Advertentie

Je zal toch een ‘wappie’ zijn. Falende vaccins!


X
X

Directeur van Ichilov-ziekenhuis in Israël:

“80% ernstige COVID-gevallen
is volledig gevaccineerd”..!!

x
De uitspraak van professor Yaakov Jerris van het Ichilov-ziekenhuis in Israël doet nogal een uitspraak..! En die luidt: “Het Covid-19-vaccin heeft geen invloed op ernstige ziekte”. De situatie is in de praktische ervaring berustende analyse van dr. Jerris VOLKOMEN OMGEKEERD als iedereen meldt.. Het zijn vooral de gevaccineerde patiënten, in plaats van de ongevaccineerde COVID-patiënten, die voor de overbelasting zorgen! Prof. Yaakov Jerris, directeur van de coronavirusafdeling van het Ichilov Ziekenhuis, is de situatie volledig omgekeerd, meldt Arutz Sheva.

Letterlijk vertelde dr. Jerris het zo aan Channel 13 News:

“Op dit moment zijn de meeste van onze ernstige gevallen gevaccineerd. Deze mensen hebben ten minste drie injecties gehad. Tussen de zeventig en tachtig procent van de ernstige gevallen zijn gevaccineerd. Het vaccin heeft dus geen betekenis voor de ernstige ziekte, daarom is slechts twintig tot vijfentwintig procent van onze patiënten ongevaccineerd.”

 

Steeds meer berichten komen ons onder ogen, over sterke bijwerkingen van de vaccins. En omdat de vaccins MASSAAL zijn toegediend, krijg je natuurlijk ook een enorm aantal mensen, dat met zéér ernstige bijwerkingen te kampen krijgt. We nemen aan dat hier onderzoek naar gedaan wordt. Mochten we op dit gebied je nieuws kunnen aanreiken, dan zullen we dat zeker doen.

In ieder geval geen ontwikkelingen om als ‘wappie-site’ blij te worden/zijn.. De vele, vele bijwerkingen, die kerngezonde mensen moeten ondergaan, zijn absoluut treurig. Mensen die bang gemaakt zijn, in Nederland door ene De Jonge, die doodleuk vertelde dat je ‘je moest laten vaccineren, omdat je anders ziek zou worden’. Meer opties waren er niet. Je eigen immuunsysteem dat je beschermt tegen COVID-19 was voor De Jonge kennelijk geen optie..?

Wij moesten denken aan de 911-uitspraak van George Bush jr. toen hij riep dat je óf voor de terroristen was, óf voor ‘ons’, waarmee hij dan zijn regering bedoelde.. Valse retoriek die inslaat bij mensen op een diep niveau. Zo ook de geraffineerde quotes van Hugo de Jonge..! ‘De-man-met-de-schoenen’… Enfin, de situatie is wereldwijd aan het keren. Deze uitspraken van professor Jerris, tonen dat aan. Israël, één van de landen met de hoogste vaccinatiegraad in de wereld, komt van een koude kermis thuis..!!

 

10 gedachten over “Je zal toch een ‘wappie’ zijn. Falende vaccins!

 1. Ha die Guido!

  Lang geleden. Heb jij voor WTK ook een Telegram account? Ik kan het tenminste niet vinden. Ik zit er inmiddels alweer meer dan een jaar nadat mijn Fakebook account werd verwijderd.

 2. 🙁 De eerste kamer heeft gesproken. Covid staat nu op Lijst A. De spoedwet wordt verlengd. En ook zal er een PERMANENTE corona-wet worden gemaakt. Vandaag is de democratie gestorven. Nu weten we waarom we allemaal naar de Oekraïne moeten kijken. 🙁

  1. Ik hoorde vanmiddag 4 jachtvliegtuigen laag overkomen vliegen en ik en iemand anders die ook keek zeiden tegen elkaar, “dat is het eerste teken van de oorlog die ze aan het uitdokteren zijn”. Covid is mislukt en nu komt plan B en C. Plan B is oorlog trappen met Rusland en C is de Klimaat idioterie. Als we dat allemaal achter de rug hebben komt plan D, de alien agenda met de holografische beelden waar NUTUURLIJK ook weer iedereen instinkt. Ja, d’r komt een nieuwe wereld aan maar niet voor niks.

