Advertentie

Soevereiniteit, het ultieme hoofdstuk..!


De beide auteurs van het baanbrekende boek over de Soevereine Mens: Luca van Dinther (r) en Robbert Boerman

Bij het ontwaken van de mensheid, komt telkens één facet van ons leven aan de orde. VRIJHEID..! Die vrijheid die we nu hebben, lijkt allemaal aardig, maar is, vanaf dat je ouders je aangeven bij de Burgerlijke Stand van een of andere Nederlandse gemeente, feitelijk een ‘wassen neus’..Het lijkt een neus, maar het is gewoon ‘fake’..

Het stelt niets voor, omdat je -voordat je nog niet eens beseft dat je op Aarde bent geland- al ‘onderdeel’ bent van het Koninkrijk der Nederlanden. Voila. En zo gaat het wereldwijd met alle ‘staatsburgers’.. Mooie naam toch ook, ‘staatsburger’.. Een burger van de staat.. BEZIT van de staat en dus weg vrijheid. Tja, niet zo vreemd, als je een contract tekent voor je kind en je weet in de verste verte feitelijk niet, wat je nou hebt ‘aangericht’ als ouder..

Nou is dit een thema dat niet nieuw is in de wereld. En dus ook niet op deze site. Je hebt een aantal artikelen kunnen lezen over ‘De Soevereine Mens’ en de gevolgen van het verklaren en praktiseren van je ‘Soevereine-mens-status’. Zelfs speciale autonummerborden worden door de Nederlandse Staat aangemaakt, voor mensen die op Nederlandse wegen rondrijden als ‘Soeverein Mens’.. (HIER)

Maar wat bij al die mensen speelt, is VRIJHEIDS-streven; om als volledig onafhankelijk en VRIJ MENS te kunnen leven. Feitelijk zijn de rechten die een soeverein mens heeft en kan opeisen, gebaseerd op de idee, dat onze wereld voor ons allemaal is. En dat een mens NIET kan worden gekooid, in figuurlijke zin, in een web van burgerwetten. Deze wetten en afgeleide rechtssystemen, zijn er feitelijk voor bedoeld (dat is althans wat er wordt beweerd..!!) om de burger te dienen.

De maatschappij zijn sociale hart te beschermen en het mogelijk te maken om met elkaar in vrede te leven.. Als je dan maar luistert naar, gehoorzaamt aan de Wet.. Uitgevaardigd door het ‘democratische systeem’ en voorgelegd aan de Koning, die er zijn handtekening onder zet, opdat ze geldig worden.

Maar we zijn niet vrij; we nemen aan dat jij ook al tot die conclusie bent gekomen. Zelfs de gelimiteerde vrijheden die wij hebben, zijn op dit moment onderdeel van WERELDWIJDE GROOTSCHEEPSE AANVALLEN.. Denk aan de digitale ID’s die niet meer te stoppen lijken, de digitiale munt die er moet komen, zodat elke poep-en-scheet die je laat, wordt gemonitord. Of je nou in je eigen land bent of ergens in de wereld; je wordt gevolgd.. Inderdaad: ‘Big Brother is watching you’..

Dan is er natuurlijk de financiële kant.
Gruwelijke vrijheidsbeperking in je financiële bewegingsvrijheid. Belastingen, boetes, inhoudingen, etc. Inmiddels zijn we zover, dat je geen onbeperkt cash-geld in huis mag hebben. Onder het motto van ‘zwartgeld-circuit aanpakken’, word jij gestript van de onbeperkte vrijheid van je eigen geld.

En het gáát onverminderd voort, het steeds strakker aandraaien van de dwangbuis. Verstikkend voor de een, een teken van burgerslaafsheid voor de ander. Maar geen énkele burger is happy met het financiële gedrocht dat is geschapen door de machthebbers, de financiële elite, die al honderden jaren in de moderne tijd bezig is, nieuwe, virtuele dwangbuizen te fabriceren.

Belastingen zijn de ultieme wijze, waarop de burger wordt geknecht. Tot slaaf gemaakt, financiële slaaf. We voelen allemaal dat er érgens iets niet klopt.. Maar waar? Was dat ook het moment dat je ouder(s) je onderdeel lieten uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden..?

