Advertentie

Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!


Een sproeivliegtuig voor weermodificatievluchten ziet er zo van binnen uit..!

x

Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!

Hard bewijs dat er met het weer wordt geëxperimenteerd. Wereldwijd!

2011 © WantToKnow.nl/.be / Guido Jonkers

x

De meeste Amerikanen geloven nog steeds dat de weerpatronen 100% natuurlijk zijn en dat hun overheid geen enkele controle heeft over het weer. Maar helaas.. dat is dus helemaal niet waar..!

Wat je hieronder kunt lezen is het bewijs dat ‘weeraanpassingen’ plaatsvinden, in ieder geval boven de VS, en je kunt je afvragen waarom dat elders ook niet het geval zou zijn. Maar het meest schrikbarende is natuurlijk dat deze FEITEN nu boven tafel komen, doordat lagere overheden officiële stukken tonen, waaruit blijkt dat al sinds 2000 dit soort ingrepen plaatsvindt.

Er wordt in de MSM, mains stream media, ook helemaal niet over gesproken en als we kijken naar het commentaar dat bijvoorbeeld weermannen geven op de chemtrails, dan is dat werkelijk, ná het lezen van dit artikel zeker, bij het naïeve af.. Maar het geëxperimenteer is dus ECHT, HEEL ECHT. De bewijzen liggen zonder onder de neuzen van de Amerikaanse bevolking.

De verschillen tussen chemtrails en contrails. Chemical trails en condensed trails.

Betekent dit nu, dat wanneer de overheid een andere weersgesteldheid in een gebied wil oproepen’, ze dit voor elkaar krijgt? Ja, dat betekent het dus, maar de consequentie ervan is, dat de Amerikaanse overheid, mogelijk zelfs het Ministerie van Defensie, dat alles voor elkaar krijgt onder het motto van ‘landsbelang, topgeheim’, serieus met het klimaat aan rotzooien is geweest en nog doende is. Er kunnen ‘onbedoelde consequenties’ aan dit gedrag hebben gezeten, of nog zitten, want onze Aardse klimatologische processen zijn vanzelfsprekend in een natuurlijk evenwicht.. Deze consequenties zouden weleens veel dramatischer kunnen zijn dat iemand van ons zich kan voorstellen.

Ook wij schreven hier op WantToKnow regelmatig over de verdenkingen die al rezen tegen de Amerikaanse overheid vooral, op dit gebied en steevast waren er personen onder deze artikelen die ons voor samenzweringsidioten uitmaakten. Maar de waarheid is kennelijk nog veel heftiger, een waarheid die de autoriteiten niet officieel bekend maken, maar druppelsgewijs via allerlei ‘lagere overheden’ zoals dat heet, het publieke veld in laten lekken. Maar laten we je eerst even deze korte film zien, waarin het e.e.a. duidelijk in een wat groter perspectief wordt gezet.
x

x

Chemtrails in de media
In de media druppelt dus langzaam de informatie door, dat er op heel grote schaal met vliegtuigen wordt gesproeid. De informatie vermeldt in die gevallen dat het gaat om ‘weermodificatie’, het aanpassen van een weersgesteldheid, om het in goed Nederlands te zeggen. Deze posting bijvoorbeeld werd gedaan in de ingezonden mededelingen van een lokael krant die de ‘The Tribune’ en in de stad San Luis Obispo in California verschijnt. Deze mededeling verscheen onder de categorie ‘Wettelijke verordeningen’..! in the “Legal Notices” section

AANKONDIGING VAN VOORGENOMEN WEERMODIFICATIE PROGRAMMA
VAN HET SANT BARBARA COUNTY WATER AGENTSCHAP.

Het agentschap geeft hierbij bericht van haar intentie om een weermodificatieprogramma uit te voeren, teneinde regenval te stimuleren die ervoor kunnen zorgen dat watertekorten in de Santa Barbara County worden opgeheven. Wolken zullen worden besproeid met ZilverIodide (AgI). Hierbij zijn 2 mogelijke manieren van verspreiding van deze stof mogelijk. Vanuit de lucht en vanaf de grond.

Locaties voor deze operaties: Projectoperaties kunnen worden uitgevoerd tijdens de periode die ligt tussen 15 November en 15 April van de jaren 2011 en 2012, en de jaren erop, tot aan 2015-2016. Het verspreiden van de genoemde stof per vliegtuig, gaat gepaard met gebruik van het luchtruim boven het Santa Barbara County,delen van San Luis Obispo County evenals de Stille Oceaan, ten Weste van de Santa Barbara en San Luis Obispo Counties.
De operaties vanaf de grond zullen worden uitgevoerd vanaf de Santa Ynez Mountains, de Casmalia Hills en de San Rafael Mountains. De doelgebieden voor deze strooi-operaties zijn de waterreservaten achter de Cachuma en Gibraltar reservoirs bij de Santa Ynez River en bij het Twitchel- reservoir aan de Cuyama River.
LICENSEE: De supervisie én de uitvoering van dit project zal liggen bij een gelicenseerd weermodificatie-consultant.

Kan nu elke ‘rijke stinkerd’ in Texas een vergunning aanvragen om zijn feestje met een beetje verkoelend regenwater te besprenkelen? Maar dan wel met een vergunning voor ‘weermodificatie’..?

Kan het nóg duidelijker aangetoond worden dan dat? Het ‘Santa Barbara County wateragentschap, vertelt de wereld dus even dat het plannen heeft om een ‘weer modificatie programma’ uit te gaan voeren, en vertelt even –bijna letterlijk tussen de regels door- preciés hoe men dit wil gaan doen..!

En als je denkt dat dit iets nieuws is, dan heb je het bij het verkeerde end. Deze ‘weer modificatie programma’s’ worden al jaren in Texas uitgevoerd. Kijk eens naar deze (vertaalde) tekst, die afkomstig is van de website van  Texas Department of Licensing and Regulation

Op dit moment, worden er wolkengenererende operaties uitgevoerd in Texas, die bedoelt zijn om de regenval te doen toenemen, over een oppervlakte van 125.000 vierkante kilometer, ongeveer één vijfde van de landoppervlak van deze staat. Op basis van de uitvoering van de Texas Weather Modification Act (van kracht geworden door Texas Wetgevende macht in 1967), geeft TDLR (dus het Texas Department of Licensing and Regulation) vergunningen en licenties af voor deze weermodificatieprogramma’s.
Veel van deze programma’s worden al sinds 2000 uitgevoerd. Bij deze projecten wordt gebruik gemaakt van speciale vliegtuigen en uiterst moderne weerradarsystemen, die worden bediend door uitermate vaardige meteorologen, op bases in de buurt van Amarillo, Plains, Pecos, San Angelo, and Pleasanton.

Is er nog iemand die nog skeptisch wil doen over wat hier staat..? Volgens de overheid in Texas, zijn deze weermodificatieprogramma’s dus al aan de gang sinds het jaar 2000..!  Mocht je familie hebben in Texas, die het weer niet zo heel bijzonder vindt, laat ze gouverneur Rick Perry de schuld geven..!

Er bleek niets ‘natuurlijk’ aan het prachtige weer dat was geschapen om de Nationale Parade in Beijing in het zonnetje te zetten..

Wereldwijd!
Weer-modificatie-projecten zijn over de hele wereld aan de gang, en niet alleen in de VS, kijk maar eens naar dit artikel van een paar jaar geleden uit de  Guardian, waarin melding wordt gemaakt van mammoet-weerprojecten die plaatsvinden in China.

“De Chinese luchtmacht heeft geclaimd dat het de grootste weermodificatie operatie heeft uitgevoerd in de historie van het land. De luchtmacht slaagde erin om een stralende zon te laten schijnen op Tiananmen Square, door de lucht van bewolking te ontdoen, net voordat de Dag van de Natie-parade zou gaan lopen.  

Ik schrijf dit bericht onder een prachtige, azuurblauwe lucht. In plaats van de grijze, saaie mist die ik de laatste jaren gewend ben in Beijing; het licht is zó scherp dat ik er niet in kan kijken. De transformatie is zo dramátsich, dat het gewoon éng is. Toen ik gisteren in de stad aankwam, bleek de stad gehuld te zijn, in een soort dikke smog.”

En een artikel dat werd gepost op Arabianbusiness.com spreekt over een uitzonderlijk weermodificatieproject dat gesponsord is door de overheid van Abu Dhabi….

“Wetenschappers die samenwerken met de overheid van Abu Dhabi zijn erin geslaagd meer dan 50 regenstormen op te wekken in Juli en Augustus 2010, tijdens een zomerpiek in de Arabische emiraten. Deze regens zijn een onderdeel van een GEHEIM US$11 miljoen kostend project, waarvan gerapporteerd wordt dat het onder leiding staat van HH Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, de president van de UAE (verenigde Arabische Emiraten), dat ionisatiemateriaal heeft gebruikt om deze stormen op te wekken, aldus UK’s Sunday Times.

Het is overigens de eerste keer dat dit team erin is geslaagd om via menselijke manipulatie, regen te produceren vanuit een hemel die normaal gesproken onbewolkt zou zijn. Volgens het rapport gebruiken de wetenschappers groter ionisatie-apparatuur, die de vorm van lampenkappen hebben, om velden te genereren van negatief geladen deeltjes. Hierdoor worden wolkenformaties gecreëerd, die tot regenbuiten leiden.

In de loop van 122 dagen van de zomermaanden werden de zenders 74 keer ingeschakeld, toen de atmosferische vochtigheidsgraad een noodzakelijk niveau van 30% of hoger bereikte. In die tijd werd er regenval gemeten tijdens 52 momenten in Al Ain, dáár waar het weerbericht geen enkele regenval noch bewolking van betekenis had voorspeld.”

Begin je het grotere plaatje te zien..?
Helaas hebben we nog geen idee wat de bij-effecten van deze ‘’weermodificatieprojecten’ zullen zijn. En inderdaad leren we nu hoe we het weer kunnen manipuleren, maar datzelfde weer lijkt met de maand instabieler te worden.. Het afgelopen jaar zijn we wereldwijd onaangenaam verrast geworden door een ongelooflijke hoeveelheid heftige natuurrampen. En bijna elk gebied in de VS is hierdoor geraakt.

Het lijkt er dus op dat we helemaal niet dichtbij een controle over het weer zijn.. Feitelijk kan het weleens zo zijn, dat we er meer een zootje van maken, dan dat we ‘controle uitoefenen’..! Maar onze autoriteiten gaan gewoon door met ‘Godje spelen’..

Een van de andere mogelijkheden om het weer te beïnvloeden is het HAARP-project, dat speciale frequentie-golven door de dampkring laat ‘stuiteren’.. HAARP zou in staat zijn om zelfs aardbevingen te triggeren. (klik voor artikel over HAARP)

Want ook jij, en zeker WantToKnow-lezers, zullen van tijd tot tijd bijzonder onaangenaam verrast geweest zijn, door de lange witte lijnen die in de hemel worden getrokken door vliegtuigen, lijnen die er uren en uren blijven hangen..

Chemtrails
Je weet het: deze lijnen staan bekend als ‘chemtrails’, een verschijnsel waarover niemand van onze politicie over wil spreken, en ook figuren uit de mainstream media weigeren om hier dieper op in te gaan. Maar wat moeten we dan? Het feit negeren dat deze bizarre condenstrepen-die-geen-condensstrepen-zijn, in de lucht hangen..? Iedereen kan toch de vliegtuigen zien die deze strepen maken, en iedereen ziet toch dat ze er zo lang blijven hangen..?

Dit fenomeen vindt plaats over de hele wereld en aangenomen wordt dat er een soort van massaal geo-engineering project plaatsvindt, wereldwijd! Kijk naar de volgende, Nederlands ondertitelde film over deze ‘chemtrails’.  Zoals je zult zien, is het fabeltje dan ook meteen uit de wereld, dat deze strepen zouden bestaan uit condensstrepen van de verbrandde vliegtuigbrandstof. Deze strepen lossen in enkele minuten geheel op in hun omgeving en zijn dan niet meer waar te nemen vanaf de Aarde.

Maar dan ben je er niet, dat is pas het begin.. Want deze chemtrails blijken ook een volledig ander karakter te hebben..!!

* * *

What in the World are they spraying..?!

Een voorwoord van de filmmaker, Michael J. Murphy

“Wat zou jouw reactie zijn, als je werd verteld dat er vliegtuigen zijn, die regelmatig giftige stoffen in het luchtruim boven alle belangrijke regio’s in de wereld sproeien? Maar dat is toch wat een protestgroep beweerde, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de AAAS, de American Association for the Advancement of Science. Deze werd afgelopen Februari gehouden in de Amerikaanse stad San Diego.

Binnen in het congresgebouw was er echter sprake van een totaal ander verhaal.. De wetenschappers die dáár bijeen waren, spraken over de kansen om verschillende ‘Geo-engineering’-acties over de hele wereld te houden, die uitgevoerd zouden moeten worden onder het mom van het oplossen van het door de mens gecreëerde probleem van het‘broeikaseffect’, door het sproeien van aluminium- en andere vluchtige deeltjes in onze atmosfeer, om het zonlicht af te schermen..

Toen deze wetenschappers werd gevraagd naar hun inschattingen betreffende reeds bestaande spray-programma’s, kwam hun reactie erop neer dat er op dit moment nog geen programma’s op dit gebied werden uitgevoerd. Misschien ben je nu in verwarring gebracht?

Want waarom zouden demonstranten buiten het gebouw beweren dat er wereldwijde spray-programma’s worden uitgevoerd, terwijl de wetenschappers ín het gebouw aan het praten zijn over het implementeren van dit soort programma’s..? Zou het kunnen zijn dat een van beide groepen om de tuin wordt geleid..?”


 

305 gedachten over “Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!

 1. @ GuidoJ Hoi Guido, je hebt er inderdaad een fantastisch mooi verhaal van gemaakt. Zelf heb ik hier de overheid al op aangeschreven op 14 Oktober 2011 en uiteraard kreeg ik het KNMI praatje over condensstrepen.

  Zie mijn correspondentie met VWS

  14-10-2011
  Tav mw Schippers.
  Ik wil graag weten waarom het trekken van deze vliegtuigsporen cq Chemtrails in de lucht plaats vindt, waarvan bekend is dat dit chemicaliën bevat die de gezondheid van de burgers moet schaden. Dit vond plaats op
  14-10-2011 en bekijkt u tevens het verhaal van verontruste lezers op deze site: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1405:nederland-gebukt-onder-dikke-laag-chemtrails&catid=11:chemtrails&Itemid=24
  Zelf had ik telefonisch contact opgenomen met deze site.
  Er is een dik 400 pagina’s onderzoekrapport naar chemtrails verkrijgbaar. Waarin de gevaren voor de volksgezondheid ook worden beschreven.
  Ik zou graag willen weten wat dit te betekenen heeft, want zelfs mensen die geen kennis van Chemtrails hebben viel dit op.
  Eigenlijk valt de vraagstelling ook onder Verkeer en Waterstaat en kunt u deze vraagstelling gezamenlijk behandelen.
  Het is wenselijk dat dit ter sprake wordt gebracht tijdens een vragenuurtje in het kabinet.

  Ministerie van Volksgezondheid.
  19-10-2011 (1)
  Uw kenmerk is E1509201
  Geachte heer De Busser,
  Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u vraagt of het mogelijk is om de gevaren van chemtrails ter sprake te brengen in het vragenuurtje met het kabinet.
  Onderzoekers van het KNMI bestuderen onder meer het effect van vliegverkeer op klimaat en milieu. Vliegtuigstrepen worden gevormd ten gevolge van de uitstoot van waterdamp door vliegverkeer. Als de warme vochtige lucht die door de vliegtuigmotor wordt uitgestoten zich mengt met voldoende koude lucht op grote hoogte in de atmosfeer (8-12 km) kunnen zich ijskristallen vormen, zichtbaar als vliegtuigstrepen.
  Vliegtuigstrepen worden ook wel contrails genoemd, een samenvoeging van de Engelse woorden condensation (condensatie) en trails (sporen). De kleur van de vliegtuigstrepen wordt vooral bepaald door de positie van de zon ten opzichte van de strepen en de waarnemer. Bij laagstaande zon vlak voor zonsondergang kunnen ze een felgele of oranje kleur krijgen.

  Als de omgevingslucht vochtig genoeg is (maar niet vochtig genoeg om zelf wolken te vormen) kunnen vliegtuigstrepen lange tijd blijven bestaan en wijd uitwaaieren. De snelheid van uitwaaiering van de vliegtuigstrepen wordt bepaald door de weersomstandigheden (voornamelijk door variaties in de wind met de hoogte en in het horizontale vlak).
  Hoewel vliegtuigen net als auto’s een aantal stoffen (zoals CO2 en stikstofoxides) uitstoten, omdat er kerosine wordt verbrand, heeft dit nauwelijks effect op de luchtkwaliteit op het leefniveau van de mens. De reden is dat het vooral op grote hoogte (7-13km) gebeurd en de lucht hoog in de atmosfeer zich nauwelijks mengt met de lucht op leefniveau. Dit wordt bevestigd door modelberekeningen en metingen. Wel zullen de stikstofoxides op gegeven moment uitregenen en dan een bijdrage leveren aan de verzuring van de grond (zure regen). Ook deze bijdrage is kleiner dan die van andere menselijke activiteiten, zoals autoverkeer en industrie. De uitlaatgassen spelen een te verwaarlozen rol bij de vorming van vliegtuigstrepen. Daarvoor zijn alleen vocht en temperatuur van belang. De uitstoot van CO2 is wel van belang voor klimaatverandering omdat CO2 een broeikasgas is. Het absobeert de warmtestraling die door de aarde wordt uitgestraald en straalt deze energie deels weer terug naar het aardoppervlak. Daardoor is het aan de grond warmer als er meer CO2 in de atmosfeer aanwezig is.

