Advertentie

Voortgang juridische claim tegen Marion Koopmans..!


Voortgang juridische claim
tegen Marion Koopmans..!

2022 WantToKnow.nl/be

x

De door de Nationale Bond tegen Overheidszaken (NBtO) aangespannen rechtszaak, met betrekking tot de Corona-maatregelen, tegen o.a. Marion Koopmans, is beland in de volgende fase. Het zg. ‘verzoekschrift voorlopig getuigenverhoor’ tegen Marion Koopmans is al 6 weken geleden ingediend. Na herhaald telefonisch contact vanuit ‘Open Legal’ -het advocatenkantoor van NBtO- met de rechtbank, werd op 28 januari jl. door de griffier van de rechtbank aangegeven, dat het poststuk intern nog steeds niet was verwerkt. Er is toestemming verleend dit verzoek tot getuigenverhoor, wederom digitaal in te dienen ( Zie het verzoekschrift (HIER) pagina 1 en e-mailbevestiging aan de Rechtbank (HIER) ).

Vanuit de NBtO is mevrouw Koopmans driemaal schriftelijk verzocht -9 juni, 24 juni en 5 juli 2021- per aangetekend schrijven, om duidelijkheid te geven over de totstandkoming van het Corman Drosten paper. Zoals je wellicht weet, is deze ‘hoogleraar’ de spil in de toepassing van de PCR-test, een test die HELEMAAL NIET BEDOELD IS VOOR HET TESTEN VAN COVID-19. Dat verklaarde niet alleen de bedenker/ontwerper van de test, maar kennelijk is ook het ‘bewijs’ dat dr. Droste aangeleverd heeft, voor het wél werkzaam zijn van deze test, volledig gammel en waarschijnlijk niet het stempel ‘wetenschappelijk’ waardig.

De Nederlandse moleculair bioloog, prof.dr Peter Borger, heeft zelfs -met een groot aantal collega’s- getracht deze PCR-bewijzen, teniet te doen, via een kort geding bij een rechtbank. (HIER) Dr. Marion Koopmans heeft nog steeds niet inhoudelijk gereageerd op de juridische verzoeken. Het nadien verzonden ‘rappel’ door de NBtO-advocaat, leverde op 7 oktober 2021 slechts de niet-onderbouwde afwijzing van een jurist van het Erasmus Emc.

De NBtO heeft tevens mw. Madam Ines Steffens van het ‘ECDC’ (goedkeurende instantie i.s.m. Eurosurveillance) driemaal -dagtekening 6 juni, 29 juni en 4 augustus- per e-mail verzocht om van haar zijde opheldering te verschaffen. Ook daar is geen enkele reactie op gekomen.

‘Zoals je zult weten vormt het Corman Drosten paper de ‘achilleshiel’ van het totale Corona-beleid, vanaf 17 maart 2020. Dit document is in een onmogelijke termijn van één dag door het ‘ECDC’ goedgekeurd en voor publicatie vrijgegeven op 23 januari 2020. Dr. Pieter Borger en 21 andere wetenschappers hebben hierin maar liefst 10 ernstige tekortkomingen aangetroffen. Om die reden hebben zij op 27 november 2020 een ‘Retraction Paper’ ingediend bij Eurosurveillance om het Corman Drosten paper terug te trekken als zijnde ‘ongeldig’. Dit Retraction Paper is zonder inhoudelijke gronden afgewezen.’

Waarom dit ‘verzoekschrift’ aan Dr. Koopmans?
Wordt het verzoekschrift toegewezen, dan zit er voor Marion Koopmans niets anders op, dan dat zij onder ede wordt gehoord. Zij heeft dan geen andere keuze dan naar waarheid de door ons gestelde vragen te beantwoorden, omdat ze anders meineed pleegt. Ook wegblijven van het gerechtelijk bevel tot het uitvoeren van dit verzoek, kan streng bestraft worden. Voor de NBtO is dit het mogelijke gevolg van het verschijnen van Koopmans voor een verhoor:

‘Mocht gedaagde er niet in slagen om de vragen te beantwoorden die in ons verzoekschrift zijn opgenomen dan vormt dit grondslag om alle Corona-maatregelen nietig te doen verklaren.’

Deze genoemde rechtszaak is een voorliggende stap op de collectieve rechtszaak van de NBtO, met betrekking tot de Coronamaatregelen. Wanneer je wilt deelnemen aan deze collectieve Corona-actie, meld je dan aan als belanghebbende op deze link HIER.

Marion Koopmans bevestigt wel dat de PCR-test niet correct werkt
Marion Koopmans werd als lid van het Outbreak Management Team (OMT) bevestigde donderdag 17 november 2020 al, in de podcast ‘Virusfeiten’ wat de medisch deskundigen en veel politici al maanden riepen, namelijk dat de PCR-test geen besmettingen aantoont..! Presentator Tijs van den Brink wees erop dat er gezegd wordt dat de PCR-test niet per se aantoont dat je besmettelijk bent. De verbijsterende reactie van Koopmans:

“Dat klopt, de PCR toont aan of jij het virus-RNA hebt; dat is letterlijk wat de PCR doet. En of dat virus-RNA in een virusdeeltje zit dat nog intact is en ook besmettelijk is, of dat het gewoon restjes RNA zijn die je nog een tijdlang nadat iemand geïnfecteerd is geweest, kunt aantonen, dat onderscheid zie je niet. Je kunt een beetje een gevoel krijgen door te kijken hoeveel het is, maar dat verschil is niet zo goed te maken. Dat wil zeggen: de test is prima om te zeggen dat je het gehad hebt, maar die test is minder geschikt om te zeggen dat je op dit moment nog besmettelijk bent.”

Koopmans meldt vervolgens dan doodleuk, dat je het virus nog wekenlang bij kunt je dragen, zonder besmettelijk te zijn, maar ‘hoelang precies is lastig [te zeggen. Voor de goede orde: dit is dus de test waar de coronamaatregelen op gebaseerd worden…!!

Advertentie

2 gedachten over “Voortgang juridische claim tegen Marion Koopmans..!

 1. “Marion Koopmans weigert te getuigen over PCR-test-malversaties”

  Tja dat kan ik mij levendig voorstellen dat zij niet wil getuigen, zo’n beetje iedereen die in de afgelopen 2 jaar onderzoek heeft gedaan naar de oorsprong van het zgn. virus is een amateur viroloog geworden niet in klinische zin maar meer een soort detective.

  Koopmans ziet de bui al hangen dat de PCR-test niet geschikt is om besmettingen te kunnen vaststellen, de PCR-test is het geheime wapen van al deze regeringen die hem standaard gebruiken om angst en medische terreur te zaaien, ook is zij bang dat zij om de oren wordt geslagen met de Postulaten van Koch.

 2. De stok in de neustest is de basis geweest voor de mislukking die nu wel zelfs voor de meest verstokte cultvolgers langzaam begint door te druppelen.
  Het was vanaf dag één al beetje bij beetje duidelijk dat de basis waarop het angstregime was gebaseerd op los zand stond. De shock was te groot en de behoefte aan dàt er iets gedaan moest worden, zo groot dat men stenen is gaan trekken om er goede soep van te maken.
  Dus is binnen de angstcult aanhangers vanuit pure deug en braafheidszucht het testen met de pseudowetenschappelijke rituelen aangenomen als meetlat van schuldigheid.
  Langzaam steken de koppen nu boven het zand met de pijnlijke verantwoordelijkheid wat betreft hun kinderen en raken in twijfel. De ontnuchtering.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.