Advertentie

Als laatste dienst aan USA: Obama verspreekt zich..!


x

x

x

Obama verspreekt zich als laatste dienst aan USA..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

President Obama was bezig met het aftreden en zou nog 1x de pers te woord staan als symbolische daad en als teken voor zijn vermeende openheid. Maar wat gebeurde er ineens..? Hij versprak zich, want anders kun je het niet noemen. Er was helemaal geen sprake geweest van Russische hacks.. Dat is de simpele conclusie die je kunt trekken als de president zélf, vertelt dat er sprake was van een lek, waaruit de belastende informatie over Hillarcy Clinton naar buiten is gekomen. VAN BINNEN UIT NAAR BUITEN dus en niet andersom; waarbij Wikileaks materiaal publiceert van Russische hackers die materiaal van de DNC (de Democratische partij) zouden hebben gestolen door digitale inbraak..

Het is preciés het scenario dat door vele deskundigen is genoemd als de WERKELIJKE situatie die zich heeft afgespeeld.. Iemand heeft dus van binnen uit de informatie waar het over gaat, naar buiten laten lekken. BEWUST.. De explosieve waarheid die Obama verteld heeft in deze persconferentie mag duidelijk en overtuigend zijn. De conclusie van zijn opmerking, bewust of onbewust gemaakt, verklaart dus Hillary Clinton, de Democratische partij-aanhangers en het grootste deel van de MainsStreamMedia, die allen vertelden dat ‘Russia did it’, tot regelrechte leugenaars/manipulatoren.

Kijk zelf naar dit deel van de persconferentie, waarin Obama zijn fout maakt. Lekker ontspannen, vergeten zijn woorden te wegen vóór hij ze uitspreekt en dan de ‘slip of the tongue’.. Vanaf de 8ste minuut te beluisteren: “De conclusies van de intelligence-community (inlichtingendiensten), in het kader van de Russische hacks, waren niet eenduidig, over het gegeven, dat Wikileaks moedwillig degene was, die de spil was in datgene wat we vernomen hebben over de e-mails (van de DNC) die gelekt waren.”  Kijk zelf:

 

Het was zelfs William Binney, voormalig technisch directeur van de NSA, die liet blijken dat er GEEN ENKELE aanwijzing is gevonden door Amerikaanse technische veiligheidsdiensten, dat de Russen in computers van de DNC zijn geweest. En dat was ZEKER HET GEVAL GEWEEST als buitenlandse hackers zich in de computers van de Democratische Partij van Hillary Clinton hadden gewrongen..! En toch blijft de hele wereld elkaar ná-blaten, als schaapjes, waarvan er één begint en de rest van de kudde volgt..!

William Binney is duidelijk in zijn statement: HET WAS GEEN HACK, HET WAS EEN LEK’…! Hierover zegt hij: “Technische bewijzen voor een Russische hack zouden dus ZEKER zijn gevonden. En dat is NIET het geval”. (HIER) Er is dus gewoon óók geen enkel bewijs dat Wikileaks het materiaal van Russische hackers heeft ontvangen, of waar het überhaupt vandaan komt. Het onderstreept nog maar eens HET VOLLEDIG ONTBREKEN VAN ENIG BEWIJS onder de ongefundeerde aantijgingen inzake de INbraak van Russische hackers.

Het lijkt er zelfs op dat Obama het niet helemáál onbewust doet, deze opmerking maken, want hij schijnt het de afgelopen tijd eens geweest te zijn met bepaalde experts (HIER en HIER) die over dit onderwerp nogal harde uitspraken hebben gedaan, in negatieve zin, over vooral de manipulatieve CIA. Eén van de meest indrukwekkende groepen die dit de afgelopen dagen hebben gedaan zijn de VIPS…

