Advertentie

BAYER-directeur: “Het ‘vaccin’ IS GEEN vaccin”..!!


X
X

BAYER-directeur:

“Het ‘vaccin’ IS GEEN vaccin”..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Elk jaar in oktober lokt de Wereldgezondheidsconferentie internationale “deskundigen” uit de academische wereld, de politiek, de particuliere sector en het maatschappelijk middenveld naar Berlijn. De 13e Wereldgezondheidsconferentie werd in Berlijn gehouden van 24 tot 26 oktober 2021. Er waren 67 sessies met maar liefst 377 sprekers en er waren 6.000 deelnemers uit 120 landen bij betrokken. ‘Partners’ (sponsors) van de top: Sanofi, Johnson & Johnson, Pfizer, Roche, Wellcome, Biogen, Novartis, Bayer en ja, daar was ie weer, de Bill & Melinda Gates Foundation.

Op de ‘gezondheidsconferentie’ van dit jaar hield de voorzitter van de farmaceutische divisie van Bayer, Stefan Oelrich, een zeer onthutsende toespraak, waarin hij onthulde hoe de zogenaamde ‘professionele deskundigen’ denken en doen. En eerlijk gezegd, als je zijn toespraak leest, is dat eigenlijk een huiveringwekkend verhaal, vol van minachting voor de gebruikers van ‘het middel’, dat bekend staat als ‘Covid-19-vaccin’. 

Ook Rick Bright, Senior Vice President Pandemic Prevention and Response bij ‘The Rockefeller Foundation’ was bij de aanwezigen en natuurlijk ontbrak ook filantroop en redder-van-de-mensheid, dhr. Bill Gates niet, hij was onopvallend aanwezig.. Bayer-directeur Stefan Oelrich begint met het volledig negeren van de ongekende verwondingen, ziekten en sterfgevallen die Covid-injecties wereldwijd veroorzaken en minkukelt de slachtoffers.

“Het afgelopen jaar zijn de biowetenschappen echt naar voren gekomen als het licht in de duisternis van de Covid-19 pandemie. De waarde ervan voor de samenleving is erkend, in een mate die zelden eerder is vertoond, zeker niet tijdens mijn leven of in ieder geval niet tijdens mijn werk in deze bedrijfstak. We hebben veel redenen om daar trots op te zijn … Ik denk ongekende samenwerking, transparantie maar ook het nemen van verantwoordelijkheid voor de gezondheid over alle verschillende sectoren en belanghebbenden heen.”

Oelrich vervolgt:

“Onze successen in deze 18 maanden moeten ons aanmoedigen om ons volledig te richten op toegang, innovatie en samenwerking om gezondheid voor iedereen te ontketenen, vooral nu we, boven op al het andere dat gebeurt, een nieuw tijdperk van wetenschap binnengaan – veel mensen praten over de biorevolutie in deze context.”

Wat is deze ‘biorevolutie’ waar ‘zoveel mensen het over hebben’..?
Het McKinsey Global Institute stelt over deze ‘revolutie’: “Een samenvloeiing van vooruitgang in de biologische wetenschap en de versnelde ontwikkeling van informatica, automatisering en kunstmatige intelligentie voedt een nieuwe golf van innovatie. Deze biologische revolutie zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op economieën en ons leven, van gezondheid en landbouw tot consumptiegoederen, en energie en materialen.”

Oelrich richt zich vervolgens op gezinsplanning:

“We moeten ons ook richten op wat maatschappelijk verantwoord is buiten Europa en zorgen voor duurzame actie daar. We hebben het afgelopen jaar toegezegd om honderd miljoen vrouwen extra toegang te geven tot anticonceptie in de wereld. We hebben dit jaar 400 miljoen geïnvesteerd in nieuwe fabrieken voor de productie van langwerkende anticonceptiemiddelen voor vrouwen in lage- en middeninkomenslanden … Samen met Bill en Melinda Gates werken we zeer nauw samen aan initiatieven op het gebied van gezinsplanning.”

Hij onthult in zijn speech enkele waarheden:

“Innovatie is ook duurzaamheid op een heel ander niveau, want wie de sprong waagt om innovatie op een echt zinvolle manier te stimuleren en het risico neemt om in O&O te investeren, zal ook duurzaamheid bereiken door werkzekerheid en welvaart te creëren voor wie de investering doet.