  Op het internet zijn een groot aantal sites te vinden over “chemtrails”. De foto’s die daar getoond worden zijn naar ons inzicht foto’s van gewone vliegtuigstrepen, die door bijvoorbeeld de stand van de zon een bijzondere kleur hebben, b.v. bij zonsopgang en zonsondergang. Daarnaast speelt de aanwezigheid van andere wolken soms een rol bij de kleur die vliegtuigstrepen hebben. De foto’s zijn dan ook geen bewijs voor het sproeien van chemicaliën vanuit vliegtuigen (spraying), zoals op sommige internetsites over chemtrails wordt gesuggereerd.
  Uw vraag of de chemtrails ter sprake kunnen worden gebracht, hebben wij ter kennisgeving doorgestuurd naar het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Mochten zij nog aanvullende vragen hebben, dan kunnen zij contact met u opnemen.
  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,
  …………..
  Publieksvoorlichter Postbus 51 Informatiedienst

  19-10-2011 (2)
  Geachte mw ………,

  Ik vind het een heel mooi verhaal wat u daar neer zet.

  Mag ik u er op wijzen dat op 14 en 15 oktober jl, dus voor en tijdens de aanvang van Occupy werd gesproeid en dat de volgende dag 16 oktober de lucht knal blauw was.
  Op Casper Live Tracking kan men zien hoeveel vliegtuigen er in de lucht zijn op grote hoogte en dat waren er heel wat op de 16de, maar geen spoor. Toeval ik denk het niet.
  Het verschil tussen een contrail en een chemtrail is dat de 1ste binnen een kwartier is verdwenen en een Chemtrail blijft uren hangen en wordt steeds breder.

  Van het KNMI weet ik inmiddels dat zij geen eerlijk antwoord geven op deze kwestie, het gaat namelijk niet om verbrande kerosine en waterdamp maar om aerosols.
  Ik wijs u op het feit dat hierover afspraken zijn gemaakt op internationaal niveau.

  Ik verzoek u ook deze video mee te of na te sturen naar VWS.

  http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

  Verder is bekend onder velen dat een duitse piloot heeft toegeven dat er wordt gesproeid. Een zeer kwalijke zaak.

  Met vriendelijke groet,

  …………

  Ondanks dat er in diverse landen al wordt toegegeven dat er wordt gesproeid houdt de Nederlandse Overheid nog even vol.

  Dus maar even telefonisch contact opgenomen, Nou ja je begrijpt dat je naar het bekende van kassie naar de muur wordt gestuurd.
  Ik zou antwoordt moeten krijgen in 3 tot 6 weken en is het ingewikkelder kon het wel eens langer duren.

  Dus afwachten maar.

  1. KoL , misschien een keertje samen met Simba een vliegtuigie huren en zelf metingen gaan doen . Ik kom de camera wel vasthouden .

  2. @KOL

   Ik vind het antwoord ,wat u ontving van de Publieksvoorlichter zeer verhelderend en zou niet weten ,wat daar nog aan toegevoegd zou moeten worden.Ikzelf heb ,doordat ik zeevarend was in mijn jonge jaren,ook meteo moeten studeren,dus ik weet ,waar men over spreekt.Als je soms bij een heldere blauwe hemel geen contrails ziet en de volgende dag wel (ook weer onbewolkt),dan ligt dat gewoon aan de luchttemperatuur en de lucht vochtigheid.Nooit te oud ,om te leren,zoals u mij altijd verteld.

   Kees

   PS.Nog even een wetenswaardigheid:weet U ,hoeveel vliegtuigen zich bevinden in het Amerikaanse luchtruim op elk gegeven daglicht moment?

   Dat zijn er 4000. Datzelfde aantal vind plaats als start en landingen op Chicago O’Hare per etmaal.

  3. @Cozmic, probleem is alleen dat ik met de vliegtuigjes die ik nog mag huren, niet hoog genoeg kom om een concentratie te meten. Feit is echter wel dat er de laatste tijd, zelfs al door EU lidstaten, is toegegeven dat er sprake is van Chemtrails, ja, in het kader van weermodificatie, maar we weten inmiddels wel beter natuurlijk…

   Desalnietemin werd je pak um beet een jaar geleden, nog uitgelachen en als complotter neergezet als je het woord Chemtrail in de mond nam en ik wilde er tot voor een paar jaar terug ook nog niet echt aan maar nu weet ik beter, Nieuwe inzichten verschaffen nieuwe standpunten nietwaar…

  4. Ahhh Simba , ik heb zat Poolse contacten , gaan we gewoon ff naar Polen en voor een paar flessen vodka en wat zloti’s regelen we een brevetje voor je 😉 .

  5. @ Contra
   Duidelijk is dat u helemaal niet weet waar u over praat. Ik heb zelf 3,5 jaar lang aan de kust gewerkt en kon duidelijk zien dat wanneer vliegtuigen de kust naderen, zij hun aeroaols begonnen te sproeien. Die publieksvoorlichter krijgt het ook opgelegd van hogerhand. U heeft duidelijk niet of deels de docu-film gekeken. U heeft er werkelijk de ballen verstand van op het maar op zijn oudhollands te zeggen.
   De eerste foto van dit verhaal geeft al het verschil aan tussen een contrail en een chemtrail. Zit u te slapen. Op de grote hoogten die vliegtuigen vliegen is een condensspoor van een vliegtuig zo weer verdwenen( 10 a 15 min) door de kou, droogvriezen noemt men dat.
   Wat heeft u een verstand deze materie.

   Waarom zouden de Duitsers het dan toegegeven en op hun Overheidsite zetten, waarom zou Peter Vereecke een Belgie een rechtzaak beginnen en wetenschappers een ruim 500 pagina dik rapport maken, als het onzin is volgens u.
   Waarom zijn er geheimzinnige teams op vliegvelden bezig onder de vliegtuigen en daar dingen doen waar niemand over praat of wil praten.
   KNMI verraad zichzelf door in eens beelden te schrappen in het journaal.

   Heeft u wel een gezond verstand of is dat al aangetast door de Amerikaanse lucht?

  6. @ Contra
   Duidelijk is dat u helemaal niet weet waar u over praat. Ik heb zelf 3,5 jaar lang aan de kust gewerkt en kon duidelijk zien dat wanneer vliegtuigen de kust naderen, zij hun aeroaols begonnen te sproeien. Die publieksvoorlichter krijgt het ook opgelegd van hogerhand. U heeft duidelijk niet of deels de docu-film gekeken. U heeft er werkelijk de ballen verstand van op het maar op zijn oudhollands te zeggen.
   De eerste foto van dit verhaal geeft al het verschil aan tussen een contrail en een chemtrail. Zit u te slapen. Op de grote hoogten die vliegtuigen vliegen is een condensspoor van een vliegtuig zo weer verdwenen( 10 a 15 min) door de kou, droogvriezen noemt men dat.
   Wat heeft u een verstand deze materie.

   Waarom zouden de Duitsers het dan toegegeven en op hun Overheidsite zetten, waarom zou Peter Vereecke een Belgie een rechtzaak beginnen en wetenschappers een ruim 500 pagina dik rapport maken, als het onzin is volgens u.
   Waarom zijn er geheimzinnige teams op vliegvelden bezig onder de vliegtuigen en daar dingen doen waar niemand over praat of wil praten.
   KNMI verraad zichzelf door in eens beelden te schrappen in het journaal.

   Heeft u wel een gezond verstand of is dat al aangetast door de Amerikaanse lucht?

  7. Dit stuk staat in de wacht als ruw materiaal voor een artikel hier op de site. Bekijk het eens en klik eens rond Kees. Laat ook even weten wat je ervan vindt..?!
   Het is erger, gruwelijker, dat is het woord, dan je in de verste verte kunt bedenken.. ‘Nietsontziend’, dat woord is eigenlijk nog beter..

  8. GuidoJ

   Ik heb “dit stuk” ook even doorgenomen hoop info zeg. Moet je even op je in laten werken. Trouwens goed dat je ook in dit stuk over HAARP schrijft. Voor ik hier aan begon had ik net iets over HAARP geschreven aan Monika. Dat Greenpeace er zover naast zit begrijp ik van geen kant. Ze trappen er in en dat mag niet van zo’n organisatie die zich met natuur bezig houdt.

   Wat die morgellons betreft kan dat natuurlijk op allerlei manier binnen het menselijk lichaam worden gebracht. Vaccinatie is ook een optie of medicijnen.
   Het is echt te gruwelijk voor woorden, dat men op sneaky wijze de soevereiniteit van een individu cq mens op zich durft aan te tasten. Je bent dus echt voor degene die hier achter zitten niets meer of minder dan een produkt, een homp vlees dat een testprodukt is.
   Ik krijg zolangzamerhand inderdaad steeds meer het gevoel dat ze op zoek zijn naar een manier om de boel uit te roeien. Dat zie je aan alles. V

   Vandaar al die politieke idioterie, om ons zand in de ogen te gooien.

  1. ‘Ome Contra’, je hebt helemaal gelijk..!! Zie HIER de twee vliegtuigen tanken; weer wat geleerd!! Ik heb het plaatje weggehaald, maar er wel een ander voor in de plaats gezet..! Dank voor je aanvulling/correctie!

 2. Cozmic
  Hoe bedoel je Cozmic, denk je dat het sprookjes zijn. Ik heb gekeken of die foto’s nog te vinden zijn van de vreemde vezels die in de tuinen werden gevonden rond Nederhorst ten Berg, wat vermoedelijk van vliegtuigen afkomstig is volgens de bewoners. Het gevaar is werkelijk enorm en men beseft het gewoonweg niet door al die mooie afwimpelende verklaringen. Mag ik je er dan aan herinnerren dat het IPCC rapport ook was vervalst. Dit is al minstens 2 decennia bezig zodat je het eigenlijk al de normaalste zaak ziet. Maar als je goed oplet wordt het steeds heftiger. En inderdaad valt het op dat het veelal in westerse landen gebeurd wat de film ook al aangeeft. Deze foto’s heb ik al jaren geleden gezien.
  Als je dan na gaat hoeveel meer ziektegevallen er zijn door ademhalingsproblemen en kanker de afgelopen 20 jaar, ligt er duidelijk een verband.

  Echt Cozmic ik heb het werkelijk gezien aan de kust dat ze die troep begonnen te sproeien en heb er zelfs foto´s van gemaakt. Deze heb ik toen naar Peter Vereecke gestuurd voor zijn rechtzaak.

  Kijk nu zelf hoe het weer in de war is. Zelfs de rivieren in Nederland beginnen droog te vallen. He, kom op zeg, het is herfst. Regentijd.

  1. KoL , ik bedoelde gewoon simpelweg wat ik zei ; het zou mooi zijn als er een keer metingen gedaan zouden worden , en dan zeker met een camera erbij . Zover ik weet waren er een paar Canadezen die luchtmetingen hadden gedaan op flinke hoogte , meer niet . Het lastige blijkt te zijn dat je niet met ieder vliegtuig op die hoogte kan komen , helaas .

  2. Cozmic Die onderzoeken zijn allang wereldwijd gedaan en niet alleen door een stel Canadezen. Als je de film hebt gezien had je kunnen merken dat ook vele andere zich afvragen, waarom dit gebeurd, met die verstande dat zij bekend zijn met Chemtrails.
   Ik weet dat de duitse meteodienst ook onderzoek heeft gedaan en zelfs haar medewerking heeft verleend aan een docu over chemtrails. Daarbij hebben zij zelfs aangetoond dat een gelegd chemtrailnetwerk boven Nederland een regenband veroorzaakte die naar Duitsland dreef. Kun je het dan nog beter bewijzen. Ja, door beslag op vliegtuigen waarvan men weet dat zij het doen oa met de Globemaster C-17.

   Inmiddels vallen nu wel de rivieren droog. Dat heeft dus ook weer een financieel plaatje en heeft men het over superbroeikasgas.

   Oftewel; we zoeken weer iets om angst aan te jagen en geld te kunnen plukken.

   PS ik heb zelfs een document van de Duitse Overheid uit zelfs al 2004 waarin chemtrails in feite worden toegegeven.

  3. Het is allang niet meer de vraag OF er gesproeid word maar WAT er gesproeid word.
   De VS, Duitsland en Engeland hebben allang toegegeven dat ze bezig zijn met Geo Engineering en sproeien…

   Natuurlijk word er ook vaak gesproken over Chemtrails als er niets aan de hand is en meer te maken heeft met de weersomstandigheden, dat weet ik uit ervaring, maar dat er gesproeid word IS alreeds toegegeven.

  4. Tja , wat kan je zeggen over zo’n giflijst ? Je mag niet meer roken in de kroeg vanwege gezondheidsredenen van het personeel die dan zelf buiten gaan staan paffen en daarbovenop nogeens bestookt worden met een wolk aluminium , cadmium en barium .
   Ook de landen die besproeid worden zijn vooral ‘blanke landen ‘ ?!?!??!! Zou Queen Elizzardbeth dit nodig hebben om niet enpublic te gaan shapeshiften ? Het zal wel een poosje duren voor we achter het antwoord komen .

 3. Hallo beste mensen,

  Heb een jaar geleden bij de gemeente waar ik woon opgebeld met de vraag wat dat voor rare strepen in de hemel zijn. Toen was er ook een middag waar belachelijk veel patronen (cirkelvorm!) in de hemel te zien waren.
  Antwoord: Maakt u zich vooral geen zorgen.
  Dat doe ik dus wel.

  Ik heb toen ook groen links en greenpeace geïnformeerd maar geen reactie ontvangen.

  Deze week heb ik toch weer een mail aan greenpeace verstuurd.
  Deze keer hebben ze uitgebreid geantwoord. MAAR wat kan je in deze zaak van hen verwachten. Je leest in de krant dat PVV en VVD Greenpeace weg willen hebben omdat ze crimineel zijn in de ogen van deze neo-liberale ‘wereldverbeteraars’.

  Jullie weten toch wel dat alles in piramides is opgebouwd. Een leidende functie (sleutelfunctie) wordt met een persoon bezet die ’tegenwerkt’ en niemand bij greenpeace kan ook een beetje iets veranderen.

  Zie hieronder:

  Beste Monika,

  > wat is dat voor een radioactiviteit?
  > http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2

  Dit betrof hoogstwaarschijnlijk de emissie van Iodium 131 uit een onderzoeksinstituut van de
  Hongaarse Acedemie van Wetenschappen in Boedapest dat medische isotopen produceert. De
  Iodium is in de lucht gekomen nadat er problemen waren met filters. De hoeveelheden zijn zo
  laag, dat ze alleen met de meest sensitieve apparatuur gemeten kunnen worden: een
  desintegratie per seconde in een million m3 lucht. (1 microBq/m3).

  > Waarom is er een hittegolf in Engeland?

  Dat kan een hoop oorzaken hebben. Het weer wordt beinvloed door een groot aantal factoren.
  Wat belangrijk is, is dat het er op lijkt dat 2011 weer een recordjaar gaat worden wat betreft the
  globale temperatuur in de atmosfeer – dat zegt niks over plaatselijke temperaturen, noch
  zeggen plaatselijke temperaturen iets over globale temperaturen. Het is duidelijk dat de trend
  van klmaatverandering momenteel doorzet, iets wat de nog steeds stijgende tendens van
  uitstoot van broeikasgassen volgt.

  > Wat gebeurt hier allemaal?

  Misschien vervelend om te horen, maar de aarde is een ongelooflijk gecompliceerd systeem en
  er gebeuren ongelooflijk veel dingen tegelijkertijd. Daarom is het voor sommige mensen
  moeilijk om te accepteren dat er klimaatverandering is, of dat kernenergie gevaarlijk kan zijn
  voor de planeet. Het is daarom belangrijk dat organisaties als Greenpeace en anderen een oog
  in het zeil houden voor potentieel gevaarlijke trends.

  > Wat is de invloed van HAARP? (zie EU commissie 1998)

  Het HAARP verhaal lijkt op een hoax, en ik moet eerlijk zeggen, dat ik het niet aanraad om
  complottheorien (zoals HAARP) en gedegen wetenschappelijk onderzoek (zoals bij
  klimaatverandering) door elkaar te halen.

  > Misschien is de tijd nu gekomen om een keer echt te onderzoeken wat er
  > aan de hand is.

  Ik en mijn collega’s hebben de HAARP theorie nauwkeurig bekeken en zijn tot de conclusie
  gekomen dat het hier om een complottheorie gaat die geen duidelijke basis heeft. Daarentegen
  zijn issues als de gevaren van kernenergie of klmaatverandering weldegelijk een probleem, en
  wij kiezen er daarom voor om daar onze aandacht op te concentreren.

  Met hartelijke groeten,

  Jan Haverkamp

  > BEDANKT namens de mensheid.
  > Met vriendelijke en betrokken groeten,
  > Monika Schenk

  |
  | Jan Haverkamp
  | Greenpeace EU policy campaigner dirty energy
  | expert on energy issues in Central Europe
  |
  | tel. Brussels: +32 2 27419 21
  | tel./fax CZ: +420 242 482 286
  | mobile B: +32 477 790 416
  | mobile CZ: +420 603 569 243
  | e-mail: jan.haverkamp@greenpeace.org
  |
  | GREENPEACE EU Unit
  | http://www.greenpeace.org
  | http://eu.greenpeace.org
  |

  *You can’t sink a rainbow*

  1. Monika

   Ik wil je er op wijzen dat HAARP wel degelijk bestaat en gebruikt wordt. Soms is dat zelfs op Google weerbeelden te zien. Feit is dat Greenpeace er ook in trapt te geloven dat het een complottheorie is omdat het zo naar buiten wordt gebracht alsof het onzin is.
   Zo creëer je bewust een complottheorie en daarmee zijn we de afgelopen jaren overspoeld. Dat zag je ook met 9/11, Irak, Afghanistan, ufo’s en buitenaards leven en niet te vergeten de Eliteclubjes.

   Het is belangrijk dat burgers zich bewust worden van de gevaren in gaan zien en de Overheid hierop aanspreken.
   Zelf het ik het ook bij de gemeente gedaan, maar die hat het te druk en wimpelde het af. Dat zijn dan onze aanspreekpunten binnen de gemeente, die het uiteraard meteen afschoof richting de Overheid. Angsthazen.

  2. Lieve KOL,

   je bent zo betrokken dat je al gauw iedereen verdenkt iets niet te geloven. Ik weet al jaren over HAARP en chemtrails en maak me vaak belachelijk als ik hierover vertel.

   Toen ik voor het eerst hoorde dat we zo ‘genaaid’ worden was ik wel even de weg kwijt. Maar goed ik ben een bikkel en heb liever de waarheid dan een soort nep-leven.

