Advertentie

Edith Schippers ziet complotten..


x

* * *

x

x

Fred Teeven ‘liegt’ de Kamer voor, neemt Opstelten mee in ‘foute voorlichting’..
&

Fred Teeven pleegt feitelijk een ‘misdaad’ en verdoezelt die ook nog eens,

maar…..

x

Edith Schippers ziet complotten..

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

schippers verbaasdTja, we moeten er hier toch even bij stil staan. De VVD is de pineut, er zijn ‘krachten’ bezig om de VVD te schaden.. De zaak rondom de afkoopsom van Kees H. is naar de achtergrond geschoven, omdat het gaat om de VVD-ers, Ivo Opstelten en Fred Teeuwen, die volgens Edith Schippers werden geslachtofferd, de ‘pineut’ zijn van een complot…. Het gaat er naar de mening van Schippers liever niet meer om, wat de kern van de zaak is, want voor haar moet een aanstaand onderzoek naar de ‘Teeuwen-deal’, tevens te onderzoeken hoe het überhaupt kan, dat de VVD zo het zwarte schaap dient te zijn.. Mevrouw de minister opnieuw in een web van politiek, massa-manipulatie en regelrechte domheid?

De opvolger van een sjoemelende VVD-er blijkt inmiddels ook weer een sjoemelende VVD-er te zijn. Dat kán toch geen toeval meer zijn...?
De opvolger van een sjoemelende VVD-er blijkt inmiddels ook weer een sjoemelende VVD-er te zijn. Dat kán toch geen toeval meer zijn…? Voor fraudeurs is geen plaats….

Het is volgens Edith Schippers niet zomaar toeval meer, dat er nu voor de tweede keer informatie rondom deze zaak naar buiten komt.. Zo vlak voor landelijke (Eerste Kamer-) verkiezingen is dat natuurlijk een kwalijke zaak.. Wat Schippers kennelijk bedoelt, is dat iedereen die informatie heeft, die kwalijk kan uitpakken voor de VVD- min of meer verplicht, vanuit ethisch en moralistisch standpunt (of gewoon ‘burgerplicht’), deze informatie door te geven.

En ja, de hand in eigen boezem steken, is wat ze kennelijk bij de VVD niet zo graag doen. Het sjoemelen en ‘ruim interpreteren’ van de wettelijke regels, is VVD-ers kennelijk wel toevertrouwd. Bij het schrijven van dit artikel kijken we even op Teletekst en jawel… Zie hiernaast.. Houd het dan nooit op? Erik van Muiswinkel kan wel wekelijks zo’n persiflage-op-een-VVD-er maken, zo lijkt het inmiddels..

En dan is er natuurlijk de sluwe wijze waarop Schippers, de rechterhand van Mark Rutte, de aandacht volledig afhaalt van de essentie van het aftreden van Teeven en Opstelten.. Beide heren hebben gewoon gelogen, wat in goed Tweede-Kamers wordt uitgesproken als: “‘De Kamer niet goed hebben voorgelicht”. Daar wordt het woord ‘leugen’ kennelijk angstvallig vermeden, omdat dat kennelijk is gereserveerd voor NÓG iets groters..?? En ja, die Schippers, die vindt het allemaal heel verdacht, dat alles zomaar ineens in de publiciteit komt..

Maarr… Edith Schippers toch…

 • Is het niet gewoon de taak van de pers om een democratie te toetsen op haar functioneren..? En vooral informatie in het daglicht te brengen dat het functioneren van deze democratie keihard ondergraaf..? Zéker wanneer blijkt dat er elementen zijn in regeringskringen nota bene, die de waarheid zien als een kneedbaar gegeven, waar je je eigen draai aan mag en kunt geven.
 • Is het niet de taak van de media om de bevolking voor te lichten, buiten alle politieke spelletjes om, wat er zich WERKELIJK afspeelt.. Wat is hier voor complot aan..
 • Is het niet gewoon de taak van de advocatuur, om informatie door te geven aan media en politiek, wanneer zij op de hoogte zijn van LEUGENS die verteld zijn door Opstelten & Teeuwen.

noam chomsky

 VVD en de misdaad..
En dan is er natuurlijk de beschuldiging van Edith Schippers, als zouden misdadige elementen in de samenleving een soort ‘revanche’ willen halen op Opstelten en Teeven, omdat zij in het verleden door beide heren ervan langs hebben gekregen. Mogen wij van WantToKnow in dit kader de volgende informatie aanreiken, van gepensioneerd hoogleraar belastingrecht dr. Jaap Zwemmer.