Het is belangrijk te begrijpen wat globalisten bedoelen wanneer zij specifieke woorden gebruiken. Eén zo’n woord is “duurzaamheid”. Wanneer u begrijpt dat de betekenis van ‘duurzaamheid’ binnen het kader van Agenda 21/2030 van de VN het terugdringen en op peil houden van de wereldbevolking omvat, op een niveau dat de globalisten als “duurzaam” beschouwen en dat gemakkelijk door hen kan worden gecontroleerd; dan zult u beter begrijpen hoe ‘gezinsplanning’ en ‘innovatie’ in hun ‘duurzaamheids’-plan passen.

En, alleen als we het globalistische concept van ‘duurzaamheid’ begrijpen, kun je Oelrich’s opmerking begrijpen: ‘duurzaamheid’ bereiken door het creëren van werkzekerheid en welvaart, niet voor iedereen, maar, alleen voor diegenen die de investering doen.

Het was Rosa Kiore, die helaas eerder dit jaar is overleden, die de volledige betekenis van deze definitie van ‘duurzame ontwikkeling’ uitlegt.  in een 16 minuten durende video en het is ten zeerste aan te bevelen deze te bekijken voordat je naar Oelrichs toespraak luistert, bekijk Kiore in deze video. (Zij richtte met anderen ‘The Post Sustainability Institute’ op, om de gevolgen van Agenda 21/2030 op de vrijheid van wereldburgers te bestuderen.

Tot slot, voor iedereen die nog steeds gelooft dat de Covid-injecties vaccins zijn om kunstmatig immuniteit op te wekken tegen een virus, laat Oelrich er geen twijfel over bestaan wat het is. We citeren Bayer directeur Stefan Oelrich uit zijn speech:

“Wij als bedrijf, BAYER, nemen echt die sprong
[om innovatie te stimuleren] in cel- en gentherapieën…

Uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld
voor die cel- en gentherapie.
Ik zeg altijd graag:
als we twee jaar geleden een enquête hadden gehouden
onder het publiek – ‘zou u bereid zijn om een gen- of celtherapie
te nemen en deze in uw lichaam te laten injecteren?’
dan zouden we waarschijnlijk een
weigeringspercentage van 95% hebben gehad.”

Je kunt het specifieke deel van de toespraak van Oelrich op de World Health Summit 2021 hier zélf beluisteren.

 

15 gedachten over “BAYER-directeur: “Het ‘vaccin’ IS GEEN vaccin”..!!

 1. Bij de overname van Monsanto door Bayer stel ik mij de vraag of dit ook een rol speelde in dit Covid 19(84) complot. Een overname waarbij er vragen werden gesteld :
  https://www.rtlnieuws.nl/economie/bedrijven/artikel/4815041/roundup-debacle-bayer-monsanto-overname-kanker-onkruid-chemie
  met citaten : “Maandenlang onderhandelde Bayer om Monsanto binnen te hengelen. Tot wel drie keer werd de bieding verhoogd en uiteindelijk gingen de Amerikanen overstag toen de Duitsers nog eens 4 miljard dollar extra op tafel legden. Het betekende drie jaar geleden de grootste Duitse overname ooit.
  Bayer tast diep in de buidel : In september 2016 werd uiteindelijk 66 miljard dollar (ruim 59 miljard euro) betaald voor Monsanto, wat zelfs voor de chemiesector een indrukwekkend overnamebedrag was. Zeker omdat Bayer destijds ver ging om de deal te kunnen financieren. Het Duitse bedrijf leende miljarden en gaf obligaties uit zodat het met 128 dollar per aandeel bijna de helft meer kon betalen dan het oorspronkelijke bod. Het gevolg: woedende milieuactivisten, slechte pr en veel boze aandeelhouders die fel ageerden tegen de miljardenovername.
  ‘Verbazingwekkende overname’ : Boosheid die bij de aandeelhouders drie jaar later nog nauwelijks is weggeëbd, zegt Paul Koster, directeur van beleggersvereniging VEB. “Historisch gezien is dit nog altijd een van de slechtste overnames die je maar kunt bedenken”, zegt hij. “Het is verbazingwekkend dat een onderneming als Bayer deze overname destijds bestuurlijk heeft doorgezet.” Monsanto stond voor de overname al bekend als een partij die milieuschade aanricht. Bayer, traditioneel een degelijk Duits medicijnenbedrijf bekend van de aspirine die het reeds in 1899 op de markt bracht, betaalde een vermogen voor een fabrikant van omstreden bestrijdingsmiddelen. Een partij die bovendien een zeer slecht imago heeft in milieukringen wegens productie van pesticiden en het genetisch manipuleren van voedsel. (=einde citaat).
  Als ik nu de rol zie van Bayer in dit Covid 19(84) complot, zoals duidelijk blijkt uit de tekst gepubliceerd bij WTK, met dan vooral de toespraak van Oerlich , dan is imo de overname van Monsanto door Bayer geen toeval. Een overname die niet in het belang was van Bayer. Gebeurde deze overname vrijwillig of werd deze bevolen door de occulte machten achter de NWO ??? Diende men in Duitsland ook te beschikken over een “betrouwbaar bedrijf “ (sic), om het Duitstalige gebied te bewerken, via Monsanto en de financiële belangen die er achter schuil gaan ?? En waarbij de verkopers van de aandelen van Monsanto er “en passant” ook nog iets aan verdienden.
  Het probleem met dergelijke zakelijke transacties is, dat deze zich afspelen achter de schermen, waar buitenstaanders geen zicht op hebben. Het is pas jaren later dat er het één en ander kan duidelijk worden.

