Advertentie

Boekenverkopers in paniek: ‘Boek Baudet tophit’..!


x

Boekenverkopers in paniek:

Boek Baudet tophit’..!

2022 © WantToKnow.nl/be
x

In zijn nieuwe boek ‘Het Coronabedrog’ ontrafelt dr. Thierry Baudet stuk voor stuk de mythes die Nederland – en de wereld – al twee jaar in een wurggreep houden. Hoe gingen we van een vrije, open samenleving naar een land van lockdowns, steeds verdergaande controlemechanismes, QR-codes en vaccinatiedwang? Wat verklaart de synchroniciteit waarmee dit alles vrijwel overal op aarde op dezelfde manier wordt uitgerold? Thierry Baudet gaat uitgebreid in op de geheime plannen van het World Economic Forum en andere globalistische elites om een Great Reset af te dwingen via de kunstmatig gecreëerde angstpaniek over een verkoudheidsvirus.

(klik voor artikel hier op de site)

Ook onthult hij wat er achter de schermen gebeurde binnen zijn eigen partij, het nooit eerder vertelde verhaal vanaf het moment van de ‘uitbraak’ van het virus tot aan de gefaalde couppoging van de mensen die wilden meegaan in het coronabedrog. Dit boek is een absolute must read voor iedereen die wil weten wat er écht aan de hand is in de wereld van nu. Inmiddels, na ruim 2 weken, staat het boek op een ongelooflijke EERSTE PLAATS IN DE BOEKEN TOP10…! Tot grote consternatie bij de MSM en zowat de hele boekenwereld..!

Thierry Baudet lacht erom en lacht zich een slag in de rondte, wanneer bijvoorbeeld ‘literair recensenct’ Jeroen Vullings en bepaalde figuren binnen de NPO, onsamenhangende samenzweringstheorieën verzinnen om te verklaren waarom Baudets boek ‘Het Coronabedrog’ op nummer één staat in de Bestseller 60. Maar voor de auteur zélf is het gewoon duidelijk: “Ze kunnen het niet verkroppen.”. Thierry Baudet vindt het in essentie in één woord hilarisch dat rancuneuze NPO-‘fossielen’ woedend zijn dat Het Coronabedrog het meest verkochte boek van Nederland is.

“Ze kunnen dit niet verkroppen,”
zegt Baudet in het Twitter-filmpje dat hij gemaakt heeft en jij hieronder kunt zien. Opgenomen terwijl hij campagne aan het voeren is voor de gemeenteraadsverkiezingen. En eigenlijk vindt hij dit hele verhaal maar wat mooi.

“Ik hoorde zojuist op NPO Radio 1 dat journalisten en ‘deskundigen’ nu in twijfel trekken of het boek ‘Het Coronabedrog’ wel daadwerkelijk dé bestseller is van Nederland. Want ze kunnen het natuurlijk niet verkroppen. Ze hebben een blackout in de hele media ingesteld. Geen enkele journalist of krant heeft erover geschreven. Bol.com weigerde het aan te bieden. Er moet wel sprake zijn van fraude.

Baudet gaat onverdroten door met zijn betoog:

“Zo meteen heeft Poetin het wellicht nog gedaan! Ze zijn zó gekrenkt. Maar het is simpel: Nederlanders willen de waarheid weten over de vaccins, de lockdowns, over het bedrog, en hebben het boek gewoon besteld.”

Maar natuurlijk mogen de onderzoekers onderzoeken wat ze willen, zo legt Baudet het simpel uit;

“We hebben keurig netjes op individueel niveau alle verkopen doorgegeven aan GFK, het bedrijf dat dit allemaal monitort en bijhoudt. Er zit helemaal geen lucht tussen,” legt hij vervolgens uit. “Er is nul mogelijkheid om daar op wat voor manier dan ook mee te spelen. Dit zijn gewoon de cijfers. Nederlanders kijken dwars door de journalistiek heen, en dan is het gewoon heerlijk om te zien hoe de mensen die dachten dat ze de hegemonie hadden over de opinie in Nederland… het is heerlijk om te zien spartelen.”

* * *

Wil jij dit nieuwe boek van Thierry Baudet ‘Het Coronabedrog’ bestellen
om ZELF je mening vormen over de inhoud?

Klijk op deze bookshop-banner of HIER en je wordt doorgelinkt naar onze bookshop.
Zo help je WantToKnow ook met het verkrijgen van de boekhandelskorting.

 

 

2 gedachten over “Boekenverkopers in paniek: ‘Boek Baudet tophit’..!

 1. Geweldig!
  Aan dit soort dingen zie je dan toch weer dat er hoop is.
  Jullie link gaf een 404 pagina onbekend en heb het rechtstreeks besteld.
  Alleen de gesigneerde versie was nog beschikbaar.

  De media creeert zelf het Streisand effect.
  Ik zou dit boek gemist hebben anders en dat bedoel ik nou.
  Als de msm het totaal genegeerd had hadden ze hun doel kunnen bereiken maar nu is die kans verkeken.
  Daarom verliezen ze, gewoon omdat ze niet meer weten hoe ze het spel moeten spelen in een veranderende tijd. Al hun taktieken en handleidingen die duizenden jaren gewerkt hebben werken plots niet meer en wat doen ze? Net als de banken in 2008, in paniek meer van hetzelfde, bigger, better en massive maar daardoor maken ze alleen maar meer mensen wakker.
  De paniek bij hun is voelbaar en het geeft me veel vreugde om hun zo bang te zien.
  Ze weten zelf ook wel dat ze verloren hebben.
  Heerlijke tijden. Wat een tijd om te leven. Onze wereld gaat totaal veranderen maar dan volgens de reset van ons mensen, niet die van de ‘elite’.

 2. Die Illuminatie figuren die hier achter zitten,(ik schrijf dit nadat in mijn buurt vandaag de zoveelste ziekenwagen voorbijsnelt met gillende sirenes,na het officieele einde van de pandemie; dit terzijde) schijnen achter de schermen in het bezit te zijn van geheime technologie oa gebasseerd op de R&D van Tesla. Een daarvan is de LookingGlass techn. waarmee ze verschillende tijdlijnen kunnen bekijken , voorspellen nadat keuzes en scenario,s zijn ingezet.
  Het gerucht gaat nu dat na 2012 bepaalde keuzes die gemaakt worden niet meer uitmaken , omdat vanaf dat moment alle keuzes scenario,s en tijdlijnen samensmelten in een grote singulariteit die de Grote Ontwaking is gedoopt. Wat ze ook zullen proberen, het schijnt elke keer tot deze uitkomst te leiden.
  Maar in feite wordt hier in de bijbel, in Openbaringen ook al melding van gemaakt, alleen heet het hier De Apocalyps..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.