Advertentie

‘Gideon-docu’ niet bij Pathé, WEL bij BLCKBX..!


x

x

‘Gideon-docu’ niet bij Pathé,

WEL bij BLCKBX..!

2022 WantToKnow.nl/be

x

De première van ‘GIDEON’ in het Amsterdamse Tuschinski werd vanwege ‘ophef’ geschrapt, maar jij kunt deze docu integraal bewonderen bij het internetkanaal BLCKBX.tv Het gaat om de spraakmakende documentaire ‘Gideon: Op zoek naar de waarheid’, zoals de hele titel luidt.. De inhoud is heftig, want TK-lid dr. Gideon van Meijeren doorbreekt de censuur en laat vermaarde nationale en internationale  wetenschappers, met een afwijkende visie, vertellen hoe zij tegen de coronacrisis aankijken. Dr. Gideon van Meijeren vindt het ‘onbegrijpelijk’ dat Tuschinski deze documentaire heeft gecanceld, zogenaamd omdat hij de holocaust zou ‘bagataliseren.’ Van Meijeren is duidelijk: “Het tegenoverstelde is waar, ik heb juist benadrukt hoe verschrikkelijk het is wat er gebeurd is tijdens de Tweede Wereldoorlog.”

Het is natuurlijk dieptriest, maar zo werkt het helaas ook in de moderne maatschappij. Als je dingen zegt die het partijkartel niet aanstaan word je vervolgens overal gecanceld. Zo ook kennelijk met het vertonen van een wetenschappelijke docu; kort nadat deze werd aangekondigd kwam Tuschinski hier plotseling. Afgezegd. Gecanceld. Want zo luidde de motivatie van Tuschinski, Van Meijeren zou controversiële uitspraken hebben gedaan over de holocaust en die hebben gebagatelliseerd.

Van Meijeren heeft hier nu op gereageerd. Hij doet dat op een heel rustige, open wijze. Want, zegt Van Meijeren, het tegengestelde is juist waar. Als hij vergelijkingen maakt met de aanloop naar de holocaust dan zegt hij niet dat de holocaust wel meeviel, maar dat het juist verschrikkelijk was en dat we zo’n massamoord nooit meer mogen laten gebeuren. Ook niet met andere bevolkingsgroepen – of het nou op basis van etniciteit, ras, religie, of vaccinatiestatus is.

Dit is de promo van deze docu:

“We gaan al twee jaar lang gebukt onder zeer ingrijpende maatregelen die onze vrijheid drastisch beperken. We gaan van lockdown naar lockdown. Het zou allemaal noodzakelijk zijn om onze volksgezondheid te beschermen tegen een extreem gevaarlijk virus. Maar is dat eigenlijk wel zo?”,

Deze vragen stelt TweedeKamer-lid Gideon van Meijeren:

“Is corona wel zo gevaarlijk als wordt beweerd? Zijn de maatregelen wel effectief? Is het massaal vaccineren van de hele bevolking wel verstandig, of lopen we misschien ook risico’s? En als de maatregelen niet bijdragen aan de volksgezondheid, waarom worden ze dan toch genomen?”

Zoektocht naar antwoorden; ministerie weigert te antwoorden..
‘Gideon: Op zoek naar de waarheid’ neemt je mee met Van Meijeren op zijn zoektocht naar antwoorden op deze en meer vragen over de coronacrisis. Vragen die leven bij de bevolking, maar waarop hij, en daarmee de mensen in het land, geen antwoord krijgen in de Tweede Kamer. Een plek waar Van Meijeren zich naar eigen zeggen vaak voelt als een ‘roepende in de woestijn’. Waar hij geen antwoord krijgt op zijn ’terechte prangende’ vragen. Waar hij in plaats daarvan steevast wordt geframed en afgerekend om de vorm, wat iedere vorm van democratisch debat bij voorbaat onmogelijk maakt.

(klik voor artikel HIER op de site)

Begin oktober vorig jaar stelde Van Meijeren zestig Kamervragen over het coronabeleid. De vragen gingen onder meer over de wetenschappelijke onderbouwing, het experimentele karakter van de vaccins en de niet onderzochte lange termijn bijwerkingen. Maar ook over het nut van de QR-code en de maatschappelijke ontwrichting en polarisatie die daardoor zijn veroorzaakt. Omdat het ministerie al maandenlang weigert om zijn antwoorden te beantwoorden, startte Van Meijeren zelf een zoektocht.

