’..” Mooi of mooi?
   En belangrijk is te voelen én te wéten dat je niet de enige bent Sun! Een lichtgroet vanachter deze computer.. 🙄
   mark twain

  5. Hoi Guido, bedankt!
   En bedankt voor al het mooie werk wat je hier doet!
   ♥ ♥ ♥

   Het gevoel van “het dweilen met de kraan open” ebt weer een beetje weg. 😉

  6. Lieve Sun, (ik werd vanochtend wakker met een cartoon in mijn hoofd, die zo’n beetje dezelfde verontwaardiging behelst als jouw betoog. Grappig dat ik nu als eerste jouw commentaren lees. Ga het vanmiddag dan toch maar tekenen) De laatste keer dat er hier iemand voor het kankerfonds kwam collecteren heb ik als eerste diegene verteld dat ik het enorm waardeer dat hij voor zijn medemens op pad is, maar dat ik niet geef omdat het in mijn beleving een zeer dubieuze organisatie is. Het werd een zeer mooi gesprek en heb later nog op verzoek info doorgemaild, oa de documentaire over Dr Burzynski

  7. Lieve Imke, bedankt voor jouw inspiratie! Zo kan het dus ook; op jouw manier. ♥ 😀
   Bij mij is het geduld soms ver te zoeken, af en toe ben ik er zo klaar mee.
   Toevallig sprak ik gisteravond een moeder die ook van dichtbij had meegemaakt hoe gevaarlijk vaccinaties zijn, zulke ervaringen zijn nooit leuk uiteraard. Maar het is wel fijn dat er anderen zijn waar je mee kunt praten en die weten wat wij ook weten.

  8. Hi Sun
   Because it is a violation of your own moral compass. It offends your soul/higher self/your humanity. I’m not speaking of religon here.
   But you are not alone in this, trust me.
   Hang in there. Change starts with us and that is often painful
   Hang in there!!

 14. Laatst heb ik ergens gelezen dat de farmaci al heel lang op de hoogte is dat de graviola vrucht kanker kan genezen,maar dat ze dit niet bekend maken,omdat ze proberen de stoffen die in deze vrucht zitten na te maken wat tot op heden nog niet is gelukt.
  Deze vrucht zou duizenden keren sterker zijn dan chemo en dan ook nog zonder bijwerkingen.

  1. Hoi Arnold, graviola ook wel soursop genoemd.
   Graviola wordt gebruikt in de zwarte zalf. Ik ben zelf getuige van de werking van de zwarte zalf maar ook van mediwietolie. Beiden werken.
   Mediwietolie is nadelig voor het denkvermogen en de zwarte zalf kan verkeerd uitpakken indien er sprake is van een stralingsbelasting in je lichaam. Ik heb de zwarte zalf in beide situaties meegemaakt. Indien er geen sprake is van stralingsbelasting in je lichaam/ EHS, dan geneest het mooi, en zie je er praktisch niets meer van. Zodra er sprake is van EHS, dan is je herstellend vermogen van je lichaam volledig in de war geschopt, waardoor de wondgenezing verstoord is. Dit staat overigens los van het gebruik van de zwarte zalf.

 15. Er zijn zoveel middelen om kanker op een natuurlijke manier te bestrijden! Bakingsoda in nemen, of veel Kambucha drinken, Kambucha is een thee drank, word door een zwam( Soort grote Schimmel of Paddestoel ) omgezet, is een sterke ontgifter, en gezonde voeding is ook heel belangerijk, de goede vetten , en inderdaad die gore vieze witte suikers niet eten!

 16. In punt 16 komt naar voren dat men geen geld meer geeft aan goede doelen omdat (ik ook)van mening ben dat er teveel geld aan directeuren e.d wordt uitgegeven inplaats van waar het voor is bestemd.
  Iemand zal toezicht moeten houden op waar het geld naar toegaat.
  Als men echt om de medemens zou geven dan lijkt het mij logisch dat al die fondsen samen gebracht worden zodat er niet zoveel directeurensalarissen hoeven te worden betaald en het geld echt daar terecht komt waar het voor bedoeld is en niet voor al die dikke auto,s van deze directeuren.

 17. Wereldwijd toenemend giftig ultrafijnstof in lucht en water. hoofdzakelijk geproduceerd door de autokatalysator. Trouwens ziekte in het algemeen wordt veroorzaakt door tekort aan zuurstof op cel-niveau.

  Bekijk mijn video en je zult begrijpen dan het PM 0.1 tot 0.001 gebied nauwelijks wordt onderzocht. Als men dat gaat doen gaan de oorzaken van ziekte duidelijk worden. Bekijk mijn video waarin ik er nog dieper op inga dan het stuk wat op deze website staat.

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  1. Gerry, even de s weghalen…
   Hier op Wanttoknow werkt een https niet helaas…
   Op vele andere sites wel, waarom weet ik dus niet, maar hier moet elke link met een eventuele s in http(s) verwijderd worden.

