Advertentie

De Covid-mRNA-bekentenis van minister Karl Lauterbach…!!


*
*

De Covid-mRNA-bekentenis van

minister Karl Lauterbach…!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

De medische wereld kijkt, of ZOU MOETEN KIJKEN, naar de Duitse minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach. Waarom haalt dit nieuws niet het NOS-journaal, de voorpagina’s van alle grote kranten en de talkshow-tafels..??! Lauterbach geeft om manipulatieve wijze toe, dat de COVID-prik/booster, ernstig letsel veroorzaakt bij 1 op de 10.000 doses. Hij vlucht nogal opzichtig en manipulatief vóór de feiten uit, want het werkelijke percentage voor ernstig letsel is 100 maal hoger!! Het komt dus in de buurt van 1 op de 100 doses. Het cijfer van overlijden door/na het mRNA-middel is 1 op 1.000 doses, zo meldt Steve Kirsch op 13 maart op zijn Twitter-account.

Inmiddels blijkt in Duitsland, dat deze minister Karl Lauterbach ook zijn CV vervalste, zodat hij nu mag vrezen voor zijn baan. Inderdaad, net als alle ongevaccineerde verpleegkundigen en artsen vorig jaar, die Lauterbach op valse wijze in existentiële angst dreef, en met negatieve publiciteit overstelpte. Je ziet hieronder de betreffende Tweet, rondom de bekentenis van bijwerkingen door Lauterbach. Dááronder het interview dat Karl Lauterbach gaf.

Ongetwijfeld is deze houding/opstelling van Lauterbach, volledig in lijn, met de Europese/Wereldwijde opstelling/uitrol van de ‘vaccinaties-tegen-Covid’.. Bizar toch, dat elk land in de pas liep met een ‘onzichtbare uitrol van een agenda’..! Feitelijk is het een bekentenis van deze Duitse gezondheidsminister. Die daarbij ook al eerder toegaf, vanaf het begin te hebben geweten dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. ‘Wist onze Nederlandse regering dit ook?’

Lauterbach bekende (HIER) tijdens een uitzending van het journaal op publieke zender ZDF, dat hij vanaf het begin geweten heeft dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. Maar bizar, want deze gezondheidsminister, beweerde altijd, dat de vaccins ‘bijwerkingsvrij’ waren..! Hij deed zijn ontluisterende uitspraken naar aanleiding van het vernietigende rapport (HIER) van het Paul Ehrlich Instituut (PEI). Dit instituut deed onlangs onderzoek naar de bijwerkingen van de corona-mRNA-middelen. Uit hun grootschalige onderzoek blijkt dat ongeveer 1 op de 500 geprikten significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele mRNA-vaccins.

Klachten als zware koorts en extreme pijnen, maar ook om blijvende klachten als oorsuizen, gezichtsverlammingen en hevige baarmoederbloedingen en menstruatiestoornissen. Bijna 1 op de 3.500 heeft zelfs last van ernstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen zoals bloedklonteringen, hartspierontstekingen, hart- en herseninfarcten en problemen met de vruchtbaarheid.

De Duitse regering is nu, door deze resultaten van dit onderzoek, én daar bovenop, de uitspraken van deze Lauterbach, serieus in verlegenheid gebracht. En deze Lauterbach was overigens ook ‘medeplichtig’ aan het grootschalig uitrollen van het beruchte 2G-beleid. Hierbij, je weet het, werd ongevaccineerden twaalf maanden lang, de toegang ontzegd tot het maatschappelijk leven.

Zijn verantwoordelijk voor het injecteren van 65 miljoen Duitsers met de experimentele mRNA-vaccins, is dus nu aan de orde. Bizar dus, dat hij nu toegeeft, dat hij altijd al op de hoogte was, dát hij de Duitse bevolking hiermee ernstig in gevaar zou brengen..! Des té meer bizar, omdat de ongevaccineerden, heel hard gedemoniseerd zijn de afgelopen jaren, waardoor er bijna een soort tweestrijd/tweedeling is ontstaan in de samenleving.

Maar dat ligt gelukkig allemaal achter ons, maar het besef dat we allemaal zijn voorgelogen en bewust onvolledig geïnformeerd, betekent dat we moeten opstaan om een ander soort democratische cultuur te krijgen, zodat regeringen eerlijk en open verantwoording moeten afleggen aan burgers en niet kunnen wegkomen met leugens, manipulaties, onvolledige info en verborgen agenda’s.

Details van het interview:
Op de vraag van de reporter waarom hij in de zomer van 2021 nog beweerde dat de vaccinaties geen bijwerkingen hebben, antwoordde de gezondheidsminister:

“Nou, dat was een overdrijving die ik slechts één keer in een misleidende tweet maakte. Maar ik had al heel vaak opmerkingen gemaakt over de bijwerkingen, ook daarvoor.”

