Advertentie

‘Veilige’ vaccins? 2699 dode kinderen in 23 jaar..!


x

US-overheid geeft toe:‘Veilige’ vaccins doodden 2699 kinderen..!

20 April 2011 (Source: Health Resources and Services Administration).

x

De nadelen van vaccinaties blijven dus NIET beperkt tot 'een onschuldig prikje'?

‘Veilige’ kindervaccins zijn verantwoordelijk voor maar liefst 2699 dode kinderen in in de afgelopen 23 jaar, zo meldt de Amerikaanse overheid de afgelopen week. ‘Deskundigen’ en wetenschappers blijven volhouden dat vaccins veilig zijn.

Ouders van deze en andere kinderen, van afgerondde rechtszaken, ontvingen schadevergoedingen van maar liefst US$ 110 miljoen. Dit bedrag wordt natuurlijk niet betaald als er geen aanleiding toe is.

Dit nieuws komt deze week, op het moment dat de Japanse overheid haar vaccinatie-programma stop zette, nadat maar liefst 6 kinderen stierven, nadat zij HIB-vaccinaties (meningitus (= hersenvliesontsteking)) hadden toegediend gekregen en inentingen tegen pneumo-coccen.

De cijfers die nu door de Amerikaanse overheid zijn vrijgegeven, zijn gebaseerd op schade door maar liefst 30 verschillende vaccins, die aan baby’s en peuters werden toegediend. Er is dus geen enkel vaccin feitelijk veilig te noemen. De cijfers komen van het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid, en specifiek van het departement van het  National Vaccine Injury Compensation Program, dat dus enkele dagen geleden deze cijfers vrijgaf.

In 2010 ontving deze afdeling maar liefst 13.797 aanvragen voor schadeloosstellingen, van gezinnen, die meldden dat hun kind geschaad was door, of zelfs gestorven was aan een vaccinatie.

Hiervan zijn dus inmiddels 2699 gezinnen/ouders gecompenseerd, en de meeste zaken liggen dus nog te wachten op behandeling..! Maar deze 2699 gezinnen zijn dus niet ‘zomaar’ gecompenseerd; er is dus wel degelijk vuur, waar deze heftige rook vandaan komt..!!

De vaccinatie-industrie heeft een tegengesteld doel... Uw gezondheid en hun portemonnee..!

DTP-vaccin de grote boosdoener
Het meest gevaarlijke vaccin blijkt het DTP-vaccin te zijn, dat dus sporen bevat van difterie, tetanus en kinkhoest. Op dit vaccin was maar liefst 30% van de klachten van toepassing, 3979 claims, waarvan 696 zaken van overleden kinderen..!

Ondanks alle inspanningen van doktoren om de link tussen vaccins en autisme te ontkennen, blijken er ook 101 toegekende schadegevallen van autisme te zijn; een duidelijk teken dat vaccins WEL DEGELIJK de oorzaak van autisme kunnen zijn.

* * *

We brengen je nog graag in herinnering dat het krijgen van kinderziektes, een heel ‘normale zaak’ is voor een menselijk lichaam.
Sterker nog: het lichaam is in staat door deze ’tests’ te komen en een sterker immuunsysteem op te bouwen! Kijk HIER eens naar een artikel dat eerder op WantToKnow verscheen. Over de gevolgen van hoe het achterwege blijven van de koorts, die gepaard gaat met het krijgen van de kinderziektes, een uiterst schadelijke consequentie voor het lichaam kan hebben..!

16 gedachten over “‘Veilige’ vaccins? 2699 dode kinderen in 23 jaar..!

 1. En hoeveel ouders, maar ook volwassen gevaccineerden hebben niet het verband gezien tussen aandoeningen en sterfgevallen ten gevolge van vaccinaties. Of zijn niet door de fijne mazen van de reguliere gezondheidszorg gekomen. Artsen en verpleegkundig personeel zijn zich meestal ook niet bewust van de risico’s van vaccinaties. Het zou een hoop ellende sparen als zij dit (durven) inzien. Hoeft er ook niet op hun kosten bezuinigd te worden………….gewoon secuurder omgaan met als die prikken, niet zomaar alles gebruiken/kopen dat aangeboden wordt. Scheelt de schatkist zomaar miljarden. Houden we zelfs geld over om echt onderzoek te doen naar de (bij)werking van vaccineren.

 2. ik ben het helemaal eens met Pjotr. De artsen hebben op hun opleiding gewoon niet geleerd gekregen om te denken aan een verband tussen klachten van kinderen en de vacinaties. triest want er kan heel veel leed bespaard blijven.

