Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

De Waarheid: ‘Pandemie gebaseerd op cijfers en op angst’..


Blckbx heeft de video vertaald naar Nederlands en Engels door een native Duitse vertaler en gehost buiten Youtube om, via Rumble. We vragen je om er écht even de tijd voor te nemen. Het duurt 90 minuten maar de docu is steengoed en voor sommigen is het zelfs genieten’, waarbij genieten best een rare term voor de confronterende feiten is die ook in deze docu aan het licht komen. Maar…zoals Flavio Pasquino besluit in de afkondiging: “Het is nog altijd fijner om de pijnlijke waarheid te kennen dan door te modderen in de mist van onwetendheid.”

Over deze docu
Professor Dr. Martin Haditsch is een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog die de halve wereld afreisde voor een docu die de geschiedenisboeken in zal gaan als fundamenteel van belang. Zo interviewde hij de volgende grootheden over de crisis die de hele wereld al ruim een jaar in z’n greep houdt.

  • Dr. Pierre Kory – IC arts en onderzoeker in New York
  • Professor Dr. Michael Levitt – Nobelprijswinnaar Stanford Universiteit
  • Professor Dr. Roland Wiesendanger – Universiteit Hamburg
  • Professor Dr. Klaus Stöhr – Viroloog en Epidemioloog
  • Professor Dr. Klaus Püschel – gerechtsarts
  • Professor Dr. Kurt Zatloukal – directeur van het onderzoeksinstituut voor Pathologie & Microbiologie in Graz.
  • Dr. Thomas Ly – leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de Pandemie en is vertrouwenspersoon van de Dalai Lama
  • Professor Marco Confalonieri – Hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in Triest

* * *

x
x

De Waarheid:

‘Pandemie gebaseerd op cijfers en op angst’..

2022 © BLCKBX | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Hoe hebben autoriteiten met cijfers en met angst wereldwijd twee jaar jaar lang de vrijheid van zoveel mensen kunnen afnemen? Wat was de rol van Pfizer in Israël? En waarom wil de WHO zo graag een pandemieverdrag? Prof. dr. Martin Haditsch gaat op zoek naar antwoorden in het vierde deel van ‘Corona op zoek naar de Waarheid’. Een serie oprechte onderzoeksjournalistiek, verzorgd door de onvolprezen mensen van BLCKBX. We willen je deze aflevering specifiek laten zien, als antwoord op de manipulatieve berichten van de WHO, als zou het C-19-virus zijn ontsnapt op de wilde dierenmarkt in Wuhan.

In deel vier van de reeks reist prof. dr. Martin Haditsch naar India, de Verenigde Staten, Italië en Duitsland waar hij samen met gerenommeerde wetenschappers onverklaarbare zaken en gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar probeert op te helderen. In de Verenigde Staten spreekt Haditsch met Nobelprijswinnaar prof. dr. Michael Levitt over de compleet verschillende manieren waarmee Amerikaanse staten de coronacrisis hebben doorgemaakt.

Levitt uit de twijfel die hij vanaf het begin had over de cijfers. Vrijheidsbeperkende maatregelen worden met dashboards gerechtvaardigd: cijfers over de bedbezetting op de intensive care, besmettings- en sterftecijfers vormen de basis voor politieke actie.

Tegenstrijdigheden in India
India is met bijna 1,4 miljard inwoners het op één na dichtstbevolkte land ter wereld. In 2021 zou de ergste coronagolf tot nu toe het land in Zuid-Azië getroffen hebben. Beelden van massabegrafenissen en miljoenen werknemers die hun huizen ontvluchten, reizen de wereld rond. Paniek over de zogenaamde Indiase variant slaat toe, vooral in Europa. Kort daarna daalde het aantal gevallen drastisch!!

Wat zit er achter de tegenstrijdige krantenkoppen? Haditsch praat erover met journalist Ajit Kumar Jha en dr. Santanu Chatterjee, internist en arts gespecialiseerd in tropische medicijnen. Hoe kwam het dat er ondanks de paniek in India uiteindelijk toch niet zoveel mensen overleden?

Israël, een hardhandige aanpak..
Als de eerste ‘wereldkampioen vaccinatie’ en op koers om het virus in te dammen, stond Israël wereldwijd in de focus. De regering hanteerde strenge lockdowns en een offensieve vaccinatiecampagne. Eerst door vaccinfabrikant Pfizer aangeduid als het ‘laboratorium van de wereld’, schafte het land later zelfs het groene paspoort af. Nu het virus niet verdwenen blijkt, komen er steeds meer kritische geluiden over de strenge maatregelen en de rigide vaccinatiecampagne uit het verleden.

Haditsch bespreekt de unieke rol van Israël tijdens de ‘pandemie’ met prof. dr. Jacob Giris, internist en chef van het Medisch centrum in Tel Aviv. Ook brengt hij een bezoek aan dr. Yoshua Guetzkov, die beweert dat het percentage gevaccineerden in Israël niet zo hoog is als in andere landen en spreekt hij met rabbijn Chananya Weisman, die Pfizer en de regering ziet als de ‘gezondheidsmaffia’, wegens hun geheime afspraken.

Angst en propaganda
Prof. dr. Haditsch treft in Duitsland dr. Mathias Schrappe, die zelf jarenlang adviseur was van de Duitse federale overheid. Hij veroorzaakte opschudding toen hij het gebruik van intensive care-bedden in Duitsland in twijfel openlijk trok. Verspreiden politici en de media opzettelijk twijfelachtige gegevens om controversiële maatregelen te rechtvaardigen? Welke stappen zijn verantwoord en welke niet? Hoe effectief is de wereldwijde vaccinatiecampagne en welke strategieën volgt de Wereldgezondheidsorganisatie voor de toekomst? Waarom wil de organisatie zo graag een pandemieverdrag? Deze onderwerpen en nog veel meer komt aan bod in dit boeiende vierde deel uit de reeks.

Hieronder kun je ook de eerste drie delen van de indrukwekkende documentaireserie ‘Corona op zoek naar de Waarheid’ bekijken. Een absolute must see voor iedereen die op zoek is naar duidelijkheid over de afgelopen twee ingrijpende jaren. Wees gewaarschuwd, want wat ze ons ‘flikten’, kan zomaar weer opnieuw als wereldwijd toneelstuk worden opgevoerd..!

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.