Volgens Zwemmer is oud-staatssecreatris Fred Teeven in ieder geval medeplichtig geweest aan een strafbaar feit toen hij nog bij het Openbaar Ministerie werkte en de miljoenendeal met Cees H. sloot. Want volgens Zwemmer is het verhaal relatief simpel. Er stond zwart geld op een rekening van Cees H. in Luxemburg. Dat geld is overgemaakt naar een rekening van het Openbaar Ministerie in Nederland en na het sluiten van de deal met Cees H. doorgesluisd naar diens ‘witte’ rekening in Nederland.

Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Dat deed ze uiteindeljik en droeg het 'tabakdossier' over aan haar staatssecretaris. Is het ook de grote vriendin van Big Pharma..? Waarom anders geen gedegen onderzoek naar de werking van het griepvaccin..? Is het deze mevrouw de minister gewoon om het even, of er wellicht € 60 miljoen griepvaccinatiebudget over de balk gegooid wordt zoals veel huisartsen, medici en wetenschappers zeggen..?!
Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie..!

Zwemmer hierover:

“Cees H. kon vervolgens gewoon zeggen dat het ontvangen bedrag ‘wit geld’ is… Dat is gewoon geaccordeerd door het Nederlandse Openbaar Ministerie. Kortom: dat is witwassen. En witwassen is nog altijd een strafbaar feit. Laat ik het zo stellen: Fred Teeven is dus in ieder geval medeplichtig geweest aan een strafbaar feit’.

Complotten..
Het grootste complot waar we inzitten, wordt niet gezien.. Zo is de stelling van veel mensen die even wat verder kijken dan hun neus lang is. Nieuws dat hen onder de neus wordt geschoven, niet als zoete koek slikken. Want Edith Schippers is natuurlijk niet gek, ook zij maakt slim gebruik van technieken om ‘haar VVD’ te behoeden van schade door al die ‘fraudeurs’, zoals Halbe Zijlstra ze noemt.. Want hoe noem je anders een staatssecretaris die een misdaad pleegt EN de Tweede Kamer voorliegt.. Om het maar in gewoon Hollands te benoemen..

En ja, Edith Schippers probeerde met haar ‘dat-kan-geen-toeval-meer-zijn’-verhaal, duidelijk de bliksem af te leiden van de essentie. De zojuist genoemde essentie blijft echter de essentie, of Schippers dat nou wil of niet. Laat je niet afleiden, zouden we je willen adviseren..

x

x

* * *

x

Noam Chomsky journalistiek

42 gedachten over “Edith Schippers ziet complotten..

 1. De VVD zit nu met samen geknepen billen omdat ze bang zijn voor verlies waardoor ze in de eerste kamer geen meerderheid meer zullen krijgen om hun afbraak wetten erdoor te jassen.
  Was het niet diezelfde Schippers die voor eind december de zorgwet er niet door kreeg?
  Verder het ene na het andere corruptie schandaal is aan de orde van de dag.
  Wat betreft Opstelten en Teeven vorig jaar kon men de bonnetjes niet vinden dus is het logisch dat men daar onderzoek naar doet en dan is het niet toevallig dat wanneer blijkt dat er wel bewijs is men dat naar voren brengt.
  Ikzelf ben ervan overtuigd dat het de VVD bewindslieden zelf waren die iets voor het grote publiek wilde geheimhouden/verbergen.
  Wat deze minister nu tentoon stelt is dat zij slecht tegen verlies en critiek kan en daar dan anderen de schuld wil geven waar ze zelf hebben gefaald.