Omdat jij vanuit jouw aard van zijn, onaantastbaar bent, wordt van jouw ID een stroman gecreëerd. Een virtuele persoon, gebaseerd op de geboorte-aangifte van een (aangesloten) land op Aarde. (klik voor alle info) En dát betekent dus, dat jij als natuurlijk persoon, dient terug te keren naar die staat! (klik voor artikel hier op de site!)

Om een overheid te laten functioneren, die -zoals we nu bij het demissionaire kabinet Rutte zien, er gewoon een ROTZOOI van maakt. Rekenkamer, Raad van State etc. ten spijt: het kabinet wordt hierin door niemand gestoord. En daar moet de burger voor opdraaien, met zijn belastingbijdrage aan het Rijk..?!? Het verhaal klopt niet meer; steeds meer mensen trachten de uitgang te vinden uit deze financiële gevangenis.

En het lukt de een, door een belastingparadijs op te zoeken, waar de belastingen nauwelijks invloed hebben op het vermogen, daar gestald. Maar het zijn nog steeds belastingen. Het artikel hieronder, is de introductie van het financiële breekijzer wat de schrijver van het artikel heeft gevonden om ‘het systeem’ te ‘breken’..

Lees hoe praktisch zijn aanpak al werkt; belastingen en boetes schijnen volledig ‘op te lossen’… Terughoudendheid en uiteindelijk afhaken van incassobureaus; een revolutionaire stap is gezet, waar je méér over gaat lezen/horen. Voor de goede orde: de auteur is bij ons bekend maar maakt hier gebruik van een ‘nick’ om zijn identiteit te bewaken.

* * *

Soevereiniteit..

2024 © ‘The Dred Baron’ | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Ik hou echt van Nederland, ik hou van de Nederlandse mensen en ik voel me bevoorrecht dat ik hier mag wonen.  Ik hou niet van de Nederlandse regering. Ik vind Mark Rutte een verrader van zijn volk. Als je kijkt naar wat de overheid elke dag doet, ze produceren wetgeving die de mensenrechten van haar burgers uitholt. Dit lijkt zelfs haar belangrijkste doel te zijn.. De meerderheid van de mensen, die zich bewust zijn van deze afnemende spiraal, vindt dat ze er niets aan kunnen doen.  Een kleine minderheid accepteert niet dat er niets gedaan kan worden.

In die kleine minderheid bevindt zich een groep mensen, die ervoor gekozen heeft om vrijheid na te streven, door terug te eisen wat van nature van ons zou moeten zijn. Dat is individuele soevereiniteit. Op dit punt zou het handig zijn om een definitie van soevereiniteit te hebben, zodat we allemaal op één lijn zitten.  Volgens: The American Heritage® Dictionary of the English Language, 5th Edition, staat bij ‘Sovereignty’, definitie 3:

‘Volledige onafhankelijkheid en zelfbestuur’.

Let wel, in deze definitie wordt er geen onderscheid gemaakt tussen staat of individu. Een wijs en beter geïnformeerd persoon dan ikzelf, zei tegen me. “We zijn in een staat van slavernij, maar het is een vrijwillige staat”.  Nou, als het vrijwillig is, dan moet ik toch in staat zijn om mijn vrijwillige staat van slavernij te beëindigen?

Ja, ik heb de weg gevonden.
Zo ontdekte ik ook, dat zoveel mensen zo verward zijn over dit onderwerp.  In Nederland is men op zoek naar de Heilige Graal, de Nederlandse versie van het UCC1-formulier. Dat heb ik ook gevonden. Maar het is waardeloos; het is een misleidende tijdverspilling.
Een andere favoriet is een proces van aankondigingen in de kranten en brieven aan de koning.  Het is even goed bedoeld als verwardend en misleidend. Net als de Amerikanen en de UCC1.

Zo is het bezitten van land in ‘Allodium’ een methode om soevereiniteit te verkrijgen, maar je hebt de koning of het staatshoofd nodig om daarvoor te tekenen, dus die weg gaan we hier niet op. In Amerika vertellen zoveel mensen me, dat ze soeverein zijn, omdat ze hun UCC1’s hebben ingediend.  Zodra ze in contact komen met de civiele autoriteiten, komen ze er echter achter, dat ze helemaal niet soeverein zijn.

