Advertentie

Thierry Baudet noemt de beestjes bij hun naam..!X
X

Thierry Baudet noemt de beestjes bij hun naam..!

2021 WantToKnow.nl/be

x

Het is een route naar slavernij, naar het moedwillig manipuleren van de bevolking richting digitale controle. Thierry Baudet combineert zaken, zoals iederéén zaken zou moeten combineren, die nu spelen. Feiten en ontwikkelingen combineren is niet iedereen gegeven, maar je kunt aan de hand van zijn opsomming zélf je route vinden naar betrouwbare informatie over deze ontwikkelingen. Informeer je jezelf NIET, dat zullen we allen met de consequenties van deze angstpandemie moeten leven. De cijfers en de feiten tonen ons een ongelooflijke ontwikkeling.. Maar dan alleen voor de mensen die luisteren en HOREN en kijken en ZIEN..

Kijk eens naar de trits boeken wordt uitgebracht over deze pandemie, die inderdaad regelrecht een PLANDEMIE is.. Al deze schrijvers hebben zich uren en uren verdiept, om JOU de waarheid te tonen. Een waarheid die door de ‘mede-plichtigen’ wordt gecamoufleerd, we zeiden het al, middels een pandemie-camouflagedeken. Gebaseerd op het zaaien van ANGST, ANGST en nog eens DOODSANGST.. Inhoudelijk kunnen ándere TweedeKamerleden niet eens meer ingaan op de woorden van Baudet en verlagen zich tot chique scheldpartijen en vernederingen..! Maar zolang het nog kan, bepaal JIJ wat waarheid is of een opgepoetste LEUGEN, die als ‘waarheid’ wordt verkocht.

 

8 gedachten over “Thierry Baudet noemt de beestjes bij hun naam..!

 1. Nou Baudet, die hele Cojona heisa is verwoordt in Nederland door sadist en mind controller Rotte Rutte en zijn geconditioneerde, totaal gehersenspoelde marionet Hugo de Jonge. Lees mariannestelling.nl , dan weet je dat zij onze reddende engel is. Er staat ook in dat niemand Hugo helpt en mensen hem uitlachen, dus sla je slag en help!!! en ben een klokkenluider die je wilt zijn!
  Elk moment kan je veranderen ten goede! We zijn allemaal gelijk in de ogen van God.
  P.S. We kunnen allemaal een kaartje sturen naar Hugo om hem te sterken, ik heb er dinsdag één gestuurd met de groetjes van Marianne erbij en een foldertje van de Bruno Gröning vriendenkring.

