Advertentie

Corona en astrologie: de kracht van het kleine..


X
X

Corona en astrologie: de kracht van het kleine
X

2020 © Ewald Wagenaar – KOORDDANSER
© 2020 deze versie WantToKnow.nl/be
x

Ewald Wagenaar (hoofdredacteur Koorddanser)

Toen een astroloog vertelde dat de huidige Coronapandemie van 2020 ‘in de sterren geschreven stond’, was de nieuwsgierigheid als astrologisch geïnteresseerde gewekt. Tijd voor onderzoek naar corona en astrologie. De eerste boodschap vanuit het astrologische metier in dit kader, is dat de huidige pandemie te zien is aan de hemel uit de samenstand van de planeten en dat het verhaal van 2020 wel een heel boeiend hemelspektakel biedt. Een drama, mag je wel zeggen met een – als altijd – goed einde..!

Even iets over de werking van astrologie: ze werkt niet namelijk. Er is helemaal geen invloed, straling, magnetisme of andere ‘kracht’ die ervoor zorgt dat de planeten en sterren die we aan de hemel zien, invloed uitoefenen, om ons en wat er op Aarde gebeurt. Het is dus geen natuurkundig principe, al kun je het wel overal herkennen. Het is het zo-boven-zo-beneden-principe.

Planeten, manen, Aarde en zonnen bewegen in het universum als één groot uurwerk met een geweldige precisie. En zoals de dingen in het groot en vanaf de Aarde gezien bewegen, zo gaat het ook in het klein op de Aarde en dus ook in ieders eigen leven. Dit concept noemen ze het ‘zo boven zo beneden’-principe. In de loop van de eeuwen, of misschien wel duizenden jaren hebben mensen die bewegingen aan de hemel in de gaten gehouden.

Zo is kennis verzameld over de energie die heerst bij een bepaalde stand van de planeten en de sterren. In het groot ‘leest’ een gestudeerde astroloog deze bewegingen af, zoals iedereen aan de wijzers van de klok kan zien hoe laat het is. Astrologie is zo een uiterst nauwkeurig vak geworden: compleet met astrologische huizen, planeetstanden, invloeden, graden en ander jargon. Zie voor meer uitleg hieronder.

Tuk op structuur..
De beweging van de planeten is als een parabel: zoals het boven aan de hemel beweegt in het groot, zo beneden in het klein op Aarde. De astronomische parabel van de coronacrisis komt neer op de samenkomst van een paar acteurs aan de hemel: Saturnus, Pluto en Jupiter. Corona en astrologie.

De eerste twee ontmoeten elkaar een paar keer per eeuw. En Jupiter begroet elk ongeveer eens in de twaalf jaar, een conjunct noemen astrologen dat moment. Zelden komen ze alle drie tegelijk bij elkaar. Gelukkig niet. Wat de persoonlijkheden van deze planeten samen leveren een buitengewoon sterke energiemix op die zich op Aarde vertaalt in heftige gebeurtenissen.

Planeet Jupiter is een opgeblazen energierijke plannenmaker en met zijn ‘moet kunnen’ maakt hij alles graag groter en meer. Dat kan voordelig zijn als het om positieve zaken gaat, zoals geld, relaties of carrières. Maar in het negatieve maakt deze energie met even groot gemak iets kapot door het teveel.

Meneer (of mevrouw) Saturnus is de ietwat strenge bovenmeester. Tuk op structuur en hoe het hoort. Hij hangt aan regeltjes en maniertjes. Logisch dat wetten, samenlevingen en maatschappijen er vol van zitten: zonder regels en structuur valt de hele boel immers als los zand uit elkaar. Saturnus is die planeet met die ringen; een stenen klomp en loodzwaar. Hij draait in zo’n dertig jaar een rondje om de zon, net zoals de Aarde over dat rondje precies een jaar doet.

Komen deze meneer Jupiter en  bovenmeester Saturnus elkaar tegen, dan krijg je dus nog meer structuur en regeltjes. Altijd handig als er ergens chaos heerst. In no time staat de boel weer op z’n pootjes. Maar als alles al op wieltjes gaat, kan zo’n ontmoeting tot wat te veel regeltjes leiden en dat kan tot verstikken of hinderlijk knellen. Het principe is duidelijk.

Alle markante historische data van de Saturnus- Jupiter-en-Pluto-parabel op een rijtje:

5 mei 1819: Saturnus schudt Pluto de hand: wereldwijde cholera-uitbraak. Miljoenen doden.