  1. Als Edith Schippers het normaal vind dat VVD,ers die vaak een heel mooi salaris hebben sjoemelen en de belastingbetaler voor dure flessen wijn laat betalen,dan vraag ik me af wat ze van het VVD beleid vind waardoor veel mensen die toch al moeilijk kunnen rondkomen het hardst getroffen worden mogen die dan ook gaan sjoemelen?
   Mevrouw Schippers mensen met een uitkering worden door het UWV gekort alleen al op verdenking van iets,moet ik dat dan ook zien als een complot van de overheid tegen haar burgers?

  2. Ja Arnold, de overheid voert een complot uit tegen de burgers.Ín plaats van zich dienstbaar op te stellen tegen de burgers, keren ze het om en vinden ze dat de burgers er is om haar te dienen. En dat geldt zeker voor de VVD’rs. Politiek bedrijven is carriere maken via de draaideur. Ben benieuwd waar het teefje en de steltenloper terecht komen.
   Eigenlijk zou er ook schoon schip gemaakt moeten worden bij de top ambtenaren, want zij houden het systeem in stand ten faveure van hun eigen positie.

  3. Pjotr.
   Waarschijnlijk zullen Opstelten en Teeven wel een andere functie in de politiek krijgen of worden ze ergens burgemeester.
   De VVD er Weekers die niet capabel genoeg was om de Bulgarenfraude te bestrijden is nu toch ook weer als (tijdelijk)burgemeester aangesteld waarbij ik me afvraag waarom men denkt dat hij deze functie dan wel aan kan.
   Het is allemaal vriendjes politiek kijk maar hoeveel ex ministers nu burgemeester zijn het is een grote puinhoop waardoor ze Nederland de vernieling in helpen.

  4. Inderdaad Arnold, zo ging het tot nu toe………..Maar ik blijf hopen dat ook op dat punt schoon schip gemaakt wordt.
   En wat Edith betreft: dat is het verhaal van de splinter en de balk.
   Bovendien om een komplot te zien/herkennen moet je wel weten hoe dat er uit ziet.

  5. Pjotr
   Denkend aan 9/11 en meer complotten waarvan men bewijs kan tonen dat overheden complotten smeden om burgers op hun hand te krijgen mag het voor mevrouw Schippers toch geen probleem zijn een complot te herkennen alleen denk ik dat ze nu een beetje doorslaat

  6. Arnold, sommige politici lopen tegen de lamp……bij Edith was dat enige tijd geleden nog sterker: de lamp liep, of beter viel bijna tegen haar, waarna ze in tranen uitbarstte. Kennelijk had men haar gewaarschuwd dat ze nog eens tegen de lamp zou lopen als ze niet gehoorzaam zou zijn.
   Een soort schot voor de boeg dus als het ware.
   Vandaar dat ze het herkende wat er nu gebeurde met haar partij genoten, die nog steeds genieten van bescherming door Rotte, ehh Rutte.

 2. Welke psychiater schreef laatst na het “NOS-incident”, dat we moesten opletten op ‘verwarde mensen’ en deze moeten aangeven, zoals we ook alert op achtergelaten tassen moeten zijn?
  Dit, omdat deze mensen complottendenkers zyn, en niet de aangereikte waarheid willen geloven.
  Is Schippers nu zo’n “verwarde complotdenker”? Dan moeten we haar snel aangeven.

  1. Peter.
   Dat werkt niet want waarschijnlijk zullen ze dan uw aangifte formulier wel weer kwijt raken.

 3. Volgens mij heeft mevrouw Schippers helemaal gelijk als ze zegt dat het geen toeval is …… Een van de grootste vragen van dit decennium is namelijk waar al die VVD stemmers vandaan komen , heeft dan niemand door dat deze politieke partij van sjoemelen ,leugens en verraad aan elkaar hangt? Neen, geen toeval… dat kunnen we rustig stellen , eerder “de gewone gang van zaken voor deze ( en vele andere) partij(en)”.

