Advertentie

Wat deed WantToKnow voor jou; wat kun jij doen voor WantToKnow..?


Natuurlijk maken wij deze site met liefde; we doen dat ook met passie & plezier. Anders houden we het ook niet zo lang vol: 5 jaar alweer. Want op 8 december 2013 bestond deze site preciés 5 jaar. Er is in die 5 jaar veel veranderd in de wereld, een verandering die mede gesteund wordt door sites als deze.

Maar ook de bezoekersaantallen zijn enorm gestegen in die 5 jaar; voor ons een teken dat we duidelijk in een behoefte voorzien. Met onze inzet, gecombineerd met kennis, inzichten en ervaring, blijken we in staat om voldoende nieuws en informatie zodanig bij elkaar te brengen, dat er voor bezoekers zoals  jij een mooi totaalbeeld ontstaat.

Net als de Amerikaanse zustersite (WantToKnow.info) is ook de Nederlandstalige WantToKnow niet op een commercieel uitgangspunt gebaseerd, zeg maar een zakelijk initiatief. Maar natuurlijk moeten we ook onze rekening ‘kloppend’ maken, maar we vinden het vooral fantastisch werk om mensen te bekrachtigen, om mensen te helpen in hun kracht te komen! Wakker maken en voeden..

x

 * * *

x

vierkant eigen WTK banner - join and support

x

x

Wat deed en doet WantToKnow voor jou;
x

Wat kun jij doen voor WantToKnow..?

x

Daarom is het voor mensen bijzonder belangrijk dat zij zich in de eerste plaats informeren over deze ‘krachten-achter-de-schermen’, zoals wij ze altijd nomen. Simpelweg gezegd komt het erop neer: ‘Willen weten wat er aan de hand is’.. En inderdaad.. Dat klinkt dan als ‘WantToKnow’… En op basis van deze kennis ontstaat bij mensen niet alleen een gevoel van wat ze NIET WILLEN, maar ook wat ze dus WEL WILLEN. En vervolgens ontstaat de behoefte om vanuit dit WILLEN jezelf te voeden. Wij van WantToKnow.nl/.be willen mensen daarom deze mogelijkheden aanreiken; om zichzelf te voeden met ‘waardevolle’ informatie. En natuurlijk: wat voor de één waardevol is, is dat voor de ander niet.. Simpel. Daarom gaat het ook om jou-Zelf..!

true powerWaar doe je het voor?
We horen het ook zo vaak.. Van ‘Waar doe je het voor?’ en ‘Vind je dat nou écht leuk om te doen?’ tot ‘Wel veel negatieve berichten vind ik, kun je daar wel tégen?’ En zo kunnen we nog wel een rijtje reacties opschrijven. Maar het is zoals het is; we bestaan gewoon 5 jaar.. Voila!

En wat belangrijk is, is dat we sámen met een paar collega-websites, in staat zijn, juist dát verschil te maken, wat ertoe doet. Mensen helpen te ontwaken en bewuster te worden. Naar ons gevoel doet het er toe, dát mensen gaan nadenken, bewuster worden en niet álles meer voor vanzelfsprekend aannemen. Voor ‘zoete koek’.. Datgene aannemen wat als ‘nieuws’ of ‘feit’ wordt gepresenteerd. Op Tv, radio en kranten. Maar dat geldt, niet in de laatste plaats ook voor WantToKnow zélf.. Ja toch? Want dat is de ultieme daad: jezelf serieus nemen, door niet alles wat je leest, voelt en vindt, serieus te nemen.. Ook wat hier op de site staat..!

Maar dat voor elkaar te krijgen, dat in de lucht houden van deze site, is gewoon hard werken, élke dag. Want een site als deze ontstaat niet ‘vanzelf’.. Uren van vertalen, opmaken, nieuwsbrieven lezen, buitenlandse en Nederlandse sites volgen.. En onderwerpen kiezen, artikelen selecteren en vooral redigeren, samenstellen en opslaan. En vaak, heel vaak wordt het dan: ‘later weer verder’… Dát vooral ligt aan de basis.. Doorgaan. En zo blijkt elke dag wel weer zijn steentje bij te dragen. En het gaat. Nog steeds..

We zijn ‘gewoon’ niet meer weg te denken. Zo is het.
Maar eigenlijk is het onverantwoord om zo te blijven dóórgaan. Je moet als redactie/uitgever wel zorgen voor een ‘economisch verantwoorde invulling van deze roeping’.. Want het gaat ook om ‘economie’ en niet om ‘genoegen in je werk’ alléén. Want zoals het dan heet, daarvan alleen, kun je geen brood kopen. Zo simpel is het. Toch? Deze site is afhankelijk van een paar inkomstenbronnen, om in ieder geval ‘iets’ goed te maken van de ‘economisch onverantwoorde’ inzet van uren, tijd, energie en geld.

‘It always seems impossible,
until it is done.