Eerst bejubeld nu verketterd
Hij vond de antwoorden in gesprek met tal van vermaarde wetenschappers, met afwijkende maar steekhoudende meningen. Stuk voor stuk academici met een indrukwekkende loopbaan, die voor de coronacrisis immer bejubeld werden, maar nu worden verketterd omdat ze weigeren mee te gaan in het heersende narratief. Artsen, virologen, immunologen, Nobelprijswinnaars, uit binnen- en buitenland, die een heel ander geluid laten horen. Een geluid dat in de media en in de Tweede Kamer niet gehoord wordt en niet gehoord mag worden. Gideon van Meijeren hierover:

“Voor mij is het van belang dat we een evenwichtig debat hebben, waarin alle meningen aan bod komen, Dat is ook het fundament van een democratie. Botsende meningen moeten ervoor zorgen dat de waarheid zo duidelijk mogelijk wordt. Ik kan mijn werk niet doen, als ik geen antwoorden krijg op vragen. Want mijn belangrijkste taak is het controleren van de regering, die moet verantwoording afleggen. En als ze dat niet doet, kom je in een situatie terecht waarin een kleine groep personen heel veel macht heeft, maar geen verantwoording aflegt. En dat is een hele gevaarlijke situatie.”

Door het niet beantwoorden van zijn vragen wordt het grondwettelijk recht op inlichtingen volgens Van Meijeren in feite een dode letter.

En dan is er natuurlijk de krankzinnige ontwikkelingen rondom het WEF, het World Economic Forum, waar je hier op de site ook veel artikelen over terug vindt. Het WEF wordt door premier Rutte nota bene, als het gif van een sluwe gifslang in het Nederlandse bloed gepompt. Hoewel het WEF al ruim € 600.000 aan subsidie heeft toegekend gekregen, ontkent Rutte in alle toonaarden dat hij Klaus Schwab, directeur van het WEF, het particuliere WEF nota bene, kent. Dat feit  resulteerde in dit filmpje, dat wereldwijd in veel politieke programma’s werd uitgezonden. Kijk naar de vragen van dr. Gideon van Meijeren aan Mark Rutte over deze creepy ontwikkeling rondom Klaus Schwab en het WEF… Wij zouden het in ieder geval als ‘kostelijk’ willen kwalificeren.. Om te lachen dus..!

KLIK HIER ONDER OP HET LOGO,
VOOR HET BEKIJKEN VAN DEZE DOCU
OP DE WEBSITE VAN BLCKBX.TV

Credits
Naast Gideon van Meijeren komen in de documentaire ‘Gideon: op zoek naar de waarheid’ onder andere aan het woord: prof. dr. Bob de Wit, Twan Houben, immunoloog dr. Carla Peeters, Henk van Dalen, prof. dr. Theo Schetters, Wassila Hachchi en Brian de Lange. Deze productie is gemaakt door de documentairemakers van Docsfair, in samenwerking met Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. Docsfair maakte eerder onder andere de spraakmakende documentaires COVID-19 The System en World War Z.

De subliminal messaging van Mark Rutte om het WEF sluw in de mind van mensen te plaatsen..!! Zijn commentaar? “Het is gewoon een handig tasje, daar zit niets achter!”….

5 gedachten over “‘Gideon-docu’ niet bij Pathé, WEL bij BLCKBX..!

 1. Ik heb een speciaal voor deze toepassing, antisemitisme/holocaustontkenningsmeter ingebouwd. Ben het filmpje gaan kijken en ben nu op 1. 08 van de in totaal 1.24.
  Mijn teller staat nog steeds op 0.
  Dus welke fantaseur komt op een dermate hoge mate van waar mijn meter op ingericht is, om op basis daarvan iemand te kunnen weigeren zoals Gideon?
  Aan de andere kant ben ik bezig een dergelijke meter in te bouwen op basis van smaad en laster ten aan zien van partijen die inbreuk plegen op vrijheid van meningsuiting en uitsluiting van een als normaal opgevatte uitwisseling van gedachten in een samenleving zoals deze in de grondwet is neergelegd. Om de leugens vanuit een overheid ook te registreren heb ik waarschijnlijk een aparte extra zware meter nodig voorzien van kwaliteiten om extreem hoge pieken aan te kunnen.
  Als de uitslag van deze meters een basis jou kunnen zijn voor een juridische aanklacht is het voorts nog hopen op eerlijke rechters en eerlijke handhaving.

 2. Nu het hele filmpje gezien. Dan kan ik niet anders concluderen dat wat als bagatelliserend jegens ’n holocaust, want er zijn er natuurlijk meerdere, kan worden gezien, gelijk staat als het uiten van onwelgevallige waarheid. Dus is met dezelfde logica de historische misdaad tegen een bepaalde groep gelijk te schakelen met het appelleren aan waarheid.