15 mei 1915: Saturnus schudt Pluto de hand: begin van Spaanse Griep. Miljoenen doden.

12 januari 2020: Saturnus schudt Pluto de hand: begin hoogtepunt Corona-epidemie.

28 juni 2020: Pluto en Jupiter nemen tijdelijk afscheid: de crisissfeer verdwijnt.

10 september 2020: Saturnus dichtbij Pluto, maar geen ontmoeting. Mogelijk kleine oplaaiende epidemie-golf of ander onrust.

5 april 2020: Jupiter ontmoet Pluto: de Corona-epidemie naar een hoogtepunt.

10 september 2020: Saturnus dichtbij Pluto, maar geen ontmoeting. Mogelijk kleine oplaaiende epidemie-golf of ander onrust.

11 november 2020: Jupiter ontmoet Pluto opnieuw: kans op oplaaiende epidemie, als lessen niet zijn geleerd.

22 december 2020: Jupiter ontmoet Saturnus: snel herstel van de orde, mogelijk vaccin of andere effectieve maatregelen.

Piepklein..
Aan de vooravond van de coronacrisis die eind 2019 begon in China, kwamen echter de andere twee elkaar tegen: bovenmeester Saturnus rende op 12 januari over verdwijntruuk Pluto heen. Pluto is een rare snuiter en nieuwkomer in de astrologie; hij werd niet alleen pas in 1930 ontdekt, maar deze klomp steen (meer is het eigenlijk niet), draait in 248 jaar rond de zon en verdwijnt daarbij af en toe uit onze heliosfeer, dat is de ruimte van alle planeten rond onze zon. Pluto draait zó’n groot rondje dat hij soms even niet bij ons zonnestelsel hoort..!

Pluto noemden astronomen lange tijd een niet-planeet en ze spraken van een hemellichaam. Recent kwamen ze daar weer op terug en nu is hij weer een volwaardige planeet. Dit kenmerkt de energie rond deze planeet: hij is de nul in ons decimale stelsel, zonder nul kunnen we niet tellen, vertellen wiskundigen ons graag. Pluto is de verdwijner én verschijner, en dus kun je zeggen dat hij doet verdwijnen of verschijnen. Pluto is in vergelijking met Saturnus en Jupiter een vluchtige zandkorrel, piepklein en eigenlijk nagenoeg niets (bijzonders), niet in de laatste plaats omdat hij qua omvang ook amper meetelt én héél ver weg staat.

De verhoudingen van de kleine planeten..

De zandkorrel in de solaire motor..
Pluto… Hij is die opmerking die verkeerd uitpakt, een virus(je), de bananenschil, een verkeerd cijfertje in een overzicht, punaise of een ander kleinigheidje. Op basis van zijn grootte, legt Pluto dus niet veel in de weegschaal van de planetaire parabel. Maar hij is reiziger naar de buitenwereld, buiten ons systeem. Hij neemt dus even makkelijk beelden en energie weg naar een ‘andere wereld’ als dat hij vanuit de Andere Zijde dingen meeneemt, komt brengen. Pluto vormt zo een afvoerputje én geboortekanaal. En daarom mogen we hem vrezen.

Om die reden zeggen astrologen vaak dat Pluto over macht gaat. Maar het verhaal van corona en astrologie is dus ietsje complexer. Een virus brengt hij nu. Dat kun je ook niet zien. Wel zie je een resultaat: gezondheidsklachten. Pluto is als dat virus: amper iets, maar toch wordt het in combinatie met een Saturnale structuur ineens een heel groot ding: de ergerlijke zandkorrel in de machinerie die het hele ding tot stilstand brengt.

Eerst wordt de aanwezigheid steevast ontkend: ach het is niks, een kleinigheid, waar hebben we het over, kunnen we hebben, no problem, zorgen we voor. Dat soort reacties. Maar als de ernst is doorgedrongen, reageren Satunuskrachten er heftig op en met alle verweer die er is: iets hapert. Cruciaal moment lijkt het oordeelsmoment te zijn: wat is hier precies aan de hand? Saturnusenergie vormt zich dan een oordeel; ‘Dit is ernstig, niet-goed: dús aanpakken, herstellen en ingrijpen..’ Fixen dus.

Pluto is als dat virus: amper iets, maar toch wordt het in combinatie met een Saturnale structuur ineens een heel groot ding: de ergerlijke zandkorrel in de machinerie, die het hele ding volledig tot stilstand brengt..!