 2. Sub Rosa.
  Thierry Baudet wordt door oa het cidi voor de rechter gedaagd omdat hij uitingen heeft gedaan wat als bagataliseren van de holocaust wordt gezien maar ik denk dat het onterecht is omdat er heel veel vergelijkingen te maken zijn met de tweede wereld oorlog en niet alleen Baudet doet dat.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Martin_Schulz Sinds vandaag de nieuwe bondskanselier van Duitsland.Bij de EU waar hij zeer nauwe banden mee heeft zijn ook door anderen vergelijkbare opmerkingen gemaakt door bv Berlusconi die iets gezegd zou hebben in deze trant:Dat hij Schulz wel geschikt vond voor een rol als kapo in een film over Duitse concentratiekampen.
  Ene Godfrey Bloom zou dan weer Schulz in de rede gevallen zijn met de woorden “Ein Volk,Ein Reich,Ein Fuhrer” en ook noemde hij Schulz een “ondemocratische fasist”.
  De Duitsers roofden heel Europa leeg en dat gebeurd nu weer want nu las ik dat 150 miljoen Euro gereserveerd wordt voor de aankoop van een schilderij van wederom de familie Rothschild die eerder ook al voor 80 miljoen Euro per stuk twee schilderijtjes hebben verkocht aan Nederland en Frankrijk.Dit zijn gewoon verkeerde uitgaven van belastinggeld maar het gaat nog verder zo zou de belastingdienst 2,7 miljoen Euro boete hebben gekregen ivm de kindertoeslag affaire en dat lijkt netjes maar is dat niet omdat dan de belastingbetaler hoogstwaarschijnlijk de boete zal voldoen en niet zij die de boel besodemieterd hebben.Waarom zijn er nog geen ontslagenen gevallen en mensen voor de rechter gedaagd?
  Rutte en Hoekstra waren ook bij de toeslagenaffaire betrokken en zijn ook niet bestraft sterker nog Rutte kan mogelijk gewoon weer premier worden en Hoekstra komt ook in die coalitie.
  Dan kan het cidi wel Baudet voor de rechter dagen maar er gebeuren op dit moment nog andere dingen die erger zijn dan de woorden van Baudet vind ik zoals kaalplukkerij van heel het volk wat gewoon crimineel te noemen is omdat we de rijken steeds meer en veel rijker zien worden.
  De belastingdienst beboeten= belastingbetaler laten betalen
  Banken beboeten = cliënten laten betalen
  In beide gevallen gaande schuldigen dus vrijuit terwijl anderen betalen is dat recht?
  De gewone burgers en MKB zwaar belasten en beboeten maakt MKB en burgers kapot en het lijkt wel of dat ook de bedoeling is vooral wanneer we zien dat horeca/mkb moet sluiten terwijl de banken/multinationals gewoon open kunnen blijven zij hebben geen last van corona maar profiteren op grote schaal ten koste van anderen.

  1. Arnold, Inside info; De opdracht om dubbele paspoorthouders te blokkeren kwam van drh M.R. en werd via de pyramide naar beneden doorgezet. Klokkenluiders binnen de belastingdienst werden ontslagen. Nadat de beerput open ging werden belangrijke directeuren ( die konden gaan praten) ontslagen, interimdirectie werd aangesteld als damagecontrole. En nu worden medewerkers van de belastingdienst persoonlijk aangeklaagd (vanwege het opvolgen van orders) Ook de ambtenaren zijn niet veilig in deze kakistocratie.