De ‘Veteran Intelligence Professionals for Sanity’ (VIPS): “KOM MET BEWIJS”..!
Het is deze groep van oud-inlichtingenofficieren, oud-militairen en oud-diplomaten die als de veteranen regelmatig de pers zoeken vanuit hun gevoel van patriotisme; hun liefde voor hún land, de Verenigde Staten. Zij hebben een brief ondertekend, waarin ze Obama opriepen om DUIDELIJK BEWIJS vrij te geven over de vermeende Russische hack van één van de betrokken partijen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. “Anders dient u als aftreden president duidelijk te maken, dat enig bewijs voor de beschuldigingen aan de Russen, volledig ontbreekt..” HIER

David Kay (ex-CIA en voormalig VN-wapeninspecteur in Irak)

Deze VIPS hebben zich verzameld in deze groep in 2003; een groep van voormalige officieren van de Amerikaanse inlichtingendiensten, die vanaf dat moment besloten dát ze van zich MOESTEN te laten horen. Hun protesten te laten horen over de VALSE INLICHTINGEN, die als aanloop naar de Irak-oorlog werden gebruikt en door de media gretig worden ondersteund.

Een van deze personen was David Kay, voormalig CIA-wapeninspecteur in Irak. Hij had nota bene met zijn team verklaard dat er GEEN WMD, ‘weapons of mass destruction’ te vinden waren in Irak. En wat deed de kliek van de Bush-regering ? Zij gingen volledig voorbij aan hun advies, lieten dit onbenoemd in de media en trokken op basis van door hénzelf gefabriceerde VALSE INFO, ten strijde.

De VIPS schreven vlak voor de invasie van 2003 een brief (HIER) aan George W. Bush, waarbij hij regelrecht beschuldigd werd, van het volledig negeren van de analyses van de analyses en rapporten van de inlichtingendiensten.  Het kan dat Obama een bewuste opmerking heeft gemaakt over het optrekken van een rookgordijn rondom de malversaties die Hillary Clinton heeft uitgehaald, en waar dus nu bijna niemand meer over spreekt..

x

* * *

x

x

[bol_product_links block_id=”bol_5884ca8498707_selected-products” products=”9200000051724601,9200000002650837,1001004002730777,1001004001824844,1001004001942634,9200000070741120,9200000002308154,1001004010949142,9200000061388079,9200000061516146,9200000057515540,1001004002067766″ name=”Obama last press conference” sub_id=”” link_color=”241185″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”BEFFAB” border_color=”D2D2D2″ width=”769″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

34 gedachten over “Als laatste dienst aan USA: Obama verspreekt zich..!

  1. Er moet nog een grotere gluiperd geboren worden als Koenders, de overteffende trap van doortrapte politieke criminelen, levens gevaarlijk voor onze samenleving.
   Jenne

 1. Man man man, what a giant truckload of BS. Wij stemmen niet via de email of via stemcomputers, maar met potlood. Dus ik denk dat wij redelijk veilig zijn voor de Russen op dit gebied!!!! Of ze moeten mijn rechterhand hacken, want dat heb ik niks gezegd. LOL

  1. Veilig zijn voor de russen ook. Man man man. Haha. Beter houden we onze eigen overheid wat beter in de gaten

  2. “veilig zijn voor de Russen”
   Weer iemand die nog steeds de leugens geloofd van de overheid,dus nog steeds gehersenspoeld is.

 2. Dus jij denkt dat je papiertje in goede handen is nadat jij, met rechts welteverstaan, een kruisje hebt gezet? Come on. Alsof er tussen het kruisje zetten en de uitslag horen geen ruimte is voor manipulatie. We volgen gewoon het draaiboek hoor. Met zijn allen niet gaan zou meer teweegbrengen. Je hebt 2 keuzes. Wel of niet gaan. Zo zie ik het. Het is iig een keuze.

  1. IK heb begrepen dat je als je niet wilt stemmen, je in ieder geval je stembiljet moet gebruiken om blanco te stemmen….dus niet gaan is geen optie. Maar houdt me ten goede, ik ben geen rechtsgeleerde, dus wie het weet mag het zeggen.