Nelson Mandela
(1918 – 2013)

En op de vraag wat we dan wél doen om deze site te laten bijdragen in die ‘economische verantwoorde invulling’, hebben we diverse bronnen gecreëerd, die enigszins inkomsten genereren. We verkopen ‘agendapunten’, aan bedrijven en organisaties, die hun evenement, lezing, workshop oid willen aankondigen. En we verkopen banners, de reclameblokjes op de site. Maar het verkopen van deze banners en daaruit inkomsten genereren is een vak apart; een vak dat wij niet écht beheersen.
Ja, er zijn ook de Google-ads, die je bijvoorbeeld náást elk artikel ziet verschijnen.. Nou, die paar honderd euro in de maand, die deze banners automatisch opleveren, zijn we alleen al kwijt aan het onderhoud van deze site, de beveiliging en wat dies meer zij..

En ja, dan bieden we ook regelmatig eens wat ‘leuks’ aan, aan al die bezoekers van de site, via het postorderen.. Alsof dát geen tijd kosten alsof we Wehkamp zélf zijn.. En we zijn, met een bevriende boekhandel, een WantToKnow-bookshop gestart. Maar dat alles is niet écht substantieel te noemen. Want de vele, vele uren die het maken van deze site kost, en het resultaat van alle pogingen om er financieel ‘iets’ uit te halen, zijn niet helemaal in overeenstemming met elkaar. Alsjebegrijptwatikbedoel.. Maar we werken er hard aan om het te verbeteren, laten we het zo zeggen.

x

En dan zijn er natuurlijk de lezers/bezoekers van de site..x

 

Wat is WantToKnow jou eigenlijk waard..?

x

In de 5 jaar dat we bestaan, hebben we nog nooit direct een oproep gedaan voor een ondersteuning van jouw kant. Dat vonden we niet nodig, het draaide.. Natuurlijk hebben we onze ‘sponsor ons’-pagina, die je wellicht kent.. Maar wat je uit deze woorden mag afleiden, is dat we er heel veel instoppen en dat de realiteit van alledag, ons dat ‘eigenlijk’ niet toestaat.

ani beek-animatieDus wat is voor jou de ‘waarde’ van deze ‘waardevolle informatie’..? Informatie die de geest voedt en ervoor zorgt dat bewustzijn kan groeien. Groei is een natuurlijk proces en daardoor vooral voelt bewustzijnsgroei voor mensen als een enorm krachtig proces. Een waardevol proces, want het is een -naar ons idee- scheppend, goddelijk zo je wilt, kosmisch proces. En hoewel bewustzijnsgroei niet altijd makkelijk is, is deze wél in staat mensen de passie te laten voelen én het plezier in hun eigen leven in het bijzonder, en in onze collectieve levens in het algemeen..

Heb jij de mogelijkheid om ons te helpen, vooral vanúit dat plezier en die gedeelde passie voor jouw proces en dat van anderen, dan willen we je daarvoor bijzonder uitnodigen! Ons helpen bouwen kun je doen door bijvoorbeeld een financiële donatie te doen. Een simpele bijdrage aan de kosten van deze site is van harte welkom! Deze site hangt’ natuurlijk niet ‘zomaar’ in de lucht. Er komen veel kosten bij kijken, zoals hierboven uitgelegd.

Wil en kun je ons financieel helpen, dan kun je een bedrag overmaken op rekening 4313174 van Dolphins & Whales publishing in Heemstede – IBAN:  NL35INGB0004313174. Wij kunnen en zullen jouw ondersteuning goed gebruiken! Dankjewel!

Heb je een PayPal-rekening, dan kun je simpelweg met je PayPal-rekening een donatie doen,
door op de grote donatie-knop te klikken!


paypal veilig betalen button

wtk donatie button

Zegt het voort, zegt het voort!
Daarnaast is het van belang dat natuurlijk zoveel mogelijk mensen worden gesteund in hún ontwakingsproces. Stuur daarom ook artikelen van WantToKnow door naar vrienden en familie, collega’s en belangengroepen. Mensen waarvan jij vindt dat ze andere mensen kunnen helpen, door zichzelf te bekrachtigen. Een mooie extra bijkomstigheid is dat jouw actie hierin onze site
extra bekendheid oplevert..!

Sámen bouwen aan een nieuwe toekomst, die ruimte geeft aan meer begrip tussen elkaar en onze medemensen. Een toekomst die een rechtvaardiger verdeling van Aardse hulpbronnen oplevert en een evenwichtige balans tussen mensen en natuur gaat brengen!  We hopen dat wij onze passie en plezier met jou mogen, en kunnen blijven delen. In liefde voor onze Aarde en onze medemens!

Guido Jonkers

uitgever/redactie WantToKnow.nl/.be

the power of nature

126 gedachten over “Wat deed WantToKnow voor jou; wat kun jij doen voor WantToKnow..?