En ja, ik heb de weg gevonden; ik kan nu zeggen dat ik het hele proces van begin tot eind heb uitgedokterd en dat het werkt in elk land, dat onder het bewind van een centrale bank staat. Inclusief Nederland!  Het was een lange reis, 12 jaar onderzoek, reizen, mensen ontmoeten die eigenlijk niet ontmoet of geïdentificeerd willen worden!

Meer dan € 100.000 heb ik besteed aan deze zoektocht.
Allemaal om serieus occulte kennis te ontdekken en een bestuurstaal te leren. Een taal die eigenlijk heel logisch is. Die bestuurstaal is gebaseerd op kracht. Niets minder dan energiekracht kan de inertieslavernij in beweging brengen;  en deze taal weerspiegelt dat perfect.  Deze kracht is prachtig gevat in woorden en documenten, zegels en handtekeningen. Er is een staat van soevereiniteit die door iedereen gecreëerd kan worden.

Het is een feitelijke staat van soevereiniteit.
Wat ik daarmee bedoel is dat het niet erkend wordt door de overheid, maar dat het het staatsapparaat verhindert, om op alle mogelijke manieren jurisdictie over de soeverein uit te oefenen.  Ik geef een voorbeeld: Ik kreeg een rekening van € 3000 van een Nederlandse gemeente, voor een bouwvergunning die ik had gekregen. De bouwvergunning had ik echter al betaald. Ik was niet blij met deze nieuwe rekening en besloot deze niet te betalen.

Ik gebruikte het mechanisme van de feitelijke soevereiniteit, nadat de twist om deze rekening was geëscaleerd tot € 4000, werd deze naar een deurwaarder gestuurd om te incasseren en evt. mijn bezittingen op te eisen. Maar wat gebeurde: toen de deurwaarder mijn feitelijke soevereiniteit zag, trok hij zich volledig terug en stuurde het dossier terug naar de gemeente, omdat hij geen pandrecht meer op mij kon vestigen..! Dit is de sleutel tot het geheel. Het hele financiële administratieve systeem is gebaseerd op het ’instrument’ van beslaglegging..

Iets recenter had ik te maken met een zakelijke belastingaanslag van € 180.000 bedrijfsbelasting. Ik behandelde deze rekening op dezelfde wijze en kreeg hetzelfde resultaat. Een beetje meer rumoer eromheen natuurlijk, doordat het een rekening van € 180.000 was en geen € 4000. Maar ik stopte de aanslag op precies dezelfde manier.

De Nederlandse belastingdienst heeft nog nooit iemand gezien die hen aandeed wat ik hen onlangs hiermee heb aangedaan. Ik weet zeker dat mijn naam berucht is in de gelederen van de fiscus; ze zijn bang voor me! Dat is een goed gevoel. Zo lang heb ik ze gevreesd, maar die dagen zijn voorbij. David leerde de reus wat vrees is..!

Een illegale aanslag op je vrijheid..!
Het is interessant om te weten, dat wanneer je een rekening krijgt van de Nederlandse belastingdienst, dit in de Nederlandse taal een ‘Aanslag’ wordt genoemd. Als je correspondeert met de Belastingdienst, moet je daarbij altijd het ‘Aanslagnummer’ in de correspondentie zetten! Een zeer toepasselijke naam ook, want elke belastingaanslag is een illegale aanslag op je vrijheid.

Ik ga hier niet in op de vraag waarom belastingen niet alleen illegaal zijn, maar ook onnodig. Ik ga ervan uit dat als je dit leest, je daar niet van overtuigd hoeft te worden.  Wat ik wel wil zeggen, is dat wanneer er een gouden standaard was, ik sympathieker zou staan tegenover de noodzaak voor de overheid om geld op te halen door middel van belastingen.  Maar een dergelijke sympathie bestaat niet in mijn geest, lichaam of ziel.

Ik heb deze staat van feitelijke soevereiniteit voor mezelf gecreëerd. Ik weet hoe ik het project moet afronden tot het punt, dat ik door de overheid als soeverein erkend word. Ik zal dit voltooien.  Onderdeel van de voltooiing van dit proces is het creëren van financiële vrijheid. Vergeet niet dat een soeverein land zijn eigen valuta kan produceren.

In het geval van een individu gebeurt dat iets anders, maar de financiële vrijheid is er, het is er een integraal onderdeel van. Vanzelfsprekend heb ik veel informatie weggelaten uit dit artikel. Ik heb nog geen beslissingen genomen over het openbaar maken van deze methode. Het kan zijn dat ik dit op een beperkte manier nog naar buiten breng.

