Advertentie

Weer IJslandse bankdirecteuren in gevangenis..!!


x

ijsland-bankiers-president-herstel

x

x

Weer IJslandse bankdirecteuren in gevangenis..!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Voor de economische meltdown in 2008, zijn vorige week 9 bankiers schuldig bevonden voor mede-plichtigheid. Het Hooggerechtshof in Reykjavik bekrachtigde alle negen vonnissen tegen de verdachten in de ‘Kaupthing Bank-marktmanipulatiezaak, één van de grootste zaken in haar soort in de geschiedenis van IJsland.

IJsland is nog geen lid van de Europese Unie, maar heeft op 23 juli 2009 het EU-lidmaatschap aangevraagd. Het land is lid van de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA), samen met Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein, en in 1992 tekende IJsland het EER-akkoord met de Europese Unie, dat was ontworpen om EVA-landen deel uit te laten maken van de Europese markt zonder lid van de EU te hoeven zijn.
IJsland is nog geen lid van de Europese Unie, maar heeft op 23 juli 2009 het EU-lidmaatschap aangevraagd. Het land is lid van de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA), samen met Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein, en in 1992 tekende IJsland het EER-akkoord met de Europese Unie, dat was ontworpen om EVA-landen deel uit te laten maken van de Europese markt zonder lid van de EU te hoeven zijn.

De Kaupthing Bank was een grote  internationale bank, met haar hoofdkwartier in Reykjavik. De bank was jarenlang al aan het jagen naar expansie overzee, maar moest uiteindelijk, door enorme schulden, haar deuren sluiten; ze gingen bankroet! De bank werd vervolgens door de IJslandse staat overgenomen, waarna de binnenlandse activiteiten van de bank werden gestroomlijnd in een nieuwe bank, die nu opereert onder de naam ‘Arion Banki’.

De rechtszaak tegen de 9 bankmedewerkers begon in april 2015, waarna in juni daaropvolgend, de gerechtshof in het district Reykjavik 7 van de 9 aangeklaagden schuldig achtte, en dus 2 personen van deze groep vrjisprak. Nu is deze uitspraak dus teruggedraaid door de hoogste IJslandse rechtbank, vergelijkbaar met onze Hoge Raad. De beide, eerder vrijgesproken personen, kredietbemiddelaar Björk Þórarinsdóttir én de voormalige CEO van Kaupthing Luxembourg, Magnús Guðmundsson, nu dus ook schuldig, aldus het verslag van de krant ‘Iceland Monitor’.

Voor beide mannen is nog geen specifieke gevangenisstraf geëist en deze zal later dienen te worden vastgesteld door het gerchtshof van Reykjavik.. 6 Andere verdachten die in 2015 al gevangenisstraffen waren opgelegd, zijn voormalige directeuren van de bank, te weten, haar voormalige directeur kredieten, de voorzitter van de Raad van Bestuur, de directeur van de afdeling onroerend goed en 2 werknemers van deze afdeling onroerend goed

Hun straffen variëren van 1 jaar gevangenis, tot meer dan 4 (!) jaar in het gevang, voor misdaden begaan in de vorm van misleidende financiële aandelenverkoop. Hierbij leende de bank geld om deze aandelen aan te kopen, waarbij haar eigen aandelen als onderpand van deze leningen werden aangetekend. Hierdoor leken de aandelen van de bank behoorlijk in trek op aandelenbeurzen, wat dus feitelijk een vertekend beeld was. Ook hiervoor –misleiding in de handel in aandelen Kaupting- werden verschillende verdachten veroordeeld.

Een andere, voormalige directeur van de bank, Hreiðar Már Sigurðsson, die een gevangenisstraf van maar liefst vjif en een half jaar tegemoet kan zien, kreeg afgelopen donderdag zelfs een verlenging van deze gevangenisstaf door deze Hoge Raad opgelegd en kan nu 6 jaar in het gevang nadenken over zijn financiële misdaden.