De verdwijntruuk
De laatste versie van dit verhaal begon eind 2019 toen in Wuhan ergens uit een lab of op een markt een nieuw SARS-virus iemand besmette, waarna een groep mensen ziek werd. Eerst ontkende de Chinese overheid (het is er niet, Pluto dus) de ernst van de ziekte, maar al snel drong de werkelijkheid tot de wereld door. Precies op 12 januari ontmoetten Pluto en Saturnus elkaar..! De datum van het begin van de Coronacrisis die de naam Covid-19 kreeg. In Europa drong de ernst door eind februari in Italië en medio maart gingen veel West-Europese landen in variaties van een lockdown.

Angst is een grenservaring; het laat je zien waar er nieuw land ligt om ontdekt te worden… Moed is daarbij niet de afwezigheid van angst, maar de realisatie dat iets groter is dan die angst..!

De wereld had zich een angstbeeld gevormd van het gevaar van deze virus. Taiwan, dat ervaring had opgedaan met het SARS-virus, noteert één dode op 24 miljoen inwoners. Blijkbaar zagen zij iets anders en reageerden ze anders, en vermoedelijk niet-emotioneel. Door inzicht konden de Taiwanezen de potentiële ramp zonder schade voorbij laten gaan. Maar de rest van de wereld kreeg wel last van de volgende ontmoeting: op 5 april kwam Jupiter ook langs en schudde ook Pluto de hand. De ‘vergroter’ Jupiter ontmoette de plaaggeest alias verdwijntruc Pluto. Dit was het piekmoment in de coronacrisis. Het aantal doden liep in de vele tienduizenden.

Veel, maar achteraf gezien onnodig.
Jupiter wakkerde vooral de angst aan, die Pluto had gezaaid. Iedereen zat strak van de angst achter glas, anderhalve-meter, mondkapjes en handschoenen. Het beeld werkte angstaanjagender dan het werkelijk was/is, een kenmerk van Pluto. Hadden we de dreiging tijdiger aangepakt, kwetsbare patiënten geïsoleerd, grenzen gesloten en de medische wereld beter uitgerust, was dit geen crisis geworden maar een ‘projectje’ dat goed afgehandeld moest worden.

Om van de economie die op de intensive care terecht kwam maar de zwijgen. Dát is precies wat er met Pluto altijd aan de hand is: er is eigenlijk amper iets aan de hand – het leven zit immers vol kleine gevaren – maar de beeldvorming over iets eenvoudigs, kleins of onbenulligs neemt het over en de emoties pakken de regie. Dat gaat met Pluto vaak over angst en onmacht.

Op weg naar 5 april deed Jupiter er dus – hij kan niet anders – nog eens een paar flinke scheppen bovenop. Een crisis op zijn best, een perfecte crisis was geboren, aldus corona en astrologie. Dat samen wandelen van Pluto en Jupiter duurt nog tot 28 juni, dan gaan beiden een half jaar uit elkaar. We mogen verwachten dat de heftigheid van de maanden februari tot mei dan wel een beetje tot rust komt.

Zijn we er dan met corona en astrologie?
Dat valt te betwijfelen. Want beiden ontmoeten elkaar 11 november nog een keer. Het is niet onwaarschijnlijk dat de crisis dan nog een keer kan oplaaien, tenzij we de les van het voorjaar hebben geleerd en de goede (zie Taiwan) maatregelen hebben genomen. Maar daarna gaan ze voor jaren uit elkaar en mag je verwachten dat de crisissfeer een beetje gaat afnemen, al dan het effect na nawerken.

Van 1819 tot 2020
Ik telde gisteren vele tienduizenden doden, we gaan richting ’n paar honderdduizend wereldwijd. In de VS hebben we goed kunnen zien, hoe afwijzend de president daar journalisten bejegende, die hem in persconferenties vragen stelden over de Coronacrisis. Eerst ontkennen en dan dweilen, lijkt ook daar het patroon. Net als in Europa het carnaval vieren, terwijl er elders doden vielen, ‘niks aan de hand’, en vervolgens de vele lijken niet meer kunnen bergen zonder militaire hulp.

Doorgaan met mensen bezoeken, ouderen vooral en overal verpleegtehuizen in de stress, ‘moet kunnen’. “Ik bepaal zelf wel wat ik doe”, hoorde ik een kogelronde bejaarde zeggen op tv. Hoe het met hem afliep weet ik niet, maar er valt voor hem te vrezen. Met de kennis van nu en die over corona en astrologie, mogen we gewapend zijn voor de volgende ontmoetingen van onze drie acteurs. Want die komen er, op korte termijn en op langere termijn. Gegarandeerd.

