Advertentie

Complotten in de klas? Eindelijk..!!


9-11 complot kwartet

x

x

Complotten in de klas? Eindelijk..!!

2016  © WantToKnow.nl/be

c

In het Tv-programma ‘EenVandaag’ was mevrouw de minister van Onderwijs aan het woord. Jet Bussemakers over het ‘groeiende probleem’… Het ‘blijkt’ dat ‘complottheorieën in de klas’ veel voorkomend zijn en ‘snel om zich heen grijpen’.. Het programma ‘EenVandaag’ stelt de vraag hoe je als docent het gesprek aan gaat? En wie de mensen die belang hebben bij het verspreiden van complottheorieën.. Of zoals EenVandaag het in één moeite door ‘desinformatie’ noemt? Voel je het al waar de desinformatie zit..?!

Directies en docenten maken zich volgens het programma EenVandaag zorgen. Ze zouden een ‘groeiende groep jongeren’ zien, die zich hier niet thuis voelen, jongeren die bovendien allerlei problemen hebben en ‘zich vaak op sleeptouw laten nemen door sociale media’… Volgens de laatste berichten, zou de invloed van deze ‘sociale media’ groot zijn. En.. Wat blijkt..? Daar heeft het onderwijs nauwelijks antwoord op… Tja, vind je het gek, als je als een rigide apparaat achter de MainStreamMedia aanloopt, die in het bezit zijn van dezelfde krachten die politiek en financieel de dienst uitmaken..?? Luister naar Jet Bussemaker:

Daarom heeft het ministerie van Onderwijs ook groot onderzoek gedaan naar ‘afwijkende visies in de klas’. Er wordt niet bijgezegd, ‘in afwijking waarvan’, maar je begrijpt.. Het is afwijkend..? Minister van Onderwijs, Jet Bussemaker pleit in het Tv-programma ‘EenVandaag’ voor een brede maatschappelijke discussie en ‘meer training voor docenten’.. Inmiddels hebben bijna 600 docenten zich al aangemeld voor een dergelijke training. Wij vinden het geweldig.. Eindelijk zal het complot worden onthuld, dat er geen complotten zijn. Maar dat het complot gelooft wordt, dat er complotten worden gefabriceerd
jeffrey tucker conspiracy believeInternationale aanpak van ‘de complottheorie’..
Daarnaast vertelt in het programma, de Franse Rudi Reichstadt, hoe de overheid in Frankrijk de strijd tegen complottheorieën in de klas aanpakken. En er is een interview met met docent Engels op dezelfde school, Sophie Mazet, die vertelt hoe zij complottheorieën in haar klas bespreekbaar maakt. In Frankrijk bindt de regering ‘de strijd aan tegen deze theorieën’.
Het commentaar van Reichstadt in ‘EenVandaag’: “Dit soort theorieën kunnen heel overtuigend zijn.  Ze bevatten enorm veel argumenten en feiten vanuit zeer verschillende disciplines. Maar je kan ze ontleden en duidelijk aantonen dat ze meestal gebouwd zijn op drijfzand.”

Volgens de overheid zijn veel jonge Fransen gevoelig voor verzonnen verhalen die vooral online worden verspreid. Dat zou onder meer zijn gebleken na de aanslagen van vorig jaar in Parijs en met een ‘bewustwordingscampagne’ probeert de overheid het voor elkaar te kijken, dat jongeren kritischer worden op dergelijke uitingen. Of ze ook kritischer mogen worden op de overheid, die ‘gezond onderzoek’ naar manipulatie van diezelfde overheid tegenhoudt, werd er niet bijgezegd

In Frankrijk proberen ze nu de ‘complottheorieën in de klas’  tegen te houden, aldus Rudi Reichstadt, ambtenaar bij de gemeente Parijs, met een site genaamd ‘Conspiracy Watch’. Deze probeert bewijzen aan te voeren tegen hardnekkige complottheorieën… Is het niet prachtig.?

De complot-ontmaskeraar, die wetenschappelijk waarheid en fictie bestudeert. Niet neutraal, maar spreekt ook over 'complottheorieën', waar simpelweg het woord 'alternatieve theorie' op z'n plaats is.. (Klik voor artikel)
Jan Willem van Prooijen, de Nederlandse wetenschappelijke ‘complot-ontmaskeraar’, die wetenschappelijk waarheid en fictie bestudeert. Niet neutraal, maar met de houding zoals hij die op de foto tentoonspreidt.. Deze man spreekt ook over ‘complottheorieën’, waar hij natuurlijk met respect, simpelweg het woord ‘alternatieve theorieën’ zou moeten gebruiken. . (Klik voor artikel)

Wij geloven dat ze wel hulp kunnen gebruiken van onze Nederlandse bolleboos op het gebied van de bestrijding van ‘complottheorieën’, wetenschappelijk medewerker aan de VU in Amsterdam, dr. JanWillem van Prooijen. We schreven over deze bolleboos al eens een mooi artikel, naar aanleiding van zijn VOLKOMEN ONGENUANCEERDE interview voor Radio1. HIER.