  2. Het is een grote puinhoop op velerlei gebied en vaak worden mensen aangewezen om problemen op te lossen maar die doen dat niet integendeel Vijlbrief is chaos aan het organiseren en geen oplossing voor de toeslagenouders want hij had in zijn wetsvoorstel opgenomen dat arbeidsmigratie van buiten de EU mogelijk gemaakt moet worden wat toch wel vreemd is wanneer hij zegt te werken voor de toeslaggedupeerden.Van Huffelen daarvan is mij niet duidelijk wat zij doet maar wel dat ook zij geen oplossing bied en alleen maar aan het rekken is.Mogelijk denken zij wanneer we hulp (geld geven) is dat tegen ons gewenste beleid want we plukken liever zodat iedereen afhankelijk wordt van de “elite”.
   Senjutsu om naar buiten te brengen wat er echt mis is bij de belastingdienst hoef je daar niet meer werkzaam te zijn en kan samen georganiseerd de buitenwereld inlichten ook.
   De staat en dan met name de belastingdienst brengen veel mensen in de problemen en dat begint met belasting te heffen over bv uitgaven.Normaal betaal je alleen belasting over inkomsten en dat behoort het te zijn.In Nederland wordt BTW geheven over uitgaven en dat klopt niet omdat: 1.De meesten betalen hun boodschappen met geld wat na belastingafdracht over is gebleven.2. BTW is ook belasting dus betaal je nog eens belasting met geld waarover je al afgedragen hebt over uitgaven wat alles onnodig duurder maakt.
   Doordat alles onnodig duurder gemaakt wordt komen velen in de problemen waardoor ze bij vadertje staat moeten aankloppen wat de staat weer geld kost waardoor er nog meer belastingen geheven worden om dat vol te kunnen houden.Dat zal niet lukken want zolang de staat met miljarden strooit (vaak in de richting van multinationals en eerder (2008) banken) dan groeit de staatsschuld vroeg of laat enorm tot de schuld niet meer af te lossen zal zijn.Conclusie voor een groot deel zijn de “elite” zelf verantwoordelijk voor schulden die de staat krijgen zal en diezelfde “elite” kan later eisen gaan stellen.Wanneer ik als leek dit nu al zie dan moeten banken dat zeker zien en ervoor zorgen dat ze geen geld uitlenen aan de staat of mensen terwijl ze kunnen weten dat het niet terugbetaald zal kunnen worden de hypotheekcrisis is een voorbeeld hiervan want banken gaven wel leningen aan mensen terwijl ze moesten weten dat die het nooit zouden kunnen terugbetalen.Wordt het niet eens tijd dat banken net als burgers voor hun eigen gedrag verantwoordelijkheid nemen?
   Tevens is steun aan multinationals in mijn ogen niet terecht vooral niet wanneer ze gewoon dividend aan aandeelhouders blijven uitkeren of zichzelf bonussen blijven geven.De vluchtelingen komen daar nu nog bovenop en zal de behoefte om te lenen nog groter en sneller noodzakelijk maken maar ons hele sociale systeem zal komen te verdwijnen.
   Ploumen zat deze middag bij De nieuws bv en zei dat ze de grootste problemen wilde aanpakken dan hoop ik dat ze dit leest ener wat mee doet en dat geldt ook voor andere bestuurders/sters.