  2. Door te stemmen ( ook blanco) geef je de politiek een wettige basis voor hun bestaan. Je zou dus niet moeten stemmen dan is er geen geldige stemming geweest en kunnen ze niet regeren. Dat is de grote boodschap die je kunt afgeven aan de politiek, niet door een proteststem op Wilders of wie dan ook.Iedereen die stemt is mede verantwoordelijk voor welke rotzooi de politiek ook maar maakt.

  3. wat marcel Wiersum zegt is helemaal juist. Als je een stem uitbrengt dan doe je mee en ben je eens met de huidige democratie (al zou je er tegen stemmen). Laat ik duidelijk zijn: je kan kiezen uit de keuzes die al voor je zijn gemaakt. Dat noem ik geen democratie… dat noem ik leven in een illusie.

  4. Als je niet gaat stemmen steun je (indirect) de partij met het grootste aantal stemmen het meest, tenzij je van de optie in Anna’s link gebruik maakt.

   Is dat de gewenste uitkomst voor de niet-stemmers?

  5. Precies! De manipulatie is volledig. Full spectrum dominance. Dus Londen gaat eraan. Ze zullen door schade en schande wijzer worden. En sterven. You chose death!

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

 3. Natuurlijk zitten er in het USA-CIA-FBI systeem, mensen die het absoluut oneens zijn met wat er in hun land heerst, en waar hun land voor misbruikt wordt.
  De meeste wel denkende Amerikanen, weten heel goed hoe de vork in de steel zit, lees de Truthdig.com site maar, ze wisten heel goed hoe ze zijn verraden door Obama, van het YES WE CAN is weinig terecht gekomen, en dit zal nu Weert het geval zijn, maar laten wij blij zijn als er geen WWIII komt; want dat zou het einde zijn van ons en oze manier van verblijf op deze planeet.
  Jenne

 4. Guido.J.

  je te bescheiden eind aan dit artikel, met een duidelijke inhoud, had je ook kunnen eindigen, door het grote nieuws te verkondigen, het terug nemen van de Verenigde Staten van Amerika, door de Founding Fathers – de Franc Maçon, het Vatikaan is in grote beroering, de USA Katholieken en de Orthodoxe Joden hebben zich achter de Franc Maçon Trump geschaard, tegen de wensen van de Jpoodse Zionisten en tegen de wensen van het Vatikaan, er staan gekke dingen te gebeuren, Trump heeft een groot aantal Citizen achter zich die gene in het bezit van wapens, en 70 millioen Jagers, ook het leger is op zijn hand, de verenigde staten komt niet alleen terug in handen van de Founding Fathers maar ook in die van de stille Majority, Groet Jenne

  1. Moet dit nog even toevoegen, ik weet niet of wij the men in the street hier nu echt blij mee moeten zijn, maar de vraag is wel, doen wij er eigenlijk wel iets toe, buiten de door ons zelf, het persoontje dan, aan ons zelf toegekende belangrijkheid.
   En misschien dichter bij huis blijven, ja ik ga mijn boekenkast maar eens opruimen, neem mijn bevriende zielen ter hand, en koester ze door te betasten en af te stoffen, goed idée.
   Jenne

  2. @Jenne

   we doen er wel degelijk toe jij/of u 🙂 en vele anderen en heeft in mijn beleving niets met belangrijkheid te maken maar zorg dat je bent wie je bent.

  3. Madeloes,

   die je bent, en blijft thats the question, er wordt wat aan een mens getrokken in zijn leven, gevoels matig, en intellectueel, soms zou het makkelijk zijn om je maar over te geven aan de mainstream, de gemakkelijke weg, van je geweten even vergeten en niet luisteren naar je intuïtie, maar goed alles heeft een prijs, en die moet één ieder vroeg of laat betalen, ik zou geen mens zijn als ik geen fouten zou hebben gemaakt in mijn leven, ik schaam mij daar niet voor, wel heb ik berauw over sommige streken, maar goed kan er en moet er mee leven, en dat maakt ieder mens toch ligtelijk hypokriet, van daar die enorme kracht die spreekt uit dit gezegde, de gene onder ons, zonder fouten gooit de eerste steen, nou geen steen te bekennen, als ieder één eerlijk zou zijn.
   Groet Jenne