 1. Er bestaat geen enkele kracht buiten de scheppingskracht van de mens zelve.
  De mens creëert zijn wereld en is volledig verantwoordelijk voor de ervaringen in zijn/haar wereld.

  1. Paheto,
   volgens mij verwar jij de mens met dé mensen die als soort verbonden zijn.
   Wat is een mier zonder zijn kolonie?
   Wat is een koningin zonder zijn mieren…
   Helemaal niets.

  2. Anna, als je ontevreden bent met de wereld die jij geschapen hebt, kies dan een andere wereld.
   De mens is géén soort, de mens IS.

   De mensen die je ziet zijn de illusie van je eigen mind, zodat je kunt ervaren (door te zien hoe die mensen leven) hoe JIJ in elkaar steekt.

   That’s all folks !

  3. Paheto,
   Mag ik hieruit en ook al daarvooruit concluderen dat jij op zijn minst de helft van de artikelen op Wtk niet ziet?
   Omdat jij ze niet gecreeert hebt?

  4. Mmmm Anna, ik heb er geen verbinding mee. Het is niet mijn ding.

   Alles bestaat NU, alles is goed.

   Alles gebeurt om de mens te krijgen tot het land van milk and honey. Om de volledige eigen verantwoordelijkheid over zijn/haar leven te nemen (dat zijn geen grote getale mensen hoor, ik denk 1 op de zeg 50.000 mensen leeft volgens deze waarheid. De rest zit verstoken in de matrix van angst (vechten tegen) en gehoorzaamheid.).

   Om het land van overvloed te ervaren dien je én vertrouwen én geloof én liefde te bezitten.

   Het is een keuze, tussen angst (ego) en liefde (hart).

  5. De wereld die je zelf maakt, hmmm…Ga, je dat de ontvoerde gemartelde vertellen, de mishandelde , de verkrachtte, de mismaakt geborenen, de ouders van een doodgeboren kind? De lijst is eindeloos Paheto, waar haal je de moed vandaan, keuze? Vertrouwen? Liefde? Geloof?
   Waarin Paheto? Je martelaar te vetrouwen? Je verkrachter lief te hebben omdat je verantwoordelijkheid hebt genomen over je eigen leven? Ik hoop voor je en dat meen ik oprecht, dat je dit soort zaken nooit hoeft mee te maken. Je stelling zal echt nooit meer dezelfde zijn.

  6. Ik kan de kern van wat Paheto probeert duidelijk te maken wel aannemen, zo sta ik er zelf ook in. De manier waarop hij/zij/het echter brengt getuigd imo dat deze persoon er zelf nog geen kaas van heeft gegeten.
   Wat het heeft te maken met het artikel is mij helemaal een raadsel.
   @ Paheto, zet je verhaal een keertje goed op papier, stuur het naar de redactie. Laat die kreten als ; ‘huilie huilie doen’ er uit want dan ben je iedere serieuze lezer al kwijt.
   tok tok…

  7. Odette je kent mij niet. hebt mij nimmer gesproken en hebt geen flauw besef van wat ik heb meegemaakt.
   Als je verder de regels van het spel levens-ontkent, vind ik dat prima. Echter de waarheid blijft overeind/

   Cosmo, ik heb geen enkele behoefte om jullie stumpers aan mij te binden.

  8. Waar staat: “spel levens”, dient u te lezen: “levens-spel”.
   ##

   @Odette, triest dat je de illusionaire ervaringen nog steeds als realiteit beziet.

  9. Stumpers??? Oh ja, ik was even vergeten hoe verlicht de heilige Paheto al is. Niemand mag in Paheto’s schaduw lopen, sterker nog het is al zo verlicht dat het geen schaduw meer afwerpt.
   Dit omnipotente en omniciënte wezen daalt gelukkig met veel pijn in het wezen af naar de donkere catacomben van het stumperige WTK publiek om het licht vol liefde en volledig uit het hart te laten schijnen. Glorie zij met U, oh verlichte Paheto met Uw hart vol liefde. Glorie voor U die het licht op deze stumperige wezeltjes komt laten schijnen. Moge U in al uw zaligheid wederom veilig terugkeren naar de heilige lichtsferen die Uw thuis zijn. dank, dank en vele malen dank voor Uw offer.

  10. @Cozmic

   Loop niet voor mij, ik zal niet volgen
   Loop niet achter mij, ik zal niet leiden
   Doe het Werk en loop met mij.

  11. Beste Paheto, Uw eerste stelling is onjuist, en de tweede gedeeltelijk waar, als ik U was zou ik er nog eens goed over nadenken, het loond de moeite waarschijnlijk, voor Uw Eigen inzichten, om de juiste omschrijving te vinden.

  12. @paheto
   De terminologie beheersen is niet zo moeilijk , ernaar leven des te meer( tot op een gegeven punt). Imo bent je geheel door de mand gevallen als een woordelijk fenomeen, een werkelijk verlicht iemand zou niet snel mensen stumperts noemen en zo hoog van de toren blazen. Zo alwetend als jij je hier opsteld zo onwetend lijk je mij te zijn. En nee ik zal niet met je meelopen daar mijn pad een geheel andere is.

