Advertentie

Deze reactie van Poroshenko ‘says it all’..!


 

poroshenko ultra rechtse referendum reactieX

Wellicht is het nu tijd en een goed moment, ons geheugen weer even op te frissen..

Is het nou toeval dat ultra-rechts, onder leiding van mevrouw Victoria Nuland, staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken van de VS, in Oekraïne het voor het zeggen kreeg..? Of hadden Poroshenko en zijn vriendjes het vuile werk gedaan en werden ze zo aan de macht geholpen.. Het onderschepte telefoongesprek van Nuland, waarin ze TOTAAL NIET GEÏNTERESSEERD IS wat de EU wil met Oekraïne, is alles-zeggend.. ‘FUCK THE EU’ (klik HIER)

Wat een prachtig romantisch verhaal nietwaar?

De mensen van Oekraïne die ‘democratie’ willen. Poetin daarbij als de gebeten hond neerzetten helpt natuurlijk. Zeker als de man ook nog eens verantwoordelijk is voor het neerschieten van een verkeersvliegtuig.. Nee, de EU, de Nederlanders en ‘last but not least’, de Oekraiense bevolking, is goed af met de huidige ‘democratisch gekozen’ machthebbers in dit prachtige land.

Dream on..!

oekraine poroshenko ultra rechts mc cain

fuck the eu

victoria nuland regime change

Ohja, we dwalen wellicht een beetje af, maar ons schiet ineens de speech in gedachten. Die mevrouw Nuland hield voor een aantal zakenlieden, in de VS, december 2013. Ze was net terug uit Oekraïne, en vertelde de toehoorders, op deze door CHEVRON gesponsorde meeting, dat het allemaal goed ging in Oekraïne. According to plan.

En ja, 2 maanden later -februari 2014- brak de ‘revolutie’ uit, van ‘mensen die het niet langer pikten’.. Burgers die naar de wapens grepen.. Of…? Luister goed naar haar speech, ‘says it all’..

https://www.youtube.com/watch?v=9eUSg6ebcQ4

 

52 gedachten over “Deze reactie van Poroshenko ‘says it all’..!

 1. Poro is pissed! Huisvriend Pechtold had hem nog zo beloofd dat het Nederlandse volk voor zou gaan stemmen. Dat valt dan toch tegen, maar misschien moeten we de beperkte opkomst de schuld geven aangezien 68% van de Nederlanders thuis is gebleven die eigenlijk wel voorstanders van het verdrag zouden zijn toch? Of misschien moeten we eindeloos gaan benadrukken dat er vooral demonstratief tegen is gestemd? Mark Rutte zegt de uitslag te respecteren, kijken hoe hij deze uitspraak weer moet gaan weggelachen komende weken.

  1. Als wat in het artikel “The Panama Toilet Papers” staat beschreven klopt ben ik wel eens benieuwd naar Porosjenko,s reactie als hij vervangen gaat worden door de huidige minister van financieen van Oekraine mevrouw Natalie Jaresko.

  2. Arnold, de dagen van Poroshenko zijn geteld; hij zal plaats maken voor de Amerikaanse staatsburger, de Oekraiense minister van Financiën.
   Geweldig toch voor ‘de Oekraiense democratie’, als Poroshenko moet opstappen, o.a. vanwege deze corruptie.. Snap je het spelletje..?

  3. Zeker snap ik het want dan lijkt het of corruptie wordt bestreden terwijl ze door nog grotere corruptie volledig onder controle van de VS staan waardoor alle beslissingen door de VS en hun naar rijkdom hunkerende maatjes genomen zullen worden.
   Dat houd in dat multinationals de baas worden zoals Monsanto die daar al enorme hoeveelheden grond bezitten om hun gemanipuleerd voer te verbouwen en Shell kan op die manier ook schaliegas gaan winnen in Oost Oekraine.
   De mensen die nu nog kleine bedrijfjes hebben zoals boeren die zullen failliet gaan en voor een honger loontje zullen zij om in leven te blijven voor de multinationals mogen gaan werken.
   Dit is gewoon een overdracht van Oekraine aan multinationals wat gewoon een staatsgreep/wisseling is.

 2. Niet te begrijpen, dat Europa contact wil met dit soort mensen en hun regieme, ze zijn alleen maar in hart en nieren crimineel, en compleet psychopatisch, kom op Putin pak ze aan, Europa zal je er dankbaar om zijn !