 18. Kan men in Nederland Dr. Peshkin’s essential oils (PEO Yes) kopen?
  Dat is nl well belangrijk. Maar aangezien de macht van “Big Pharma” vrees ik van niet.
  Een paar weken geleden besloot Den Haag om Melatonine niet hoger dan 0.3 mg meer toe te staan….omdat het door mensen foutief wordt gebruikt en daar door hun slaap ritme zou verstoren. Nederlanders zouden te stom zijn om voorschiften te lezen. Of bijvoegsels. Zelf neem ik Melatinine in van 5mg sublingually (onder de tong)ieder avond….Mensen met kanker nemen 60 mg in. Het staat bekend als de beste antioxidant die bestaat. Maar “Big Pharma” beinvloed en bedonderd de zaak in Nederland. En Den Haag vertegenwoordigdt niet U maar “Big Pharma”

  1. Gerry, de YES produkten zijn ook bij de uitgever te koop.
   Inmiddels is de formule – de samenstelling van diverse olien die het meest zuurstofbevorderend zijn – gepatenteerd. Prof. Peskin wilde namelijk niet dat de farma met zijn formule aan de haal ging.

  2. Hi Jolanda,
   Goed dat ze in Nederland te verkrijgen zijn . Patent zegt op zich niets. Het prohibits alleen andere bedrijven deze formules te gebruiken. Maar het weerhoud Den Haag niet om de verkoop hiervan te verbieden volgens een of andere bizare reden. Melatonine heeft geen patent meer maar Den Haag maakt het zonder recept niet mogelijk het te krijgen. Dat is volgens mij een inbreuk op de persoonlijke vrijheid om zelf te besluiten wat voor natuurlijke producten men wil nemen. Bijvoorbeeld het zou zonder een recept mogelijk moeten zijn deze te kopen voor kankerpatienten bijvoorbeeld die hier heel veel baat bij hebben. De bemoeizucht van Den Haag op de kleine dingen ZONDER zich eens te verdiepen in wat voor troep er in de griep injecties zitten en zich dan te verschuilen achter “In Amerika heeft de FDA het goedgekeurd” is de grootste kolder die er is. De FDA doet geen clinical trials en het interesseerd hun geen moer wat er in die griep prik zit. Clinical trials worden niet gedaan door de FDA maar door CROs (Clinical Trial Organizations) ten behoeve van big pharma. Ik was a clinical trial manager en er wordt flink gesjoemeld met de protocols en de gegevens alvoor ze aan de FDA worder verstrekt en een rubber stamp krijgen. De FDA is een politiek cabbal under de duim van big pharma.
   Patenten verjaren ook, dus dat kan nog interessant worden.
   Is er in Nederlan gereageerd op het bizarre besluit Melatonine niet verkrijgbaar te maken over 0.3 mg? Weet je dat ook.
   Als dat soort dingen hier plaats vinden dan wordt er heel heftig op gereageert. Men is hier behoorlijk bezig met de griep prik.

   Red Yeast Rice – een eeuwen oud Chinese kruid tegen cholesterol werd een paar jaar geleden aangevallen door big pharma omdat er properties in zaten die het cholesterol verlaagden en daardoor in competitie waren met big pharma. BIG trouble. Het result was dat Big pharma gewoon de properties syntetish ging maken en ze nu verkoopt als medicijn tegen hoog cholesterol. En Red Yeast Rice is not steeds vrij verkrijgbaar. Maar net zoals alle cholesterol medicijnen veroorzaakt het ook spierpijn/crampen dus ik neem het voor een paar weken in en dan ga ik een paar weken zonder en ga verder met Niacin (met flush)

 19. Toen ik met dit lichaam waar ik tijdelijk in woon al 20 keer rond de zon was gevlogen, kreeg ik pijnen in voeten en gewrichten zoals heup, en knieën, maar ook het botvlies van m’n benen deed pijn. In het ziekenhuis zocht men naar Reumatische aandoeningen; een van de artsen zei: “We kunnen niets vinden, het zit tussen je oren.” Ik reageerde met: dat ik deze uitspraak een schande vond voor de hele medische wetenschap. In een Boeddhistische werkgemeenschap hoorde ik: als je geen suiker eet, geen zout, geen vlees en geen zuivel, dan word je nooit ziek. Binnen een week waren alle pijnen weg. Langzaam werd ’t mij duidelijk: ik had, en heb nog steeds, een suiker-allergie. Als ik alle (toegevoegde) suiker mijd, dan heb ik geen pijn, en voel me supergezond. En ik leef nu zoals in die Boeddhistische werkgemeenschap. Ik eet alleen groente en fruit, en niets uit glazen fles of blik. Ik drink ook geen alcohol, geen koffie en thee, rook niet, gebruik geen drugs, ik drink alleen twee liter water per dag. Echter toch nog als voedingssupplement: een goede MultiVit. Vit.B12. Zink, voor prostaat en netvlies in het oog. BrandnetelWortel, Licopeen en Zaabladpalm tbv en gezonde prostaat. En 3x per week bezoek ik de sportschool. Dat is alles.
  En zo leef ik voort, elke dag. En ik studeer ook nog via internet.
  H.G.
  Kees