Deze informatie is ‘dangerous stuff’ en voor het geval dat een of andere klootzak dit leest, heb ik een automatische dodemansknop ingesteld; voor het geval mij of iemand van wie ik hou iets overkomt.  Zoals ik al eerder heb gezegd, ik hou van dit land en om in een wereld te leven waar ik mijn eten in een supermarkt kan kopen. Ik wil onze samenleving niet vernietigen. Integendeel!

Als we plotseling allemaal soeverein zouden zijn, zou de economie in puin liggen. Dat zal niet gebeuren door mijn toedoen.  Ik dien de mensheid, echt waar; mijn bedrijf is een dienst aan de mensheid, zoals degenen die mij kennen zullen bevestigen. Ik zal proberen diegenen te helpen die dit willen.  Maar weet dit, het zal tijd kosten, niet gemakkelijk zijn en het zal geld kosten.  Romeinse slaven moesten zichzelf uit slavernij kopen. Grappig, maar dat lijkt niet veranderd te zijn.

Vanuit mijn hart,

Dred Baron

3 gedachten over “Soevereiniteit, het ultieme hoofdstuk..!

 1. Stel hè… je bent soeverein en de regering erkent je status.

  Je gaat met je vrouw en kinderen boodschappen doen en je laat je huis leeg achter. Na het bezoek aan de supermarkt staan er drie vreemde auto’s op de oprit. Je kijkt door het raam en ziet een aantal gewapende mannen op de bank zitten. Je klopt op het raam en vraagt wat hier de bedoeling is. Als antwoord krijg je dat dit vanaf nu hun huis is.

  Wat doe je dan als soeverein?

  1. Soevereiniteit heeft niet heel veel met eigendom te maken. Eigendom blijft bij jou als persoon. Je noemt je geen Eekhof meer (bijv.) maar van de familie Eekhof. Dat betekent dat voor het Koninkrijk der Nederlanden, jij gewoon bent die je was. Een onafhankelijk mens, soeverein in alles. Kijk naar het verhaal met de nummerborden die door de soevereine-mensenclub werd gerealiseerd, samen met de Dienst Wegverkeer van de NL-overheid..

 2. Ik ben echt enorm voor soevereiniteit maar ik geloof dat de overheid bewust volkeren binnenhalen welke absoluut nog niet toe zijn aan een soeverein bestaan. Laten we eerlijk zijn… dit is een blanke hobby. Andere rassen moeten geleid worden anders wordt het een puinhoop, kijk maar naar Zuid-Afrika. De negers kregen een functionerende samenleving en het is nu zoon puinhoop dat er een groeiende groep negers is welke smeekt om blanke leiding.
  Ik ben van mening dat je enkel soeverein kan zijn als groep. Het voorbeeld dat ik gaf bedoelde ik serieus. Als je soeverein bent, afstand neemt van de regering, wie bel je dan als het fout gaat? Alle rechten die je nu hebt zijn er vanwege de overheid. Als deze overheid er niet meer is, dan zal je zelf je eigendommen moeten beschermen.
  Los van al het volk dat recent Nederland is binnengekomen zijn er ook heel veel Nederlanders die zichzelf niet kunnen onderhouden. Zoals de auteur van het artikel correct aangeeft is het niet mogelijk om iedereen direct een soeverein bestaan te laten leiden. We hebben dus de Nederlandse regering nodig om te kunnen dromen van een soeverein bestaan.
  Ik twijfel er niet aan dat soevereiniteit mogelijk is onder de huidige regels en zelfs met het huidige bestuur. Nadat ik twee jaar geleden mijn standpunten helder had gemaakt tegenover een rechter heb ik daarna nooit meer een verkeersboete in de bus gehad. Ergens denk ik dat ze bewust heel veel obstakels op je pad naar soevereiniteit leggen en toch hopen dat je het red.
  Laten we eerlijk zijn… Willem Alexander heeft vele, in mijn ogen, ook proberen door de ‘Corona-pandemie’ proberen te lozen door Corona “fake news” te noemen en gewoon op vakantie te gaan.
  Ik heb mijn leven dusdanig ingericht dat ik vrijwel nooit iets van overheid in mijn leven zie en ik hoop dat vele hun standaard zullen verhogen en een vergelijkbaar leven kunnen leiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.