  1. Putin wacht zijn kans af. Altijd eerst kijken waar je tegenstander mee komt. Dan kan je daarop reageren.

  2. Kijk eens goed naar dit kaartje.. We denken continue dat we naar 1 land kijken, maar feitelijk is het gespleten.. Blauw is de pro-Russische stemming, bij de officiële verkiezing, voor de revolutie. Let op: hier waren Europese waarnemers bij, die verklaarden dat ALLES eerlijk was verlopen.. Begrijp je nu waarom Oekraïne een mooie prooi is voor NATO-US-geo-politieke schakers..
   Kijk goed naar het stripverhaal hierboven. Tot op de minuut gepland.. En we hebben opzettelijk de MH17-weggelaten, maar die hoort er eigenlijk gewoon tussen.. Een typische CIA-actie, oh sorry, ik bedoel: een typische actie van adviseurs, die 1 maand ná de revolutie in Kiev aankwamen.. Dat was maart 2014. En ja, de MH17 was in.. juli 2014. Prachtige valse-vlag..

  3. Zou Porosjenko gedacht hebben dat hij kon blijven zitten als de grote jongens hun intrede doen?
   Een democratisch gekozen regering is met geweld afgezet en de pro VS Porosjenko is daarvoor in de plaats gekomen en nu hij gedaan heeft wat van hem werd verwacht wordt hij door zijn opdrachtgevers genaaid.
   Mister chocolade king zal niet blij zijn nu naar buiten gekomen is dat ook hij geld naar belastingparadijzen heeft gebracht en hij zal volledig tot nul worden afgebroken.
   Hopelijk gaan ogen van anderen nu ook open en zullen zij beseffen dat ook zij na bewezen diensten afgedankt zullen worden.

 3. Madam Nuland zegt in het filmpje: “It is time to finish the job.” Nu Nederlanders roet in het eten hebben gegooid, zoals ze dat in 2005 ook deden t.a.v. de Europese Grondwet, ga ik op basis van het volgende” citaat van RT er vanuit dat ook dit verdrag na een aanpassing zal worden doorgedrukt.

  “This is likely to give Rutte a major headache. His government is not popular and it would be unwise for him to go against the will of the people. However, the Dutch currently hold the EU’s rotating presidency and he will be looking to see if he can change the treaty in order to try and appease all parties.

  Na 2005 hebben de Nederlanders, Fransen en de Ieren laten zien dat zij hun eigen NEE tegen een Europese dictatuur niet serieus nemen, door te slikken wat deze met het Verdrag van Lissabon deed en er uiteindelijk in zullen stikken.

 4. Die foto met die Vijf lievertjes er op is er wel één voor het Joodse familie album, dit wordt een beetje te brutaal, en de meesten werken ook nog onder pseudo schuilnaam namen, behalve die boxende burgemeester van Kiev.

  Ja ik ben ook een beetje pessimisties, die rutte is een lachende gladde aal, ik hoop dat de Nederlanders in dien nodig er een vervolg op geven, we hebben al te veel over onze kam laten gaan, in mijn jonge jaren staken we toch de Telegraaf in de fik, misschien nu nou laat maar !

  1. Jenne.
   http://nos.nl/teletekst#132
   Zoals je kunt lezen kun je er al 1 schrappen.
   Jatsenjoek is afgetreden wie volgt en wat komt ervoor in de plaats?
   Poroshenko? waar mevrouw Natalie Jaresko voor in de plaats komt?
   En wat zal er gebeuren met dat figuur met zijn arm omhoog?
   Hoe dan ook de VS zal daar de macht krijgen wat voor heel Europa slecht zal zijn.

  1. Arend.
   Poroshenko en de EU vinden de uitslag van het referendum natuurlijk niet prettig.
   Zoals je beschrijft staan beiden niet afkeurend tegenover Nazi praktijken waaronder fals flag operaties.
   Hollande wilde minder sancties tegen Rusland waarna de aanslagen in Parijs kwamen.
   Nu Nederland in meerderheid nee heeft gezegd tegen Oekraine lijkt het mij niet ondenkbaar dat iets dergelijks nu ook hier kan gaan gebeuren.
   Het merendeel van de bevolking ziet het verband toch niet maar Rutte zal onder druk misschien aangespoord worden om iets te ondernemen waardoor de bevolking weer in het gareel gaat lopen.
   Meestal krijg je dan eerst iets verschrikkelijks waarna beperkende maatregelen volgen zie Frankrijk en Belgie.

  2. Helaas is hetgeen jij beschrijft Arnold2 wel de gebleken praktijk. We hebben op 26 april natuurlijk het grootste Nederlandse volksfeest op het programma staan. Let us hope and pray, dat er niets zal gebeuren.