 20. In het jaar 2014, zijn volgens de Franse overheid van gezondheid, 60% van de door kanker aangestaste patienten genezen.
  Toch nog steeds 40% ziek of overleden.
  Over het hoe en waarom van de toenemende hoeveelheid mensen die door de kanker worden/zijn aangetast geen woord.
  Volgens inside information zal deze ziekte alleen maar toenemen !
  Denk ook niet er iets aan is te wijzigen, zonder enorme grote en ingrijpende veranderingen in de structuur van onze samenleving.

 21. Misschien, kankercellen gedood, door oleocanthal, een stof die voorkomt in olijfolie, scientias.nl
  Middenlandse zee menu/voedsel helpt bij het voorkomen van Altzenheimer ?,
  scientificamerican.com

 22. Klein geheimpje, IEDEREEN HEEFT KANKER!!!! vanaf het moment van conceptie. Kanker is ingecalculeerd in het immuunsysteem.
  T-cellen verwijderen kankercellen, dat is hun taak. Zodra er meer aangetaste cellen zijn dan T-cellen, dan kan kanker zich ontwikkelen. Of het immuunsysteem is verzwakt, of het aantal aangetaste cellen is verhoogd, of een combinatie van beide.
  Dan begint het gedonder.
  Zoek de rest zelf maar uit, alles is uiteindelijk logica. Haal de logica er uit en dan kunnen bepaalde lui veel geld verdienen. |So be it :p

  1. Beste Cozmic, its to be or not to be, je eindigt met |so be it :p beetje flegmatitisch voor jou, normaal gesproken flecteer je het naar een andere vorm van zijn, en blijven, maar gezond leven en eten kan misschien de cellen in het gareel houden, persoonlijk geloof ik dat inderdaad het zo als men dat noemd, het middenlandse zee menu de mensen behoed voor veel ziekten en ze ook ouder doet worden, of dat een echte verdienste is in deze wereld weet ik niet, hangt van je omstandigheden en je esprit af toch !
   Olijf olie, de goede qualiteit, en dan niet verhit, dagelijks gebruiken is denk ik verstandig, en goed voor de gezondheid, groet Jenne

  2. Vel mensen die zich gezond voelden en als gelukkig leefden, zijn helaas door bevolkingsonderzoek als kankerpatient verklaard met gevolg van operaties, chemokuren etc.
   Ook is aangetoond dat als men geen onderzoek had gedaan en zij niet beter wisten dat zij gezond waren van ziel, geest en lichaam, de eventuele kankercellen geen invloed gehad zouden hebben.

   Ik weet wel dat het andersom ook wel voorkomt, maar te vaak hoor je dat men door zo’n onderzoek er op tijd bij was maar betreffende personen in een neurotische tijd terecht kwamen.
   Juist door dit te weten, vraag je jezelf af of het niet verstandiger is om niet aan zulke onderzoeken deel te nemen. Dat is geen struisvogelpolitiek maar een keuze.

 23. Ik ben bezig in boek van Brian Peskin.
  Op youtube zag ik documentaire van Edward Griffin ‘World withouten cancer’.
  Zijn boek heeft dezelfde naam.
  Iets voor deze site wellicht?

 24. Ik heb van deze materie totaal geen verstand maar ik zet wel vraagtekens bij de gangbare adviezen die bv meer fruit en groente eten voorschrijven.Naar mijn mening is in de landbouw en fruitteelt gezonde handarbeid vervangen door chemische bestrijdingsmiddelen.
  Onkruid kappen,wieden,appels/peren dunnen werd vroeger met de hand gedaan door mensen die iets bij wilden verdienen maar dat had voor de landbouwer/fruitteler een kostenplaatje en nu bestaat mijn vermoeden eruit dat chemische middelen goedkoper zijn en dat dat de reden is voor het gebruik ervan.Zoals nog niet zolang geleden bv glyfosaat in Duitse bieren is gevonden wat waarschijnlijk kankerverwekkend is lijkt het mij dat chemische resten in elk natuurproduct kan zitten die bespoten zijn en om dan het advies te geven om meer fruit en groente te eten zonder vragen te stellen of controles uit te voeren vind ik gewoon misdadig en wie weet lijdt dat wel tot meer ziekten.

 25. Heb altijd ook vanuit de bewegingsleer en fysiologie dat wij mensen niet voor niks ledematen, romp en hoofd hebben namelijk om te bewegen,?
  Daarin kun je prof scherder wel gelijk geven, dus Beweging!

 26. Heel goet Artikel ik woon in Canada, ik schijv niet zoow goed nederlans meer
  sory na 40 jaar Ik vind WantToKnow.erg goed tot siens in het Leven Peter de Boer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.