Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Gesprek met Marcel Messing..!


Marianne van den Dungen
in gesprek met

Marcel Messing..!
*

‘Over de oorsprong van het kwaad’

2024 © Marcel Messing | Marianne van den Dungen
| deze versie WantToKnow.nl/be |

In dit gesprek van Marianne met Marcel komen onderwerpen aan de orde als ‘Het grote heimwee’, ‘Wie of wat is god’ en ‘De oorsprong van het kwaad’. Marcel spreekt over de archonten (HIER en HIER) als heersers die via strijd en chaos door de hele geschiedenis heen bloed laten vloeien over de wereld. Uiteindelijk zal de mens via zelfonderzoek, het gaan van een innerlijk pad, gaan begrijpen hoe deze krachten werken en doorzien hoe hij zich los kan maken uit de macht van de archonten.

In de mens ontstaat dan een innerlijke moraal vanuit het goede dat in ieder van ons aanwezig is. Van daaruit groeit het weten dat wij onszelf kunnen bevrijden door een pad dat van licht en liefde te gaan. Meer daarover volgt in deel 2 van dit gesprek dat in maart zal verschijnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.