  Ik heb zelf al heel vroeg besloten om mijn beide kinderen niet te vaccineren. We zijn nog steeds heel blij met dit besluit en hebben 2 zeer gezonde kinderen van 9 en 6. Of het ermee te maken heeft is niet te bewijzen helaas maar beiden hebben nog nooit een anti biotica kuur nodig gehad en de keren dat ze echt ziek zijn geweest met serieuze klachten als oorontsteking/ keelontsteking / bronchitis enz enz kan ik me niet meer herinneren. Gelukkig dat ouders zelf steeds meer bewust worden van het verband, helaas nog niet genoeg. Ik zeg altijd ieder kind is uniek en daar past geen vaccinatieprogramma bij welke voor ieder kind in nl. gelijk is! Kijk naar het kind en niet naar een schema.

  1. Jouw kinderen worden beschermd tegen de meeste ziektes omdat juist ándere kinderen wel ingeent zijn. Hopelijk zullen ze nooit via een wondje tetanus oplopen.

  2. Ooit iets vernomen van grootschalige uitbraak van een bepaalde ziekte juist door/onder de groep gevaccineerden???

   Dit lijkt me net zo’n gefundeerd bewijs van het omgekeerde Questionmarc!

  3. Meeste artsen hier in nederland hebben geleerd wat ze uit hun boekje voorgeschoteld krijgen. Ben het helemaal met je eens Helena.questionmarc – ik hoop dat jou kind geen snotterende neuzen, oor problemen, kanker of autisme zal krijgen door de inentingen.
   Daarbij hoop ik ook dat je kind juist niet door de vaccinatiesche de ziekte oploopt…
   misschien worden deze ziektes juist in stand gehouden doordat mensen kleine beetjes ingespoten krijgen en er ook zo nu en dan een uitbraak is onder de gevaccineerden!

 3. Ik weet niet wat het doel is van deze artikelen, is dat het prediken dat we moeten stoppen met inenten? Als dat de bedoeling is dan ben je niet goed bij je hoofd.
  Juist door preventief inenten zijn er al heel veel kinderlevens gespaard! Ziektes als tetanus wil je écht niet hebben (100% dodelijk) dus daar moet je gewoon tegen inenten.
  Natuurlijk zijn er kinderen die juist van de vaccins ziek worden. Maar er gaan er véél meer niet dood door het inenten. Ik merk dat er steeds meer weerstand tegen de farmacie ontstaat, maar juist door deze farmacie zijn we in staat om tegenwoordig 80 te worden.
  Het is alleen de laatste jaren veel moeilijker geworden om nog winstgevende medicijnen te ontwikkelen, daarom worden de farmaceuten steeds agressiever. Dát is een slechte zaak…maar om nu een hetze te beginnen tegen de meest basale vaccins en medicijnen vind ik ronduit verwerpelijk.

  1. Je heb het er over dat mensen nu door de vaccinaties 80 jaar worden mag ik je herinneren dat de mensen die nu 80 zijn, nooit deze vaccinaties hebben gehad.
   De hoeveelheid vaccinatie die nu gegeven worden is belachelijk ,we zullen pas over 50jaar weten of de baby`s die nu zo volgepompt worden ook 80 worden.

  2. Beste questtionmarc

   Op het consultatie bureau is mij verteld dat vaccinatie NIET de oorzaak is van het verminderen van kinderziektes!
   De hoofdoorzaken van het verdwijnen daarvan zijn (volgens haar): Sanitaire voorzieningen, betere voeding, wasmachines en verbetering van de zorg voor zieken.

   Als de statistieken bekeken worden is er te zien dat de daling van kinderziekten ingezet werd voordat er met inenten begonnen was, de inentingen hebben geen (zichtbaar) effect gehad op het verminderen van de “gevaarlijke” kinderziekten.

   Het uitspreken van de zin”Juist door preventief inenten zijn er al heel veel kinderlevens gespaard!” is eerder een teken dat je niet goed bij je hoofd bent dan het tegenovergestelde.
   Ik raad je aan om je beter in deze zaken te verdiepen voordat je zulke boute uitspraken doet.

   Groet Erik

  3. Als iemand niet goed bij zijn hoofd is zijn het wel degene die niet goed op de hoogte zijn van de stand van zaken. Het doel is de “zwart op wit” harde bewijzen voor te leggen bij mensen die berijd zijn iets te doen. Zodat zij net zoals jij inzien dat het gevaarlijker is dan je denkt. Onze kinderen zijn hier het onschuldige slachtoffer van. MVG: Michael B.

  4. Mijn oma is inmiddels 94 geworden en is zeker niet zo belagelijk veel in aanraking geweest met vaccinaties. Ze is totaal helder van lichaam en geest. Daarbij zorgt zelfs nog voor zich zelf.

   Degene die ervoor zijn zeg nou eerlijk daarvan heeft de meerderheid zich er niet echt zich erin verdiept en roepen na wat hun is verteld. En dat zeg ik niet om de vinger te wijzen maar uit ervaring en feitelijkheden. Ik hoop niet dat hun kind getroffen wordt door bv autisme. Straks gaan ze kinderen ook nog vaccineren tegen waterpokken. En dat ze nu ook de ongeboren vrucht willen gaan vaccineren ondanks tegen argumenten van diverse medici is helemaal vreselijk.