  13. Misschien even simpeler zeggen ( je lijkt me niet zo’n geweldig groot licht) Als je alleen boekenwijsheden verkondigt alsof het eigen gemaakt is ( geinterneert), Dien je wel de wijsheid ook in je eigen woorden te kunnen verhalen. Daar zie ik niet een hint naar in je comments. Ergo imo ben je slechts een lezer die nog niet de diepere betekenis heeft ervaren van wat hij/zij loopt te roeptoeteren!.

  14. De eenzame roeper in de woestijn…… is in de praktijk meestal een Arabier die zijn kameel kwijt is 😉

  15. Wacht… er komt iets door..(104.2MHz) Ik zie.. een rooie bankrekening.. een reli-businessplan.. twee linkerhanden.. twee rechter hersenhelften.. grrrrommende Grrristenen.. Grrrrrr.. treurwilg-thee.. LSD.. Klingons.. het vierde quadrant.. creatiola.. een zweefrek.. piramidewater en compressiepoeder(voor in je Geet-motor).
   Ook zo jaloers op die channelaars? Wil je ook wel eens in de spotlights staan met jouw astrale getuigenis en kunnen genieten van alle aandacht? Maak nu je eigen indrukwekkende lovestory en sla geen modderfiguur meer bij je bekenden! 😳
   http://home.deds.nl/~ruub/maakjegetuigenis.htm :mrgreen:

  16. In herinering aan GAIT, beter te laat dan never nooit…
   Het leven is wel kwellend als de zaken zo beheersen wil als Paheto het wil aangeven en van uit welke perceptie doe je dat? Mens of Animal??!

   @Jerry ze hebben geen Mplayer mode of toch wel…
   http://www.youtube.com/watch?v=4MGAWx1nm48

  17. OOooooooH Yesz, Jerry for Sjennel President ! boeiend wel, en kleurig beschreven, die hard binnenkomende kristal poeder vibraties, zonder batterijen, brutaal van de FM band geplukt, nog eens wat anders dan de gehackte telefoon opnamen van Nico, Klingons en Geet Poeder, Martin heeft het alternatieve universum doorgeprikt, in navolging van Francis, en nu netjes geïnterviewd door zwaardvechter karate kid professor wholly science Johan, sinds Mark Passio z’n satanische natural law lessen zullen we nooit meer dezelfde suffies zijn, hopelijk dan, maar euh vers van de Pers, Myra over de zeik, haar vriend zowat naar Friesland gereden om zich te wreken, niet leuk, arme Martin, ik snap gewoon helder wat ie vertelt over contouren die we niet kunnen willen mogen zien, cognitieve dissonantie, te pijnlijk om onder ogen te zien, moraal van het verhaal, zonder boeven is het ook niks, dachten we ergens al, wat is bassie zonder de boeven, en andersom, jah toch, een woestijn zonder eind, zonder boeven geen goud en een onbewaakte oase voor Egyptische buik danseressen, onder leiding van dj Johannes de doper, die collega van Jezus, en z’n elongated punt hoofden priester klasse, van de geld wisselaars in de tempel, van de paus en de kerstman, met rood met witte stippen en doornroosje met de stiefmoeder en de wolf Van Wolfowitz en VAn Helsing op heksen jacht, en waar zijn de prinsessen en de priesteressen gebleven, zitten in club light verlicht te wezen, nog steeds niet geweest daarooooh, zit vol met priesteressen zeggen zuh;

   Schijt aan klokkenluiders, schijt aan het volk!
   http://www.youtube.com/watch?v=ohWaAi-56n4

   Radio uitzending over de alternatieve media, Micha Kat en de maffiagroep Poot
   http://www.martinvrijland.nl/2014/04/03/radio-uitzending-over-de-alternatieve-media-micha-kat-en-maffiagroep-poot/

  18. “Is alles goed wat er is? Nee! Er is veel tragisch en diep verdrietig lijden op aarde. Wel geloof ik dat we negatieve situaties in ons leven aantrekken om onder ogen te zien wat er in ons leeft aan duisternis (angst, wantrouwen, woede). Deze situaties kunnen ten dele voorbeschikt zijn. Maar de bedoeling daarvan is dat we andere keuzes gaan maken zodat we die duisternis achter ons kunnen laten. Een tragische of pijnlijke gebeurtenis is niet intrinsiek waardevol en goed; dat wordt ze pas als je als mens de moed en helderheid van geest aan de dag legt om er betekenis in te vinden en er innerlijk door te transformeren. We hebben een keuze in hoe we reageren op “wat er is”. In ons sluimert het vermogen om negativiteit en pijn te transformeren door onze innerlijke houding, en het daardoor op aarde een beetje lichter te maken, zowel voor onszelf als voor anderen. Dat is volgens mij de betekenis van spiritualiteit. De hogere orde, die we zo graag zoeken achter de zichtbare verschijnselen, ligt niet buiten ons. Het is er een die we zelf kunnen en moeten scheppen; daarin ligt onze opdracht als vrije kinderen van God.”.