 5. .Poroshenko wordt in de volksmond door zijn eigen mensen ook wel Parachonka genoemd, hetgeen in het Russisch niet meer en niet minder betekent als : big. ook wel zwijn of varken genoemd.

 6. In oekraiene zitten 2 partijen in de oppositie die als nationalistisch (en dus extreem rechts) kunnen bestempeld worden : Svoboda en de Radical Party van Lyashko. Samen hebben die 7% van de zetels, dus minder dan de PVV in nederland of het VB in Belgie die nog veel grotere extreem-rechtse extremisten zijn uiteraard.
  De regeringspartijen en Poroshenko zijn gewoon liberaal-democraten, heel die heksenjacht is uitermate belachelijk en kleuterachtig. Dit referendum wat niet meer is dan een pseudo-democratische farce uiteraard heeft nederland best wat geld gekost. 40 Miljoen dacht ik, tot nu toe. En wat zal het resultaat zijn?
  In het beste geval een ammendement aan het DCFTA van een paar regels, cosmetica dus, aan miljoene nederlandse euro’s per regel. Maar dan kunnen alle stoere nederlanders zich op de borst kloppen dat ze dat toch mooi gefikst hebben : alvast proficiat, dit is humor van de bovenste plank. 🙂

  1. Lang verhaal om te vertellen dat je ‘JA’ hebt gestemd..! Liberaal-democraten die met ultra-rechts in zee gaan.. Net zoiets als D’66 met Wilders..? Er is geen heksenjacht, behalve tussen de oren.

  2. Argonaut

   Je kent het spreekwoord;
   de klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt.

   en paar Chinese wijsheden;
   Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan,
   Wees alleen bang om stil te staan.

   Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen.

   Joh, ga eerst eens goed onderzoek doen naar het ontstaan van deze zogenaamde liberale regering en hoe zij aan de macht zijn gekomen, voor je deze onzin uitkraamt.

  3. Die 40 miljoen wordt nu ook te pas en te onpas genoemd door het Voor kamp. Alsof we al jaren met een vergrootglas boven elke overheidsuitgave zitten te kijken. Niet al te lang geleden hebben wij hier nog het dubbele betaald voor een schilderij afkomstig uit de collectie van de Rothschilds.

   En verder is het een ieders democratisch recht om voor, tegen of niet te stemmen, dit had ik graag in de andere 27 landen ook zo gezien. Kijken of het dan nog steeds een pseudo-democratische farce zou zijn.

  4. Vreemd dat de voorstemmers nu beginnen te zeik.. uh zeuren over de 40 miljoen Euro dat dit referendum gekost zou hebben.
   Daarbij optellend dat ook zij nu de regels waar aan voldaan moet worden om een referendum tot stand te kunnen brengen nu ineens willen veranderen.
   Zonder onderzoek wordt beweerd dat veel JA stemmers niet zijn wezen stemmen in de hoop dat het Nee kamp dan niet boven de 30 % zou uitkomen waardoor het referendum ongeldig zou zijn en hoe weet je wat de thuisblijvers gestemd zouden hebben als zij hun stem niet uitgebracht hebben?
   De politiek is verantwoordelijk voor wet en regelgeving en diezelfde figuren waren in meerderheid ook Voor het verdrag.
   Nu ze verloren hebben gaan ze kinderachtig doen waarbij ik me afvraag of ze dat ook zouden doen als er een meerderheid voor had gestemd.
   En als de voor stemmers beweren dat zij niet gestemd hebben in de hoop dat de kiesdrempel dan niet gehaald zou worden is dat zeer dom van hen geweest waardoor de bewering dat veel Ja stemmers zijn thuis gebleven niet meer kan kloppen om de volgende reden:
   32,2% van de bevolking is gaan stemmen waarvan ongeveer 60% tegen heeft gestemd.
   Dit betekend dat 67,8 niet is wezen stemmen.
   Als dan beweerd wordt dat dit deel bestaat uit voornamelijk JA stemmers hadden ze gewoon moeten gaan stemmen.
   Voorbeeld: het merendeel van 67.8 = 67.8 : 3 = 22,6 x 2 = 45,2.
   Dit betekend dat wanneer twee derde van de thuis blijvers (de meerderheid JA stemmers zoals beweerd wordt)hun stem hadden uitgebracht zij nu al op ca 45,2 % hadden gezeten dus hoe dom ben je dan als je thuis blijft?