 2. Ik heb de video met de toespraak van Mr Baudet bekeken. Wat is het probleem ? Hij zegt gewoon de waarheid. Hij is al bij al nog zeer gematigd, hij had immers een vitriool stijl kunnen hanteren, die nog duidelijker zou zijn geweest. Ik ken die 2 vrouwen niet, die dan zijn toespraak tot 2 maal toe onderbraken. Imo gaat het hier dan ook om :
  1. Idioten die er niets van begrepen hebben, ofwel om :
  2. Handlangers van de samenzweerders achter het Covid 19(84) complot, die moeten opdraven als er gevaar dreigt.
  Ik denk eerder aan dit laatste. Alleen al hun nijdige reacties bevestigen dit m.i. Men wordt pas aangevallen als men gevaarlijk is, en men is gevaarlijk als de waarheid benaderd wordt. Mr Baudet trekt terecht de aandacht op het Chinese systeem met de “social credit score” , of Big Brother in het kwadraat. Zijn verwijzing naar 1984 van George Orwell, is hier m.i. dan meer dan relevant. Ter illustratie en bevestiging, voeg ik nog enkele bronnen bij
  https://themillenniumreport.com/2021/06/the-global-power-structure-behind-operation-covid-19-covid-kill-shot-exposes-itself/
  https://themillenniumreport.com/2021/06/heres-the-covid-game-plan-for-global-genocide-and-enslavement-of-humanity/
  https://themillenniumreport.com/2021/06/hard-data-proves-big-pharma-knew-covid-vaccines-would-worsen-and-prolong-the-pandemic/
  De reacties van de 2 dames(sic) kan m.i. dan ook niet verklaard worden door een gebrek aan info. Het internet puilt er van uit. Afgezien van de louter politieke motieven, moeten er m.i. ook psychopathologische elementen een rol spelen. En poging tot verklaring is er in de volgende bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/06/PEOPLE-GETTING-JABBED-ARE-MENTALLY-ILL.html?_ga=2.160622005.920545460.1624375767-975876723.1619963902
  met citaat : “ The deeply mind controlled are locked inside of themselves to the point where if they see anything – other information that doesn’t fit with the narrative they have been sold, all they have is to delete you or mock you…these people are like in a mental asylum. They might look like they are functioning, running their jobs, having children, they are going through the motions but they are mentally very very sick people. They will project this onto you and say that you are crazy and you are mentally ill. This is classically what happens with narcissists and people with severe personality disorders…………………..
  Any contradictory information- they will immediately dismiss it, they will never entertain the other side..they will always come first with the illusion and this is why the psyop now has worked so well on them. This is why they are boasting, so proud of their behaviors, that they are good little citizen-slaves, good little robots, they don’t question anything that comes out of the government, don’t question medical doctors, they have been trained to be obedient slaves, they will never ascend, they will never ever have their souls saved, they are lost, they are God lost sheep; that’s who they are; they’re arrogant and they are full of themselves…and they are shallow; they are empty. There is nothing of depth inside of them…………….
  “These duds are going along with tyrannical behaviours of corrupt institutions that have been long held by essentially “Free” Masons” and those above “Free” Masons and they don’t even know what that is…. This is how lost and gone these empty shells are, and it’s very very sad but unfortunately, they have had many opportunities to awaken and many opportunities to learn something else along the way,…. these individuals chose to remain ignorant…as if they were saving life itself. Do you see how demented they are? how they are so warped in their thinking? They are literally jumping off a cliff…. and squealing with glee as if they are saving all of us. This is how mentally ill these people are..” (=einde citaat).
  Deze analyse geeft m.i. een goed beeld van de “sheeple”, die echter spijtig genoeg de rest pogen mee te sleuren in de ondergang.

  1. Sub Rosa
   De eerste dame is mevrouw Westerveld van Groen Links en de tweede dame is mevrouw Gündogan van de Pro EU partij Volt die ik meen ook zetels hebben in het Europees parlement.(De naam kan ik fout geschreven hebben omdat boven de g nog een soort v moet staan alleen weet ik niet hoe ik dat voor elkaar moet krijgen maar er zit geen enkele bedoeling achter).
   Natuurlijk hebben beide dames commentaar op Thierry want met een beetje geluk zouden zij deel kunnen gaan uitmaken van een volgende periode Rutte,Kaag en nu nog niet openbare coalitiegenoten zoals bv PVDA of ChristenUnie al heeft Segers eerder bekend gemaakt dat hij nog eens met Rutte regeren NIET ziet zitten.PVDA wil ALLEEN meeregeren als ook Groen Links meedoet.Het is niet ondenkbaar dat allang bekend is dat er een volgende coalitie komt waar zeker Rutte en Kaag deel van gaan uitmaken en mogelijk het CDA met lijsttrekker Hoekstra.
   Een reden dat het een puinhoop is in de politiek is bv dat eigenlijk geen kiezer/ster meer weet waar partijen voor staan en de ene dag zeggen ze bv nee en de dag erop ja.(mogelijk gaat Segers toch weer meedoen want de deur staat op een kier).
   Nou roeptoeteren de beide dames wel dat Boudet onzin zou uitspreken maar welk bewijs hebben zij dan eigenlijk dat het niet klopt wat Boudet zegt en vooral welk bewijs hebben zij dan dat ze zeker weten dat zij aan de “juiste” politieke kant staan?
   Feit is wel dat beide dames steun geven aan lieden die mogelijk ambtsmisdrijven hebben gepleegd in samenwerking met handlangers en volgens de Rutte doctrine.
   Kennelijk willen ze dat dit gewoon doorgaat op de wijze zoals Rutte gewend is en telt de veroorzaakte schade niet mee voor hen en nog erger zij kunnen het mogelijk maken dat er nog meer schade berokkend wordt met hun steun aan Rutte en consoorten.
   In een echte democratie zou eerst onderzoek moeten uitwijzen of alle betrokkenen bij mogelijke misstanden strafbare feiten hebben gepleegd en zo ja daarvoor bestraft worden en geen kans krijgen om ooit nog een leidinggevende rol in de politiek te vervullen waardoor het nog erger wordt.Strafbare feiten geen probleem desnoods passen ze wel weer wet en regelgeving aan wat eerder ook gebeurd is,het belangrijkste is dat ze hun plannen door kunnen duwen.Zelfs al zou Boudet onzin verkondigen alleen al het feit dat hij het uitlegt betekend dat het mogelijk kan zijn wat hij zegt en het zou de politiek sieren om op z,n minst serieus daarop in te gaan of te onderzoeken ipv van wat ze nu deden bevooroordeeld zijn zeker wetende dat zij het bij het “rechte eind” hebben waar ook zij geen bewijs voor hebben. Ook al die ophef over de “homowet” die Orban in Hongarije heeft ingevoerd vind ik nogal overdreven veel aandacht krijgen want anderen zien het ter bescherming van kinderen en vooral bescherming tegen pedofilie en als dat inderdaad zo is dan is er in mijn zienswijze niets mis met die wet zolang het geen enkele haat tegen wie of wat dan ook oproept.Al die aandacht voor homorechten vind ik sterk overdreven in beeld gebracht door de MSM want in de wet staat al dat iedereen gelijk behandeld moet worden zonder uitzondering vanwege geloof,geaardheid of wat dan ook.Nu komt het bij velen mogelijk over alsof er meer homostellen zijn dan heterostellen wat niet goed kan zijn voor het aanzien van landen. Ik heb totaal niets tegen homo’s of lesbiennes omdat ik van mening ben dat mensen moeten doen waar ze zich goed/gelukkig bij voelen en het gaat mij ook niets aan wat zij doen tenzij het erop gaat lijken dat heterostellen zeldzaam zouden zijn door al de aandacht die zij krijgen.