Pluto en Saturnus ontmoetten elkaar vaker in de geschiedenis.
Ik ben tot 1819 teruggegaan: op 5 mei 1819 liepen beiden elkaar ook tegen het lijf. Het was kort nadat in 1817 lokaal ergens de cholera uitbrak in Azië. Het was een tijd van oorlogen over de hele wereld; militairen werden traag maar gestaag over de aardbol gesleept en namen de cholera mee, met in 1819 en daarna, miljoenen doden  tot gevolg.. In mei 1883 kruisten beide planeten weer elkaars pad, maar toen gebeurde er niets dat de wereldgeschiedenisboekjes haalde op hier en daar wat cholera-uitbraken na.

St. Louis Red Cross Motor Corps on duty during the American Influenza epidemic. 1918. mask-wearing women holding stretchers at backs of ambulances. (Photo by: Universal History Archive/UIG via Getty Images)

Wel werd als gevolg van de ellende die de cholera (‘kolere’) bracht, werk gemaakt van een vaccin. Dat kwam er in 1885. De volgend rendez-vous van beide krachten was in mei 1915: de Spaanse Griep begon toen ongeveer ergens in een Amerikaanse staat. Wederom werd met de besmette soldaten – nu voor de Eerste Wereldoorlog – dit virus de globe over gesleept. Naar schatting stierven daardoor twintig à honderd miljoen mensen wereldwijd. Als beide planeten elkaar in augustus 1947 opnieuw treffen is er net als in 1883 weinig vuurwerk. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe dat komt.  Tot ze elkaar weerzien in januari 2020. Het lijkt erop dat de ontmoetingen slechts één keer per eeuw echt problematisch uitpakken.

Is er hoop? Vaccins en genezing…
En daar zit dan ook de kern van de volgende ontmoeting: vaccins en genezing. Het beter maken van dingen is óók een kwaliteit van Jupiter, de wetenschap en geneeskunde zijn helemaal zijn ‘ding’. Dus een meeting met Pluto levert een vergroting van crisisveroorzaker op, als die er is. Met Saturnus helpt Jupiter om de boel weer terug in een structuur te krijgen. Op 10 september van dit jaar naderen Pluto en Saturnus elkaar voor het laatst, zonder elkaar de hand te schudden.

Met die Jupiter in de buurt zou dat tot een kleine opleving kunnen leiden, als overheden hun lessen uit dit voorjaar niet goed hebben geleerd. Want er is dan wel een wederzijdse invloed, maar geen vuurwerk omdat ze elkaar net niet de hand schudden. De echte hoop moet bij Jupiter vandaan komen, want die komt op 22 december bij Saturnus op schoot zitten. Het wordt het mondiale kerstcadeau van 2020: na het zuur komt het zoet: het is typisch een energie die past bij een oplossing – vaccin? – die de orde snel gaat herstellen.

Een vaccin dat dan kan worden uitgerold, zou de samenleving met het herstel kunnen helpen. Een anderhalvemeter-samenleving is in ieder geval geen optie voor de middellange of lange termijn. En een andere reddingsoptie, is het inzicht in hoe we het beste met de besmetting om moeten gaan. Dan wordt Covid-19 net als andere risico’s: gewoon even opletten..! Zo gaan we ook om, met slangen in India, met tbc, pokken, tyfus, griep en andere besmettelijke ziekten. Gewon even isoleren, opletten en het juiste doen. Klaar is kees. Eigenlijk heel simpel.

En als dat inzicht, vaccin of andere oplossing er is, komt het herstel snel, want Jupiter vergroot dan ook die energie. En in het eerste kwartaal van 2021 kijken we terug op een boze droom en zien we dat de crisis – zoals altijd- ons een paar boeiende nieuwe dingen heeft gebracht..!

Ewald Wagenaar

april 2020

 

Voor de geïnteresseerde

Principe achter astrologie: Zo boven zo beneden

Planeten, manen, Aarde en zonnen bewegen in het universum als één groot uurwerk met een geweldige precisie. In het groot ‘leest’ een gestudeerde astroloog deze bewegingen af, zoals iedereen aan de wijzers van de klok kan zien hoe laat het is. Astrologie is zo een uiterst nauwkeurig vak geworden: compleet met astrologische huizen, planeetstanden, invloeden, graden en ander jargon.

