Advertentie

George van Houts: ‘Het zwarte gat en 911-zwaartekracht’


George Bush tijdens zijn -voor velen misselijkmakende- propaganda rondom de oorlog in Irak. ‘Mission Accomplished”..?? De afronding van een ‘valse-vlag-operatie’, die de propaganda-machine op volle toeren liet draaien. Hoewel Irak NIETS met 911 te maken had, flikte Bush/Cheney het om meer dan 3500 Amerikaanse dode soldaten op te offeren en 600.000 burgerslachtoffers te maken. Over zwarte-gaten gesproken..!

x

x

George van Houts..

‘Het zwarte gat en 911-zwaartekracht’

2019 © George van Houts | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het bestaan van het atoom was 100 jaar geleden ondenkbaar. Het Zwarte Gat was tot 10 april 2019 nog nooit gezien. Het bestaan ervan, eigenlijk ondenkbaar, alleen theoretisch aangetoond. Dat de zon en niet de aarde het middelpunt was in ons zonnestelsel: nog maar 500 jaar geleden: ondenkbaar. Copernicus kwam met dit ondenkbare idee rond 1500 en Galileï bewees het rond 1600. Toen stond er nog de kerkelijke doodstraf op dit denkbeeld..

Dat de mens zich massaal door de lucht zou gaan verplaatsen: 150 jaar geleden zouden de mensen je voor gek verklaren als je dit voorspelde. Dat er een onzichtbaar draadloos netwerk voor berichtenverkeer zou ontstaan waarbij je mededelingen binnen een seconde van de Noordpool naar de Zuidpool kon zenden, inclusief foto’s en video: het internet, was nog maar 60 geleden ondenkbaar.

Met deze prachtige column: een hartstochtelijk pleidooi voor ongebreidelde zoektochten naar het ondenkbare: vrije wetenschap ondersteund Robbert Dijkgraaf misschien onbedoeld en ongewild, ook andere onderzoeken naar het ‘ondenkbare’: dat 9/11 anders zou kunnen zijn gegaan dan wat er in het 9/11 Commission Report staat opgetekend. Heel veel ontwikkelingen binnen de wetenschap ontstaan uit vermoedens, ‘gutfeeling’ en intuïtie.

Mijn vermoeden, gutfeeling en intuïtie zeggen mij al heel erg lang, dat de officiële lezing van geen kant klopt. En niet alleen deze vage gevoelens, nee ook keiharde onmogelijkheden. De door Robbert Dijkgraaf aanbeden natuurwetten, worden zelfs met voeten getreden bij de drie symmétrische WTC 1, 2 en 7 ‘instortingen door zwaartekracht’, na á-symetrische schades waarbij de onderliggende onaangetaste verdiepingen geen enkele weerstand hebben geboden. Geen enkele Jenga-toren valt recht naar beneden. Dóór zichzelf heen.. Waarbij 80% van de blokjes verstoft en niet wordt teruggevonden…!

Waarom worden mensen die hier onderzoek naar willen, doen verketterd en/of voor gek verklaard? Inderdaad: wij onderzoeken het ‘ondenkbare’ namelijk dat de drie instortingen ‘controlled demolitions’ zouden kunnen zijn geweest. Dat de daders anderen waren dan de 19 ‘kapers’ In de Wetenschap der Geschiedenis, die zoals je weet altijd door de winnaar wordt geschreven, zijn ontelbare leugens ooit ontmaskerd door onderzoekers die de winnaarsversie wantrouwden en moest de Historie dus herschreven worden.

Waarom worden oprechte onderzoekers naar 9/11 tot geestelijk minvermogend verklaard? Waar is men bang voor?