  5. Probleem is, beste Guido, dat als jij zegt dat in Oekraiene ‘men in zee’ gaat met Ultra-rechts, dat dan nog veel meer kan gezegd worden over nederland.
   Iemand als Geert Wilders is geen haar beter dan de nationalisten in Oekraiene en Wilders heeft VEEL meer macht en invloed dan die paar nationalisten in Kiev.

   De mensen die ik ken in Kiev en omgeving zijn gewoon mensen die hun maatschappij willen transformeren (binnen 5 tot 10 jaar) tot een meer open maatschappij naar Westers model. Ze vechtend daar een onvoorstelbaar gevecht uit, om de restanten van 50 jaar Sovjet en russisch kolonialisme af te schudden en kunnen wel wat hulp gebruiken.

   Ik vind het not done om een dapper strijdende buurman vol in het gezicht te spugen in plaats van een helpende hand te reiken. Maar dat ben ik, natuurlijk, we kunnen niet verwachten dat iedereen er zo over denkt.
   Er zijn blijkbaar zowat 2 miljoen nederlanders die met plezier zo iemand in het gezicht spugen en dan nog feest gaan vieren ook.
   Fijne mensen.

  6. Argonout,

   Als ik zo vrij mag zijn om mijn reactie aan je te richten, maar de OekraIne was en is het slechtste deel wat karakter betreft van de oude Sovjet Unie, ook de grootste huur moordernaars voor de Duitsers, en hand in hand met de Joodse Bolsjewiki de Russen de Orthodoxe Christenen hebben uit geroeid, de introverte Russen gun ik van ganser harte hun opbloei, en hoop dat ze hun oervijanden, uit hun land kunnen houden, 23 millioen Russen omgekomen in de vorige eeuw, vraag mij af is dit niet genoeg, wat er nu regeerd is een zooitje bijelkaar geraapt oligarchen, uit het oude Khazaren land afkomstige dus Turcomannen die Jood zijn geworden, de oude Vikingen de Bojaren grondbezitter oorspronkelijk uit Zweden zijn lang geleden al afgemaakt, en het is de verzamel plaats van de oud nazi’s SA moordenaars, alte kameraden,
   groet Jenne

  7. Argonout zou er gaan wonen, je wilt de waarheid niet zien om de één of andere duistere reden, dit land gaat in opdracht veel geld verdienen, en als het meezit WWIII creéeren, je ziet toch ook wel wie er hier in Europa regeerd, ja juist the USA-CIA-Israel-Mosdag, de anderen in Europa hebben niets in te brengen mutti Merkel is heel stil, en van de NATO een verdedegings organisatie, is nu een aanvals organisatie geworden, kan zo wel een poosje door gaan, maar als ons de atoomrakketen om de oren vliegen, dan weet je tenminste dat Putin daar geen schuld aan heeft.

  8. Zolang leden van de PVV of het Vlaams Belang niet gaan schieten op beide partijen, vanaf de door hun bezette gebouwen (Maiden 20 feb 2014), waarna de boel uit de hand loopt en er een heuse staatgreep (volgens het woordenboek) gepleegd kon worden, of gebouwen, baricades, en politieagenten in de brand steken, zelfs gebouwen in de brand steken met de mensen er nog in (Odessa, 2 mei 2014), purschuim spuiten in het poepertje van krijgsgevangenen (daar ga je van dood), en uiteindelijk complete dorpen en steden platbombarderen, omdat de mensen daar vinden dat ze in 2010 op iemand anders gestemd hebben,(die de verkiezingen gewonnen heeft), snap ik echt niet hoe je PVV en VB als nog grotere rechts extremisten kan beschouwen.

 7. Argonaut Weet je wel waar je over praat???(10.5)
  Laat ik wel even vooropstellen dat ik geen fan ben van Wilders. Wilders pakt het niet goed aan als het gaat om Nederlandse authenticiteit en normen en waarden.
  Ken je het Kalergi-Coudenhove plan? Dat komt neer op de verwoesting van de westerse beschaving en bevolking door integratie. Als dat je niet overtuigd moet je dit maar een lezen.