Hij is één van de bankiers, die ervan beschuldigd werd, feiten verzwegen te hebben over een investeerder uit de golfstaat Qatar, die een groot aandelenpakket in de bank genomen zou hebben, door geld bij dezelfde bank te lenen. Enkele weken voordat de bank ineenstortte, kondigde Kaupthing aan dat ene Sheikh Mohammed Bin Khalifa Bin Hamad al-Thani een aandeel van 5,1% in de bank gekocht zou hebben, tijdens de financiële crisis in 2008. Deze informatie had de bank een vertrouwensboost op de financiële markten moeten geven.

Hoe is het mogelijk dat een land, zoals IJsland dat deed, volledig achter internationale geldvergaring staat, om vervolgens 'niet thuis' te geven, wanneer een bank als IceSave in problemen komt..?
De eigenwijze koers die de regering van IJsland voer, tijdens de IceSave-crisis, blijkt voorla gezond voor het land zélf en zou een teken aan de wand moeten zijn voor veel vrij-markt-theorie-economen!

Bankiers als misdadigers. Een teken aan de wand..
IJsland maakt een stevig statement met deze rechtszaak, doordat het bankfunctionarissen laten berechten als misdadigers. In tegenstelling tot de VS en Europa, kiest IJsland dus voor een andere ‘koers’. De VS en Europa zijn de instellingen gaan beboeten en de functionarissen, die natuurlijk feitelijk aan de touwtjes trokken, gaan vrijuit en zijn –zo luiden vele berichten- alweer bezig, de volgende misdadige stappen te zetten op dit criminele pad..!

In Nederland (met ING, SNS en ABN-Amro), Engeland en andere landen, werden banken overgenomen door de staat, terwijl IJsland in die gevallen alleen de IJslandse bevolking hielp, door hun bankrekeningen te garanderen en niet de buitenlandse rekeninghouders, zoals we bij ICESAVE hebben kunnen zien. Ook liet de IJslandse regering maatregelen van kracht worden, die voor restricties zorgden in het besteden van privé-geld van IJslanders. Deze maatregel werd veelal gezien als een inbreuk in de vrije-markt-economie. (Maar goed, we hebben gezien hoe de heren bankdirecteuren wereldwijd omgaan met dit begrip ‘vrij’..!)

Vorig jaar verklaarde het IMF (International Monetary Fund) dat IJsland economisch herstel had beereikt ‘zonder daarbij haar welvaartsmodel van gezondheidszorg en onderwijs, te compromiteren’ (HIER)

hbos-bank-halifaxNu ook rechtszaak in UK; verandering op komst..?
Gaat in de UK nu ook een verschuiving plaatsvinden, overeenkomstig het voorbeeld van IJsland’s processen tegen de ‘banksters’..? Een eerste groep van deze financiële criminelen gaat voor de rechtbank verschijnen, nu een proces is gestart tegen enkele bankiers van de HBOS-bank. Zij worden beschuldigt van frauduleus handelen, witwassen van geld en corruptie..! Alstublieftdankuwel.. Volgens sommigen zal deze eerste rechtszaak, die dient in Southwark Crown Court  slechts een breekijzer zijn voor meer van dit soort zaken van dit type.

De zaak gaat om 2 zg. ‘senior-medewerkers/managers’ van deze HBOS-bank en nog eens 6 andere medewerkers, die voor de rechtbank zijn gedaagd. Deze rechtszaak werd echter keer op keer uitgesteld en was oorspronkelijk gepland aan het begin van 2016..! Terwijl de verdachten al in 2013 werden gedaagd..
Onder de verdachten treffen we ook de beide topbankiers David Mills en Michael Bancroft aan, evenals hun echtgenotes..! Ze worden allen beschuldigd van het geven van ‘verscheidene cadeau’s van hoge waarde’ en het ‘met geld betalen’ aan HBO-managers, in ruil voor bepaalde privileges. Deze vermeende omkooppraktijken werden aan het licht gebracht door de politie van Thames Valley, ná een onderzoek van 2 jaar, onder de naam ‘Operation Hornet’.De HBOS-bank zakte in 2008 door haar hoeven en werd gekocht door de halve staatsbank Lloyds TSB. Diens directeur corporate-kredieten, Peter Cummings, had een boete opgelegd gekregen van £500,000 en is levenslang veroordeeld om niet meer werkzaam te zijn in de bankindustrie. De Britse overheid had Lloyds in 2008 al overeind gehouden met een lening van een slordige £20 miljard, waarmee het een 43%-aandeel in Lloyds TSB in handen kreeg.