 5. Dit is dan ook iets wat mij als ICTer en redelijk goed op de hoogte zijnde met beveiliging dan ook enorm verbaasd heeft. Dat de halve wereld weer in deze onzin geloofd. The USA geeft miljarden uit aan security en zijn zelf meesters in het hacken van servers van anderen. Ze hebben niets anders gedaan de afgelopen 20 jaar. En dan zouden ze de Russen de kans geven om in te breken op hun meest beveiligde systemen? Alsjeblieft zeg, dat gelooft toch niemand?

  1. Chopper, het gaat om de right mind, in dit computer land, de Russen hun draadjes zijn dikker en korter, vele malen meer rationeel als de ingeslapen best of the world and so on, the USA, ze trekken enorm veel mensen uit de derde wereld landen aan, die over het juiste soort IQ en geest beschikken.
   Hun wapens zijn voor zien van de laatste snufjes, hun tanks de T90 is niet te raken door de VS geleide anti tank wapens, terwijl de terroristen de één na de andere made in Germany Tiger in totaal 12 op één dag opblazen.
   De Russische jacht vliegtuigen zijn superieur, zelfs de belachelijk dure F35 is een peule schilletje voor ze, en ze houden nog het één en ander achter de hand !
   Jenne

  2. Alsjeblieft Jenne, de hoeveelheid aan geld wat Rusland jaarlijks spendeert aan wapens is een fractie van wat de Amerikanen spenderen. Tanks zijn poor people weapons. De hele economie van Rusland is kleiner dan die van de Benelux landen. Laat je toch niets wijs maken. Als ik niet wil dat er iemand op mijn systemen inbreekt, ook al heb ik 0 budget, dan gebeurt dat niet. Zo simpel is dat. Dan komt er geen hacker binnen. En maak jij me dan nu maar wijs dat Russen wel kunnen hacken op heel sterk beveiligde Amerikaanse systemen. Dit geloof je toch zelf niet?

  3. Chopper, een USA jachtvliegtuig kost zo duur niet om dat het zoveel beter is, maar om dat er zoveel aan verdiend moet worden, en tanks poor people arms ok, wat dan van de Russische raketten, in alle grote’s lengtes met één atoom kop of zes Koppen, als Rusland zijn wapens niet zo goed zouden zijn, was de WWIII al lang begonnen, het Russisch arme lui geweer de Kalasnikov, is het meest verkochte en beste wapen op dit moment.
   Ze kunnen met hun electronica hele schepen verlammen, ook met vliegtuigen rekenen ze zo af, ze stoppen hun centjes daar waar ze het meeste doen, opbrengen qua materiaal.
   Die grote vliegdek schepen, zijn heel inposant maar zo uit de tijd, één raket en ze zijn weg, Rusland heeft aan een halve dag genoeg om het UK leger uit te schakelen, ze hebben de beste en grootste raketten leger afdeling van de wereld.
   Het is gelukkig dat ze niet zo oorlogs zuchtig zijn als de USA NWO elite, Putin wil vrede en vriendschap, maar niet te koste van, zijn Eigen volk en hun land.
   Jenne

  4. Jenne, het is slechts de nucleaire dreiging die Amerika en ook de EU er van weerhoud om teveel met vuur te spelen. Niet het conventionele leger van Rusland. Daarom ook the stepping stone politiek. Landje na landje. Aan alle grenzen van Rusland rommelt het. Bijna overal aan die grenzen wordt regime change geforceerd. (Soros kom er maar in) We hebben te maken met een geo-politiek spel waar de waarheid al heel lang geleden gesneuveld is. Het vervelende is dat we ook nog eens geen partij kunnen en mogen kiezen omdat van beide zijden af het belang van enkelen geld. Maar alles met een korrel zout nemen is het minste wat we kunnen doen.