  1. Marcel.
   Zoals u schrijft dat het schering en inslag is bij de VVD klopt en erger nog het is besmettelijk want is vandaag geen PVDAer veroordeeld voor het stelen van geld van de daklozenkrant waarna deze man vrolijk met dat geld op cafe ging?

  2. Gisteren sowieso wat?
   Geen PVDAer veroordeeld, of juist wel?
   Of tussen neus en lippen, dat zit wel snor?

  3. Het was toen, lang geleden, om precies te zijn in 2013…
   Maar met vandaag is het net als met gisteren, en morgen, zelfs overmorgen en eergisteren, alles gebeurd in het nu 😉

   http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/23226_pvda_raadslid_besteelt_daklozenkrant/
   ‘Het bestuur van de daklozenkrant en het raadslid zijn overeengekomen dat hij het geld binnen twaalf maanden terug zal betalen.’
   Dat vind ik werkelijk zeer sociaal van de daklozenkrant. Het PC Hoofdstraat magazine had dat zeker niet zo opgelost. Het ging immers om 40.000 euro.

   Maar ja idd een tijdje geleden, en ondertussen zijn er ws weer door andere politici miljoenen verduisterd in Nederland…

  4. monika/cozmic.
   Misschien heb ik een typefoutje gemaakt dat is goed mogelijk alleen begrijp ik niet wat jullie precies bedoelen.
   Ik bedoelde dat er wel een PVDAer is veroordeeld.
   Waar ik echter moeite mee heb is dat ons rechtssysteem niet voor een ieder gelijk is en de verhoudingen niet kloppen.
   Voorbeeld iemand wordt door de bezuinigingen hard getroffen en steelt een brood omdat zijn of haar gezin honger heeft dan wordt deze persoon aangehouden en krijgt dan ook nog een fixe boete wat voor nog meer ellende zorgt.
   In vergelijking deze PVDA man komt ervan af met een taakstraf terwijl het wel om 40.000 euro gaat en vooral als je ziet waar hij dat heeft gestolen is dat helemaal schandalig.

  5. Hoi Arnold, ik snap wat je wilde zeggen, nl dat niet alleen de VVD fout bezig is (dus het samenzweren tegen de VVD wat Schippers bedoelt gaat dus niet op) maar ook mensen uit andere partijen in dit geval de PvdA.
   Wat Cozmic bedoelt, weet ik niet precies, maar misschien omdat het langer geleden is dan ‘vandaag’, dat is wat ik er van maakte, dus daarom ook mijn reactie. 😀

 4. Dat is nog eens een schande en hoe durft zij dat ook nog eens te uiten, minister schippers die zich druk maakt over complot theorien i.p.v. zich druk te maken dat haar mede partij genoten NIET integer zijn ondanks dat zij de eed hebben afgelegd. In ieder geval vergeet minister Schippers, dat zij met één vinger naar de ander wijst maar ondertussen er drie daarmee naar zichzelf wijst. Ik lees en hoor aan alle kanten, dat minister Schippers binnenkort ook eens op het matje moet verschijnen om over enkele dingen wat nadere uitleg te gaan geven met het zorgstelsel. Voor mij kan dit niet snel genoeg gebeuren, laat haar dan maar de volgende zijn die met de staart tussen de benen via het achterdeurtje gaat verdwijnen zoals al reeds zovelen van haar partij genoten er inmiddels zijn gegaan. Een complot theorie, je zou het bijna denken maar die verantwoording ‘van eindelijk de gehele waarheid aan het licht’ ligt geheel in hun eigen handen…

 5. Bijna zou ik zeggen dat Nederland beter af zou zijn zonder politieke partijen omdat zoals meermaals is aangetoond de politiek van corruptie,bedrog en nog meer ongein aan elkaar hangt.
  Nu wordt er zoveel ophef gemaakt over een dame(Faber van de PVV)dat zij haar zoon een website voor de PVV heeft laten maken.
  Maar als ik jaren terug kijk ten tijde van Lubbers en toen zag dat de tweede Brienenoord brug door een bedrijf van Lubbers is gebouwd dan is het werkelijk ongehoord dat ze nu zo reageren.