  2. ikzie.
   Mijn mening is dat de VS,EU en hun bondgenoten de dienst uitmaken waarbij de bondgenoten eigenlijk niets te zeggen hebben.De Nederlandse regering staat allang buiten spel en het enige waar ze zich voor laten gebruiken is om met wetsvoorstellen en andere zaken die de EU wil akkoord te gaan zodat de EU officieel gedekt is.Zelfs het Europees parlement heeft niets in te brengen omdat de Europese commissie wel bepaalt wat er moet gebeuren.Daarom hebben ze destijds ook het zogenaamde vijgeblad bij gevoegd.
   Natuurlijk is het voor hier in Nederland vreemd dat terwijl deze week zowat alle covid-maatregelen werden los gelaten omdat covid nauwelijks nog een rol speelt en bijna geen gevaar meer is de eerste kamer de noodwet verlengt en covid de A status toebedeeld.
   De oppositie is een zwak zootje dat alles maar lijkt goed te vinden terwijl een noodwet en de a status toch echt voor levensbedreigende ziekten bedoeld zijn.Covid is niet een gevaar voor het hele Nederlandse volk op dit moment want dan zou het wel erg vreemd zijn om juist nu de maatregelen zowat allemaal te schrappen.De afspraak met de oppositie is ook dat zodra de noodwet geschrapt kan worden dat ook zou gebeuren en om een nauwelijks nog aanwezig virus tot a status te verklaren is al helemaal onbegrijpelijk en schandalig.
   Dit duidt erop dat covid misbruikt is/wordt om wetten aan te passen of toe te voegen met andere bedoelingen dan waarvoor ze zeggen dat het is.Het gaat niet om het bestrijden van covid maar het is een val om mensen hun vrijheid in te perken en “gevangen” te houden in het web van de dictatuur.Iedereen is nu blij en velen gaan carnaval vieren en vergeten dat morgen de noodwet weer uit de kist gehaald kan worden waardoor we terug bij af zijn en het hele verhaal weer opnieuw begint.Het wachten is op een nieuwe variant die veel gevaarlijker dan omikron zal blijken te zijn of een compleet nieuw virus. En dat gaat gebeuren vermoed ik.Was de noodwet niet verlengt dan moest het weer door de oppositie goed gevonden worden terug in te voeren en dat omzeilen ze nu.Ook de sancties tegen Rusland zullen Poetin niets uitmaken maar wel Nederlandse bedrijven de kop kosten die zaken met Rusland doen en in het slechtste geval zal er geen gas meer zijn.Hoe dan ook alleen is dit in het belang van de grote bedrijven (multinationals) banken en aandeelhouders die uiteindelijk willen over blijven op een monopolieplaats zodat zij heer en meester zijn.

 3. Een ding is hierbij te hopen en dat is dat de oorlog die nu ontketend is door de deepstate snel zal worden gevolgd door de strategische zet van Trump om de macht weer terug te pakken.

  1. Bekijk als je wilt deze video en wie weet is het inderdaad Trump die met Poetin de afspraak heeft de Deep State op te ruimen, te beginnen in de Oekraïne. De Oekraïne is het bolwerk van de Deep State, waar oa. de zoons van Biden, Pelosi en Kerry hun miljoenen bijeen graaiden en waarbij oa. Resident Biden als de ‘Big Guy’ miljoenen kreeg toegeschoven. De Oekraïne werd door de Deep State als witwasland gebruikt en als hun vluchthaven als het ze in de VS te heet onder de voeten zou worden.
   https://rumble.com/vvsq5l-ep-2711b-planned-long-agods-stronghold-and-bio-weapons-destroyedtrump-never.html