   In Duitsland zijn mensen die zijn uitgekotst door Greenpeace o.a.
   Werner Altnickel een man die al jaren attent maakt op de werking van haarp in combinatie met chemtrails. Google maar een keer. Is wel in het Duits. Het gaat terug tot Tesla, en er is niet alleen HAARP maar ook de Russen hebben zulke installaties, en in Skandinavie. Nederland heeft ELF en zo gaan we door.
   Hij stelt dat de oorlog nooit is gestopt en dat landen zich nu met gebruik van zulke manipulaties ‘bevechten’. Dus geen zon of regen geen goede oogst, mensen, planten en dieren worden ziek. Geen zon, geen vit. D3……het is niet niks.

   P.S. Gebruik jullie geld biljetten en schrijf met pen of potlood je message op….b.v. google chemtrails, of HAARP of wat je dan in aandacht wilt brengen….zo doe ik het o.a.

   We moeten eigenlijk mensen hierover informeren

 4. wil je een ZEKERHEID van deze STREPEN zie dan een vliegtuig te PAKKEN tekrijgendie op de zelfde HOOGTE kan vliegen en GA DAN MONSTERS nemen hierin en ga onderzoeken wat deze contrail,s inhouden wat voor,n stoffen erin zitten dan alleen maar LUCHT en kom dan met het GOEDE BERICHT.dan pas kunnen we met de aardlingen hierover spreken wat hier tegen gedaankan worden ! niet alleen op gissingen afgaan deaar schieten wij DE MENS niets mee op.

  1. Garriet60
   Hoe komt u erbij dat het gissingen zijn terwijlhet al vele malen is onderzocht!?
   Er wordt gesproeid, dat wordt al door diverse overheden toegegeven. Moet je dan weer onderzoek doen? Maar de Nederlandse Rijksoverheid doet (na div mensen gesproken te hebben) alsof ze niet eens weet wat geo-engineering is. Dan lieg je op en top.

   U kunt natuurlijk ook richting de Overheid vragen stellen, toch Garriet.
   Is kijken of u verder komt dan de deurbel.

 5. Als ik ’s morgens vroeg naar buiten ga en een mooie heldere lucht zie ben ik heel dankbaar tegenwoordig. Vroeger vond ik het normaal.
  Als ik een uurtje of zo later buiten kom en de lucht verandert is in een schaakbord ben ik even niks. Ik weet niet meer wat ik dan voel. Geen dankbaarheid in ieder geval.
  Ik wil niet kwaad zijn want dat werkt negatief, ik wil niet verdrietig zijn, ook negatief maar waar put je dan nog moed en dankbaarheid en hoe geef je nog liefde als de meerderheid nog steeds de schouders ophaalt.
  Verder heb ik niks toe te voegen aan bovenstaand verhaal. Dat is gewoon waar.
  Behalve dan, dat ik er eigenlijk van overtuigd ben dat ze helemaal niet weten wat ze doen en diegenen die het uitvoeren nog minder.

  1. Maar boosheid is een natuurlijke reactie. Mag niet van new-age maar hoort bij menszijn!
   Daarmee omgaan is dus de boodschap. Deze natuurlijke woede kan een transformerende kracht geven als je wat gaat doen als reactie op het voelen. Dit deed ik:
   http://www.youtube.com/watch?v=DdBBb-4joi8

   Je in boosheid wentelen is een ander verhaal! Je boosheid naar buiten projecteren stoot meestal alleen maar af. Wordt meester van je emoties maar voel ze dus wel! Ze zijn belangrijk onderdeel van interactie met de schepping en zeker meer dan alleen een verlengstuk van wat je denkt zoals Eckhard Tolle beweerd.

   Ik heb dit ook: blij met de heldere lucht en dus neiging tot boosheid als ik weer zie dat de lucht vol gas gespoten wordt.

   “They don’t know what they do”… doorgeven van bevelen.

  1. Hey Martijn,
   Dat liep ik vandaag ook te bedenken; het zou me niks verbazen als dit ook op de een of andere manier gemanipuleerd is. Worden we weer eens letterlijk in het duister gehouden.

  2. Grappig, heb ik ook gedacht. In zo’n dikke wolk vlak boven de Aarde valt heel wat te verhapstukken.. ‘Grote spinnen’ zou Stephen King zeggen..

 6. @ Contra
  Killer Chemtrails: The Shocking Truth
  http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=player_embedded#!

  Solid Proof That Weather Modification Projects Are Being Conducted All Over The United States:

  http://endoftheamericandream.com/archives/solid-proof-that-weather-modification-projects-are-being-conducted-all-over-the-united-states

  Grappige is dat men in Amerika er dagelijks interesse in toont bij diverse nieuwszenders.

  1. @ Contra

   Met wat popcorn erbij zou ik je aan willen bevelen tot het bekijken van deze 2 onderstaande filmpjes:

   AEROSOL aka Chemtrails – 1:39.23
   http://video.google.ca/videoplay?docid=-2815320198655156407&ei=od-bSpAzjf6sAt_KtYcI&q=CHEMTRAILS&hl=en

   en

   Geoengineering: Destroying the Atmosphere – Rosalind Peterson – 1:26.52
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Yg8FBnGXIk

   Dan weet je gelijk wat de gevolgen zijn voor de natuur en voor de gezondheid van ons allemaal…

  2. @Paul, ik had laatst foto’s gemaakt uit mijn werk, keek ik op Star-people, zelfde dag, die hadden net foto’s uit Groningen geplaatst. Mijn foto’s eronder.

   http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=8043

   Foto’s uit Friesland zijn van mij uit Lemmer. Een paar dagen later vroegen ze toestemming of mensen in Los Angeles het mochten gebruiken voor een documentaire, heb er maar mee toegestemd. Tis toch niet normaal meer?

  3. Martijn
   Je moet even naar het KNMI bellen, want dat zie vreselijk verkeerd. Het zijn namelijk Cirruswolken, niet met een verlaagde mondweerstand, maar met een verhoogde chemische weerstand. Hahaha
   Cirruswolken hoe verzin je het.

  4. Nou zit nog steeds aan de Costa del Brava, tingeling tingeling…

   De cocktrails bevallen me beter dan die Nederlandse Bischopswijn.

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Wat gaat dit aan de planetaire volkgezondheid kosten zonder de negatieve gevolgen op de flora van de landbouw, fauna als voedselketen vleesconsumptie, en de bevolking, wie zal de rekening gepresenteerd krijgen. Planetaire bevolkings-genocide, binnen de nationale grenzen van welke navo-landen, wie laat zich hier in de maling nemen.
  Eigenaardig tegenover de uitspraken van de VN te stoppen met weer- en klimaatsmanipulaties

  1. Contra

   Wat wilt u daar nu mee zeggen? Dat het onzin is.
   Vraag heeft nagetrokken wie het allemaal heeft beschreven op wikipedia?
   Nee zeker?
   Rechts boven in de hoek “view source”.
   Alles tussen zijn de bronnen en als je die ziet zegt dat al genoeg.
   De conspiracy creators. De ontkenners. De leugenaars.

   Kees ff bij de les blijven.

   Je woont in het land van het onbegrensde geklooi.

 8. Kijk! Hoe duidelijker kun je het zeggen als waterschap!

  Ik vind Amerikanen altijd al nooit begaan met het milieu. Hier in Zwitserland is dat een stuk beter geregeld 🙂

 9. Na de film gezien te hebben en ongeveer 500x aluminium gehoord te hebben krijg ik bijna het idee dat de Aluminati erachter zit .
  Combinatie monsanto , GM , vervuiling van de aarde heb ik al vaker aangegeven ; voedsel als wapen . Niet dat ik gelijk wil hebben , maar de tekenen aan de wand zijn er .
  Ook het interview met ‘Charles’ die werkt voor een geheime club en laat vallen dat voedsel weleens een wapen kan worden .http://www.youtube.com/watch?v=_nLgHnC6BdE .
  Combineer deze info met het interview met ‘hidden hand ‘ http://www.wanttoknow.nl/overige/de-schepping-volgens-n-diepe-insider/
  Misschien moet ik King of Light nog gelijk gaan geven over het feit dat we nog wat duistere tijden tegemoet gaan . Aan de andere kant : its all part of the game , waar kies je voor , of kies je voor geen keuze maken ? Show your true colors when the time is there . Dat sluit ook aan bij de beelden die ik in het verleden heb gezien , maak een duidelijke keuze , anders heb je geen keuze gemaakt . Leef ermee of sterf ervoor , half/half shit is niks .
  Het aankomende artikel geeft aan dat nanotechnologie op allerlei manieren in ons fysieke systeem komen , deze nanochips zouden ons denken aan kunnen sturen .
  Bij deze is de voorgaande boodschap nog duidelijker , als je nu al een half/half persoon bent , dan zal deze technologie je wel over de rand helpen .
  Know yae not that thou are gods ? Dit hele armageddondrama draait om JOU . Weet jij wie je bent ? Durf je er voor uit te komen ? Ben je lauw of heb je pit ? Zelfs voor de slechterikken is er een plaatsje in het hiernamaals , its all a game to show your true face .
  even enden on a happy note
  http://www.youtube.com/watch?v=tAjFnJuk1Aw&feature=relmfu

  1. Cozmic
   Ah heb je het door. Let goed op Cozmic, de beurzen zijn aan het vallen en wederom ontdekt ik dat supermarkten sneakt weer de prijzen aan het verhogen zijn. Ze weten het. Nog niet op AH gelet, maar Albert Heijn behoord ook tot de duistere kliek. De olie daalt en de brandstofprijzen gaan omhoog. Rara hoe kan dat?
   Begrijp je nu ook een beetje waarom ik af en toe zo fel uit de hoek kom. De wereld is bijna een verworden dictatuur, die weer open gebarsten waarin de ontwaakten een uitweg zoeken en het voortouw nemen. De kans mag men niet laten liggen, men moet het werkelijk met 2 handen vastgrijpen. Doet men dat niet, dan vervalt de wereld in wat men wil de NWO. Gelukkig worden de protesten wereldwijd steeds sterker omdat meer en meer mensen zich aansluiten. Terecht. Zoals je het zelf zegt “Alles draait om jou”.
   Zorg ervoor dat je een soeverein mens wordt.

  1. Men heeft het vaak gekscherend over aluhoedjes , maar met zoveel fallout heeft iedereen straks een aluminium laagje op zijn kop .

 10. @Monika
  Wanneer Green Peace het bestaan van H.A.A.R.P ontkent, dan is dat voor mij een aanwijzing dat hun organisatie zich ook heeft laten corrumperen.
  De multinationals/coöperaties hebben dit soort ideële instellingen dood geknuffeld met sponsoring. Zij hebben gewoon een dikke vinger in de pap! En onbedoeld worden ze een verlengstuk van het beleid dat deze lieden voorstaan.
  Ik heb een discussiestuk van de EU over het bestaan van HAARP. Hierin wordt gesteld dat het een duivels wapen is. De commissie had een uitnodiging verstuurd naar de NATO en Amerika voor deelname aan debat, maar dit is natuurlijk genegeerd. Wanneer ik deze feiten op tafel krijg, verwacht je dit toch al helemaal van Green Peace!
  Ook in Duitsland worden weer modificaties nu officieel aangekondigd op een overheidssite. En zo wordt er met stille trom toch enige openheid van zaken gegeven.Alleen ben ik bang dat het volledige programma verborgen zal worden gehouden.

  Op Youtube zijn er filmpjes van bewoners van Hawaii, die zich grote zorgen maken over het plotselinge afsterven van bomen. Dit proces wordt in gang gezet door het loslaten van de bast van een boom. Zij denken dat de oorzaak van dit fenomeen gezocht moet worden bij de elektro magnetische straling/vervuiling van alle GSM masten.
  De Universiteit van Twente heeft in een onderzoek aangetoond dat er bomen zijn die door deze straling misvormd raken.Afgelopen paar dagen was ik in Drenthe en heb natuurlijk heerlijke boswandelingen gemaakt.
  Maar ik moet je vertellen dat ik aan het eind van de middag totaal gechoqueerd ben geraakt.
  Vanaf het begin van de wandeling viel de deplorabele staat van verschillende bomen op. Zo ongeveer 40% van de bomen zijn aangetast.
  Ook hier zie je dat de bast loslaat en dit vooral in de toppen en halverwege de boom. Met als gevolg een totale afsterving. Zijtakken en toppen sterven massaal af. Mijn moeder en ik waren tot tranen toe beroert.
  Hierbij wil ik mensen oproepen om bossen in hun omgeving te gaan controleren. En hier hun bevindingen te deponeren. Nu het meeste blad van de bomen is verdwenen heb je een goed zicht op de totale boom.
  Wanneer het probleem zich in heel Nederland voordoet, hebben we een enorm probleem.
  Dan wordt het tijd om massaal de noodklok te luidden!!

  1. Ik moet er nog even bijvertellen dat vooral de eik, beuk en de berk zijn aangetast.
   Ik hoop dat mensen hieraan willen meewerken!

  2. Greenpeace deugt voor mij al heel lang niet.. Ze zingen ‘vals’, om het zo maar te noemen. Hoe jammer het ook is; de infiltratie waar je over spreekt, is mij al een jaar of 4 geleden gemeld. Ik kon het niet geloven. Maar een bestuur van Greenpeace, of oprichters of wat het ook waren, die toen met dikke Mercedessen rondreden..?! Niet dat er iets tegen een Mercedes is, maar het gaat dan om de combinatie met Greenpeace-bestuurders, die me met de wenkbrauwen doet fronsen.

   De bomen nemen een hoop shit voor ons uit de lucht, offeren zich ahw op. Kijk hier een channeling van Marieke de Vrij over de Paardekastanje.

  3. @Guido
   Ik ben me hier ook al heel erg lang van bewust. Green Peace heeft zoveel financiële middelen dat ze met gemak onderzoek zou kunnen gaan doen naar al deze zaken. Maar wanneer GP ook de theorieën van depopulatie ondersteunt is het verklaarbaar dat ze er het zwijgen toe doen. Alles past zo mooi in de wereldwijde climategate affaire!

   De bossen waar ik dit heb waargenomen zijn in het bezit van Staatsbosbeheer. Waarom komen zij niet met waarschuwingen naar buiten?

   Mensen die vroeger voor de Amerikaanse overheid hebben gewerkt, hebben als oudedagsvoorziening een stuk ranch gekocht in de bergen als gezond alternatief. Deze mensen zijn wetenschappelijk onderlegd. Zij hebben metingen gedaan naar chemicaliën in de grond. Er werden metingen gedaan van meer dan 10.000 keer de maximaal toegestane waardes!
   Deze stoffen zijn terug te verwijzen naar de bestanddelen in Chemtrails. Volgens deze mensen zullen als gevolg hiervan veel planten en bomen uiteindelijk afsterven. En dan blijkt dat er één bedrijf in de wereld is die planten manipuleert en patenteert die hiertegen bestand zijn. Natuurlijk Monsanto!!

   Het discussiestuk van de EU over HAARP is ook te vinden op de website van Marcel Messing.

  4. Er valt NIETS TE ONTKENNEN over HAARP, het IS een officiële installatie. Het IS een duivelse machine die in staat is tot veel meer, dan menigeen denkt, als die al van het bestaan van dit apparaat op de hoogte is..!!

   Kijk hier eens, een artikel uit begin 2010, over vragen die in de EU werden gesteld over de werking van HAARP. Er blijkt -tussen de regels door- heel veel info over te staan. Er ontstaat zo een beter beeld van HAARP.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/vragen-over-haarp-in-de-europese-commissie/

  5. Lieve VforVendetta,

   Ik ben heel ontroert over je verhaal. Ik kom ook regelmatig in het bos dat doe ik al sinds ik kind ben, voor mij geeft een bos kracht en rust.
   Het is helaas niet alleen het bos dat lijdt maar ook we mensen.
   Ik ben ook ondertussen zo ver dat ik verdrietig wordt van al het ellende op deze wereld. Wanneer houdt het op?

   Ik ben bereid te ‘vechten’ omdat ik het zat ben. Er heerst zoveel bewustzijn over deze feiten onder ons, en toch gebeurt er nog te weinig in het openbaar.

   Ik ben bereid hiervoor iets te doen. Misschien moeten we van stad naar stad en mensen voorlichten hier over door docu’s te laten zien. Zeg maar die Aufklärung van de 21ste eeuw.

   Nederland is door het afbrekende rechtssysteem geleid door mensen als demmink, ivo gestapo opstelten etc op weg ons alle rechten af te spreken en ons te onderdrukken met walgelijke complotten. In dit land recht krijgen als mens….wordt moeilijk….als een boom…..wordt nog moeilijker….maar we weten dat alles veranderlijk is…..ook deze mensen zullen ooit ter verantwoording worden geroepen….

   Dit is de link van de EU commissie
   http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//DE
   over wapen en milieu en daar kan je lezen wat er over haarp wordt geschreven al in 1999. Misschien is dit wel ook in andere talen.

   Met goede moed,
   Monika

  6. @ Guido

   Kan het iets concreter? We kunnen graag maar een keer afspreken om ons in de ogen te kijken 😉

  7. Er zijn nog 12 wachtende verlegen hanen voor mij, wat willen wij het liefste, leren beeldhouwen of goed Duits leren spreken en schrijven, allebei wel eigenlijk, maar dan worden ze weer jaloers, de kippen en de hanen ook, ik vind zo moeilijk allemaal, ik ben vast niet de enige…

  8. Ik word hier onzeker van. Het spijt me…ik wilde niemand kwetsen omdat ik zoveel duitstalige info stuur.
   Misschien niet mijn ding om hier te schrijven….is waarschijnlijk pure eenzaamheid. Ben naïef en te open, eigenwijs, een HSPer maar wel een goed mens.

  9. niet onzeker worden Monika, ik ben ook HSP en ik overschreeuw mezelf hieroooh regelmatig en niet meer eenzaam zijn want je wordt hier met graagte gelezen en Duitse berichtgeving vind ik interessant en ik ben vast niet de enige….