 3. Senjutsu overal zien we bestuurders enorm blunderen (lees problemen veroorzaken welke juist zij dienen te voorkomen). Tevens zien we te vaak dat bestuurders net doen of hun neus bloedt en doen alsof ze iets niet begrijpen terwijl het niet moeilijk is en met antwoorden rond de pot draaien terwijl het geen antwoord op de vraag is.Dan heb je nog (ik noem ze altijd popie jopie viguren) die in de kamer vaak het grootste woord hebben maar bij de minste geringste simpele vragen al in de problemen komen en terug vallen op voornoemde.Aukje de Vries(VVD),Jan Paternotte(D66) en mevr.Kuiken van de PVDA die dan ook nog vaak boos wordt en rood aanloopt zijn daar voorbeelden van maar ook anderen vertonen hetzelfde.De meest simpele zaken weten zij vaak geen oplossing voor terwijl het niet moeilijk is.Ankie Broekers-Knol ivm de asielzoekers bv.Gisteren tijdens het debat over het asielbeleid kwam er een mail bij een PVVer binnen dat in de buurt van wederom Ter Apel mensen door “asielzoekers” zouden worden mishandeld en de staatssecretaris zou er meteen achteraan gaan.Vanmorgen las ik dat conducteurs met mate geweld mogen gebruiken en voorzien worden van handboeien.Dit is ongelofelijk want deze mensen dienen beschermd te worden ipv dat zij zichzelf moeten verdedigen en ze zijn ook niet als bewaker of ordehandhaver opgeleid.Bij de vaccinatie kolder worden militairen ingezet en dat kunnen ze ook bij Ter Apel doen of gewoon een politiepost daar inrichten.Vaak wordt door Broekers-Knol gezegd dat iedere asielzoeker recht op de procedure heeft maar mensen die hier de boel verkloten terwijl bekend is dat ze uit veilige landen komen zijn geen asielzoekers maar gewoon relschoppers uit een ander veilig land die de situatie misbruiken.Pak ze op en zet ze vast of het land uit.Bij vreedzame demonstraties staat toch ook vaak de ME al klaar om op te treden niet waar?
  https://www.quotenet.nl/zakelijk/a38467900/nieuwsoverzicht-ing-betrokken-bij-financiering-wk-qatar-rembrandt-in-nederlandse-handen-voor-euro175-mln/
  Weer is de ING in opspraak zoals dat eerder ook gebeurde ivm witwas praktijken.Wordt het niet eens tijd om eens goed na te denken of het wel juist is dat banken steeds meer de macht krijgen?Zij bewaren ons geld en weten zowat alles van een ieder zijn/haar privé leven maar kennelijk zijn ze niet te vertrouwen wat je nu toch wel kan concluderen na alle ophef over meerdere banken omdat ze (de ene na de andere bank) nogal eens in de fout gaan.Misschien moeten we terug naar het loonzakje en meer cash? Was er niet ophef enige tijd terug over een man die aanraadde om ons geld van de bank te halen? Mogelijk is dat nog niet zo verkeerd.
  Als ik naar politieke debatten kijk dan denk ik vaak aan het boek van Larken Rose “Den Haag het meest gevaarlijke bijgeloof” Gertjan Segers (Christenunie) zei enige tijd terug dat hij nogmaals met Rutte regeren niet zag zitten en kijk nu eens hoe ze aan het onderhandelen zijn met Rutte,Kaag en Hoekstra.Het enige wat Segers doet is zorgen dat de afbraak verder gaat terwijl hij waarschijnlijk alleen maar erbij zit om aan voldoende zetels te komen zodat Rutte en Kaag samen met Hoekstra de dienst kunnen gaan uitmaken.Door nu kleine voordelen voor de partij binnen te halen en weer samen te werken met eerder genoemden zal dat niet in het landsbelang zijn integendeel (Groen links en de PVDA zijn ook partijen waar je zoiets van kunt verwachten).
  Bestuurders in de zorg hebben toegestaan dat zorg personeel ontslagen werd en nu roepen ze moord en brand omdat ze niet aan vakbekwaam personeel kunnen komen maar is het juist geen taak van bestuurders om rekening met de toekomst te houden en op zwarte scenario’s te rekenen? Deze morgen was er een bestuurster van een ziekenhuis bij WNL die vertelde dat ze nu mensen via uitzendbureau’s inhuren.Wanneer men over deze te korten aan personeel begint wordt nu al gezegd dat we met z’n allen toch wilden bezuinigen? De politiek zegt dat ook telkens zoals vele bestuurders dat ook doen.Maar wat een groepje mensen in Den Haag of in ziekenhuizen besluit en als wet geldt wordt niet automatisch door “ons allen” gekozen sterker nog aan de meeste mensen wordt niets gevraagd.Dus we hebben met z’n allen hiervoor gekozen is onzin,en dat blijkt wel uit de vele demonstraties toch? Die zouden niet plaats vinden wanneer iedereen het met het beleid eens is. Wetsveranderingen om bv mensen op een functie te kunnen behouden zullen ook veel mensen afkeuren denk ik,maar het gebeurd wel.