  2. We hebben gezien dat er mogelijk geknoeid is met verkiezingsuitslagen zodat Biden de president werd.In Nederland kan hetzelfde gebeurd zijn om Rutte (die toch echt alles voor “de elite” zoals de EU en handlangers doet) weer premier te laten zijn.Nu zitten zelfs Bilderbergsters op bv Financiën en DEFENSIE net VOOR de inval van Oekraïne door Rusland en dat kan geen toeval zijn.Rutte en aanhang hebben heel welvarend Nederland kapot gemaakt en Rutte heeft zijn benen uit zijn kont gelopen toen met het Oekraïne verdrag (is dat toeval wanneer we nu zien wat er gebeurd in Oekraïne?).Wanneer politici spreken over vrije democratie liegen ze want dat hebben we niet meer omdat de “leiders” zowel op landelijk niveau maar ook op gemeentelijk niveau zelden of nooit naar het volk luisteren en gewoon doen wat zij opgedragen krijgen of wat hen het beste uitkomt.Ook het afschaffen van het referendum door Ollongren die nu minister van DEFENSIE is geeft aan dat zij niet het volk vertegenwoordigd maar een andere agenda en dat ze het volk niet eens wil horen laat staan er iets goeds voor doen.Nog een voorbeeld van bedrog was het ondertekenen van het verdrag van Lissabon door Balkenende terwijl hij wist dat uit het referendum toen een duidelijk NEE gekomen was.Ook de MSM misdraagt zich gruwelijk door bijna altijd en overal wanneer er weer iets gebeurd direct met de vinger naar Poetin te wijzen meestal zonder dat daar bewijs voor geleverd wordt.Eerder zagen we dat met MH 17 omdat de MSM telkens spreekt van dat Rusland dat gedaan heeft.Feit is op dit moment dat de zaak voor de rechter ligt en dat er helemaal nog GEEN uitspraak is.(Er zouden verdachten zijn).
   Poetin had het over denazificatie en opvallend is dat daar door de MSM niet op wordt door gevraagd.Bestaat het AZOV bataljon en lopen die oorlogsmisdaden te plegen in tenue met nazi tekens erop? Hebben zij zich verschrikkelijk misdragen tegen seperatisten of pro Russen in loegansk en andere gebieden? (De telegraaf noemde destijds met MH 17 seperatisten al moordenaars).Maar de seperatisten waren wel de mensen die lichamen hebben geborgen en ook hebben zij ervoor gezorgd dat mensen weer naar huis gebracht werden.Oekraïne (het leger) ging als Rutte zijn bevriende land gewoon door met vechten tegen de seperatisten waardoor men niet op de rampplek kon komen.Waarom hebben zij toen geen wapenstilstand ingevoerd om Nederland de gelegenheid te geven om lichamen te bergen? Aan het einde van de tweede wereld oorlog werden burgers gedwongen om met panzerfausten te vechten tegen de Russen en geallieerden en wie weigerde werd vermoord ook al was bekend dat de oorlog verloren was.Oekraïne vandaag de dag staat tegenover een wereldmacht wat zij nooit zonder hulp zullen winnen en ook nu dwingt Zelensky mannen van 18 tot 60 jaar te vechten en trekt hij hele gezinnen/families uit elkaar en velen gaan gewoon gedwongen een wisse dood tegemoed.Burgers moeten molotovcocktails maken maar komt dit alles niet op het gedrag van toen door de Nazi’s
   neer en is dat gewoon hetzelfde?
   Ook probeert Zelensky het westen in een derde wereldoorlog te trekken door te proberen de NAVO erbij te betrekken en te vragen of hij nu nog EU lid kan/mag worden.Tot nu toe zonder resultaat wat voor Zelensky bevredigend is maar we lopen over de rand van de afgrond en één gek is genoeg en daar zijn er helaas teveel van binnen politieke kringen.
   Ook 200 luchtafweer raketten naar Oekraïne sturen zal het lijden aan alle zijden verlengen en dat terwijl Ollongren toch ook moet zien dat Oekraïne dit nooit kan winnen van Rusland of zij moet meer weten natuurlijk.In mijn zienswijze wordt er erg smerig spel gespeeld waarbij Nederland niet als laatste aansluit.Dit is zoals altijd mijn mening en niet meer dan dat.

