Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Rol NL’se virologen Koopmans en Fouchier in C-19..!!


Rol NL’se virologen Koopmans en Fouchier in C-19..!!

2024 © WantToKnown.nl/be

x

Een groepje internationale wetenschappers en overheidsfunctionarissen heeft de Chinese lab-oorsprong van het sars-cov-2-virus vanaf het begin toegedekt. De Rotterdamse virologen Ron Fouchier en Marion Koopmans speelden daarin een sleutelrol. Dat schrijft Robert F. Kennedy jr. in zijn nieuwe, explosieve boek, ‘The Wuhan cover-Up’. Lees het verhaal over dit boek en de daarin genoemde FEITEN, in De Andere Krant van deze week (14 jan. ’24) door op deze illustratie van het artikel te klikken..

Robert F. Kennedy jr., milieu-advocaat, geducht criticus van de farmaceutische industrie én presidentskandidaat, publiceerde in 2021 al een dikke pil, The real Anthony Fauci (vertaald als: De gevaarlijkste dr. op aarde), waarin hij met een lawine aan bewijsmateriaal liet zien dat er achter de ‘coronapandemie’ een complex web aan financiële en militaire belangen schuil ging.

(klik voor lead naar onze bookshop)

Hij deed daarbij pijnlijke vaststellingen over de mainstream-media die het narratief van de autoriteiten kritiekloos volgden. Die media zwegen zijn boek dan ook volledig dood – wat niet kon verhinderen dat er meer dan een miljoen exemplaren van zijn werden verkocht. Kennedy’s nieuwste boek, The Wuhan cover-up, dat eind vorig jaar verscheen, lijkt eenzelfde lot te treffen, ook in ons land.

Dat is opvallend, omdat enkele vooraanstaande Nederlandse wetenschappers daarin nadrukkelijk worden genoemd, met name Marion Koopmans, hoofd van de afdeling Viroscience van het Erasmus MC, die een hoofdrol speelde in het Nederlandse beleid, en haar collega en plaatsvervanger Ron Fouchier.

En.. Over dr. Ron Fouchier gesproken, kijk eens hoe wij hem HIER, IN 2011, vlak na de eerste publicaties van WantToKnow al in de peiling hadden..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.