In ‘EenVandaag’ komt ook Jelle van Buuren aan het woord, van het ‘International Centre for Terrorism and Counter Terrorism’. Hij deed onderzoek naar de meest voorkomende theorieën van de afgelopen jaren en promoveert binnenkort op dit onderwerp. Kijk naar de uitzending van ‘EenVandaag’ op deze link HIER

Complottheorieën zijn natuurlijk niet anders dan analyses van informatie, o.a. via het nieuws, die kunnen leiden tot ander inzicht dan die door de media verkondigd worden. Officiële zienswijzen, die het grote publiek dient te accepteren als ‘waarheid’.. Informatie die door journalisten van de media die de officiële zienswijze (zie 11 september 2001!!) bijvoorbeeld nog niet eens ZELF zorgvuldig hebben onderzocht.. Zie de afbeelding bovenaan dit artikel..
Heb jij weleens een fatsoenlijk interview gelezen in NRC, Volkskrant, Parool, via NOS gezien oid, over deze professoren..? Mensen die hun reputatie op het spel zetten, door simpel te zeggen: ‘DE OFFICIËLE VERSIE KLOPT NIET’…!!

De geraffineerde wijze waarop nu ‘complottheorieën’ ontmaskerd dienen te worden is werkelijk tenenkrommend.. Er wordt daarbij met een aantal ‘experts’ gesproken die gebruik maken van pertinente verdraaiingen en het koppelen van deze theorieën aan andere complotten..

De Franse expert op het gebied van weerleggen van complottheorieën komt met dergelijke kromme verbanden, maar geen enkel plausibel argument passeert de revue. De lichaamstaal en lacherige houding van de presentator van ‘EenVandaag’ Pieter Jan Hagens van moet natuurlijk het negatieve stigma ondersteunen, als hij meneer Jelle van Buuren interviewt.. En tegelijk moeten ‘serieuze, integere experts’ het “gevaar van complotdenken” kracht bij zetten.

De staat is bang, mag dat de conclusie zijn..?
De overheden overal in Europa, zijn bang voor de opstand van het ‘gezonde verstand’, van de  zelfdenkende burgers.. Daarom wordt vooral de aanval op de jeugd daarom keihard ingezet, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zo luidt het complot-gezegde.. Een aanval op de jeugd? Gaan we zien dat docenten, media en overheden in gaan zetten op sociale druk op kinderen? Gaan we zien dat kinderen te maken krijgen met sociale buitensluiting of misschien zelfs heropvoeding, bij interesse voor afwijkende meningen?

conspiracy CIAHet ziet er naar uit dat we niet alleen zeer binnenkort de inperking van de vrijheid van meningsuiting gaan zien, maar zelfs inperking van de ‘vrijheid van nadenken’. Wees alert op wat er op de scholen van jouw kinderen gebeurt..! Want we zijn niet de eerste die constateren, dat we steeds verder richting ’totalitair regime’ afzakken. Een overheid, geregereerd door ‘krachten-achter-de-schermen'(weer zo’n complotwoord), die er alles aan  doen om te voorkomen dat haar duistere machtsbasis verder aan het wankelen komt..

Het drijfzand van Rudi Reichstadt..
Het is natuurlijk voor ons ook essentieel om op de inhoud van de boodschap van dit bericht te reageren. We voelen ons ook op geen enkele wijze aangesproken met de term ‘conspiracy-site’. We zijn an ook heel benieuwd hoe meneer Rudi Reichstadt aantoont dat ‘ze’ op drijfzand zijn gebaseerd.. In dat opzicht is de quote op de afbeelding hierboven voor ons essentieel.. De ‘Conspiracydenker’ en ‘Complotten’ zijn termen die als volstrekt ongefundeerde kwalificatie worden gebruikt voor kritische denkers, om hen buitenspel te houden. Daarbij blijft het eigen onvermogen, onwetendheid en onbelezenheid verbloemd, achter het gebruik van deze termen. (kijk in dit opzicht ook naar de lichaamstaal op de foto van wetenschappelijk complot-onderzoeker Van Prooijen, hierboven)

 

Robin Cook Al Qaeda

 

44 gedachten over “Complotten in de klas? Eindelijk..!!

  1. hoe is het met Eugenie afgelopen,jouw inzamelingsactie voor het meisje met kanker? ik me eens verdiept in je protocollen.
   ik googlede martijn alberda 2016 en er kwam een berg duivelsslijm naar boven waar je van moet kotsen.
   je bent geen alternatieve media,je bent 1 van de redenen waarom de wereld in brand staat. karma blijft je inhalen en dat is helemaal goed.