 3. Zo gaat de droevige klucht maar door……en door…..en door.
  Een paling in een emmer snot…….draaiend…….kronkelend…….vriendelijk lachend om alles wat hij in zijn miserabele koker geveegd krijgt……leugen op leugen stapelend……..met het idee in dat misvormde brein dat wij liever zijn halve waarheden, doorspekt leugens te horen krijgen, dan de waarheid.
  Hoe ziek en gestoord kun je wezen.
  Maar ja…..van iets wat stinkend uit het riool van het WEF naar boven komt drijven kun je niets welriekends verwachten.
  Er wordt met grote regelmaat gesproken over de vraag of het psychopaten zijn, die het op hun topposities helemaal niet erg vinden dat ze zijn wat ze zijn.
  Het is erger dan dat…….maar taal is zo’n beperkt medium…….
  De onderste steen zal boven komen………zijn eigen uitspraak……!……dat ’s dan de enige waarheid die deze glibber ooit verkocht heeft.
  Rob v.d. Zijl hoopt op een eerlijke berechting………en ik veronderstel dat er meer zijn met ons die dat doen.
  De realiteit laat andere dingen zien.
  Als Reinier Fuelmich, (met zijn horde advocaten en artsen), stelt dat de rechtspraak geen ruimte geeft/heeft, voor die stapel aanklachten die hij bij o.a. het Neurenbergtribunaal heeft neergelegd….en het uiteindelijk van de bevolking zelf af zal moeten komen…….wow…….!…….en wij ons hebben laten opschepen met rechters uit het pedofielennest van Justitie, toendertijd al aangestuurd door bloedhond Demminck en zijn griezelige baasje Kalbsfleisch (die inmiddels op een zijspoor is gerangeerd)…….wow!…….en een af andere VVD-griezel graag aan de Dominium-computers wil voor de volgende verkiezingen……..(ja, dat zijn diezelfde computers waar de amerikaanse verkiezingen mee zijn gestolen)………dan kun je er donder op zeggen dat het schooltje van Schwab wat nu in de regering zit, deze geheid zullen gaan gebruiken.
  Daar komt bij dat Demoncraten 66 de NOS in derlui zweethandjes hebben, en alle msm-kranten in handen zijn van een grrotaandeelhouder die lid is van die Bilderbergclub. Was die niet opgericht door ons grote prinsje Bernard? (Lockheedaffaire)……?
  En maar zwaaien met vlaggetjes voor die koets. Daar moet je het nou echt van hebben.
  Maarrrrrrrr……….inmiddels staat er wél een boek op de bestsellerslijst van Thierry Baudet……(wat uiteraard door de hoernalisterij wordt ontkend)…….De Coronaleugen getiteld.
  Kennelijk wordt er toch een deel van het mensdom wakker.
  We zullen zien.
  Ben benieuwd.
  Een intussen gaat de droevige klucht maar door……en door…..en door.

  1. @inhetmeer, het ministerie van justitie & veiligheid is een grote doofpot van het Leidse Minerva-kartel. Onafhankelijk onderzoek naar ritueel kindermisbruik werd door minister Ferdinand Grapperhaus consequent afgewezen en het ‘pedohandboek’ is op het dark web nog steeds verkrijgbaar. En zoals gebruikelijk kijkt het ministerie weg. Voordat ik verder ga: Ferdinand Grapperhaus jr. heeft een baantje bij Klaus Schwabs WEF en zo is de wereld weer klein. Daar komt hij o.a. Máxima, Kaag, Rutte & gewezen Corona-tsaar Sybesma tegen.
   Dit departement is ook in het bezit van een uiterst belastend dossier over ons ‘koningshuis’. Op 11 maart 1927 heeft Juliana von Mecklenburg (1909 – 2004) het leven geschonken aan een meisje dat de naam Marie-Claire Roovers zal dragen. Haar ongelukkige leven eindigde in 1997. Stiefvader Hendrik (1876 – 1934) was de verwekker.
   SS’er Bernhard von Lockheed-Biesterfeld (1911 – 2004) is hier achter gekomen en heeft zijn vrouw met dit dossier gechanteerd en vernederd tot op het bot. De in 1956 tot een uitbarsting gekomen zogenaamde Greet Hofmansaffaire was niets meer of minder dan een dekmantel voor deze uiterst onverkwikkelijke affaire.
   11 maart 1911 was de tsunami die grote schade aanrichtte in Japan en op dezelfde datum in 2020 werd wereldwijd de pandemie afgekondigd. Alle regeringsleiders van Argentinië tot Zuid-Korea en van Canada tot Nieuw-Zeeland hielden voor tv een identieke toespraak, aangeleverd door WEF en WHO.

 4. Verwaandheid………dat betekend dat iemand zodanig in zijn wanen is gaan geloven, dat hij volledig verwaand is.
  Beetje zielig wel.
  Nooit vertrouwen.
  Toen heel Europa in opstand kwam tegen die verwaande dwazen…….gussie……toen brak er opeens een variant van de Zwarte Pest uit.
  En was het weer stil.
  En toen de Corona-beerput steeds verder open ging, was er opeens oorlog.
  Een was het weer stil.
  Angstzaaien……..iedereen tegen elkaar opzetten…….dat is alles wat die er uit dat Schwabse riool naar boven komt drijven………!
  Het niveau van de beerput.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.