* * *

 henry-ford-on-banking-smaller

21 gedachten over “Weer IJslandse bankdirecteuren in gevangenis..!!

 1. Wanneer volgen Nederlandse bankdirecteuren nu? Of zijn we in dit van leugens/corruptie en malversaties vergeven en gecontroleerde (r)overheidssysteem nog altijd roomser dan de paus? Indien dit laatste het geval is, zijn we ook een nog grotere leugenaar dan die paus, want is het niet het Vaticaan, dat via allerlei afscheidingen als Jezuïten/Zionisten/Bilderberg etc. de Nieuwe Wereld Orde (MWO)aan haar marionetten uitdraagt?

  Maar gelukkig blijkt de laatste strohalm op knappen te staan, zodat het wilde om zich heen slaan om de bestaande macht en controle vast te houden en zelfs uit breiden, door de bewustwordende medemens wordt tegengegaan.

  Daarvoor hoeven we geen misdaden te plegen (Clinton) dan wel leugens en denigrerende opmerkingen (Trump) richting onze medemens te maken, zoals in het land van de “onbegrensde” mogelijkheden wordt gedaan.

  Dat dit alles niet van zelf gaat, laat zich raden. Maar een (r)overheid, die volledig als marionettenspe(e)l(st)ers in dienst staat van de MWO en haar burgers volledig ondergeschikt maakt aan haar machtsvertoon ten koste van alles, is aan haar laatste meters bezig.

  Vroeger nog twee passende spreekwoorden geleerd tijdens de Nederlandse les op de lagere (=basis)school, nl:

  “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”

  en

  “Zoals de waard is vertrouwt ie zijn gasten”.

  Het kan natuurlijk zijn, dat ik dit allemaal te zwart/wit stel, maar in de 62 jaar, die ik nu op deze planeet rondloop, heb ik gedurende zeker 50 jaar de manipulatie van de mensheid gadegeslagen en op diverse gebieden (o.a. geneeskunde) effectief meegemaakt.

  Zou ik dan ook de Nieuwe Tijd waarin “Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = LIEFDE” een steeds grotere bewustwording wordt in zijn ware gedaante nog meemaken?
  Ja, dit ga ik niet alleen meemaken -> dit ga ik samen met de medemens, die eveneens verder kan en wil kijken dan het puntje van zijn neus lang is, realiseren! En daarvoor heb ik gedurende dit leven geen religie en/of politiek nodig gehad. Simpel op het ‘innerlijke weten’ vertrouwen en je niet afhankelijk maken van welke manipulatieve ideologie dan ook.

  Zelfs Maurice de Hond, verkondigde afgelopen vrijdagavond in ‘De Wereld Draait Door’, dat ie niet meer wil stemmen om niet langer de manipulaties van de politiek te steunen!

  Is zijn uitspraak zaligmakend? Nee, maar het kan een belangrijke item zijn om eens over na te denken.

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

  1. Wij hebben Amerikaanse atoombommen op ons grondgebied. Vergeet het maar. Die verwijderen is de 1e stap. Dan een eind verder staan de bankiers, politici, rechters, top van justitie, journalisten, etc. Berechten en direct naar de galg. Stap voor stap. Eerst die atoombommen weg.

 2. Het kàn dus wel!

  Overigens onderstreept de beslissing van IJsland weer eens dat democratie uitsluitend op heel kleine schaal kan functioneren. Een democratisch functionerende EU is intrinsiek onmogelijk.

  1. J.G.Bosman,

   wat is Uw uitleg bij intrinsiek onmogelijk, het woord intrinsiek ken ik, maar hoe U het hier gebruikt, ja ontgaat me volkomen.