   – beledigende reactie verwijderd –

  2. Hey Vladi, is het nu nodig om op de persoon te spelen? Daarmee zeg je meer over jezelf dan over Martin. Hoe kom je er trouwens bij dat de website realhumans van hem is?

  3. hey Xander,zelden speel ik op de man en ja ik vind het broodnodig. het zegt over mij dat ik martijn uitkots voor de rest weten maar weinig mensen wat ik doe en waar ik voor vecht.
   als je goed researched via real humans kom je toch weer de naam martin vrijland = martijn alberda tegen. enfin,me dunkt dat ik vrij netjes en niet op de man spelend op je gereageerd heb.
   ik waardeer zeer wat guido doet en lees hier vaak en reageer zelden.
   fight for freedom

 1. Onder wezen onder wijs
  Goed te “zien” dat het onderwijs zijn prominente rol wederom bevestigd als toonaangevende TBS kliniek, met zulke vrienden heb je in der daad geen vijanden meer nodig.

  Banencarrousel
  Generatie na generatie klaargestoomd om als comateuze patient je plaats in de rangorde in te mogen nemen.
  Proficiat met je wel verdiende vol doende, ga zo door !

 2. Complottheorie daar is niets mis mee omdat complotten nu eenmaal bestaan.
  Claus van Stauffenberg en de aanslag op Adolf Hitler is zo,n voorbeeld wat overal op internet en in boeken terug te vinden is.
  Wat mij wel opvalt is dat de mainstream media mensen van alles vertellen zonder daar verantwoording over te hoeven afleggen.
  Soms zelfs gaan ze zover dat ze bijvoorbeeld maar een deel van een filmpje laten zien om een bepaalde indruk bij de mensen achter te laten die niet strookt met wat er echt gebeurd is.
  Hierbij moet ik dan denken aan de seperatist die een poppetje in zijn hand houd en waar de mainstream media dan schande van spreekt omdat die man een monster zou zijn.(dit was in het nieuws mbt MH 17).
  Wat blijkt nu als datzelfde filmpje dan verder afgespeeld wordt dan ziet men dat deze man dat deed om daarmee aan te geven dat er zelfs kleine onschuldige kinderen bij de ramp betrokken waren en dat hij zelfs zijn pet afdoet en een kruisje slaat.
  Deze “fout” is door de heer Gelauff van de NOS toegegeven en dat is gebeurd via Facebook maar waarom dan niet gewoon op het nieuws van bv 20.00 uur zodat iedereen die het verkeerde bericht heeft mee gekregen nu wel het goede en correcte nieuws konden zien?
  Simpel de indruk moest gewoon blijven bestaan bij het grote publiek dat de seperatisten monsters waren.
  Dan kom ik vervolgens bij de politiek en de toespraak van de heer Timmermans in het Europese parlement waar ook weer een filmpje wordt getoond waarop te zien is dat een trouwring van de vinger van een slachtoffer wordt gehaald.
  Timmermans heeft daar nogal veel bombarie over gemaakt en sprak er schande van dat een slachtoffer beroofd werd.
  Wat bleek ook daar weer het geval te zijn,ook deze informatie aan het grote publiek klopte weer niet omdat als ook dit filmpje weer verder afgespeeld wordt je kunt zien en horen dat deze seperatist (toeval of niet) de ring in een doosje doet om het aan de nabestaanden terug te kunnen geven.
  Waarom is dan wel uitgebreid aandacht aan het verhaal van Timmermans besteed maar niet aan het herstellen van deze naar mijn bescheiden mening bewust opgezette foutieve informatie?
  Simpel om de doodeenvoudige reden dat het grote publiek moest blijven geloven in hoe slecht de seperatisten wel niet waren.
  Nu zou het mooi zijn om alle misverstanden uit de wereld te helpen als mensen die “complotsites” in beheer hebben uitgenodigd worden door mensen van de mainstream media om gewoon op Nederland 1,2 of 3 met elkaar in gesprek te gaan en dan aan de hand van bewijzen duidelijkheid geven.
  Dit zal niet gebeuren vrees ik.

 3. Het onderzoek dat Bussemaker door Margalith Kleijwegt (dochter van Netty Rosenfeld en Arie Kleijwegt) liet doen, heet ‘2 werelden, 2 werkelijkheden’ en kan je als PDF bestand downloaden.
  Er zijn blijkbaar al 600 docenten (kruipers) bereidt die de cursus willen volgen…
  Een vriend van mij heeft tot zijn 12e in Oost-Berlijn geleefd. Op de basisschool liet de juf de kinderen tekeningen maken van het Sandmännchen (zandmannetje), alleen om te kunnen achterhalen, wie west of oost tv ging kijken, omdat de figuren iets anders eruit zagen.
  Of denk aan het begin van de film ‘Das Leben der Anderen’, waar op een universiteit de docenten aantekeningen maakten, wanneer studenten kritische of opvallende vragen stelden.