 6. LS…

  Rare discussie ! Het zou ook niet moeten gaan over wel of geen bonnetje ! Het gaat over handje klap met de onderwereld, witwas praktijken, drugshandel, fraude, oplichting van de staat/burger, moord en doodslag…

 7. Inderdaad het gesprek zou niet over een bonnetje moeten gaan maar nu lijkt het mij ook niet vanzelf sprekend dat de dames en heren die handjeklap met de onderwereld hebben gedaan elkaar zullen lastigvallen.
  Maar hoe is het mogelijk dat in Nederland een politieke partij mag regeren die bewezen heeft lieden in hun midden te hebben die fraude plegen,anderen van complotten verdenken,flessen wijn door de burger laat betalen,onterecht declareerd,de kamer verkeerd voorlicht,deals met criminelen gesloten heeft de belasting heeft omzeild,crimineel geld heeft wit gewassen en ga zo maar door normaal zou zo een partij per direct op non actief gesteld moeten worden en eens goed moeten worden onderzocht op hun activiteiten.

 8. Ik had me voor genomen een beetje minder te reageren maar dit is echt onbegrijpelijk en moet ik gewoon kwijt.
  Vanavond lees ik op teletext dat Fred Teeven terugkeert in de tweede kamer met de smoes van de VVD dat Teeven de eerste op de lijst is.
  Nu begrijp ik ook waarom Rutte heeft gezegd dat hij de vervanger van Opstelten pas na de verkiezingen ging bekend maken want nog geen dag na de verkiezingen wordt iemand uit de kamer op de post van Opstelten gezet waardoor Teeven de kans heeft om terug in de kamer te komen.
  Als Rutte (die dit waarschijnlijk zo geregeld heeft)dit voor de verkiezingen had gedaan had de VVD waarschijnlijk nog meer zetels verloren dit is gewoon kiezersbedrog.
  Hoe is het mogelijk dat een bewindspersoon waar onderzoek naar gedaan wordt en waar mogelijk uit komt dat deze man betrokken is geweest bij belastingontduiking en witwassen van crimineel geld dat deze persoon ongehinderd weer in de kamer kan gaan zitten?
  Een gewone politie agent wordt gedurende een onderzoek als hij van iets verdacht wordt geschorst hoe is dit mogelijk?

  1. Arnold,
   Dit is alleen mogelijk in een door en door corrupt land helaas…
   Volgens mij is de site van Waarinholland ook wel iets voor jou.
   Alleen de huidige voorpagina op dit moment al, breekt weer een vieze VVD spelletjes record.
   http://www.waarinholland.nl/

  2. Anna11.
   U heeft helemaal gelijk ik heb het stuk gelezen.
   Dus de nieuwe minister van justitie heeft geen bezwaar tegen fraude dan is mijn vraag hoe justitie en het OM ooit nog iemand kunnen laten berechten als ze zelf frauduleus handelen goed vinden.
   Bedrijven waarvan de eigenaren hun prive rekening spekken en vervolgens het bedrijf waar de werknemers en de leveranciers oa de dupe van worden laten klappen zouden juist streng moeten worden aangepakt.
   Rutte breekt dus een dag na de verkiezingen weer een belofte namelijk dat hij de werkeloosheid zou aanpakken wat nu gaat gebeuren is juist het tegenovergestelde omdat de heren zakkenvullers gewoon straffeloos hun gang kunnen gaan en de mensen op straat komen te staan.

  3. Arnold, je wilt gehoord worden, je zoekt bevestiging, je zoekt gelijkgestemden, je zoekt ……
   Doe wat natuurlijk voelt.