 4. Beste mensen, op Nibruru staat een vertaling van een artikel dat Henry Makow op zijn site publiceerde. Het betreft een reactie van niemand minder dan Jacob Rothschild op een ander artikel van Makow, dat ook in Engeland werd gepubliceerd. Het is heel bizar om te lezen en Rothschild bevestigd vanuit pure hoogmoed en arrogantie alle complotten. Lees het zelf:

  https://niburu.co/het-complot/16930-jacob-rothschild-laat-weten-wat-werkelijk-de-bedoeling-is

 5. Arend wanneer dit waar is dan geeft dat aan dat ze door de belangrijkste zaken te beheren de mensen willen knechten en tot hun dienaren te maken.Financiën-al het geld staat op de bank waar de ECB weer boven staat en daarboven de BIS waar zij het voor het zeggen hebben dacht ik.(corrigeer me wanneer het niet klopt aub).Ons goud ligt eveneens al in Canada en een deel in Londen,de rest bij DNB en je kunt je afvragen of we dat niet kwijt zijn en waarom ons goud niet allemaal bij de DNB ligt.Door via de EU,boetes,en dure energieprijzen te rekenen worden miljarden weggehaald uit landen waarbij ook nog de miljarden aan steun voor meestal de grootste bedrijven komt daar bovenop komen dan ook nog miljarden voor de hobby van Timmermans ivm de niet bestaande Co2 problemen.De bomen zijn nog net zo groen als 50 jaar terug,ik heb nog net zoveel zuurstof als vroeger,de zeespiegel zie ik ook nauwelijks stijgen misschien een beetje als je met een vergrootglas kijkt,er wordt gezegd dat de ijskappen smelten terwijl we alleen maar meer koude zien in bv landen die dat niet gewend zijn en schepen komen zelfs vast te zitten in ijs.Ook wordt gemanipuleerd en spreekt men zelfs over de zon te willen verduisteren om opwarming tegen te gaan en natuurlijk hebben we H.A.A.R.P wat juist de ionosfeer opwarmt door enorm veel stroom wat voor opwarming zorgt. Tegenstrijdig want aan de ene kant willen ze koelen terwijl ze ook gelijktijdig verwarmen.Al Core is met dat fabeltje begonnen maar het is in mijn ogen gewoon fakenews omdat het maar een paar doelen dient en dat is landen kaal plukken en verarmen en meer rijkdom en bezit aan mensen die dit verzonnen hebben geven en natuurlijk een reden te hebben om maatregelen in/door te voeren zoals ook met covid het geval is. Overbevolking is een kwestie van verdelen in Australië kun je bv uren lang rijden en niemand tegen komen de enigen die teveel zijn zijn machtswellustelingen die alles doen om hun doelen te bereiken.Vlees en boeren moeten weg omdat ze in laboratoriums ontwikkeld ongezond voer willen verkopen en om te voorkomen dat boeren terug komen azen ze op deze bedrijven en bouwen ze gelijk akkerbouwgrond vol zodat daar niet meer voedsel geteeld kan worden terwijl de vraag naar voedsel zal stijgen vooral nu ze de deur voor Immigranten en asielzoekers wagenwijd open zetten en mogelijk kan dat tot zoals velen voorspellen tot chaos leiden.Die QR code en digitalisering zijn ook een groot gevaar want dan gaan machines ieders leven bepalen zoals in China al gebeurd.Deze man kan wel beweren dat er niets tegen te doen is maar daar ben ik niet zo zeker van want waar een wil is is een weg en gelukkig zien steeds meer mensen wat er echt gaande is en wie daar verantwoordelijk voor zijn.
  https://stichtingvaccinvrij.nl/pfizer-valt-door-de-mand-rapport-onthult-dat-dit-bedrijf-over-lijken-gaat/ benieuwd of dhr Kaptein nog naar WNL of een ander praatprogramma gaat om uitleg te geven zoals hij eerder ook de moeite deed om vaccines aan te raden.

  1. PS
   Ollongren (Bilderbergster) zei tijdens het debat gisteren dat statis houders snel een huis moeten krijgen om integratie te bespoedigen want daar hebben ze een dak boven het hoofd en een tafel/bed voor nodig.Dergelijke drogredenen moeten ze al aanspreken want als ze het nog niet weet een tent of tijdelijke opvang heeft een dak en een bed en tafel.Ook denk ik dat iemand die echt in zijn eigen land bedreigt wordt met de dood blij zou zijn met een tent en eten in een veilig gebied.Zij die klaagden kunnen dus goed mensen uit veilige landen zijn die ook de buschauffeurs bedreigen en bespuwen.Ankie Broekers Knol zou daar niet eens op moeten ingaan en dergelijke lieden verwijderen.Heumensoord toen ik dienstplichtig militair was in de jaren 80 heb ik ook daar in een tent geslapen en wanneer het goed genoeg is voor militairen (ook uit het buitenland) is het ook goed genoeg voor een vluchteling lijkt mij. Het lijkt wel of ze chaos wil veroorzaken vooral wanneer ze telkens zegt niets te kunnen terwijl dat wel kan.