  “There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multi-ethnic states.” – General Wesley Clark
  http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/

  En wat Oekraïne betreft moet je is even gaan nadenken welke gevaren wij hier in het westen mee te maken krijgen als de expansiedrift van de fascistische EU en die verrotte NAVO hun spelletjes blijven. doordrammen. Het failliete Oekraïne is niets meer dan een speelbal en de bevolking interesseert ze geen moer. Wan hier draait het allemaal om. Bekroonde onderzoeksjournalist/documentaire maker John Pilger: ‘Derde Wereldoorlog tegen Rusland is begonnen, nu nog met propaganda, leugens en misleiding, straks met raketten’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/04/Rusland-wilde-drie-keer-NAVO-lid-worden-en-vrede-sluiten-maar-Westen-weigerde

  En het gaat niet alleen om Rusland welke samenwerken met de chinezen. Het gaat om de macht van de VS en NAVO en dollar.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/04/china-prepares-for-war-with-us-after-meeting-with-obama-3332889.html

  Waar jij over praat is het pro-westerse gedeelte van Oekraïne terwijl het oosten pro Russisch is. Leer eerst eens alles op een rijtje te zetten voor je conclusies trekt, dan kom je een stuk verder in het totaal plaatje.
  Ik heb TEGEN gestemd en met een goede reden. Een paddenstoelvrij NL. Is dat dan mensen in het gezicht spuwen als je hen ook op deze manier beschermd.

  1. Beste Loki, je weet geen kneit over Oekraiene, zoveel is al duidelijk.
   Een grote meerderheid van de Oekraieners wil vandaag bij de EU behoren, maar ze weten dat dit nog 20 a 30 jaar gaat duren.
   Ongeveer de helft wil bij de NATO, daar zijn cifers over : http://www.unian.info/society/1255397-majority-of-ukrainians-would-favor-ukraine-membership-in-eu-and-nato-poll.html

   In het oosten kijkt men inderdaad eerder naar rusland dan naar de EU, tot anderhalf jaar geleden tenminste toen russische troepen met duizenden in Donbas binnenstroomden en o.a. de beslissing in de gevechten rond Ilovaisk doordrukten. (door honderden oekraiense militairen te beschieten en te doden nadat een akkoord over hun terugtrekking was bereikt overigens, dat leest u wellicht niet in uw ‘nieuwsbronnen’).
   Uiteraard is de opstand in Donbas een puur russisch gorganiseerd event, met FSB mensen als Besler en Strelkov die daar gewapende provocaties hebben geleid en locale maffia miljoenen Dollars hebben betaald en hoge posities beloofd. Daarom dat de ‘regeringen’ van DNR en LNR nu bestaat uit pure (ex-)criminelen natuurlijk, net zoals Yanukovitch dat ooit was, voor hij zoete broodjes ging bakken met Putin die hem het presidentschap heeft geschonken.

   NAVO en EU zijn betreffende Oekraiene gewoon veel te naief geweest, tegenover de continue russische agressie. NAVO had oekraiene moeten bewapenen en de EU had SWIFT moeten stoppen in rusland en tienduizenden militairen en oligarchen en hun omgeving een visumverbod moeten geven voor Europa. DAT had effect gehad, omdat al hun gestolen miljarden (we spreken over vele honderden miljarden natuurlijk) gedeeltelijk in de EU zitten, in fake bedrijven en immobilien, ook dank aan nederland daarvoor, dat de belastingsontduiking helpt organiseren, toch voorlopig nog.

  2. Argonaut

   Moet ik je nou alles voorkauwen, want je begrijpt gewoon niet wat ik bedoel. Nog een dan;

   Volgens Fidel Castro, die tot 2008 leider was van Cuba, is de Bilderbergconferentie een wereldwijde samenzwering met het doel de mensheid in een ‘nucleaire holocaust’ te leiden. Hij heeft gezegd dat ‘Hitler, het beest, gecreëerd is door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Bilderbergclub’.

   De samenzwering heeft muziekzender MTV in het leven geroepen als ‘perfecte machine voor hersenspoeling’ om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie. Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie eerder al de Beatles en New Age gebruikt om de massa af te leiden van politieke thema’s.

   En wie staat er boven de NAVO en de EU???

   Juist, de Bilderberggroep.

   Maar ja als jij dat al niet inziet, zijn de Oekraïners behoorlijk lekker gemaakt met mooie praatjes.

   Geloof me ze zijn beter af als ze zich zouden ontfermen goede banden aan te gaan met Rusland.
   Ik heb meer vertrouwen in Poetin dan dat hele gespuis van de EU en de NAVO.

   Ik zal je nog een mooi voorbeeld geven van hersenspoelen van de grote massa.

   Gisteravond bij de NOS weet propagandiste mevrouw Rafif Jouejati van de website Free Syria (notabene opgericht in de VS) te vertellen in een interview dat Assad samenwerkt met IS. Althans dat sterke vermoeden heeft zij en ze had bronnen (???) die ze niet vermeld.
   Geloof je het zelf wel dat ik meteen. Ze zat gewoon glashard te liegen om Assad zwart te maken.

