Advertentie

Canada straft?? Euthanasie truckers-huisdieren..!!


X
X

Canada straft??
Euthanasie truckers-huisdieren..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Op dezelfde dag dat video’s opdoken van Ottawa en Quebec politie die zich klaarmaken om vreedzame FreedomConvoy-supporters in de hoofdstad te lijf te gaan, heeft de Ottawa regering demonstranten gewaarschuwd dat hun huisdieren in beslag genomen kunnen worden na hun arrestatie. Bovendien blijkt uit verklaringen van de Ottawa Humane Society dat zij eenzijdig elk dier mogen euthanaseren dat zij ‘niet geschikt achten voor adoptie’. Arbitraire gedrags- en gezondheidstesten zouden worden gebruikt om tot die beslissing te komen.

Deze beslissingen over het leven van het huisdier van een vrachtwagenchauffeur zou dan dus worden genomen zonder hun instemming of medeweten, terwijl zowel de chauffeurs als de huisdieren, voor onbepaalde tijd gevangen worden gehouden via de noodbevoegdheden van het Trudeau-regime..! Inmiddels blijkt dat de politie van Ottawa aan het oefenen is, voor een optreden tegen de truckers-convooien. Het lijkt allemaal op het gevecht van een mug tegen een olifant, want het gaat natuurlijk niet alleen om de truckers; hun vrachtwagens staan als vreedzame tanks in de straten van Ottawa en blokkeren het normale leven.

Trudeau kondigt voor het eerst in geschiedenis Noodwet af..
Deze week, op 16 februari 16.30 uur, riep premier Justin Trudeau voor het eerst in de geschiedenis van Canada de noodwet uit, de zg. ‘Emergencies Act’. Als onderdeel van de krankzinnig ruime bevoegdheden die deze premier inmiddels heeft genomen, binnen deze wet, heeft Trudeau’s regering nu banken dictatoriaal het groene licht gegeven om de rekeningen te bevriezen of op te schorten van iedereen van wie wordt aangenomen dat hij financieel heeft bijgedragen aan het konvooi. Let wel, daarbij hoeft er naar zijn zeggen, geen gerechtelijk bevel nodig te zijn.

Bovendien kan de regering nu sleepwagens dwingen – ja, dwingen – om de voertuigen van de deelnemers aan het konvooi weg te slepen, iets wat verschillende sleepbedrijven gedurende het hele protest geweigerd hebben te doen. Trudeau heeft niet uitgelegd wanneer hij zijn nieuw verworven bevoegdheden zal teruggeven..

Per decreet heeft de hoogste machthebber van Canada de banken dus nu gemachtigd om alle tegoeden te bevriezen die geacht worden vrijheidsprotesten in Canada te ondersteunen. Het is duidelijk dat Trudeau krampachtig probeert indruk te maken op de massale groep FreedomConvoy-truckers. Bovendien moeten banken, volgens vice-premier Chrystia Freeland, nu iedereen bij de RCMP (Royal Canadian Mounted Police) aangeven, van wie zij denken dat die rechtstreeks met het konvooi samenwerkt of deelneemt.

Daartoe breidt de regering de -let wel- ‘antiwitwasregels’ uit tot crowdfundingplatforms, zoals GiveSendGo (HIER). Chrystia Freeland hierover:

“Wij verruimen de reikwijdte van Canada’s regels tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme (!!), zodat zij ook gelden voor crowdfundingplatforms en de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken.”

En nu de… HUISDIEREN van de truckers..!
Maar het mogelijk blokkeren van de rekeningen van de truckers is maar één van de maatregelen. Nu richt Trudeau’s focus zich op de huisdieren van de truckers. De ‘Ottawa By-law’ schrijft in een Tweet, die je hieronder ziet (poedel).“Attentie dierenbezitters bij [de] demonstratie, als u niet in staat bent om voor uw dier te zorgen als gevolg van handhavingsacties, zal uw dier [worden] geplaatst in beschermende zorg voor 8 dagen, op uw kosten. Na 8 dagen, als er geen regelingen zijn getroffen, zal uw dier worden beschouwd als afgestaan.”

Zoals iedereen met ervaring in de huisdierenzorg of dierenasiels weet, betekent “afstand doen” dat het eigendom van huisdieren wordt overgedragen aan dierenasiels, waar de huisdieren worden ondergebracht in afwachting van een toekomstige eigenaar die hen adopteert of die hen euthanaseert.

Zoals Adopt-a-Pet uitlegt: “Wanneer er in asiels geen kennelruimte meer is, laat men soms zelfs gezonde adoptiehonden inslapen. Sommige asielen hebben gewoonweg niet de mankracht om tijd door te brengen met elke hond, dus brengen ze het grootste deel van hun tijd alleen door in een kleine kooi… Wat waar is in elk asiel is dat wanneer je een hond opgeeft, wat er met hem gebeurt volledig uit je handen is.”

Het is niet duidelijk hoe lang de Truck-Convoy supporters kunnen worden opgepakt voor vreedzaam protest, maar de regering is duidelijk geweest dat het kan oplopen tot een jaar gevangenisstraf, naast een mogelijke boete van CAN$ 100.000. Deze maatregel is weliswaar uitermate verachtelijk, maar kan niet als een verrassing komen, aangezien autoritaire regimes vaak hun toevlucht nemen tot dergelijke maatregelen wanneer zij onder druk staan. En natuurlijk is er sprake van een autoritair regime; Trudeau is feitelijk in paniek, want deze maatregelen raken kant noch wal en dienen slechts als ‘afschrikking’..

Vorig jaar euthanaseerde de Australische regering 15 reddingshonden, waaronder tien puppy’s, in een dierenasiel om ‘de verspreiding’ van COVID onder het totaal aangeslagen personeel te stoppen.Op dit moment worden alle Canadezen nog steeds gegijzeld na Trudeau’s beroep op de noodwet, waarbij Canadezen die het konvooi financieel steunden, bedreigd worden met de mogelijke bevriezing van hun bankrekening. En dan nu de huisdieren? Deze dieren, honden en katten, zijn slechts het laatste doelwit van een regering in chaos..!

2 gedachten over “Canada straft?? Euthanasie truckers-huisdieren..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.