  10. Gewoon sagen wat je sagen wil , uiteindelijk zijn we toch allen ‘van Duihuitsen bloedt ‘ . En HSP ? gewoon wegtrekken dat labeltje als je er klaar mee bent .
   Over de de bomen , jaaaa… sinds ik in 1988 mijn eigen hoveniersbedrijfje opstartte heb ik een hoop zien veranderen . Voor die tijd was ik van kinds af aan altijd al met dieren en planten in de weer en ik durf wel te stellen dat ik vrijwel alle inheemse en een zeer groot deel van de uitheemse bomen , heesters en planten bij naam en toenaam ken . Daarnaast ook hun gedragskenmerken en optimale biotoop .
   Ik ga dit maar even kort houden want anders wordt het een artikel op zich .
   Met doorgekruisde flora heb ik nooit zo’n medelijden gehad , al die witbonte en geelbonte varianten zijn gewoon ‘freaks of nature ‘ zowel coniferen als bladplanten .Echter bij de doodgewone struiken die hier al sinds mensenheugenis aanwezig zijn is duidelijk een verzwakte weerstand zichtbaar geworden in de loop der jaren . Daardoor kunnen parasieten als schimmels , bacteriën en zuigende- en vretende insecten meer grip krijgen op de planten . Indien dat zowel als in de wortels als boven de grond jaar na jaar voorkomt dan gaat de boom/struik/plant het een keertje opgeven . Niet in één keer , maar door geleidelijk veel takken af te laten sterven en zich slecht te kunnen herstellen van opgedane schade . Dunne bebladering , kleine en misvormde vruchten , loslatende of afpellende bast , inrottende wonden met paddestoelen , oftewel alle natuurlijke verschijnselen maar dan tegelijk .
   Als dit onze longen van de aarde zijn , dan geeft dat wel aan hoe we er voor staan . Zelf ben ik groot fan van die gestoorde Midas Dekkers 🙂 , die stelt gewoon heel duidelijk ; maak je geen zorgen om de natuur , die is er altijd geweest en zal er altijd zijn , van iedere klap zal ze zich uiteindelijk herstellen . Een beestje meer of minder maakt niet uit , een orchidee uitgestorven ? geen Eik die daar om maalt .Nee… maak je zorgen om jezelf want zodra wij de natuur dusdanig om zeep hebben geholpen , zijn wij degenen die het veld ruimen en waarna de natuur zich weer hersteld .
   AMEN

  11. @ HyperAlert

   Bedankt dat je een reactie gaf. Ik zou hetzelfde voor jou hebben gedaan…ben niet meer eenzam 🙂

   Ik had graag nog willen weten hoezo Guido, nadat ik me afvroeg hoezo hij mij op deze artikel wijst, nou niet antwoordt op mijn vraag. Dat doet hij toch anders altijd. Had even de indruk dat hij denkt dat ik niet van de wereld en mij als persoon hou. Dat kan hij niet beoordelen. Ik kan me wel opwinden over onrechtvaardigheid….zo ben ik geboren. Ergens moet de lieve god toch wel nagedacht hebben 🙂
   Het artikel waar Guido mee op attent maakt is relatief. Het lijkt erop dat de natuur, mensen of bevolkingen die het niet goed hebben zelf schuld zijn omdat ze niet positief genoeg zijn. Dan zou het een pure luxe zijn voor de beter gestelde in onze wereld.
   Hier had ik echt graag uitleg over. Bewustzijn is iets heel moois maar zonder daden kunnen we niets leren, denk ik.

   Ik co-creëer al decennia en kijk hoe mooi de wereld is 😉

  12. Hoi Monika, nee hoor, het is in het algemeen gesproken. Omdat we juist allemaal één zijn, ligt alle angst, alle hoop en alle ‘suffering’ in onszelf. Maar het is voorbij. Kijk naar het Bell Chant-, ik wil zeggen: ‘voel het Bell Chant’-artikel..!

   Ik ben de boom, ik ben de hemel,
   het te zijn,
   slechts afgescheiden door mijn eigen angst.

  13. Oooh deze is voor jou Monica, Doro Pesch, vorige week pas leren kennen via YT, vanwege hardrock gedoe tussen Cozmic en hanige headbang flint stone Imke, ik een beetje zoeken of ik nog iets heavies kon vinden dat bij mij door de beugel kon, en toen en toen en toen kwam ik Doro Pesch tegen, niets spannender dan Engelse woordjes met Duits accent, vin ik dan, het schijnt dat Doro Pesh al 25 jaar de wereld onveilig maakt!! Om in hanen termen te blijven spreken, ik krijg er nu stevig kippenvel van, er zit iets in haar stem, unbeschreiblich weiblich, echt lekker..

   Doro – All we are (Live in Wacken 2009)
   http://www.youtube.com/watch?v=E9CTz8QwE4k

   So sieht die perfekte Frau aus

   Sabine is niet alleen auto coureur maar ook helikopter pilote!

   Sabine Schmitz’s Nurburgring Van challenge
   http://www.youtube.com/watch?v=5KiC03_wVjc

  14. Absolute muzikale perfectie, kunt u zich deze nog herinneren?
   Heb me 2 uur te pletter gezocht, het begon met een N, iets met Hanneke Kappen en Alfred Lagarde nog ergens in mijn achterhoofd, uiteindelijk gevonden in een online Groningse Muziek Encyclopie.

   Als ik er toen de leeftijd voor had gehad dan had ik Hanneke lastig gaan vallen

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hanneke_Kappen

   Glorie uit het Oosten, achter het Groningse Winschoterdiep.
   Hoezo achtergebleven gebied?
   Uit de tijd dat alles nog goed leek te zijn in de lage landen.
   Dat er nog gele ‘Den Oudsten’ bussen van eigen bodem en van dik staal rond reden die ook echt onverwoestbaar degelijk waren.
   In de tijd dat een bus chauffeur of een postbode nog iemand was die er toe deed.

   New Adventures – Come on (1979)
   http://www.youtube.com/watch?v=NOawBNIy224

   Den Oudsten Bus
   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Opvallende_bestemming_bba.JPG

  15. @ HyperAlert @ Cozmic

   Dankeschön….
   De Engelse hebben een leuke humor en verbazend de stoere Sabine ook 🙂

   Doro Pesch ken ik wel maar alleen We are all. Ik wist niet dat ze nog steeds onderweg was. Wel knap.

   Was aan het zoeken en heb een stukje film van Nederlandse glorie en Nina. Het is een beetje flauw maar dat maakt het ook weer grappig…

   http://www.youtube.com/watch?v=HjoEua-MC6Q

   De tekenfilm heb ik wel gekeken…me al op halve weg ‘opgewonden’ zo een onrecht…dan wat een kleine gemenerik….en dan the end 🙂

  16. Dat fragment uit de Nederlandse film “Tsja Tsja” (1978) zie ik nu voor het eerst Monika!
   Maar jij kent die farb film nog helemaal als de dag van gisteren hoor ik al wel.
   Alles wat Nina zegt of doet vind ik nog steeds Wauw, gewoon genieten om naar te kijken en te luisteren.

   Zij verveelt mij nooit, Herman Brood ook niet trouwens..
   De dochter van Herman is een hele mooie vrouw geworden, in het begin leek ze zo traag en sloom, maar ze is heel leuk geworden.
   Wel triest dat ze van het Jaar een gesprek had met de trots van het Noordoosten, op zoek naar de blues Wortels van haar Vader Herman, Harry Muskee wilde haar vragen wel beantwoorden in alle eerlijkheid, hoe het toen allemaal gegaan isz, niet lang daarna is Harry naar een ‘andere werkelijkheid’ overgegaan zoals Nina zou zeggen.

   Lola Brood bezoekt Harry Muskee
   http://www.youtube.com/watch?v=QZFZ6RrC_VU

   Het is net of Nina de eeuwige jeugd heeft ontdekt, elk jaar jonger?!
   Wat ziet ze er hier Fantastisch uit zeg, wat is haar geheim toch, een groot hart?

   Nina Hagen – Arte TV Interview, 2011
   http://www.youtube.com/watch?v=s2TA5H8swN4

  17. @ HyperAlert

   Ik ken de film cha-cha ook niet. Nooit gezien. Maar ik ken wel de muziek van Brood en co en van Nina Hagen. Haar band heette later Spliff en speelde geweldig. In die tijd eind 70 was zij wel heel bijzonder. Ze is een mooi mens….maar wel een beetje gek. Maar ja wat is normaal?
   Tja, de kinderen van al deze artiesten hebben zeker een beweegd leven. Zal wel niet allemaal makkelijk zijn gegaan.

   Om alles een beetje te relativeren….stuur ik je een link van Andres Segovia…die leeft ook niet meer maar speelt Bach op een spaanse concertgitaar….wow. Zo mooi….
   Bach is voor mij een openbaring.

   http://www.youtube.com/watch?v=eBQfHJA2Lng

  1. Bedankt V!
   Dit geeft weer wat moed. Er zal in ieder geval openlijk over gesproken gaan worden, en dat kan het balletje laten rollen.

 11. eerste foto zou ook zo maar een gewoon transport kunnen zijn van gevaarlijke stoffen. Ik zie geen leidingwerk tussen de vaten wat wel noodzakelijk is om te kunnen sproeien.
  Bovendien niet erg efficiënt om allemaal kleine vaten in te zetten die per stuk gevuld moeten worden met allerlei extra aansluitingen qua leidingwerk met meer kans op lekkage etc etc.
  Veel handiger om met grotere vaten te werken maar goed. Dit is even uit een technisch oogpunt.

  In ieder geval wel goed dat Duitsland nu e.e.a. openlijk toegeeft. Wanneer volgt Nederland? Of blijven wij weer achter net als openbaar maken van UFO files?

  1. Ben je hebt gelijk dit is geen sproeivliegtuig maar een testvlucht met (in plaats van passagiers) vaten water om tot een gewichts verdeling in het vliegtuig te komen ,gelijkend op een volgeladen ( met passagiers en evt vracht) vliegtuig. In geval van een crash ( omdat het vliegtuig niet zou deugen) scheeld dat een aanzienlijk aantal mensenlevens. Deze vluchten worden uitgevoerd om een bewijs van luchtvaardigheid te verkrijgen.

 12. Wat een hoop misinformatie staat er hier! Fotos van een testvlucht van een vliegtuig worden als bewijs voor het bestaan van chemtrails aangebracht. Het HAARP wordt in discrediet gebracht door een griezelig-uitziende foto van perfect normaal Noorderlicht! Contrails die verschillen omdat vliegtuigen op verschillende dagen of hoogte vliegen worden aanzien als bewijs voor ‘normale contrials’ versus ‘chemtrails’. Een overheid die openlijk aangeeft -zoals wettelijk verplicht- dat ze aan ‘cloud-seeding’ met zilver iodide wil doen, wordt aanzien als zo arrogant dat het zelfs niet meer geheim probeert te blijven. Ik hoopte om “Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!” te kunnen lezen (zoals de titel beweert), maar dat is er helemaal niet in dit artikel.

  1. Mascotte: Natuurlijk kan het kleinste kind het verschil “zien” tussen wat je een contrail noemt, en wat je een chemtrail noemt. Maar hoe “weet” je dat het ene de normale condensatie van water is, en de ander veroorzaakt wordt door één of andere geheim project? Waar zijn de “keiharde bewijzen”? Zeker niet in dit artikel. Dit artikel toont aan dat er soms aan weeraanpassingen wordt gedaan, in verschillende landen, maar dat gebeurt –in de Westerse Wereld- zeker niet geheimzinnig. Daarom dat je vaststeld dat daarover zaken gepubliceerd worden, en veel meer dan in dit artikel is opgesomd. Het staat zelfs op Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Weather_control . Maar weersaanpassing gebeurt niet met mysterieuze “chemtrails”.
   Sommige dagen zie je alleen maar vliegtuigen zonder contrials, andere dagen hebben ze allemaal zeer uitgebreide contrails. Dat laatste gebeurt als de lucht daarboven zeer koud en vochtig is. En sommige dagen zie je vliegtuigen met brede én dunne contrails, als er verschillen zijn in vochtigheid in de verschillende luchtlagen. Als ik beweer dat contrails verschillen, naargelang het type vliegtuig, de hoogte waarop het vliegt, en de luchtvochtigheid daar, hoe toon jij dan aan dat ik het bij het verkeerde eind heb, en dat het een geheimzinnig project is? Dat moet je doen met “keiharde bewijzen”, niet met een hoop beweringen die op niks gestoeld zijn, zoals in het artikel hierboven. Alleen goedgelovige mensen die niet kritisch kunnen nadenken geloven dergelijke beweringen en complot-theoriën, zonder ze in vraag te durven (of kunnen) stellen.

 13. Vorige week was het ook in NL weer strepenfeest:
  http://www.straaljageruitlaatgassen.blogspot.com/

  KIJK ZELF. Dat is de boodschap. Dan zie je hoe ze ontstaan en uitwaaieren. Vaak wordt er s’ochtends al gespoten en ook vaak over de zon heen. Ik denk dat het geen verkeersvliegtuigen zijn. Omdat deze vaste aan/uitvliegroutes vliegen. De strepenproducerende tuigen vliegen echter parallel aan elkaar en meestal in hoeken van 30 en 90 graden. De hele lucht wordt soms systematisch volgespoten. Compleet met afleiding want vrijwel altijd vliegen er als de lucht vol waas zit hoger vliegende strepentrekkertjes met korte sporen. Zodat iemand die op dat moment kijkt, het verband niet direct legt, denkt dat het niet door vliegtuigen komt.

  1. Wij wonen in de buurt van Svhiphol. Ik weet al vele jaren het een en ander mbt de realiteit van chemtrails/geo-enigneering/weather engineering.

   Zie ook de video die ik heb gemaakt. Voor mij is het nu steeds overduidelijk. Vandaag en heldere lucht en tot aan einde van de middag hier alleen maar veel vliegtuigen gzeien met alleen maar…condenssporen (snel weer weg, vluchtig karaker en niet uitwaaierend tot brede ‘sluierbewoling’).

   Gisteren echter…was een reden om hier elders wat te posten. Alleen maar kruizen en grids met uitwaaierende banen met een enorme breedte. Als je ze een half uur later zag en dan werkelijk nog van mening bent dat dit een condensspoor is van een enkel vliegtuig..dan is er echt iets mis met je waarneming. Of je bent archeoloog van beroep of struisvogel van nature 😉

   En nogmaals; de dag erna met evenveel druk vliegverkeer helemaal niets onder soortgelijke weersomstandigheden….

   Hier waren de ergste dagen 14 oktober 2011 en 16 januari 2012, maar er waren er veel meer…

   Zie hier: http://www.youtube.com/watch?v=JKFtnoxkUs4

   Wordt het erger omdat het space weather heftiger wordt (elektromagnetische superconductor bescherming van semi-conductoren wereldwijd commercieel gezien en alle communicatie en satelieten etc?)

   Een elektromagnetische supergeleider grid als beschermlaag. Een dekentje voor het slapend bewustzijn? Iemand?

 14. Mooi gedichtje uit 1930

  Das letzte Kapitel
  Am zwölften Juli des Jahres zweitausenddrei
  lief folgender Funkspruch rund um die Erde:
  dass ein Bombengeschwader der Luftpolizei
  die gesamte Menschheit ausrotten werde.

  Die Weltregierung, so wurde erklärt, stelle fest,
  dass der Plan, endgültig Frieden zu stiften,
  sich gar nicht anders verwirklichen lässt,
  als alle Beteiligten zu vergiften.

  Zu fliehen, wurde erklärt, habe keinen Zweck,
  nicht eine Seele dürfe am Leben bleiben.
  Das neue Giftgas krieche in jedes Versteck,
  man habe nicht einmal nötig, sich selbst zu entleiben.

  Am dreizehnten Juli flogen von Boston eintausend
  mit Gas und Bazillen beladene Flugzeuge fort
  und vollbrachten, rund um den Globus sausend,
  den von der Weltregierung befohlenen Mord.

  Die Menschen krochen winselnd unter die Betten.
  Sie stürzten in ihre Keller und in den Wald.
  Das Gift hing gelb wie Wolken über den Städten.
  Millionen Leichen lagen auf dem Asphalt.

  Jeder dachte, er könne dem Tod entgehn,
  keiner entging dem Tod und die Welt wurde leer.
  Das Gift war überall, es schlich wie auf Zehn.
  Es lief die Wüsten entlang, und es schwamm übers Meer.

  Die Menschen lagen gebündelt wie faulende Garben.
  Andere hingen wie Puppen zum Fenster heraus.
  Die Tiere im Zoo schrien schrecklich, bevor sie starben.
  Und langsam löschten die großen Hochöfen aus.

  Dampfer schwankten im Meer, beladen mit Toten.
  Und weder Weinen noch Lachen war mehr auf der Welt.
  Die Flugzeuge irrten mit tausend toten Piloten,
  unter dem Himmel und sanken brennend ins Feld.

  Jetzt hatte die Menschheit endlich erreicht, was sie wollte.
  Zwar war die Methode nicht ausgesprochen human.
  Die Erde war aber endlich still und zufrieden und rollte
  völlig beruhigt ihre bekannte elliptische Bahn.

  Erich Kästner (1930),

  1. het was weer een extreem vol gespoten boter kaas en eieren spel des doods in de lug vandaag hier in het Noordoosten van het land.
   wat een strak blauwe voorjaars dag was, dat was niet meer..
   het spuiten lijkt wel steeds erger en erger te worden, de melk witte aerosol wolken dikker en dikker.
   het ligt er zo dik op dat het voor een normaal mens niet te bevatten isz…

  2. Ja Hyper, hier in het Noordwesten van het land dito. Ging vanmorgen om 10.00 uur op pad en aan de ene Oostelijke kant een strakblauwe prachtige lucht, maar van de zuidwestelijke kant landinwaarts boter/kaas/eieren en de lucht werd melkachtig opaalwit!

