Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

En zo staan veteranen en medici voorop..!!


2021 © De Ommekeer | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het is voor veel mensen een steeds krankzinniger situatie aan het worden. Vooral onder het kopje ‘DISPROPORTIONEEL’, worden maatregelen over onze maatschappij ‘uitgestort’, die schade toebrengen aan mens, economie en maatschappij. Schade die vele, vele malen groter is dan de schade die ontstaat door de vermeende ‘pandemie’. En natuurlijk, zoals ook een erudiete huisarts in onderstaande video het meldt, is er wel dégelijk wat aan de hand. Maar om nou zoveel schade te veroorzaken, om andere schade te voorkomen, is compleet krankzinnig voor velen.

Andere worden vaak gedreven door bewust of onbewust gevoelde angst, die het accepteren van deze disproportionele maatregelen toelaat. Vrijheidsbeperking in ruil voor ‘angstvermindering’… Dezelfde angst die er ook voor zorgt, dat perfect gezonde mensen, zich massaal laten inenten; daarbij hun immuunsysteem een bevret van onvermogen opspeldend. Immers, 99% van de mensen die Covid krijgen, worden ZELF beter.. Maar goed, terug naar deze demonstratie:

Het gaat dus om de demonstratie, gericht tegen de disproportionele Corona- maatregelen, die plaats vond op het Museumplein in Amsterdam, zaterdag 20 maart jl. Deze demonstraties vonden wereldwijd plaats en deze in Amsterdam werd gesteund door Veteranen en ex-militairen, specifiek om politiegeweld te voorkomen.

Ook was er veel zorgpersoneel en waren er enkele artsen. Verschillende interviews met militairen en letterlijk spetterende beelden van confrontaties met de politie. De regenboog hing op het veld terwijl de waterkanonnen mensen omver spoten…

Met dank aan onze ‘serieuze clown’, Tilasmi Frigge van De Ommekeer, die deze docu maakte. Ook hij werd opgepakt, zoals je in de video zult kunnen zien.

 

Advertentie