George van Houts | © april 2019

komplot.info | 11september.eu | waarheid911.nl

22 juni 2019
15:00 – 17:30 uur
Delamar Amsterdam

7 gedachten over “George van Houts: ‘Het zwarte gat en 911-zwaartekracht’

 1. https://www.blacklistednews.com/article/72227/united-states-added-to-list-of-most-dangerous-countries-for-journalists-for-first.html
  Kennelijk wordt zoeken naar de waarheid in het land van de 9/11 aanslagen door bepaalde lieden niet op prijs gesteld en is zelfs moord een middel waar zij naar lijken te grijpen geoorloofd.
  Op de site van blacklistednews.com staat ook een artikel over de macht van de VS die zij kwijt dreigen te raken aan China.Natuurlijk is dat artikel door een bekende in de Amerikaanse politiek tot stand gekomen en dan kan men al vragen over de betrouwbaarheid hebben en zich afvragen wat daar achter kan zitten.
  Dat kleine groepje die echt in een NWO de dienst uitmaken heeft er natuurlijk allang voor gezorgd dat hun bezit veiliggesteld is ook als China op economisch gebied de grootste zal worden.
  9/11 was het startschot voor de strijd tegen het terrorisme en ook toen wist Bush al na een paar uur te vertellen dat Osama Bin Laden daar achter zat zonder gedegen onderzoek.
  Vervolgens werden invallen in Afghanistan en Irak gedaan wat gelijk staat met bommen op Islamitische mensen gooien waarbij men kon weten dat dat haat tegen de westerse landen kon oproepen bij die mensen en ook was men daarbij gelijktijdig verantwoordelijk voor mensen die vanuit die landen op de vlucht zouden slaan en naar het rijke Europa kwamen en nog steeds komen,en dat alles op valse aantijgingen gebaseerd.(In Irak heeft men nooit gevonden wat de reden was van de inval namelijk massavernietigingswapens).
  Moslims/islamitische mensen kunnen hierdoor ook wrok koesteren tegen het overwegend christelijke westen en mogelijk is dat ook de bedoeling geweest.
  Volgens de laatste berichten zou de brand in de Notre Dame ontstaan zijn door kortsluiting wat natuurlijk kan maar tegenwoordig is alles ook geaard en zelfs gereedschap moet op fabrieken gekeurd zijn en ik neem aan dat hetzelfde ook bij dit project zal gelden.Ook mogen we niet vergeten dat er al 875 vandalistische daden tegen kerken in Frankrijk zijn geweest waardoor mogelijk deze conclusie te snel getrokken kan zijn en degelijk onderzoek meer op z,n plaats is.
  Wie en/of welke lieden zitten er achter die vandalistische daden? Worden zij aangestuurd en zo ja door wie dan? Worden hier geen gelovigen tegen elkaar op gezet?
  Veel van wat in de protocollen van Sion beschreven is kan een “wakker” persoon gewoon zien gebeuren of heeft het eerder al zien gebeuren.
  Protocol 4 (materialisme vervangt religie)
  punt 3. Citaat:
  De vrijheid zou onschadelijk kunnen zijn en in staten,zonder gevaar voor de welvaart der volkeren,kunnen worden toegepast,indien zij zou berusten op het geloof aan God en de broederschap van de mensen en indien zij zich verre zouden houden van het denkbeeld van gelijkheid,welke in strijd is met de wetten der schepping,waarin het principe van ondergeschiktheid is vastgelegd.Door zulk een geloof beheerst,zou het volk onder toezicht van geestelijkheid vreedzaam en bescheiden aan de hand van zijn zielenherders verder gaan en zich onderwerpen aan de door goddelijke voorzienigheid getroffen verdeling van de aardse goederen.Om deze reden moeten wij onvoorwaardelijk het geloof verwoesten,het fundamentele bewustzijn van God en de Heiligen Geest uit de ziel van de christenen rukken en het geloof vervangen door materiële overwegingen en behoeften.(einde citaat).
  De meeste mensen doen alles voor geld (materialisme) zover is het al en nu lijkt het erop dat kerken en geloven aan de beurt zijn.