  5. Chopper,

   Ja een korreltje zout, nu die politiek van het zogenaamde geen Eigen standpunt kunnen of willen innemen, kan tot grote elende Voeren.
   De Duitsers hebben het is ongelovelijk maar waar 600 Panzer Léopards aan de Russische grens staan, de NATO huichelachtige politiek is over het laat zijn ware aard zien, van waar het voor bedoeld was, een aanvals wapen, maar goed het risico van WWIII is constant aanwezig, en Putin heeft duidelijk uitgelegt dat Rusland niet zo naïf is als Iraq of Libië, in geval van WWIII zal de USA niet buiten schot blijven, dat was een belofte van Putin, en dat hebben ze waarschijnlijk een beetje vergeten, of naast zich neer gelegt.
   Groet Jenne

 6. moeten toch bang zijn voor de Oekraine/Amerika die de mh17 naar beneden haalde? Dus toch maar niet stemmen geef je ook geen toestemming voor wat er geregeld word in ons land. Kan je beslissingen mooi aanvechten.

 7. Bestemd voor de mensen achter de site.

  Dit is geen reactie voor op jullie site, maar een opmerking over taalfouten in jullie teksten, die nogal eens voorkomen en met een beetje oplettendheid en taalgevoel voorkomen kunnen worden.

  1. Margarita daar glij ik toch mijn kruk vanaf zeg. Wat een ongepaste opmerking. Begin zelf een site als deze dan komen we jou lekker afzeiken.

  2. Van uit welk denk en waarden patroon geeft U deze kritiek, de Nederlandse altijd alles beter weten, of de speelse kijk op het leven van uit het land van Tuyl Uilenspiegels Vlaanderen.
   Ik maak zelf oon nog wel eens spelfouten en andere overtredingen tegen de taalwet, maar daar voor mij een taal een levend iets is, 100% volks eigendom, kan ik hier mee leven.
   Ik schrijf en lees Engels, Frans, ietsiepietsie Latin, nog minder Italiaans en Spaans, Duits heb ik gedeeltelijk weer verloren door weinig gebruik, door mijn leeftijd, and slips of the mind, pak ik soms het eerste de beste woord om mij zelf uit te drukken, een soort privé Europees taaltje,
   maar ik vind het fijn om contact met anderen te hebben, en als het onleesbaar of onbegrijpelijk wordt gaan ze mij dat zeker mededelen.
   U bent zeker een aanhanger van Jules Deelder, met zijn mokerslagen !
   Groet Jenne, leven volgens zijn intuïtie !

 8. Het viel me nog mee gisteren met het mysterie van vuiligheid en corruptie van baron van der Steur tot Warmond (volgens RTLZ een gewone kleermakerszoon (?) met een kasteel (?)), dat ie niet Poetin de schuld van het moedwillig kwijtmaken van het bonnetje van de deal van (crime-katalysator) Fred gaf.
  Of dat Poetin, Fred tot die deal, het belastingvrij witwassen en het terugschenken van bijna 5 miljoen -duister crimineel afkomstig verkregen euries (of waren het toch gemene roebels?)- had gedwongen?
  Je weet maar nooit met dat nep-nieuws van tegenwoordig, dadelijk beweerd er nog iemand dat het bonnetje gewoon al die tijd tussen het fotorolletje van de Srebrenica genocide en de onderste emhaa zeuventien steen had gelegen? Hoef je niet op 1 april te wachten.

  1. Beer, goede beschouwing, zo rolt onze mensheid haha. Lijkt wel een mascotte vloei, rolt drie keer beter of zoiets…

  2. Net als met (nep)hekken en/of toch het lekken, vooral de aandacht niet op de achterliggende feiten van de eraan ten grondslag liggende ranzige vunzigheid richten, maar afleiden, draaien, tijd winnen en lekker thuis op de bank in je kasteel, 10 jaar -zonder sollicitatie of participatieplicht- van je wachtgeld liggen genieten, als de truc met het bonnetje toch niet werkte…
   Dat ene grietje van D666, liep tenminste nog stage bij het campagne team van Hellery, van d’r/ons wachtgeld, niet dat het mocht baten maar toch. Wellicht dat zij iets kan met die slogan van; “Miljoenen verdwijnen bij…De Postcodeloterij” of heeft ze wel info over de jongste Arkancide: https://youtu.be/MS_uYcHubzs

