Advertentie

‘Dubbele dynamiek’ achter de truckersprotesten..!!


De Canadese truckers/actievoerders worden van alle kanten belaagd, om te stoppen met hun protesten. Desondanks houden ze vol en laten niet na, te melden dat het gaat om een vreedzame demonstratie op openbaar terrein. De voortuin van het Canadese Parlement in Ottawas, is omgebouwd tot dit openbare protest. Daarbij is het verboden inmiddels om te toeteren, maar het is geen misdaad. De politiestatistieken laten zien, dat de misdaad in het centrum van de stad tijdens de protesten is gedaald. Desondanks proberen de autoriteiten onder leiding van Trudeau, de demonstranten te criminaliseren.

In de zoektocht naar ‘buitengewone maatregelen’ heeft de website ‘GoFundMe’ -op verzoek van de politie- donaties ter grootte van maar liefst 10 miljoen Canadese dollars, die dus voor het truckerskonvooi waren ingezameld, geconfisqueerd..! Om de voor de politie simpele reden, dat “het protest betrokken was bij criminele handelingen en dit feitelijk een illegale bezetting is”.

De politie en burgemeester van Ottowa bedankten GoFundMe voor “het luisteren naar het pleidooi van de stad en de politie van Ottawa om niet langer geld te verstrekken aan de organisatoren van het konvooi.” ‘GoFundMe’ heeft inmiddels laten weten, dat ze dit bedrag aan donaties niet automatisch zouden terugbetalen aan de donateurs; in plaats daarvan zouden ze die 10 miljoen dollar wél willen geven aan ontvangers die zij vertrouwen. Men kan zich afvragen of dat organisaties zoals Black Lives Matter of Greenpeace betreft.

Het is voor ‘GoFundMe’ natuurlijk ook oppassen geblazen, omdat haar imago van neutrale fundraiser/platform volledig teniet kan gaan. Deze organisatie/dit platform hoort natuurlijk geen politieke zaken in haar werkzaamheden te vermengen. Zeker omdat toekomstige gebruikers van het platform zich wellicht volgende keer twee keer achter de oren zullen krabben, om het platform in te zetten voor hun crowdfunding e.d.

En laten we daarbij niet vergeten, dat het feitelijk een verkapte vorm van diefstal is, die nog best een stevig staartje kan gaan krijgen. Zeker nu er door ‘Het Democratiefonds’ (TDF=The Democracy Fund) gratis juridisch advies aan de demonstranten in Ottawa is aangeboden. Dit TDF is een niet-partijgebonden liefdadigheidsinstelling met als doel de grondwettelijke rechten in Canada te bevorderen, door middel van rechtszaken en educatie.

Eerder vocht het TDF verschillende coronamaatregelen zoals boetes en vaccinatiepaspoorten met succes aan. De juristen stuurden een persbericht uit waarin staat dat ze twee van hun advocaten naar de protesten bij Parliament Hill sturen om “ervoor te zorgen dat vreedzame demonstranten toegang hebben tot de rechter tijdens het Vrijheidskonvooi 2022”.

* * *

X

X

Connecting the dots:
The Truckers, GoFundMe, en de CIA..!
X

De ‘dubbele dynamiek’ achter de truckersprotesten..!!

2022 © Jon Rappoport | deze versie (vertaling) WantToKnow.nl/be

x
Op het moment van schrijven heeft het donatie-platform ‘GoFundMe’ al zo’n 10 miljoen Canadese dollars van het Canadese truckerskonvooi afgesnoept of moeten we zeggen, gewoon regelrecht gestolen. Geld dat was gedoneerd door duizenden individuen om de truckers te steunen, die eisen dat de Canadese regering de vaccinmandaten, de vaccinatie-paspoorten en de grove COVID-beperkingen annuleert. Na een grote reactie van het woedende publiek, heeft GoFundMe verklaard dat het waarschijnlijk deze miljoenen dollars zal terugbetalen aan de individuele donateurs. Hoe dan ook, GoFundMe zal het geld niet doorsturen naar de groep waar het voor bedoeld was: de truckers. Goed, hier komen de punten van de conclusie van deze daad van GoFundMe.

Een durfkapitaalbedrijf, Accel, en Technology Crossover Ventures, bezitten een meerderheidsbelang in GoFundMe. Het grote geldinfuus dat Mark Zuckerberg en zijn jonge universiteitsonderneming op weg hielp, kwam van Accel, in 2004. Jim Breyer, hoofd van Accel, koppelde een raket van 13 miljoen dollar aan Facebook, en niets is ooit hetzelfde geweest. (Breyer-miljardair, CFR, World Economic Forum, grote fondsinvesteerder in China.)

Eerder in 2004, trad een man genaamd Gilman Louie toe tot het bestuur van de National Venture Capital Association of America (NVCA). De voorzitter van de NVCA? Jim Breyer. Gilman Louie was toevallig de eerste CEO van de belangrijke CIA start-up, In-Q-Tel. In-Q-Tel werd opgericht in 1999, met het uitdrukkelijke doel bedrijven te financieren die technologie konden ontwikkelen die de CIA zou gebruiken om “gegevens te verzamelen”.