  2. Hey Arnold.

   Vergeet vooral niet dat zij die de mensheid willen verslaven, zelf de grootste slaven zijn van hun satanische meesters, Maar ja zoals het spreekwoord al aangeeft, komt hoogmoed voor de val. Daarnaast zijn zij de grootste lafaards die er bestaan. Zij hebben zich altijd verschuild achter hun legers, hun wapentuig en politiemachten en laten die de kastanjes uit het vuur halen.

   Voor hen is het einde van hun macht voorbij en zullen zij vernietigd worden door de dooskrachten, die zij hier op Aarde representeren.

   Om nama Shiva

 6. Het zou de “onderhandelaars” gelukt zijn om een (nieuwe) coalitie samen te stellen en dat zou vandaag of morgen bekend gemaakt worden.Ook zouden ze rekeningrijden willen invoeren en dat terwijl ze nog niet eens missionair zijn.Is het niet zo dat een demissionair kabinet ALLEEN BELANGRIJKE LOPENDE ZAKEN MAG AFHANDELEN? ALS DEMISSIONAIR KABINET DAN ZELF BEPALEN TE ONDERHANDELEN OM TOT EEN NIEUW KABINET TE KOMEN IS GEEN LOPENDE ZAAK MAAR IETS NIEUWS OMDAT HET TIJDENS HUN MISSIONAIRE PERIODE NIET EENS AAN DE ORDE WAS.Het was voor velen allang bekend dat Rutte,Kaag,Hoekstra hoe dan ook terug zouden komen en Christenunie zorgt daar mogelijk voor wanneer het doorgaat.Ook is het geen nieuwe coalitie maar gewoon de oude en dat betekend dat een demissionair kabinet zelf bepaald terug te komen nadat ze wegens schandalig bestuur afgetreden zijn als boete doening terwijl ze na aftreden zelfs meer hebben verziekt en geregeld dan toen ze missionair waren.
  Rekenen ze nu weer op een nipte meerderheid in de kamer door de partijen die zelf in de coalitie willen plaatsnemen want dat is bedrog en zo afgesproken en mag niet als rechtsgeldig aanvaard worden.Behoord ook niet eerst een onderzoek naar eventuele ambtsmisdrijven van oa Rutte en Hoekstra gedaan te worden ivm de kindertoeslagaffaire om te voorkomen dat mensen die een strafblad zouden kunnen hebben Nederland gaan besturen? Vaak wordt gezegd dat ze gehoor geven aan de uitslag van de kiezers en grotere onzin bestaat niet omdat de verkiezingen al lang geleden zijn en er veel gebeurd is zoals het uiteen vallen van het CDA en vele wisselingen op functies en ook zijn er mensen vertrokken.Nieuwe verkiezingen lijken dan ook meer op hun plaats.Rutte beloofd veel maar vergeet ook veel en kan zich vaak iets niet herinneren en dat duid op een vorm van beginnende dementie en zo iemand mag geen land besturen maar zou uit de politiek weg behoren te gaan.Liegen is hem ook niet vreemd en dat willen we toch niet weer?
  Achterdeurtjes politiek vind hij en mogelijk ook andere coalitiegenoten geen probleem en doen ze maar al te graag en vaak.Gisteren was dhr van Dijk van de SP aan het speechen en toen kwam naar buiten dat de EU wilde dat er geen openbaar debat zou plaats vinden over het samenstellen van een interventiemacht (ca 6000 man) en een Europees leger wat uiteindelijk onder bevel van de EU komt te staan natuurlijk.Vaak ook wordt vanuit die EU bevolen en inspraak is onmogelijk want de Europese Commissie bepaald zelfs al voor Nederland.De kamer wordt vaak niet of te laat geïnformeerd ook niet door het afgetreden kabinet of mogelijk “nieuwe” kabinet De eerste en tweede kamer hebben ze buitenspel willen zetten en de tweede kamer heeft nu al niets meer te vertellen want telkens geeft een nipte meerderheid de doorslag en daar rekenen ze op.Dergelijke oplichterij dien verwijderd te worden en zeker geen herkansing te krijgen en we staan op het punt dat dit wel kan gaan gebeuren want met dezelfde partijen verder gaan zal niets veranderen behalve dat het land nog verder kapot gemaakt wordt.Net als Rutte heeft ook Grapperhaus banden met de elite omdat hij advocaat is geweest voor grote bedrijven op oa de Zuid As en het lijkt me sterk dat hij mogelijk voormalige cliënten nu ineens zou tegenwerken maar hij gaat wel over politie,leger en maakt voor de burgers vrijheid ontnemende regels en wetten die hijzelf als één van de eersten overtrad wat hem een strafblad had moeten opleveren wat niet gebeurd is maar de regels werden gewoon aangepast zodat voorkomen werd dat hij had moeten aftreden is dat eerlijk of rechtvaardig? Vind u dat voornoemde voorbeelden correct zijn dan steunt u de coalitie en bent u tegen verbetering.Dit is mijn mening.