 3. In de bijdrage van Sub Rosa worden duidelijk de zombies beschreven die zo veelvuldig in Hollywood naar voren gehaald zijn. De eerder door mij gebruikte afschattende term kadavers geld nog steeds voor de kliek die zich zonder besef laat volspuiten met de rotzooi die miljoenen in het laatje brengen. Het voorspelbare element van films doen beschrijven wat het toekomst scenario zal zijn. Daarom doet hetzelfde mij vermoeden dat de ‘bedreiging van buiten de Aarde’ de volgende ‘plandemie’ is, wedden? Bovendien zijn bijna al deze publieksbespelingen naar mijn idee een puur geval van intelligentietesten.

 4. https://nos.nl/artikel/2386672-afhandeling-toeslagen-loopt-vast-gemeenten-willen-helpen tja wanneer van Uffelen alleen maar topambtenaren loopt te beschermen en Vijlbrief bezig is met wetsvoorstellen te verzinnen die mogelijk zullen leiden tot nog meer migranten maar dan van buiten de EU en zelfs gevaar opleverd voor de leveringszekerheid van stroom “energie” dan zijn beiden niet bezig met waar zij voor ingeschakeld zouden zijn.Nog steeds begrijp ik niet dat dit demissionaire kabinet wetten en regels mogen veranderen terwijl dat totaal niets met corona te maken heeft.Rutte heeft gezegd dat hij demissionair was maar wel ivm corona de nodige zaken wilde blijven regelen om dat “virus” uit te bannen of te bestrijden.Grapperhaus is ook al weer bezig met het erdoor krijgen van een wet wat hem meer mogelijkheden geeft om controle op bv internetverkeer te krijgen wat mogelijk in strijd kan zijn met de rechten van de mens.
  Eerder is geprobeerd om de eerste en tweede kamer buiten spel te zetten en de ene na de andere wet die burgers hun rechten en vrijheden afnemen wordt door Grapperhaus ingediend ter goedkeuring in deze periode van corona wat ook niet nodig is voor het bestrijden van corona.Waar zijn de “waakhonden” die dergelijke zaken moet controleren en hem tot de orde roepen? Dit demissionaire kabinet zou alleen missionair moeten zijn om corona te bestrijden en meer niet en de kamer zou dat in de gaten moeten houden maar dat doen zij dus niet.Wat de nos betreft en andere MSM bronnen valt mij bij de NOS teletekst vaak op dat bepaalde berichtgeving erg snel weer verwijderd wordt zoals afgelopen week bv het bericht dat risicogroepen mogelijk elk jaar of iedere twee jaar gevaccineerd zullen moeten worden.
  Andere berichten blijven vaak langer staan op teletekst.Het lijkt er erg sterk op dat de MSM de wereld van relevant nieuws wil verkleinen.We hadden al regionale zenders als Rijnmond,of bv omroep zeeland en nu zien we dat de NOS (MSM) steeds meer regionaal nieuws brengen wat dus geen enkele meerwaarde heeft behalve dan minder belangrijk nieuws van over de hele wereld brengen (wat mogelijk ook nog kostenbesparend kan zijn) verder begint het nos nieuws ook op hart van Nederland te lijken doordat ze regionale ongelukken en gebeurtenissen die altijd al gebeurden laten zien. Nou zijn ze wel de grootste nieuwsverspreider omdat zij middelen ter beschikking hebben die bv andere alternatieve onafhankelijke journalisten niet kunnen gebruiken maar wanneer er bijna niemand naar kijkt heeft het grootste bereik hebben weinig waarde en tast dat hun geloofwaardigheid ernstig aan vooral ook bij mensen die het boek van Janneke Monshouwer hebben gelezen “ander nieuws” die als oud medewerkster bij de NOS haarfijn heeft beschreven wat daar afspeelt en dan kan men niet anders concluderen dan dat het daar een zootje is. Dat is mijn mening.