  We leven idd in ‘fucked up’ tijden wat dat betreft.

 4. Dit is het beste nieuws sinds tijden!! Dankzij deze actie van Jet Bussemakers zullen weer velen op zoek gaan naar complottheorieën! Hoeveel reclame wil je als alternatieve media hebben? Dus, erop inspelen maar, zorg dat je de info klaar hebt staan voor een nieuwe groep waarheid ontdekkers!! En dit dankzij tante Jet!

  1. Jazeker geweldig is dit. Mede door Internet is de jeugd veel meer op de hoogte dan velen van osn zo’n 30 jaar geleden. Ook is het goed dat deze actie van Jetje argwanend maakt omdat die een pogign doet om dat “complotdenken” de kop in te drukken. Ik hoop dat die argwaan een prachtige tegenreactie gaat geven zo van “We laten ons denken (zelf denken) lekker niet bedisselen door en juffie met een opgeheven vingertje. De geest is uit de fles hahahahahahahahaa

 5. Complottheorie is inderdaad niets nieuws. De Rooms Katholieke Kerk heeft er zich van het begin van de zogenaamde christelijke Jaartelling tot op heden misbruik van gemaakt om Macht te creëren en de mens bewust op het verkeerde been te zetten. Ook de andere religies hebben o.b.v. verschillende inzichten in geloofsovertuigingen zich bediend van dergelijke methodes om hun eigen Macht te scheppen en op te bouwen en vooral vast te houden.

  Onderwijsinstellingen en instituten met een zogenaamde christelijke grondslag hebben zich alle gelieerd aan deze vorm van Macht, ook heden ten dage nog.

  Het grote probleem voor de diverse religies is nu, dat hun invloed=Macht gigantisch tanende is en daardoor kerken zogezegd leeglopen. Ja, de slapers en kuddedieren worden wakker en laten zich op generlei gebied van hun verworven inzichten afhouden en beroven door instituten (Kerken, Politiek, Onderwijs in willekeurige volgorde).

  Het is niet voor niets, dat deze tijd ook wel de Tijd van Openbaringen wordt genoemd. Alle leugens en malversaties, die jarenlang de mensheid hebben doen lijden komen in sneltreinvaart boven tafel.

  Dat er dan nog mensen zijn, die proberen vanuit het onderwijs de zogenaamde en door henzelf mede bewuste/onbewuste toegepaste complottheorieën te ontkrachten, geeft mij duidelijk aan hoe Kerken, Politiek en Onderwijs angstig zijn voor de waarheid.

  Het enige wat de zogenoemde complottheorie deze mensen voorhoudt is hun eigen spiegel. Maar ja, als je nu onderwijzer(es) bent mag je je afvragen of je van boven wel wijs bent als je bewust waarheid wilt onderdrukken. En ach Jet Bussemaker is niet meer dan een marionet, die haar invloed vanuit een vermeende machtspositie denkt te kunnen uitoefenen om samen met haar mede-marionetten in een zichzelf benoemd narcistisch kabinet, haar complottheorieën overeind tracht te houden.

  Lees de beschrijving van het boek “Het bedrog van Rome” van Maurits Prins maar verderop op deze site in het artikel van Arend Zeevat of klik deze link maar aan en het wordt je zonder meer duidelijk hoe leugens worden ontrafeld: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/menselijke-brug/

  Mijn lijfspreuk luidt: Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde =?, waarbij een ieder voor zichzelf het vraagteken kan/mag invullen. Het laatste woord is tenslotte aan jou, NIET VERGETEN!

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

 6. Goed zo jongelui!

  Onze jonge onderzoekers moeten zich vooral niet laten misleiden of ontmoedigen door het wel wat erg handige woordje “complottheorie”. Er zijn nu eenmaal heimelijke samenzweringen en het is van het grootste belang dat uit het duister komt wat het daglicht niet verdraagt. Want dit land wordt geregeerd door tuig van de richel dat in heimelijke samenwerking met criminele bankiers onze samenleving opzettelijk en volkomen heeft verziekt door het in omloop brengen en houden van een geperveteerd wettig betaalmiddel. De werkelijke onderdrukking van de mensheid (oorlogen, corrupte en criminele ambtenaren, liegende en gappende politici, een justitieapparaat dat rot is tot op het bot) is het geperveteerde geld dat we verplicht (want wettig betaalmiddel) moeten gebruiken.

