Advertentie

Op weg naar ’n wezenlijk waardevol bestel!


Spiritueel raadsvrouwe Marieke de Vrij
Spiritueel raadsvrouwe Marieke de Vrij

Voor mij zijn duurzaamheidsbesef én het spirituele ontwaken dat in deze tijden op onze planeet plaatsvindt, twee kanten van dezelfde munt. Gewoon BEWUST(er) worden, nou gewoon… De balans in deze munt ligt dan ook in een mooie combinatie van voor- EN -achterkant. Weleens een munt gezien met één kant..?

Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten… Geen dualiteit maar Eenheid. Het is mooi geweest met links, rechts, zwart, wit, arm, rijk, etc. etc. We zijn met z’n allen op weg naar een/de praktische vertaalslag van Eenheid. ‘YES, WE CAN..!’

Het zou wat mij betreft dus een krantenannonce kunnen zijn:

 ‘Financieel expert zoekt samenwerking met spiritueel raadsvrouwe op het gebied van duurzaamheid’…

(of andersom natuurlijk). 

Maar het grappige is nou juist dat deze samenwerking al bestaat…! Want JanJaap de Dood is al sinds 1992 (Rabo) in de financiële wereld werkzaam en heeft een praktische duurzaamheidsslag gemaakt door zijn samenwerking met spiritueel raadsvrouwe Marieke de Vrij.

Zelf heb ik 5 jaar aan de zijde van Marieke gewerkt en de ongekende reikwijdte van haar werk mogen ervaren. Haar visie en praktische adviezen op de sociale problemen van deze tijd zijn van diepe fundamentele waarde en haar optreden mag zich verheugen in een breed spectrum van aandacht van leidingevenden uit alle geledingen van bedrijven en onze samenleving.

Hun samenwerking heeft geresulteerd in een kwalitatief bijzonder werk dat ik je hierbij graag aanbiedt. Lees het en voel de kracht van de vele kansen van onze (a.s.) duurzame wereld.Hier kun je het document downloaden

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.