   Jenne

 3. Ik hoop dat de heer Rutte en consoorten een voorbeeld nemen aan deze held van IJsland de heer Olafur Ragnar Grimmson en nu eens voor de bevolking gaan werken inplaats van voor Bankiers en industrieelen.
  Moesten zij dat niet van plan zijn dan mogen ze voor mij ook berecht worden wegens Hoogverraad,misbruik van staatsmiddelen ten behoeve van banken en industrieelen en inzet van militairen voor verkeerde doeleinden (zie rapporten over onterechte inval van Irak en Lybie) namelijk het veroveren van rijkdommen en macht van soefereine staten en dan heb ik het nog niet eens over eventuele andere misdaden zoals kindermisbruik en dergelijke.
  Wel jammer dat de IJslandse president geen premier van Nederland is want dat is tenminste een man met rechtvaardigheidsgevoel waar onze premier waarschijnlijk nooit van gehoord heeft.

  1. een helder, sulphurisch land(je) lekker ver weg van het “vaste” land!
   Heldere kijk en gezonde leefwijze, speelt allemaal mee!
   IJsland, met je voornaam in het telefoonboek…lakritz en lekker veel STILTE….mmmmmmm….wish I was there….

  2. onze doorluchtige edel 8bare doorzichtige eersteling vertegenwoordigt voornaam en lijk de centrale zwarte slijmerige fedXbulderBernieBerg lucifer exo octopus zonder skelet onder het mom van demo crazy en libero gladde aalen met behulp van de O-ring afdichtings vazallen van de wij nO-Us ring of the lords en consorten in favor of de derde WOooOW om zo het systemisch falen te verhullen de sporen uitwissend hissend en sissend gepaard gaande met make believe retorieke kolderrieke fake fact checking en valse voornemens het dit keer geheel anders te gaan doen, diegenen die daar niet voor gaan zijn misogyne rashappers, “deplorables” en “haters” . http://www.encyclo.nl/begrip/Eersteling http://www.encyclo.nl/begrip/doorluchtig Peter Gabriel — Mercy Street https://www.youtube.com/watch?v=DYw9UrsFJa4 Alex Jones Emergency Message to Liberals. Published on Oct 10, 2016 “Alex makes an impassioned plea for those who are still in thrall of the Clinton lies, to open their eyes and see how they are leading the charge to destroy our way of life.” https://www.youtube.com/watch?v=YedwdW81GLY

  3. Ons koningshuis zou over bepaalde inkomsten belasting betalen maar dat wordt gecompenseerd (dus betalen zij niets) wat kennelijk voor ambtenaren te moeilijk is om te begrijpen.
   Medeoprichter van de Bilderbergconferenties/groep wijlen prins Bernhard heeft kennelijk nogal wat druk uitgeoefend om de eigen kassa te kunnen vullen.
   Voormalig premier Balkenende (u weet wel die Nederland met het ondertekenen van het Lissabonakkoord heeft uitgeleverd aan de bankiers en industrieelen) en zijn opvolger Rutte die voornamelijk bezig is met de belangen van de bankiers en industrieelen te behartigen inplaats van de belangen van het hele Nederlandse volk proberen met succes dit soort schandalige overeenkomsten te verdoezelen en te verdedigen terwijl de man met de pet mag bloeden en sommigen mogen zelfs hun kinderen zonder ontbijt naar school laten gaan omdat door belastingen er geen geld meer is voor fatsoenlijk eten.
   http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/reconstructie-zo-wordt-het-staatshoofd-gecompenseerd-voor-betalen-belasting
   Vervolgens hebben we dan de eerste en tweede kamer die voornamelijk bestaan uit windmakers die veel roepen maar niets doen om dergelijke praktijken tegen te houden ook al willen ze het anders doen lijken door nu uitleg te vragen waarna er vervolgens weer niets zal gebeuren omdat het hier om het staatshoofd gaat waaraan sommige leden de eed hebben afgelegd.
   (mogelijk worden zoals gebruikelijk moties ingediend maar die zullen worden verworpen zoals gebruikelijk is).