   De tijden zijn veranderd, we zijn schoner, hygienischer en hebben een betere weerstand. Laat de natuur zijn werk doen.

   Zorg voor je kind, geef borstvoeding in plaats van vaccinaties(voor weerstands opbouw) en zorg voor goede hygienische omstandigheden.

 4. Is het niet zo dat die kinderen hier aan gestorven zijn al iets onder de leden hadden. Ik denk dat er maar een klein percentage gezonde kinderen hier aan overlijd. Kijk maar naar de mexicaanse griep. Daar zijn kinderen overleden die waren ingeënt ook gestorven aan die ziekte omdat ze al ziek waren. Ook bij deze ziekte is er maar een heel klein persentage overleden.
  Graag reactie

 5. Waarom overlijdt het ene kind wel en het andere kind niet door vaccinaties?
  Volgens mij moet de oorzaak daarvan heel ergens anders worden gezocht (dan de vermelde oorzaken.
  Zoals je weet, is de Hindoeistische levensbeschouwing gebaseerd op het bestaan van Karma. (Karma is de balans van de negatieve en positieve daden uit dit of vorige levens). Als het Karma in evenwicht moet worden gebracht kan dat de oorzaak zijn van
  Lijden in dit leven (Ook OVERlijden kan het gevolg zijn van het noodzakelijke evenwicht van dat karma. Dit is voor mij de enige en juiste verklaring.

 6. Wij hebben ook besloten onze zoon nu twee maanden oud nog niet te laten vaccineren, als je de lijst ziet wat hij voor zijn eerste Jaar zou moeten krijgen geïnjecteerd dan is dit gewoon zoveel dat kan niet goed zijn. Vroeger begonnen ze met drie maanden en als je kijkt naar de mensen die nu 70 zijn dan werden die nauwelijks gevaccineerd.

  Kan me niet schelen wat de Overheid via het RIVM (Coutinho/Oosterhuis etc) zegt, als je hierin duikt dan kom je al gauw aan belangenverstrengeling met de Farma industrie terecht want.

  Zomaar wat voorbeelden om over na te denken:
  *Veel patenten voor medicijnen lopen af.
  *Er worden feitelijk niet heel veel nieuwe medicijnen ontwikkeld. (wel Vaccinaties)
  *Het aantal vaccinaties nemen toe.
  *Zoek eens op HPV baarmoederhals kanker, meisjes van 12 Jaar werden hier met een Ipod gelokt om toch maar gevaccineerd te worden terwijl er honderden strengen van dit hpv virus zijn en dit medicijn slechts tegen een aantal van deze virussen bescherming gaf
  *Meer kanker gevallen als vroeger (terwijl we maar aan de Kanker stichting etc blijven betalen tijdens het collecteren).
  *Autisme toename groeit explosief.
  ADHD, was in voormalig Oost Europa niet eens bekent en nu ook een explosieve stijging hier in Europa, (Ritalin toedienen probleem opgelost!).
  Waarom heeft Polen (waar de minister van volks gezondheid een voormalig arts was) vorig Jaar de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep niet toegestaan? terwijl hier 2 vaccinaties waren voorgeschreven!!

  Wij stellen het vaccineren dus nog een aantal maanden uit, dan kan de baby mooi zelf nog even aan zijn afweer systeem werken op een manier zoals de mens/natuur al minstens duizenden Jaren doet. Als alles inderdaad was zoals men zich voordoet dan was de mensheid al duizenden jaren terug uitgestorven geweest.

  Begrijp me niet verkeerd ik ben niet compleet tegen vaccinaties maar de hoeveelheid zoals nu voor babys is gewoon buitensporig.

  Groet Peter

 7. Fantastisch werk leveren jullie !!. Hopelijk gaat er in de nabije toekomst een kentering komen tegen de wereldwijde farmaceutische maffia.Wij hebben onze vier kinderen 9t/m 18 jaar geen enkele enting laten geven.Wij/ ik weet bij toeval al 48 jaar dat vaccinaties vooral bij kinderen desastreus kunnen uitpakken.Anderen hiervan overtuigen of voorlichten is heel vaak onbegonnen werk, omdat er vaak simpel wordt geredeneerd, de overheid weet best wat goed is voor ons is en onze kinderen. De macht en het wereldwijde spel van de farmacie is onvoorstelbaar sterk en machtig, met geld is heel veel te koop en manipuleren.Hartelijke groet Henk

 8. Vandaag werd op het NOS journaal bekend gemaakt dat in Congo een dodelijke variant van de mazelen was uitgebroken en dat daardoor al 400 mensen overleden zijn en vervolgens voornamelijk kinderen zijn hier het slachtoffer van.
  Ook vertelden ze dat vaccinatie moeizaam verloopt.
  De vraag welke hier bij mij opkomt is zijn deze kinderen al eerder gevaccineerd en kan het daar dan niet uit voort gekomen zijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.