   En dat bedoel ik nou ook over Poetin, die hele smerige kliek hier in de EU doet niet anders dan zwart maken.
   Trouwens wie zegt mij dat dit niet een propagandasite is die je verstrekt.

   Waarom denk je nou dat er in het associatieverdrag stond “militaire ondersteuning”. Daar kan je alle kanten me op, zelfs het plaatsen van kruisraketten gericht op Rusland. Want dat is de bedoeling.
   Wie help je daar nou mee. Een nieuwe koude oorlog is allang begonnen maar de meeste willen het niet zien. Nogmaals Oekraine is niets meer dan een speelbal van een nucleaire holocaust club.

   Open je ogen.

  3. En nog iets Argonaut. Ik lees nergens in jouw verhaal hoe Poroshenko (CIA) nou precies aan de macht gekomen is. Hoe de opstanden door westerse veiligheidsdiensten is gearrangeerd. Hoeveel mensen daardoor zijn omgekomen. Enzovoort enzovoort.
   Zijn zeker vervelende dingen om over te hebben, niet dan?

  4. Beste Loki, het wordt wel HEEL moeilijk als je breinloos en kritiekloos in de meest maffe complotkwak meegaat. Als je niet wil of kan beseffen waar de realiteit ophoudt en het fantasieland van hoaxindustrie begint valt er niet met je te discussieren. Zweefkezen draaien eeuwig cirkeltjes en komen nooit ergens.
   De enige reden waarom iemand als jij in al die crap over Nato, EU, CIA etc. trapt is duidelijk : oogkleppen van hier tot in Tokyo en algemene onder-geinformeerdheid. Je weet gewoon veel en veel te weinig van de echte situatie, ik stel dat duidelijk vast.
   Door te kijken naar de propaganda- die via youtube en blogs door de hoaxindustrie wordt verspreid en eindeloos herhaald en gecopieerd door andere zweefkezen, krijg je de ILLUSIE dat je ‘wakker’ bent en achter de sluier kan zien van wat zich afspeelt in de wereld.
   Ik vrees dat ik je die illusie totaal moet ontnemen, mijn beste. De realiteit is complex, vaak smerig en fragmentarisch, doorweven van eigenbelangen van mensen en hun achterban.
   De hoax-industrie verkoopt je leugens. Wordt wakker.

  5. Argonaut;

   Prachtig om te zien hoe je de zaken probeert om te draaien, want als je alles goed op een rijtje zet over Oekraïne, inzake de VS, NAVO, EU, Bilderbergclub ea, kom je er al gauw achter dat er meer achter steekt dan je denkt Argonaut. Dus wie heeft hier nou oogkleppen op?
   Maar ja, verder kijken dan je neus lang is, valt ook niet mee.
   Neem van mij aan dat hier heel wat leesuren in zitten dus ik weet heel goed waar ik over praat.

  6. Sterk verhaal Argonaut. Loki leeft in een andere wereld. Lekker laten zitten daar. Hij doet niemand kwaad en is daar blijkbaar gelukkig.

  7. AS

   Heb je ook een eigen mening of vindt het wel lekker om zo mee te varen op andermans mening.
   Ik heb mijn info niet van hoax of complot sites, want ik graaf een heel stuk dieper.
   Daar waar anderen het laten afweten ga ik door en neem niet zomaar klakkeloos iets aan. Dat is het verschil. Schijnbaar doen jullie dat wel. Ik heb gezien en gelezen hoe alles in werking is gezet.
   Vindt het feitelijk wel grappig om te zien hoe anti-reageerders reageren op dit stuk.

  8. Loki.
   Argonaut en As geloven nog in kabouters met een hoge mooie rode muts op hun hoofdjes.
   Als ik me niet vergis was As eerder Arie en dan ben ik hem nog antwoord verschuldigd over mijn uitlatingen over Rutte.
   Daarom plaats ik de volgende link met plezier.
   http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=14969
   Verder ben ik benieuwd wanneer de Nederlandse bevolking nu eindelijk eens die 1000 Euro die Rutte heeft beloofd krijgt om maar iets te noemen.

  9. Arnold2

   Ach ja, sommige zijn hardleers, die denken nog steeds dat de reguliere maatschappij eerlijk en oprecht zou zijn en alles koek en ei is. En dan heeft men het over oogkleppen van hier tot Tokyo.
   Hoe bezopen alles is staat al in het stuk van Guido en al zijn verwijzingen. Maar schijnbaar lezen ze alleen wat ze willen lezen, de propaganda troep van de MSM.

