Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

COVID-manipulaties: “Er is 100% sprake van opzet”.!!


Voorwaarts 1.02 – Niels Vanaken:

“Er is 100% sprake van opzet”

2022 WantToKnow.nl/be

x

Niels Vanaken is oprichter en eigenaar van Open Legal Advocaten in Eindhoven. Hij en zijn team hadden al snel in de gaten dat er vanalles niet klopte aan het overheidsbeleid en de maatregelen ten aanzien van COVID-19. Na kort, intern overleg besloot het team niet lijdzaam toe te kijken, maar de handschoen op te pakken. Er volgde een aantal dagvaardingen tegen de overheid en zelfs een tegen Huge de Jonge in persoon.

In gesprek met Erik van der Horst vertelt Niels over zijn beweegredenen om naast het ‘gewone’ advocatenwerk de ogenschijnlijk onmogelijke strijd aan te gaan tegen Goliat; onze eigen overheid.

Advertentie

1 gedachte over “COVID-manipulaties: “Er is 100% sprake van opzet”.!!

 1. 1) Actueler dan ooit: het door de Deense arts Peter Gotzsche (1949) in 2015 geschreven boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’. Volgens Gotzsche werken de grootste criminelen op aarde bij de farmaceutische industrie.
  In 2016 had Gotzsche een ontmoeting met de vaste kamercommissie volksgezondheid en net als de regenten in 1672 is slechts een conclusie mogelijk: ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.
  2) Zoals bekend is COVID-19 100% doorgestoken kaart. In 2012 heeft de EU een stripverhaal gepubliceerd waarin een pandemie wordt voorspeld. Alle EU-commissarissen (inclusief Neelie Kroes, 1941), Europarlementsleden & hoge ambtenaren kregen een exemplaar uitgereikt:
  https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d/language-en
  3) In het februarinummer in 1997 van het Amerikaanse maandblad over politiek en cultuur George voorspelt Bill – Rockefeller – Gates III (1955), dat de wereld in 2020 zal worden getroffen door een virus dat het heeft voorzien op de longen: https://archive.org/details/george-magazine-february-1997-survival-guide-to-the-future-bill-gates-interview
  John F. Kennedy jr. (1960 – 1999) was uitgever van George vanaf de lancering in 1995 t/m juni 1999, omdat hij toen om het leven is gekomen door een vliegtuigongeluk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.