   Via: http://pamela.jeshua.net/artikelen/a1.htm

  19. @Paheto

   “VRIJE kinderen VAN God.” Dat is een paradox.
   “Dat is VOLGENS MIJ de betekenis van spiritualiteit.” Dat is progressie. 😉

  20. Klinkt wel aardig Paheto maar zie ook je mensen hier stumperds noemen alsof jij zo goed bent. Gun je het wel.

  21. Ach ja, JaNee, jij plaste vroeger in je broek, daar zeg ik toch ook niets van.

  22. Dank je voor het compliment Janee! *bows head* (is de expressieve kop van William (dental) Gareth Jacob Busey)

   @Paheto

   “God” is een “one size fits all” begrip en als je mensen vraagt wat liefde is ligt het antwoord over de hele tafel heen! D.w.z, die twee zijn kennelijk cultuur en persoonsgebonden.
   Ik ben atheïst, van de Griekse term “atheos”, is “a”(zonder (niet anti)) en “theos”(god).
   En dus nee, ik ben het niet met je eens, wat ook weer niet meteen een reductionistische visie op de beginselen betekend want “het boek” en het “verhaal in het boek”, hoewel onafscheidelijk, zijn toch twee verschillende dingen.
   De vraag is namelijk of je bepaalde zaken wel KAN weten, voelen, kortom beleven. Maar dat is weer een heul ander verhaal. 🙄

  1. Sorry niet gelukt, achter elke roze wolk steekt een grijze dolk…

 2. Heb sterk het gevoel dat Putin meer is als Putin alleen, door vele intelligentia in de wereld wordt hij gezien als de Anti Islam, de pro Christen figuur, die het kwaad bestrijd met zijn zijn, hij is ongrijpbaar in zijn denken, en ze steeds een stap voor, Obama zet zich zelf compleet voor schut, na zijn bezoek aan zijn baas in Saoudi Arabia, kwam de uitspraak geen Moslim dan terrorist ongelovige hond, deze waanzinnige om een grote zwarte meteoriet draaiende dog’maten, doen de wereld en zijn bewoners veel kwaad en dat moet worden gestopt, voor het te laat is.

  1. Jerry…
   Via Smiley, Tolle, en een man met een buitengewoonkunstgebit nu…
   De scheiding was al een hele tijd geleden in gang gezet.
   Poetin heeft zich al lang weer laten bezetten.

  2. @Anna
   Zou het een kunstgebit zijn denk je?
   Ik leg allemaal plaatjes voor me op een rij, dan doe mijn ogen dicht en degene die op mijn bord springt wint!
   Maar suggesties zijn ook altijd welkom. 😉

  3. Iet wiet waait is eerlijk weg.

   (zo doe ik het ook met de ogenkleppen dicht)

  4. Ziet er lekker uit! Wel calorierijk zo te zien, misschien ook lekker met een specifiek soort “groente” er doorheen.

  1. van Dale:
   – arrogant: ar·ro·gant (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) met een te hoge dunk van zichzelf; verwaand
   – verwaand: arrogant
   – dunk: waardering: een hoge dunk van iem. hebben

   Mmmm, klopt ik heb een hoge waardering voor wie ik BEN.

  2. Arrogant, komt van het Franse woord, arrogance, orgueil, morgue, maniéres hautaine, et méprisantes.
   Als je daar mee behept bent, ben je voer voor de psychiaters!

  3. Tja als je woordjes gaat weglaten kun je overal pap van maken. Probeer deze eens pahet ‘megalomaan’. Je zelfbeeld klopt niet echt met het beeld dat je oproept bij anderen. Dat houd in dat als de hele wereld jou arrogant (TE hoge dunk van zichzelf) vind, en jij niet, dat jij er eens over na mag denken of je zelfbeeld wel klopt.
   Maarja trollen denken niet maar zwelgen in hun eigen ongein. Dus heb ik eigenlijk al weer te serieus op je gereageert !

  4. Hoe hoog is hoog?! Zolang je maar niet op een voet stuk staat anders verander je vanzelf in een standbeeld en dat is niet voorbeeldig te zijn aan statieve deelname. Ach ik doe mee als hoogvlieger, heb geen moeite om een wel gemikte kwak precies op je hoofd doen belanden.

   Ik ben irritant hoog te noemen en kan onvervalst laag uit komen. Ik bedoel maar…

  5. @4.4
   Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….spiegelde Marcel zodat hij door anderen kan ervaren, die hij zelf is.

   Je bent wel hardleers hé ?