  3. jah Willie vanmiddag op het terras van mijn moeder haar domicilie (verblijfplaats) een kop thee in de zon gedronken, ik zei mam moet je nou eens omhoog kijken, alle ‘wolken’ die je nu ziet zijn geen natuurlijke wolken, voor het eerst dat mijn moe een beetje begon te twijfelen, wijzend met haar vingertje naar de lucht, ‘kijk daar eens’ zei ze, blub blub blub een stotter streep, ik zei toen van dat is het hardste bewijs,

   geen stotterende straal motor maar een stotterende vuil spuiter, voor het eerst dat moeders dit fenomeen toch wel heel merkwaardig vond, ik zeg mam het is eigenlijk te erg om onder ogen te kunnen willen zien, dat we hoogst waarschijnlijk toch worden bespoten, ja maar zei m’n moe, ja maar als dat waar is dan zou het toch in de kranten moeten staan, ik zeg mam er zijn video opnames gemaakt van congressen waar openbaar gesproken wordt over grootschalige militaire ‘geo engineering’ en ´weather modification’ programma’s.

   Onze jhournalisten staan onder curatele, stuk voor stuk. Een condens streep blijft niet uren lang hangen toch mam, nee nee neeh, ik zeg mam er is nog zo iets als ‘Aerosolen’, dat zijn chemische vaste deeltjes van stoffen vermengd met lucht en waterdamp, die kunnen wel uren lang blijven hangen in de lucht en uitwaaieren tot complete melkwitte dekens.

  4. ik woon in het zuidwestelijke gedeelte van Drenthe dusz jouw waarneming vanuit welke richting de rommel kwam binnen drijven klopt precies Willie… Het zat hier vanmiddag Compleet Dicht (lepeltje completa in je koffie)

  5. In de Randstad wasz het ook weer mooi raak . De zon zakte in een roodbruine soep boven de kouwekakstad , je zal er maar wonen .

  6. @Zuid-Friesland, mooie zomerdag. In de verre verte enige strepen. Het was mooi. Heel wat vitamientjes D opgenomen, de hele middag met ontbloot bovenlijf in de zon, leek wel zomer. Ah, ouderwets genieten. Van de herfst de zomer in. Mooi. Schijnbaar niet overal, toch, ik heb genoten.

  7. Sinds ik een aantal chembusters bezit, heb ik niet zoveel last meer van chemtrails, in die zin dat zij zeer snel oplossen of door Sylfen ahw. ontbonden worden. Binnen de kortste keren is de lucht boven het huis en in de omtrek schoon. Ook zwaar weer pak ik met de chembusters aan. Zo hadden we begin deze maand zeer zware regenbuien. Heb opdracht gegeven om de regen te milderen tot een malse bui en binnen de vijf minuten ging de intense regen over in lichte regen. Terwijl de regio met wateroverlast kampte, bleven wij ervan gespaard. Je moet wel je intentie kenbaar maken, anders gebeurt er niks. Orgonite reageert nl. op je intentie.

  8. @Janee
   Orgonite is een waardevol nieuwetijd/eindtijd hulpmiddel. Ik zet mijn busters voor zowat alles in. Buiten het zuiveren van de eigen woning, ook voor het sturen van licht en het zuiveren van plaatsen op de wereld waar er veel chaos en ellende is. Met google earth is dit kinderspel. Heb ook steeds een mini’tje op zak wanneer ik naar buiten ga. Eerst opdragen om alle schadelijke straling waaraan ik blootgsteld wordt te neutraliseren en negatieve energie te transformeren tot positieve energie.
   Maar het spectaculairst is natuurlijk de merkbare beheersing van de elementen. Bij zwaar onweer vraag ik bv. om de onweerskern in honderden kleine stukjes uiteen te blazen, omdat ik niet wil dat het glazen dak aan gruzelementen gehageld wordt. En ja hoor, het wordt snel een buitje van niks.
   Dat het een merkbaar effect heeft, getuige de kleine zwarte helicopters die in het begin steeds over kwamen gevlogen. Doch, omdat busters alles in het licht zetten, is er van bovenaf niets dan licht te zien. Na een tijdje bleven de heli’s weg.

  1. Ik zie dit niet als sterk bewijs. Denk eerder dat er militaire vliegtuigen voor worden gebruikt ivm de patronen die gevormd worden: het systematisch volspuiten van de lucht wat vaak gebeurd. En dan dit soort filmpjes als afleiding daarvan.

   Op zich zou het logisch zijn militaire vliegtuigen te gebruiken aangezien dit een behoorlijk afgeschermde wereld is met korte beslissingslijnen en de moraal van doen wat je gezegd wordt. Maar kan niet uitsluiten dat er ook bepaalde airlines ‘gecharterd’ worden.

   Ik weet het niet. Dit filmpje kan ik helaas niet als bewijsmateriaal aanvoeren aangezien het geen ononderbroken beeld betreft. Kan simpel in elkaar geknutseld zijn.

  2. @ Trailbuster
   Die grote tonnen die je ziet in die A380 zijn balast, simpel om te testen hoe het vliegtuig zich gedraagt tijdens een testvlucht vol met vracht en passagiers. Elke ton is apart in gewicht hervulbaar met zand, om precies uit te rekenen hoe de krachten zijn als er een baby of een volwassen persoon op die plaats zich bevind. Men gaat heus niet zomaar vliegen met een heel vliegtuig vol met levende mensen alvorens men zeker weet dat er iets fout kan gaan. Dat je dan er maar per direct vanuit gaat dat al die tonnen gebruikt worden om chemtrails te veroorzaken, dan ben je dus niet erg goed op de hoogte van vliegtuigbouw en kennis omtrent. Zo te zien zit je gevangen in een ‘laag stuk bewustzijn van denken’.

   Hier mee geef ik Julius Jooker dan ook helemaal gelijk! Je zou met een veel beter argument moeten komen om ‘MIJ’ te overtuigen dat ik het helemaal mis heb.

  3. @ Julius en @Paul

   Fijn dat julie het “sarcasme” doorhebben…

   Ergo: De foto is gewoon het interieur vande A380 tijdens een testvlucht. Deze foto’s hebben dus NIETS, maar dan ook NIETS te maken met chemtrails!

   Maar het bijschrift zegt toch iets anders…. /zucht.

  4. @ Trailbuster

   Ik heb vroeger ooit gewerkt bij Fokker en mee gedaan aan de projekten van de Fokker 50 en de Fokker 100 toestellen. Naast langs de lijn mee hobbelen voor Maintenance Training, moesten we ook vaak mee bij testvlieg opstellingen. Ipv passagiers gingen er tonnen met zand mee aan boord, om gewicht na te bootsen. Hoe je kom inderdaad aan meetgegevens als je met een lege of met een volle kist vliegt en wat er gebeuren kan bij doorstarts als ze met de houtblok op het kont van het vliegtuig doorstarts maken. Maar je hebt altijd Fantasten die er iets anders van maken. Dus dat is niet eens Sacrcastisch bedoeld, gewoon een stukje ervaring 1ste klas.

 15. Dames en Heren. Wordt het niet eens tijd iets te gaan doen met deze info?
  Laten we samen werken dit naar buiten te brengen en ervoor te zorgen dat IEDEREEN het er over heeft.
  chemtrail.nl
  hopelijk tot ziens!

  1. 1. Het richt gezondheidsschade aan.
   2. Laat de planten buiten minder groeien.
   3. En zeg maar dag tegen de zomer. Net als vorig jaar is ongeveer de helft van de zonneschijn weggespoten. Daarvoor weet ik niet, toen observeerde ik nog niet. Maar deze reden is toegankelijker voor vele massamensen.

   Vandaag weer de zon weggespoten. Op basis van het vliegtuiguitgasgrid ontstaan vaak echte wolken. Ook vandaag weer.

   @ John & CO:
   “Wordt het erger omdat het space weather heftiger wordt (elektromagnetische superconductor bescherming van semi-conductoren wereldwijd commercieel gezien en alle communicatie en satelieten etc?)

   Een elektromagnetische supergeleider grid als beschermlaag. Een dekentje voor het slapend bewustzijn? Iemand?”

   Ik ken de artikelen van Niburu. Ik denk dat dit wijsgemaakt wordt aan de uitvoerders van het spuitbeleid. Dat het voor een goede zaak is! Ter motivatie. Ondertussen wordt de zon vaak systematisch weggespoten. En gif gedumpt, want die extreem dikke sporen die ver uitwaaieren, dat is zeker niet gezond.

   Maar waarom? Omdat de zon energie geeft. Aan de mens. Sterke mensen, dat willen heersers niet. En aangezien we in een kosmische constellatie leven waarin energie maar ook informatie van andere delen van het universum doorgegeven wordt, is het een belang van heerschappijstructuren om dit te belemmeren. Edoch heersers zijn slim, dat wordt onderschat. Ze laten de uitvoerders dus geloven dat het nodig is ter bescherming van de mens en milieu…

   De zon = onze god:
   http://solarhealing.com/process/

  1. Zet je browserfilters eens goed, want ik kan gewoon alle filmpjes zien. (blogger.com) Verder zie ik die dingen dagelijks hier in de lucht hangen, in het begin let je er continue op en daarna eigenlijk al niet meer. Je houdt er immers er een rot nek pijn aan over, misschien weer eens tijd voor een eigen vet trailtje…

  2. Voor alle duidelijkheid en geloofwaardigheid , jammer dat die foto bovenaan het artikel niets te maken heeft met een sproeivliegtuig . Gewoon een balanstest . Gewichtsvaten zonder enig slangetje of wat dan ook .
   Koren op de molen voor de ontkenners .

  3. Hyper, de laatste dagen was het echt weer extreem.
   Alles goed met je op vakantie? Mis je hier wel een beetje 🙂

  4. @ Julius.
   Ik heb gisteren foto’s genomen een filmpjes gemaakt van de hemel, en überhaupt de laatste jaren. Heeft u daar iets aan?

  5. @ Marcel ,
   Gôh , sapperdeflap sjeg , mij weer niet goed van de oplettenden geweest wezen . Verjukkiemenauw 🙁

  6. @cozmic
   bedoelde eigenlijk dat het nogal nalatig is van de site dat jij je er ook nog eens op moet storten. Lijkt wel of bewust voer wordt gecreeert voor debunkers. In een woord slordig.

  7. komt goed Monika, ik ben je niet vergeten, en Wtk blijf ik ook trouw, en jou ook voor immer, het was de afgelopen dagen behoorlijk acclimatiseren, blijkt dat mijn huid moet omschakelen van grot bewoner naar buiten mens, en mijn hele gestel moet natuurlijk wennen aan de tropische temperaturen en hele dagen buiten en s’nachts ook nog warm warm warm, vandaar dat typen en posten duidelijk minder werd, veel lopen en kuren, door anders te eten dan thuis, veel water drinken en opletten dat ik genoeg zout binnen krijg, ik vergeet je niet Monika, wees gerust, ooooh en de verkoelende zeewind kwam pas vanmiddag om 17:00 uur binnen waaien, ik had mijn Islam sahara pak aangetrokken vandaag, bloed heet, pas na 16:00 s’middags uitgetrokken, trouwens vandaag veel minder Tram Rails in de lucht vergeleken met gisteren, gisteren was erg zeg, gaaf Monika dat jij foto’s en film gemaakt heb van strepen in de lucht, jah ik heb je de afgelopen dagen ook wel gemist, had het zo druk met ‘overleven’ in de buiten lucht, wat heeft een mens het dan druk met kleine maar ozo belangrijke eerste levens behoeften, ik ben blij dat ik een beetje neger begin te worden, dat fietsen in Drenthe daar word ik niet bruin van, hier in Zeeland is gewoon erg zo sterk als die zon isz, de zon is veel intenser dan ooit, dit was nooit zo in Augustus, dit is ‘ascensie’ turbo zon 2012, nou ik heb m’n eerste stadse stress detox weekkie achter de rug, plak er misschien nog een paar weekkies achter aan, als ik het volhou, vast wel, echte detox hoor, het komt uit elke porie al dagen, en het mooie is dat na een dag of 10 dat ik dan weer frisser dan ooit ben en dan ruik ik op een kilometer afstand een stadse stress kikker aankomen, dan ruik je het verschil op een afstand… is echt zo..

  8. @ Marcel ,
   mij niet van de IT technische zijn , maar het zal wel zo zijn dat als je zo’n plaatje eenmaal hebt geplakt dat ‘ie er nie meer af ken , ofzo . Denk ik .

  9. @ Julius

   Je laat hier meer sporen achter dan op je eigen blogs. Er zijn hier meer aanwezig met gedeelde ervaring op het gebied van TramRails. Je kan dus beter hier wat gasvormige indrukjes achter laten voor ons. Op Spiritueel inzicht doet God dus ook een inzicht geven in zijn trailtjes:
   http://www.youtube.com/watch?v=2uaM7CvoRh0

   En toch is het ook weer een vorm van kunstzinnig zijn:
   http://www.youtube.com/watch?v=SMXYiyPDvKI&playnext=1&list=PL81BE45754CC701FE&feature=results_main

   Daarom is de Blue Airshowtrailtjes dus ook een voorbeeldig voorbeeld van, altijd weer prachtig om dat langs te zien vliegen
   http://www.youtube.com/watch?v=nhvY5kLoGXE&feature=related

   Eigenlijk ‘vind ik’ persoonlijk dat je een ere plaats binnen de RNF kan krijgen mits anderen leden het er volledig mee eens zijn.

  10. Hyper, nou zo te horen is alles onder controle in Zieländ…ja vandaag waren er ook hier minder chemmies 😉 lach
   Waarschijnlijk te heet voor de piloten en men moet ook wachten tot het naar beneden dwarrelt…de troep. Straks zien ze bij te veel sproeien de strepen voor ogen niet meer…ja het zijn echte kerels die van de sproeicommando’s.
   Op zich wel leuk dat je nu echt de zomer kunt ervaren aan de kust. Morgen wordt het blijkbaar nog warmer…en ik kan maandag weer beginnen met werken dwz dinsdag, misschien is er dan wel meteen weer hittevrij, je weet wel we hebben toch niets te doen… 🙂
   Ik had een interessant stukje vertaald en naar Guido gestuurd, maar ik geloof dat hij het niet ‘goed’ vindt, anders was het al verschenen tussen de ziektes- en voedingsverhalen.
   Hyper leuk dat je toch in al die hitte/vakantie aanpassingsmomenten toch even de tijd vond om hallo te zeggen en verhaal te doen. Je bent werkelijk trouw. Very sweet.
   Ik zal Imkie ook de groeten van je doen.
   Nog een fijne vakantie toegewenst 🙂

   http://www.youtube.com/watch?v=aUwjyr17l0M&feature=related

  11. @ Hyper

   Je bent toch niet bezig daar met een eenzame bestorming van de Deltawerken in je Galabya en je rooie Fez tegen Ra achtig zonnesteken op je brose bolletje?! Zet je zo’n hemelse watersluis daar dan open dan stromen massaal alle mosselen en bolussen zo onder je neus weg terug de zee in. Gelukkig doet het ons weer herinneren aan Ouden Glorie tijden van 1953 dat Zeeland onder liep, maar nu onder de voet gelopen en gefietst door onze stoere Hyper. Bij terug komst zal hoogste waarschijnlijk Monika staan te trappelen met een grote bos fluerige bloemen en champagne. Enne bout Tramtrails, die zijn hier dagelijks bij Schiphol en Amsterdam terug te vinden. Fijne Safari daar…

 16. Media manipulatie , bankencontrole alles alles alles de hele matrix en de omgekeerde waarheid , is dan dat verhaal van weathercontrole en chemtrails niet een onderdeeltje ervan ?
  Als geïncarneerde ziel , op dit moment , wist je dan niet dat dit spel gespeeld zou worden ?
  Rise above it .

  1. Rise above it? Bedoel je negeren? Ik leef in deze wereld, dat kan je keuze noemen. Maar daarmee voel ik me ook verantwoordelijk. Om verandering te initieren! Confrontatie aangaan en daarmee mijn eigen vaardigheden te activeren.

   Maar goed, jij bent zeker spiritueel?

  2. Jaja , ik ben Héél heul HÉÉL Spiritueel . Ben lid van iedere kerk en sekte , heb mijn huis vol hangen met mooie plaatjes van iedere Witte Broeder die je maar kan bedenken , zing de hele dag door mantra’s , en stuur licht en liefde naar een ieder die fout bezig is .
   In het kader van de quantumfysica zet ik met gedachtekracht de molecuultjes in die witte strepen in de lucht om in Angeldust , zodat deze dreiging wordt omgezet in een zegening van boven . Haleluja . http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

  3. @ Cozmic 28.2. Ik vind het ongelovelijk. Ik heb een paar kaartjes voor een concert van Leonard Cohen a.s dinsdagavond in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De kennis die met me mee zou naar Amsterdam belde helaas vanmorgen af. En een collega van mij, waarvan ik weet dat ze Leoandr heel leuk vind, gaat a.s maandag op vakantie. Dus, ik was vanavond net aan het nadenken wie ik morgen ga vragen om met me mee te gaan naar Amsterdam. En ik ben al de hele avond youtube’s aan het draaien van een concert van Leonard in Londen in 2009 om in het “gevoel” te komen, waaronder Halleluja

   http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q

   Apart, he? Toe-val bestaat niet! Alles heeft zin en komt op het juiste moment!

  4. Ook ik vind Leonard Cohen heel mooi. In mijn jonge jaren platen van hem grijs gedraaid. Heden ten dage wordt ik door verschillende mensen aangekeken of ik gek ben, die vinden Leonard Cohen verschrikkelijk en het helpt niet als ik dan zeg dat ze anders naar hem moeten luisteren, dat het geen echte zanger is maar een soort bard, een dichter. Nou Cozmic, jij bent een bofkont hoor. Ik zou maar geen nee zeggen als ik jou was en dat in het aangename gezelschap van Dick.

  5. @ Martijn 28.4, ik weet niet of je me helemaal begrijpt….. Ik bedoel met “Apart, he. Toe-val bestaat niet etc…” dat ik om 22.15 uur luidkeels “Halalujah” vanLeonard Cohen zit mee te zingen en dat op dat moment Cozmic een youtube plaatst met Hallelujah. Ok, gezongen door anderenn dan Leonard, maar Cozmic was op dat moment kreeg op dat moment wel “Halleluja” binnen (vanuit de Bron), terwijl ik dat op hetzelfde moment ook binnen kreeg uit de Bron! Begrijp je? Het heeft te maken dat we allemaal met elkaar Verbonden zijn, mits we het denken maar uitschakelen en ons OVERGEVEN. We zijn dan overal en nergens! Cozmic heeft gelijk met zijn “quantum fysics”. Ik plaats nog een keer een filmpje over “Down the Rabbit Hole”. Ik vind het allemaal ongelovelijk! Ik maak al heel veel dingen mee in mijn leven waarin ik de synchroniciteit ( schijnbare toevaliigheid) ervaar, maar vanavond is wel een heel fraai staaltje!

   http://www.youtube.com/watch?v=DfPeprQ7oGc

  6. Hmmm , heb ik wat gemist ? Ik zat mezelf te martelen met een full docu over de Tsunami , Pfffff , beetje veel .
   @ Dick , nou , dan moet je dat plaatsbewijs maar verloten hierzo 😆
   Ik zeg geen nee en good old Willie lijkt ook warm te draaien ( Willie & Dick , hihi ) Getal onder de 10 dan maar ?

