Advertentie

Baudet evaluatie Corona-‘beleid’.. MUST SEE!


*
*

Baudet evaluatie Corona-‘beleid’.. MUST SEE!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Bij de evaluatie van het coronabeleid, afgelopen week in de Tweede Kamer, was het als vanouds. De regeringspartijen steunden de regering, met links en rechts een ‘nou-nou-dat-had-wel-iets-beter-gedaan-kunnen-worden’-commentaar, maar de essentiële zaken werden verzwegen. Jazeker, er wordt vooral gezwegen over álle grote beleidsfouten, ook al is het natuurlijk logisch, dat bij een situatie zoals we die hadden, fouten gemaakt kunnen worden. Maar dit dan achteraf verzwjigen, ontkénnen en/of verzachten zelfs, is schadelijk voor het democratische proces.

Het rapport werd opgesteld, door Jeroen Dijsselbloem, oud PvdA-minister. En in het 314-pagina dikke rapport wordt vooral ingegaan op de technische aspecten van het beleid. Een simpele vorm van ‘overzicht verliezen’, door je te richten op details, het zg. ‘micromanagen’. Maar er wordt met geen woord gerept over het opsluiten van de bevolking middels lockdowns, de vaccinatiepropaganda van de overheid, de sluipmoord op het MKB, de toename van huiselijk geweld. Het beleid heeft zóveel desastreuze gevolgen gehad.

Luister 20 minuten naar deze feitelijk en zéér gefundeerde toespraak van FvD-voorman Thierry Baudet over het rapport en het ‘beleid’ van Rutte cs. in de afgelopen periode. De moeite waar(d) vinden wij, méér dan de moeite waard zelfs. (Mocht YouTube overigens weer zo vriendelijk zijn, de video onder onze site weg te trekken, door blokkade van embedden, klik dan op deze link HIER)

2 gedachten over “Baudet evaluatie Corona-‘beleid’.. MUST SEE!

  1. ‘Rode ingenieur’ Jeroen Dijsselbloem is lid van Ur-Loge THOMAS PAINE en deze secret society staat boven de vrijmetselaars. Hij is lid van kartelpartij PvdA met als politiek leider Attje Kuiken, die tijdens de coronaperiode een ware kruistocht voerde tegen (para)medici die niet meegingen met het roverheidsbeleid en ze dreigde consequent met het schrappen van dissidenten uit het BIG-register.

  2. Gezien de stemmen vanuit het parlement kan het alleen maar gaan over de plannen die bestaan m.b.t. het algehele pardon wat eraan komt ten aanzien van de hele planeet, met woorden het globale herzienings programma.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.