 2. Arnold 2 – 2 :
  De kortsluiting…. het deus ex machina bij branden.. dat enkel overtroffen wordt door de “smeulende sigarettenpeuk….”. Ik weet intussen na al die jaren : toeval bestaat niet bij dergelijke terreur.
  Een recente publicatie over het grote schaak bord :
  https://www.henrymakow.com/2019/04/brendon-oconnell-israel-has-b.html
  De tekst gaat over de banden tussen Israël en Microsoft, maar er is ook een link naar 9.11 :
  “5. DID RUSSIA & ISRAEL “RE-SHAPE” THE MIDDLE EAST FOR THE BENEFIT OF THE BELT & ROAD INITIATIVE?
  The Oded Yinon plan was first postulated in the 1970s as a way to “re-shape the Middle East” for the benefit of Israel.
  What it was really about is long term Soviet-era strategic planning to “re-shape” the Middle East for the benefit of The Belt & Road economic development under the CFR (Communism For Rothschild) and other Round Table Groups? The East India Trading Company writ large.
  911 was meant to happen in 1992-3. The Israeli company lost the security contract in 1988. And 911 was over ten years behind schedule along with the Belt & Road Initiative. All praise to the New York Port Authority employee who spotted war criminal Avraham Shalom Bender and Zvi Malkin. Israel should be called “Soviet Israel”.
  https://www.youtube.com/watch?v=R7sjnGtzodY
  (=einde citaat). Uit dit citaat kan ik afleiden dat 9.11 al veel langer gepland was, en dan ook een onderdeel was van de plannen m.b.t. de NWO… waarvan de Protocollen in feite het draaiboek zijn. Je verwijzingen naar deze Protocollen zijn dan ook meer dan pertinent.
  Niets is dus wat het lijkt te zijn. Elke dag zie ik nieuwe elementen opduiken, die er op wijzen dat we met deze Protocollen in de eindfase zijn aanbeland.
  Spijtig genoeg kan ik niet aanwezig zijn op 22.06.2019 in Amsterdam voor het 9.11 congres. Vooral Prof. Kees van der Pijl is m.i. een fascinerende kenner… hopelijk blijft hij leven.

 3. Sub Rosa 2-3.
  https://www.blacklistednews.com/article/72258/brzezinskis-warning-to.html
  Deze man schijnt ook niet echt zuiver te zijn en wanneer ik dan lees dat hij waarschuwt voor een handelsoorlog ( wat makkelijk om te buigen is naar een derdewereldoorlog ) vrees ik dat dat uiteindelijk ook de uitkomst zal zijn,vooral wanneer men dit leest dat er geruchten rond gaan dat de VS op zoek is naar oorlog.We weten ook dat de VS zeg maar alles doet wat Israël wenst.
  https://www.blacklistednews.com/article/72233/rumors-of-war-washington-is-looking-for-a.html
  Wanneer het klopt dat Hitler deels een nakomeling van een Rothschild was en door bankiers en rijke industriëlen in Duitsland aan de macht is geholpen en van de middelen is voorzien om zijn oorlogsmachine op te bouwen,dan hadden zijn financiers daar bepaalde bedoelingen mee wat aanleiding was om hem te steunen in het begin.Of het nu de slag om Stalingrad was of dat Hitler dacht dat hij net zo goed voor zichzelf heerschappij kon bewerkstelligen wil ik buiten beschouwing laten maar feit is wel dat de geallieerden samen hebben gestreden met de Russen tegen de Duitsers.Dit geeft toch aan dat het eigenlijk allemaal een groot toneelstuk met dramatische gevolgen is want al naar believen kan men kennelijk kiezen wie bondgenoot is of wordt wanneer het zo uitkomt.Later toen de tweede wereldoorlog afgelopen was waren de Russen ineens weer een vijand (de koude oorlog) en waren de verslagen Duitsers er wel weer erg snel bovenop en bondgenoot van de geallieerden.
  Wetende dat de tsaar en zijn familie uitgemoord zijn en Peter de Grote op de troon kwam in Rusland kan betekenen dat Rusland toen verwestelijkt is en dat de Russen nu gewoon het spel meespelen.Alle regeringsleiders en presidenten zien elkaar te pas en te onpas en dat kan betekenen dat zij gewoon in overleg kunnen doen wat zij willen waarbij ook afspraken gemaakt kunnen worden over wereld heerschappij en wie welke rol heeft.
  Tot de ramp met MH17 waren WA en zijn vrouw goed bevriend met Poetin en dronken ze samen een biertje en natuurlijk naar buiten toe lijkt het nu of daar een eind aan gekomen is,maar is dat ook zo? At Bernhard ook niet van twee walletjes?
  Politici zijn bewezen niet te vertrouwen en lijken alles te doen zolang ze hun zakken maar kunnen vullen.