Timeshift’ (© Janosh)

Astrologie is dus een materialistisch systeem: we kijken naar dingen in het groot aan de hemel. En dat vertalen we in beelden, naar het kleinere hier en nu. Eigenlijk is het uurwerk van het universum een permanente parabel; de dingen vertellen als symbolen een verhaal. We zien een paar hemellichamen bewegen en dat correspondeert met energie in het hier en nu, die astrologen vervolgens vertalen naar mogelijke of beter waarschijnlijke gebeurtenissen.

Ander voorbeeld van dat zo-boven-zo-beneden-principe kun je vinden in je eigen tas, jas of broekzak. Damestassen leveren goed illustratiemateriaal. Leg alle inhoud eens naast elkaar. Je kan aan de inhoud van de tas belangrijke conclusies verbinden over de eigenaar ervan: pennen, sleutelbos, etui’s, survival kits en een hoop rommeltjes die er soms al langer zitten.

Alles met een eigen verhaal en samen vertellen ze iets over hét verhaal van de eigenaar. Er is zelfs iemand die workshops ‘damestasjes lezen’ geeft. De spullen uit de tas leveren dan een elementen voor het verhaal op, net zoals de planeten ons de parabel leveren van wat er op de Aarde gebeurt. (EW)

Wil je meer lezen
Er zijn veel boeken specifiek over Pluto, o.a. door Jeff Green, ‘Pluto De Evolutie van de ziel’, 1986 en Saturnus door Liz Grene geschreven. Bettina Reijn is astrologe en bestuurslid van de Astrologenvereniging AVN. Er verscheen een boek van haar over Pluto in het Nederlands: “Pluto Planeet van de tijdgeest’, 2009, uitgeverij Hajefa. Zij schreef ook een zeer uitvoerige en meer astrologische duiding van de astronomische gebeurtenissen van dit jaar en de coronacrisis. Klik hier voor een pdf van dat artikel.

Maar wellicht kom je naar de 4e Nationale Astrodag op 4 oktober?

Op 4 oktober organiseert Koorddanser met centrum Djoj de 4e Nationale Astrodag in Rotterdam. De dag zal ‘corona-proof’ worden. Het programma biedt een dag lang persoonlijke astrologische informatie met lezingen en workshops. Ook is er de hele dag een astro-markt waar aanbieders van astrologische kennis en producten zich kunnen presenteren.

Acht sprekers gaan in op de rol van Pluto in het persoonlijke leven. Astroloog Elodie Hunting geeft onder de titel ‘Delf je het onderspit of diamanten’ een lezing over Pluto. Zijn aankondiging van deze lezing:
“De krachten in je onderbewuste zijn enorm bepalend voor je gedrag en hoe je je leven ervaart. Ik ga in op de betekenis van je onderbewuste en hoe deze zichtbaar wordt in je dromen, visioenen en beelden waar je sterk op reageert. Astrologisch hebben we hier te maken met Pluto, maar ook andere planeten die een reis door de onderwereld maken”.

[bol_product_links block_id=”bol_5ea5ff677f950_selected-products” products=”666775086,1001004006866271,9200000068998314,9200000107637882,9200000010029336,9200000045961356,666755858,666776755,9200000011453064,1001004005042477″ name=”koorddanser artikel corona” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”BAD3FF” border_color=”D2D2D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 gedachten over “Corona en astrologie: de kracht van het kleine..

 1. Zojuist gebeld door het Koningshuis: of ik nog een nieuwe vaccinatievideo wilde uploaden, liefst van een orthomoleculair en homeopathisch arts. Bij deze 😉

  Prettige WoningsDag, Saluut!

  https://www.youtube.com/watch?v=THORKffIBTI

  Presentatie orthomoleculair en homeopathisch arts Coos Beunk ‘Prik Mij Maar lek’ vaccinatie symposium. De Haarlems arts Coos Beunk praktiseert ruim veertig jaar als arts. Nadat hij een jaar in het brandwondencentrum te Beverwijk geassisteerd had, werd hij huisarts, maar in die rol voelde hij zich steeds ongelukkiger worden. Hij was van mening dat de diagnostiek niet verder dan de oppervlakte kwam. In zijn opleiding als huisarts had hij niet geleerd om voldoende diep te graven en te zoeken naar de oorzaken van het lijden van de mens. Daardoor, zo zag hij, kunnen patiënten afglijden naar ernstiger ziektes, in plaats van dat ze ‘beter worden’!

