Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Marion Koopmans in dienst Chinese overheid..!!


Het is februari 2021. De berichten komen de wereld in, dat dr. Marion Koopmans, lid van het WHO-onderzoeksteam, dat in Wuhan gaat speuren naar de zoönose-relatie van de Covid-19, corrupt zou zijn en uit het onderzoeksteam gezet is. Wereldwijd OOK IN NEDERLAND is er geen aandacht voor in de MSM. Maar inmiddels komen de Chinezen zélf met info die aangeeft, dat ze inderdaad werkzaam is binnen de Chinese gezondheids-overheidsstructuren.. In hoeverre hangt dit bericht samen met het bericht (HIER) over dr. Ron Fouchier, de collega-viroloog van Koopmans bij het Erasmus Medische Centrum..??!

De website The National Pulse kopte een deze dagen:

‘COVID-onderzoeker gefinancierd door Chinese Communistische Partij verwijderd uit WHO-team na onthulling National Pulse.’

waarna het artikel eronder verder gaat met:

‘Marion Koopmans – die deel uitmaakte van het eerste COVID-19 oorsprongsonderzoeksteam van de Wereldgezondheidsorganisatie – lijkt te zijn verwijderd uit de nieuwe ‘inspanning’ van de organisatie om de bron van het virus op te sporen nadat de National Pulse haar langdurige banden met de Chinese Communistische Partij onthulde.

Koopmans lijkt hetzelfde lot te zijn beschoren als haar collega Peter Daszak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – een Amerikaanse onderzoeker wiens samenwerking met het Wuhan Institute of Virology werd gefinancierd door Anthony Fauci.

In de oorspronkelijke aankondiging van oktober van de nieuwe wetenschappelijke adviesgroep van de WHO voor de oorsprong van nieuwe pathogenen (SAGO), werd Koopmans genoemd als een van de 28 leden. De bijgewerkte ledenlijst van SAGO vermeldt Koopmans echter niet als een bijdrager aan de poging om de oorsprong van COVID-19 bloot te leggen. Dr. Hume Field, een wetenschappelijk en beleidsadviseur van Daszak’s EcoHealth Alliance, betreurde op Twitter wat Koopmans’ verwijdering uit de commissie lijkt te zijn.

De conclusies zijn simpel en staan als een paal boven water: het is duidelijk dat Marion Koopmans is verbonden met de Chinese staat!! De Chinese staatsbelangen maken haar als onafhankelijk wetenschapper volkomen ongeloofwaardig, in de discussie over de herkomst van het virus.

De bewijzen door de Chinezen zelf naar buiten gebracht
De National Pulse onthulde eerder Koopmans’ rol in een wetenschappelijke adviesraad van de Centers for Disease Control van Guangdong China. In een samenvatting van haar werk met deze staatsinstelling staat letterlijk.

Ze heeft geadviseerd over de opbouw van de laboratoriumcapaciteit voor het opsporen van opkomende infectieziekten in deze regio en heeft lopende onderzoekssamenwerkingen om het ontstaan en de verspreiding van virussen via de dierlijke productieketen in deze regio te ontrafelen”,

Koopmans is ook auteur van wetenschappelijke onderzoeksrapporten en tijdschriftartikelen, die ondersteund worden door subsidies van de Chinese Communistische Partij..!!

Zo werd een studie uit juli 2020 – Exploring utility of genomic epidemiology to trace origins of highly pathogenic influenza A/H7N9 in Guangdong – ondersteund door subsidies van het National Key Research and Development Program of China [en] het Nationale belangrijke onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van China.’

Een ander onderzoek uit 2017 dat zich richtte op het Zika-virus werd ook gefinancierd en uitgevoerd door de provinciale overheid van Guangdong, volgens een samenvatting:

‘Wij danken al het betrokken laboratorium- en administratief personeel van het Guangdong Provincial Center for Disease Control and Prevention en het Jiangmen Center for Disease Control and Prevention voor hun bijdrage aan het vervolgonderzoek.
Deze studie werd ondersteund door subsidies van de Guangdong Provincial Science and Technology ProgrammA en de National Key Development Program.’

Koopmans gaat vrolijk verder met haar -voor velen verborgen- samenwerking, niet gehinderd door enige scrupules of ingrijpen van de EMC-directie/Ministerie van Volksgezondheid.. Deze info komt tevoorschijn, uit ‘subtiel’ vrijgegeven info van de Chinese overheid, waaruit blijkt dat een ander door Koopman geleid onderzoek uit 2014, samen werd opgezet met CDC-onderzoekers van de provincie Guang0dong, naar influenzaA(H7N9). Dit onderzoek werd “gesteund door 12 vijfjarige grote projecten van het Chinese Ministerie van Volksgezondheid.”

Koopmans is ook auteur van een groot aantal onderzoeken die financieel worden gesteund door de door de staat gerunde China Scholarship Council, waaronder rapporten over Norovirus, Rotavirus, Calcineurine en migratie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.