En dat is niet de enige connectie tussen Facebook-financier en Accel’s Jim Breyer en de CIA-man Gilman Louie. In 2004 ging Louie werken voor BBN Technologies, geleid door deze Jim Breyer. Dr. Anita Jones kwam ook bij BBN in die tijd. En Jones heeft daarvoor gewerkt voor In-Q-Tel van de CIA en was adviseur van DARPA, de ‘duistere’ technologieafdeling van het Pentagon die o.a. het internet hielp ontwikkelen.. Met deze CIA/DARPA-connecties is het geen verrassing dat de jackpot-investering van Jim Breyer in Facebook geen deel uitmaakt van de populaire mythologie van Mark Zuckerberg.

Beter om het weg te laten. Wie kan het ontgaan dat Facebook, met zijn eindeloze stroom van persoonlijke gegevens, en zijn traceercapaciteit, een ideale troef is voor de CIA? Eerder hebben wij HIER op de site duidelijk de overgang gezien van Zückerberg’s Facebook, naar de versie van Facebook naar de CIA..! Accel is mede-eigenaar van het meerderheidsbelang in GoFundMe. Accel heeft een geschiedenis van omgang met de CIA. Accel hielp bij de oprichting van Facebook, het grootste profilerings- en dataminingbedrijf ter wereld.

Gezien dit alles zou het misschien verrassender zijn als GoFundMe de Canadese truckers de US$ 9 miljoen niet zou hebben afgenomen. Het is ook vermeldenswaard dat Accel heeft geïnvesteerd in Spotify, het platform waarvan nummer één ster Joe Rogan is..! En datzelfde Spotify staat nu onder druk om Rogan te elimineren, omdat zijn meningen en gasten niet 100% overeenkomen met het officiële COVID verhaal.

Als eerste stap in een nieuw censuurprogramma heeft Spotify verklaard dat het waarschuwingen zal plaatsen bij alle inhoud die afwijkt van de officiële COVID standpunten en links zal aanbieden naar goedgekeurde overheids- en volksgezondheidsbronnen (voor schandalige leugens). Kortom, GoFundMe, Accel, Facebook, CIA, In-Q-Tel, Jim Breyer, CFR, World Economic Forum, grote investeringen in China. In principe, De Club. De geloofsverklaring van de leden: “Meer geld voor mij, minder vrijheid voor de mensen, wereldwijde controle.”

* * *

 

 

1 gedachte over “‘Dubbele dynamiek’ achter de truckersprotesten..!!

 1. https://www.ecb.europa.eu/press/pr/date/2020/html/ecb.pr201002~f90bfc94a8.nl.html
  Het is NAAR om te zien dat overheden en banken alle controle over mensen en het geld krijgen.
  Het is nog naarder om te zien dat zovelen onwetend lijken te zijn en “vrijwillig” hun vrijheid inleveren vaak met de smoes dat het zo makkelijk zou zijn.Zij vragen zich kennelijk niet af waarom het zo gemakkelijk gemaakt wordt,zou het kunnen om u te lokken?
  Nog naarderer is dat zij niet alleen hun graf ingetrokken worden maar dat ze anderen mee trekken in het graf.Wat is nu makkelijker dan cash in de zak wat u zonder hulp middelen gewoon uit uw zak kan halen? Voor digitaal betalen heeft u een pas,telefoon (wat daar niet voor bedoeld is en duur is) nodig of andere extra middelen die u vaak zelf moet betalen.Wat is dan dat gemak?
  In het artikel staat dat geld voor de truckers gedoneerd was en u ziet het anderen hebben anders beslist en dat staat u ook te wachten wanneer u voor digitaal blijft,u plaatst uzelf onder curatele bij wijze van spreken en u wordt gevangen in het web van controle op alle gebied.Ja werkgevers hebben minder uitgaven aan medewerkers/sters wanneer ze alles per computer doen alleen worden ze nu al vaak gechanteerd en anderen kunnen inzage in alle gegevens krijgen ook kwaadwillenden.Het is zo makkelijk tja als dat de reden is en als u bereid bent om anderen de baas over uw geld en bedrijf te laten worden ga dan lekker zo door.
  Gisteren keek ik op History channel naar Hitlers Gold en waar ik over schreef eerder dat joodse mensen hun bedrijf werd afgenomen voor vaak een tiende van de waarde werd nog eens bevestigd maar ook dat het geld op de rekening werd over gemaakt maar wel geblokkeerd was.
  Bedrijf kwijt voor niets omdat ze simpel niet aan het geld konden komen,zou dat door digitaliseren weer kunnen gebeuren of denkt u van niet.Wanneer banken en overheden vaak voor iets zijn is dat in hun belang en meestal niet in uw belang.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.