  Ik kan de juistheid van deze bewering ook ondubbelzinnig aantonen: “gezond” geld (dat is geld zonder rente en zonder de mogelijkheid tot onzinnige want economie-ontwrichtende ophopingen) kan namelijk helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken.

  Zò zit dat!

 7. Complotten kun je eigenlijk gewoon operaties noemen en das heel echt..

  http://journal-neo.org/2016/04/14/cia-operations-and-the-spread-of-chaos-in-the-world/

  en die operaties worden vaak later ook gewoon toegegeven
  http://www.washingtonsblog.com/2015/02/false-flag-4.html

  en dan vraag je je af, wat er moet gebeuren, dan lijkt het mij toch gewoon dat je de feiten onder ogen moet zien. En blij mag zijn met die mensen, die dat nog kunnen.

 8. Ik las vandaag dit citaat. Wel heel erg van toepassing hier…

  All truth passes through three stages.

  First, it is ridiculed.
  Second, it is violently opposed.
  Third, it is accepted as being self-evident.

  – Arthur Schopenhauer (1788-1860)

 9. Ik denk dat Bussemakers op zich wel een punt heeft hoor. Hoofd erbij houden en factchecken zijn erg belangrijk en dat van “de eenvoudigste verklaring is meestal de juiste” klopt ook gewoon. Dat geldt niet alleen voor een complottheorie, maar ook voor de theorieën van politici en de MSM. Zoiets kunnen kinderen niet vroeg genoeg leren.

  1. Nee ik denk dat Bussemaker baalt dat de jongeren niet onnozel en goedgelovig zijn en daarom heel sluw poogt het denken te beinvloeden door dat denken uit elkaar te willen trekken (heel sluw) door kritisch naar jezelf te moeten kijken. Waarom puur om twijfel te zaaien over je eigen denken. Nou ik weet zeker dat er explosieven zijn gebruikt om de twintowers rechtstandig in elkaar te doen zakken. Ik weet zeker dat er expres troep in vaccinaties wordt gestopt (kwik en dergelijke) om het immuunsysteem te ondermijnen. Ik weet zeker dat de mens geen invloed heeft op het klimaat en dat het klimaat altijd aan verandering onderhevig is. Ik weet zeker dat het de bedoeling is van de elite om mensen zo ziek, zwak, klein, dom,verdeeld en onnozel mogelijk te houden en men wil er ook veel kwijt. De elite wil depopulatie (staat op de Georgia Guidestones). En waarom dit allemaal ?? Omdat de elite het pure kwaad aabidt in de vorm van negatieve energievretende wezens die men demonen of duivels zou willen noemen die leven van de energie die mensen verliezen wanneer mensen lijden. De elite krijgt in ruil voor hun diensten aan dat kwaad veel macht en daarom. DAT IS HET COMPLOT !!

 10. Het Pierson College dat zijn medewerking heeft verleend aan het programma EenVanDaag over complotdenkers had zelf ook een complot lijk in de kast: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2257091033/Docente+Pierson+College+Den+Bosch+krijgt+200+uur+werkstraf+voor+ontucht

  CDA Corporate Demonic Appel parochianen overal aanwezig
  International Centre for Terrorism and Counter Terrorism
  http://icct.nl/people/prof-jaap-de-hoop-scheffer/
  j.g.de.hoop.scheffer@fgga.leidenuniv.nl

 11. Zo lang de meester of juf aardrijkskunde vol blijft houden dat de aarde rondjes om de zon draait, is de relatie met smeltend permafrost, chemtrails, en het einde van de mensheid in 2030 door methaan al snel gelegd. “geen paniek veroorzaken!” Nee, de waarheid is zo erg, dat het een misdaad is die bekend te maken. Alsof de dozen antidepressiva niet aan te slepen zijn, als de bom af gaat. Hoe groter de bom, hoe meer schade. De methaan tijdbom is einde mensheid. Dat u het even weet.

  1. Cozz snapt ut, as always, almost, a a a, direct een geschikte samenvatting over de tover fee en de male geschrift dat nog in de steigers staat waarschijnlijk en waar Anna al een voorschotje op gegeven heeft, Anna en Arend, A A, je kent ze wel, Drenten onder elkaar haaah, gelukkig dat ik er al wat langer woon als importje.

   Methaan-Kippen ‘Products and Behaviors’
   http://www.greenbridges.nl/wp-content/uploads/2015/01/kip-functies.jpg

  2. Het gaat op school primaire om het opnemen van materie, leren heet dit, gewoon lekker de basis, het opdreunen van de tafels, het liefst van 10 tot en met 20, en zonder politieke of persoonlijke invulling, 100% objectief.
   Ik zou het toejuichen als er een basis van Latyn, en filosofie zou worden onderwezen, dit verrijkt het denken van kinderen opgroeiende jonge mensen.
   Groet Jenne

  1. Wellicht een leuk nieuw vak voor op de Nederlandse scholen. Laat ze maar discussiëren en de dialoog met elkaar aangaan. Laat ze maar als huiswerkopdracht het internet afstruinen naar informatie. Ik juich het alleen maar toe.