  10. @loki. Welke Nederlandse politici zitten volgens jou niet bij de Bilderbergclub?

  11. @ AS

   Wat is dat nou voor een vraag?
   Pechthold, Rutte en Samson zitten er sowieso in of hebben er aan meegedaan.
   Is het zo moeilijk te begrijpen dat zij uitvoerders zijn van het Bilderberg beleid en daar de rest van moeten overtuigen.

  12. @Loki. Sorry voor mijn gebrekkige kennis over de Bilderbergclub. Ik probeer daar een beeld can te vormen met namen en rugnummers. Welke Nederlanders met enig aanzien maken nog meer deel uit van die club en hoe ontmoeten zij elkaar?

  13. En niet te vergeten dat deze club is opgericht met fascistische Nazi ideeën. Deze ideeën en plannen worden al jaren uitgewerkt door de EU. Zoals Hitler zijn wil oplegde aan de bezette landen, doet de EU nu precies hetzelfde.

  14. Voormalig SS er wijlen prins Bernhard was mede oprichter Bilderberggroep.
   Nazi HALLSTEIN ontwerper van een wet die in de jaren dertig in Duitsland is doorgevoerd stond ook aan de roots van de grondwet (waar wij NEE tegen hebben gestemd)maar waarvan de naam in Lissabonverdrag is veranderd en waar Balkenende zonder gehoor te geven aan de wil van het volk gretig zijn handtekening onder heeft gezet.(zie boek Nazi achtergronden van de EU te Brussel).
   Diezelfde HALLSTEIN werd de eerste president van de EUROPESE COMMISSIE in 1957.
   Bedrijven als Bayer,Basf maakten deel uit van IG Farben en hebben gebruik gemaakt van dwangarbeiders met heel veel doden en verminkten als gevolg,
   Deze bedrijven bestaan nog steeds en geven dus niets om een mensenleven maar alleen om de winst en hun aandeelhouders.
   Als we dan kijken naar het EU beleid en zien dat alles in het voordeel van multinationals en de rijken wordt geregeld kan men gerust zeggen dat zij het zijn die de touwtjes in handen hebben.
   Bij de EU is het de EC die bepaald wat er gebeurd en daarom lijkt het er veel op dat zij hun opdrachten krijgen van deze bedrijven en banken die vaak het eigendom zijn van de aller rijksten op aarde.
   Regeringen die lid zijn van de EU mogen alleen nog maar uitvoeren wat de EC hen opdraagt en het Europees parlement heeft al helemaal niets te zeggen maar mogen alleen nog maar (wets)voorstellen bij de EC indienen die dat zonder reden naast zich neer kunnen leggen.
   Artikel 225 (ook wel het vijgeblad)genaamd wat in het Lissabonverdrag uit pure nood is toegevoegd zodat het lijkt of regeringen nog iets te zeggen hebben is hier het bewijs van.
   6 April heeft Nederland een referendum gehouden en de meerderheid heeft NEE tegen het associatieverdrag met Oekraine gestemd wat ook weer afkomstig is van de EU.
   En wat zien we nu Rutte zit in de tang en probeert er nu alles aan te doen om het verdrag toch door te laten gaan zoals dat toen ook met de grondwet is gebeurd.
   Eerst heeft hij gezegd dat het wel EVEN kon duren eer hij zou beslissen wat hij met de uitslag doet,toen kon het wel DAGEN/WEKEN duren,en nu zelfs MAANDEN en ook is nu al bekend dat er eerst (vandaag) een debat in de kamer over komt waarna hij zich vervolgens in ACHTERKAMERTJES met betrokkenen wil terug trekken om de zaken daar af te handelen.
   Hoogst waarschijnlijk zal er misschien een kleine niets betekenende verandering in het verdrag worden doorgevoerd waarna hij zal proberen om toch het verdrag erdoor te krijgen omdat hij gewoon niet anders kan omdat de EC ook hier in Nederland de lakens uitdeelt en niet Rutte of het kabinet we zullen het zien.

  15. Arnold 11,16

   Bekijk de familie van Claude of Claus Juncker onze ongekozen EU keizer,
   vol op III Reich !, het hele gebeuren is een streven naar III Reich door de latere generaties, ja de Hitler Jugend groeide op, even om het idee van generaliseren de kop in te drukken, vele vele Duitsers waren slachtoffer, heb mijn vriendjes en vriendinnetjes daar gehad, helaas zijn ze niet meer in leven, maar lieve en aardige niet begrijpende wat hun en mij gebeurd was, zij hadden niets mis daan, maar het lot van de mensheid geeft dit aan.