  4. top acteur Sjors van de rebellen van Houts heeft net uitgelegd op omroep koetje boeh neppo npo Max voor vervroegd bezadigde uitgerangeerde bejaarde 45 plussers hoe het er voor staat met ons gemeenschappelijk plastic knaken en pillen bedrog, zelfs meneer ministreel de door en door door druipende imf ijspegel printer agent voor grieken spanjaarden en andere zuidelijk minder bedeelden op glad en over de IJssel schijnt onlangs welwillend in de behaaglijke marmeren silly siliconen toren grot naar zijn verhaal geluisterd te hebben, ‘we moesten maar eens onderzoeken door wie we ons geld laten maken… ‘… veelbelovende opmerking! http://www.betekenis-definitie.nl/minstreel. Arnold gelukkig dat jij het even in gewone begrijpbare mensentaal overzet, ik ben vaker meer van het over de top punniken met bij voorkeur een willekeur en overkill van het op het eerste gezicht nauwelijks ter zaken doende bijvoeglijke gevoegelijke over de rooie termen die mij adhoc ter plekke caught in the act te binnenschieten, soort retrospectief echo met terugwerkende kracht voorwaarts protest van vanwege dat het op school vroeger van te voren al heel gauw fout was, en nog, omdat ik het bedacht had zeker en het niet lauw conform genoeg het boekje bleek te zijn, lastig nakijken met een naschools verveel indut serie correctief coercive dwang sjabloontje goed/fout, de jury had besloten… en het niet willen begrijpen groeide wederzijds uit in incrementeel voorgoed onuitwisbare ingegroefde gefronste 78 toeren jaarringen, dat impact litteken weefsel in de grijze stof massa gelaten jaar na jaar achterlatend met dientengevolge dit afgrijselijke deplorabele resultaat, intra procedureel mentaal verzet oproepend jaar in jaar uit, ze motten je of ze motten je niet, je moest toen al politiek correct zijn namelijk om het lieveheersbeestje van de duitse en leraar mathematiekinplastiek te kunnen worden, omdat ik vanouds van Sirius ben en die gladde nauw aansluitende niets verhullende glitter pakjes van de Pleyaden wel te gek te koel vind maar dat je daarom dan nog geen Pleya-Onder-daan bent en of kunt zijn met als gevolg dat ze je niet motten omdat het never nooit resoneert, wat dat ook mogen betekenen want ik is groot en zij zijn klein en van het milieu en greenpeace met veel luf piesce en tibetaanse namastuberen met uitgekookte paddestoelen drankjes en lispelende influisterbare grootmoeders met vogelveren op de kop die in de wolken zijn net als jehovadeherebeer der heerscharen fuk de new age behalve als het even goed uit komt vanwege de daar aan verbonden voordelen. http://www.encyclo.nl/begrip/gevoeglijk Ministry of Silly Walks https://www.youtube.com/watch?v=IqhlQfXUk7w http://www.merriam-webster.com/dictionary/coercive

  5. HyperAlert
   Dat juist RTL onderzoek heeft gedaan en dit naar buiten gebracht heeft roept bij mij wel vraagtekens op omdat zoals bij de meesten inmiddels wel bekend is dat de MSM samenwerkt en/of voorgeschoteld krijgt door de politiek wat zij wel of niet mogen vertellen.
   Ook weten we dat de politiek het staatshoofd dient en dat het vertrouwen in de politiek bij veel mensen verdwenen is.
   Opvallend vind ik ook dat ze het over bedragen hebben van zeg maar 200.000 GULDEN 44 jaar geleden terwijl ze ook zeggen dat ze niet weten om hoeveel het gaat op dit moment.
   Wetende dat ons koningshuis nogal wat aandelen heeft bij Shell en Unilever zullen de bedragen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger liggen maar vermoed ik dat ze daar nooit openbaarheid over zullen geven net zoals ze ook weigeren DNA af te staan.
   Daarom ben ik van mening dat dit een stunt is om de mensen meer vertrouwen in de politiek te laten krijgen zo net voor de verkiezingen van 2017 maar zoals ik al schreef zullen ze nooit het koningshuis schaden.
   Een andere optie kan zijn dat het allemaal niet meer uitmaakt.
   De relatie tussen de EU en Poetin verslechterd en in het slechtste geval krijgen we hier weer oorlog en zoals het verleden heeft laten zien schromen zij niet om het land dan in de steek te laten door te vluchten de tijd zal het leren.