 4. Yep, ik ben het met je (arnold2) eens, er valt een hoop corruptie te achterhalen en openbaren.

  Wat de corrupte nep nieuws media betreft schreef ik vandaag voor mijn Telegram account het volgende:

  EVEN RELATIVEREN

  De gevestigde media draaien overuren om Poetin zo zwart als pek te maken en ik wil niet beweren dat het allemaal goed is wat hij doet, politiek, in welk land dan ook, stinkt. Maar de gevestigde media brengen maar wat graag de beelden vanuit bv. Moskou waar demonstranten tegen Poetin hardhandig in elkaar worden gemept en ik ben het ermee eens dat dat niet oké is. MAAR… waarom hebben deze zelfde, zogenaamd ‘bezorgde’ en ‘menslievende’ media, de beelden niet of nauwelijks uitgezonden van de wereldwijd miljoenen vreedzaam demonstrerende demonstranten tegen de corona maatregelen waar bij schering en inslag vele van hen door de politie met de wapenstok in elkaar werden gemept, soms zelfs door drie of vier agenten tegelijk in elkaar gestompt en geschopt werden, waar politiehonden op los werden gelaten, door paarden werden vertrapt, waar rubber kogels en traangas op af werden geschoten en ze werden gearresteerd omdat ze hun grondwettelijk recht om te protesteren waar maakten?

  Waar waren de venijnige en beschuldigende aantijgingen van de media aan de Amerikaanse leiders Bush, Clinton en Obama toen die een aantal landen (een stuk of 7) binnenvielen en daar met grof militair geweld de politieke leiders hebben afgezet en soms om het leven brachten? Er zijn bij al die Amerikaanse bemoeienissen in die landen miljoenen (!) dodelijke slachtoffers gevallen waarvan het merendeel burgers. Maar de media wisten het altijd zo te verdraaien dat het niet de schuld van Amerika was, of men negeerde het simpelweg.

  Wat zouden de media aan nieuws brengen als Rusland bv de Amerikaanse staat Alaska via een kleurenrevolutie zou opjutten zich af te zonderen van de VS en om daar de politieke leiders zwart te maken en af te zetten en er Russisch gezinde leiders voor in de plaats zou zetten? Om er vervolgens Russische militaire bases te bouwen pal aan de grens met Amerika! De media zouden er zelf schreeuwerig op aandringen dat Amerika met inzet van het leger de Russen zou moeten verdrijven en als dat ten koste zou gaan van enkele (of vele) burgerslachtoffers, dan moet dat maar, allemaal voor het ‘goede Westerse doel’. Iedereen die een beetje op de hoogte is van hoe Oekraïne in 2014 door de Amerikanen is ingepalmd (gestolen is een betere omschrijving), weet dat het exact is gegaan zoals in mijn bovenstaand voorbeeld.

  We weten (tenminste degenen die wakker zijn) dat diezelfde media al 2 jaar liegen en bedriegen over ALLES wat met corona te maken heeft. Waarbij zij hebben getracht iedereen een verlammende angst aan te jagen voor een gewone griep, waarbij statistieken en cijfers moedwillig werden (en nog steeds worden) verdraaid om hun zogenaamde gelijk aan te tonen. Waarbij zij een duivels vaccin ophemelden, maar pertinent de gruwelijke bijwerkingen en dodelijke slachtoffers daarvan verzwegen. Waarbij zij hartgrondig, in navolging van de valse Westerse politici, goedkope maar zeer werkzame medicijnen tegen corona verketterden als zijnde paardenmiddelen, met als gevolg daarvan ontelbare doden die voorkomen hadden kunnen worden. Waarbij zij de vele tienduizenden artsen, virologen, wetenschappers en een paar politici en journalisten die een heel ander verhaal vertelden figuurlijk over de kling joegen.