   Om de arrogantie maar wat te verhogen: Als je vragen hebt, wil ik het toelichten, Verveel je je en denk je kom ik fa weer eens zeiken, ga dan lekker ff op de plee jezelf bevredigen!

  6. Zie hoe het level peil Paheto zakt bij Toverslag tot beneden Nederlands Peil. Zelfs de hoogste graad in de Kosmos kan zinken tot lager dan laag. Marcel blijft imo zeer netjes in woord gebruik en Paheto’s lach breekt zijn eigen luchtige weerspiegeling. Jammer voor Paheto die geenlid mag worden van de RNF in 5D. Paheto je bent letterlijk en figuurlijk gezakt…

  7. @ paheto

   Arme jongen , zoveel wijze boeken gelezen en nog zo de mist ingaan. Tja dat krijg je als je denkt dat je wijsheid lezen kan! Nee beste puberale Pahetootje je dient wijsheid te ervaren en te leven .
   En dan het idee alleen al dat ik vragen aan jou zou hebben,waarvan de antwoorden mij werkelijk zouden boeien, je hebt wel gevoel voor humor haha. Maar je mankeert niets dat niet in pak hem beet 100 incarnaties verholpen kan worden hoor , dus er is nog hoop voor je.

  8. Dat is nou onvervalste uitleg van een gemiddeld goed niveau Marcel…

  9. @ paul
   Zei je niet dat het trollenjachtseizoen weer was geopend , nou ik liep me even warm. Paheto is bang dat we anders geen bal raken zal hem even voor zijn noten schoppen dan praat ie wel anders ( figuurlijk natuurlijk we hebben het niet zo op geweld)Het zal niet de eerste trol zijn die huilend het hazenpad kiest!

  10. @ Marcel

   Ik schenk net 2 glaasjes whiskey voor ons beide in (met ijs!) en poets net mijn afgezaagde dubbelloops jachtgeweer (zonder kolf) schoon, voor een partijtje onvervalst Angsthazen af knallen. We moeten oefenen voor eind deze maand want dan is er weer kermis in het land en moeten we weer onze highscore hoog zien te houden bij fotoshopschieten. 🙂

  11. Wat ik mij afvraag waarom steeds mensen wegjagen die andere kijk hebben op het leven. Het leven is geweldig hou van diversiteit het RNF clubje schiet zijn doel voorbij.
   Ben ik blij dat ik nergens bij hoor.

  12. Ben al lang vaste bezoeker van WTK en op het forum maar hoor niet bij het clubje gril er van. Ieks

  13. Jouw laatste schilderij vond ik bijzonder. De kleuren maar ook de compositie. Geen strand te bekennen 😀

  14. Een innerlijke bloemenzee zonder vorm houvast alleen licht en kleur monika 😉

  15. Ben het gewoon niet eens hoe mensen aangevallen worden op deze site denken ze anders. Met een kritische noot is niets mis.

  16. Dit forum is niet zuiver meer het is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen.

  17. @ Janee

   We hebben geen clubje, dat denken van je onspoort nu juist steeds…
   Wegjagen? Je bent van het zelfde soort bijkbaar, je zeurt nog steeds om dingen die er niet zijn. Je bent gewoon flubbercasted de hele tijd met waan dingen te zien. Als kunstenaar ben je toch een fantast je heb de gekste ideeen over ons clubje. Je kan dus niet met bepaalde diversiteiten overweg blijkbaar. Ga je g0ed ouwe zeurneus…

  18. @Marcel 5.D

   “Tja dat krijg je als je denkt dat je WIJSHEID lezen kan! Nee beste puberale Pahetootje je dient WIJSHEID te ervaren en te leven.” & “Maar je mankeert niets dat niet in pak hem beet 100 INCARNATIES verholpen kan worden hoor, dus er is nog hoop voor je.” & “Tja EENVOUD siert de MEESTER, daar moet je hier (op WtK??) erg ver naar zoeken.” & Het lijkjt verdorie wel een kleuter die niet in de gaten heeft dat ie tegen VOLWASSENEN praat.”

   Er trilt daar meer in Groningen dan alleen de grond geloof ik… maakt niet uit, goed om te zien dat je je gevoel voor zelfspot nog niet weggestuitert is!! 😀 http://www.youtube.com/watch?v=LmMmjuCP47U

  19. @ Janee

   Je bent zelf geen goed voorbeeld te noemen van een vriendschappelijk beleid. Meer de Judas de verrader die acher iemands rug een mes trekt en voluit toe steekt. Laf weg rent en om het hardst toe roept ; “Hij , Hij, Hij diedaar Hij was het en ik was de getuige….!”
   Het wordt misschien eens tijd dat we jou een trol gaan noemen en je vrolijk op de korrel gaan nemen. Je vraagt steeds om een speciale treatment met je scheld kanonades en je eigen concept van steeds je verkeerde onderbuik gevoel te volgen. Het is aan jou hoe je de bal gekaatst terug wilt vangen. Ik laat me niet weer afschilderen door een schilder die niet verder komtdan steeds dezelfde spot prent makend. Man je bent zo’n een cliche aan het worden dat je niet eens meer geliefd wordt. Je mag verder spaarren met Paheto hoor. Het is jouw kluifje…

  20. @janee
   Dus ik moet mij gewoon funsige dingen laten zeggen? Je kon trouwens wel eens lijden aan een clownsfobie ….. wel eens aangedacht? Je ziet clubjes waar ze niet zijn en vind ze bovendien nog doodeng ook die hersenspinsels van je .
   @Jerry
   Zelfspot is de beste spot ben ik ,volkomen met je eens. Maar sommige zaken interpreteer je imo toch verkeert( kan aan mijn schrijven liggen hoor.)