 12. Het FEIT dat Bussemaker 600 mensen nodig heeft om training te gaan geven aan leraren is natuurlijk al een vreemd iets.
  Bussemaker heeft nu openlijk bekend gemaakt dat zij vreest voor de gevolgen van “complottheorieën” want anders zou het niet nodig zijn speciaal mensen in te schakelen die docenten moeten gaan les geven.
  Zij heeft hiermee ook aan gegeven dat ze van het bestaan van dergelijke “complottheorieën sites” afweet.
  Bussemaker is vaak genoeg op TV te zien waar ze uitleg geeft over haar handelen.
  Als ze dan van het bestaan weet van “complottheorie sites” kan ze die dus ook net als ieder ander bezoeken en in gesprek gaan met mensen op die sites.
  Daarmee zou ze gewoon op de sites zelf de complottheorieën kunnen ontkrachten rest dus de vraag waarom ze zo,n kans niet aangrijpt.

  1. satanisten adversary tegenstanders werken met agents, daar kun je zo nodig een heel leger van laten aanrukken, 600 daar heb je 6 centurions voor nodig, zeer onaangename oogopslag heeft Bussie.

   Quote: “An adversary is generally considered to be a person, group, or force that opposes and/or attacks. Adversary may also refer to: Satan (“adversary” in Hebrew), in Judeo-Christian religion.”

   Quote: “Computer science; Adversary (cryptography), a malicious entity in cryptography whose aim is to prevent the users of the cryptosystem from achieving their goal.”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Adversary

   wel weer misselijkmakend Jenne om Arnie’s postings zeer hooghartig als “niet interessant” te betitelen, hufter, hoe moeten ‘wij’ jou dunne drit val maar in herhaling seniliteits literatuur gaan betitelen, Adversary Cryptography?!

  2. Quote: ‘Wat iemand is begint zich te verraden als zijn talent zwakker wordt — als hij ophoudt te laten zien wat hij kan.’

   een zweer zweert en een eed ettert en een jenne jent

   http://www.levendegedachten.nl/citaten/nietzsche.htm

   ‘just because you’ve got the power, that don’t mean you’ve got the right…’

   ‘ 53:27 – Just ‘Cos You Got The Power 1:01:00 – Going To Brazil 1:03:20 – Killed By Death 1:08:28 – Iron Fist 1:12:53 – Whorehouse Blues 1:17:16 – Ace Of Spades 1:21:51 – Overkill ‘

   Motörhead – Stäge Fright 2005 (Full Cöncert) ᴴᴰ
   https://www.youtube.com/watch?v=b8V7ph6JR84

  3. Hyper Alert,

   kun je me uitleggen, wat ik jouw ogen fout heb gedaan, of wie ik slecht of kwalijk bejegent heb.
   Ik ben hier persoonlijk niet zo van gediend, ik vind het fijn als ik netjes en beleeft benaderd wordt, als je een kop van jut zoekt voor je kwade buien, neem dan je moeder of Vader maar.
   Jenne

 13. Mijn dochter en zoon, hebben nog net het staartje van het oude Engelse onderwijs mee gekregen, tot hun persoonlijke volle tevredenheid.
  Dochter op meisjes school, zoon op jongensschool, alles in zwarte mantels de onderwijzers, leerlingen in uniform, mooiste tijd van hun leven, alles heel duidelijk en herkenbare grenzen, het ging om het A lefel, veel sport, maar iedere school is een inbreuk op je persoonlijke vrijheid dit vinden zij wel.

  Daarna de Franche school, het Lycea, voor het baccalauréat diploma, prachtige onderwijzers, grieks latyn, filosofie, en de andere vakken, maar geen dicipline geen sport, veel moeilijker om goede cijfers te halen, maar onderwijzers, profs die graag leergierige leerlingen helpen, duidelijk heel verschillende systemen, groet Jenne

 14. Jet Bussemaker luistert naar docenten is een mega dikke leugen.
  Net als die andere sociopaat, Sander Dekker.
  Deze twee idioten zitten heel ver van de werkelijkheid en geven niets om kinderen of onderwijs.

  Het is als leerkracht onze plicht om kinderen te leren waar je nieuws kunt zoeken en niet klakkeloos de mainstream media gelooft.
  Zelf besteed ik een project aan media, waarheden en onwaarheden, ik laat zien aan leerlingen hoe NOS, RTL4 nieuws manipuleren of klakkeloos overnemen. Daarna gaan we zoeken naar andere invals hoeken en krijgen de kinderen een breder beeld.