  7. Ik snap heel goed wat je bedoelt Dick maar ik koppel ook oorzaak en gevolg alvast voor je aan elkaar. Cozmic is de gelukkige winnaar. Natuurlijk weer een geintje, het is aan jou wie je uitnodigt natuurlijk.
   Synchroniciteit, das heel prachtig. Wij denken te denken maar de gedachten komen in ons op, vanuit het collectieve veld. Prachtige materie om eens flink filosofisch over uit te wijden. Toch, het is zoals het is. Alles komt en gaat, meestal tegelijk bij mensen binnen. Zo belde mijn oma altijd als er wat mis was in de familie. Die voelde dat aan. Een weten voorbij de gedachten.

  8. @ Dick ,
   SSsssssjhhhhht over die quantumfysics . Ik probeer ome Julius juist wijs te maken dat ik juist heul goed spiritueel bezig ben . Zo’n no brain no pain typetje .

  9. @ Paul, we zijn hier niet alleen op een Missie van God, We zijn een evenbeeld van God. We zijn God in eigen persoon op het moment dat we ons totaal OVERGEVEN. Op het moment dat we al onze Belemmerende Overtuigingen achter ons~hebben gelaten dan voelen we EENHEID en zijn we gelijk aan GOD geworden!

  10. Ik snap trouwens niet hoe men WTK op hun Ipod ofzo kunnen hebben .
   Als ik op F5 druk gaat in de hele buurt het licht bijna 2 minuten uit .

  11. @ Cozmic, aangzien ik niet in toe-val geloof en jij die link met “Hallelujah” plaatste, heb ik het gevoel, nee de zekerheid, dat de “”Leonard Cohen ticket” voor jou is “voorbestemd”. Mijn gevoel zegt me dat we iets hebben uit te werken! Sorry, Willie, misschien de volgende keer! Cozmic, volgens mij weet je mij wel te vinden! Ik kan je dinsdagmiddag wel van huis ophalen of where- ever.. Concert begint om 20.00 uur!

  12. Op je ipod? Kun je wtk nu ook al luisterend lezen? Vet man.
   Waarom hoor ik zulke dingen nou nooit?

  13. Hen je weer een goddelijk meeltje vast zitten Coz in je goddelijke meelbox?!

   @ Dick

   God kan ons op een missie sturen maar we kunnen God zelf niet op patrol sturen want we weten niet eens hoe Hij er in werkelijkheid er uit ziet. Had hem in iedergeval afgelopen nacht voor 03:17 uur aan de lijn. Op gevoelsbasis moeten we het dus maar aannemen dat we naar zijn voorbeeld geschapen zijn.

  14. Ik kan heel makkelijk WTK lezen via mijn Galaxy S3 I9300 Android en nog leuker via een app Flipboard.

  15. @Paul, zie Nisargadatta, God bestaat omdat wij bestaan en een beeld van hem maken. Omdat iedereen een ander beeld voor ogen heeft is het zo’n rommeltje op deze aardkloot. Wij maken alles in deze kwantum wereld. Alles hangt aan elkaar. Onze werkelijke zelf is God. Vandaar dat wij allen goden zijn. Positief en negatief, alle vormen, gedachten ed. komen op in dat wat is. Dat wat wij zijn en wat God zou moeten voorstellen.
   http://www.youtube.com/watch?v=8UNfnc9kV-Y

  16. Lieve Cozmic: ten eerste gun ik jou zo’n ticket. En inderdaad is het wel heel toevallig (is het toeval?) dat jij met “Halleluja” kwam. Dit moest dus zo zijn! Ik hoop dat je het aanbod aanneemt.
   78-Toeren platen heb ik niet meer. Ik ben zo stom geweest om al mijn platen een tijdje voor het hele grote raam (te zetten van boven tot onder raam in een drive-in woning) en dat raam stond pal op het Zuiden, werd daar altijd bloedheet dus, waardoor dientengevolge veel van onze grammofoonplaten krom waren getrokken; oei wat was mijn ex (toen nog geen ex) toen kwaad zeg: Leonard Cohen, Pink Floyd, Crosby, Stills, Nash & Young en meer van en uit die tijd. Die versie van Halleluja van Shrek vind ik persoonlijk vreselijk glibberig, Shrek? Bwek!

  17. @ Willie, ik reken al jouw favorieten ook tot de mijne. Ik weet niet als ik zeg dat Cozmic en ik iets uit te werken hebben dat het te maken heeft met de ” tegenstelling” tussen Shrek en Leonard! Maar het zou me van de andere kant ook niet verbazen!
   Ik laat me graag verrassen a.s. dinsdag!

  18. Oh Willie, ook voor jou hoor, mooie muziek toch?
   Tja, een dertig jarige hoort het misschien niet eens te kennen maar het hoort bij mijn opvoeding he. Prachtig.

  19. @Dick: het lijkt me dat dat de manier is, je laten verassen, je niks voorstellen, gewoon het moment en de momenten laten voor wat ze zijn. Alvast een fijne avond dinsdag in ieder geval. Ik ga nu maar eens naar bed, als ik al de slaap kan vatten met die hitte en dan zit ik nog aan de kust waar het koeler is dan in de rest van ons land.

  20. @ Cozmic, ik had die posting gemist, waarin je verytelde dat je m’n emailadres kwijt bent. Ik heb het even nagezocht, ik heb die van jou nog wel. Wat had je gedacht, ik voelde dat ie nog een keertje van pas kwam 🙂
   Je hebt mijn adres binnen een minuut!

  21. Welterusten Willie, goed gezien. Het komt zoals het komt. Het leven zit vol wonderen.

  22. Trouwens 78 toeren platen waren eerst van schellak, enkele van bakeliet en vanaf eind jaren vijftig pas werden ze van vinyl gemaakt.
   Heb zelfs nog wat van die oude schellak Mastervoice liggen hier, niet weg te smelten in de zon…

  23. Echt, ik geniet intens hier. Over spiritualiteit gesproken. Dat gaat over genieten, genieten is onze basis. Heel veel plezier gewenst, dit is mooi.

  24. Willie 28.27
   Omg , nee dat was mijn duistere vorm van humor refererend aan het feit dat je in je ‘jongere jaren’ albums had grijs gedraaid .
   I know , I’m a bad boy , shame on me

  25. @Paul, die dingen zijn hard he. Ik heb er ook nog wat voor de handel maar weet niet wat ik ermee aan moet. Idd. bakeliet, heel dik en stevig. His masters voice is wel het bekendste denk ik. Die oude grammafoon spelers met zo’n hoorn, ook gehad, prachtig nostalgisch.

  26. Dit moet hier staan, per abuis een nieuw lijntje gemaakt!
   @ cozmic, 19 augustus 2012 om 00:56
   Jij ook al? Dom van ons hè?
   @Martijn, 19 augustus 2012 om 00:56
   Dankjewel Martijn.
   Correctie: 19 augustus 2012 om 00:59, @Dick: “het lijkt me dat dat de manier is, je laten verassen,….. moet natuurlijk zijn verrassen! Wat een afschuwelijke “verspreking”.

  27. @Cozmic 28.37: nou dat had ik dus niet begrepen! Die grijze hersencellen van mij werken dus niet “op volle toeren” hahahaha. Maar nu ga ik echt naar bed; hond uitlaten en knorren maar! Welterusten allemaal.

  28. @ Willie, ik kom niet meer bij van het lachen “verassen”. Ik ben van plan om nooit meer Dood te gaan. Ik ga voor de Onstervelijkheid. Jij ook?

  29. Willie 28.41
   ja sorry , af en toe ben ik een subtiele donderstraal en snapt een enkele Groninger het slechts .

  30. @Dick 28.42: zo, nog op de valreep je reactie gezien, hond uitgelaten, licht uitdoen en naar bed. Ja, ik ga ook voor de onsterfelijkheid: zal ik je eens een geheim verklappen, we zijn van van origine van Godes geslacht en dientengevolge onsterfelijk, maar ja we kregen bij onze geboorte onmiddelijk een teug vergetelheid als “geschenk” en moeten dusdanige ervaringen opdoen in deze dialectiek om er uiteindelijk achter te komen dat alles hier humbug is, food for the moon. En dat niet alles hier goud is wat het blinkt, het is klatergoud en daar stellen de meeste mensen zich tevreden mee en blijven zich vergapen daaraan. Zo, nu houd ik op, ik moet echt gaan slapen. Toedeloe mensen.

  31. @Cozmic 28.44: lieve cozmic, ja, je bent me nun donderstraal. Als straf ga je van jezelf houden, oké. Love you (niet op de Amerikaanse manier, dat zeggen ze daar tegen iedereen!). 🙂

  32. Cozmic 28.9, die van Willie en Dick was me in alle opwinding (ha,ha) ontgaan

   Misschien had ik toch Willie mee moeten nemen naar Leonard

   Let maar op de volgende tekst uit “Hallelujah”

   “There was a time you let me know
   What’s real and going on below
   But now you never show it to me, do you?
   And remember when I moved in you
   The holy dove was moving too
   And every breath we drew was Hallelujah”

   Sorry, Willie, flauw grapje 🙂

  33. Omg Dick , pas nou maar op , anders springt Issy weer op je nek .
   Aan de andere kant ; To hell with it , we leven in een yin/yang wereld , en alles wat we onderdrukken komt als een beest tevoorschijn . FREEDOM !!!!
   Ik laat me niet ‘gaggen’ want wie een probleem met mij denkt te hebben heeft eigenlijk een probleem met zichzelf .
   http://www.youtube.com/watch?v=_NYdB5YeGE0

  34. Cozmic, zo lang je je ware zelf tentoonstelt heb ik echt geen probleem met je hoor. Ga alleen niet anderen afkraken die nog in een proces zitten, help ze liever de uitweg te vinden. Ach, zijn maar woorden. Toch, ik heb geen probleem met jou. Als we het over de ware zelf hebben heb ik met niemand een probleem. Als dat wel zo is ligt het aan mijn of anders ego.

  35. @ Martijn 28.50. dat zijn hele Wijze woorden. Iedereeen heeft het Recht op zijn/haar eigen Proces! Als we toch daar op inbreken, heeft het in mijn visie iets te maken met ons eigen Proces!

  36. Martijn , er is het lefthandpath en het righthandpath . De ene is de harde weg , de andere de zachte .
   Als je mij een beetje hebt gevolgd dan zal je bemerkt hebben dat ik meestal de zachte weg kies ( van nature ) In bepaalde situaties kies ik voor de frontale aanval , meestal nadat iemand dat uitdaagt , hoe subtiel dan ook .
   Ook kan het voorkomen dat ik niet lekker in mijn vel zit en een totale asshole ben .

  37. Er is gisteren heel veel met me gebeurd. Ik voelde gistermiddag al dat er een enorme verandering in mij tot stand was gekomen. Ik voelde een enorme Bevrijding. Ik voelde dat ik “oude pijn” had geraakt, waardoor ineens heel veel ruimte ontstond en ik me opeens HEEL voelde worden. Er ging een Poort open naar de Goddelijke Liefde, die ervoor gesloten bleef door een hele oude Belemmerende Overtuiging. Siinds vanmorgen realiseer ik me dat het een Gebroken Hart was (misschien al wel opgedaan in vele Levens), die me er van weerhield om het Goddelijk Licht te omarmen.

   Ik googelde net even naar de betekenis van het lied Hallelujah, die gisteren in diverse versies hier de revue passeerden. Natuurlijk de originele versie van Leonard Cohen en misschien wel de mooiste die van Jeff Buckley.

   http://vrijspraak.wordpress.com/2009/05/10/betekenis-hallelujah-jeff-buckley/

   Toen ik dit net las, paste alle puzzelstukken in elkaar. Met name de 2e reactie van Sandra vat precies samen hoe ik alles beleef! Nu begrijp ik ook mijn “gezwollen bovenlip”, als symbool van het naar buiten gericht zijn, op de ander gericht, waardoor ik uit mijn Eigen Kracht ben geraakt! Nu begrijp ik ook de betekenis achter het verhaal in de bijbel over Simsom en Delilah!

   Onvoorwaardelijke Liefde is slechts mogelijk vanuit de eigen Goddelijke Bron! Hebben we die nog niet omarmd (door onze eigen Belemmerende Overtuigingen), dan mondt Liefde voor de ander uit in machtsspelletjes.

   Leonard Cohen is altijd al mijn favoriete singer- songwriter geweest. Echter, ik had hem jaren niet gespeeld. Totdat tijdens een een reis op kameel met bedouienen door de Sinai woestiijn in november 2010 een vrouw in onze groep (het was een spirituele reis met als thema Terug naar de Bron) tijdens een diepzinnig gesprek (over blokkades en Belemmerende Overtuigingen) mij ineens haar favoriete nummer noemde: Anthem van Leonard Cohen. Dat liedje is sindsdien nooit meer uit mijn systeem gegaan en heb ik heel veel gespeeld

   http://www.youtube.com/watch?v=_e39UmEnqY8

   Er is de laatste paar jaar heel veel met mij gebeurd. Ik ben mij “bewust” geworden van heel veel patronen in mijzelf, die te maken hebben met voorouderlijke lijnen. Heel belangrijk is voor mij geweest het laatste jaar wtk, omdat ik hier via de vele artikelen en reacties heel veel heb herkend dat er een “rode draad” loopt door de Levens van ons allemaal. Ik heb heel veel met jullie gedeeld uit mijn eigen persoonlijke leven, hetgeen mij zelf enorm geholpen heeft bij mijn HELING, maar waarvan ik oprecht hoop dat door het te DELEN ik een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Ik voel het als mijn taak/roeping om daar vanuit DIENSTBAARHEID vorm aan te geven de rest van mijn leven!

   Heel belangrijk is voor geweest het artikel “Mijn verhaal”van Cozmic en de vele reacties daarop. Er kwam toen heel veel bewustwording en heel veel herkenning, waardoor zaken in een stroomversnelling zijn gekomen. Ik dendk daarom dat het niet voor niets is dat juist bij “toe-val”of beter gezegd dat het Cozmic toe-valt dat hij dinsdag met mij naar het concert van Leonard Cohen gaat

   Het lied Hallelujah betekent letterlijk “PRIJS GOD!” Ik PRIJS GOD en zal Hem prijzen tot in Eeeuwigheid dat ik Hem toegelaten heb in mijn Eigen Hart, waardoor ik de Goddelijke Liefde meer voel dan ooit tevoren!

   http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q

  38. Dick, wat jij nu voelt voelde ik ook toen ik voor het eerst met Cozmic in aanraking kwam. Als je een paar tips wilt voor de eerste date, laat maar weten 😉 Geniet ervan, zo lang het kan.

  39. @ Ach, MoniKa, zolang hij niet handtastelijk wordt en van mijn portemonnee afblijft, vind ik alles ok 😉

  40. @ marcel
   Deze comment laat meer zien dan wat dan ook
   Een goed lezer heeft slechts een half woord nodig ,

  41. Mondje zegt heel netjes ‘jullie kunnen de pot op’. Monika kiest behalve voor de liefde weer voor zich zelf, heb me lang genoeg laten beschuldigen en voor de gek laten houden. Zoek maar een ander ‘projectiemodel’.

   …You act like you never had love and you want me to go without…

  42. @ Cozmic en Monika, ik weet niet wat er allemaal speelt tussen jullie en ik wil, nee beter gezegd, ik heb het recht niet om me daarmee te bemoeien. Ik observeer het alleen op een afstand en voel dat jullie er allebei onder lijden. Net zoals ik in de nacht van zaterdag op zondag hier weer getuige mocht zijn van onnoemelijk veel lijden, kijk maar onder de reacties onder 30 en trek je eigen conclusies.

   Ik kom daarom wel even terug op iets wat ik geschreven heb onder punt 28.53 en wat kan leiden tot misverstanden

   “Onvoorwaardelijke Liefde is slechts mogelijk vanuit de eigen Goddelijke Bron! Hebben we die nog niet omarmd (door onze eigen Belemmerende Overtuigingen), dan mondt Liefde voor de ander uit in machtsspelletjes.”

   Machtsspelletjes zijn vaak erg substiel. We hebben er vaak helemaal geen erg in, dat we ze spelen! Steeds maar weer gericht op de ander omdat ons EGO (pijnlichaam ) bevredigd wil worden. We vragen steeds maar weer de aandacht van de ander (ik zelf niet in het minst) We gaan de slachtoffer spelen of we willen ons gelijk halen of we willen de baas spelen of we zijn alles een beetja aan het observeren. Maar steeds vragen we maar weer om de aandacht van de ander, terwijl we gelijktijdig vaak ons ZELF veronachtzamen om maar niet de PIJN te voelen!

   Trouwens, een heel begrijpelijk misverstand zou zijn dat ik met Liefde hier uitsluitend bedoelde de Liefde tussen 2 partners, ook op basis van de uitleg van de song Hallalujah en mijn eigen ervaringen op dit vlak in het leven. Natuurlijk bedoel ik dat ook, maar het gaat voor mij veel verder. Het gaat over al onze menselijke relaties en over hoe wij in de wereld staan!

   Gesproken over de liefde tusen partners: We hebben vaak de mond vol van Liefde en Houden Van en beloven zelfs elkaar Trouw als we gaan huwen. Hoezo, trouw beloven aan elkaar, met alle respect? Hoe kun je nu Trouw zijn aan iemand anders beloven als je nog niet in staat bent Trouw te zijn aan jezelf? Ten diepste trouw zijn aan elkaar kan mijns inziens alleen maar tot stand komen als je ten diepste trouw bent aan jezelf, in je eigen kracht staat, Meester bent geworden over je Eigen Leven!