 4. Arnold 2 – 4 :
  Dank voor de toelichting. Brzezinski is intussen overleden. Ter illustratie van zijn rol, meestal achter de schermen :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezi%C5%84ski
  met kort citaat :
  “Hij was verbonden aan Amnesty International, de Council on Foreign Relations, de Atlantic Council, de National Endowment for Democracy en Freedom House. Hij was een directeur van de Trilaterale Commissie. Brzeziński was hoogleraar Amerikaanse buitenlandse politiek aan de School of Advanced International Studies van de Johns Hopkins-universiteit in Baltimore. Hij was ook verbonden aan het Centre for Strategic and International Studies in Washington “=(einde citaat). Zoals je kan zien, ging het hier om een “zwaargewicht” actief binnen de NWO.
  Wat de rol betreft van Hitler denk ik ter verduidelijking aan de Rakowski Papers (=Red Symphony). Alvorens te beginnen met WO 2, denk ik dat het ook beter is om te beginnen met W.O 1. Zopas verscheen er een tekst hierover bij Veterans Today :
  https://www.veteranstoday.com/2019/04/21/the-secret-origins-of-the-first-world-war/
  Dit sluit ook grotendeels aan bij mijn visie. Ik kende het boek waarvan sprake , reeds vroeger via een Duitse website die inmiddels verdwenen is. De “neutraliteit” van België wordt hier ook naar de prullenmand verwezen.
  De koude oorlog was een komedie, hier verwijs ik naar het boek “The Making of an Atlantic Ruling class ” van Prof. Kees van der Pijl.
  Ik denk dat niet de USA een oorlog willen wel maar de zionistische deepstate. Israël wil immers absoluut Iran aanvallen, of beter gezegd doen aanvallen door de vazallen van Tel Aviv..
  Wat de oorlog betreft zie ik nog een ander aspect : de catastrofale internationale financiële toestand met enorme schuldbergen, vooral gemaakt met geld uit het niets!! Dit gaat eerder vroeg dan laat imploderen. Ik verwacht dan een Weimar scenario met een hyper inflatie. Een middel om dit op te lossen is dan oorlog… Ik verwijs hier opnieuw naar de jaren 30 van vorige eeuw. Volgens het rapport van Iron Mountain (dat afgedaan werd als een hoax!!) is oorlog het middel om problemen op te lossen… en is vrede eerder een abnormale toestand. En politiekers zijn inderdaad niet te vertrouwen, ik zie ze gewoon als gladde jongens die fungeren als handlangers & valiezendragers van de occulte machten achter de NWO. En voor de rest dekt geen enkele vlag nog de werkelijke lading.

  1. De meeste mensen weten wel dat geld macht is en ook bepalend is voor wat er gebeurd wereldwijd.Arend Zeevat heeft enige tijd terug een artikel geschreven over de overname van Engeland door de familie Rothschild die door voorkennis meer vermogen kregen dan de Bank of England en daarmee de baas werden in Engeland.De slag bij Waterloo speelde hierbij een belangrijke rol.Engelse grond schijnt in handen te zijn van 1% aristocraten en rijke lui.https://www.blacklistednews.com/article/72232/half-of-england-is-owned-by-less-than-1-of-the.html
   Nou ben ik van mening dat zij ook een enorm grote rol spelen in de Brexit soap waardoor geen gehoor aan de wil van het volk wordt gegeven maar eerder aan de wil van deze rijke lui die alles voor macht en rijkdom doen.Ook de relatie met Frankrijk op militair gebied zal een grote rol spelen want vaak zijn het toch de Engelsen samen met de Fransen die als eersten landen binnenvallen of strafoffensieven beginnen tegen landen/leiders die niet doen wat die twee willen en vaak neemt de VS daar ook aan deel.
   Overal zien we hun invloed zoals in Oekraine en nu Venezuela waar ze zelfs een zelfbenoemde leider steunen in plaats van de zittende leider.
   En ja de herstelbetalingen die van Duitsland geeist werden na de eerste wereldoorlog waren ook van hun hand en was de aanleiding voor de tweede wereldoorlog.
   Daarbovenop kwamen natuurlijk nog de Neurenbergprocessen waarbij de geallieerden de dienst uitmaakten waarbij je je kunt afvragen of zij wel de juiste personen waren.
   Kopstukken die mogelijk teveel wisten zijn berecht terwijl dezelfde geallieerden lieden als Claus Barbie of Werner von Braun een betaalde baan hebben gegeven en anderen hebben opgevangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.