  1. B. de Jong.

   Dik compliment! Het is goed om te weten dat er ook nog onafhankelijke docenten zijn, die niet willen indoctrineren.

  2. B. de Jong, respect!
   Laten zoveel mogelijk mensen, in dit geval binnen het onderwijs, elkaar weten zoals jij hier post, dat is een hart onder de riem voor vele, meestal eenzame strijders, althans denk ik 😉
   Hoe dan ook denk ik dat het wat uitmaakt dat je dit hier post <3

 15. Als leerlign zou ik al;s volgt reageren. Of de leraar of lerares alvast en vinkje achter je naam zet als je het officiele 911 verhaal niet gelooft of weet dat er allerlei andere complotten bestaan. Dat vinkje achter je naam wordt dan gezet zodat je dan later als “complotter” in de digitale dicatuur in allerlei moeilijkheden komt. Dat complot is dan weer “Als je niwet goedgelovig en onnozel bent dan gaat de digidictatuur je op allerlei manieren tegenwerken zoals het een satanisch systeem betreft in de herbreeuwse betekenis van satan is tegenstander.

 16. In december 2008 schreef ik een artikel voor Argusoog genaamd: “In en uit de doofpot, de macht van de onmacht”. Het artikel is hier nog te lezen:

  http://www.actiefront.nl/?page_id=741

  In dit artikel breng ik n.a.v. de toen al volop spelende zaak Demmink, de doofpottencultuur in NL in beeld. Het artikel werd als persbericht naar alle alternatieve media in NL gestuurd, met de vraag het gezamenlijk op dezelfde tijd op 18 december te publiceren. Dit als ondersteuning van Micha Kat, die toen nog redelijk alleen de zaak Demmink breed in beeld bracht. Er werd door vele websites gehoor gegeven aan het verzoek.

  In januari 2011 besteedde Argusoog Radio een zes uur durende thema-uitzending aan de doofpottencultuur in NL. Deze is nog na te beluisteren via:

  https://www.youtube.com/watch?v=ImtE-l_Pwtk&list=PL0C138FEC135A5AA2

 17. In het begin van de jaren zestig was er nog weinig merkbaar van de veranderingen in de samenleving die een paar jaar later niet meer te stuiten waren. Ook toen sprak het establishment van afglijdende moraal en bandeloosheid. Van jongeren die zomaar hun haar lieten groeien en ‘belachelijke’kleding gingen dragen en zich niets meer gelegen lieten liggen aan de ‘normen’.
  Was niet tegen te houden die tijd!! De lawine maakte een einde aan de trouwe kerkgang en het brave huwelijk.
  Dit zien we nu weer! Gelukkig.
  Hoe harder ze proberen dit proces tegen te houden, hoe harder kweken ze het tegenover gestelde.
  Een bal onder water houden kost moeite. Terwijl de bal het geen enkele moeite kost naar het oppervlak te komen.

 18. Mijn generatie, met zijn enorme rijkdom aan herinnerringen, wordt constant weggeveegd, no problem de tijd draaid door, wij vinden het belangrijk dat kinderen een mooie evenwichtige vreugdevolle jeugd hebben, geen expirimenten met systemen, psycho spelletjes, gewoon lekker bloemetje bijtje, vlinderende gedachten hier en daar even rusten op iets mooi’s.
  Als ik lees dat de minister zegt ze tussen die geestelijke puinhoop op het internet moeten gaan zoeken, waar na ?, op dat ze nog vroeger ontdekken wat een prut zooi ze te wachten staat, als ze de verkeerde weg kiezen.
  Wij zijn via de griffel en kroontjes pen tot een persoonlijke schrijfwijze gekomen, voor ons was goed duidelijk en indien mogelijk fraai schrijven een must, kinderen moeten proeven, toetsen en aanraken, zo wordt hun intuïtie mooi gevoed en blijft in evenwicht en wordt volwassen !
  Wij kwamen tot een oproer, om dat net als nu er geen rekening met de inwoners van het land werd gehouden, wij moesten ze provoseren, en toen kwamen ze onder hun steen van daan, maar zo als altijd de meesten vonden het maar niks, en gingen mee in het opgeroepen beeld door de media van een ludieke door jonge schelmen opgezet straat oproer, het heeft alles een beetje veranderd dus het heeft geholpen, nieuw denken en doen, maar later hebben we er vaak over gediscusseerd, inwezen sta je voor lul, je steekt je nek uit, voor wie en wat, zelfs onze vaders die toch vaak links waren, vonden het een beetje griezelig, ik schrijf dit, om dat ik weet dat ik/wij ook hier weer voor lul staan, andere tijden andere zeden, ook hier wordt critiek niet graag vernomen, ieder één praat voor zich, en zo ook gaat dit tijdperk ten einde mompelend op hun schermpje kijkend naar de geestelijke afgrond, groeten Jenne