 7. PS.
  Wat steunt u als u deze coalitie verder laat gaan?
  1.Recht zal afgebroken worden.
  2.Armoede zal toenemen.
  3.Groningers en toeslagouders zullen geen oplossing geboden worden.
  4.Eigendommen zullen afgepakt worden (denk aan onteigenen van boeren).
  5.De staatsschuld zal enorm en onaflosbaar oplopen waardoor banken eisen kunnen gaan stellen.
  6.Huis uitzettingen zullen toenemen.
  7.Meer vreemdelingen zullen binnenkomen die ook onderhouden moeten worden waardoor ons
  sociale systeem zal verdwijnen.
  8.U bent niet langer een mens maar een nummer in een alles overziend en controlerend digitaal systeem. Ook nu al met het burgerservicenummer bent u geen mens meer.
  9.Meer mensen in het land betekend meer voedsel nodig maar het tegenover gestelde gaat gebeuren goede akkerbouw grond wordt met zonnepanelen,windmolens en huizen vol gezet en
  boeren zullen sterk in aantal afnemen wat door belastinggeld te betalen aan boeren om ze te laten stoppen verergerd wordt en natuurlijk zullen de veestapels ingekrompen worden.
  10.We zullen aan eisen moeten voldoen omdat anders uitsluiting zal volgen zoals in China ook al gebeurd wat ze nu al willen met de ongevaccineerden.
  11.Telkens spreken ze over tekorten aan opvangplaatsen voor “asielzoekers” of is een groot deel
  aangemoedigd door Soros? Maar nooit spreken ze over dat de toestroom gewoon te groot is.
  12.Nu al krijgen “statishouders” voorrang bij het huisvesten wat gaat volgen?
  13.Nederland wordt veranderd in een derde wereldland zeg maar dag met uw handje tegen de welvaart
  Voorkom dit scenario door Rutte,Kaag,Hoekstra en de Christenunie niet hun zin te geven.
  Zorg dat politie en leger weer voor de burger waakt en niet voor de elite.

  1. Quote:[“Voorkom dit scenario door Rutte,Kaag,Hoekstra en de Christenunie niet hun zin te geven.”]
   Door te gaan stemmen op partijen die niet meegaan met die agenda? Waarom denk je hoe het komt dat die leugenaar en nog steeds zit terwijl iedereen denkt dat stemmen eerlijk geteld worden?
   Iemand die vals speelt bij het kaarten kun je natuurlijk de deur wijzen of zelf opstappen maar stel zo iemand wil niet weg of je wil zelf niet weg, omdat je er zelf woont bijv., dan zul je toch naar andere middelen moeten grijpen. Zo zit het ook met de smeerlapperij waar we nu mee te maken hebben. Zonder enig moraal, zonder enige ethiek. De rechtsstaat is al gesaboteerd dus daar ga je.

   Trouwens even wat heel anders. Je schrijft; Heumensoord, mil.dienst, 80’er jaren. Dan moet ik denken aan luchtmacht, kazernes in Nijmegen en 1978 toen ik daar moest opdraven. 223 sqn.

 8. robvdz.
  Rob je hebt het goed alleen ik zat bij de landmacht en was in Seedorf gelegerd maar we moesten naar de vierdaagse van Nijmegen toe.Bij de Gofferthal moesten we wachtlopen bij tenten waar 500 vrouwen (militairen) onderdak hadden.Het is niet allemaal kommer en kwel.En stemmen heeft geen zin vooral niet nu het papieren stemmen niet meer zal mogen.Digitaal maakt fraude makkelijker en natellen moeilijker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.