   Maar ook in ander menselijke relaties wordt het begrip Liefde te pas en te onpas genoemd. Willie refereerde er zaterdagavond nog aan dat we bij het benoemen van het woord liefde niet op de Amerikaanse tour moeten gaan, waarbij “love you” zonder er nog een gevoel bij te hebben te pas en te onpas wordt gebruikt. Voor mijn gevoel is LIEFDE ZIJN, niets meer en niet minder. Dat geef je niet, dat BEN je!

   Zoals jullie gemerkt hebben hier op wtk refereer ik vaak aan de bijbel. En ik begrijp heel goed dat voor velen hier de bijbel en het begrip God heel moeilijk te omarmen is door velen. Het zijn dan ook mentale begrippen, die door de eeuwen heen, met name ook door de kerkinstituten, een hele negatieve lading hebben gekregen. Dta gold voor mij ook, want ik heb de bijbel meer dan 40 jaar niet of nauwelijks aangeraakt. Echter, de laatste jaren (na mijn BDE met een vleigtuigongeluk in Ecuador) ben ik weer in de bijbel gaan lezen en er ging een Nieuwe Wereld voor mij ogen. De verhalen in de bijbel en de uitleg daarvan, waarmee ik met de paplepel ben grootgebracht en waar ik al vrij vroeg in mijn leven van geloofde dat het niet waar kon zijn ( een straffende god i.p.v. een god van Liefde) ging ik opeens met heel andere ogen lezen en kon ik alle verhalen in het Licht plaatseen van wat er zich in mijn binnenwereld afspeelde. En langzamerhand voelde ik dat de term GOD slecht een mentaal beeld is van iets dat buiten ons ligt en ver verheven is boven ons. Ik voel nu echter 100% dat GOD in mij is. Toen God aan Mozes verscheen (in een wolk) bij de brandende braamstruik en Mozes vroeg: “Wie bent u?” Toen riep GOD: “Jahweh” IK BEN!

  43. @Dick,
   Prachtig verhaal! Wijze woorden naar de ander, maar hoe zit het met jouw eigen conflicten met anderen! Nooit last van?

  44. @ Issy, grappig dat je dat opmerkt. In mijn visie bestaan “conflicten met een ander” niet, de ander fungeeert slechts als Spiegel! Iets dat als ” conflict” wordt ervaren is voor mijn gevoel ten diepste eigen Pijn dat nog mag worden Geheeld. Echter, alles gebeurt op een wijze en in een tempo waarvoor jouw Ziel ooit heeft besloten toen het zich hier op Aarde in een lichaam heeft geincarneerd!

  45. Wijsheid is weten dat ik niets ben, liefde is weten dat ik alles ben. Hiertussen bestaat mijn leven. Nisargadatta.

   Mijn vrouw heeft nu verschrikkelijke zenuw kiespijn en kan pas morgen 11 uur terecht bij de tandarts, waar ze al zo bang voor is. Ik wou dat ik het van haar kon overnemen. Ik ken de pijn maar het is veel erger haar te zien lijden dan dat mijn lichaam lijdt. Helaas kan dat niet…

  46. En jawel , zowaar , plotseling verschijnt er een uitvoering van Haleluja op de homepage .
   Hoewel dat nummer mij menigmaal kippenvel bezorgde wist ik niet hoe DIEP die tekst was . Je zou er bijna een boek over kunnen schrijven .
   Het lijkt er op dat zowel man als vrouw in de opgelegde dualiteit zichzelf en hun unieke eigenschappen en talenten zijn ontvreemd .
   http://www.youtube.com/watch?v=pE9hubGnqQM

  47. @Cozmic, Het is niet mijn intentie geweest, om jou te betrekken bij “mijn gekonkel”wat jij daar ook onder mag verstaan! Jammer, dat je mijn reacties op Dick negatief opvat,en op jezelf betrekt,dat zegt naar mijn gevoel meer iets over jouzelf, dan over mij!
   En wel heel bijzonder, dat jij reageert, na een avondje met Dick, en dat Dick zelf tot op heden weer niet reageert.

  48. Ik kom nog even terug op 28.61 en wel de laatste zinssnede

   ” Toen God aan Mozes verscheen (in een wolk) bij de brandende braamstruik en Mozes vroeg: “Wie bent u?” Toen riep GOD: “Jahweh” IK BEN!”

   Ik voel meer en meer dat we gelijk aan GOD worden als we het “IK HEB” (de materie, onze begeertes etc) meer en meer kunnen omzetten in “IK BEN”. Dat laatste (dus een toestand van ZIJN) kunnen we slechts bereiken als we in staat zijn om volledige te gaan leven uit Genade. En daarvoor is het noodzakelijk dat we meer gaan leven vanuit “Uw Wil Geschiede” i.p.v. vanuit ” Mijn Wil Geschiede”. En dat vergt volledige Overgave!

   Nu ha dik vanmorgen een afspraak met mijn schoonheidsspecialiste annes pedicure en ik had met haar ene heel interessant gesprek over deze materie. Ze had heel zacht de radio aan staan en op eens tijdens ons gesprek hoorde ik op de achtergrond een geweldig leuke conference van Toon Hermans ( uit de ” oude doos”), maar o zo grappig! En ik moest gelijk denken aan de ontmoeting tussen God en Mozes bij de brandende braamstruik. Geweldig,wilde ik jullie niet onthouden!

   http://www.youtube.com/watch?v=vd0s_WICzRU

  49. @ Dick

   Zeg mooie warme man, je vergeet ook Jezus die ooit zei; “IK BEN DE WEG!”, Net als Buddha die zei; “IK BEN HET MIDDEL TOT HET DOEL!”
   Het ‘IK BEN’ zijn is alles omvattend, want je kan je totale zelf verpakken tot 1 geheel, jezelf, je hogere zelf, je geest, je licht, je energie, je ziel. In kortzichtig verband zoals de meeste het toepassen wordt die ‘IK ZIJN’ vorm uit zijn verband getrokken naar ‘IK of IKKE’ eenvoud 3D en zo ontstaat dan het EGO. Als we dan ‘IK BEN’ vormen gaan koppelen aan elkaar zoals het “GAAT HEEN EN VERMENIGVULDIG U IN KENNIS”, dan koppelen wij deze ‘IK BEN’ kracht in een ‘WIJ ZIJN’ gebeuren. GOD is de kracht van de bewandelende weg door het te willen zijn, dan pas val je in die energie kwaliteit, kwanteit tot het werkelijk ‘ZIJN’. Het ‘IK BEN ZIJN”, is de uitgesproken vorm te zijn wie je werkelijk bent en zijn wilt. Als ik hier steeds aanhaal dat ‘IK, IK MEZELF BEN EN NIET MERE DAN MEZELF’, dan ben ik; ‘IK BEN’, alles in al mijn verzetten wie ‘IK BEN’. Mooi heh ?!

  50. @ Issy

   Misschien wijselijk om je zelf er gewoon buiten mee te laten en je niet te bemmoeien met mensen hun integere zaken tot je ze persoonlijk kent en jou hebben aan gesteld voor een chounceler. Dan kan er een uitgesproken mening plaats vinden nadat alle beoogde argmenten eerst op tafel zijn gekomen onder neutrale ogen. Anders doen we mee aan oordelen over en dat mag geen speculatie van het onderwerp zijn.

   The wayseer is een goede stap in de juiste richting maar snap dan gelijk ook dat iedereen die zelfde stappen moet ondergaan om het zelf te mogen ontdekken. Wat op een presenteerblaadje verschijnt is veels te makkelijk om af te raffelen.

  51. Nog even een mooi nummer van zijn laatste album Old Ideas

   Come Healing

   O, gather up the brokenness
   Bring it to me now
   The fragrance of those promises
   You never dared to vow

   The splinters that you carried
   The cross you left behind
   Come healing of the body
   Come healing of the mind

   And let the heavens hear it
   The penitential hymn
   Come healing of the spirit
   Come healing of the limb

   http://www.youtube.com/watch?v=ueHqPGk_ybc

  52. @ Issy 28.69
   Het was mij echt niet ontgaan dat jij iets met Dick uit te werken denkt te hebben en dat op deze site doet , shame on you , een beetje invoelend persoon zou fat allang in de gaten hebben . Mijn timing van mijn reacties was puur tijdtechnisch , losstaand van het feit dat we naar een concert gingen . Je betrekt mij in jouw gekonkel en daar ben ik niet van gediend .
   Ik dacht dat ik het nog netjes verwoord had , gekonkel had ik ook kunnen verwoorden als headfucking manipulating attentionseeking dramaqueen bullshit . Wees blij dat ik me inhield 😉

  1. @ Dick ,
   leuk !! 🙂 doen we. Ik ben jouw meeladres kwijtgeraakt door technische omstandigheden . Heb je mijne nog ?

  2. @ John

   Heerlijke vent! je laat altijd zulke mooie eigen sporen achter, dat we die chemtrails altijd geheel over het hoofd heen zien.

  3. Ik dacht altijd dat het remsporen waren van SaLuSa die weer een keertje niet durfde te landen . Blont ?

  4. Waren toch wagensporen van Whodan en Thor die altijd bij heldere hemel met hun strijdwagens de lucht door klieften en de boel feestelijk deden flitsen met hun botte bijltjes? 😆

   Nu wetenschappelijk uiteengezet, A380 vliegtuigstrepen, vol jerry cans zonder vracht en of passagiers.

  5. @ Issy, grappig dat je dat opmerkt. In mijn visie bestaan “conflicten met een ander” niet, de ander fungeeert slechts als Spiegel! Iets dat als ” conflict” wordt ervaren is voor mijn gevoel ten diepste eigen Pijn dat nog mag worden Geheeld. Echter, alles gebeurt op een wijze en in een tempo waarvoor jouw Ziel ooit heeft besloten toen het zich hier op Aarde in een lichaam heeft geincarneerd!

  6. @Dick, Dank je wel voor je reactie!
   Wat is er grappig aan mijn opmerking?

   Ja, de ander is een spiegel, maar wat doe JIJ als je een telefoontje hebt gehad, waarbij je geen goed gevoel hebt, en JIJ daardoor het contact met de ander kwijt bent? Oftewel, hoe ga JIJ met die situatie om?
   Negeer JIJ dan die ander, of kijk JIJ wat die ander JOU te vertellen heeft, zoals ieder mens, die op JOUW pad komt, JOU wat te vertellen heeft, zodat JIJ uiteindelijk weer wat mag leren van die ander? En die ander uiteraard ook van JOU, door het aangaan van de interactie!
   Mijn visie is n.l. dat we hier op aarde zijn om te leren van elkaar, waardoor ik mijn ziel voedt!En dan kom ik in dat proces idd oude pijn tegen, die ik op deze manier mag (h)erkennen, verwerken en mag loslaten.
   Oftewel, bij ieder contact kan een conflict ontstaan wat tot een kloof in de relatie, in welke vorm van relatie dan ook, kan leiden, en waar beide partijen last van hebben, zoals je eerder al zelf opmerkte. Wat doe JIJ dan?
   Ik heb daar laatst een goed boek over gelezen, waarin staat, dat ook Jezus conflicten had, en die ook opzocht, zodat hij de mensen “wakker”schudde, ik kan je het boek aanraden!

  7. @ Issy, als IK er last van zou hebben, zou ik naar de PIJN kijken, gewoon observeren, zonder het mentaal (met je geconditioneerde DENKEN) in te vullen waar deze vandaan komt. Mijn ervaring is dat dan heel veel PIJN oplost!

  8. @ Issy, ons geconditioneerde Denken houdt ons gevangen in de Angst. En alle Angsten die we ervaren komen uiteindelijk voort uit de ANGST voor de DOOD! Angst en Liefde zijn elkaars tegenpolen. Ps op het moment dat we de Angst voor de Dood hebben overwonnen, ervaren we ten diepste de LIEFDE. Dan zijn we EEN geworden, gelijk aan GOD!

   Ik ga morgen naar een concert van Leonard Cohen. Hij schreef een heel mooi nummer Hallelujah (PRIJS GOD) dat later prachtig bewerkt is door Jeff Buckley (Cozmic liet zaterdagavond een linkje op wtk achter) . Hij was een hele gevoelige jongen en was al op jonge leeftijd bezig met de zingeving van het leven en zong daar hele mooie nummers over. Helaas is hij veel te jong gestorven. Hij had ook het verlangen om de DOOD te overwinnen en voor de ONSTERVELIJKHEID te gaan. Ik ben er van overtuigd geraakt dat ik ONSTERVELIJK ben, wat er ook met mijn Lichaam en Ziel gebeurt!

   Jeff Buckley ETERNAL LIFE

   http://www.youtube.com/watch?v=OFgHy-ia8RM

  9. @ Issy, ik heb nog een belangrijke aanvulling, een samenvatting.

   Ik heb het hier wel vaker geschreven. Op het moment dat we alles kunnen Overgeven (en Loslaten) en helemaal leven vanuit “Uw Wil Geschiede”i.p.v. “Mijn Wil Geschiede” dan voelen we EENHEID.

   “Mijn GENADE is U genoeg”

   Ik vind het heel bijzonder. Jeff Buckley heeft bij zijn leven 1 belangrijk album voortgebracht met verschillende compilaties van Leonard Cohen (voor mij de grootste singer-songwriter) en dat album heeft hij genoemd GRACE ( GENADE)!

  10. @Dick, dank je wel voor jouw oplossing, helaas werkt het bij mij niet zo.
   Door gewoon te kijken naar de pijn die veroorzaakt is door een conflict, wordt bij mij het conflict met de ander niet opgelost, en blijft het contact verbroken. Dus mijn vraag aan jou, hoe herstel JIJ na het loslaten van die pijn het contact?
   Dit is waarom ik een conflict niet uit de weg ga: Wayseers comfort the disturbed and disturb the comfortable.
   http://www.youtube.com/watch?v=OPR3GlpQQJA
   http://wayseermanifesto.com/wayseer-manifesto-lyrics.html#lyrics

 17. @ cozmic, 19 augustus 2012 om 00:56
  Jij ook al? Dom van ons hè?
  @Martijn, 19 augustus 2012 om 00:56
  Dankjewel Martijn.
  Correctie: 19 augustus 2012 om 00:59, @Dick: “het lijkt me dat dat de manier is, je laten verassen,….. moet natuurlijk zijn verrassen! Wat een afschuwelijke “verspreking”.

  1. Verrassen , verassen , vergassen , tja een typo kan best wel een verschil maken .

  2. Hoe is het toch mogelijk dat dit toegelaten wordt. Zoiets smerigs wat over de mensheid uitgestort wordt.

  3. @Paul, volgens mij mis je ergens de essentie. En laat los…
   Ben een beetje zat van dat ‘de gebeten hond’ uithangen hier. Het is nu wel duidelijk is het niet?

  4. @Paul, je wil het maar niet begrijpen he. Wijze mensen zijn nooit te oud om te leren. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is er het wijste van het land?

  5. Lol , Paul , je blijft ook een asshole eerste klasse .
   Je hebt geluk dat ze blijven happen .

  6. Leuk dat je mij er weer bij betrekt Janee , je paranoia pilletje weer niet ingenomen ?

  7. Ik zei het al eerder tegen je Cozmic, ben een Terinlijer als het gaat om pure rechtvaardigheid, eerlijkheid duurt het langst! Zie begin met Sjamama als je terug leest onder angst, ben ik voor geen meter veranderd, wie wel hier ?! Duidelijk te lezen onder degene die toen het grootste woord hadden mij te kennen, of was het toen hun EGO?!
   Mensen zitten nondeju nog zo vast in hun zelf weg gebakken :
   http://www.youtube.com/watch?v=71fGbC1GlwY

  8. Ik ben meer een pitbull typje, ik hap altijd. Toch kan ik ook zo zachtaardig als een golden retriever zijn, lekker spelen…
   Haha, wie ben ik. Onnozel dit eigenlijk als we allemaal de non-dualiteit hebben ervaren ooit. Advaita vedanta. It’s just a game.

  9. Paul, niet te veel zeggen, zou je goed doen. Je hoeft niet iedereen te verbeteren, wereld verbeteraar. De rest is gewoon nog niet zo geweldig als jij bent. Logisch toch?

  10. Paul haal je er weer Sjammana bij je zit zo fout in je observaties neem je niet meer serieus snap je niet. Echt joh je bent zo dom. En ik mag het zeggen.

  11. Janee , misschien ofwel waarschijnlijk zou je wel wat medicijnen kunnen gebruiken , Lithium bijvoorbeeld . Zoek een comment op waarbij ik jou lastigval ? GEEN .
   Ik heb al eerder aangegeven dat je in een ziekelijke slachtofferrol bent gekropen , en zwaar masochistische trekjes hebt .
   -grof taalgebruik verwijderd-

  12. Ik slik geen medicijnen, wel meningen, uitingen, scheldpartijen en dan nog heb ik het beste met de ander voor. Gewoon, omdat de ander in z’n hart ook geweldig is. Een dikke laag wrok maakt de spiegel alleen maar dof. Spiegelen is een maar een lege spiegel, das pas mooi.

  13. Jan de mooiste man van Noord Holland, wel bespraakt en zo goed en wel netjes in zijn taal gebruik, goed onderwezen in het bevoorrecht zijn van de Nederlandse letterkunde en weet het als geen ander beter dan Paul himselff. Jan het is net of we samenwonen op het zelfde adres, je hebt inzicht en zit vol met verheven kennis. Prachtige toe gestopte youtube linkjes van prachtige muziek en soms relativerende stunning filmpjes. Dat is toch de gehele waarheid, of heb ik je daar altijd al op lopen af te zeiken bij iedereen?!

  14. Als er eentje niet helder is dan ben jij dat , janee . Hoe Fucking vaag wil je iemand hebben , hoe dubbel , hoe mieterig . En maar doorzuigen en zeiken , please hurt me , I ‘m an artist and my fuckin brain is wasted .