 5. Ik zie dat smoelwerk van Halsema nog voor me toen er een wetje uit haar koker werd aangenomen.
  Ze kwam er op klaar.
  Ik kijk niet meer naar de NOS. Heb de radio niet meer aan…..kan het niet meer opbrengen naar die bullshit te luisteren. Veel van wat er gaande is kan alleen maar bestaan dankzij het onvermogen van het mensdom om te leren van de geschiedenis…..het onvermogen tot zelfkritiek….het onvermogen p.d. tot zelfbespiegeling.
  Iedere blaaskaak die zichzelf heeft uitgeroepen tot expert…..nooit vertrouwen.
  Al die dwazen die hun bescheten onwetendheid profileren als inter-relationele verantwoordelijkheid en zichzelf laten vergiftigen door het tuig wat deze wereld verziekt…..niet meer serieus te nemen.
  Al die stommelingen die blaten over complotters…… gewoon maar links laten liggen.
  De goedwillende mens hoor je amper meer. Daar is geen podium voor. Die houden zichzelf wel gedeisd t.o.v. deze barokke waanzin… maar daarmee zijn ze niet verdwenen.
  Dat covidgedoe maakt heel veel heel goed duidelijk over het mensdom, en dat mag uiteraard niet besproken worden…..want dan zet je die abjecte waanzin van de angst in het licht……en stel je toch eens voor dat je daar onderdeel van bent….dat je daar zomaar van beschuldigd zou kunnen worden. Dat kan het ego niét aan. Liever dood dan de waarheid.
  Er komt een nieuw tijdperk aan….wat zeg ik…?….het is er al.
  Ik ben alles uit mijn oude wereld aan vrienden en familie achter mij aan het laten. In zekere zin heerlijk. Hoef ik die zwamkokerij niet meer in. Ik doe gewoon niet meer mee.
  Ik kan jullie allemaal verzekeren dat het hier heerlijk rustig is.

 6. Je kunt je afvragen waarom het Rockefeller instituut in 2010 al het project “lockstep” publiceert wat nu met de “C-crisis” naadloos wordt afgelopen – en waar Baudet ook op heeft gewezen. Wat het nut is van het nu al bekend maken van agenda 2030 van het WEF. Maar ook wat het nut is van datgene wat Baudet hier naar voren brengt van TNO over mogelijkheden met de app en de QR code. Op het eerste gezicht dacht ik: dat brengt het toch allemaal voor het voetlicht? Daar worden mensen toch wakker van? Toch zie je dat niet gebeuren. De echte reden: de Cabal weet heel goed dat wij mensen scheppers zijn. Wanneer wij gaan overwegen (en op die manier beelden vormen) dat datgene wat hier wordt gepresenteerd wel eens waar zou kunnen worden – dan dragen we bij aan de realisatie ervan. Dan kunnen we nog zo wakker zijn – we blijven verantwoordelijk voor deze, mede door ons geschapen realiteit. Het gaat er vooral om, je verre te houden van plannen en voorspellingen als deze – en de waarheid (van de realisatie ervan) ervan nog niet eens te overwegen en je een andere, vrije, wereld voor te (blijven) stellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.