  16. Juncker is zoals je beschrijft nooit door de Europeanen gekozen maar daar door de elite geplaatst en voor Mario Dragi van de ECB geldt hetzelfde.
   Juncker is de grote man van de EU die uitvoert wat de elite van hem verwacht op politiek gebied (wet en regelgeving).
   Dragi is hier in Europa de grote man van de ECB wat onder controle staat van de Amerikaanse FED en we weten allemaal dat dat geen staatsbank meer is maar in het bezit is van Rijke bankier families simpel omdat zij het overgrote deel van de aandelen in hun bezit hebben en daarmee ook de macht. Hetzelfde is in Engeland met de Bank of Engeland gebeurd in 1815 toen Napoleon de slag bij Waterloo verloor toen vermenigvuldigde de familie Rotschild door voorkennis hun vermogen in één keer 37 maal en daardoor kregen ze meer vermogen dan de Bank of England en dus ook de macht.
   De ECB en het IMF werken samen en hebben al veel landen ten gronde gericht door eerst landen geld te lenen om vervolgens daarna landen te plunderen omdat die landen hun schuld niet kunnen terug betalen of ze nemen dan gewoon de macht over.
   In Europa wordt gezegd dat het met de economie goed gaat en toch leent de ECB eerst 1150 miljard Euro aan landen uit en daar is later nog meer bij gekomen wat natuurlijk vreemd is als de economie groeit en uit verschillende onderzoeken al is gebleken dat het ook nog niet eens werkt.
   De nood steun aan de Grieken was niets anders dan compensatie aan banken die met waardeloze obligaties zaten van Griekenland.
   Want het is toch wel vreemd dat met miljarden steun nog steeds armoede in Griekenland heerst.
   Dijsselbloem zegt niet blij te zijn met de renteverlaging die Dragi heeft doorgevoerd maar gelijktijdig zie ik ook dat er ineens miljarden uitgegeven worden door onze regering en onze staatsbedrijven zijn ook al geprivatiseerd en is dat geen mooie manier om Nederland afhankelijk te maken zodat wij zullen moeten gaan doen wat de EU van ons verwacht op straffe van.
   Waar komt ineens dat geld vandaan? terwijl heel Nederland moet beknibbelen en bezuinigen denk aan de ouderen,de zorg en ga zo maar door.
   Europa wordt door de elite overgenomen op dit moment en het overgrote deel van de mensen hebben het niet eens in de gaten.

 8. Opgelet BREAKING !!!

  Er is een mooie nieuwe gedachte ontloken, spontaan zonder dogmatiche leiding, gewoon rustig s’avonds naast elkaar staan op een plein, in Frankrijk groeit het gstaag, ook nu in Engeland, “”NUIT DEBOUT – Standing Up Night””, gewoon zonder slogan, als de beelden op Paaseiland, kijkend en wachtend op een andere tijd, een stille kracht dus, ze weten niet wat ze hier mee aan moeten, het is volkomen neutraal, mijn ziens wijze hier, als er echt over een massa wordt gesproken, één hele harde kreet GA ! – VA ! – GO !, voor de gene voor wie het bestemd is zullen dit begrijpen, kom op mensen, start it up, begin er mee, groeten Jenne

  1. Loki, het wordt angstvallig stil gezwegen in alle media, van morgen torvallig in de “The Independent”, deze krant is van papier over gegaan op internet alleen, nieuwe eigenaars uit India afkomstig, tot nog toe aardig ruim in hun opvattingen, The Guardien is lijkt wel van zijn progresieve voetstuk gevallen, beetje riscante réacties krijg je slecht geplaatst, andere redactie misschien, jammer verliest veel lezers, groet Jenne

 9. @ argonaut

  Omdat ik niet zo veel scheen te weten over Oekraïne en jij de zaken tracht om te draaien, wordt het misschien eens tijd dat je de zaken onder ogen gaat zien. Dit is nou precies wat ik bedoel en wat jij niet wil zien omdat het niet in je straatje past. Lees en kijk hier hoe alles in elkaar is steekt.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10546:europese-bevolking-heeft-genoeg-van-haar-leiders&catid=37:wereld&Itemid=50

  Als je dit hebt bekeken mag ik aannemen dat je behoorlijk fout zit in je aannames over Oekraïne en hoe de bevolking is besodemietert met die zogenaamd goedwillende staatsgreep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.