  15. @Cozmic, we hebben allemaal wel eens een slechte bui. Ook jij. Je kan nog wel eens tekeer gaan tegen mensen die in new age sferen verkeren. Jouw optreden werkt dan ook averrechts. Trek ze de put uit, trap ze er niet in. Ach, ik ben ook geen heilig boontje vanzelf maar misschien moesten we eens met een schone lei beginnen. Mensen op een nette manier duidelijk maken waar ze het fout zien ipv. gelijk te kielhalen. Mensen geloven vaak in sprookjes, dan hoef je ze niet gelijk nachtmerries voor te schrijven. Dat werkt niet. Stapje voor stapje. Uiteindelijk weten we hoe de vork in de steel zit. De ware kracht, de heilige graal, zit in onszelf.

  16. Beste Janee om eens langs zou ik zeggen, want nu je woord gebruikt duid op ééntonige schelden terwijl ik het zo netjes mogelijk poog te verwoorden naar je. Het is jou boosheid die je lanceert. Zelf heb ik niks van gerichte woede naar je en eigenlijk ook nooit gehad. Dus bij deze blijf ik straight en regelrecht open en eerlijk naar je toe zijn, bevalt het je dan niet kom dan eens langs Maestro…

  17. Martijn , remember , it’s the path . Je doet wat je doet op een bepaald mment en stelt geen verlangens naar de uitkomst .

  18. Tijd voor een wapenstilstand. Betweters heb ik een pleuris hekel aan. Net als een ander een hekel aan love & light heeft. Alles loopt hier door elkaar. Vrienden geen vrienden. Dan maar vijand. Wat een bullshit. Dat is pas echt sneue 3d gelul. Dus, blijven we elkaar het bloed onder de nagels weghalen of gaan we nu weer verder met een schone lei? Ik heb over iedereen wel hele positieve en negatieve dingen te zeggen dus een heilig boontje bestaat er in deze niet meer. Done.

  19. Janee bewiijs maar eens dat ik aan het draaikonten ben, dat wil ik nu wel eens weten van je.

  20. Zal ik het dan maar zeggen Paul? Weet je nog dat je zonodig het 06 nummer van Guido aan Gait moest doorspelen? Dat je Janee bij zijn naam noemt, zijn beroep, zijn woonplaats? Slaat toch nergens op. Macaber gebeuren man.
   En dan de manier van een ander in de zeik nemen, wat je al niet over mij verkondigt hebt. Zo laag ga ik niet hoor, kan wel, maar doe het niet.

  21. Martijn jij bent helemaal niet straight, hoevaak heb je al zelf niet gezegd dat je vast liep in een doodlopend straatje en weer met een sorry eruit kwam naar me toe?! Heb je steeds vergeven… Zou het zo weer doen, erg héh! Inprincipe waar gaat het nu allemaal om, ik moet veranderen naar iets waar jullie me graag in willen waarnemen, een geschikt hokje met een ettiketje erop [opzouten, kwal Paul!], las het net nog in een schreeuwende overweging van Janee. Jullie willen graag het middelpunt zijn waar get allemaal om draait. Geen van beide hebben eigen ooit zelf een artikel in elkaar gevouwen of iets aangereikt voor WTK zelf, alleen maar scoren hier in comments zonder werkelijke on-topic reakties.

   Kortom wat jullie ook beweegredenen ik ben niet bang voor jullie en blijf wie ik ben, want ik ken mezelf nog altijd het beste van allemaal!

  22. Is goed met je Paul, zie mijn vorige comment. Ik hou niet van dat gef*ck.
   Ik heb je nooit voor wat dan ook uitgemaakt, sorry doe ik niet meer aan.
   Het is goed zo. Laat een ander ook eens in z’n waarde.

  23. Iedereen praat hier zijn eigen mondje voorbij en geeft bepaalde hints af, ook jij doet dat uitgebreid Martijn, Gait beschikte al over veel meer gevegens betreft Guido die allang te vinden waren op Mallemoeder en op Gaitblog. Janee heeft zelf zijn werkplekje verraden en ook wat hij doet, dat komt niet bij mij vandaan want dat is gewoon dus een beschuldiging 1ste klas.

  24. Wat een gelul wordt er bij gehaald , stelletje pms wijven .
   Werkplek , dingen van 3 jaar terug bladiebla

  25. Iedereen, iedereen, das dus geheel duidelijk. Volgens mij moest het maar eens ophouden met dat geklootzak hier want andere mensen hebben helemaal geen zin meer om hier te reageren. Of ze durven niet meer of ze denken, wat een tokkie volk, daar ga ik niet mee in zee. Kappen dus met dat gezeik, lijkt me een hele mooie. Goed voor anderen, goed voor onszelf en goed voor Guido want die wordt er ook kotsmisselijk van zoals we gezien hebben. Tis en blijft wel zijn site he.

  26. Janee, bedankt voor je mooie gevleugelde woorden in Hollandse scheldtaal, prachtig dat jij je zo durft bloot te geven. Je hebt zelf iets blijkbaar te verbergen… Hoop dat Guido morgen weer met tegenzin de kinderjuffrouw moet zijn. Je moest ontopic blijven zo veel mogelijk:
   chemtrails-keihard-bewijs-in-officiele-berichten.

  27. pms wijven had ik niet moeten zeggen want dan krijg ik staks de echte pms wijven over me heen , potentieel bloedbad .

  28. We worden agressief door de chemtrails. Ja, dat is het. We geven gewoon de chemtrails de schuld, oke? Nu ga ik maar eens lekker slapen.

  29. pas op voor zuigzeugen die chemtrails in je pyama achterlaten , sta je er morgen weer mee op .

  30. Ah geeft niet Coz, je zou er emotioneel gestoord van kunnen raken. Depressief of angst kunnen krijgen.
   Ik wordt er niet opgewonden meer van…
   Zijn wel veel ergere dingen die je kunnen overkomen.

  31. Duikt Jan nu bij Martijn in bed, bah! nee héh! Ik dacht dat ik alles al wist, maar toch niet! (grapje) Sorry hahaha niet slaan! nu…AUW.

  32. BePAALde dingen moet je niet onderhuids laten komen , die verstoren het uitzicht .

  33. @Paul, je kan het ook niet laten he. Je geest slaat steeds weer op hol, en dat zonder cannabis of alcohol, knap. 😉

  34. 😆
   Maar het moet wel keihard-bewijs-in-officiele-berichten zijn anders is het niet omstotelijk bewezen maar een onuitgesproken mening van een beschuldiging.

  35. Je reikt het zelf aan Martijn, ik dacht je moet me nu wel kennen, jaren geleden zei je dat al, maar op Tolle’s Heden dus nog niet, merkwaardig. Ja ik heb niks nodig om in een verhoogde status te komen, puur natuur rechtuit van de ziel.

  36. Ik ga ook zo duiken Janee, ben helaas een echte Hetro en duik naast mijn vrouw in bed die al boos ligt te wachten met haar deegrollertje! Auw…

  37. Nee Martijn ik zit op me boven protese te sabbelen de hele tijd, is nog lekker ook…. Het kan nog even, as maandag de rest… ook al AUW.

  38. ja een vuilak ben je Paul , mensen zo voor paal te zetten , mag lijen dat die deegroller diep verdwijnt .

  39. Heb toch weer een hele mooie Horoscoop voor vandaag:

   Je hebt nu een tikkeltje de neiging om je te laten lamleggen door mensen die zich sterker voordoen dan ze in wezen zijn.

  40. Succes Paul, zeker in jouw scenario wordt het nog wat maandag. Ik hoop voor je dat het meevalt. Niet leuk he, kunstgebit.

  41. Je hebt gelijk Coz, ga zo de boel uitdoen en schoonmaken als wordt het weer zo vies opgedroogd rommeltje morgen. Net als of je een hele lading chemtrails opgehapt hebt.

  42. Om eerlijk te zijn Martijn, ben er niet bang voor hoor, maar wel voor die verdovings rotzooi die je krijgt, dat wil niet uit me lichaam vandaan, daarom lichamelijk problemen. En dat geintje schijnt al wat jaartjes te spelen. Daarom nu al die problemen waar ik lichamelijk doorheen moet zien te worstelen. Kom er wel alleen het duurt wat langer voordat de artsen het willen inzien en begrijpen.

  43. Ik ben heel erg sterk. Nu toevallig. Goh, kan wel kloppen Paul, ik las net in mijn horoscoop dat mensen zich beter voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Wat een dom gelul. Echt, ik doe er nu niet meer aan mee. Had net zo’n goed gevoel door de synchroniciteit tussen Cozmic en Dick, voor m’n gevoel een handje mee kunnen helpen in het proces. Das nou leuk. Ik ben dat gesodemieter zat. Welterusten heren…

  1. Klopt Julius, ik heb er al zo vaak met de generator van deze site over gehad, dat het reuze zou zijn als er een aparte klepbox hoek op deze site zou zijn waar men geheel OFF-Topic kan reageren. Ik heb het eerder al eens pogen op te lossen met een Goldchat server om de artikelen met onderbouwde comments intakt te laten houden. Wat je ook terug ziet op andere sites, het nog steeds hier volkomen uit de hand moet lopen. Heel misschien dat er over +/= 20 jaar mits WTK.nl nog bestaat er misschien een oplossing voor bedacht is.

  2. Dat hoofdpijn idee valt wel mee, technisch is dat niet zo moeilijk, daar heb je mensen voor die dat zo kunnen aanpassen in de regel. Alleen de Creator gaat er vanuit dat je er speciaal geschoold voor moet zijn, zelf kan hij er geen touw aanvast knopen anders was er wel een heus team aanwezig geweest en geen onderlinge liggende comment problemen. Het is enkel een paar knopjes aan zetten en een mod -tooltje installeren, scriptje maken, testen en klaar is Kees!

  3. @Julius Jooker 33.5: vandaag hier ook zo’n vliegtuig met een kort spoortje. Viel inderdaad op en ik heb een tijdje staan kijken wat het was. Eerst dacht ik: hé, de rotzooi was zeker op en ze moesten dus bijtanken. Maar nu begrijp ik dat het dus weer andere sproeiers zijn dan wat je doorgaans ziet. Ja, ik heb nu ook al jarenlange ervaring met wat ik hier allemaal zie vliegen, en “ik zie ze vliegen”. De contrails naast de chemtrails, ja zelfs bochies en heen en weer. Soms zie ik echt dat de gassen opraken en dat er weer bijgevuld wordt, dat zie ik dan aan het patroon. Eerst sputtert er nog wat uit de sproeiers, dan stopt het en na een flinke poos zie je dan opeen prut prut prut halve cirkeltjes en kort daarop weer die ellendig lange chemtrails, waarna dan weer die grijswitte melkkleurige lucht ontstaan en alles dichttrekt. En altijd richting de zon!

  4. @ Juliu

   Nu begin ik het te snappen, als de luchten schoon zijn en er geen moer te beleven valt op wtk, vermaak jij je kostelijk met je agapornis. Gelukkig dat je er nog maar 1tje hebt, als je een heel gezin van papa met mama (broer en zus) en kleine 4-5 kids gezins uitbreiding erbij krijgt het een lieve lust wordt. Overal zie je dan trails van sloopwerkzaamheden en ze gillen je doof waar je TV niet tegen op kan. Hang geen spiegels in de buurt want daar zijn ze gek op, kindertjes maken de hele dag door met hun spiegelbeeld. Daarom dat ik ooit op een dag van deze vogels over geswitched naar goudvissen in mijn tuinvijver. Een stuk rustiger met al die neer strijkende reigers aan de andere kant van Schiphol.

 18. Hallo lieve mensen,

  wat een bijzondere tijd waarin wij leven dat dit juist nu allemaal het grote publiek mag bereiken! Zo ook heeft mijn dochtertje eind 2012 besloten om ook deel te willen nemen aan deze tijd.. =) Ze is niet gevaccineerd, uitsluitend bio voedsel maar hoe o hoe kan ik haar beschermen tegen de schadelijke stoffen van chemtrails? Ik merk dat de intensiteit van de zon drastisch is afgenomen en de laatste weken lijkt het alsof ze 2 maal zo veel spuiten.. Ik laat haar al langer in de zon voor het benodigde zonlicht maar verder kom ik ook niet echt wat betreft bescherming..

  iemand suggesties?

  hartelijke groet,

  Zoe

 19. ik weet hier al jaren van want dit doen ze al sinds 1995.heb alles geprobeerd en gedaan maar je bereikt niks en tegen de elite ken niemand op zolang we geen eenheid worden als burgers.met dit vernietigen ze echt de gehele flora en fauna en misschien op langere termijn de mens onvruchtbaar word. door deze kernafval en chemicalien die ze over ons hoofd sproeien.denk dat gewoon accepteren is want je houd het niet tegen helaas

 20. Ik (we) worden gewoon vergiftigd .
  Ik (we) hebben niet gevraagd voor die troep.
  Ik (we) vinden dat het moet stoppen.
  Ik (we) hopen dat er wat aan word gedaan.
  Ik (we) willen nog langer leven en onze kinderen ook.
  Ik (we) willen dat de elite stoppen met die zooi.
  Spray die zooi in je huis maar laat mij die zooi niet inademen laat staan op me neer krijgen .

  Troep Troep weg ermee maar daar kunnen we zeker niks aan doen .

  1. Hoi Nico,
   op 25 maart 2014 kwam goed nieuws vanuit Brussel.
   ‘Het Europese parlement heeft de petitie van de groep ‘Skyguards’ tegen besproeiing van de lucht en tegen HAARP geaccepteerd.’
   Wat het ook moge betekenen.

   Hier is de link http://www.chemtrail.de/?p=6980
   wel in het Duits maar goed, je kent de context 😉
   Ik vond het iig positief nieuws…

 21. De prachtige vier seizoenen die ik gewend ben uit mijn jeugd voorjaar,zomer,herfst,en winter,zijn voorgoed voorbij
  het is het hele jaar Door ëën lange herfst geworden…De wereldleiders die regeren hebben het voor het zeggen ze zijn God aan het spelen, dieren zijn consumptie artikelen geworden…groente en fruit worden op grote schaal genetisch gemanipuleerd…De aarde behoort tot hen… deze arrogante klootzakken!

 22. I think its usally because of the altitide the plane is flying whether the trail stays visable longer. eventhough i know they experiment with chemtrails.
  (i don;t like that!).

 23. Beste mensen. Ik ben het eens dat condens strepen slechts enkele minuten blijven hangen en geen hele dag. Dat is een feit. Ook dat Geo engineering plaats vindt geloof ik in, want ik zie de strepen bijna dagelijks die alleen voor de zon hangen boven Nederland waar ik woon. Terwijl de vlucht routes, zouden het al condens strepen zijn, wat alle media zeggen en wat ik dus niet geloof,toch het hele luchtruim moeten bedekken. Niet alleen voor de zon. Gek dat niemand dit opvalt, maar wel logisch is om daarmee de UV B straling tegen gehouden wordt in de zomer,ten kostte van de gezondheid van ons mensen. Maar goed. Ik heb jullie foto laten analyseren over die vaten in het vliegtuig, bedoeld om chemtrails te sprayen. Wel dit is dus niet waar. Op deze foto zijn ballast vaten te zien met water, bedoeld als test voor verschuivingen van massa om te kijken hoe stabiel het vliegtuig dan nog is. en dus niet om te sprayen. Hiermee ontkrachten jullie dus het hele verhaal.En worden we niet serieus meer genomen. Jammer om dit soort foto’s als bewijs aan te voeren. SVP beter uw huiswerk doen in mijn ogen. Vast bedankt. Herman uit Nederland

 24. Dit soort beweringen zijn hedendaags schering en inslag, en er valt wel eea op een rijtje gezet te moeten worden. Bijvoorbeeld waarom diegenen die de zogenaamde chemtrails zouden inzetten zonder er zelf de nadelen er van de ondervinden. (veelgebruikt antw.: die gebruiken zelf preventieve middelen). Volgende vraag is dan of diegenen hun families dit bewust aan zouden doen. Regen en storm veroorzaken door chemicalien door de lucht verspreiden waar al niet veel water/vocht in zit is ook zeer onwaarschijnlijk. De regen moet ergens bij de oorsprong beginnen, en dat is water. Er is nog geen chemisch middel uitgevonden wat uit droge lucht water kan laten manifesteren, door bijv ionisatie oid. water is een element, en het is er, of het is er bijna niet. D

  aar buiten zijn de berichtgevingen over dit soort overheidscomplottheorieen zo wijd verbrijd, dat het vooral op youtube ernstige vormen aanneemt, met name door de score in de vieuws. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er zoveel mensen in deze modificerende/mindcontrolling business deelnemen, dat er geen klokkenluiders tussen zitten, laat staan dat die hunn naasten allemaal hier in mee ‘vergiftigen’. Ja, je hebt wat rechtszittingen op youtube waarin naar wat het lijkt mensen uit die directe werkomgeving hun beklag doen, maar overtuigend zijn die niet echt. Hierboven staat en fot genomen in zo’n sprayvliegtuig, maar er kan zo veel gemanipuleerd worden deze dagen dat ik liever op mijn gezond verstand vertrouw. Ook al is dat verstand volgens iemand (een coffeeshop-iemand) ook al weer gemanipuleerd door tv en andere media sinds mijn geboorte..
  Denk voor jezelf, en laat niemand je wat wijsmaken. de wereld zit barstensvol onwaarheden. Hoe je die waarheden interpreteerd hangt ook maar net af van waar je grootgebracht bent, en hoe jouw eigen cognitieve gedachten daardoor gevormd zijn. IK heb voorlopig geen last van de chemtrails en mindcontrol via de media, kijk zeker geen npo (want die zullen je zeker niet alles laten zien/weten). Denk voor jezelf, maar wees voorbereid op het doolholf der alle fuck ups..

  1. Een passievol betoog Jur, maar aan je reactie is te zien, dat je inhoudelijk ’n volledig onbeschreven blad bent. Cognitieve dissonatie aan het roer..?
   Nergens ga je namelijk inhoudelijk in op alle bewijsmateriaal. Zoals luchtmonsters die er zijn, of een complete afdeling van de CIA, die werd ingezet voor weather-manipulation.. En gewoon naar de lucht kijken, zou ook al een hoop duidelijk maken voor je; tenminste als je dat onbevooroordeeld doet..!
   Je past nu in het conspiracy-etikettenplakkershokje.. Geen inhoudelijke discussie; slechts praatjes over de mensen erachter en de niet-logica van het aanwezig zijn van chemtrails..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.