  21. @Marcel

   Zat al ergens te krabbelen, we zijn toch nog wel “in de liefde”? Heb ik me gelukkig toch niet vergist! Maar jah, die appels hé, blijven er maar voor zorgen dat wij mensen zondigen! 😉

  22. @ Odette

   De allermooiste vis ben jij… je hebt zo’n heerlijk lekkerbekkie, prachtige staartje en een dubbel gezouten opmerking. Ik zal je gauw weer bij gaan voeren wanneer je weer komt happens ..
   Plons!!!

  23. @ Jerry

   De rest blijft elkaar maar tot moes slaan, het leven is 1 comp(l)ote…

  24. Waarheid is als een paling, net als je denkt er greep op te hebben, glipt het uit je vingers.

  25. JaNee, 4,20

   Dit forum is net het heelal, planeten sterren, satalieten, zuster- broeder sterren, zwarte gaten, vallende sterren kometen, en GUIDO die achter zijn telescope gezeten alles waarneemd, en eventueel een te snel reizende/rijzende ster een andere baan geeft.

   JaNee, je moet eens met bredere penselen proberen te schilderen, geeft vaak een mooi effect aan een compositie,Groet.

  26. Jenne zo ken ik je weer als Sterkundige kijkert scoor je niet slecht met je astronomische oog voor schitterende sterren. Je hebt een goed Huble telescoopje op wtk gericht staan…. Houwen zo!

 3. “Natuurlijk maken wij deze site met liefde”

  Quatsh!
  De site wordt gemaakt vanuit angst.
  Angst voor de grote boze buitenwereld.
  Voorbijgaand aan de waarheid dat waar veel aandacht aan besteedt wordt: groeit.
  Vanuit deze waarheid is WTK een satanistische site, die angst zaait en de scheppingskracht van de mens ontkend.

  Liefde is, geloof in de scheppingskracht van het ZIJN.
  Liefde is weten dat de waarheid overvloed is, vreugde is.
  Ik erken en BEN dat.

  1. Je vergeet de RNF die aan boord hier is…
   Elke onderwerp wordt onder de loep genomen.
   Elke persoon wordt hier gescanned op schrijfwijze en zijn hemelse ISP.
   Elke klank kleur van gedachte, negatief of gezweverteef in positief bewust zijn.
   Elke perikel hier is niet enkel van Dark matter, er is ook genoeg humor te ervaren.
   Humor staat ten top in de Kosmos, uit liefde wordt dat dus gekoesterd.
   En de GUM die hier rondwaart is niet van Boze aard, maar schept lichtigheid en luchtigheid in verwrongen taalgebruik.
   De site is hier gewoon een klaag/weerkaats muur van uitingen.
   Het schept een collectief verband, tussen jonge en oude zielen.
   En angst me reet, liefde? waar ben je eigenlijk met je hulp?

   Ik erken en ben RNF, een verbond van mensen die van elkaar houden met hugs en een gulle lach, die graag elkaar helpen waar nodig is.
   (voor elk nieuw lid een rooie fop neus)

  2. 5.1 wrote “En angst me reet, liefde? waar ben je eigenlijk met je hulp?”

   Wat heeft hulp geven in Godsnaam met Liefde van doen.
   Hulp geven is het ontkennen van de grootsheid van de mede-mens, kweekt afhankelijkheid én houdt deze in stand.

   Doe je eigen bewustwordings werk, I’m not U’re bitch!

  3. Het lijkt erop dat je je niet goed voelt, Paheto.
   Vergeet dan niet dat je al de hele tijd tegen jezelf staat te praten, jouw ‘demonen’ staat te bevechten. Wij zijn toch alleen figuranten in jouw toneelstuk.
   Je past je eigen interpretatie van het woord liefde toe maar ontneemt dit anderen? Je wilt de intentie van mensen beoordelen en je eigen als de ‘ware’ verkondigen. Waarom?

  4. Oh Paheto, je komt uit deze koker? lol
   Nou dan maar verder tegen je spiegel aanpraten…succes.

  5. Hulp kan je ook om zetten in HELP…. van klein naar GROOTS idd.

   Niet zo moeilijk om het eens te bezien van een lachwekkende kant!