 4. Rutte en Edith Schippers…

  Werkelijk 1 pot nat, die Nederland absoluut niet kunnen leiden.

  Eigenlijk ben ik wel PISSED OFF hoe dit land naar de klote is gegaan afgelopen 20 jaar.

  SP lijkt enige partij te zijn, waar, ‘gezond verstand’ nog niet helemaal is verdwenen.

  Programma nieuwe partij:

  * Gratis elektrische energie voor de Nederlandse bevolking. Eerste stappen zetten tot ontwikkeling daarvan. Immers het is al bekend hoe.
  * Zorg gebaseerd op natuurgeneeswijzen voor mensen die dat willen. Immers we weten nu wel dat dit 10x goedkoper is dan conventionele.
  * Educatie natuurgeneeskunde op scholen
  * Educatie ‘creatonism’ op scholen
  * Nederland uit EU. Kan nooit zo zijn, dat EU hier gaat bepalen wat ons beleid is wat betreft “veilige” zaken als: Vaccinaties, Aspartaam, GMO, Chemo & Radiatie, Round Up.
  * MH17…. wel je lost het op door eerst zonder bias te kijken naar dit probleem. Dan komen de daders ook wel
  * Zorgsysteem op de schop voor een minder winstgevend ander systeem (zie SP). Zorgsysteem is van Nederland?!
  * Nederland is vooral voor Nederlanders…. Rotterdam is vooral zwart. Een festival organiseren doe je daar voor buitenlanders… Als je als Minister in Wassenaar woont of zo, heb je daar geen erg in waarschijnlijk. Op iedere hoek van de straat een moskee: Geen goed idee.
  * STOP immigranten stroom… Wel eens nagedacht dat ons wegennet al vast stroomt???
  * Contact leggen, uitnodigen buitenaards leven… Inzicht/informatie inwinnen van wezens voor beleid Nederland.
  * Nederland, net als Rusland grote speler in biologisch groente en fruit.
  * Uitkicken Rothshields
  * Nederland met basisinkomen… Eerste stappen zetten althans.

  1. Er moeten juist meer migranten komen. Dat is de manier om de fortuinen van de elite te slopen. Migranten die enkel heel veel geld kosten.

   “The way to crush the bourgeoisie is to grind them down between the millstones of taxation and inflation.”

   – Vladimir Ilyich Lenin

   De fortuinen van de elites zullen gesloopt worden door immigranten die we zullen leren op de meeste linkse partijen te stemmen en NOOIT en te NIMMER te zullen werken.

   Ik ben al 6 jaar hiermee bezig.

  2. @Genie,

   Jij doet je naam echt geen eer aan.
   Weet je wel dat Zionist Lenin werd gefinancierd door de Zionistische Rothschilds om het Tsarenrijk, die net als IJsland de bankiers weerden, omver te werpen? Lenin en Stalin zijn verantwoordelijk voor het afslachten van meer dan 60 miljoen Christenen op een manier die ons voorstellingsvermogen ver, maar dan ook ver te boven gaat.

   http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Gulag1.pdf

   Lenin tekende een 99-jarig charter voor de geldcreatie, dat afliep op 1 januari 2016 en dat niet is verlengd door Poetin. Waarom denk je dat Rusland nu volledig wordt gedemoniseerd?

   Bekijk de daadwerkelijke geschiedenis maar eens, van de opkomst van de bankiers tot en met het Von Coudenhove-Kalergi plan, tot en met de neocons met de bedoeling om de blanke Christelijke Europese bevolking middels democide uit te roeien.

   http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

   De tekenen zijn al zichtbaar in Duitsland en Zweden.

