Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

BLCKBX in reactie op Filemon en de complotten..!


Heb je hem gemist, bekijk je Filemon en zijn ‘complotdenkers-programma’…? Bekijk deze ‘COMPLOTTEN’ special van blckbx today van woensdag 18 mei 2022.

Woensdag 18 mei 2022 Relevante achtergrondinformatie:

In deze speciale thema-uitzending onder andere:

  • UFO-meldingen werden jarenlang naar het land der fabelen verwezen, maar de Amerikaanse overheid ziet het fenomeen nu zelf als een ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’. Hoe zit dat?
  • Het World Economic Forum heeft een nieuw project, de Known Traveller Digital Identity (KTDI). Dit Digital ID, in samenwerking met o.a. de Canadese én Nederlandse overheid, lijkt de opmaat naar een sociaal kredietsysteem.
  • Het AZOV-bataljon; hebben ze zich overgegeven of hebben ze, zoals de meeste media ons willen vertellen, zelf de missie afgebroken..?
  • Omdat Filemon Wesselink aan de desk staat, blikken we terug op zijn programma ‘Filemon en de Complotten’.
  • Aan de desk staan onderzoeksjournalist Patrick Savalle, programmamaker Flavio Pasquino, blckbx webredacteur Roy Bernabela én Filemon Wesselink – maker van het programma ‘Filemon en de Complotten’. Presentatie: Sanae Orchi

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

2 gedachten over “BLCKBX in reactie op Filemon en de complotten..!

  1. Zijn manier van verhouden is wankelig en zwabbert tussen weten en gehoorzamen.
    In de kringen waarin hij denkt ook een thuis te hebben is het maar van korte duur waarin men de wankelaars tolereerd. Intussen is de groep van zeg maar de wappies zo sterk geïnformeerd en zo zeker van de zaak dat halfslachtig geneuzel niet meer kan. Dat dat betreft is het voor hem zaak snel op de hoogte raken van de beschikbare kennis die geen verplichting is maar wel met enige moeite te bereiken omdat de waarheid structureel geblokkeerd wordt, god betere het.
    De keuze is aan hem anders zie ik een ‘reizende ster’ aan het domroepfirnament die de propaganda voor zijn doelgroep pasklaar presenteert.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.