 19. Nog even dit wij hebben het hier over kinderen, onbeschreven prachtige bijna volledig uit liefde bestaande mensen kinderen, het is het mooiste wat de hele mensheid bezit, en kijk eens, als ze niet lichamelijk worden misbruikt en vermorzelt, gebeurd dit wel met hun liefde volle esprit, ik schaam me er soms voor een volwassen mens te zijn, een zoon, een vader en grootvader, wat een droevige planeet, Jenne

 20. Wat betreft Jelle van Buuren en Willem A.;

  1]
  http://www.quotenet.nl/Nieuws/DJ-koning-Willem-Alexander-Dit-gaat-ons-niets-opleveren-154626

  2]
  http://www.ad.nl/ad/nl/10784/Koning-Willem-Alexander/article/detail/4055655/2015/06/05/Hoe-werd-onze-koning-danceliefhebber.dhtml
  Dus herkent Willem-Alexander heus de Achtste van Beethoven – hij zette als Leidse student graag een klassieke cd op – maar omarmt ook popartiesten van heel divers pluimage. René Froger, wijlen Solomon Burke (soulzanger), Rufus Wainwright (singer-songwriter) en Golden Earring. En dan is er natuurlijk nog die publiekelijk beleden liefde voor top-dj Armin van Buuren, die toevallig ook in Leiden studeerde. Toen Van Buuren op uitnodiging na de inhuldiging optrad, klom Willem-Alexander óók als surprise het podium op.

  3]
  http://www.scholieren.com/werkstuk/22488
  2: Willem is 4 keer getouwd geweest. Hij trouwde waarschijnlijk niet uit liefde. Waarom trouwde hij juist met deze 4 vrouwen?

  2: Willem is 4 keer getouwd geweest. Hij trouwde waarschijnlijk niet uit liefde. Waarom trouwde hij juist met deze 4 vrouwen?

  Waarom???
  Anna van Buuren – Willem was op het geld uit en omdat Anna erfdochter van de rijke man Maximiliaan van Buren was.
  Anna van Saksen – Lelijk van uiterlijk en boos van humeur. Waarom Willem met haar getrouwd is, zou zijn door de vele steun die de Saksen Willem zouden geven in die tijd van crises.
  Charlotte de Bourbon – Charlotte was een Franse prinses die het te saai vond in het nonnenklooster en daar ontsnapt is. Ze is naar de Nederlanden gegaan om te trouwen met Willem.
  Louise de Colligny – Hoewel dat Willem een stuk ouder is als zijn bruid is het geen ongelukkige paar.

  4]
  http://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/complotten-in-de-klas-eindelijk/
  In ‘EenVandaag’ komt ook Jelle van Buuren aan het woord, van het ‘International Centre for Terrorism and Counter Terrorism’. Hij deed onderzoek naar de meest voorkomende theorieën van de afgelopen jaren en promoveert binnenkort op dit onderwerp. Kijk naar de uitzending van ‘EenVandaag’ op deze link HIER

  http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-items/66545/complottheorie_n_steeds_groter_probleem_in_de_klas
  In de studio is Jelle van Buuren van het International Centre for Terrorism and Counter Terrorism. Hij deed onderzoek naar de meest voorkomende theorieën van de afgelopen jaren en promoveert binnenkort op dit onderwerp.

  http://www.universiteitleiden.nl/medewerkers/jelle-van-buuren
  (http://nos.nl/op3/artikel/2012496-is-live-bij-de-gijzeling-wel-zo-verstandig.html)

  Jelle van Buuren, Minerva-lid geweest?
  Wellicht zelfs familie van Willem A.? (Zie punt 3].)

 21. Oneliners over Roel Coutinho en Ab Osterhaus. zijn natuurlijk makkelijk te genereren. Vaccinfabrikanten zullen zich nooit negatief uitlaten over hun eigen product. Maar dat eenvandaag zich zo gemakkelijk laat inpakken is ten hemel schreiend. Syphilis en Tuskegee is slechts één voorbeeld en ik kan deze zo met honderden andere wetenschappelijk artikelen (onderbouwde) aanvullen. Bijvoorbeeld met excuses van de Australische premier, na experimenten op Maori’s in Australië. En dan alle onderzoeken met arsacetin op “Humanrats”? Eenvandaag? Riooljournalistiek van de bovenste plank. Vandaar de link met informatie die met duizenden empirische stukken wordt onderbouwd. Géén lekengezeur dus en geschreven door een medisch biologische wetenschapper na 40 jaar research.

  http://secretsofaidsandebola.blogspot.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.