  6. Nou Monika kan heel erg heerlijk koken moet ik eerlijk toegeven en zo te zien pruttel en sudder Jij Paheto nog lekker lang na…
   Nu tijd voor een kant en klare maaltijd!

  7. @Paul 5.5
   Je vraagt om vis, dit terwijl als je mijn reacties en links zou bestuderen je een hengel, lijn, haak en aas krijgt aangereikt.
   En zelfs de weg wordt gewezen naar een zeer vis-rijk water.

  8. @ Paheto

   Ik gebruik een schepnet, visfuik en/of als het moet een trawler om meer vis voor mijn Sushi naar binnen te slepen. En vis stinkt niet. Vis is lekker, gebakken, gerookt of zelfs rauw mag het gegeten worden. Uitje erbij?! Ja wel, vis ik ben er gek op… Jij toch ook?!

  9. Ik als dolfijn geniet van de dieptes van de oceaan en kijk elke keer weer in het heden.

  10. Kijk eerst eens in het NU dan het Heden, want bij van Eden tuimel je hard naar beneden… 😉

 4. monika, je respons getuigd van een grote mate van triestheid.

  Merk je terecht op dat de (aanvulling: onbewuste -) mens zich gespiegeld ziet in de toneelspelers om zich heen.

  Echter, als je jezelf gespiegeld ziet in mij, komt het madam slecht uit…..
  Ga toch lekker koken mens!

  1. Lieverd, ik re-flecteer op jou….ik zei toch nog kijk in jouw eigen spiegel 😉

  2. En nu ga je een lekker maaltje voor ons tweetjes klaar maken, oke?
   Brave jongen/meisje dat je bent… 😉

  3. Hoi Im, ja dat gevoel had ik ook al. 🙂
   Maar de energie is net ff wat anders, een jonger broertje misschien?

  4. Lachen dames, dat dacht ik ook al…we kunnen het toch niet allemaal fout hebben 😀

  5. we weten het pas echt, als Cozmic en Paheto elkaar om de oren gaan slaan. 🙂
   Maar dat zal moeilijk worden want Cozmic laat zich daartoe niet meer verleiden? 😉 <3

  6. Geen zorgen Sun 😉
   Ik heb wel de directeur van het GGZ aangeschreven en gevraagd of ze zware patienten wat minder snel naar huis willen sturen.

  7. nee btw, ik denk van niet, “huilie huilie” vind ik toch wel een hele andere typetje.

  8. Tja eenvoud siert de meester, daar moet je hier erg ver naar zoeken. Geef het maar niet te veel aandacht straks groeit het nog verder , ik moet er niet aan denken ,megalomanie maximus…..

  9. @ paheto
   Wat kom je hier eigenlijk doen? Denk je hier de guru te kunnen uithangen en zieltjes te kunnen winnen voor je eigen gerief?Zooo zielig , ik heb de meeste mensen hier zoveel hoger zitten dan jij! De meeste reageerders leven wat zij verkondigen en jij hebt een aantal boekjes gelezen en geeft dat letterlijk ( op de kleuring van vrouwonvriendelijkheid en arrogantie na dan ) weer als weet jij DE WAARHEID . Om het maar eens neer te zetten zoals mijn pa deed “je hebt de randen van de pot nog in je billen staan”. De manier waarop jij je hier gedraagt zet je mijlen ver achteruit, wat bescheidenheid zou je zeker geen kwaad doen.

  10. Paheto = de 2de Martijn. over citeren gesproken. ra ra wie ben ik met Albert de Mol (niet van Linda)

  11. Ah, Mars, een beetje ‘moving target practicing’ houdt je scherp 😉

  12. Das ook weer waar , maar dan mag het wel een target van belang zijn en niet zo’n frummel die zichzelf tegenspreekt en dusdanig duidelijk geen kaas gegeten heeft van het onderwerp waarover hij zijn megolomanie botviert, dat de haren je te bergen rijzen. Het lijkjt verdorie wel een kleuter die niet in de gaten heeft dat ie tegen volwassenen praat. Geeft niet maar doe dan niet of je alles weet!….. de sukkel

  13. Hihihi Marcel, dank voor de uiteenzetting van je persoonlijkheid.
   Verder zijn de Re’s vooral het spelen op de man en raken jullie zelfs nog geen enkele bal.
   En dat is gebruikelijk, bij mensen die geen motivatie hebben.

   Maar soit, ik vind het uitermate amusant, dus ga door!

  14. Ach soms hebben we wat afleiding nodig anders wordt het ook zo verschrikkelijk saai op WTK. We moeten wakker blijven anders dommelen we zo weer in slaap van infantiele figuren die graag Spirituele Wonderboekjes in calculeren. Af en toe moet je ook iets hebben wat te voorschijn springt als een Pias die vorm kan geven aan onze lach spieren.

  15. NU niet te laag gaan lieve Sun anders komen we niet meer overeind van het lachen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.