Toen de interviewer Lauterbach er op wees dat hij ‘voortdurend de indruk heeft gewekt dat het onderwerp bijwerkingen niet echt een onderwerp is’ en ook na zijn tweet nog vaak gezegd heeft dat er nauwelijks of vrijwel geen bijwerkingen waren, zei Lauterbach:

“Dat klopt niet. De cijfers waren mij dus al die tijd bekend. Ze zijn ook relatief stabiel gebleven. Deze vaccins worden wereldwijd gebruikt. 1 op 10.000, kun je veel of weinig noemen. Vaccins beschermen tegen zeer ernstige ziekten en verminderen het risico op long COVID.”

Hoewel Lauterbach met zijn bekentenis impliceert dat maar liefst 1 op de 2.500 viervoudig geprikten een ernstige bijwerking krijgt, is dit cijfer volgens data-analist Wouter Aukema veel te laag als je kijkt naar de officiële cijfers van gezondheidsinstituut PEI, die Lauterbach als bron noemt. Het is dus tendentieuze misleiding, die opnieuw wordt gehanteerd door deze man..!! Wouter Akema geeft aan, dat het in realiteit waarschijnlijk nóg veel erger is!

“Lauterbach vertelt dat ernstige bijwerkingen werden gemeld in 10 per 100.000 doses. Maar dat is niet waar. Het PEI rapporteert (HIER) 29 per 100.000 doses. Een kleine som leert ons het volgende:

In totaal zijn 194 miljoen doses (HIER) toegediend., gemiddeld 2,3 doses per persoon (83,2M). Totaal aantal (ernstig of dodelijk) gewonden: 56.347. Duitsland meldt dus een factor 4 te weinig in vergelijking met Nederland en Oostenrijk, wat zou betekenen 56.347 x 4 = 225.338 ernstige en dodelijke verwondingen. Waar in Duitsland 168 veiligheidsgevallen per 100.000 doses worden gemeld, zijn dat er in Nederland en Oostenrijk bijna 700 (HIER).”

Ook het ministerie van Lauterbach kwam afgelopen zomer al met veel hogere cijfers. In juli vorig jaar gaf het Duitse gezondheidsministerie aan dat 1 op de 5.000 injecties leidt tot een ernstige bijwerking.

Farmaceuten moeten vergoeden/betalen!
Tijdens het interview met ZDF roept Lauterbach op om snel werk te maken van het erkennen van de ‘vaccinatie’-slachtoffers. De Duitse overheid moet volgens hem de verantwoordelijkheid nemen en met een ‘behandelprogramma’ komen. Ook moeten er afspraken komen met zorgverleners en verzekeraars. En zo vind hij, moeten de vaccinfabrikanten meebetalen om vaccinatieslachtoffers te compenseren. “Ook omdat ze al die tijd exorbitante winsten hebben gemaakt”, aldus Lauterbach.

De journalist die Lauterbach interviewt zegt:

“Als u het zo zegt, klinkt het alsof alles geregeld is, maar als je met vaccinslachtoffers praat, hoor je precies het tegenovergestelde. Een jaar van vechten, steeds weer afgewezen worden, niet geloofd worden, zelfs geen antwoord krijgen.”

In Duitsland, maar ook in Nederland, wordt geschokt gereageerd op de bekentenis van Lauterbach dat hij weet dat de COVID-vaccins tóch ernstige bijwerkingen veroorzaken. Professor Stefan Homburg van de universiteit van Hamburg hierover:

“In plaats van gedwongen prikken met ‘vaccins zonder bijwerkingen’ pleit Lauterbach nu voor een stichting voor talloze zwaargewonden, die hij niet meer ontkent” (HIER)

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer over deze zaak:

“Lauterbach geeft toe dat de COVID19-vaccins niet zo veilig waren als dat hij destijds zei, en dat hij dit wist. Hij overdreef dat er geen ernstige bijwerkingen zijn, expres, om je te misleiden. Dus als je in Duitsland prikspijt hebt, weet je nu wie je moet bellen om verhaal te halen.”

Op Twitter meldt huisarts Frank Peeters:

“Laten we ajb niet vergeten hoe de minister van Volksgezondheid in Duitsland ongevaccineerden heeft verketterd! En nu moet ie toegeven dat 1 op de 10.000 prikken met ernstige schade gepaard gaat.

De bekende Nederlandse erudiete neuroloog Jan Bonte laat in een tweet (HIER) weten:

“De oren klapperen aan mijn hoofd. Werkelijk!
I’m completely flabbergasted.
Want dat cijfer gaat nog wel oplopen,
reken daar maar op.
Het gaat veel sneller dan ik dacht.
Maar ik kan alleen vertellen,
wat ik nu kan en mag vertellen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.