 9. Ennuh, half jaar na dato: RTL reporter wandelt in Oekraïne en vindt onderdelen van een BUK raket. Bewijs geleverd!! 😉
  Geen complot gelukkig!! Lang leve de oplettende reporters van RTL.

  1. Coz, in kader Oekraine een aanbevelenswaardige site…
   eriktoonen.wordpress.com

 10. Ik kijk naar het grotere spel.(EU/NWO) De privatiseringen zijn er door gejast, dus de VVD is klaar. Welke partij moet het afmaken?(gehele overname EU) Dat is D66.(pro EU) Je ziet nu erg veel propaganda van D66 op tv,reclameborden enz. En wie heeft de media in handen? De top/elite. Linkse partijen kunnen meedoen, als er oplossingen worden gezocht voor mensen zonder betaalde baan. Dus gaan we richting commune denken. Wijk moestuintjes, arbeidsverdeling voor en door mensen met basisinkomen enz. Het is all in the game. Om groot te worden moet je slechte dingen doen. En die dingen worden ook weer tegen je gebruikt als je niet meer nodig bent. Zo werkt het vaak ook bij gewone mensen onderling. Je hebt samen een klein geheim en daarna gebruiken ze die tegen je. Tenzij je hier bewust van bent en zelf een goed hart hebt, dan doe je dat niet. En die mensen zijn schaars.

  1. Als ik de foto zie lijkt het net of ze een keppeltje draagt en moet ik gelijk aan de zionisten denken hoe komt dat toch?

 11. De VVD bracht de Nederlander o.a. de huidige ziektekosten’verzekering’.
  En stond aan de wieg van heel veel privatiseringen. De VVD is helemaal geen ‘volkspartij’.De huidige klerebende veroorzaakt door gelik naar de VS en puur wanbeleid willens en wetens is mede veroorzaakt door hen die keurig netjes naar de stembus zijn getogen. Ook direct om ons heen zitten de potentiële schurken die ervoor gezorgd hebben dat dit soort etters kunnen doen wat ze doen. M.a.w. de verrottenis zit overal om ons heen en ik ben tegenwoordig bezig diegene direct voor rotte vis uit te maken die recht in m’n gezicht durft te beweren op die partij gestemd te hebben. Door slechts en alleen maar te wijzen naar ‘de politiek’ ginder, gaan al die gluiperige collaborateurs vrijuit.

 12. Deze mevrouw Schippers ziet geen complotten, zij maakt complotten tegen de burgers. Wacht te denken van de belangenverstrengeling welke deze “dame”heeft met de verzekeraars en de medische leidinggevenden.

  1. dirk.
   Daarom heeft ze de ziekenhuizen opgezadeld met het betalen van medicijnen .
   De ziekenhuizen kunnen de medicijnen niet meer kopen die nodig zijn en dus zullen de patienten het slachtoffer worden.
   Voordeel is wel dat de zorgverzekeraars geld in hun zak houden en dat is de bedoeling.
   Hetzelfde is de bedoeling van zorg door de gemeenten laten uitvoeren
   dat levert de staat geld op en ook hier ziet men de kwaliteit van zorg verslechteren.
   Het is niet voor niets dat zij de artsen keuze wil beperken want nu kan men nog naar andere ziekenhuizen uitwijken in bv Belgie of Duitsland waarmee sommige zorgverzekeraars een contract hebben.
   Als haar plan doorgaat zullen deze contracten het eerst vervallen zodat men afhankelijk wordt van Nederlandse ziekenhuizen waar men dus van weet dat hier slecht is.

 13. Mevr Schippers

  een(1)advies

  Zout toch op!!!!
  Ik kan niets bedenken wat u goed gedaan heeft alleen maar afkatten op een ander en het volk uitbuiten!!!!!!!

  1. dirk.
   Mensen die iets vreselijks mee hebben gemaakt worden soms apatisch en kijken op een bepaalde manier uit hun ogen.
   Als ik de bovenste foto bekijk moet zij (althans zo ziet ze eruit) ook iets ergs meegemaakt hebben toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.