  Na dertien jaar huisartspraktijk begon Coos Beunk zich te bekwamen in tal van additieve geneeswijzen, zoals homeopathie, bio-energetica, (electro)acupunctuur, neuraaltherapie, psychotherapie en orthomoleculaire therapie. En sindsdien werkt hij als consultatief arts, waarbij hij zich bedient van een holistische methode, die hij zich eigen gemaakt heeft. Zo komt hij in veel gevallen achter de oorzaak van een ziekte bij een patiënt. En vooral daardoor kreeg hij weer meer plezier in zijn vak. Op verzoek van verscheidene firma’s en verenigingen houd Dr. Beunk voordrachten, onder andere over moeheid, keel- en oor-ontstekingen, de oorzaken van de afname van ons weerstandsvermogen en over multiple sclerose.

  Zie ook artikel Coos Beunk: https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/medische-misleiding-van-de-mensheid/ en ‘Kaleidoscope’video-interview Desiree Rover met Coos Beunk hier: https://www.youtube.com/watch?v=aMzso1WN2Ug

  In 2014 organiseerden wij vanuit ons Centrum Zonnewijzer (ism Guido Jonkers van https://www.wanttoknow.nl/ het ‘PRIK MIJ MAAR LEK’ vaccinatie (en ware immuniteit) symposium, met de door ons uitgenodigde sprekers arts Hans Moolenburgh Sr. , arts Coos Beunk, onderzoeksjournalist/auteur/spreker en radio/tv host Desiree Rover en ervaringsdeskundige/auteur Door Frankema van https://stichtingvaccinvrij.nl/ Ook Nelleke Bakker (ex-RIVM, met goede reden…) doet verslag van haar ervaring met vaccinaties en waarom ze ontslag nam bij het RIVM tijdens dit symposium)!

  Zie ook de presentatie van (helaas veel te vroeg overleden en zeer gerespecteerde) arts hans Moolenburgh Sr. tijdens dit symposium hier: https://www.youtube.com/watch?v=kzHNaauCVIU , de verbindende presentatie van Door Frankema hier: https://www.youtube.com/watch?v=BSV8DW49lg4, de presentatie van Desiree Rover hier: https://www.youtube.com/watch?v=UhvzTKcLNNk en mijn openingspresentatie die dag hier: https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU. Zie ook de door mij georganiseerde en geproduceerde Tv-dialoog ‘De Waarheid Over Vaccinaties’ (Nelleke Bakker nam na het zien van deze productie ontslag – dat zouden meer mensen moeten doen – bij haar werkgever RIVM!)) hier: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

 2. http://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html Als speciaal ‘WoningsDag 2020’ geschenk, hier het complete verslag van ALLE presentaties en de afsluitende paneldiscussie van ons ‘Prik Mij Maar Lek’ vaccinatie symposium. Een zeer boeiende, informatieve, bewustmakende en zeer belangrijke dag over vaccinaties, ware immuniteit en natuurlijke gezondheid!

  Georganiseerd door Centrum Zonnewijzer ism https://www.wanttoknow.nl/ Een serie van 5 zeer informatieve en baanbrekende lezingen op het gebied van vaccinaties, immuniteit en gezondheid. Met de 5 sprekers Hans Moolenburgh Sr, Door Frankema, Desiree Rover, Coos Beunk en John Consemulder.

  Onze vriend Hans Moolenburgh is inmiddels helaas niet meer onder ons…Wat wordt zijn wijsheid, kennis, mensenliefde en humor gemist…Des te meer reden om nog even te genieten van deze ‘nagedachtenis’. Zie ook de zojuist toegevoegde en geüploade paneldiscussie met speciale verassing om zijn werk en persoon te eren!

 3. Er is niet veel tijd, daarom geeft Magenta Pixie de download van Tiamat over het 3 stappenplan naar ascentie gauw door! (-x-=+) 1. begrijp het negatieve plan, 2. sta in je kracht en zeg NEE, 3. Liefde voor alles. GEWELDIG: https://www.youtube.com/watch?v=ysRSoJHUX74 en hier is Message to the dark conTrollers van Laura Eisenhower: https://www.youtube.com/watch?v=0g3aEn7eSyI Misschien wordt iedereen wel goed, niks is onmogelijk voor God (wij zijn allemaal Goddeeltjes!) Love,Love LOVE.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.