  En zo zijn er vele voorbeelden te geven van een hypocriete, leugenachtige media die ten alle tijden de kant van de Westerse politici kiezen en waarvan we weten (tenminste zij die hun eigen onderzoek hebben gedaan) dat nagenoeg de GEHELE gevestigde media is opgekocht door de elite (ook wel Deep State genoemd) en hierbij gaat het gezegde 100% op: ‘wiens brood men eet, diens woord men spreekt’, of nog zo één: ‘bijt niet in de hand die je voedt’.

  Dus relativeer wat je vandaag de dag aan propaganda over Poetin en de Oekraïne door de media krijgt voorgeschoteld. De volgende video van 25 minuten (zolang die nog niet door Deep-State-Youtube is verwijderd) helpt enorm bij dat relativeren, professor en oud NRC-journalist Karel van Wolferen en momenteel hoofdredacteur van het magazine Gezond Verstand, geeft een geschiedenislesje over hoe de Amerikanen Oekraïne hebben overgenomen en daar een Amerikaans gezinde puppet regering hebben geplaatst en schriftelijke beloftes aan Rusland klakkeloos hebben geschonden.
  https://www.youtube.com/watch?v=RdupTL7u3MU

  1. Hoi Paul.
   https://www.ninefornews.nl/het-pentagon-wil-niet-dat-je-deze-documenten-over-biolabs-in-oekraine-ziet/
   Dit ter aanvulling omdat je het over liegen van de MSM had in verband met corona gedurende twee jaar.Eerder schreef ik ook dat in de protocollen gewoon staat dat “de elite” een (corona)virus zouden gebruiken om hun doel te bereiken en dat hebben ze dus ook gedaan.Deze week heeft de MSM verteld dat 13 grenswachten door de Russen gedood waren bij/op “slangeneiland” en nu vandaag las ik dat ze nog zouden leven,ik bedoel maar.
   In 2014 is een gekozen regering vervangen door een niet gekozen regering die op de hand van de VS was/is.Toen werd op burgers geschoten en ik meen me een beeld te herinneren van een dode (ik meen verkoolde vrouw) op een trap.Soros zou na Zelensky de tweede man zijn in Oekraïne maar dat wordt natuurlijk door de MSM niet verteld zoals ze het ook niet over (neo) nazi’s hebben die in Oekraïne tekeer gaan.Poetin benoemt dat wel en heeft gezegd dat hij wil denazificeren.Doordat de MSM daar niet op in gaat en daar nauwelijks iets over vermeldt laten ze zien wat ze steunen en waar ze voor staan.(Hetzelfde doen ze wat betreft de naziachtergronden van de NAVO en EU waar ze ook over zwijgen).Hoeveel doden en leed hebben zij daardoor op hun geweten?

 5. Ja, op een ramp gaat ’t wel lijken. In de financiële en verzekeringswereld begint er ook iets te dagen: https://stichtingvaccinvrij.nl/investeerders-van-pfizer-en-moderna-verlaten-een-zinkend-schip/
  Overigens:
  Een Zweedse studie toont dat het Pfizer-vaccin toch het DNA beïnvloedt, naar ‘t zich laat aanzien permanent: https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/study-pfizer-mrna-vaccine-integrates-into-our-dna/de
  Volgens President-directeur van Bayer gaat het niet alleen om genetische therapie, maar zou als je twee jaar geleden mensen had voorgesteld hieraan mee te doen, 95% waarschijnlijk ‘nee’ hebben gezegd. https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/bayer-president-the-mrna-vaccines-are-gene-therapy/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.