  3. Let it roll, let it roll, gelijk waalkiezels tijdens een onderste steniging…

  4. Want smerige vunzigheid it is, het bonnetje van 5 miljoen staat slechts voor het kleine gedeelte wat aan de crimineel terug-geschonken werd (?), het gewitte (zwijg)geld.
   Over de rest (het grotere gedeelte van die Luxemburgse stiekumme bankrekening) die onze roverheid (zonder haar eigen belastingplukkerts ervan op de hoogte te stellen) zich “wit” toe-eigende, hoor je net als over de duistere herkomst van het totaal, ….niks…

   Gelukkig dat Kleintje Muurkrant en de Morgenster zo’n fijn uitgebreid naslag archief hebben, zodat we ons toch nog kunnen herinneren, dat Mark, Fred, Onno en slimme Klaas het toch echt wel gewüsst (ringelB) müsten haben. Zoals daar bonnetjesverbindingen zijn met oa: De Rolodex- en de IRT-affaire.

   Veel succes herr Blok!

   Zie hier hun pennenvrucht van gister en verzuipt u in de naslag werken (bron kleintje Muurkrant:http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html)

   Fred en de deals (8)

   vrijdag 27 januari 2017
   De omerta bij de VVD en haar filiaal bij V en J heeft uiteindelijk niet gewerkt. Baron Van der Steur tot Warmond zag zich genoodzaakt om op te zouten. Maar Mark Damesfiets zit gewoon de rit uit en is een paar dagen geleden al via een hele bups makreelverpakking aan de slag gegaan om de schade bij de verkiezingen zo klein mogelijk te houden. Wordt een hele klus. Want kiezers mogen zich dan in een kudde voortbewegen, als de herder ze besodemietert willen ze nog wel eens schijt hebben aan die hond achter hun kont. Vooral als er groene blaadjes van duizend piek worden beloofd en de kudde vervolgens de met kale rotsblokken vol liggende Schippersvallei wordt ingedreven. Om nog maar te zwijgen over de wanhopige poging van Damesfiets om het asoverdrag met het fascistoïde en corrupte Oekraïne in de voederbak van de kudde te wurmen. Om niet voor lul te staan bij de junta van Jan Kloot Juncker. Maar goed, Den Haag heeft zijn eigen wormen en Naarden. En als een dat weet is het Fred Teeven wel. In wezen de hoofdpersoon in dit hele drama, die weliswaar zwaar tegen zijn zin zijn positie van staatssecretaris moest inleveren maar daarna niet door zijn partij bij de vulles werd gezet. Waarom niet? Nou, wij zijn geen dokter, maar we nemen aan dat het sommetje 4,7 min 2 voor Fred geen al te grote problemen zal opleveren. Verder denken we dat er met Fred’s geheugen ook niks mis is. En dat daarin dingen rondspoken die een omerta begrijpelijk maken. Deals, pre-deals, IRT, Rolodex. Om eens wat te noemen. En natuurlijk Teeven’s List, die indertijd zo haastig door VVD-minister Benk Korthals werd weggejorist (1). Ouwe meuk. Zeker. Maar wel meuk die er naar onze overtuiging nog steeds toe doet. Fred? Untouchable. Stay tuned.

   (1) Zie de serie “Van Estoril naar Zandvoort” en het artikel “De lange schaduwen van de IRT” op de site van de Morgenster.

  5. Daar waar ik “Onno” (ook VVD) typte moest het dus “Ivo” zijn, ik zet 1 joker in…

   Het ging in totaal om 500 miljoen duistere euries op de rekening in Luxemburg, Cees kreeg er bijna 5 van terug.
   Gladio moet ook ergens van betaald worden immersch…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.