  3. De democide is een groot kwaad op de planeet aarde. Het heeft ongelooflijk veel slachtoffers geëist in de geschiedenis en heden ten dage. Overheden knettergek van macht en zelfzucht hebben landen geruïneerd en volkeren verslagen achter zich gelaten. Wanneer stop dit onzinnige gemoord en gemanipuleer dat hele volksstammen in het verderf heeft gestort, wanneer en vooral, hoe worden wij eens wijs…?
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Democide
   en man die dit op papier heeft gezet Rudolph Joseph Rummel in het boek Death by Government (Dood door de Overheid) uit 1994 schat Rummel dat 302 miljoen mensen het slachtoffer waren van democide. Na verder onderzoek heeft hij dit cijfer bijgesteld tot 395 miljoen slachtoffers.
   http://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

  4. @an argie

   Ik gebruike alles. Kennis van iedereen. Ik heb geen vooroordelen nog zijn gebeurtenissen uit het verleden een BEPERKING voor mij. Goede of slechte gebeurtenissen.

   Ik beschouw 5 niveau’s van propaganda.
   Het hoogste niveau is een Israelische commandant door middel van de HOLOCAUST een thermonucleaire wapen laten afvuren op stad X.

   Wat maakt het mij uit of de holocaust werkelijk is of niet. Als hij werkelijk bestaad in het hoofd van een Israelier in de buurt van een thermonucleair wapen dan hoef ik hem toch enkel te overtuigen dat de holocaust door mensen uit stad X is veroorzaakt. Je weet welke stad, stad X is.

   Hiroshima, Nagasaki, London, Paris, ?

  5. Velen maken zich druk of de holocaust bestaad of niet bestaad.

   https://youtu.be/jM3dRKpRots
   When it is real in your head, it is real to you!!!

   Ondertussen probeer ik al 3-4 jaar de holocaust te gebruiken om hen te vernietigen die hem verzonnen hebben. Zou dat niet prachtig zijn? Vernietigd door je eigen leugen. Ik lach mij suf!!!

   Propaganda niveau 4 = een thermonucleaire oorlog veroorzaken
   Propaganda niveau 5 = een thermonucleaire oorlog veroorzaken door een Israelische commandant in de buurt van een thermonucleair wapen te overtuigen hem af te vuren op stad X

   Propaganda niveau 5 is extra moeilijk. Ik denk dat je genoeg hebt aan niveay 4.

 5. https://twitter.com/BBCFRCH/status/786638984038330369

  Plan van de bankiers. Deze sukkels noemen zichzelf elite.
  Ik ga het ze vragen nadat Londen is vernietigd door thermonucleaire wapens. Hoe intellectueel elitair ze zijn. Ik lach om deze korte termijn sukkels/kleine kinderen.

  https://twitter.com/crimesofbrits/status/785544230076809217

  Biologische ziektens gebruikt als wapen tegen de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Churchill noemde ze inferieur. Wraak zal geschieden ook namens deze mensen vermoord/verminkt door de Engelsen.

  Verdeel en heers, plunderen en moorden met superieure wapens is niet ELITAIR. Het is dom. Want er komt een dag dat er wraak zal worden genomen. Deze dag kan elk moment zijn voor de Engelsen. Londen zal worden vernietigd door thermonucleaire wapens.

  1. Dat doen ze in Nederland ook.
   Zodra je met je kop op de TV komt en enige bekendheid krijgt.
   Zodra je een groot publiek kan bereiken.
   Pim Fortuin. Hoorde niet bij de club dus die moest eraan.
   Is heel makkelijk. Ik vertel dit al vele jaren aan burgers die ik ontmoet als ik mijn honden uit laat. Ik zeg dan ik kan iedereen vermoorden. Is heel makkelijk. Je stookt gewoon iemand op.
   De AIVD/NSA heeft heel veel gekken in hun bestanden staan die met een klein zetje Pim Fortuyn om zeep zouden kunnen helpen.

   Gelukkig worden de mensen steeds dapperder. Nergens bang voor zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.